Maxica
|
No, visoke obiske smo preživeli, preste pojedli, zdaj pa ne vem, če se ne bomo kmalu odpravili spat. Moci, ful dobre misli o življenju, res. Kje si to našla, v kakšni knjigi? Men so ful všeč take misli, res. Tika, dobrodošla med nami. Seveda, nujni podatki za sprejem so TRR, avto, hiša, emšo itd. Me smo vse to že napisale, na xxx strani, kaj nisi videla? Dobrodošla, seveda. Joj joj joj, Frrrr, saj ne morem verjeti. A resno ti to praviš, glede tistih "prijateljev"? Da so dali trimesečnemu otroku solato z jajci za jest? Ma dej no, ubogi ubogi otročiček. Jaz sem lih zadnjič govorila z eno babico, ki non stop varuje svojega, sedaj devetmesečnega vnuka. Že od vsega začetka ga pazi. Njegova mamica namreč ni iz našega kraja in se pogosto vrne domov, kjer se zelo fajn počuti, tako da njenega sina pa pazi tašča. In to dojenčka. Seveda dojila ni, pa so mu kmalu dali tudi gosto hrano. Pri kakšnih petih mesecih pa revež kar naenkrat ves pikast, na nekaj alergičen, še sedaj ne vedo, na kaj. Mazali so ga z raznimi dragimi kremami, ubožčka je srbelo, da je bil ves krvav, ker se je praskal. Mamica pa okrog hodi. Meni se taki otročički res tolk smilijo. Res ne vem, zakaj ga imajo. Tisti pa, ki si ga tako želijo, pa ne morejo zanositi. Altati, prizanesi vendar svojemu možku, jutri je še en dan. Nanica, da bi se prav ure igral s svojimi prstki, to ne. Tu pa tam se pa tudi zamoti z njimi, da. Težko bi rekla, če se naš Lan že obrne s hrbta na trebuh. Je pretežno cel dan v našem naročju, tako da skoraj nima prilike, da bi naredil tak podvig. Mislim, da mu nogica pa tudi še ni zaromala v usta. Vsaj pozorna nisem bila na take gibe, bom zdaj bolj, pa potem poročam, prav?! Viv, ti je dolgčas med novemberkami? Tu pri nas skoz dogaja, tako da dolgčas ti prav gotovo ne bo.