|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  339 340 [341] 342 343   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
12.3.2007 19:48:07   
altati
Jaša že pol urce spi, jaz se grem pa posvečat mojemu user posted image .
Lepo se imejte! Se beremo jutri!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8501
12.3.2007 20:30:53   
nanica
Altati, spet ?!? Tvoj mož pa ima srečo!

Mi smo bili danes v RA, imamo kontrolo čez dva meseca. Imam pa nekaj vprašanj:

* ali se vaši otročki ure in ure igrajo s svojimi prstki?

* ali se že vsi obračajo s hrbta na trebuh?

* kdaj so prvič sami okusili svojo nogico?

Danes sem bila kar malo jezna na zdravnico, najprej je Blaža spravila v kričeč jok, potem pa je na hitro nama razložila, kako morava delati z njim. Seveda je mama bolj poslušala obupan jok sina kot njo. Vmes sem dobila občutek, da sem vse narobe delala, saj mi je med drugim rekla, naj ga že naučim pasti kravce, pa mu gre prav dobro, le nogi rad dviguje v zrak in ko sem mu doma pokazala, kako je prav, je takoj popravil tudi to. Otroci so res bistre zverce. Mame pa tažko slišijo kritike, sem se kar malo zasekirala. Ampak tja smo šli zato, da bo njegov gibalni razvoj še bolj kvaliteten.

Blaž je danes zaspal uro kasneje kot ponavadi, upam, da to pomeni, da bo tudi najmanj uro kasneje vstal, saj smo na nogah že od petih zjutraj. Je pa res danes veliko spal v vozičku.

No, toliko zaenkrat, zdaj pa grem iskat en cd, ki sem ga založila

Se beremo

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8502
12.3.2007 20:40:57   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

URE IN URE PA ŽE NE, BI REKLA DA MINUTE IN MINUTE user posted image
ŠE NE.
ŠE NIKOLI

A to bi zdaj morala že vse delat, ali kako?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8503
12.3.2007 20:47:36   
Clody
Ojla babnce,

Dons je bil en noro lep dan. Škoda, ker nobena ni uspela priletet na Bled. Sem sama šibala okol. Me je umes mudel lulat. Ponavad skočim za camping znak v Zakiuser posted image , danes so se pa tam slikali neki turisti, gggrrrrr, pol sem pa mencala ko zmešana.Pa še mali se je vmes zbudu. Nevem zakaj tako težko zdrži v vozičku. Sem prestavla v urbo hojo, domov grede sem se ustavla še v lekarni in so me tako čudno gledal. Sevede, če sem bla pa rooozzaaa v glavo!!user posted image user posted image

Naja, super za privat varstvo, tudi jaz ga še iščem.

Tasha, so pa radodarni v vašem koncu glede rojstev. Na Bledu občina podari cca 380 evričkov. Res si lahko vesela, da ti mali tko spi. Pa lepe slkice, vidim da je vesel nove igralnice!

Frrrr, Jaša se stara, ta je res smešna!user posted image user posted image A pol Nejc že po zemlji smrdi ker spi samo cca 1 - 1,5 ure na dan??user posted image user posted image user posted image lPa dobr, da sem sedela ob teli tvoji zgodbi za zgražanje. Kar roko sem si dajala na usta, ker mi je umes ušlo par fuser posted image . Regrat???!!! Priznam, da sem m u kar malo nevoščljiva, ker se ga meni ne da nabirat.

Muki, kakšen avantar je pa zdej tole?? Kar ne morem se navadit!user posted image user posted image Pa kakšne slikice okol talaš, nič nevem!user posted image

Altati, ti pa res takoj začni s hujšanjem, nevem kaj še čakaš? A nisi rekla, da maš tam nekje 57 kil?? Noro, s čim se pa to filaš?user posted image
Aja, pa nisem glih sigurna, če lahko tebi kaj novega povemo. user posted image user posted image

Lucika, kolk si se razjezila! Ampak ciganom pa res ni treba dajat, raj dej klošarjem za liter vina, pa je!user posted image

@lina, jest bi tud slike gledala!user posted image user posted image

Tika, jest ti dovolim vpis med oktoberke samo v primeru, da nisi taka goflja kot tele branjevke tuki gor, ker drugač bom še težje dohajala!! Dobrodošla!!user posted image user posted image

Nanica
, naš se res lahko dolgo igra s svojimi rokicami, preval je naredil samo ene dvakrat, se mi zdi da je bolj lene sorte.user posted image Za nogico se pa še ne prime, samo pri previjanju, ko mu jo približam. To ne velja a?

