Pikabu
|
Tasha, kako je bilo na masaži? Si uživala? Amazona, za plazenje. Pri nas se premikamo na podoben način, kot je altati napisala. Glede obratov: naš se pa s hrbta na trebuh noče obrniti. Na bok gre, naprej ga pa niti ne interesira, ker ne mara biti na trebuhu. Včeraj se je še v obroču nekaj bunil, ker je mislil, da bo moral tako ležati, pa je potem ugotovil, da mu je tako čisto všeč. Kožica: pri nas gre čisto dol. Na vsake toliko čsa mu potegnem, očistim in to je to. Je pa šlo samo od sebe. Frrr, moram nekaj napisati, včeraj se mi ni dalo, glede glasu. Ko sva ravno začela hoditi z mojim , sem imela na mobitelu posneto tajnico s svojim glasom. Pa se je en tip zmotil, pa potem večkrat klical. Jaz načeloma ne kličem neznanih številk nazaj (očitno vseeno ni tako pogosto, da bi se mi zdelo vredno klicati nazaj). Enkrat se mu pa oglasim, pa mi pravi, da se je enkrat zmotil in da imam tak simpatičen glas posnet, da me zanalašč kliče, da me sliši, pa če bi se dobila, da se mu po glasu zdim ful simpatična. Ja, halo?????? Kdaj se spomni. Kje je bil pa prej? Krpice na trebušču: jaz sem pri Emi enkrat dobila eno simpatično slikco pajcka, kjer so gor našite te krpice, da otrok potem briše po tleh. Ni slaba ideja. Jaz bi tudi to. Če ga najdem, vam pošljem. Tasha, kakšen pozer je mali. Ta bo tudi dober za manekena. Pa enak puloverček imate kot mi, tistega rjavega. Beki, Tinkara je pa tudi prava cortika. Pa kako odraslo jo naredi tista kapca. Maxica, sem mislila, da ste priprave imeli z župnikom, oz. da je bil tudi zraven. Pri nas priprave pomenijo, da župnik predava o krstu, kako poteka, pa o nalogah staršev in botrov, v tem smislu. Držim pesti, da vama da potrdilo brez kakšnih pripomb. Lu, te pogrešamo. Pa za Tiana in njegove obrate. Dobro vam gre, mi bomo očitno malo bolj pri lenih. psaša, pozdravite se čim prej, držimo pesti. Iz kje pa ste, da vam župnik takole komplicira? Ponavadi pri prvem ne komplicirajo, ampak potem pri drugem. Muki, mi imamo tudi še planirano enkrat Moravske ali Radence, ampak trenutno slabo kaže. Obljubim, da povem, ko pridemo. Nama je bilo v Moravcih ful všeč, sama sva velikokrat hodila gor, zdaj kar malo pogrešam. Glede treme bi pa Evik morda lahko kaj svetovala? Frrr, za seznam ti pošljem enkrat drugič, zdaj se mi ne da iti brskat in iskat.