Maxica
|
Se opravičujem, ker vas danes mal zanemarjam, zdaj je pa lih Big Brother, pa še to gledam. Ja, Frrr, grozno, jaz kar ne morem razumeti, da lahko ena mamica za tri mesece pusti triletnega otročka, pa gre v en show. Prej sva bila z možem na pripravah za krst. Fino je bilo. Je predavala ena gospa iz Družine, s štirimi otroki, vdova, polna raznoraznih izkušenj. Mal je pravila o postavljanju meja otrokom, pa kako ločitev hudo prizadane otroke. Je rekla, če se že mislimo ločiti, naj počakamo vsaj 18 let, da so otroci dovolj stari. Pa če nam je kdaj vsega dovolj, da bi najraje pobrali otroke in šli od doma, naj vzamemo tudi očke s sabo. Luštna je bila, res. Lana in Maxa sta pazila tast in tašča, ampak sem rekla, da po pripravih gremo kar takoj domov, ker imam pol še telovadbo. Sicer je bilo mal negodovanja, ampak sorry, mene potem počaka še čisto vse delo, pa dojenje, pa kopanje itd. Kva me briga. Sem pa tko tečna, tašča, dobro, saj vem, da ima res zelo zelo rada vnuka, ampak vseeno , vedno čisto prelubčka te moje otroke. Od nog do glave, pa po licih. Bljak, ne vem, meni gre pa to na živce. Še nobenega otroka nisem "lizala" po licih, no. A sem preveč tečna??? Pa še ene kocke, s katerimi se je Max igral (stare ene 20 let, še od mojega moža), je Lanu pustila dajati v usta. Umazane, pa čisto majhni koščki so bili. Eh, sem mu kar iz ust izpulila in mu kao rekla, raje ne, da ne bo kakšen košček v ustih ostal. Viv, jaz sem pa ugotovila izvor teh lepih otrok. Ti in Altati, kajne?! Muki, oh, spet, uboga Neža. Upam, da je le enodnevna vročina in da je jutri nedelja dan brez vročine. Glede brisa, meni ga je pa ginekolog kar naredil na prvem pregledu po porodu. Grem pa vsako leto. Pač plačam. Jaz sem tega mnenja, da če si dam za frizerja, pa pedikuro, pa ne vem še kaj, bom tudi te tri jurje bivše dala zase. Ni pa res ne prav, da moramo ženske to plačevati. Zdaj grem pa še mal tv gledat, pol pa spat. Nočko.