Zdej mi bo pa glava res počla in moram po tableto.

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8504
12.3.2007 20:48:23   
nanica
Ja, tako nekako.
Pa saj se s prstki ful igra, pa most nad njim je tudi zanimiv, ne pa ure in ure.
In v tistih nekaj minutah, ko smo bili pri njej, ni pokazal vsega, kar zna, saj je bolj zadržane sorte, se mora najprej malo dobro počutiti, potem se pa razživi. Sestra je imela več občutka in ji je vriskal, z zdravnico pa se nista ujela in je samo tulil in tulilm prav užaljen je bil.

Nogo da v usta v čebričku, tam bi jo spravil tudi za vrat. Kako hecno, v čebričku ima komaj dober liter vode, sicer se tako skrči, da jo takoj zajame v usta, v banji pa sto litrov, uživa pa tako v čebričku kot v banji.

S hrbta se sam še ne obrne na trebuh, če mu pa pomagam težišče premakniti, pa sam dokonča obrat. Počasi se bo vsega naučil. Baje fantki malo počasneje od punc. A je to res? Kakšne so vaše izkušnje?

nanica

po kresi se dan obesi

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8505
12.3.2007 20:51:43   
viv_
Dober zvečer user posted image  A vzamete še mene zraven?

Sej ustrezam, tamala je od oktobra, gofla sem, pišem rada... Bom pa pridna, obljubim! user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8506
12.3.2007 20:54:28   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Sej ustrezam, tamala je od oktobra, gofla sem, pišem rada... Bom pa pridna, obljubim! user posted image

Sem se že spraševala kdaj nas boš obiskala..user posted image  
WELCOMEuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8507
12.3.2007 20:56:58   
štorkljica
MUKI ti si kaj dobila od občine ob rojstvu Ive? Jaz nič...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8508
12.3.2007 20:58:12   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Sem se že spraševala kdaj nas boš obiskala..user posted image  
WELCOMEuser posted image

Saj občasno malo poškilim "k sosedam" user posted image . Zdaj pa še uradno naprošam za sprejem, he he...

Hvala, hvala za dobrodošlico user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

Neposredna povezava do sporočila: 8509
12.3.2007 20:58:21   
Maxica
No, visoke obiske smo preživeli, preste pojedli, zdaj pa ne vem, če se ne bomo kmalu odpravili spat.
Moci, ful dobre misli o življenju, res. Kje si to našla, v kakšni knjigi? Men so ful všeč take misli, res.user posted image
Tika, dobrodošla med nami. Seveda, nujni podatki za sprejem so TRR, avto, hiša, emšo itd. Me smo vse to že napisale, na xxx strani, kaj nisi videla?user posted image  Dobrodošla, seveda.user posted image user posted image user posted image
Joj joj joj, Frrrr, saj ne morem verjeti. A resno ti to praviš, glede tistih "prijateljev"? Da so dali trimesečnemu otroku solato z jajci za jest? Ma dej no, ubogi ubogi otročiček.
Jaz sem lih zadnjič govorila z eno babico, ki non stop varuje svojega, sedaj devetmesečnega vnuka. Že od vsega začetka ga pazi. Njegova mamica namreč ni iz našega kraja in se pogosto vrne domov, kjer se zelo fajn počuti, tako da njenega sina pa pazi tašča. In to dojenčka.user posted image  Seveda dojila ni, pa so mu kmalu dali tudi gosto hrano. Pri kakšnih petih mesecih pa revež kar naenkrat ves pikast, na nekaj alergičen, še sedaj ne vedo, na kaj. Mazali so ga z raznimi dragimi kremami, ubožčka je srbelo, da je bil ves krvav, ker se je praskal. Mamica pa okrog hodi. Meni se taki otročički res tolk smilijo. Res ne vem, zakaj ga imajo. Tisti pa, ki si ga tako želijo, pa ne morejo zanositi.user posted image
Altati, prizanesi vendar svojemu možku, jutri je še en dan.user posted image
Nanica, da bi se prav ure igral s svojimi prstki, to ne. Tu pa tam se pa tudi zamoti z njimi, da. Težko bi rekla, če se naš Lan že obrne s hrbta na trebuh. Je pretežno cel dan v našem naročju, tako da skoraj nima prilike, da bi naredil tak podvig.user posted image  Mislim, da mu nogica pa tudi še ni zaromala v usta. Vsaj pozorna nisem bila na take gibe, bom zdaj bolj, pa potem poročam, prav?!user posted image
Viv, ti je dolgčas med novemberkami? Tu pri nas skoz dogaja, tako da dolgčas ti prav gotovo ne bo.user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8510
12.3.2007 20:59:36   
Maxica
Aja, Viv, tudi zate velja enako, TRR, kakšen avto vozite, kakšen voziček, emšo itd. To je pa pogoj za sprejem.user posted image  Imate punčko, oktoberke rabimo neveste.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8511
12.3.2007 21:07:40   
štorkljica

