|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  361 362 [363] 364 365   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
16.3.2007 22:04:41   
moci
Še ena iz moje literature:
Smo tisto, kar mislimo. V življenju smo bogati ali revni, srečni ali nesrečni, debeli ali suhi zato, ker tako verjamemo. Če pa svoja prepričanja spremenimo, se bo začel spreminjati tudi tisti del našega življenja. Spremenila se bodo pričakovanja, razpoloženje in rezultati.
jaz mislim,da sem suhauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9051
16.3.2007 22:06:23   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

IZVIRNO SPOROČILO: moci

moci- mene pa res zanima kaj se naredi proti pikicam okoli ust, ki so od slineuser posted image

napačen naslov. jaz sem mislila da so od sline. sem mazala in brisala in jemala dudo, da ni tok vlažno. samo potem se je pokazalo, da niso od sline, no. zoja ima toook suho kožo. tam je bilo pa še huje. dobili smo ful mastne kreme in je ok

sprašujem,ker ima moja tudi ful suho kožo, pa flek, pa pikice okoli ust, pa naj bi bilo od slineuser posted image
Zdej sem kupila kremo od Avene Trixera- je za zelo suho kožo in atopični dermatitis- bomo videli kaj bo ( sem pa sebe z njo namazala, ker imam tudi suho kožo) in meni pomaga!

to imamo tudi mi. po mojem vam bo pomagala

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9052
16.3.2007 22:07:05   
Evik
no evo pikabul to se meni dogaja. zadnjič na družinskem kosilu, je bila pavza mislim da pet ur ali celo malo več, zaradi radovednosti. 

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9053
16.3.2007 22:07:11   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

tisto spanje 8 ur v kosu bi pa jst tud- no sej mogoče, če bi šla spat takrat kot Tinkara bi jih pa bilo 6,7huser posted image

Mi smo bili pa že deležni tega, zdaj se je pa tri noči spet po dvakrat zbujal. Bomo videli danes, potem mi je uspelo, da sva nekako pojedla, tudi dojil se je po dolgem času na obeh straneh pred spanjem, tako da sem optimist in danes računam na daljše runde. Je pa zanimiv, Ema je prvo rundo spala dlje in se potem pogosteje zbujala, Maks ima pa prvo krajšo, pa potem drugo daljšo, kar je meni super, ker ne grem prej spat, potem pa tisto daljšo lepo z njim prespim in se že kar pozna.

Tinkara spi od 20ih do približno 2eh ( če je ne hranim ob 23ih), če jo dvignem in nahranim, potem spi do približno 4ih! potem pa po novem do okoli 6.30- 7.00!
Je že pri treh mesecih prespala celo noč- ko pa smo jo iz zibke dali v veliko posteljo je bilo pa konecuser posted image  in do zdaj še ni spala tako dolgo! Pa se mi zdi, da enkrat ji je prehladno, drugič prevroče, tretjič je lačna, spet drugič žejnauser posted image ....preden bom jst ugotovila kaj ji ni pravuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9054
16.3.2007 22:07:29   
moci
evik user posted image
jaz pa sploh ne mislim na delo...
me nič ne veseliuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9055
16.3.2007 22:09:59   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

no evo pikabul to se meni dogaja. zadnjič na družinskem kosilu, je bila pavza mislim da pet ur ali celo malo več, zaradi radovednosti. 

jst moram vse stran nagnat ko gre Tinkara jest, ker drugače se samo obrača in steguje, pa smeje, da ji potem mleko mimo teče. Najbolj sem pa huda, ko se komu zdi fino ko je in jo še ogovarja, da se potem tamala začne smejat in pozabi jestuser posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 9056
16.3.2007 22:12:11   
beki24

Še ena iz moje literature:
Smo tisto, kar mislimo. V življenju smo bogati ali revni, srečni ali nesrečni, debeli ali suhi zato, ker tako verjamemo. Če pa svoja prepričanja spremenimo, se bo začel spreminjati tudi tisti del našega življenja. Spremenila se bodo pričakovanja, razpoloženje in rezultati.
jaz mislim,da sem suhauser posted image

veš kaj, jst sem pa ugotovila, da tisti ki jamrajo, da nimajo denarja, da ga imajo zmeraj preveč, tako da jst bom začela jamrat, da vidim, če se bo stanje na bančnem računu kaj spremenilouser posted image

jst sem tudi suha- samo včasih sem bila še boljuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9057
16.3.2007 22:14:59   
beki24

moci- mene pa res zanima kaj se naredi proti pikicam okoli ust, ki so od slineuser posted image

napačen naslov. jaz sem mislila da so od sline. sem mazala in brisala in jemala dudo, da ni tok vlažno. samo potem se je pokazalo, da niso od sline, no. zoja ima toook suho kožo. tam je bilo pa še huje. dobili smo ful mastne kreme in je ok

sprašujem,ker ima moja tudi ful suho kožo, pa flek, pa pikice okoli ust, pa naj bi bilo od slineuser posted image
Zdej sem kupila kremo od Avene Trixera- je za zelo suho kožo in atopični dermatitis- bomo videli kaj bo ( sem pa sebe z njo namazala, ker imam tudi suho kožo) in meni pomaga!

