|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.3.2007 23:24:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2251
   RE: SEPTEMBERKE 2006
9.3.2007 5:56:22   
incabinca
Dobro jutro!

Spet jaz strašim tukaj gor že navsezgodaj! Dejstvo je, da imam mal slabo vest, ker malo premalo delam za faks in sem kar vstala in šla poiskat gradivo za supervizijo, zdaj se jo grem pa učit, imam 23. izpit.

Kar se pa včerajšnjih Trenj tiče - res pravi kokošnjak, ženske so skoz iz konteksta padale, pa tista igralka je sicer par stvari pametnih povedala, mal je pa tud klovna špillal. (a je to tista igralka ki je igrala v Čisto pravi gusar??)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
9.3.2007 9:08:27   
rose22
Ojla babe.
No da mal pojamram.do zdaj sem se vedno ful čudno počutla v svoji koži.Sploh se nisem počutla kot ženska.

Včeraj pa sem šla mal po štacunah,kupla eno srajčko,hlače,modrček in spodnje hlače in ko sem danes to vse na sebe dala sploh nisem mogla verjet kako ženstveno lahko zgledam.In v modrcu sem se gledala cele pol ure v ogledalo.

Madonca kaj naredi en šoping.

25.09.2006 je na svet prisla najvecja sreca mojega zivljenja

Umetnost ljudi je vedno znati razumeti, znati oprostiti, se kdaj pohvaliti in pokazati s kretnjo, ki jo nasprotnik razume...Umetnost je potočiti solzo in se znati ob enem nasmejati!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
9.3.2007 9:14:11   
incabinca
Šoping je včsih res takooooo dobro zdravilo!!! Se čisto strinjam s tabo Rose! user posted image user posted image

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
9.3.2007 9:30:21   
tevža
hojla!

na hitro.....tudi jaz se strinjam, da je šoping fajn stvar!

sončica - hvala za user posted image . ja, je kar brihta. sama mu včasih rečem moja mala enciklopedija user posted image

tiste, ki malčkom že kuhate GH; če kuhate kompotke (iz jabolk in/ali hrušk) za izboljšavo oz. spremembo priporočam, da dodate par suhih sliv in ščepec cimeta. okus je neprimerno boljši, pa še težav s prebavo ni user posted image . matevž to kombinacijo naravnost obožuje. 

no, zdaj moram pa nehat, ker me je dragi prosil, da mu nekaj pomagam v zvezi s službo, potem pa s tevžem hitro na sončka. juhuuuu....

lep sončkov dan vam želiva!

Neposredna povezava do sporočila: 2255
9.3.2007 10:44:46   
ZALA ADL
Zala spi, zlikala sem, zdej pa mal prečekirat kaj ste napisale....

Danes ponoči sem probala tisti zvarek z medom, pa se mi zdi da se danes lažje odkašljauser posted image user posted image . Žajbelj še pride na vrsto, ga nimam nič na zalogi. Dva dni je scalo, tako da nisem šla nikamor. Danes pa pade en maratonski sprehod. Sonček se že kaže, tako da komaj čakam.

Tudi jaz se strinjam, da je šoping ena ful fajn zadeva. Samo pri meni to zgleda takole. Tudi če grem za sebe kakšno svar kupit, pa če imajo celo trgovino za odrasle, pa en mini kotiček za user posted image , za sebe ne bom kupla nič za Zalo pa ziher kakšno stvar domov privlečem. Mož že kar pike dobiva, ker tok zapravljam. A res rabi to????? Zadnjič sem ji spet kupla kapico pa trak....če imajo pa tako lepe stvari, si sploh ne morem pomagat.

Incabinca in Tejcha super, da se je vse uredilo....ajne un štos je tudi super, sem se tolk nasmejala.

Lep pozdrav, uživajte v sončku!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
9.3.2007 11:33:45   
julam
še mi2 na hitro, dokler je še mir. Vidim, da je tale ZOO pravi dogodek user posted image ! Sama se še vedno nisem odločila, ali naj pripeljem oba ali ne. Tanja in Žiža, a vi2 bosta pupki tudi s sabo vzeli? Saj bi našega falota z veseljem peljala, ker gre ful rad, ampak se mi zdi, da bom potem cel čas samo za njim letala. user posted image user posted image user posted image Ajne, ti malo boljše poznaš sistem: jaz nameravam kupit celoletno karto, a misliš, da me bodo vseeno šteli v našo skupinico vozičkaric? Ne zaradi mene, ampak da bodo druge dobile popust. Sicer punce ne računat name, če se vam ne bom mogla pridružit kot del skupine, OK?

