|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  340 341 [342] 343 344   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.3.2007 21:25:00   
muki1
Pa kako veš, da smo široke user posted image , a ne da ti je Altati rekla?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8526
12.3.2007 21:26:24   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

cel dan sem že sama pa so se mi možgani skisaluser posted image

manjka mi odrasla družba. pa ve ste skoraj odrasle...user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj, a sem sitnauser posted image user posted image

Nič bolj od mene user posted image .
Počasi me bo zmanjkalo.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8527
12.3.2007 21:26:34   
moci
no jz firbec pogledala vivin album. zdej bi pa mogoče šla z vami na dopust user posted image user posted image user posted image
škoda ker nimate fanta, bi se lahko kaj zmeniliuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8528
12.3.2007 21:27:10   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Eh sori...sem mogla malo živčke sprostit...pa ne mislit, da je to letelo na koga osebno tukaj...to je samo moje mišljenje, ker nevem zakaj komplicirajo za vsako malenkost...nevem a zdaj se pa morajo otroci začeti kar na isti dan kotalit, pa se vsi isti dan vsest, pa vsi isti dan shodit...user posted image

user posted image , jaz sem že zašvicala....kaj se dereš user posted image ?

user posted image  sem si šla zdaj še zobe oprat...mmmmmm dobro dene!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8529
12.3.2007 21:28:08   
moci
no najbolš da še mene zmanjka, sem morala malo notri prinašatuser posted image

takoj ko se malo bolje počutimo ... evo meuser posted image user posted image user posted image
grozna semuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8530
12.3.2007 21:29:28   
štorkljica
Moci preden izgineš..daj mi povej ko ste se kpali v bazenu in je mela Zoja obroček...a ji je blo OK al je kaj protestirala. Pa kaj ste meli za plenic, obstajajo kake posebne za kopanje al ste meli navadne?
Sprašujem ker se gremo konec meseca kopat v Radence, pa sem danes tut obroč naročila.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8531
12.3.2007 21:30:00   
viv_
Punce, hvala za topel sprejem user posted image

Zdej se grem pa, tako kot altati, posvetit možu user posted image

Nočko!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8532
12.3.2007 21:38:33   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

Mi smo bili danes v RA, imamo kontrolo čez dva meseca. Imam pa nekaj vprašanj:

* ali se vaši otročki ure in ure igrajo s svojimi prstki? rada bi videla otroka, ki se ure in ure igra s svojimi prstki, naš po dveh urah mora spat, ker rata tečka, kje so pa še ostale stvari, ki jih je treba narediti v teh dveh urah?

* ali se že vsi obračajo s hrbta na trebuh? komaj dobro se je začel obračat, te dni je pogruntal, kako roko povleče izpod telesa

* kdaj so prvič sami okusili svojo nogico? v usta še ni šla brez moje pomoči... je pa v rokah

< Sporočilo je popravil @lina -- 12.3.2007 21:40:24 >

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8533
12.3.2007 21:49:08   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

@lina, jest bi tud slike gledala!user posted image user posted image

Clody,slike, zaradi katerih me bosta altati in muki vlačile po sodiščih, so objavljene v mojem včerajšnjem sporočilu, ne vem, tam nekje na 336. strani... razmišljam da bi jih stran dala, da se jim slučajno še ti ne pridružiš v odškodninskem zahtevku!user posted image

pa sej sem si sama kriva, sama sem jim vrgla kost!user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 8534
12.3.2007 21:50:28   
mis
Nanica, Tina se s prstki skoz igra, pa zdej zadnje čase ko leži na prstu ful svoje dlani opazuje.
Obrača se na trebuh, samo pri tem da da rokico ven ji včasih pomagam.
Nogic še ne daje v usta. Jih pa občasno prime, ampak tudi ne če leži na hrbtu. Če je v naročju v taki skrčeni pozi jih pa prime.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8535
12.3.2007 21:53:30   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

