|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.3.2007 7:03:45   
frrrr
dobro jutro user posted image

sicer ne vem od kdaj je Jaša pokonci, js sm pol urce med živimi user posted image kr neki je jokcal, pa jest ni hotel... on bi se pogovarjal... ms ga dala v posteljico in prižgala Tomy lučko... ni, ko sm se pa zbudila, je imel pa rit na vzglavnem delu, vse igrače okol pometane.... sm šla sam po fotkiča user posted image zdej sva se pa previla, perilo pobrala in pospravila v omare... pa mislim, da bo kmalu spet previjanje, ker neki poka user posted image

da me ne berete, je bil tk mau hec... valjda, da me berete user posted image hihi

včer pozabla komentirat Maxici (v prvo sm, zbrisalo, v drugo pa pozabla): js bi takim otroke pobrala... tamaučka ima bolj kot ne babica, pa mali komi 4 mesece star... mamice v bistvu skor ne pozna, ker ga tk babi hrani, spravlja spat in čuva čez dan... pa mamica je mojih let, torej niti ni tolk mlada, da bi lahko rekli kolk se je prehitr odločila za otroka... mam pa solzne učke, ko se spomnem na vse, ki si želijo otrok in jih n morejo zaradi zdravstvenih problemov imeti user posted image

Arabela, keš problemi... poznano... sam js še porodniške nimam... delala pa v bistvu skoz od srednje šole, le prvo leto faksa sm bla samo študentka, od takrat dalje pa samostojna... zaradi samostojsti sm se vpisala izredno, da sm lahk delala zraven, no pa še nism prišla na zeleno vejo zarad šolnin, čeprav so mi v zadnji službi omogočili redni vpis v zadnji letnik (smer poslovna informatika izredno ni razpisana in bi jim samo 600 jurjev dala, predavanja+obvezne vaje pa z rednimi user posted image )... no, sred naslednjega tedna mi poteče limit, podaljšat ga ne morem, ker nimam dohodkov... in včer je šel moj možek na svojo banko zaprosit za limit, da mojega pokrijeva user posted image fajn filing, res user posted image mah, sej bo - imamo zdravega fanta in to je največje bogastvo na svetu!

aha, še od včer.... piskot, tut Jaši se je že zgodilo, da se je zbudil, ker ga je zeblo... baby phone kazal 23 stopinj, bil oblečen celo v dvojne rokave user posted image očitno tak dan, pač... tut js mam kdaj takega, da sm vsa premražena, čeprav je toplo... no, sm ga vzela k sebi, pogrela in nazaj v posteljico in smo spali dalje...

zdej morm it pa za babice in dedke posnet tamaučka kk vriska in jucka user posted image še en vikend bomo tui, bo treba po pošti kaj poslat, drgač bodo hudi user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8551
13.3.2007 7:04:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Dober zvečer user posted image  A vzamete še mene zraven?

Sej ustrezam, tamala je od oktobra, gofla sem, pišem rada... Bom pa pridna, obljubim! user posted image

VIV- vzamemo, če zamenjaš avatar-na tem si tako groznauser posted image , da se te bojimo!!!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8552
13.3.2007 7:05:41   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Mi imamo( no ne dobesednouser posted image ) pa še eno punco!!

Moja prijateljica je danes ponoči rodila punčko Kajo!

Sicer spala že prej nisem, ker je Tinkara danes zelo zgodnja, ampak od novice naprej pa tud ležat ne morem večuser posted image

Jst sem ful vesela!!
ganejo take stvari, a ne user posted image še posebej odkar gledamo naše sončke in ob pogledu na njih čutimo to nepopisljivo srečo... se mi zdi, da lahk kr v imenu vseh oktoberk pišem... se motim?

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8553
13.3.2007 7:07:10   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Dober zvečer user posted image  A vzamete še mene zraven?

Sej ustrezam, tamala je od oktobra, gofla sem, pišem rada... Bom pa pridna, obljubim! user posted image

VIV- vzamemo, če zamenjaš avatar-na tem si tako groznauser posted image , da se te bojimo!!!!
jp, se strinjam...
naši oktobrčki in tut starejši otroci se navajajo na RR in kdaj kaj napišejo... če bi te videli, bi se te ustrašili user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8554
13.3.2007 7:08:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

Kar se pa teh RA tice pa ne vem, a sem samo jaz tako za svetom, al tega v Kranju sploh nimamo. Pol nam pa noben ne more tezit user posted image

imamo, imamo...celo hišo RA. Zadaj za ZD, naspoti urgence.Imamo nevrologinjo, fizioterapevte, vse živo....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8555
13.3.2007 7:11:17   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pa kako veš, da smo široke user posted image , a ne da ti je Altati rekla?

