|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  343 344 [345] 346 347   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.3.2007 13:03:16   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

djte mi rečt a ste vaše user posted image  kj zavarrovale???

kakšno zavarovanje imaš pa v mislih?
zdravstveno je zavarovan....misliš rentno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8601
13.3.2007 13:04:22   
altati
piskot - kaj naj rečem....grozna mama, resuser posted image ....amaak frizura pa ni grozna, prav simpatična je! pa nimaš trajneuser posted image ...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8602
13.3.2007 13:05:10   
štorkljica
Piškot nisem vedela da danes slavita z Martinom....nimam te na seznamu...

ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8603
13.3.2007 13:12:04   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Ajda je pa slabe voljeuser posted image  Nimam pojma zakajuser posted image  Kar nekaj se krega pa cmevka pa gruli, pa z igračko se jezno igrauser posted image

o Amazona, točna taka je moja Tinkarauser posted image  Ne vem kaj ji je- zobjeuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8604
13.3.2007 13:31:36   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Ajda je pa slabe voljeuser posted image  Nimam pojma zakajuser posted image  Kar nekaj se krega pa cmevka pa gruli, pa z igračko se jezno igrauser posted image

o Amazona, točna taka je moja Tinkarauser posted image  Ne vem kaj ji je- zobjeuser posted image

Jaz tudi mislim, da so to zobje, se podoji pol pa cmevka pa sem že probala z dodatkom, noče, dalje cmevka, pol em ji pa jabolko dajala tako, da sem ji trgala majhne koščke in jih stiskala med prsti, da so se speštali, to je pa jedla. Mogoče pa ji trda hrana preveč diši, pa bi skoz jedla. Nevem... pol sem jo pa s Calgelom po spodnji dlesni namazala, pa je blo eno uro dobrouser posted image  Bogsigavedi!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 8605
13.3.2007 13:32:22   
štorkljica
Moci koliko teh plenič si pa kupila (za kopanje mialim)?

Neposredna povezava do sporočila: 8606
13.3.2007 13:45:40   
viv_
Ajoj, za vas pa sploh nimam kondicije user posted image  Pol dneva človek ne prebere rr-a (ker se posveča otroku - beri: ga vlači za seboj v vozičku po štacunah in kafičih), pa naklepate 5 strani...

No, da začnem v vašem stilu:
- čestitke vsem za 5 msecev user posted image
- ful luškane slikce otročka (vas moram še naštudirat) user posted image

- muki1: spimo super, doji AVENT user posted image
- altati: ne bi o širini...
- gaya: kar se parcele tiče... Moja svakinja (urbanistka) je rekla, da une rožice zalij s kakšno zadevo, potem pa "ups, pa tako lepo so rastle, zdaj pa tole..." user posted image

Pa še 1x hvala za vse velkome.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 8607
13.3.2007 14:26:21   
frrrr
piskot in Martin čestitke za 5 mesecev user posted image

nanica - hvala... že berem... kofi s smetano in sladoledom v dobrem!

dans imamo sralni dan... zdej greva 7ič na previjanje... pa do NUKa sva šla vmes na sprehod, torej 2 uri ni blo previjanja... sposodila sm si knjigo Plavanje od rojstva do šole... zdej jo morm pa do nedelje preučit user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8608
13.3.2007 15:07:18   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

djte mi samo še nekj povedat...kako vašim user posted image  pogledajo mečavo pediatri???
tko s prtom ja..ampak ali kj fejst pritisnejo na glavco???

na zadnjem pregledu je za moje pojme peadiatrinja preveč pritisnila... js ne bi upala tolk, oni pa že menda vedo kolk lahk... tut kožico luleka je full dol potegnila, to še nama z možem ni kdaj ratalo, tut zdej po pregledu ne

moci, pejte vn... pa se sončku izogibajta, da vaju ne opeče... vsaj Zojo ne...
mene tut ne tožit!!!! sm te opozorila kot Maxica user posted image

AKI, mi smo nezgodno zavarovani, pa v tujini tut... pa naložbeno smo sklenili, da bo mali lahk študiral... kolegica je zavarovalna zastopnica, pred pol leta sm se še smejala in nč brigala za te zadeve... zdej sm pa kr mau ziheraš ratala, smo celo stanovanje zavarovali user posted image

čveke, pejta vn!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8609
13.3.2007 17:18:48   
Anonimen
hoj

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 8610
13.3.2007 17:53:28   
gaya

elowww

midve sva se vrnili s celodnevnega potepanja. mama ožgana, Gaja hvala bogu ne. Sem ji pa kupila sončne špegle(hvala Emi od Pikabu) in je cela šefica, pa še manj teži zdaj v vozku ker ji sonček ne nagajauser posted image .