to imamo tudi mi. po mojem vam bo pomagala

a to ti je un dermatolog tud predlagal, ali ti jo je zdravnica napisala??
Ker jst sem v lekarni težila in mi je potem to kremo naročila ( pri nas je v lekarni sploh ni- moraš naročit)
Drugače pa sploh ni tolk draga!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9058
16.3.2007 22:15:17   
Pikabu
Še to pozabila povedat. Pri nas je pa hladilnik crknil. Pa šele 4 leta ga imava, pa menda ni pomoči. Že gledam za novega. Jaz bom tudi začela jamrat, mogoče bo pa res kaj bolje. Suha sem pa tudi jaz. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9059
16.3.2007 22:16:26   
beki24

evik user posted image

ja tukaj pa je razlika v tem če delaš delo, ki te veseli in ga delaš s srcem, oz. nekaj delaš zato, da 1x mesečno lahko plačaš računeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9060
16.3.2007 22:17:31   
beki24
Pikabu- pri nas ko je ena stvar crknila je potem sigurno še kakšna- hitro začni jamratuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9061
16.3.2007 22:17:37   
Pikabu
Beki, a tudi, če jesta na žlico, noče jesti? Jaz sem to že itak takoj ugotovila, da moram Emo stran nagnati, če Maks je na žlico, danes sem pa ugotavljala, da mu gre mogoče še to na živce, če jaz govorim zraven, tako da sem bila čisto tiho, pa samo v usta sem nosila, potem je bilo pa malo bolje.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9062
16.3.2007 22:18:25   
beki24
To da bela tehnika odpove je pa mene zmeri ful strah ker si takoj ob 500 eur

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9063
16.3.2007 22:19:58   
Pikabu

Pikabu- pri nas ko je ena stvar crknila je potem sigurno še kakšna- hitro začni jamratuser posted image

Joj, beki, NEEEEEE. Ne sme. Tole zdaj čisto podere finančne načrte. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9064
16.3.2007 22:20:44   
Pikabu

evik user posted image

ja tukaj pa je razlika v tem če delaš delo, ki te veseli in ga delaš s srcem, oz. nekaj delaš zato, da 1x mesečno lahko plačaš računeuser posted image

Po to se pa podpišem. Sem že jaz hotela to napisati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9065
16.3.2007 22:21:35   
Pikabu
Beki, a tvoj user posted image bo pa v hotelu ali je to le začasno?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9066
16.3.2007 22:21:58   
beki24

Beki, a tudi, če jesta na žlico, noče jesti? Jaz sem to že itak takoj ugotovila, da moram Emo stran nagnati, če Maks je na žlico, danes sem pa ugotavljala, da mu gre mogoče še to na živce, če jaz govorim zraven, tako da sem bila čisto tiho, pa samo v usta sem nosila, potem je bilo pa malo bolje.

na žlico še gre, ker je navdušena samo da žlico vidiuser posted image
flaša- to je pa kriza- jst res ne vem od česa se moj otrok rediuser posted image
Vse drugo je bolj zanimivo kot to da bi jedla, pa se potem zvija pa maha z rokami, včasih jo moram prav za roke držat, da ne tolče po flaši in da lepo je- tako kot ti- kar fiksiram jo!! Ker vem, da zna tudi lepo jest- ponoči (trkam) nimava nikoli teh problemov- lepo poje- relativno hitro- in zaspi nazaj! Čez dan bi jo morala pa skoraj na kolenih prosit naj je!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9067
16.3.2007 22:23:48   
beki24

Beki, a tvoj user posted image bo pa v hotelu ali je to le začasno?

z danes na jutri bo v hotelu, potem ga pa mentor pride jutri iskat in bo v kampusu ( tko kot v filmih), ima svojo sobo, skupno kuhinjo in kopalnico!- to je bila najcenejša varianta! 72 funtov na teden

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9068
16.3.2007 22:24:13   
moci
beki, kremo sem že prej kupila, samo zdaj nam je dal še bolj mastne. mi jo je v lekarni priporočila. imam še kopel iste znamke. 