To sklepa po meni...Ko vzporedno vozičkava s svojo širino delam senco Jašu in Zarji....zate sem ji pa jaz povedala, da si itak široka kot traktoruser posted image ...a začneva danes hujšat Muki1?
za zajtrk dva toast-a, za koslo zelenjavna mineštra in to je to...si za????
pa glej Viv, da me ne boš rajcala s krofi!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8556
13.3.2007 7:18:04   
altati
No, pa dobro jutro vsem skupaj!
Najprej sem vas prebrala in pokomentirala...Zdaj pa odhajam k sinku se stisnit...pa lep dan je zunaj...ob 10-ih ven!!!!! Obvezno!!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8557
13.3.2007 8:08:01   
muki1
Dobro jutro.

Frrrr, kaj a jaz da te naj kregam, ker ne hodiš na izpite? user posted image  Ko se boš odločila, da boš šla, ti bom močno močno stiskala pesti, ampak kregat te pa nimam pravice, veš user posted image .
Beki, čestitke za Kajo. Poznam občutke, ko rodi prijateljica. Čisto se raznežiš. Mi pričakujemo, da rodi prijateljica v mesecu maju. Jaz se čisto razlezem, ko jo vidim. Tako je lepa user posted image . A me smo tudi bile tak lepe?

Finance user posted image . Le redki so, ki jih imajo toliko, kot želijo, to pa menda ja veste user posted image .
Midva imava oba službi, na srečo. Pa tudi preračunavava za vsako stvar. No, mož ne toliko, jaz sem bolj varčna, pa vse premlevam, pa kalkuliram in načrtujem. Vedno je treba nekje vzeti stran, če želiš dodati na drugem koncu user posted image . Ampak dokler je tako, da so službe, se ne pritožujem. Bogati pa smo itak vsi, ker imamo svoje družinice.
Pikabu, Maks je celih 10 cm večji od Ive. To pa je fant od fare user posted image . Pa ko ga pestuješ, verjetno že fajn čutiš user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8558
13.3.2007 8:16:47   
Lu
Hej hoj čveke in WB tudo nove čvekiceuser posted image user posted image

Sem vas samo na hitro nekaj prebrala glede tožarjenja ( @lina ). Še mene daj na spisek. Moj vrat je skoraj utrpel heksenšus user posted image user posted image user posted image

Maja je že pri babi, Tian še spi, jaz sem vas prišla samo na ´hitro´preletet, rečem še 2 besedi in letim delat.

Noč minila dokaj hitro. Mali je bil zaradi riževe kašice 2 dni zaprt. Vam povem je prdel tako, kot en star dedc. Smrdel je pa tudiuser posted image In sem mu dala včeraj malo janeževega čajčka 3 žličke in je šlo naprej user posted image user posted image user posted image Mi je pa včeraj prvič pojedel zvečer 100ml kašice in temu posledično manj pri meni. Mah bo že. Sem se odločila, ker mali mi zdaj skoz neki joka po podojih, da sem mu dala včeri flašo z mojim mlekom ( imela malo rezerve v skrinji ) in jo je samo debelo gledal in si mislil svoje. Kot da bi rekel. He, he mami pa sem te. Nič ni pojedel. Tudi po žlički ne. Tako da me mali že zdaj heca. Joj kaj šele bo.

15. gremo k zdr. Spet ne vem če mi ga bo cepila, ker malo pokašljuje, in zabasan je še vedno pomalem. Maja je pa že kot rožica. user posted image Jaz sem pa tudi že skoraj ok. Malo še kašljam ampak ni panike.

Zdaj pa res grem.

Pejte čimprej ven, da ne boste taakkkkkooooooooo na veellllliiiiiiikkooooooooo čvekale.

papa moje drage čvekice. Rada vas imam in še raje vas berem.user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8559
13.3.2007 8:17:01   
gaya

Jutro

pa dajte no čveke, jst vas komaj sledim. A vi veste da je zunaj pomlad, pa ptički čivkajo, pa sonček sije. Ne viset na RR user posted image  no sam mal.

Dobrodošle vse nove čveke user posted image user posted image

Glede izmenjavanja mnenj sem nekje v mišljenju okol altati, maxice muki1 in pikabu, tko da veste kaj bi pokomentirala glede kravjega mlekauser posted image .

