|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  362 363 [364] 365 366   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
16.3.2007 22:45:09   
beki24
lucika- ne se sekirat, počakaj še, da ti pediater pove kako in kaj! Ti ga kar lepo doji, mu nič ne fali!
Včasih se je uvajanje začelo s sokovi (jabolčni, korenčkov), potem kašica iz tega, potem to mešaš, + banana, pa potem zelenjava na isti način, vsaka stvar par dni, potem naslednja in nato vse skupaj mešaš!
Zdaj pravijo, da naj bi začel s kašicami (temi ala čokolino- riž...)- ker naj bi ne bile alergene!!!!
Če bi meni rekla za prah brisat, bi ji pa rekla, da če ima ona preveč časa, da lahko še k meni pride prah brisat!!!!!!!
Sedi pri 6ih mesecih- ja seveda, hrbtenica je pa kakšnauser posted image - sej imajo tiste stolčke, da ga  lahko daš notri sedet že od 3 mesecev naprej !

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9076
16.3.2007 22:49:55   
Pikabu
Maxica, tole z Lanom si pa takoooooo lepoooooooo napisala. user posted image user posted image user posted image se kar topim zraven, pa naš Maks dela zelo podobno. Sem se danes spet jezila nanj, ker ni hotel jesti lepo po žlici, potem pa tisti njegov angelski nasmeh, ko ne moreš več biti jezen in hud. Pa začel je stegovati rokice. Če je pri kom drugem v naročju, pa pridem jaz, stegne rokice proti meni, ne vem ali s tem že pokaže, da želi iti k meni, je ves srečen, če ga vzamem. Pri nas pa opažam še to, da se kaže ta razlika, da so punčke bolj atijeve, fantki pa mamini. Ema je vedno k atiju in za vse je bil ati, Maks se mi pa zdi tak nežen, pa da prav išče mojo bližino. Saj je tudi nad možem navdušen, ampak se mi zdi, da je v moji pristonosti drugačen.

Za TV bi pa tudi jaz rada, da bi šla, pa noče, čeprav ta je v planu najkasneje v decembru za Miklavža, ampak hladilnik bi pa še imela. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9077
16.3.2007 22:51:37   
Pikabu
OK. Zdaj pa res grem.

Lahko noč.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9078
16.3.2007 22:57:38   
moci
jaz tud grem. itak bo kmal treba vstat. aja, moč pozitivnega mišljenja: mi bomo dons prespali nočuser posted image
jutri gremo pa v mb na uro gledat.
user posted image gre eno mašino pogledat, midve pa zraven. med vožnjo je zoja pridna, pa lahko mal kinkamuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9079
17.3.2007 7:34:41   
altati
Dobro jutro!
Prva!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9080
17.3.2007 7:45:57   
Arabela
Dobro jutro!!! DRUGA!!!

Noč spet komaj za preživet.. mala se je ves čas nekaj premetavala, 2x se je zbudila in malo kašljala, bolj v spanju... zdaj pa je še mene začelo grlo bolet user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Zunaj pa tako lepo vreme!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9081
17.3.2007 7:48:03   
Arabela
Ampak sanje pa sem imela prav smešne...

Smo po Pohorju tekali v kratkih rokavih in majicah... in z rdečimi noski... tempo pa je vodila EVIK...user posted image user posted image user posted image user posted image ... potem pa ni čudno če sem utrujena in me vse boli...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9082
17.3.2007 7:48:59   
Arabela
Eno vprašanje...  saj grem lahko z malecko ven na zrak če je samo malce prehlajena in nima temperature in če jo vremenu primerno oblečem, a ne?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9083
17.3.2007 7:52:17   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

no, v glavnem, drugi teden bo nas lubek star 5. mesecev (sploh ne vem, kdaj so minili)...ZDAJ PA PROSIM ZA MALO ŠOLO GH.  Altati, Pikabu...pa še katera z izkušnjami. dajte povedat konkretno. kaj in kdaj? a res sok in nato sadje, al prej riževe kašice, pa potem zelenjavo...al kaj za vraga???? saj sem vas brala, samo takosproti in ne tako zavzeto...zdaj pa ko rabim info, pa sem v temi. vem samo to, da naša patronažna nima prav s palačinkami pri 6.mesecih. al pa ima, samo jaz ji ne zaupam.

