|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  373 374 [375] 376 377   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.3.2007 18:20:12   
beki24

Mi tudi danes že 3jič ali 4ič kakali- ne vem več!! Ampak tazadnja porcija je bila sluzasta in driska- no vsaj rumena je bila! Vzrok pa že ugotovila: tista jabolka z vanilijo od Hippa!

A imajo otroci vsakič, ko kaj novega probajo, drisko ali jih pa zvijauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9351
19.3.2007 18:20:36   
piskot
altati ja, prosim ,se priporocam za tista navodila. meni je patronazna samo rekla, da mi nima kej razlagat, ker smo vegiji, da obvladamo. pol pa poslusas recimo babi, ki rece ne krompirja, je pretezek. pa ves da je korenje iz merkatorja za en drek ... pol nam pa ostanejo stara domaca jabolka brez okusa.

smo pa probali ze prejsni teden mal cvetace. fuj je bil odgovor.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9352
19.3.2007 18:28:10   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

bravo Katarina za mere user posted image
Arabela, kako pa ugotovijo, da premalo pije? sej verjetno imaš vse pleničke polulane user posted image mi čaja ne pijemo, samo dojimo...
urin bo potrebno pri pol leta dat? takrat bomo pa res veseli teh fontan user posted image al kk se to naredi? na kahlico posadiš? takrat že verjetno samostojno sedijo user posted image

A ti bi ga jar na kahlico dala, auser posted image user posted image user posted image Ne bo šlo. Kupiše eno vrečko in montiraš in čakaš. Bolj bo problemček pri punčkah user posted image user posted image user posted image user posted image loviti vodo. Pri nas je bila kar kriza, no. Ampak je ratalo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9353
19.3.2007 18:40:35   
Lu
Da si vzamem 5 minutk še za pisanje.

Mali že spi. Maja in možek sta peljala avto pod streho k babici. Pred blokom nimamo garaž pa ima tak avto da ni za v sneg user posted image Skratka.

Mali se je danes prvič prevalil iz hrbta na trebušček user posted image user posted image user posted image user posted image Ene 2-krat sem mu pokazala in ekola. Sem full vesela. Zdaj ga bo šele povsod. Ker prej se je samo vrtel okoli svoje osi, no včasih je tudi prišel nižje kot sem ga dala ampak obračal se ni. In danes še to. Super.

moci ste bile kaj zunaj danes? user posted image

Danes ko je šla moja mami po Majo v vrtec in jo odpeljala domov, je bila pri njih samo kakšno uro in nato ji je prinesla čevlje in rekla, da bi šla k mamici. Jaz pa malo presenečena kaj dela že domauser posted image Sem žleht, a. No, je pa lepo da me pogreša tale naša zverca. Ampak je čedalj bolj pridna. Zdaj na veliko vozičkam tudi z njo. Me ni več strah ceste. Ker se lepo drži vozička. Vidiš Pikabu, ko sem te spraševala še pred časom kako vam to znese. In zdaj smo prišli do tega. Super je.

Za prvi maj gremo na morje. Tako, da moram iti Tiana čimprej slikat za osebno.

Kaj je še novega. Kdaj bo zdaj srečanje????

mis čimpreje se podzravite.

Katera je pisala da bo imela prenosno posteljico za stajico. Mi smo tako mislili, pa ni fajn. Tako smo imeli stajico sposojeno. Zdaj bom pa videla. Pomojem je ne bom kupovala. Če jo dobim spet na posodo ok, drugače pa tudi v redu.

Glede kakanja. Danes je naš fant malo zaprt. Pomojem po bananini kašici. Ampak jo imam samo zato, ker nikjer pri nas ne dobim čisto navadni riževeuser posted image Takoj ko končam z bilancami pa letim v LJ v shopping pa na kak coffee.