Pa hvala bogu da mamo našo altati ki nesebično deli svoje izkušnje z nami, meni je veliko pametnih nasvetov potalala in sem ji hvaležna, mogoče res dobiš občutek ko jo bereš da napada, ampak če jo poznaš v živo, veš, da je to samo njen načimn izražanja, ki definitivno ni napadanje ali da bi se poskusila delati pametno. Ja taka kot je in jaz jo imam RADA user posted image .

Ne vem več kaj moram pokomentirat, aja, naj sam povem, da se bliža april in bi vam rada sporočila, da bo čs, da se zmenimo za ornk DATE v živalskem vrtu. Samo prosim, naj bo med tednom dopoldne, da mene ne bo fršlok če padem v ljubljansko gužvouser posted image .

Nč, grem zdaj Gajo zrihtat pa vn na sonček. user posted image  Zvečer se bom pa potrudla pridt mal čvekat, če nam z Gajo dol padla.

Pa še Moci srčno upam, da se boste pobrali in dal tele alrgije stran, da lahko začnete uživat v toplioh pomladnih dnevih

Madona, love is in the air. Mene pomlad vedno zadene. Možek je pa tud ful vesel pol user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8560
13.3.2007 8:32:34   
altati
Lu - madonca, ti bi se pa pri odškodnini štulila!!! Ni šans! Odškodnino se zasluživa jaz in Muki1!!!!! Lahko ločeno tožiš, ta je najinauser posted image !!! Pa saj že gremo ven, samo čakam da se Jaša zbudi!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 8561
13.3.2007 8:35:32   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Pa hvala bogu da mamo našo altati ki nesebično deli svoje izkušnje z nami, meni je veliko pametnih nasvetov potalala in sem ji hvaležna, mogoče res dobiš občutek ko jo bereš da napada, ampak če jo poznaš v živo, veš, da je to samo njen načimn izražanja, ki definitivno ni napadanje ali da bi se poskusila delati pametno. Ja taka kot je in jaz jo imam RADA user posted image .

Zdaj sem se pa raznežilauser posted image ...jaz imam tud tebe rada Gayči....pa Gaja bo prav v redu snaha (sploh če bo tista parcela na Bledu že zazidljivauser posted image )....

Ne vem več kaj moram pokomentirat, aja, naj sam povem, da se bliža april in bi vam rada sporočila, da bo čs, da se zmenimo za ornk DATE v živalskem vrtu. Samo prosim, naj bo med tednom dopoldne, da mene ne bo fršlok če padem v ljubljansko gužvouser posted image .

Res je že čas! Kdaj? Konec marca? začetek aprila? Pa res obvezno med tednom in dopoldne, da ne bomo Gorenjke padle v gužvo na relaciji Lj-Kr, ki za bit katastrofalna!

Madona, love is in the air. Mene pomlad vedno zadene. Možek je pa tud ful vesel pol user posted image

I'm in love toooo!!!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8562
13.3.2007 8:44:19   
altati
Aja, še to: mi smo včeraj rezervirali 5-dnevne počitnice v Histrionu (Portorož) konec aprila (21.-26.). Holandijo smo pa prestavili na avgust.
Sva z user posted image  ugotovila, da je bolje, da jo v Holandijo mahneva avgusta. Ker med prvomajskimi prazniki zna puncama biti tam hudo dolgčas. Avgusta se bosta pa lahko namakali v bazenu pred hišo, saj za kakšne hude izlete ne bosta (ravno tako ne bo Jaša), midva pa  se bova lahko v miru  načvekala z vso žlahto od mojega. Pa še počitnice smo tako zapolnili (ker prej sva že hudo razmišljala, kam naj se damo avgusta).
Aprila v Portorožu bo pa tudi že fino. Če bo lepo vreme, bomo šetali, če bo pa dež, se bosta pa punci + Jaša + možiček lahko kopali, moja malenkost bo pa vse to lepo opazovala (saj mehurja nimam namena pustit v bazenuuser posted image )
Konec junija, začetek julija smo pa 10 dni na morju.
To so naši pomladno-poletni plani....