Jutri pa upam, da se nama pridružite na Bledu v čim večjem številu. prinesem torto user posted image .

viv sem že razmišljala v tej smeri in pomoje bom res kmal po pomoti kaj zalila user posted image

zdaj grem pa Gajo zrihtat, pol pa pridem na babji čvekuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8611
13.3.2007 18:14:23   
štorkljica
Mi smo se pa danes popoldne tudi šetkali 2 uri. Pa se je Ajda očitno malo odvadila spati v vozičku in je tulila preden je za silo zaspala. Se je prav ven sprosila, tako, da sva jo prvi del poti nosila in potem spet isto proti domu. Kar naenkrat se je razhudila in ven me dajteuser posted image
Se je navadila doma spat, zdaj pa ji sprehodi ne dišijo več tako....saj jo moram nazaj navadit, mislim večinocajta bit odzunaj v lepem vremenu.

To me zanima,
ko se vozite same z otročki v avtu, a mate lupinice na sprednjem sovoznikovem sedežu tako,d a jih lahko vidite ali na zadnjem sedežu (za sovoznikom9? Me zanima, ker v soboto načrtujeve z Ajdo prvi solo izlet...bove šle moje starše pogledat, pa nevem v kerem avtu jo naj peljem. Jaz mam Cliota pa je lahko samo naprej pri meni, ker so samo naprej varnostni pasovi. Če bi pa šla z avtom od mojega bi jo pa lahko mela le zadaj (so pasovi), naprej je pa airbag, pa ga ne veva izklopituser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8612
13.3.2007 18:23:52   
Arabela
Ej čvekice!

Mi smo bili ves dan zunaj, še papale sva zunaj na dvorišču...
user posted image user posted image user posted image bravo za toplo vreme...

Evo za  zmenek kaj pravite na teden 16.4.-22.4, mogoče kakšen torek ali sredo?
Pa jaz brezproblema pelje, pa lahko gre ena z menoj iz SV...

Sem pa danes jedla čevapčiče v lepinji, pa so vedno super, danes pa  mi je tako slabo po njih, pa na Wcju sem že 2x bila... groooooooooooozzzzzzzzzzaaa...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8613
13.3.2007 18:37:51   
gaya

To me zanima,
ko se vozite same z otročki v avtu, a mate lupinice na sprednjem sovoznikovem sedežu tako,d a jih lahko vidite ali na zadnjem sedežu (za sovoznikom9? Me zanima, ker v soboto načrtujeve z Ajdo prvi solo izlet...bove šle moje starše pogledat, pa nevem v kerem avtu jo naj peljem. Jaz mam Cliota pa je lahko samo naprej pri meni, ker so samo naprej varnostni pasovi. Če bi pa šla z avtom od mojega bi jo pa lahko mela le zadaj (so pasovi), naprej je pa airbag, pa ga ne veva izklopituser posted image

jst jo skoz vozim zadaj za sovoznikovim sedežem. Zdaj je dobr, k se zamoti z dudo in igračami, pa navadla sem se ji dudo uturit kar med šofiranjem, brez dda gledam nazajuser posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

Neposredna povezava do sporočila: 8614
13.3.2007 18:38:26   
altati
To me zanima,

Zadaj, za sovoznikovim sedežem, Najvarnejše mesto! Spredaj je air bag. In tudi če ga ne bi bilo, otroka ne bi vozila spredaj. Sovoznikovo mesto je najnevarnejše mesto v avtu (govorim po statiskah prometnih nesreč). Pa še nekaj je-če ga voziš spredaj, boš hitro posvetila preveč pozornosti user posted image , prehitro pogledala stran, iskala dudo in kaj podobnega in nesreča je tu.
Mene je o tem poučila prijateljica-policajka, ki dela na prometnem oddelku (na prometnih nesrečah). In mi je strogo zabičala, da moram user posted image  vozit zadaj, za sovoznikom, v lupinici, kontra obrnjenega in NIKJER DRUGJE! In po vsem, kar mi je povedala (raznih nesrečah, ki jim je bila priča) , ji verjamem in jo ubogam!