LUCIKA - tvoja patronažna je za luno! Pismo, jaz bi jo kar prijavila. Pri 6-ih mesecih začnita s kuhano zelenjavo (BELO - krompir, cvetača, koleraba, pa korenček), pa kuhano sadje (Jabolko, hruška....). Vsako živilo zaporedoma 3-5 dni, da vidiš reakcijo, nato zamenjaš in začneš z drugim. Nato jih lahko kombiniraš. Jajca-samo rumenjak so po dopolnjenem 8. mesecu. Ni pa niti nujno! Lahko tudi kasneje!Belo meso-samo BELO!!! po 8.mesecu!  Gluten
po 8.-9. mesesecu! Skutke tudi šele takrat!
TI DELAŠ EDINO PRAVILNO! TVOJO PATRONAŽNO PA POKLIČI IN VPRAŠAJ, KDAJ JE NAZADNJE BILA NA KAKŠNEM IZOBRAŽEVANJU!
BABA SMOTANA!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9084
17.3.2007 8:03:34   
Evik
ojla čao!

no mi že "prepevamo" mali je pod lokom in raztura, mami je super volje, ker je bila včeraj končno spet na poti in ker ja - res rada dela to kar dela! zadnje tri noči so tudi super - se zbujamo 1x okoli 1h in drugič okoli 5h. danes sem ga sicer še slačila iz kombinezona in previjala - in sem tako hitela, ker mi je bilo hudo, ker on bi na joško! potem se je pa stisnil k  meni ves zvit kot kolaček...

zdaj pa me že  pomalem potrebuje.
še gruntava kaj bi danes počela,
sem se odločila, da ne greva v hribe...

jutrouser posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9085
17.3.2007 8:09:49   
lucika
[hvala vam za odgovore...
saj, pojmov nisem imela glih v nulo razčiščenih, če bi, bi ji že povedala kako točno je prav! vedla sem samo, da to, kar mi ona pravi, že ni.
meni se že za moj želodec ne zdi prav na tešče neke 100% jabolčne soke. kaj šele za želodček, ki še ni poskusil drugega kot mleko. to se ti ja sesiri vse v želodčku, ko skuta, in to pomoje takoj, ko pride sok od stisnjene jabolke zraven. bogi otročki, no. men se zdi kuhano res boljše...
ja, to predvidevam. šola izpred 20 let, plus velecenjene izkušnje s svojimi, tud 20 letnimi otroci...pol pa takele delijo.
beki, a na pediatra naj pocakam? haha, to je on, ko sem zadnjic pisala, da je nasega imel za 6.mesečnika. naš samo mamiče čekira, pa napotnice za bolnico piše. pa je skor boljš tak, ko da še kako sranje naredi:(

moja moška sta že na terenu. danes se je lump zbudil dobre volje. poslušam, pa si nekaj vriska po pojstli..in potem je bil že na trebuhu. tisto mu pa ne paše več tolk...pa smo se vstali, zrihtali...zdaj pa jaz mislim, da bi lahko šli ven. jaaa, gremo ven. kaj sta me ćula, uveeeee, jaz grem ven. takoooooooooooooooooj. no, in sta šla...

mama pa se bo počasi spakirala, še praj pa eno brzinsko sesanje...ja, še prej pa rr:)

lep dan vam želim!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 9086
17.3.2007 8:15:18   
gaya

