lucika
|
[hvala vam za odgovore... saj, pojmov nisem imela glih v nulo razčiščenih, če bi, bi ji že povedala kako točno je prav! vedla sem samo, da to, kar mi ona pravi, že ni. meni se že za moj želodec ne zdi prav na tešče neke 100% jabolčne soke. kaj šele za želodček, ki še ni poskusil drugega kot mleko. to se ti ja sesiri vse v želodčku, ko skuta, in to pomoje takoj, ko pride sok od stisnjene jabolke zraven. bogi otročki, no. men se zdi kuhano res boljše... ja, to predvidevam. šola izpred 20 let, plus velecenjene izkušnje s svojimi, tud 20 letnimi otroci...pol pa takele delijo. beki, a na pediatra naj pocakam? haha, to je on, ko sem zadnjic pisala, da je nasega imel za 6.mesečnika. naš samo mamiče čekira, pa napotnice za bolnico piše. pa je skor boljš tak, ko da še kako sranje naredi:( moja moška sta že na terenu. danes se je lump zbudil dobre volje. poslušam, pa si nekaj vriska po pojstli..in potem je bil že na trebuhu. tisto mu pa ne paše več tolk...pa smo se vstali, zrihtali...zdaj pa jaz mislim, da bi lahko šli ven. jaaa, gremo ven. kaj sta me ćula, uveeeee, jaz grem ven. takoooooooooooooooooj. no, in sta šla... mama pa se bo počasi spakirala, še praj pa eno brzinsko sesanje...ja, še prej pa rr:) lep dan vam želim!
|