Ure in ure ne...se igra, ko nima kaj zanimivejšega v rokah, to pa traja mogoče par sekund pol pa že zahteva "igračo"

Se obrača, 2x na teden....včasih mogoče tudi cel teden ne...

hmmm....par dni nazaj, nekje v začetku prejšnjega tedna, pa ta teden jo je že tudi 1x...

Mislim tko čisto po pravici če povem...JAZ MAM DOST TEH "STROKOVNJAKOV", PEDIATROV IN NJIHOVIH "NASVETOV", KER SE MI ZDI, DA SAMO PANIKO DELAJO PRI LJUDEH...
Pa saj nobeden otrok ni popoln v razvojnem smislu...ČE SE PA RAZVIJAJO!!!!  kO SE BODO PA RAZVILI JE PA DRUGA PESEM...JAZ SEM ZIHER, DA BI BILI VSI NAŠI OTROČKI ZA RAZVOJNO ČE BI NAŠI PEDIATRI DOSLEDNO SLEDILI UČBENIKOM...joj kako mi gre na jetra ta učbeniška scena...mislim pri dojenju, pri porodu, pri dodajanju, pri ukvarjanju z otrokom, pri vzgoji...VSEPOVSOD SAMI UČBENIKI IN KNJIGE...KAKO ZA user posted image  SMO PA MI PA NAŠI STARŠI IN NJIHOVI STARŠI USPELI ZRASTI IN PREŽIVETI...ČUDEŽ....ČUDEŽ, DA JE CIVILIZACIJA USPELA V TEM SVETU...

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8512
12.3.2007 21:09:27   
moci

na rokah - ja, včasih, nisem štopala, ampak prav dolgo pa neuser posted image

že kar nekaj časa, ampak samo v levouser posted image

sploh ne ve, da ima noge, to pa nas tudi fizioterapevtka sekira

Danes sem bila kar malo jezna na zdravnico, najprej je Blaža spravila v kričeč jok, potem pa je na hitro nama razložila, kako morava delati z njim. Seveda je mama bolj poslušala obupan jok sina kot njo. Vmes sem dobila občutek, da sem vse narobe delala, saj mi je med drugim rekla, naj ga že naučim pasti kravce, pa mu gre prav dobro, le nogi rad dviguje v zrak in ko sem mu doma pokazala, kako je prav, je takoj popravil tudi to. Otroci so res bistre zverce. Mame pa tažko slišijo kritike, sem se kar malo zasekirala. Ampak tja smo šli zato, da bo njegov gibalni razvoj še bolj kvaliteten.
h kateri zdravnici pa hodita?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 8513
12.3.2007 21:09:30   
muki1

NE! Ker se samo štuliš nekaj brezveze zraven, potem pa spet zgineš. Prideš in zrajcaš in greš nazaj med NoVeMbErKe. Nič ne bo!!!!!!!!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8514
12.3.2007 21:12:17   
muki1
Viv, pozabila smajlije zalimat, valda da si vedno dobrodošla user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 12.3.2007 21:17:31 >