Neposredna povezava do sporočila: 8615
13.3.2007 18:40:55   
Maxica
Helov, tudi mi smo se sončkali cel dan. Prav super je bilo. Dopoldne smo šli malo zapravljat, mož in Max sta na eni bencinski postaji dala avto oprat, midva z Lanom sva se pa odpravila peš do enega večjega Mercatorja, kjer smo se potem dobili. Pol sva šla pa še nazaj, vmes sem si šla kupit eno prehodno jaknico v Tom Taylor, pol smo šli domov na kosilo, po kosilu pa ven. Maxa smo učili vozit kolo, potem je bil pa še v peskovniku ful časa. Res je bilo fino in toplo.
Jutri imamo cepljenje dopoldne, upam, da bo vse ok.
Novice glede krsta - za krst je privolil moj prijatelj, ki je župnik, zdaj samo še cerkev iščemo. Groza no, s čim vse se moram jaz ukvarjati, da krstim tega mojega ubogega otroka.user posted image user posted image
Viv, za hranjenje in spanje sem te pa jaz spraševala, ni Muki nič kriva.user posted image
Moci, sta bili kaj na svežem zraku?

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8616
13.3.2007 18:43:11   
štorkljica
Gaya & Altati hvala....saj jaz sem se tudi najbolj nagibala k tej možnosti...ker res po statistikah sodeč je sovoznikov sedež najnevarnejše mesto v avtu...bomo kar atija sfektali avtekauser posted image

Arabela, sam misve sve dve iz Prekmurja...bo problem, da bi se vse tri + otročki skupaj peljali...user posted image   Drugače mi pa tisti teden ki si napisala zaenkrat še ustreza!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8617
13.3.2007 18:46:32   
altati
Ja, midva sva tudi dopoldne 3 ure vozičkala. Popoldne pa ga je najprej še Tara peljala za 1 uro, nato pa še user posted image  za uro in pol...Se je Jaša preluftaluser posted image ...Mene je pa tudi sonce opeklo po obrazu, pa še buča me boli od sonca...očitno se ga še nisem navadila....user posted image
Gaya, jutri te pokličem, ko bova z Jašem v nizkem štartuuser posted image , ok????
Pa Viv gre tudi, kajne Viv???? Tam okrog 10.30 naj bi štartale, ali mogoče malo kasneje....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8618
13.3.2007 18:47:49   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Evo za  zmenek kaj pravite na teden 16.4.-22.4, mogoče kakšen torek ali sredo?

Jaz sem ZA! Samo ne 21., ker takrat jo mi mahnemo v Portorož na počitnice....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8619
13.3.2007 19:03:19   
štorkljica
Maxica en velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaš krst...res si ga zaslužite (user posted image  in krst)

Neposredna povezava do sporočila: 8620
13.3.2007 19:47:38   
viv_
Čer zvečer! user posted image

Mi smo se tudi danes martinčkali še popoldne na vrtu. Mirna se je učila skakat "tancšolo". Za umret je bila smešna, ko je skakala po eni nogi, tamala je pa šlafala v vozičku. Danes ni bil ravno njen najboljši dan, je kar nekaj sitnarila ...
Pa še gospod viv so prišli za časa domov in je bilo sploh luštno.

Maxica - joooooj, jaz sem pa Muki potunkala. No, ena že spi, ta druga pa v banji plava user posted image
amazona - jaz jo imam za svojim sedežem, ker je za sovoznikovim sedež od Mirne. Ko gre Zarja v večjega, jih bom pa zamenjala. Imam mal težave s prostorom user posted image . Se pa spomnim, da sem imela pri Mirni zadaj na šipi eno ogledalce, v katerega sem videla iz svojega retrovizorja (of U know what I meanuser posted image ), da sem imela malo pod kontrolo. Dude pa raje ne podajam med vožnjo, se hitro zgodi, da volan kam uide.
gaya - baje obsataja ena fajn stvar za zalivat (po besedah svaka kemika), ki se razgradi v navadno sol in je težko izsledit user posted image
altati - veš da grem na Bled. Komaj čakam! user posted image A kremšnite pašejo pod shujševalno kuro?

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 8621
13.3.2007 19:49:19   
nanica
Punce, hvala za vse odgovore glede razvojne. Se mi je zdelo, da je malo pretiravala in da ni upoštevala, da se vsak razvija s svojo hitrostjo. In da v treh minutah ne pokaže vsega, kar zna.

