|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  364 365 [366] 367 368   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
17.3.2007 22:45:13   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mis

ooooooooooooo, hvala za čestitke!

pumpice: nas je že 6. Tasha, bi lahko ti koga v Italiji zrihtala? (mtina, Pikabu, moci, maxica, Evik, mis). Te smo jih zaenkrat naročile. Jaz jo sicer imam, rabim jo za prijateljico.

jst sem se tud pofočkala za pumpicouser posted image

jest tudi za pumpico user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9126
17.3.2007 22:50:34   
viv_
A ste gledale BB?

Meni je sicer ta Nina najbolj simpatična, ampak 3 leta starega otročka pustit doma. Ne vem no... To je tolk kot moja Mirna, ne bi mogla tega narest. Res ne.

Maxica - ja, ane kok sta Jaša in Zarja fejst. Sicer sta pa mojedve primerne tudi za vašedva. Sem videla na sličici, kok sta čedna poba. Ampak se je že neki Muki grebla, kanede user posted image

Lepo spite punce in user posted image . Tisti z vročino se pa čimprej pocajtajte.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9127
17.3.2007 23:22:09   
frrrr
viv, luštna pa je tale Nina ja... men je še ena rjavolaska, ki pauzira na upravni fakulteti, bla simpatična... bomo videli kaj se bo izcimilo iz tega
ej, bejbi, kr klepetaš z nami, pa nč nas ne ubogaš... smo ti rekle sliko spremeni, ker se te bojimo, ti pa nič... kaj user posted image je zdej to? user posted image

nism ga rabla budit... se je sam zbudil pred mojo depilacijo... pa še 10 minut prehitr je bil, ker še ni blo tk hudo z lakoto, je blo v postli neki vlažno user posted image mamica Active Fitke uporabla, do zdej pa Active Baby skoz in ni dost zategnila v pasu, pa je mim teklo user posted image no, smo ga zdej kr v tavelko postlo dali, da se posuši, pol bomo pa pleničko čez ruknili in zutr preoblekli... zdej se nama ne da user posted image a je to za socialno? al še katera tk naredi? do zdej se je to sam 1x zgodilo, ko je bil še tolk majhen, da ga ni motilo in je pač spal... drgač se pa vedno prej zbudi, preden pride do posteljnine in so samo oblačila za preoblečt v takih primerih user posted image

zdej grem pa kombajn vklopit... zakaj user posted image mi lasje izpadajo, vsepovsod po telesu imam pa več kocin kot prej... še tam, kjer jih prej ni blo, poganjajo user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9128
17.3.2007 23:28:11   
lucika
jaz bi tudi imela pumpico! za vsak slučaj, ker si fuuul želim, da je sploh ne bom rabila - nikoli.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9129
17.3.2007 23:32:41   
lucika
meni lashje tufdi izpadajo. kar fajn. sam imam itak tako goste ,da verjetno ne bo panike. mi jih vedno redči frizerksa, zdaj se mi pa naj še naravno malo...moti pa me, ko jih je povsod polno. sem bila na piko jezna,ko dlake pusca, zdaj pa zna bit ze ona name, ker sem taka konkurenca:)

ona zenska iz bibbrotherja...hm, sumim, da bodo ze kar hitro solze v potokih. če je kolker tolk normalna. on tazadn pa naj gre prvi domov ker mi je anti. onmu sladoledarju sva se pa cel cajt tolk rezala, noro. aja, ve ne veste kdo je to...nogometas je uradno:) bo zanimivo.
samo nina, ki ima btw ful prevec narastka (se je prehit pobarvala, pa prevec hvalila s tem), bi lahko malooo lepse govorila. vsaj kak i naj doda besedam, ker nismo vsi iz lj. men gre kar kurja koža ko jo gledam...brrrrrrr.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9130
17.3.2007 23:39:00   
frrrr
viv, js sm pofirbcala vaše fotke... pa res veliko potujete... kolk je bla Mirna stara na določenih destinacijah? to greste z ladjo? men je zanimiva Grčija - avto na ladjo... zato pa sprašujem... sicer letos odpade, bomo mau zajedalski (babice povabile na morje), drugo leto pa upam na kakšen eksotični dopust, ko bosta 2 plači pr hiši... HVALA za odgovor!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9131
17.3.2007 23:42:41   
frrrr
lucika, ker je sladoledar, nogometaš? a un, ki jih je tolk podrl? nina pa rabi malo prakse, ker ne more voditeljica rečt: bomo videli kako bo zajeban user posted image  user posted image