Tako. Zdaj sta pa moja dva doma in šibam.

papa

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 9354
19.3.2007 18:52:41   
piskot
lu zakaj pa se prenosna posteljica kot stajica ne obnese? da ne bomo sli spet v en blesav nakup. stajico bi rada imela, ker ko kuham, martina ne vidim v dnevni sobi. pa bi ga dala v stajico v jedilnici. pol pa ko je ravno ta postelja v akciji, pa ker tam pise, da je uporabno za oboje, sem mislila kar to kupit.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 9355
19.3.2007 18:56:44   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: Lu
nimamo garaž pa ima tak avto da ni za v sneg user posted image Skratka.

to pa je kabrioletuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 9356
19.3.2007 18:58:58   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Mi tudi danes že 3jič ali 4ič kakali- ne vem več!! Ampak tazadnja porcija je bila sluzasta in driska- no vsaj rumena je bila! Vzrok pa že ugotovila: tista jabolka z vanilijo od Hippa!

A imajo otroci vsakič, ko kaj novega probajo, drisko ali jih pa zvijauser posted image

Naša nikoli ni imela problemov... ji pa jaz raje sama kuham kot pa dajem kašice, no, saj sadne so še ok, zelenjavne pa bljak...
Edini problem je banana... ta jo ful zapre.. rešitev pa so suhe marelice ali slive... kakamo v roku dneva...
Pa jaz ji k zelenjavi in sadju nič ne dodajam, nič soli, nič začimb... pa kar pridno papa (beri še ne špuka ven)

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9357
19.3.2007 19:07:27   
frrrr
mis, ste doma? kako je Tina?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9358
19.3.2007 19:18:03   
muki1
o glej jo Mis je doma user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9359
19.3.2007 19:41:52   
viv_
Aaaaaaaaaaaaaa... tale sneg!

Mis, velkom houm! user posted image

Naša je danes od 9:30 zjutraj do 18:30 zatisnila svoji čokoladici vsega skupaj za pol urce. Tako da je danes spala za noč že pred 7 zvečer!

Jutri imava pa kontrolo kolkov. Bova kar odvozilčkali do porodnišnice - še dobro, da imam terenski voz!

Grem še mal BB počekirat user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9360
19.3.2007 19:42:40   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

altati ja, prosim ,se priporocam za tista navodila. meni je patronazna samo rekla, da mi nima kej razlagat, ker smo vegiji, da obvladamo. pol pa poslusas recimo babi, ki rece ne krompirja, je pretezek. pa ves da je korenje iz merkatorja za en drek ... pol nam pa ostanejo stara domaca jabolka brez okusa.

smo pa probali ze prejsni teden mal cvetace. fuj je bil odgovor.

ko bo vreme, me pokliči, pa ti prinesem nekam v mesto...menjam za kavo, okuser posted image !

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9361
19.3.2007 19:50:59   
piskot
viv optimistka. zelim ti lepo vreme, pa dobr opravita.

altati biznis woman. ti si jih verjetno zastonj dobila ane. kava velja.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9362
19.3.2007 19:53:58   
altati
piskot - jaz delam v prodajiuser posted image  in to se me kar drži!!! vsepovsod!!!! user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9363
19.3.2007 19:59:32   
beki24
še malo današnjih slikic

pasem kravice

user posted image

nova igrača je zelo okusnauser posted image

user posted image

ta stara igrača je tudi okusnauser posted image

user posted image

jaz smeško

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9364
19.3.2007 20:14:50   
psaša
Mi smo zboleli, mali je začel kašlja, ima zamašen nosek. Pa popoldne je pojedel samo 150ml. Toliko ima ponavadi en obrok.
Mami mora pa v službo user posted image user posted image user posted image , moram letno poročilo napisati.user posted image

Pa krst user posted image user posted image . Sva bila danes pri župniku in se morava najprej poročiti. Krst lahko počaka.user posted image   Tako, da iščemo novo faro in župnika.

Pozdravite mis in ji želite, da čim prej ozdravijo.

Vam ne morem nič lepega napisati, glede na to, da se vam že dolgo nisem oglasila.
Nekateri se že plaziteuser posted image user posted image user posted image , več pa nisem utegnila brati. Ste bile pa danes pridne, se vidi, da je gnilo vreme.

Vam sporočim, če bo kaj novega

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9365
19.3.2007 20:21:17   
Maxica
Mis user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 9366
19.3.2007 20:22:40   
psaša
Lu vidim, da se tudi ti matraš z bilancami.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 9367
19.3.2007 20:30:53   
mis
BUUUUUUUUUUUU!