Dalin, si spraševala, če ima tvoj user posted image premalo, če se samo doji? Seveda tega jaz ne vem, vem pa, da je pri nas ponoči neprimerno boljše, odkar imava obroke GH. Smo pa tudi pri nas brez reda, spi, kakor ga piči. Ampak se ne sekiram, pač obroke prilagajam njegovim muhicam. Sicer ni še noben obrok samostojen, imava pa enkrat dopoldne kompot (jabolka in hruške), enkrat med 14 in 15 zelenjavno juhico (por, krompir, kolerabica, korenček, bučka, brokoli), ok 18 pa polento ali redkeje rižolinota. Vsakič se seveda še podojiva, ker poje te GH cca 100ml/obrok. Tako, da mogoče se bi pa tudi pri vas uredilo nočno življenje user posted image ... Saj ne, da smo mi na konju, ampak največkrat se dojiva 1-2x na noč.

Žiža, vem,da ti uvajaš bolj počasi, ampak zgolj za info glede zaprtja: naš user posted image je bil pred par dnevi ful zaprt - očitno sem pretiravala z rižolinkotom (zato raje polenta) in korenčkom. No, ker je dopolnil 6m, sem začela juhico kuhati na olivnem olju (pač zelenjavo najprej popražim na malo oljčka) - ne samo, da je okus neprimerno boljši, tudi črevesce je podmazano user posted image user posted image user posted image ! Kaka kot velik user posted image ! No, upam, da nisem pretiravala, da ni prezgodaj za olje user posted image ?

Mogoče še od mene ena idejica za GH: naš ta velik in zgleda, da bo user posted image isti, ima ful rad polento, skuhano na kompotu. Jaz skuham kompot, poberem sadje, na vodi skuham polento in dodam pretlačeno sadje. Zgleda, da je dobro, ... Sicer so pa suhe slive res zakon, tako kot sladilo kot odvajalo.

Borovnička
: naša dva gavnerja sta Julijan in Amadej, moja malenkost je pa Špela.
Sicer za prvega nisem sigurna, ampak, če ti ni odveč, se priporočam tudi zanj.

alarm...

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
9.3.2007 12:05:55   
tevža
julam - lahko že jejo polento? jaz namreč user posted image  koliko časa mu jo že ti daješ? midva sva zaenkrat samo na sadju in zelenjavi, a bi mu zamešala zraven tudi še kaj drugega. katere hidrate lahko še jejo zdaj naši palčki??? tudi mi zdaj spimo celo noč (20h-6h). sicer ne vem ali naj to pripišem GH ali je samo tako zelooo pridenuser posted image . mislim pa, da z olivnim ne pretiravaš. tudi jaz mu privoščim kapljico ali dve v zelenjavi, ker menim, da če je "plehka" zelenjava meni zanič, tudi njemu ne more biti tako zelo okusna. tole s "sladko" polento je tudi ideja.

alenka11 - lepo ime, ni kaj user posted image  user posted image  user posted image

ku-ku, kje pa ste vse?

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
9.3.2007 12:15:36   
Tejcha
Js sm vsake par minut tu. Mali ga sračka, da sem že cela adijo... Tak je zaspan, da ga kar skup vleče, pa ne pomaga nič... GRRRR.... Je sit, previt, celo dopolndne sva se cartala, pa  zobka sta že zunaj, drugih pa še ni na vidiku. Dans je prvič, da je tak... grrrrrrr....

Js pa kuham kosilo, pa cote rihtam... Od izpita naslednji teden sem se tako že odjavila, ker niti pod razno ne bom prišla skozi. Sem pa že tud js razmišljala, da bi tako kot incabinca zjutraj prej začela z dnevom. Sam to pomeni, da morm it zvečer prej v mižule, drgač me bo pobralo, :)

Ful sem vesela, da se nas bo v ZOOju toliko nabralo. Tiste, ki še niste zihr: PRIDTE, nooooo, :)

Mene tud zanima tole s polento. A že lahko? A se dobi kakšna ekstra al kar navadno skuhate?

Grem...

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
9.3.2007 12:31:03   
julam
Polenta je brez glutena in jo lahko dajemo čisto na začetku (mi2 jo jeva kakšnih 14 dni). Tako kot rižek... Pa kakšen kus kus men se zdi, da bo tudi fajn, pa ajdova kaša - skratka, stvari, ki so brez glutena. Seveda imajo radi tudi grisek, ampak tisto je pa pšenica in bova mi2 še malo počakala.
Tejcha, naš je skoz tak user posted image . Pa bog ne daj, da grem za sekundo stran. Aj aj aj! Mah, do šole bo že boljše!