prešli so na domače kravje mleko in ga malemu mešajo 1/3 kravjega mleka + 2/3 bebe čaja user posted image user posted image user posted image mali sicer raste, kaj je pa z njegovim razvojem???? kravje mleko je primerno za telička, oni pa svojega otroka s tem filajo user posted image user posted image user posted image
aja, no to še ni vse... pred tremi tedni sta bila mama in ata na obisku in sta mamica in očka tega otročka ravno večerjala... ker ju je mali gledal, sta mu dala mau za poskusit - regrat s trdo kuhanimi jajci... in to zvečer pred spanjem user posted image
še živite? user posted image menda je pa pri treh mesecih jedel tut že hrenovke... user posted image user posted image user posted image res ne morm kaj, da se ne bi smejala, ker dajejo malemu prav vse, kar je prepovedano... kot bi ga hoteli zagiftat še pred dopolnjenim enim letom...

običajno se ne vtikam v debate o GH s svojimi komentarji, ker se strinjam z večino napisanega od drugih mamic, ampak tole!! Nimam besed, bogi otrok. Regrat, hrenovke pri 3 mesecih? Adijo pamet!user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8536
12.3.2007 21:54:50   
@lina
ej, mis si še budna, te lahko pokličem?

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 8537
12.3.2007 21:55:53   
nanica
Pri nas je pa user posted image  prišel se posvečat meni. lahko noč

po kresi se dan obesi

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8538
12.3.2007 21:58:30   
moci

Moci preden izgineš..daj mi povej ko ste se kpali v bazenu in je mela Zoja obroček...a ji je blo OK al je kaj protestirala. Pa kaj ste meli za plenic, obstajajo kake posebne za kopanje al ste meli navadne?
Sprašujem ker se gremo konec meseca kopat v Radence, pa sem danes tut obroč naročila.

zoja je bla ful navdušena. je kar sama plavala. user posted image
plenice sem kupila dm-ove. plavalne. so ful poceni. kupila sem jih pa po nasvetu rr-jevkuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8539
12.3.2007 21:59:09   
frrrr

Mi smo bili danes v RA, imamo kontrolo čez dva meseca. Imam pa nekaj vprašanj:

* ali se vaši otročki ure in ure igrajo s svojimi prstki?

* ali se že vsi obračajo s hrbta na trebuh?

* kdaj so prvič sami okusili svojo nogico?

- se ure in ure igra s prstki
- se še ne obrača s hrbta na trebuh
- nogic še ni okusil... kolkr vem, jih pred 6im mesecem ne, ker še niso tako gibčni... jih pa z zanimanjem ogleduje

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8540
12.3.2007 22:02:15   
mis
Evo, nekaj slikic od danes. Tko sem vesela ker so mi lušne:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8541
12.3.2007 22:08:23   
Pikabu
Uf, komaj sem vas prebrala.

Najprej izrekam dobrodošlico Viv in Tiki:

user posted image

Pa še naše poročilo. Dopoldne sva imela z Maksom cepljenje. Sestra ga je vseeno izmerila in imamo 7620g in 70,5 cm. Mislim, da so cm malo narobe, saj se mi zdi nemogoče da v treh tednih zraste za tri cm in pol, pa pri glavici je bilo malo lufta, tako da je vsaj en cm manj. Potem ga je zdravnica pregledala in je zdrav. Zelo se ji je smejal, mu je prav rekla, kako je dobrovoljen fant. Danes sem bila kar malo dlje pri njej. Sva se pogovarjali o GH, pa malo sva se še druge stvari pogovarjali. Glede GH je rekla, da res vsako leto kaj novega pogruntajo in zdaj je rekla, da naj začnem s prekuhanimi stvarmi (pri Emi sem s surovim jabolkom), pa sem ji omenila, da bi raje zelenjavo in je rekla, da naj kar poskusim, da bo mogoče res boljše, če se prej uvede ta okus. Za krompir sem jo spraševala, je rekla, da se ga ne navaja med prvimi živli (od zelenjave naj bi začeli s korenjem, cvetačo, kolerabo in bučkami), nič pa ni potem rekla, kdaj lahko začnem s kropmirjem. Za gluten je rekla, da bi tudi lahko že kar po 6. mesecu, da ne ve, zakaj tako težijo s tem glutenom, ker je veliko drugih stvari bolj alergenih. Skratka, malo sva se pomenili, jaz bom pa delala bolj po občutku. Verjetno pa ta teden še ne bom eksperimentirala, ker je napovedano lepo vreme in bomo raje več zunaj, če ne prej, pri dopolnjenem 6. mesecu pa res začnemo. Danes sem v ZD-ju srečala tudi en kup znanih ljudi, tako da smo na hitro poklepetali. Nato je sledilo cepljenje. Najprej se je Maks sestri še smejal, ko sem ga prijela za nogici, je začel malo grdo gledati, pa ko je zapičila, je tudi samo grdo gledal, ko je pa vzela ven, je pa šele zajokal, ampak čisto malo. Ko sem ga prestavila, da sva se oblekla, se je že smejal. Po posvetovalnici sva šla še na en hiter sprehod s kolegico in njenim sinčkom, potem pa k moževim staršem na kosilo in po Emo. Tam smo ostali še celo popoldne. Se veliko igrali, malo šli na sprehod. Maks ni bil nič kaj bolj siten, pa tudi nič več ni spal, je bil isti kot vedno. Bomo videli, kaj bo jutri, pri prvem cepljenju je bil drugi dan zelo tečen. Zvečer smo šli še k maši, ker je bila za svaka, potem pa po hitrem postopku domov. Ema je zaspala v avtu (tam ni nič spala) in sem jo doma samo na hitro preoblekla, pa nič se nisem pogovarjala z njo in jo dala v posteljo, pa je spala naprej. Maks je pa pojedel svoj riž, malo sva se še igrala, vmes je prišel še ati iz službe in ga je malo pestoval, potem pa je šel tudi on spat. Jaz sem pa kar malo utrujena, tako da bom šla tudi kmalu.

Nanica,
ure in ure bi težko rekla, je podobno kot pri eni (se ne spomnim, pri kateri), da gre po dve urah spat. Se pa igra, ko je buden, ko mu nič ne fali in se zamoti sam s sabo. S hrbta na trebu se ne obrača, ker mu ni v interesu biti na trebuhu, obratno se pa zelo hitro obrne, ker kot sem že rekla, ni mu všeč, da ga dam na trebuh. Me je pa danes pediatrinja to vprašala in sem rekla, da se še ne, pa je vprašala, če gre na bok, sem pa rekla, da gre in je rekla, da je tudi v redu. Svoje nogice pa Maks še ni dal v usta. Počasi odkriva, da sploh ima noge, jih prijemlje, se pa ne dvigne toliko, da bi jo dal v usta. Sem pa gledala pri Emi, da je prvič dala nogo v usta točno tisti dan, ko je dopolnila 5. mesecev. Maks bo pa očitno kasneje.

Ostalega pa mislim, da ni nič tako nujnega, da bi morala komenetirat, če pa želite kaj posebnega, pa povejte, oz. če sem kaj spregledala.

Grem spat, da bom jutri imela energijo za kolovratenje okoli, ker je napovedan spet lep dan.

Lepe sanje, pa lahko noč.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 8542
12.3.2007 22:12:09   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci

zoja je bla ful navdušena. je kar sama plavala. user posted image
plenice sem kupila dm-ove. plavalne. so ful poceni. kupila sem jih pa po nasvetu rr-jevkuser posted image

Moci, čisto tako na pamet razmišljam. Kdaj se je pa začela tale alergija? A je možno, da je v bazenu kaj staknila, da je kaj od tega? user posted image To mi je zdaj kapnilo, ker sva se z mojim včeraj pogovarjala, da bi se šli kopat v Žusterno, pa je rekel, da ne bi bilo dobro, če gremo z Maksom prvič v morsko, pa še klorirano vodo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8543
12.3.2007 22:13:55   
Pikabu
O, mis, kako je lepa. user posted image user posted image user posted image user posted image Tale bi pa bila za našega Maksa. user posted image Najlepša mi je pa tista, ko spi. So taki angelčki, ko spijo ti naši otročki.... user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8544
12.3.2007 22:48:20   
frrrr
vse zbrisalo in nism kopirala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

nem več pisala!!!!!!