Danes sva tudi midva preživela velik kos dneva zunaj. Moci, šli smo na Šinkov Turn, naslednjič pa zaidemo v vaše konce, prav=

JUtri greva v Štorkljo na delavnico Uvajanje GH, vam poročam, če bo kaj zanimivega in novega. Baje bomo po mailu dobili recepte, pa vam jih pošljem, če boste hotele.

Prav rada bi se vam pridružila na Bledu, pa ne bo šlo. Pa drugič.

Tudi Blaž se vozi zadaj za sovoznikom, in če med potjo joka, mu pojem, če pa joka prehudo, pa kje ustavim. Ampak to se skoraj nikoli ne zgodi. POnavadi joka od silne zaspanosti, tudi doma preden zaspi porgosto pojokca, a verjamete, da pomaga tista Pionirska (tiste mojih let se je gotovo spomnite: Rastejo trave in misli, raste in širi se dlan, rastejo z njo pionirji v velik pokončen dan...)

Blaž je že v mižavljah, jaz pa večerjam svojo priljubljeno jed: ohrov s krpompirjem (kot prikuha).

nanica

po kresi se dan obesi

Neposredna povezava do sporočila: 8622
13.3.2007 19:50:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv
altati - veš da grem na Bled. Komaj čakam! user posted image A kremšnite pašejo pod shujševalno kuro?

pismo, po moje se jim ne bom mogla upreti....žaluser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8623
13.3.2007 20:01:59   
frrrr
amazona, js imam Jašo zadaj, ker imamo airbag... pa ni blo problema še do zdaj... če se voziva, je itak tiho... v križiščih, ko stojiva na semaforju, ga pa mau drmam, pa je tiho user posted image

vozičkanje - odkar smo dali Jašo v športni sedež iz košare, je večino sprehoda buden... no, danes je spal od Rožne doline do NUKa in pol spet od Rožne doline do Vrhovcev... drgač pa buden... ga je treba skor pol ure flerat, da ima dost firbcanja in zaspi... je tolk utrujen, da ne more rok premikat, ampak oči pa še noče zapret user posted image

Arabela, js sm prejšnji teden in danes šla mimo enga albanca al kdo to peče... vglavnem zaluštalo se mi je full kakega piza bureka, al pa pleske v lepinji... no, sm se zadržala, ampak sline so se mi cel dan cedile... smo se zgleda odvadile take hrane in so naši želodčki tut občutljivi kot otročkovi... js sm drgač vedno full pikantno jedla, prejšnjič je pa tast nabavil posebno z vrtninami, pa mi je bila prepikantna (pred pol leta sploh nism vedla, da je pikantna)

Maxica - fajn opravite jutr! bravo za krst!

lep večer!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8624
13.3.2007 20:10:31   
tika.
Pozdrav še od mene. Majko... ste pa res aktivne, me je skoraj kap zadela, ko sem sedajle prižgala računalnik. Mi pa tole čudo tehnike nekaj nagaja zadnje čase. Pol ure ga dobesedno prosim, da potem končno zalaufa. Servis mu ne uide.user posted image

Sva pa imeli s Saro zopet zelo aktiven dan. Zjutraj sva taščo (ki to še ni) peljali v Zgošo po blago. Medtem, ko je ona zbirala, sva midve špancirali in spoznavali tamkajšnje vasi in nasade jagod, mmmmmm komaj čakam da dozorijo.
Ob enih sva jo pa mahnili k mojim staršem na vikend, kjer sva pomagali moji mamici pobirati veje in grabiti. Sara je vse skupaj opazovala iz vozička in neznansko uživala. Posebej navdušena je nad našim kužem in mačko. Ne morem verjeti kako že zaznava svet okoli sebe.user posted image  Domov sva se pa dobesedno privlekli šele ob 18-ih.

Mi gremo tudi v Portorož. Škoda pa da se ravno zgrešimo-Altati. Mi smo od 28.4.-5.5. gremo pa v Riviero.

Tudi mene je ožgalo sonce.

Saro vedno vozimo za sovoznikovim sedežem, ker imamo tam namontiran easyfix. Sem pa tudi jaz slišala, da je spredaj nevarno.

Komaj čakam jutri, da moj user posted image  pride domov user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 8625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  343 344 [345] 346 347   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  343 344 [345] 346 347   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?