šibam

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
9.3.2007 13:10:23   
Tanyka
OJLE

Sedaj samo na hitro, ker spi, in bo zgleda vsak čas pokonci.Imamo bolj slabo vreme, zgleda , da bo vsak čas začelo deževat.

ROSE 22- user posted image user posted image user posted image -lepo, da si to spoznala, in se  sedaj počutiš boljeuser posted image user posted image
Prideta v ZOO?
UPAM, DA JA user posted image

INCABINCA-to podjetje je INDEPENDENCE INTERNATIONAL.Imajo stvari ful vse iz naravnih zelišč.
Bom vam malo več o term povedala v ZOO, če bo seveda čas za to.
Jaz sem vključena, in se mi zdi dobra stvaruser posted image user posted image user posted image .

JULAM-ja, jaz vzamem taveliko tudi zraven.Vzamite še ostale, se bodo lahko "taveliki" skupaj igraliuser posted image .

Moram povedat, da smo pa sinoči prespali celo noč-JUHEJuser posted image user posted image user posted image .
Spal je od 20.00 pa približno do 7 h zjutraj.Še več takih nočiuser posted image .

Vidim, da vsako večer pridno pišeteuser posted image , jaz pa sploh nimam energije, sem čist izžetauser posted image .Zdaj sem začela jemat ene naravne kapsule ravno od te firme- javim rezultat, ko bo občutenuser posted image .

Sem rekla samo na hitrouser posted image

ČAO ČAO Tanyka

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
9.3.2007 13:36:29   
žiža
julam, vzemi ta velikega zraven. Jaz bom imela bagija namoniranega na vozičku, tako da ga bom lahko tud jaz mal šlepala. naša bo itak letala mal pred nami mal za nami... kva bo dobr....

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
9.3.2007 13:49:24   
julam
no, če bo sonček, ga bom verjetno vzela zraven, fantka našega, namreč.

kuskus je pšenični, se opravičujem, ima gluten user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
9.3.2007 13:50:37   
Anonimen
dan babe,

tudi jest bolj na hitro, ker imam malega na naročju in ne vem če mi ne bo v tipkovnico skočil. jo tako prebrisano gleda...

ZOO - superca. Tole bo pa cel direndaj. Sem včeraj moji mami omenila tole srečanje, pa je rekla, da bi šla ona tud zraven. Joj, kolk ona obožuje tele male knedeljčke. Zaenkrat ima dva vnuka ( našega 5 mesečnika in od sestre 17 mesečnika Nika ), pa pravi da bo čez leto dni kar ona naš vrtec. Meni bo pa tudi pasalo, da mi ga ne bo trebo vozit sem in tja...Pa če imava še obe po enega, jih bo pa res imela 4...No, pol je pa tuki še ena mlajša sestrica ( ki jih bo letos 18 ) in jo dajejo hormoni 1000000% na uro.... Bomo imeli še veselo kajne ?

Trenja - ma nisem gledala. Sem vidla tiste babe na kup, pa sem vedla da ne bo nič pametnega.

Rozika - bravo za perilo. Jest ga nimam nobene volje kupovat, ker sem taka, obupna..tale naš dec mi je dal 10 kil viška, pa strije...tko da o kakšni postavi ni ne duha ne sluha. Sem pa zato danes naredila en tak korak naprej. Sva bila skupaj na aerobiki in je bilo krasno. Se drugi teden ziher še vidimo.

(odgovor članu žiža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2264
9.3.2007 14:30:26   
Tejcha
Julam, hvala za tolažbo, user posted image Ja, do šole bo. Al pa vsaj do ohceti...
Sej zdej spi, js sm pa skočla pod tuš, za kosilo se peče pica, pralni stroj laufa, ko se zbudi, ga bom pa napokala in bosta šla  z user posted image ven - sicer ni nekega spodbudnega vremena, sam boljš kot nč, je pa zihr.

A ma ktera kak luškan verz za "miniabrahama", :) Gremo zvečer  babe ven in moram še eno bedarijo skupaj spravit...

