Maxica
|
Dobro jutro, sončno jutro, prekrasno jutro. Komaj čakam, da se spokamo malo ven za ene dve urci. Pol me sicer čaka spet malo čiščenja ter spet peka prest, baje danes res dobimo visoke obiske. Muki, kakšne krasne pomladanske slike, pa Neža je prava manekenka. Ja, ta bo ta prava snaha za k nam. Pa res sem vesela, da si se lepo imela na ženskem večeru. Je res kar za iti, da mal odklopiš. @lina, ja, mene je tudi mož včeraj gledal, kaj me daje, ko sem se zvijala levo in desno, ker sem gledala vaše fotke. Pa res, kam se nam je Mtina skrila? Frrrr, Jaša je pa tudi pravi lepotec, kakšen cortek. Se mi zdi, da se je ful spremenil od zadnjič, ko sem ga videla. Ni več tisti dojenček nebogljen, ampak pravi dečko. V vrtec moji otročički še ne bodo šli. Z možem sicer razmišljava, da vpiševa Maxa za tisti polovični čas, da se malo vklopi v družbo vrstnikov, sam da mi pa začne bolezni pol nosit domov, pa tudi ne vem. Bomo videli, no. Lan bo pa vsekakor doma. Ali ga bo imela moja mama, če se pa res preselimo, pa tašča. Altati, nekam skromna si zadnje dni. Piši ljubica, piši. Tiste, ki nameravate priti na plavanje, pa nehajte s temi svojimi oblinami. Pol ste na koncu pa vse suhe, jaz pa tukaj tiho, ker ne vem, kaj posebnega naj izpostavim, bom pa ta hujš izpadla. Ko smo z Maxom hodili na plavanje, smo bili na začetku kar po kakšne pol ure v vodi, pol pa vsakič več. No, več kot eno uro pa ne. Max je vedno užival, upam, da bo tudi Lan. Hehe, Pikabu, kot pravi Mis, ta o dolgem je res za v arhiv. Mis, jaz sem tudi kar kupila fredov obroč. Smo ga imeli za na morje, pa Lan ga bo zdaj lahko imel, Maxu sem pa ta oranžnega naročila. Men se zdi res fina zadeva, predvsem pa res varna, no. Lucika, ti nas kar večkrat še pridi pozdravit, pa kr pusti, naj te zanese. Rade te beremo. Naja, men se pa 180ml ne zdi malo za obrok za štirimesečnika. Koliko obrokov pa imata dnevno? Sicer jaz nimam občutka, ker se dojiva, sam vseeno, no, se mi zdi 180ml kar dovolj. Tasha, 37 stopinj ni vročina. Zakaj bi jo pa Gael lahko imel? Ja, alpsko mleko je zdaj sploh odsvetovano do drugega leta. V hrani je dovoljeno, za pitje pa adaptirano/dojenje. Tako da jaz ne bi verjela vsega, kar slišim. No, zdaj se bomo pa počasi skidali ven. Mi je pa najbolj všeč današnji stavek od Muki - pri Ivi bom bolj kul.