lucika
|
haj! evo se mene tukaj! danes sem dobila obisk. me je skoraj kap. potrka, bum, je že bila noter. patronažna, brez najave, brez vsega. mi je kr slabo ratalo. sem v spalnici raztreščila dve škatli cotk, in prebirala, če nam je že kaj prav. pred tem sva se previjala, pa malo pobruhala...med tistim sortiranjem cotk je bil mali z mano, pa sva potem kar usput malo pojedla in je zaspal sred postelje. med pojstri, cotkami, škatlami. ma, zgledlo je stanovanje direkt za socialno poklicat. baba smotana, se ni najavila . malis e je seveda zbudil, pa ga je malo nosla okoli, da je se bolj pofirbcala...pa hodi okol omar v dnevni, pa rece: jaz sem ze takooo velik fant, bi se malo igral, mami, daj mi coto, da obrisem prah. ej, bi jo nekam zarezala! priznam, prah mi je zdaj pa res tazadnje. dokler nimamo potrjene kake alergije na hisni prah, mi je pomembneje, da se imamo fino, pa da sva na zraku, sploh ko je aidanu to tak fino. pucemo pac po potrebi, tam, enkrat na teden bolj konkretno... saj ni bla zdaj katastrofa, samo plenica v dnevni, pa cotke vsrane po tleh, pa one od sortiranja po celi spalnici, pa...tak pac...kot je navadno mal prej, preden se lotis pucanja. pol me pa še tako diskretno podjebava. jao, ko se spomnim... pa smo imele debato o gh. prebrala sem ze malo moje vsega, tudi vas tukaj...ona mi pa bluzi o celotnih kosilih, z juho, mesekom, krompirckom...vse to mora ze v 6. mesecu pojest. pa kako palacinkico...sem rekla, halo, a ne odsvetujejo jajc in mleka...? ja, no, no, tole je termicno obdelano, tole menda lahko...zitne kasice sploh ni omenila. jabolka in korencek, sok. nato jabolko in banano pasirano. pol pa so ze kar cela kosila... a posedate ga kaj? sem rekla, ja na krilu ja, zalagam ga pa glih ne, da bi sedel. jaaaa, pri 6. mesecih bi ze sedel naj sam, no.... pa, joj, se mi zdi da mas malo glavico na eni strani zalezano. sem rekla, kako, ce pa spi na hrbtu?...ko sem omenla, da pa se meni zdi, da mu malo useski naprej strlijo, pa ni blo to nic... tak da zdaj sem jezna, pa totalno zmedena. evo, zaradi vseh nasvetov, pa se malo zaradi prirocnosti al pa po domace moje lenobe, sem resnicno nameravala pocakati do 6. meseca. dopolnjenega, za gosto hrano. zdaj še polno dojim, le kak večer dobi adaptirano mleko, ko se meni zazdi, da nimam dovolj mleka (vcasih se nakaj zajbava, pa mi isto vlece bradavice, pa tuli v njih..ko pa stisnem pa mleko je..). no, to sem se sprijaznila, da se zarad enega obroka na vsakih par dni res ne bom sekirala. dobi flasko, pa sva oba srecna...ona pa meni bluzi, joj, a nic se ne dodajate. ja, pa bo treba, bo treba... no, v glavnem, drugi teden bo nas lubek star 5. mesecev (sploh ne vem, kdaj so minili)...ZDAJ PA PROSIM ZA MALO ŠOLO GH. Altati, Pikabu...pa še katera z izkušnjami. dajte povedat konkretno. kaj in kdaj? a res sok in nato sadje, al prej riževe kašice, pa potem zelenjavo...al kaj za vraga???? saj sem vas brala, samo takosproti in ne tako zavzeto...zdaj pa ko rabim info, pa sem v temi. vem samo to, da naša patronažna nima prav s palačinkami pri 6.mesecih. al pa ima, samo jaz ji ne zaupam.
|