|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
7.3.2007 8:50:25   
cuma
Jutro!

Malo sem veselauser posted image , malo žalostnauser posted image in malo jeznauser posted image !!!

Vesela sem zato, ker sem včeraj spet videla našega dojenčka, ki pridno raste (67mm) in telovadi user posted image !
Žalostna sem zato, ker sem se spet prehitro veselila ... da bomo končno prodali stanovanje pa je ta naš kupec "psihopat" v zadnjem trenutku kar še znižal že zelo znižano ceno in še sceno delal zraven user posted image user posted image user posted image  ... zato sem tudi jezna. V glavnem, spet smo tam, kjer smo bili. Stanovanje v izoli nam bo najbrž spet ušlo pred nosom ... drugega za tako ceno pa ne vem...kej ga bomo našli user posted image .
Še Divka je bolj grenka danes, tako grenka, da sem morala odpret novo figovo marmelado za zajtrk user posted image .
Sej si mislim, da v bistvu ni vredno se sekirati zaradi tega, bo kar pač bo...važno da smo vsi 4je zdravi... potem pa me spet premami in začnem tuhtat in računat in sem spet slabe volje user posted image .

Bino: hvala za vabilo, najbrž bi bilo zelo zabavno imeti pižama party z vama! Edino kar se bojim je, da bi jaz prva zaspala, ve tri pa bi brez mene žurale celo noč user posted image !

arielca: user posted image user posted image user posted image  za aerobiko! Jaz imam tudi ful planov ... ko bom v Izoli user posted image .

jana: si že nabavila zvezek za zapiske ... da boš lahko komentirala naše posteuser posted image ? Včeraj sem dobila tvoj sms, ko sem bila v čakalnici od moje G! user posted image  Me je spravil v dobro voljo!

Grem še malo naokrog...potem pa Emi pomagat se igrat! user posted image

Lep dan!

Cuma

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
7.3.2007 9:01:43   
kofetek2010
juuutroooo user posted image

cuma - tvoj odgovor pa sem dobila, ko sem bila že iz CP, tako, da ti grem danes iskat in ti pošljem - vendar mislim, da nimajo št. 86/92, ampak vsako št. posebej, pa še to sem gledala samo na oddelku do št.86... kakorkoli, še vedno te lahko pokličem (bom modelko Elo imela zraven in bo probala) user posted image
glede stanovanja... ne se sekirat, vse bo še OK, boš vidla user posted image
pošlji mi tvoj naslov na ZS ali po SMS user posted image

nekdo mi je spil kavo... si grem novo skuhat user posted image

uživajte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
7.3.2007 9:15:55   
Pajaca
Pajacek je končno kakal in ni več bogi. Vsaj nekaj. Zdaj moram še tole borno zalogo sladkarij in podobne slabe hrane čist omejit, čeprav je težko ker nimamo nadzora ne nad vrtcem ne nad babicam. No tuki vsaj v 70% zaleže da ne sladkarij.

Cuma škoda za stanovanje, ma da se je mogu bizgec premislt! Sranje ni kaj.

mml žurka je bila bolj boga. Babe so že stare in ne znajo žurat. Peljat so me hotle v kinouser posted image , pa sem to zvohala in jih kar vprašala če majo res tak beden plan v mislih, potem so na hitro se zmenle in me peljale na grad z gondolo na penino (tam pa dolgčas, nikogar ni bilo) pa peš kao v Penjasa na koktejl, ampak ker je bilo not nabito polno (meni ravno prijetno) so rekle, da gremo drugam, hotle so v Asa (katastrofa ljudje so sedeli za mizicami in klepetali, čist na izi, sem jim rekla da to bi lahko tud doma počela) no pol smo šle v Cuttya. Pa jim itak ni blo všeč, so se držale ko ene mone, sam ena je bla bolj za žur, sam če zraven 4 stojijo k tik pred giljotino te mal mine. No potem me je en 25letnik osvajat hotu, sam je fantek poslal svojga prjatla da sem mu kao všeč pa da je mal sramežljiv, pa sem mu pač po pravic povedala, da mi taki fanti niso všeč, da nimam kaj počet s tipom ki me še na zmenk ne zna sam povabit (o otrocih nisem razlagala) Pa pravi tale prjatu, a pol si je sam kriv, jaz pa ja seveda, drugič naj pa sam gre do punce, ne pa da prjatle okol pošilja. No in po tem smo mogle v sek it domov.

Skratka bilo je čist brezveze. Kr neki. Jaz mam pač rada dogajanje in vsaj malo akcije... dobr da me je vsaj tale fantek osvajal, drgač bi blo čist adijo. Tko da grem s prjatlco drug mesec en večer v Penjasa na koktejl. Lahko se nama katera pridruži.