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8515
12.3.2007 21:13:20   
štorkljica
Eh sori...sem mogla malo živčke sprostit...pa ne mislit, da je to letelo na koga osebno tukaj...to je samo moje mišljenje, ker nevem zakaj komplicirajo za vsako malenkost...nevem a zdaj se pa morajo otroci začeti kar na isti dan kotalit, pa se vsi isti dan vsest, pa vsi isti dan shodit...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8516
12.3.2007 21:13:33   
muki1
Amazona, nič nisem dobila, niti posranega telegrama mi niso poslali, pa sem v bistvu nekak..... njihova...... eh, naj se grejo solit.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8517
12.3.2007 21:14:19   
moci
viv, a tisto v avatarju je tvoje user posted image ?
potem ne vem, če te vzamemo, bo naše pokvarilauser posted image user posted image

maxica - Pot do uspeha (B.Tracy), jah, včasih je med študijskim gradivom celo kaj zanimivegauser posted image

amazona, kaj se pa derešuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8518
12.3.2007 21:14:20   
muki1

Eh sori...sem mogla malo živčke sprostit...pa ne mislit, da je to letelo na koga osebno tukaj...to je samo moje mišljenje, ker nevem zakaj komplicirajo za vsako malenkost...nevem a zdaj se pa morajo otroci začeti kar na isti dan kotalit, pa se vsi isti dan vsest, pa vsi isti dan shodit...user posted image

user posted image , jaz sem že zašvicala....kaj se dereš user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 8519
12.3.2007 21:15:50   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

user posted image , jaz sem že zašvicala....kaj se dereš user posted image ?

prej sem to rekla, prej sem rekla user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8520
12.3.2007 21:18:15   
muki1
user posted image  Moci, a ti je dolgčas?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8521
12.3.2007 21:20:14   
piskot
Cer.

Sej ne morem verjet, tak lep dan je bil, vi ste pa ful napisale tle gor. No zadnjo stran sem celo uspela prebrat.

Tika, Viv dobrodosli.

Nanica s prstki se pri nas igramo, sploh nam je fino samim sebi tezit in si jemat dudo ven iz ust. Pod mostom zdrzimo maximalno 15 minut. Obracamo se ce imamo zares dober razlog, na primer da je tam duda ali pa se kaj boljsega. Torej ne tratimo moci za malenkosti user posted image . Nog pa se nismo odkril. Ugotovil smo edino to, da so ful dobre za guncanje v lupinici. Kar se pa teh RA tice pa ne vem, a sem samo jaz tako za svetom, al tega v Kranju sploh nimamo. Pol nam pa noben ne more tezit user posted image

No mi smo danes dobili drugo pikico in nam je kot kaze udarila na tecnobo. Prej sem sla za eno uro od doma, pa je mozek skoraj znorel, ker mali menda sploh ni hotel nehat jokat. Zdaj pa spi.

Aja pa po mojem sem ugotovila, zakaj se mi zbuja tako pogosto. Vceraj se je dojil ob 21h ,potem pa ob 1, 2, 3,4. Ob 5 sem se pa odlocila, da lacen sigurno ni vec. In sem ga samo vzela k sebi v posteljo, ga obrnila s hrbtom proti meni, mu dala dudo, pa je v 5 minutah spal. Po mojem je fanta zeblo. Sicer spi v bodiju z dolgimi rokavi, pizamo, v vreci in pod tankim kovtrckom, ampak danes bomo poskusili dodat se dekco. Vceraj sem potem dala gor se dekco, je pa spal od 5h se do 7:30. Tako da lacen sigurno ni bil. No upam da je to res razlog, pa da bomo danes kaj vec spali.

Grem pocas v mizule, ker komaj se stojim. No sedim. Pa se posodo pomit ... Nocko!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8522
12.3.2007 21:20:15   
moci
cel dan sem že sama pa so se mi možgani skisaluser posted image

manjka mi odrasla družba. pa ve ste skoraj odrasle...user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj, a sem sitnauser posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8523
12.3.2007 21:20:16   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Neeeeeeeeeeeee, zdej bom pa tuki čvekala... Pri NoVeMbRkAh sploh ne morem kej klamfat v tri dni... Kako spimo sem napisala že 100x, kako jemo tudi, potem se pa debate končajo... Tukile ste pa bolj "široke", pokrivate vsa možna področja user posted image

Kar se pa tiče TRR, EMŠO, voziček, avto... vse se najde v albumih, samo pobrskat je treba user posted image

NE! Ker se samo štuliš nekaj brezveze zraven, potem pa spet zgineš. Prideš in zrajcaš in greš nazaj med NoVeMbErKe. Nič ne bo!!!!!!!!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8524
12.3.2007 21:24:19   
muki1
Zdaj se pa samo še citirat nauči, pa si naša user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  339 340 [341] 342 343   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  339 340 [341] 342 343   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?