Maxica
|
Dobro jutro. Pri nas je tudi že krasen sonček, upam samo, da ne bo spet pihalo, ker potem ni šans, da gremo ven. Itak gremo pa zdaj mal v shoping, pa bomo še tam mal pošetkali. Viv, sem hotela še to povedati, da široke smo pa res. Vsaj čez rit, če ne drugače. Aja, pa dej kej povej, koliko kaj spite, se še dojita, itd. O Mis, kakšne super slikice. Tina se je pa tudi poredila od zadnjič, ko sem jo videla, kajne?! Krasna je. Pikabu, Maks je pa že orng dečko. Upam, da tudi danes ne bo kakšnih reakcij po cepljenju. Arabela, jah, takole je to s financami. Midva imava tudi oba službi, no, mož je zadnje pol leta na svojem in je super, ker ima, vsaj zaenkrat, res dober biznis. Da vsaj ni treba tuhtati od danes na jutri. Enkrat je ena znana Slovenka rekla (čak, ne vem, če ni bila "Fata"), da ona bi imela rada toliko denarja, da če se ji televizor pokvari, da ga gre lahko komot kupit, pa ima vseeno še za sproti. Ne preveč, ampak lih prav. Se strinjam. Pa da veš, da lahko otrokom ponudiš dovolj. Jaz raje sebi ne kupim, če ne morem, pa raje za otroka dam. Altati, kako, a si že dobila kile, ki si jih izgubila med boleznijo, nazaj? Ma, med dojenjem nič hujšanja, ne veš tega? Mal še počakaj, pa itak bodo zdej kile šle same, ko bodo kilometrska šetanja z vozički. Itak te pa že zadnjič, ko smo se videle, ni bilo prav nič preveč. Mož pa tudi mora imeti kaj za prijeti, noooo. Beki, super, res. Čestitke tvoji prijateljici. Juhuhu, še ena nevesta več za naše fantke. Muki, tudi me smo bile lepe v nosečnosti. Pa debele. Lu, fino, ste že skoraj 100% nazaj na starih tirih. Saj bo, še tebi kašelj poneha, pa ste zmagali. Ja, živalski vrt. Zdaj bo pa res že čas. Meni je načeloma vseeno, kdaj. Ampak naj povejo pa tiste, ki so najdlje doma (ala Muki, Amazona, Arabela in ostale), kdaj lahko. Ker na tem srečanju pa ne sme nobena manjkati!!! Altati, nehaj zdaj s temi počitniškimi plani, meni se kar sline cedijo. Čestike Martinu in Piskotu za petico. Zdaj pa skrajni čas, da grem, sem še v pižami. Jaz sem pravi odvisnik.