aja, viv - fantastično zgledaš!!! user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9132
17.3.2007 23:44:47   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

jaz bi tudi imela pumpico! za vsak slučaj, ker si fuuul želim, da je sploh ne bom rabila - nikoli.

mis, dej mi neki povej... a so to drugačne pumpice kot te za nosek, ki jih v lekarni kupiš? js sm v lekarni eno kupila, ko je bil Jaša prehlajen... uporabili smo jo glih 2x... pol sm se pa raje s svitki vate in fiziološko bolj matrala, ker se mi je zdela preagresivna za dvomesečni nosek.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9133
18.3.2007 1:00:33   
frrrr
končno ratalo odstranit odvečne dlake user posted image sm vmes zamenjala rezilo in je bolj učinkovita depilacija kot zadnje čase... al ne vem kako sm šele danes ugotovila, da imam full krčnih žil user posted image imate kak nasvet kako se da zadevco omilit? vem, da se to drugače operativno rešuje, ampak mi to ne diši...
vedno sm imela fuzbalerske noge in veliko rit, v pasu me pa ni bilo kaj preveč... zdej mam pa trebuh, mi pa noge in rit mau izginjata... sm se veselila, da bom mogoče poleti oblekla krilo brez, da bi me kdo vprašal pri kateremu klubu treniram user posted image pa zgleda neu kaj, ker bodo take spidermen noge, prepredene z vijoličnimi črticami user posted image

Pikabu, čakam... ti mene včeraj, js tebe danes user posted image bom še jutri zjutraj prišla pogledat, kako ste se odločili... sm naredila 2 načrta za jutri, za vsak slučaj, če se zmenimo za drugič v Atlantisu

zdej bom pa tut js počasi šla proti postelji... mogoče se mi splača počakat Jašo, če bo še kaj jedel user posted image al pa ga kr pristavim in ne bom rabla čez pol urce že joške vn vlečt user posted image

zadnji posti so pa skor vsi moji user posted image se vidi kolk sm vas pogrešala zadnjih 24 ur user posted image

nočni strahec vas zapušča! možek bo počasi izpod tuša prilezel, pol bom pa js lezla user posted image

sladke sanje!
Arabela, to noč nas pa ne terat po Pohorju, da me ne bodo zjutraj spet vse mišice bolele user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9134
18.3.2007 6:23:08   
frrrr
kaj zdaj? zadnja.... zdej prva user posted image ste me vse zapustile?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9135
18.3.2007 6:48:59   
frrrr
pridite nazaj, proosiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm! js vas pogrešam user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9136
18.3.2007 6:49:28   
frrrr
zdej pa mate, ko bom mela samogovore user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9137
18.3.2007 6:52:18   
frrrr
eh, še 1x previt, pol pa nazaj spat... a vaši tut tk kakajo, da ju zjutraj v roku pol urce 2x za previjat? pr nas je to zihr 3x tedensko... drgač so pa pol med 9. in 12. blok previjanja user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9138
18.3.2007 6:55:10   
frrrr
Pikabu, sm se tik pred zdajci spomnila, da sm samo na tamaučka mislila in pozabila na svoje kopalke user posted image prejšnjo nedeljo sicer naročila, ampak niso tolk hitri, da bi že dostavili. bom Jašo tolk filala, da bodo majhne joške in bo modrc prav user posted image sam pol bom mogla Jašo vsajih 10 minut previt user posted image začaran krog user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9139
18.3.2007 7:03:51   
frrrr
ujej, Pikabu js sm pa resna... zdej sm tvoj sms od včeraj zvečer vidla user posted image  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9140
18.3.2007 7:14:19   
Evik
čao frrrr

