mml
|
Evo pri nas vsako jutro kakšna neumnost . Danes je moja najljubša hči začela rogovilit že ob 6. (uro imamo sicer naravnano na 6.24). Zbudila se je prav dobre volje in se je pogovarjala in prepevala...ne vem kako se ji da to počet že tako zgodaj zjutraj. Po mojem si je rekla, da bo vstala malo bolj zgodaj, da bo po tem pri varuški lažje in hitreje zaspala . Je imela pa skoraj čisto suho pleničko in je potem lepo lulala na kahlico, tako da je vsaj malo popravila slab vtis . Tole jutranje lulanje ji očitno kar gre, med tem ko čez dan in pred spanjem ni osnovnih pogojev za kaj takega, sicer sedi na kahlici, ampak zgodi se pa nič oziroma se z veseljem takoj polula, ko pride pod tuš in je nadve ponosna na svoj dosežek . cuma mogoče se bo pa našel boljši kupec za vaše "hribovsko" stanovanje, sej veš vsaka stvar je za nekaj dobra. Tako da držim pesti za najboljši možni izhod . Sicer pa vidim, da je Ema že prav velika punca...mi smo še vedno pri številkah 74 - 80, s tem, da so dolge hlače 74 že bolj podobne 3/4 , ampak v pasu so ji 80 totalno velike, dolžina je pa OK. Najboljša varinata za hlače je trenutno Zara 80 - 86, ki so ju super v pasu in samo malo predolge. arielca pridna da si se spravila k aerobiki , prav paše a ne? Meni se je sicer vsakič problem spokat na spinning, ampak ko sem enkrat tam je pa prav super in tudi po tem se počutim boljše. Sicer pa še malo in se bo dalo kolesarit in bo zadeva dosti bolj enostavna in povezana z manj logističnimi težavami . Ob urejanju takšnih logističnih operacij, kot je kdaj kdo na telovadbo, da ne bo treba naročati varuške, bi mi bilo prav super, če bi bile babice locirane malo bližje Pajaca ja ni kaj nekateri se hitreje starajo kot drugi in zgubijo željo po zabavi . Še dobro, da se ja našel tisti mladič in ti malo popestri večer . No bo pa naslednjič bolj zabavno. Upam, da Pajcek ne bo več imel težav z zaprtjem. Manca jih je imela lani poleti, na Djerbi je pa potem to izzvenelo, ko se je parkrat najedla peska . Kerensa a je že nova konferenca ? Lepo, da še veš kje smo. za novo domovanje, upam, da vam bo všeč. tudi za pogodbo za zaposleitev, saj sploh ni tako slabo, če ti teče delovna doba . jana meni je tudi kava nekam izpuhtela . Mogoče bi bilo za Elo res boljše, da bi imela kakšnega drugega pediatra, da ne bo vedno protestirala in zasovražila zdravnikov na splošno . Pri nas zaenkrat s tem ni težav, Manca gre k vsaki beli halji bino ampak veš, da tale tvoja ideja o pižama party sploh ni tako slaba , samo ne vem kdo bi prej omagal naši decembrčki ali njihove mame Izabela pomlad je pred vrati, število viruso bo padlo, tako da so pred vsemi nami lepši in boljši časi, kar se prehladov tiče , sicer pa menda v poprečju otroci do 5. leta prebolijo 7 - 10 prehladov na leto , odrasli pa 2 - 3 Nič...dlančnik mi javlja, da imam čez 15 minut predavanje, tako da... ...imejte se skrajno lepo