Jutroooo

o moj bog lucika, tale vaša patronažna je bla pa direkt za skoz okno porinituser posted image .
Midve sva začeli z GH najprej s sveže izstinjenimi sokovi sadja in zelenjave vse 3 dni po eno stvar. Vmes sva zvečer uvedli rižolino(počasi cvsak dan 1 žličko) ker sem mela občutek da se ne naje dovolj. In zdaj je tko. Zvečer poje okol 50ml rižolinota, pa pol se podoji in spi bolje kot prej. Dopoldne pri dopoldaneskem obroku pa okušava nove stavri. Zdaj sva uvedli jabolko, in hruško. Danes bova banano, nato greva pa še na zelenjavo. Po, ji bom pa kr začela mešat med sabo kašice. Delam pa po uni knjigi VELIKA PAPARIVA ZA MALE PAPAVČKE.

nOČ JE BILA KR OK. gLDE NA TO, DA SE NE SPOMNIM NIČ, DA BI SE DOJILE RAZEN DA SEM DUDO POPRAVLJALA, POL JE BLO ŽE OKuser posted image (opa pozabla prestavit)

GHlede stajice, mava midve še mojo uno z mrežouser posted image men je tud ta najboljša. Drgač beki bi se pa jkst tud odločila za to, k maš ti ugledano. Mi je simpatična.

Termometer mam pa jst navadni živosrebrni in ji merim tako, da ji ga dam pod pazduho, jo stisnem k sebi in to je to.

Zdaj pa moram it, ker se bo od trme razpočila na tlehuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9087
17.3.2007 8:17:36   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: lucika

[hvala vam za odgovore...
meni se že za moj želodec ne zdi prav na tešče neke 100% jabolčne soke. kaj šele za želodček, ki še ni poskusil drugega kot mleko. to se ti ja sesiri vse v želodčku, ko skuta, in to pomoje takoj, ko pride sok od stisnjene jabolke zraven. bogi otročki, no. men se zdi kuhano res boljše...
ja, to predvidevam. šola izpred 20 let, plus velecenjene izkušnje s svojimi, tud 20 letnimi otroci...pol pa

ne daš  100% sok, ampak ga razredčiš s prekuhano vodo. Pol pol.

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9088
17.3.2007 8:22:01   
Maxica
Jutro. Danes smo jedli ob dveh in petih, ob sedmih se je pa odločil, da je s spanjem konec. Sem ga dala na ta veliko posteljo in je začel delati obrate. Iz hrbta na trebuh. Prvič se mu je rokica zataknila pod njim, tako da sem mu jo jaz umaknila, drugič je pa že potuhtal, da jo je treba umakniti. Tako da zdaj bo pa res treba paziti, da ne pade kam.
Danes sicer en kup enga dogajanja. Mal imam še za likat, pa lase si moram umiti. Popoldne imamo priprave na krst, potem imam pilates, no, pa bo že večer. Upam, da  nam uspe iti tudi na kakšen daljši sprehod, sicer bomo pa samo pred hišo, da se bo Max lahko igral v pesku.
Lep dan, izkoristite ga, v ponedeljek in torek bo snežilo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9089
17.3.2007 8:37:14   
Evik
hej zdajle sem mu v loku namontirala uno zadevo ko se brca z nogam- in se oglasi glasbai in ko je najprej jezno cepetal se je glasba oglasila in je bilo tako hecno, ko je nehal bit jezen pa posluša. zdajle se mi zdi pa da je že pogruntal da to on z nogo vklopi. 

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9090
17.3.2007 8:48:35   
Arabela
Lucika ta patronažna pa je res en gift... kolko pa je babnica stara?!!!
No midve sva začeli z GH pri 5m... najprej zvečer riževa kašica, nato pa sadje in zelenjava.. in sva malo po malo poskušali.. v enem mesecu sva tako osvojili jabolko, hruško, banano (ta jo ful zapre in je do nadaljnega črtana), breskev, sliva, krompir, brokoli, cvetača, bučka, korenček...
Namesto sokecev pa pije čaj.... Ampak dojiva pa se še vedno ful pogosto..