Pa včeri sem končno začela zbirat literaturo za strokovni izpit... me je že groza kaj vse bom mogla znat. Dobila sem le odgovore na vprašanja (ki niso dovolj) pa jih je že skor za cel fascikel.... kje je še literatura??

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
7.3.2007 12:47:50   
mml
Evo pri nas vsako jutro kakšna neumnost user posted image . Danes je moja najljubša hči user posted image  začela rogovilit že ob 6. user posted image  (uro imamo sicer naravnano na 6.24). Zbudila se je prav dobre volje in se je pogovarjala in prepevala...ne vem kako se ji da to počet že tako zgodaj zjutraj. Po mojem si je rekla, da bo vstala malo bolj zgodaj, da bo po tem pri varuški lažje in hitreje zaspala user posted image . Je imela pa skoraj čisto suho pleničko in je potem lepo lulala na kahlico, tako da je vsaj malo popravila slab vtis user posted image . Tole jutranje lulanje ji očitno kar gre, med tem ko čez dan in pred spanjem ni osnovnih pogojev za kaj takega, sicer sedi na kahlici, ampak zgodi se pa nič user posted image  oziroma se z veseljem takoj polula, ko pride pod tuš in je nadve ponosna na svoj dosežek user posted image .

cuma mogoče se bo pa našel boljši kupec za vaše "hribovsko" stanovanje, sej veš vsaka stvar je za nekaj dobra. Tako da držim pesti za najboljši možni izhod user posted image .  Sicer pa vidim, da je Ema že prav velika punca...mi smo še vedno pri številkah 74 - 80, s tem, da so dolge hlače 74 že bolj podobne 3/4 user posted image , ampak v pasu so ji 80 totalno velike, dolžina je pa OK. Najboljša varinata za hlače je  trenutno Zara 80 - 86, ki so ju super v pasu in samo malo predolge.

arielca pridna da si se spravila k aerobiki user posted image , prav paše a ne? Meni se je sicer vsakič problem spokat na spinning, ampak ko sem enkrat tam je pa prav super in tudi po tem se počutim boljše. Sicer pa še malo in se bo dalo kolesarit in bo zadeva dosti bolj enostavna in povezana z manj logističnimi težavami user posted image . Ob urejanju takšnih logističnih operacij, kot je kdaj kdo na telovadbo, da ne bo treba naročati varuške, bi mi bilo prav super, če bi bile babice locirane malo bližje

Pajaca ja ni kaj nekateri se hitreje starajo kot drugi in zgubijo željo po zabavi user posted image . Še dobro, da se ja našel tisti mladič in ti malo popestri večer user posted image . No bo pa naslednjič bolj zabavno. Upam, da Pajcek ne bo več imel težav z zaprtjem. Manca jih je imela lani poleti, na Djerbi je pa potem to izzvenelo, ko se je parkrat najedla peska user posted image .

Kerensa a je že nova konferencauser posted image ? Lepo, da še veš kje smo. user posted image  za novo domovanje, upam, da vam bo všeč. user posted image  tudi za pogodbo za zaposleitev, saj sploh ni tako slabo, če ti teče delovna doba user posted image .

jana meni je tudi kava nekam izpuhtela user posted image . Mogoče bi bilo za Elo res boljše, da bi imela kakšnega drugega pediatra, da ne bo vedno protestirala in zasovražila zdravnikov na splošno user posted image . Pri nas zaenkrat s tem ni težav, Manca gre k vsaki beli halji user posted image

bino ampak veš, da tale tvoja ideja o pižama party sploh ni tako slaba user posted image , samo ne vem kdo bi prej omagal naši decembrčki ali njihove mame user posted image

Izabela pomlad je pred vrati, število viruso bo padlo, tako da so pred vsemi nami lepši in boljši časi, kar se prehladov tiče user posted image , sicer pa menda v poprečju otroci do 5. leta prebolijo 7 - 10 prehladov na leto user posted image , odrasli pa 2 - 3

Nič...dlančnik mi javlja, da imam čez 15 minut predavanje, tako da...

...imejte se skrajno lepo

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
7.3.2007 20:44:42   
HIMH
Halo punce upam, da ste super no jaz sem brez moči in energije samo še za v penzijo sem user posted image .Vse obveznosti in tekma z časom me malo še dajata a se bom že navadla.No sem pa drug teden od 7 dni doma 1 celi dan in še to je vsaj sobota.

NRMM ej kaj je kaka možnost, da bi ti prišla po mene v soboto ker bom najverjetneje brez vozila.Mamo pa za ob 20 rezervirano ker delajo samo do 22.

Nič grem pod tuš in pogledat tamalo ker je nekam nemirna pol pa ajo ajo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
7.3.2007 20:52:50   
sonček balonček
Bino, tukaj sem, sam časa nimam kaj napisat. Se javim jutri iz službe. Ravno, ko sem vas do oknca prebrala, moram pa že po Laro! Me kliče iz spodnjega štuka - je pri babici.

