|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.3.2007 9:26:46   
piskot
Jutro.

Tako, odkrili smo zakaj nismo spali. Slaba mama ni kaj, otroka je zeblo. Danes je imel se eno dekico cez in se je zbudil ob 2h in ob 6h. Noro. Zdaj mora samo se mami toliko pospraviti podstresje, da ne bo vsakic, ko se zbudi zacela nekaj razmisljat in to potem traja in traja, pa ravno preden Martin spet hoce jest, mi uspe zaspat. Blesava baba ni kaj.

Hvala za cestitke.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8576
13.3.2007 9:30:49   
moci
zoja spi. jaz pa nekaj razmišljam. (ane, dosežekuser posted image ) bom odebelila, ker pričakujem komentarje. in to čimprej.

zoja je zdaj že veliko boljša. ne vem pa, kaj pomaga. fenistil (povečali smo dozo), kreme, odrekanje kravjega mleka, sladkarij, aditivov, jajc in vsega užitnega, ali mogoče to, da ne gremo ven. no, mogoče pa to, da se je mami mal k sebi spravlauser posted image
v glavnem - kaj če bi šli midve danes malo ven, pa bova videli, kaj bouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8577
13.3.2007 9:32:15   
Anonimen
joj moci kaj pa je z Zojo???

matr spet nism na tekočemuser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8578
13.3.2007 9:32:23   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Jutro.

Tako, odkrili smo zakaj nismo spali. Slaba mama ni kaj, otroka je zeblo. Danes je imel se eno dekico cez in se je zbudil ob 2h in ob 6h. Noro. Zdaj mora samo se mami toliko pospraviti podstresje, da ne bo vsakic, ko se zbudi zacela nekaj razmisljat in to potem traja in traja, pa ravno preden Martin spet hoce jest, mi uspe zaspat. Blesava baba ni kaj.

Hvala za cestitke.

tole pa dobr zgleda. kot da ti čestitamo, ker si baba blesavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej nisi, samo sama se nekam malo cenišuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8579
13.3.2007 9:33:39   
moci
aki, čist premal si na rr-ju. ne vem kaj je zdej to???
pazi se ti!
user posted image user posted image user posted image user posted image
zoja ima atopični dermatitis in kot kaže še eno alergijo za zravenuser posted image
je bla grozna, ampak gre na bolje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8580
13.3.2007 9:34:27   
Anonimen
djte mi samo še nekj povedat...kako vašim user posted image  pogledajo mečavo pediatri???
tko s prtom ja..ampak ali kj fejst pritisnejo na glavco???

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8581
13.3.2007 9:34:57   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ja, živalski vrt. Zdaj bo pa res že čas. Meni je načeloma vseeno, kdaj. Ampak naj povejo pa tiste, ki so najdlje doma (ala Muki, Amazona, Arabela in ostale), kdaj lahko. Ker na tem srečanju pa ne sme nobena manjkati!!!

no dajmo babe ala Muki, Amazona, Arabela in ostale...odprite usteca in se izkašljajte...kdaj vam paše? kako vam paše? kje vam paše????? (kolikokrat pa ne bom vprašala, da ne bo katera kaj narobe razumelauser posted image )

jaaaaaaaa, dajmo se zmenit. da potem lahko odpovemo vse zdravnike in bolezni in sorodnike... za tisti danuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8582
13.3.2007 9:35:31   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

djte mi samo še nekj povedat...kako vašim user posted image  pogledajo mečavo pediatri???
tko s prtom ja..ampak ali kj fejst pritisnejo na glavco???

nee. čist nežno gre z roko čez

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8583
13.3.2007 9:35:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: moci

aki, čist premal si na rr-ju. ne vem kaj je zdej to???
pazi se ti!
user posted image user posted image user posted image user posted image

spenk me...spenk me....

ja nimam kj me tko vsi zaposlujejo...(user posted imageuser posted image user posted image

bom bl pridna no......al pa tud ne user posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8584
13.3.2007 9:38:11   
Maxica

zoja spi. jaz pa nekaj razmišljam. (ane, dosežekuser posted image ) bom odebelila, ker pričakujem komentarje. in to čimprej.

zoja je zdaj že veliko boljša. ne vem pa, kaj pomaga. fenistil (povečali smo dozo), kreme, odrekanje kravjega mleka, sladkarij, aditivov, jajc in vsega užitnega, ali mogoče to, da ne gremo ven. no, mogoče pa to, da se je mami mal k sebi spravlauser posted image
v glavnem - kaj če bi šli midve danes malo ven, pa bova videli, kaj bouser posted image

Moci, probaj. Saj ni treba za cele ure, sam mal. Boš vsaj videla, kaj je. Morda pa danes ne bo nič, no.
Ampak na lastno odgovornost, da ne boš mene pol tožila.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8585
13.3.2007 9:39:32   
Anonimen

zoja ima atopični dermatitis in kot kaže še eno alergijo za zravenuser posted image
je bla grozna, ampak gre na bolje.

no sm se mal inforemirala...torej alergije..spet...nj jih že en prežene strran---šc---šc--šc---

joj samo da gr na bokje no...
sicer pa moje mnenje je da pač pomagata obe stvari ki si jih napisala.   pač zrak in zdravil..torej..pa tud odrekanje hrani ja!!

no jz  bi na tvojem mestu šla ven....

