Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 IZVIRNO SPOROČILO: altati IZVIRNO SPOROČILO: tasha23 Včeraj nismo bili nikjer ker je tukaj pihala burja in Gael je imel 37 vročine, jaz pa vsa taka , danes pa sem že velikooooooo boljša Tasha, temperatura 37 za malega otroka ni vročina! To je normalno! druga pa, na srečo je hčerka samo malo prehlajena ( od začetka pa imela hudo alergijo na mamino mleko in več vrst adaptiranega mleka, nato so poskusili z Allernovo in alpskim mlekom, zdaj pa ne mara več vleka in je že skoraj vse - navodila dobila iz bolnice - mala pa praznuje z Gaelom. - bili so skoraj mesec dni v pediatrični kliniki v LJ Tasha, brez zamere, ampak to da so v bolnici dali navodila naj otrok ob alergiji na mleko pije alpsko mleko in naj zdaj je že skoraj vse je pa za lase privlečeno....Lahko da ti je kolegica to rekla, ampak je pa definitivno čista laž. Aja pa še ena novica: po zadnjem se na obali obdarujejo dojenčki - novorojnčki in sicer občina Koper podari 400€, bolnica - porodnišnica Izola pa 500€ vsakemu, ki se rodi tu - glede na moje izkušnje sem se vprašala, če je to kakšna vrsta odškodnine, ki jo apriori obljubijo pacientkam, da se ne bodo preveč pritoževale čez porodnišnico.... sicer pa to zveni kot nekakšno podkupovanje, saj ne vem kje bodo dobili denar, če je bolnica v stečaju????? Občine v veliko primerov obdarujejo (tudi Kranjska), to da pa bolnica podari???? Kdo pa iz bolnice? ker bolnica se financira iz našega denarja ...Kvečjemu če imajo kakšnega donatorja! ja nov župan.... Vse lepo in prav, sam imam občtek, da ti nisem preveč simpa, saj ni nujno, da me vsi imajo radi, vedar, da me vedno opozarjaš - me spominjaš na mojo mamo , ko mi vedno ''svetuje'' ... Saj ne bom več nič napisala, ker očitno samo neumosti kvasim in je boljš, da sem tiho! Tasha, saj ne gre za simpatičnost ali nesimpatičnost. Res ne! Samo, če nekdo napiše stvari, za katere vem, da absolutno ne držijo, enostavno moram replicirati! Ne morem mimo, žal! Pa čeprav bi včasih rada in se naredila kot da ne vidim in ne vem...Ti pa kar piši! Mirne duše....ampak ne verjemi vsakomur vsega, raje se sama prej prepričaj in izobrazi o določenih zadevah. Tu mislim npr.varianto o alpskem mleku 4 mesečnikom (ko vse vemo, da pediatri odsvetujejo alpsko mleko do dopolnjenega 1.leta) ali pa npr. uvajanje goste hrane po knjigi iz pred cca 25 let... Pa brez zamere! Tasha, vzemi v zakup, da karkoli napišeš na forum, iz tega lahko pridejo tako pozitivne in negativne kritike oz. komentarji. Menim, da forum zato je. Če tega ne preneseš, v bodoče potem raje napiši samo Sonček je in malo pihlja, pa še na to temo se lahko razvijejo raznorazne debate. Ni pa nič rečeno, da te potem kdo mara ali ne mara, če ti napiše nekaj, kar tebi ni všeč. Življenje ni sestavljeno samo iz svetlih koščkov sestavljanke, naj se še tako trudimo. Prepričana pa sem, da je Altati tako dobra, da bo vsaki, ki bo napisala kaj podobnega kot ti, pa naj bom to jaz ali Gaya ali sosedova Micka, napisala svoje mnenje in svoje izkušnje, ki jih ima, v to sem prepričana, pri treh otrocih že ogromno. Tudi naše mame znajo težiti, pa sem prepričana, da le zato, ker nam hočejo dobro. Tudi jaz težim svojim otrokom in še jim bom, samo zato, da jih vzgojim v dobre in poštene ljudi. Moci in Aja, obstajajo tudi zasebna sporočila. Muki je le moja ljubica, se moram zanjo postavit. Zdaj me pa pustite pri miru, tašča prihaja, jaz pa še testa nisem zamesila. Čav.