Lahko nočko

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
7.3.2007 21:07:19   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: HIMH

NRMM ej kaj je kaka možnost, da bi ti prišla po mene v soboto ker bom najverjetneje brez vozila.Mamo pa za ob 20 rezervirano ker delajo samo do 22.

Seveda bejba ni problema spljoh. Najprej skočim po Regino in prihitiva do tebe,pa potem še po Pegico............aloooo primorska bejba a je zmenjeno???
Kje pa je to,ko gremo?

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
7.3.2007 21:10:10   
kofetek2010
glejte, da se boste lepo obnašale... sem čez vikend v MB user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
7.3.2007 21:26:13   
arielca
jana73, pejt mal v kontrolo user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
7.3.2007 21:31:30   
kofetek2010
če bom zmogla, ker mi gremo v petek ven user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
7.3.2007 21:43:08   
NRMM
Ej Jana potem pa se nam res lahko pridružiš na večerji..........ne bodi p....no user posted image user posted image .

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3711
7.3.2007 22:08:02   
HIMH
JANA glej jo no in še upaš povedat, da boš v MB pa ti nebi prišla vsaj na en drink.Pa saj lahko greš še v soboto ven.Te bomo zelo vesele.

Ta gostilna je pa če se pelješ od Evroparka proti bolnici zaviješ potem na TABORSKO to je cesta pod starim mostom in ko boš v grabi parkiraš iz Lenta je to tista bajta na kateri je VELIK BMW ZNAK.

NRMM je dovolj natančno ja kaj ti nas moraš vse pobrat ha kaj Blanka pa pride sama ne bom ji že dala Pegica ji je na poti al sem kaj zamudla ha.

Ej sedaj pa grem res pod tuš ker mam jutri šiht popoldan in upam, da se zjutraj vsaj malo naspim pol pa bo tako že ura 12 ko bo treba it prvo predat dete k babici potem pa upat da bo ura hitro 23.30 ko bom spet doma.Se močno bojim, da bo moje dete začelo babico klicat mama ker jo vidi več kot mene. Ma kaj bi se bunla ko zadenem na lotu bo bolje user posted image user posted image user posted image .

PA PA

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
7.3.2007 22:10:22   
HIMH
Aja punce sem v šparu kupla pamperske aktiv fit in ene robčke in sem seveda dobila srečko in je naša tamala dobila TRICIKEL user posted image  EVO PA MAMO ENO SKRB MAJN KAKEGA KUPIT BO TA KR OK.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
8.3.2007 8:01:19   
cuma
Puuunnncceeee !!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan žena vsem!!!

Cuma&Ema

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
8.3.2007 8:30:49   
kofetek2010
daaaaaaaan!

sem mislila, da bom prva... user posted image

Lep dan žena tud od mene! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A je pri vas tud tak grd, turoben dan? user posted image  Najraje bi šla domov spat... user posted image  Joj, kolk bi blo to fajn, čist sama ... mir v bajti! user posted image user posted image user posted image

cuma - javi, ko bo prišel striček poštar, sam tolk, da vem, da sta user posted image  dobila user posted image

še pridem kaj pogledat...

uživajte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
8.3.2007 9:16:05   
HIMH
PUNCE LEP DAN ŽENA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spijem kavo v miru in pol se počasi porihtava in greva k babici.
Tako, da uživajte ta turoben deževno siv dan

Neposredna povezava do sporočila: 3716
8.3.2007 9:41:28   
NRMM
Daaan!

Tudi iz moje strani: LEP DAN ŽENA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Rožico sem dobila že včeraj user posted image .

Danes mi je pa Simobil poslal po pomoti leeepo darilo na tešče zjutri user posted image user posted image user posted image .Odhodne klice so mi izklopili in,ko sem jih klicala takoj nazaj iz mobitel številke,frajerji niso našli razloga za to dejanje,na veliko opravičevali in zdej čakam,da vklopijo nazaj........ma to so za fentat.

Bleeks dan je danes,dežuje in tak kot Jana pravi,bi bilo fajn za spaat. No mogoče mi tudi to uspe,ampak najprej morem stanovanje spraviti v red,ker je ko da bi bomba vsekala user posted image . Maruša bila zdej 5 dni doma (varuška zbolela) in je urnebes.
Če ne za druga je današnji dan pravi,da z Marušo sprobava ''potapljaško'' opremo user posted image . Ti javim Bino kaj in kako user posted image .

Ponoči imamo neke čudne veselice,včeraj ponoči se je zbudila ob 2.30 in vpila,ko da bi jo iz kože dajal,no potem ji je uspelo ob 4.00 zaspati zraven mene,v postlci niti pod pogojem razno. Današnja noč je že bila boljše,čeprav se je jokala,ampak zaspala hitro nazaj.Glede na to,kak si vse zopet tišči v usta sumim zobke user posted image .