Evo me, bolniški strahecuser posted image . Ja, čudo tehnike. Nisem doma, nič niste zamudile. Še vedno sva v bolnici. Sedim na postelji in vas berem z leptopom v roki. Tina pa spi. Zdej vas grem brat, pol pa če bo kera gor se pa še kaj pomenimo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9368
19.3.2007 20:40:13   
altati
mis-pozdravljena! Kako ste oz. kako je Tina? A še vedno piska? kaj pa inhalirate? Ventolin? In kako si ti? Si zelo utrujena?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9369
19.3.2007 20:48:11   
piskot
mis si nas pa potegnila ... upam da je mala ze boljsa. sicer pa zdaj se ti bo godilo, kuhajo ti, pospravljajo ti, pa se prenosnik imas. pravi luxus. kot v hotelu. user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 9370
19.3.2007 20:49:25   
Evik
mis - čim prej vam želim, da se pozdravite!

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 9371
19.3.2007 20:51:08   
muki1
Eh, škoda, Mis, sem mislila, da sta že doma. Upam, da je Tina že boljše. Ti pa si on line, tak da ti nič ne manjka user posted image . Držimo pesti, vsi kar nas je.

Beki24slava user posted image , luštne slikice. Vidim, da Tinkara ima namesto opank nekaj drugega na nogah. Kaj je zdaj to???

Tasha, Gael je res pozer user posted image .

Pikabu, tudi tvoje slikice od včeraj še moram pokomentirati user posted image . Luštno, mi moramo tudi enkrat poizkusit v Moravske Toplice, kako se bo obneslo kopanje.

Ah, moja malenkost je bila danes ob 18.00 na seji, predstavila finančno poročilo, ni bilo pripomb. Driska je bila zaman...upam, da sem vsaj kaj shujšala user posted image . Še vedno se nisem odvadila treme pred kakšnimi takšnimi zadevami. Dris dris. Tak da, Psaša, kar nekaj nas je, ki se matramo s poročili.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9372
19.3.2007 20:51:19   
Evik
drugače sem pa sproti pozabila kar sem mislila povedat. grem zdajle malo na sneg da se zbistrim. drugače pa mali ni koj zaspal pa sem ga kar pustila  spalnici pa dudo je imel v roki - se je v drugo sobo slišalo čmokanje, potem pa naenkra tišina, grem pogledat a že spi, neeee , pa tudi dude nima, si je raje štumf snel z noge in ga veselo cuzal. 

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9373
19.3.2007 20:52:57   
muki1
Maxica, a maš novi podpis? Svašta user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9374
19.3.2007 21:06:56   
mis
Joj, kok je blo lepo videti da me pogresate, še lepše pa je blo brati ko ste mislile, da smo že doma. No naj povem od začetka.

V torek sem slišala da piska in hrope, v sredo sem jo šla pokazat, Ventolin. V petek kontrola. Nič novega. V soboto zvečer nisem vedela kaj narest. Zvečer zaspi in noro kašlja. Groza. Res revica. V nedeljo zjutraj pa tako piska, da sem rekla gremo. Tam dobimo inhalacijo Ventolina, posluša, nič bolje. Pridemo čez 3 ure, ker so tako rekli. Nič bolje. Začnem razmišljat, da res malo poje. Ne more, ker je zabasana, nima apetita... Skratka, gremo noter. Inhalacije s fiziološko, filanje fiziološke v nos in seveda infuzija. Ob prihodu je imela 100g manj kot pred enim tednom. Tina je glede na situacijo pridna. Predstavljejte si, da se lahko sprehajava na 2 kvadratnih metrih, ker je skoz priklopljena. Na začetku se je skoz hotla igrat s tisto cevko v roki, zdaj se je že navadla. Danes je res ful spala. Pojedla, spala, pojedla, spala... popoldan ni veliko spala, no zdaj pa že eno uro drnjoha. Čez dan tudi jaz kaj z njo zašvasam, kolkor uspem, ker je skoz nekaj. Ni tako hudo kot se mogoče sliši, al pa sem se že navadla. No, ima pa virus RSV, ki se prenaša preko kihanja, kašljanja... Odrasli so večinoma samo prehlajeni ali nič, otroci do 1 leta pa ponavadi zbolijo tako kot Tina. Pljuča.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  373 374 [375] 376 377   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  373 374 [375] 376 377   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?