Kar se pa denarja tiče - se pa strinjam z Muki1. Itak ga je vedno premalo, ne glede na to koliko ga imaš.
Jaz pri Tari tudi nisem imela porodniške, pa takrat tudi tega starševskega dodatka ni bilo, tako da dejansko nisem dobila nič (Država se nam je potem oddolžila za nazaj tako, da nam je tisto leto vpisala v delavsko knjižico kot delovno dobo s plačanimi prispevki. Ker nam ni res dala nič!). Delal je samo očka, pa smo pregurali.....Zdaj pa imam res lepo porodniško (moram priznat), mož zasluži dobro, pa itak se mi zdi da je še vedno premalo.....Je pa res da sta Tara in Tia kar veliko porabnici, pa Jaša gre kar za njima......user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8563
13.3.2007 8:45:54   
altati
moci- daj mi nekaj povej! A greš ti k dermatologu v Laško???? Ker za tega sem pa jaz tudi že slišala, oz. moje ožje sorodstvo ima izkušnje z njim....Če je odgovor pozitiven, je ta zdravnik pravi psihoterapevt....v pozitivnem smisluuser posted image ...ni tipičen dermatolog...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8564
13.3.2007 8:46:49   
Pikabu
Čestitke za pet mesecev:

user posted image piskot in Martin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8565
13.3.2007 8:47:28   
Pikabu
Imam Maksa v naročju, šibamo ven, se slišimo kasneje. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8566
13.3.2007 8:59:01   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: altati

moci- daj mi nekaj povej! A greš ti k dermatologu v Laško???? Ker za tega sem pa jaz tudi že slišala, oz. moje ožje sorodstvo ima izkušnje z njim....Če je odgovor pozitiven, je ta zdravnik pravi psihoterapevt....v pozitivnem smisluuser posted image ...ni tipičen dermatolog...

ja! komaj čakamuser posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8567
13.3.2007 8:59:20   
Maxica
Dobro jutro. Pri nas je tudi že krasen sonček, upam samo, da ne bo spet pihalo, ker potem ni šans, da gremo ven. Itak gremo pa zdaj mal v shoping, pa bomo še tam mal pošetkali.
Viv, sem hotela še to povedati, da široke smo pa res. Vsaj čez rit, če ne drugače.user posted image  Aja, pa dej kej povej, koliko kaj spite, se še dojita, itd.user posted image user posted image user posted image
O Mis, kakšne super slikice. Tina se je pa tudi poredila od zadnjič, ko sem jo videla, kajne?!user posted image user posted image user posted image  Krasna je.user posted image
Pikabu, Maks je pa že orng dečko. Upam, da tudi danes ne bo kakšnih reakcij po cepljenju.
Arabela, jah, takole je to s financami. Midva imava tudi oba službi, no, mož je zadnje pol leta na svojem in je super, ker ima, vsaj zaenkrat, res dober biznis. Da vsaj ni treba tuhtati od danes na jutri. Enkrat je ena znana Slovenka rekla (čak, ne vem, če ni bila "Fata"), da ona bi imela rada toliko denarja, da če se ji televizor pokvari, da ga gre lahko komot kupit, pa ima vseeno še za sproti. Ne preveč, ampak lih prav. Se strinjam. Pa da veš, da lahko otrokom ponudiš dovolj. Jaz raje sebi ne kupim, če ne morem, pa raje za otroka dam.
Altati, kako, a si že dobila kile, ki si jih izgubila med boleznijo, nazaj? Ma, med dojenjem nič hujšanja, ne veš tega? Mal še počakaj, pa itak bodo zdej kile šle same, ko bodo kilometrska šetanja z vozički. Itak te pa že zadnjič, ko smo se videle, ni bilo prav nič preveč. Mož pa tudi mora imeti kaj za prijeti, noooo.user posted image
Beki, super, res. Čestitke tvoji prijateljici. Juhuhu, še ena nevesta več za naše fantke.user posted image
Muki, tudi me smo bile lepe v nosečnosti. Pa debele.user posted image user posted image
Lu, fino, ste že skoraj 100% nazaj na starih tirih. Saj bo, še tebi kašelj poneha, pa ste zmagali.user posted image
Ja, živalski vrt. Zdaj bo pa res že čas. Meni je načeloma vseeno, kdaj. Ampak naj povejo pa tiste, ki so najdlje doma (ala Muki, Amazona, Arabela in ostale), kdaj lahko. Ker na tem srečanju pa ne sme nobena manjkati!!!
Altati, nehaj zdaj s temi počitniškimi plani, meni se kar sline cedijo.user posted image  
Čestike Martinu in Piskotu za petico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa skrajni čas, da grem, sem še v pižami. Jaz sem pravi odvisnik.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8568
13.3.2007 9:07:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, kako, a si že dobila kile, ki si jih izgubila med boleznijo, nazaj? Ma, med dojenjem nič hujšanja, ne veš tega? Mal še počakaj, pa itak bodo zdej kile šle same, ko bodo kilometrska šetanja z vozički. Itak te pa že zadnjič, ko smo se videle, ni bilo prav nič preveč. Mož pa tudi mora imeti kaj za prijeti, noooo.user posted image

Nekaj mi je šlo že nazaj, ne pa vse...hvala bogu!
Pa hvala ker me tolažiš, ampak v veži in kopalnici imam 2 veliki ogledali...pa z lečami zeloooo dobro vidimuser posted image ...Sicer jih v kopalnici raje ven vzamemuser posted image user posted image ...