Pikabu user posted image za mere... pa sanjala sm te... zutr bla utrujena tolk sva debatirale kk morejo bit najini otročki živahni in zdravi, ne rabijo bit pa najbolj pridni user posted image

viv, dobrodošla čveka!

mis - full lepa Tina in odlične fotke user posted image

naš spreminja ritem... zdej spi eno dolgo rundo in 2 kratki... vmes je pa kr po 4 ure buden user posted image dans je na dvournem sprehodu spal pol urce, drgač pa firbcal okrog... pa govoril je dans tolk, da js sploh do besede nism prišla user posted image si morete mislit user posted image   user posted image   user posted image

ka še? pozabla... spat... nočko!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8545
13.3.2007 5:19:09   
Arabela
Dobro jutro (al je še noč user posted image )!

Jaz sem že od 4ih pokonci user posted image , ampak sem z malecko zaspala že ob 21ih... pa sem se zdaj zbudila z nekim čudnim feelingom v želodcu, pa ne vem kaj mi je...
Sem vas šla brat, pa sem se malce razvedrila, malce žalostila, malce jezila.. pa bože...

Frrrr... veš da te preberemo, ampak kaj te bomo kregale glede izipita... jaz hodim na predavanja, ampak izpiti mi trenutno ne znesejo.. je pa zato več faktorjev.. en je sicer lepo vreme in Katarinca, največji finance...

Ej meni se bo zmešalo zaradi tega denarja user posted image .. ma ga nikoli ni dovolj... položnice kar nikoli ne zginejo!!!! PRIHAJAJO PRIHAJAJO PRIHAJAJO!!! STOP!!! Pustite nam malo dihat!!!
Pa saj nam ne gre tako hudo.. ati cele dneve dela in lepo služi, ampak vedno se najde kakšno sranje (poračuni, popravilo avta, blablabala) ki te z zelene veje potegnejo na malo bolj trhlo, s katere lahko hitro čofneš...
Pa odkar sem iz srednje šole sem vedno pridno delala in sva z dragim skupaj rintala, sedaj pa imam malce slabo vest, ker jaz cele dneve uživam z malecko on pa še vedno dela ko črnec... se kar pozna da je porodniška malce nižja kot pa prej redna plača..

Eh se vidi da sem zatežena, pa se boste zjutraj lepo zbudile pa boste moje flancanej brale...bljak..
Grem se raje stuširat, če se le mala ne bo zdudila..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8546
13.3.2007 5:20:04   
Arabela
Viv in tika dobrodošli..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8547
13.3.2007 6:58:15   
altati

* ali se vaši otročki ure in ure igrajo s svojimi prstki?
ure in ure ne...kvečjemu minute...

* ali se že vsi obračajo s hrbta na trebuh?
in iz trebuha na hrbet...

* kdaj so prvič sami okusili svojo nogico?
še ni okusil, samo gleda jih...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8548
13.3.2007 7:02:19   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Altati, ti pa res takoj začni s hujšanjem, nevem kaj še čakaš? A nisi rekla, da maš tam nekje 57 kil?? Noro, s čim se pa to filaš?user posted image
Aja, pa nisem glih sigurna, če lahko tebi kaj novega povemo. user posted image user posted image

Danes začenjam hujšati. Ne bom več jedla večerij in malic! to je to! Odločitev je padla! Shujšati moram 4 kg. Nujno! Ja Clody, res imam 57 kg. Vem da ni slišati veliko, ampak velika sem samo 162 cm in sem fullll drobnih kosti. tako da je vseh 57 kg izključno v špehu! Verjemi!
Lahko mi poveš kaj novega......brez problemauser posted image ...če se bom strinjala bom potrdila, če pa ne, bom pa repliciralauser posted image , ....pa ne bit potem huda!user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 8549
13.3.2007 7:03:31   
beki24
Mi imamo( no ne dobesednouser posted image ) pa še eno punco!!

Moja prijateljica je danes ponoči rodila punčko Kajo!

Sicer spala že prej nisem, ker je Tinkara danes zelo zgodnja, ampak od novice naprej pa tud ležat ne morem večuser posted image

Jst sem ful vesela!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  340 341 [342] 343 344   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  340 341 [342] 343 344   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?