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9069
16.3.2007 22:28:18   
Pikabu
Je prvi mali firbec, nimaš kaj. user posted image user posted image user posted image Naš isto počne med dojenjem, če se zvija, pa da ga držim v naročju, ga prav težko lovim, sem mu že rekla, da mi bo enkrat samo dol padel, je precej močan.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 9070
16.3.2007 22:29:52   
Pikabu
Punce, jaz se pa sedaj poslavljam. Možek je doma, bova skupaj počakala še tele pol urce, da Ema dobi antibiotik, potem pa spaaaaaaaaat. user posted image user posted image user posted image

Lepe sanje vsem, pa jutri lep dan. Izkoristite ga, potem se baje vreme pokvari.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9071
16.3.2007 22:31:45   
lucika
haj!
evo se mene tukaj!

danes sem dobila obisk. me je skoraj kap. potrka, bum, je že bila noter. patronažna, brez najave, brez vsega. mi je kr slabo ratalo. sem v spalnici raztreščila dve škatli cotk, in prebirala, če nam je že kaj prav. pred tem sva se previjala, pa malo pobruhala...med tistim sortiranjem cotk je bil mali z mano, pa sva potem kar usput malo pojedla in je zaspal sred postelje. med pojstri, cotkami, škatlami. ma, zgledlo je stanovanje direkt za socialno poklicat. baba smotana, se ni najavilauser posted image .
malis e je seveda zbudil, pa ga je malo nosla okoli, da je se bolj pofirbcala...pa hodi okol omar v dnevni, pa rece: jaz sem ze takooo velik fant, bi se malo igral, mami, daj mi coto, da obrisem prah. ej, bi jo nekam zarezala! priznam, prah mi je zdaj pa res tazadnje. dokler nimamo potrjene kake alergije na hisni prah, mi je pomembneje, da se imamo fino, pa da sva na zraku, sploh ko je aidanu to tak fino. pucemo pac po potrebi, tam, enkrat na teden bolj konkretno... saj ni bla zdaj katastrofa, samo plenica v dnevni, pa cotke vsrane po tleh, pa one od sortiranja po celi spalnici, pa...tak pac...kot je navadno mal prej, preden se lotis pucanja. pol me pa še tako diskretno podjebava. jao, ko se spomnim...
pa smo imele debato o gh. prebrala sem ze malo moje vsega, tudi vas tukaj...ona mi pa bluzi o celotnih kosilih, z juho, mesekom, krompirckom...vse to mora ze v 6. mesecu pojest. pa kako palacinkico...sem rekla, halo, a ne odsvetujejo jajc in mleka...? ja, no, no, tole je termicno obdelano, tole menda lahko...zitne kasice sploh ni omenila. jabolka in korencek, sok. nato jabolko in banano pasirano. pol pa so ze kar cela kosila...
a posedate ga kaj? sem rekla, ja na krilu ja, zalagam ga pa glih ne, da bi sedel. jaaaa, pri 6. mesecih bi ze sedel naj sam, no....
pa, joj, se mi zdi da mas malo glavico na eni strani zalezano. sem rekla, kako, ce pa spi na hrbtu?...ko sem omenla, da pa se meni zdi, da mu malo useski naprej strlijo, pa ni blo to nic...

tak da zdaj sem jezna, pa totalno zmedena. evo, zaradi vseh nasvetov, pa se malo zaradi prirocnosti al pa po domace moje lenobe, sem resnicno nameravala pocakati do 6. meseca. dopolnjenega, za gosto hrano. zdaj še polno dojim, le kak večer dobi adaptirano mleko, ko se meni zazdi, da nimam dovolj mleka (vcasih se nakaj zajbava, pa mi isto vlece bradavice, pa tuli v njih..ko pa stisnem pa mleko je..). no, to sem se sprijaznila, da se zarad enega obroka na vsakih par dni res ne bom sekirala. dobi flasko, pa sva oba srecna...ona pa meni bluzi, joj, a nic se ne dodajate. ja, pa bo treba, bo treba...

no, v glavnem, drugi teden bo nas lubek star 5. mesecev (sploh ne vem, kdaj so minili)...ZDAJ PA PROSIM ZA MALO ŠOLO GH.  Altati, Pikabu...pa še katera z izkušnjami. dajte povedat konkretno. kaj in kdaj? a res sok in nato sadje, al prej riževe kašice, pa potem zelenjavo...al kaj za vraga???? saj sem vas brala, samo takosproti in ne tako zavzeto...zdaj pa ko rabim info, pa sem v temi. vem samo to, da naša patronažna nima prav s palačinkami pri 6.mesecih. al pa ima, samo jaz ji ne zaupam.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9072
16.3.2007 22:32:15   
beki24

Je prvi mali firbec, nimaš kaj. user posted image user posted image user posted image Naš isto počne med dojenjem, če se zvija, pa da ga držim v naročju, ga prav težko lovim, sem mu že rekla, da mi bo enkrat samo dol padel, je precej močan.