Rose, js bom tud šla po nove cote!!! Me je kr mal groza, ampak še vedno nosim nosečniške hlače. Kavbojke so mi sicer prav tudi tiste, ki sem jih nosila prej, ostalo pa user posted image user posted image user posted image še ne... user posted image

Lina, midva sva Tilnu dala eno staro tipkovnico, da se zdej na njej izživlja, čeprav je tale še vedno bolj aktualna... Pa daljinci, telefoni... Jauuč, kaj še bo... Bo treba počas začet sive lase štet... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
9.3.2007 15:08:27   
yennika
Tejči, mogoče tu kaj najdeš:

http://www.geocities.com/francsesko/VOSCILA_PRVA.htm

lp,se mi mudi, gremo v MB po stolčka za hranjenje.jupi.se zvečer kaj javim.

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
9.3.2007 15:26:54   
princes
user posted image

Sem mislila, da bo danes lepše vreme, pa je en drekec...
Upam, da bo jutri kaj boljše, ker mislimo it na morje...user posted image

Sem šla danes zato po senčnik, pa ga nikjer nimajo....user posted image
Sem čist popi....
Pa še to da sem prej klicala v Kranj v baby center, če majo marelco pa nastavek za buzz-a, in mi prodajalka reče da majo, vprašam za ceno, mi pove...Sem rekla da pridem sedaj iskat..
In pridem v trgovino, rečem za marelco, gledava ene kilave barve, in nejdeva eno črno, da paše na moj voziček...In kaj se zgodi marela ni prava in ne paše na nastavek..Tko, da je rekla, da je nimajo...user posted image ..Pol mi je pa film poču, sem rekla če se norca dela, da sem se zdej zastonj vozila sem pa tja, če sem prej klicala, pa so jo imeli...user posted image Sem jo čist napizdila...
Še zdej sem jezna...user posted image

Pa še tiste ki majo buzz-a, sončica, a si vidla kakšne nore barve majo sedaj...Take sem prej iskala, zdej pa mam...
Sem še to čist jezna, bi ga kar zamenjala....Kako pa?? Brezveze...
Nisem vedla, da se tud vozički tko hiter menjajo..

Bom še jaz kar en shoping udarla, da se mal pomirim...user posted image Bravo rose22..
Jaz sem itak obsedena s cunami, najbolj pa s čevlji...Sem spet ene vidla, me bo moj sam enkrat pred vrata postavu..
Je že čist penast, sem si prejšnji teden troje kupla, zdej bi pa spet ene mela...user posted image

grem kar na fitnes rajš...

pa pa

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
9.3.2007 15:56:01   
tevža
princes - a ni samo nastavek od buzza, potem pa gor pašejo marelice od bebe comforta. no, vsaj zdi se mi. . ja, ene prodajalke so pa res user posted image . glede na to, da si fanica čevljev; si že videla kowalskega?!? noro dobri....

danes sicer ni moj dan..kar nekaj se prekladam po stanovanju user posted image  pa še do večera sva brez  najinega tavelikega user posted image . bo že....hvala bogu, da je vikend pred nami. samo še upam, da bo lepše vreme.

ciao za zdaj....

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
   [Brisano sporočilo]
9.3.2007 17:18:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2269
9.3.2007 19:31:35   
Tejcha
Yennika, hvala za link. Sem si sposodila en verz in ga predelala, da paše k darilu in je prav luštno izpadlo. Zdej se pa šibam upedenat, pol pa odklopim možgane do kakšnih dveh zjutraj... Upam, da ne bom prej dol padla. Obeta se namreč huda žurka, :). Baje je v Tušu v Celju danes celo moški striptiz (naj bi bili neki Francozi...). Poročam o tej zadnji stvari, če bo za kaj... :)

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2270
9.3.2007 19:45:39   
ajne
hojla,

zdej pa tudi jaz intenzivno razmišljam, da bi v četrtek taveliko imela doma in jo peljala z nami v ZOO. bom to res naredila. prosim borovnička še zanjo "tablico", če lahko - Neža. žiža, sam buggy gre pa po tistem makedamu v zoo ful težko, tko da boš kar gurala... jest ga za v zoo nikoli nimam s seboj. ga bom pa v četrtek vzela, da vskočim za kako furanje pri julam, če bo panika. julam, mislim, da ga bomo že sfolgale, tvojga julijana! ti ga kar pripelji.

joooooj, punce, kaj ve govorite o novih vozičkih. kolk so se šele spremenili v 4 letih odkar smo mi kupili tega našga quinnya!!! takrat se jih pri nas sploh še ni dobilo! ampak, za terenca pa še vedno ni nobenga drugega, ki bi mu bil kos. smo prevozičkali vse, ama res vse - od Nanosa in velike planine naprej. tko, da jest kar vztrajam na tem, je pa res, da mal že pričakujem, da ga bo zmanjkalo in bo razpadel user posted image . zadnjič mi je na vremščici od vsega rukanja odletelo sprednje kolo (boga ajdica!) user posted image .