HIMH dej bejž neki delat,pa ne sam kavice srkat user posted image .

Ja nič,grem sprehajat sesalec.

Lepo bodite in uživajte max!

l.p.
I&M

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
8.3.2007 9:52:46   
HIMH
NRMM saj malo sem zmetala skup še par igrač itd. bom mela v sob čistilno akcijo ko sem doma da si bom zaslužla zvečer it ven.Likanje pa bo prevzela zlata tašča ko popoldne pripelje tamalo nazaj bosta moja2 doli ona pa bo porihtala še te stvari pa zjutraj ko jo pride iskat in še ona spi mi zmerom malo pospravi brez nje nevem kako bi sedaj sploh ko vidim svoj delavnik za kozlat.

Nič grem počasi se javima kaj jutri.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
8.3.2007 10:12:29   
NRMM
No no ne jamrat user posted image user posted image .Sej bo vse ok,nič bat,sam glej,da ne boste na1x dobili v ulico poštarko user posted image .

Ajde bejba uživaj,če ne prej,se vidjamo ozr.slišimo v soboto.

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
8.3.2007 10:45:16   
HIMH
NRMM ej ni panike ker tud starega ni skoraj nič doma ko pa je je pa že trda tema zvečer pa poštarke mislim da nimajo dostave al pač.
Ej v soboto se pa slišiva bi blo fajn če se dobimo 19.30 kraj mitinga bomo pa še dorekle a ne.

Nič sedaj pa res ker moram vkup spravit stvari po novem pakiram 2 ruzaka enega za malo in enega za mene.

Ej tu pri nas pada dežek tapravi dan za izležavanje eni trotli pa morajo popoldne delat user posted image .

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
8.3.2007 10:45:45   
cuma
Jaz pa sem dočakala poštarja user posted image !

jana73: user posted image user posted image user posted image  od Emice, od mene in od fižolčka user posted image !!! Si me tako prijetno presenetila, da sem potočila solzico user posted image !
Ko se Ema zbudi, bo probala in slika sledi user posted image ! Fižolček pa bo probal septembra user posted image ! Lepše majčke ne bi mogla izbrati user posted image !

NRMM: Ema se je tudi danes zbudila ob 2h ponoči in jooookala user posted image ! Potem je do jutra spala v veliki. Čudežno deluje tole spanje na sredini, pravi analgetik user posted image ! Aja, a sem že povedala, da tudi spodnje trojke lezejo ven? Tokrat nima revica prav nič premora vmes, ni čudno, da je spet vsa slinava in tečkasta user posted image !

Himh: Kaj če bi ta tvoja tašča prišla mal k meni na morje user posted image ????

mml: Kdaj začneš z uživanjem danes? user posted image

Bino: a ti je Bina nabrala kako rožico danes? Meni je Ema že včeraj .... malo zemlje iz lonca user posted image .

Lepo se imejte, grem pospravljat - popoldan imamo ogled user posted image , držite pesti!

Lp Cuma

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
8.3.2007 10:54:03   
HIMH
CUMA jaz ti jo rade volje odstopim ker je res vredna zlata pa saj Štajerske decemberke so jo spoznale in je res taka dušica kot vam pravim je tudi njej ogromno tašča pomagala ker njeni so iz Savinjske in zna to cenit prav tako pa jaz.

Ej punce jaz kr tu sedim sedaj bo pa res treba malo popokat in jo v kopalnici zamotit da se jaz stuširam in porihtam pol pa še njo in gasa ob 12 morava it ker jaz rabim celo uro, da pridem na šiht.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
8.3.2007 13:14:45   
kofetek2010
cuma - user posted image   glede fižolčka pa... na mere je lahk samo še stročni fižolček user posted image  

a ponosna lastnica še spi? daj, da vidimo modelko... user posted image  

majčka... nisem se mogla upret user posted image

za danes sem že naredila kar sem imela in nameravala... tajnica je na dopustu, fantje na sestanku, herr direktor na poti iz Avstije... in zato sedaj bluzim po RR user posted image   še telefon nič ne zvoni, zgleda, da se nikomur ni za delat user posted image

opažam, da bi bilo dobro, da si mal nohte porihtam user posted image  grem gledat v katerem predalu je pilica user posted image user posted image user posted image  

uživajte! 

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
8.3.2007 13:28:02   
cuma
Cumin Supermodel 2007 user posted image

user posted image

še ena v akciji, da se vidi prožnost in udobnost brezrokavnika user posted image :
user posted image

Kaj pravite? Ji paše a ne? user posted image

Lp, grem kuhat!user posted image

Cuma

Neposredna povezava do sporočila: 3724
8.3.2007 13:32:45   
kofetek2010
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kolk ji paše, ji je čist prav... user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?