Ti pa kar ne hiti.. če se mali lepo redi in mu nič ne manjka bo GH že počakala..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9091
17.3.2007 9:00:46   
Arabela
Malo slikic...

Budimo atija

user posted image

v pizzeriji kar na mizi

user posted image

TAka pa sem po jokanju

user posted image

Papam slivovo kašico

user posted image

Juckam

user posted image

V vozeku nisem hotela spat, potem pa me je zmanjkalo na atiju

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9092
17.3.2007 9:01:54   
Maxica
O Arabela, kakšna krasna princeska je tale vaša Katarinca.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9093
17.3.2007 9:13:21   
Pikabu
Čestitke za pet mesecev:

user posted image mis in Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hitro se pozdravita. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9094
17.3.2007 9:14:17   
Pikabu
Na hitro malo pospravljam, čakamo Maksa, da se zbudi iz prve runde spanja, potem gremo pa ven. Ema že navija za vlakca.

Lep dan vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9095
17.3.2007 9:17:33   
Maxica
Tina in mamica Mis - čestitke za pet mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9096
17.3.2007 9:21:41   
Arabela
user posted image user posted image MIS in TINA čestitke za 5mesecev
user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9097
17.3.2007 9:49:50   
Arabela
Se pozna da je naša miška malo bubana, ker še vedno spi... mami pa sploh ne ve kaj si naj počne brez nje user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9098
17.3.2007 10:42:51   
@lina
Hojla,

včeraj se nisem nič oglasila, sem bila polno zasedena - dopoldne sva šla na telovadbo z mojim pikolinom, popoldne, no proti večeru sem šla na obletnico mature - teče 13. leto, nazadnje smo se srečali na 5. obletnici... Vam povem, čudovito. Ko smo tako sedeli skupaj in obujali spomine na srednješolska leta ter hkrati debatirali o aktualnih stvareh, postali smo starši, ustvarili smo si neke kariere, tako ali drugače... res je bilo fajn... Aja, moj pikec je bil tako priden - podojila sem ga ob 17.30 preden sem šla, potem ga je oči zvečer skopal, uštimal za spat, jaz sem ob 20h prišla podojit - dostava hrane na dom user posted image  - in 20.25 je že spal, sem šla nazaj in se potem vrnila šele nekaj čez polnoč... Tudi ponoči smo se fajn naspali...user posted image

No, danes se bomo tudi potepali... vas zvečer preberem...

Tina in mamica - user posted image user posted image  za 5 mesecev!user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9099
17.3.2007 10:47:07   
mis
ooooooooooooo, hvala za čestitke!

Danes je možek vstal ob 7h s tino, jaz pa sem spala do 8h. Kičastooooooooooo!user posted image

Noč kar mirna glede na to da je bolna. Jedla ob pol dveh in pol šestih, vmes sem jo imela pri sebi in sva spali. Lepo se je blo tiščat. pa se mi zdi da zdaj ko je bolna še bolj rabi bližino. Moj tišč.

Moti jo ker kašlja in ta sluz se ji nabira. Že skoraj zaspi, pa zakašlja, pa joka... Kar traja. Pol pa v spanju kašlja in se mi tako smili. Res je zoprno. Ko enkrat zaspi je ne zbudi več, kar spi naprej, ampak prej se pa matra. Sva ji šla sredi noči spet nos pucat s pumpico, pa je pol kar naprej spala.

pumpice: nas je že 6. Tasha, bi lahko ti koga v Italiji zrihtala? (mtina, Pikabu, moci, maxica, Evik, mis). Te smo jih zaenkrat naročile. Jaz jo sicer imam, rabim jo za prijateljico.

@lina, kako je bilo na obletnici?user posted image

Uživajte, midve bova šle tud ven, če ne bo imela vročine. Baje lahko. Ker je toplo.

Termometer imam iz Mullerja, en res super. Je digitalni in tak mehek, gibljiv in vodoodporen. Je pa firma beurer.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 9100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  362 363 [364] 365 366   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  362 363 [364] 365 366   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?