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9141
18.3.2007 7:14:56   
Evik
mi smo tud od šestih že pokonc, samo danes je mali spal od pol osmih do treh prvo rundo, drugo pa do šestih - noro!
no dobro jutro, gremo v nove zmage!user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9142
18.3.2007 7:19:51   
frrrr
no, Pikabu... tko je... plavanje odvisno od vaše ure prihoda in mojih obstoječih kopalk... če boste prezgodnji, mi še ne bodo prav... kasneje jih pa verjetno še nase spravim... morm it pomerit... vem, da Jaša ne bi imel kaj proti, če mu v bazenu nasproti pol joške priplava, pa mogoče niti kak drug moški obiskovalec Atlantisa, sam men pa glih ne bi blo najbolje, če verjameš ali ne user posted image
mau grdo bi bilo, če bi vi iz Jesenic v Ljubljano prišli, js pa tu teh 4 al 5 kilometrov ne bi naredili, a ne...
po eni strani me full vleče, ker sm se čist pripravila na današnje plavanje - prebrala knjigico Plavanje od rojstva do šole, kupila zalivalko s katero naj bi otroka po hrbtu škropil, s tamalim smo preizkušali večerno kopanje na 35 stopinj (naj bi prej mau navajali otroka), na previjalni unemu odbijanju z obema nogicama ne rečemo več hop ampak žaba (kar otroku da vedet, da je to sonožni odriv, če tolk ponavlja)... vglavnem čist sm nt padla... celo tolk, da sm pozabla na sebe, no depilirala sm se user posted image
aja, pa že drugi vikend smo v Lj in se babicam+dedkom+stricu in teti kr mau cufa, ker tolk dolg niso tamaučka videli... in plavanje je tak razlog, da so rekli, da bodo preživeli user posted image
no, po drugi strani pa: ko sm gledala ponudbo - 30 stopinj v bazenu... mi je pa mau bed, da bi šla tja in otroka prehradila v premrzli vodi... pa še js zravn vzklikala tolk, da bi joški vn padli user posted image
to se mi ni dalo v sms pisat user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9143
18.3.2007 7:21:14   
frrrr
jutro Evik... bravo za spanje user posted image
mi smo pa jedli 22:50, 1:30... pa pol še enkrat pred 6:45, sam ne vem kdaj

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9144
18.3.2007 7:24:00   
frrrr
hihi, skor cela stran je moja...

Pikabu, te pokličem...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9145
18.3.2007 7:41:32   
frrrr
punce, kak prijeten glas ima pa naša Pikabu... joj, kolk prijetno je blo pa zdej to... sm kr pozabla, da sm spala bolj mau (se mi zdi, da je blo ene 3 ure in pol spanja user posted image )
Evik, še tu? ti imaš tut tak prijeten, nežen glas...
vidve bi lahk to tržile... če bi bila katera slabe volje ali brez energije, bi odprle eno plačljivo linijo in nam dajale zagon user posted image dejta razmislit!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9146
18.3.2007 7:43:07   
frrrr
končno, še druge... dobro jutro Arabela, mis in Aja!

Arabela, si kaj bolje?

mis, kako je Tina?

Aja
, že nekaj časa te hočem vprašat... sej si imela ti 1.11. PDP, al se motim?

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 9147
18.3.2007 7:50:37   
Arabela
Dobro jutro!

Frrr, si nadoknadila ker te ni bilo včeraj, a ne?user posted image

Temperatura mi je padla, ponoči sem švicala ko user posted image , zdaj pa me samo še grlo boli...
Z malecko je isto.. ves dan je bila ok, padla v komo ob 19ih, lepo spala (seveda s prekinitvami) do 2h, nato pa je začela kašljat, tak suh kašelj v spanju... bogica moja... ampak vročine pa nima

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 9148
18.3.2007 7:51:28   
Arabela
Pohorje je tokrat odpadlo, pa sem vseeno cela zlomljena....user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9149
18.3.2007 8:01:56   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pohorje je tokrat odpadlo, pa sem vseeno cela zlomljena....user posted image
men se pa pozna, da nismo laufale po Pohorju user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  364 365 [366] 367 368   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  364 365 [366] 367 368   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?