princes, ma ti si carica, tkole na aerobiko... jest sem še vedno samo pri dobrih namerah. me bo itak pomlad prehitela in bo tu poletje, pol bom pa vsa zakompleksana, zakaj nisem kaj naredila, da bi se teli šlaufeki malo skrili.

aja, me imamo tudi letno karto za zoo, tko da nas po mojem ne bodo šteli v skupino. ampak mislim, da bo ostalih z otroci vred ziher 10, da bo skupina!

rose, šoping terapija, poznamo ja! ampak kaj ko pri nas trenutno močno vodi moj možek, k si vsak teden kako novo obleko al pa kej podobnega ogleda. pa njegova ena obleka košta tolk, da bi se jest od glave do pete oblekla! jest pa čakam na boljše čase predvsem glede kilaže. da vidim, kje se bo ustalila. pol bomo pa tud pri men ubral eno tako (no ja, šoping spodnjega perila sem si privoščila kak mesec nazaj in sem se potem tud jest neki dni vsak dan v špeglu gledala - predvsem sem gledala šlaufeke, če bodo kaj izginiliuser posted image ).

aja, najpomembneje, danes sem samo 3X dojila ponoči. prva runda je bila dolga celo 4 ure. skoraj rekord. sem bolj intenzivno začela z GH, pa mogoče bo tudi pri nas kaj pomagalo. ajdica je za enkrat super jedec. danes je pojedla pol banane, 100 ml korenčka in jabučka in 100 ml rižolinčka. pa še dojila se je skoraj čist normalno, spustili sva le en obrok. se bojim, da ni kar mal preveč tole. sej sva šli zlo počas (v treh tednih sva prišli na to količino), ampak tole danes me je pa vseeno mal presenetilo. predvsem nisem tega navajena, ker je bila tavelika izredno slab jedec in sem jo za vsako žličko morala skoraj prosit, da jo je dala v usta. bomo videli, upam, da ajdici ne bo slabo po tolikšni količini hrane.

kolk nam dajo dela teli naši mulci...

želim lep vikend, mi jo bomo mahnili na gorenjsko, če bo le količkaj dobro vreme.

ps. tejcha, nisem zasledila zgodbe o kartušah, zato težko kaj pomagam. dalin, če je še aktualno, prosim napiši na kratko za kaj je šlo in kdaj se je to dogajalo (zaradi rokov!), morda lahko kako pomagam.

Neposredna povezava do sporočila: 2271
9.3.2007 20:37:12   
incabinca
Čer!

Midva sva pa vročino staknila - 38.5, ampak zaenkrat se mi zdi da ni nobene panike, ker po obnašanju ni nič drugačen kot običajno, mogoče samo za malenkost bolj sitkan, upam pa, da se ne bo kaj naprej razvilo...

Je katera tu?

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
9.3.2007 20:53:14   
incabinca
No vidim, da sem čisto sama tu gor, me je kar strah ker je taka tišina :)
Grem kar spat, imam občutek da bova imela z Lovrom ponoči kakšno manjšo žurko ;)

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2273
9.3.2007 21:18:03   
Anonimen
čer,

no midva sva pa iz triurnega čveka v mercatorju. Je bil tako priden in je sedaj samo padel v posteljo. Upam, da spi do jutri zjutrajuser posted image user posted image user posted image

JOj, bogi Lovro. Inča - sam si pa že neki dni pisala, da smrka in kiha kajne ??! A se je to poštimalo ?

Mi pa se tudi počasi celimo od teh glivic. Mater je bil bogi. Je bila zares čisto rdeča rita, pa okoli lulčka, pa po modah....Ampak ni pa nič jokal, pa tudi obnašal se ni čisto nič drugače. Samo rita je bila grozna. Hvalabogu, sva zdaj nekako uštimala. Ampak čist skoz je neki ! Upam, da bom čimveč stvari še tukaj izkusila, da bom lahko s seboj vlekla eno goro zdravil. Sej me še čez atlantik spustil ne bodo. Bodo mislili, da kaj švercam še...

pa ne nam spet izginiti za vikend ! Bomo me slamnate spet kle gor visele....mogoče bomo pa še celo do 100 prišle....

Neposredna povezava do sporočila: 2274
9.3.2007 21:27:50   
princes
ooo čer, a bomo spet en čvekec udarle??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......