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8586
13.3.2007 9:40:32   
Anonimen

Moci, probaj. Saj ni treba za cele ure, sam mal. Boš vsaj videla, kaj je. Morda pa danes ne bo nič, no.

no evo tko ja sj po malem ane.....sicer pa pomoje sama najbolj veš....user posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8587
13.3.2007 9:43:19   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

no evo tko ja sj po malem ane.....sicer pa pomoje sama najbolj veš....user posted image

aja, jaz sem pa mislila, da boste garantiraleuser posted image user posted image user posted image

verjetno bova šli res. samo da se zbudi. toliko da malo energije nazaj dobim.
sem brala, da je okrog poldneva najmanj cvet. prahu v zrakuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8588
13.3.2007 9:44:11   
muki1
Aki, si res premalo gor....nisi na tekočem. Zato jaz nonstop čekiram, ker me dva dni ni, pa sem kot novinka.

Moci user posted image  user posted image  user posted image . Saj tak huda pa jaz spet nisem user posted image .
Kar pojdita malo ven, da ne boš toliko gor visela user posted image .

A zdaj naj ala Muki določi? Bom raje prepustila Amazoni in Arabeli. Jaz se bom že prilagodila. Nekak bom že.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8589
13.3.2007 9:49:19   
danaja1
Ojla!

Mi poveste koliko oblečete vaše malčke za ven?
Hvala!

20.11. se nam je rodil dolgolasec in lepotec OMAR
http://omar2006.moj-album.com

Večina ljudi bi uspela v majhnih stvareh, če jih ne bi ovirale velike ambicije.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8590
13.3.2007 9:58:42   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: danaja1

Ojla!

Hvala!

ammmm. a ven? to pa že dolg nisem šla user posted image user posted image user posted image

no, kadar greva - body s kratkimi, pa z dolgimi in jopo (če bo v vreči pa nič jope) in spodaj tanke bombažne žabice, nogavičke in hlače. za vrečo brez hlač. ker moji je vroče. in potem joka.
ej, danaja. tebi pa piše da si bodoča mamicauser posted image a ste že novega naročiliuser posted image user posted image user posted image

ne zamerit, ker jezikamuser posted image

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8591
13.3.2007 9:59:18   
moci
sem pozabla napisat, da ima kapo. samo kaj ko jo skoz dol dajeuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8592
13.3.2007 10:36:47   
piskot
altati na, pa ena ki sploh ni kranjcanka ve vec kot jaz domorodec. Potem pa jaz ravno nobene ne poznam, ki bi otroka v Kranju vozila v RA.

moci karkoli ze pomaga, vazno da je bolje. Le tako naprej!

danaja1 jaz ga imam v vreci, ampak je ne zapiram vec, samo pokrijem ga. Sicer ima pa gor bodi z dolgimi rokavi, zabice, tanko majico, jopico in podlozene hlace. pa copate.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8593
13.3.2007 11:57:00   
štorkljica
Uuuuuu vidim da se menite za srečanje oktoberk SV SLO z osrednjeslovenskimi oktoberkami! Super, jaz sem za. Bomo šle ane babeuser posted image  A ni blo pred časom nekaj govora o Aprilu?. A bi to naj blo že marcauser posted image  

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8594
13.3.2007 11:57:50   
štorkljica
Jaz se pa bašem z riževim narastkom ala Altatiuser posted image user posted image user posted image
MLJASK...NJAMI...a mi je kdo fouš?

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8595
13.3.2007 12:15:14   
Anonimen
jzzzzzzzuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8596
13.3.2007 12:16:17   
Anonimen
djte mi rečt a ste vaše user posted image  kj zavarrovale???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8597
13.3.2007 12:57:04   
altati

ja, pojdita! preizkusita! KAR POGUMNO! Pa sporoči rezultat!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8598
13.3.2007 12:59:37   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: danaja1

Ojla!

Hvala!

danes je imel bodi brez rokavov, čez majčko z rokavi in eno malo bolj toplo jopico (ampak ne flis), Pa žabice in hlačke do pasu. Leži mi pa v vreči-iz ovce, ampak ga imam popolnoma odkritega. In čisto tanko bombažno kapico.

(odgovor članu danaja1)
Neposredna povezava do sporočila: 8599
13.3.2007 13:02:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Uuuuuu vidim da se menite za srečanje oktoberk SV SLO z osrednjeslovenskimi oktoberkami! Super, jaz sem za. Bomo šle ane babeuser posted image  A ni blo pred časom nekaj govora o Aprilu?. A bi to naj blo že marcauser posted image  

punce, ve, ki ste iz najbolj oddaljenih koncev povejte!!!! me se bomo že prilagajale! Povejte kdaj, kje, kako....

Neposredna povezava do sporočila: 8600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  342 343 [344] 345 346   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?