Altati, nehaj zdaj s temi počitniškimi plani, meni se kar sline cedijo.user posted image  

Predlagam, da jih začneš skupaj z menoj delat...veš kako pašeuser posted image ..

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8569
13.3.2007 9:09:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Ja, živalski vrt. Zdaj bo pa res že čas. Meni je načeloma vseeno, kdaj. Ampak naj povejo pa tiste, ki so najdlje doma (ala Muki, Amazona, Arabela in ostale), kdaj lahko. Ker na tem srečanju pa ne sme nobena manjkati!!!

no dajmo babe ala Muki, Amazona, Arabela in ostale...odprite usteca in se izkašljajte...kdaj vam paše? kako vam paše? kje vam paše????? (kolikokrat pa ne bom vprašala, da ne bo katera kaj narobe razumelauser posted image )

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8570
13.3.2007 9:10:45   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Mi imamo( no ne dobesednouser posted image ) pa še eno punco!!

Moja prijateljica je danes ponoči rodila punčko Kajo!

Sicer spala že prej nisem, ker je Tinkara danes zelo zgodnja, ampak od novice naprej pa tud ležat ne morem večuser posted image

Jst sem ful vesela!!

moja pa hano!user posted image user posted image user posted image user posted image
bravo punceuser posted image user posted image user posted image
beki, a greva v porodnišnocouser posted image
jaz sem tud ful vesela

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8571
13.3.2007 9:21:19   
gaya

Evo lubike moje, tale je pa za nas user posted image

Med obiskom v psihiatrični bolnici v Begunjah vpra±a eden od
obiskovalcev direktorja, na osnovi česa se odločijo, koga bodo sprejeli
na zdravljenje.
"Zelo enostavno je," pravi direktor. "Postavimo ga pred
kad polno vode in mu damo čajno zličko, skodelico in vedro
ter naročimo, naj kar najhitreje izprazni kad."
"Če razumem, pravi obiskovalec. Tisti, ki je normalen, začne zajemati
vodo z vedrom..."
"Ne," pravi direktor. "Tisti, ki je normalen, izvleče zama±ek z dna
kadi. (r)elite sobo z balkonom ali brez???""

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8572
13.3.2007 9:22:21   
Anonimen
no morning..
midva sva s cepljenja..no prejšnjič se je res ful drl...danes se je pa smejaluser posted image
pa sestre je vse v dobro voljo spravil....priden je bil....mami pa zajtrkuje..

pa ve???

čestitke vsem mesečnikom!!!user posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 8573
13.3.2007 9:23:55   
moci
mis, ful je faconkauser posted image bo manekenka v bikiniju. najboljša je pa tam, ko spi

pikabu, sem tud že jaz razmišljala, če je imel bazen kaj pri tem. ker huje je po bazenu res bilo. ampak take izpuščaje je imela že 2x, samo blažje.

arabela, mi imamo tud norišnoco z denarjem, jaz na porodniški, moj pa na novo privat. kar pomeni veliko stroško, pa še nobenega tapravega dobička. včasih moram zalagat še  njemu za materialuser posted image plačujem pa skoraj vse v trgovinah in vse za zojouser posted image čakam boljše čase. itak pa: samo da imamo zdrave user posted image , ane? no, moj bo kmalu čist zdrav. jutri user posted image

frrrr, seveda, v imenu vseh pišeš. no, v mojem žeuser posted image

muki, od kdaj se pa ti oziraš na to, koga imaš pravico kregatiuser posted image user posted image user posted image

lu, zakaj bi odmrznjeno jedu, če lahko direkt iz tovarneuser posted image user posted image

gaya, sem se hotla pritožit, da ne morš vseh na sonce podit, pa vidim, da si me upoštevalauser posted image

maxica, se pridružujem klubu odvisnicuser posted image

a sem kaj zgrešila?
altati pa nisem brala, itak samo jamra, ker je fuuuul debelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
aja, no če nebi brala, tega nebi vedlauser posted image

sami okostnjaki se pritožujete nad postavouser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8574
13.3.2007 9:26:26   
moci
čestitke martinu in piškotuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  341 342 [343] 344 345   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?