Tinkara je tudi ful močna, zraven previjalne imam en pleten predalnik in ona ima glavo na tisti strani kot je ta predalnik, potem se pa nazaj obrne in z rokami prime za ročaj od predalnika in ko ji jaz noge dvignem, da ji rit obrišem, se ona z rokami potegne navzgor( kar svečo v zraku narediuser posted image ), pa plenico ji tudi v zraku gor limam, ker se skoz zvija in obrača!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 9073
16.3.2007 22:32:36   
Maxica
Kukuc, zdaj sem pa tudi Lana preložila v posteljico. Čakam še, da mož pride, pol se bom pa res pobrala v posteljo.
Hehe, je pa tako zanimiv ratal Lan. Je zgleda začel preučevati, kakšna je kaj ta njegova mamica. Zadnjič sem si oprala lase, pa sem si pustila kar mokre, in sem šla njega dojit. Ampak ni bilo šans, da bi on jedel. Me je začel prijemati za mokre lase in božati. Kakšno čudo je zdaj to, se je verjetno spraševal. Zadnjič v postelji, ko se je že skoraj čisto prebudil, me pa začne po spodnji ustnici s prstki prijemati, da mi je pokalo. To je bilo veselje. Sedaj pa vsakič, ko ga pestujem, al me hoče božati po laseh, ali po licih, ali me za brado prijema. Hehe, kva je lušten.user posted image user posted image user posted image  Pa ugotovila sem, da bo ta le še bolj "nameden" fantek, kot je Max. Če ga slučajno kdo drug pestuje, pa jaz kaj govorim, velikokrat opazim, da me gleda in posluša. Pol ga pa pogledam, se mi pa tako izpod čela zasmeji, tak nasmeh mi podari, da se kar raztopim.user posted image  In mu postane kar malo nerodno, se kar malo stran obrne, ves nasmejan. Eh, kako je lepo.
Zadnjič me je spet prijela nostalgija po nosečnosti. Sem se kar videla, da bi imela res še kakšnega otročička. Se kar bojim dneva, ko bom enkrat pa res morala reči, ta je pa zadnji otrok, konec lonec. Res. Ker so to res neprecenljivi trenutki. Saj so skrbi, pa kompliciranje, pa nespanje, ampak vseeno, ko gledaš za nazaj, pa ostanejo res samo ti lepi trenutki in človek bi še in še podoživljal to. Jaz se moram samo še naučiti, da uživam SEDAJ, ne za nazaj. user posted image
Moci, super za take misli.user posted image Tudi jaz sem suha, bogata in srečna.user posted image
Evik, pridna, že delaš.user posted image
Tudi pri nas mora biti kar precej miru, če hočem, da Lan pridno je. Sploh Max ga zmoti v vsakem trenutku. On mu je pravi vzor in ko on prihrumi v sobo, je konec s hranjenjem.user posted image
Joj, Pikabu, jaz sem pa grozna. Midva sva tudi pred štirimi leti, ko sva se poročila, vse novo kupila. Ampak zdaj so mi pa ene stvari tako nadležne in bi rada videla, da bi kaj crknilo.user posted image  Želim si namreč srebrn hladilnik, pa plazmo tv, pa še kaj drugega. Sam da se ne bi bilo treba pol še skeširati. Sam nove stvari bi rada.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 9074
16.3.2007 22:44:59   
Pikabu
Ah, se moram še oglasiti. Lucika, user posted image babji od patronažne. To je meni pri Emi naredila. user posted image user posted image user posted image Pa kaj se ima ona za vtikat? Pa to sem tudi opazila, kako je vse pofirbcala in si ogledovala. Pa mi imamo dva nadstropja, me je spraševala, kaj imamo zgoraj. Ja kaj jo pa to briga!!!!!!1 user posted image

Glede GH. Jaz bi na tvojem mestu vztraja do 6. meseca. Če se fant normalno redi, pa imaš dovolj mleka, boš samo pridobila. GH bo jedel celo življenje, takole dojila se pa ne bosta nikoli več. Izkoristi, pa ne poslušaj patronažne. Drugače sva pa midva začela z riževo kašico, ampak ne za cel obrok. Je predlagal pediater, ker je polival, da naj mu dam, da se mu zgosti v želodčku. Ko bova pa zares začela z GH, bova pa s kuhano zelenjavo. Meni je rekla pediatrinja, da naj začnem s cvetačo, kolerabo, korenjem in bučkami. Potem pa s kuhanim sadjem. Sokov mu jaz ne bom nič dajala, mogoče kasneje. Upam, da sem na hitro vsaj malo pomagala, saj bom še kaj napisala, ampak trenutno sem že preveč utrujena. Bodo še ostale ti povedale. Ti se pomiri, pa pozabi, pa delaj tako, kot si si sama zamislila. Saj že po njenem obnašanju vidiš, da je čudna.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  361 362 [363] 364 365   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  361 362 [363] 364 365   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?