Tejcha
|
Punce, hvala! Alenka11, na naslednji pregled (2.4) mormo nest s sabo izvid in to je to. Je rekla zdravnica, da je vse OK. Imeli smo pa UZ pa EKG (mali je bil kot kak marsovček). Ga moram res pohvalit, ker je bil fuuuuuuul priden. Gledal je okrog , pa celo pri miru je bil...To se pri nas zlo redko zgodi, zato si zasluži še toliko večji . Incabinca, tud js čestitam za uspešen dogovor! In držim fige, da bo gospod vseeno redno plačeval. Poskusi se dogovorit, da kar na trajnik naštimate, :) Sem se pa danes spravila v fitnes. In sem dala skozi testiranje na vseh napravah - 2 uri na polno, kolikor gre, zato da mi bodo pripravili program za obiske dvakrat tedensko. Začuda sem šla po koncu proti avtu polna energije, ko pa sem potem po stopnicah prišla do stanovanja, pa... No... sedaj čutim čiiiisto vsako mišico... Me je kar malo strah, kako bo jutri... Dalin, me kar malo vest peče zaradi tvojih kartuš. V glavnem sklenila si prodajno pogodbo. Ne bom na dolgo in na široko razlagala kaj to je, in kakšne so obveznsti enega in drugega, ker nima veze, to piše na povezavi, ki jo je prilepila, mislim, da Sončica. Je pa res, da če si ti točno povedala kaj rabiš, pa tega nisi dobila, se lahko zbuniš. Oni so tam zato, da ti pravilno svetujejo in če tega niso storili in so ti prodali zadevo, ki s tvojim tiskalnikom ni kompatibilna, pa si celo pokazala, kakšna mora bit, morajo zadevo zamenjati (naj bi bili strokovnjaki na svojem področju). (Ajne, popravi prosim, če se motim, vendar mislim, da spada to pod stvarne napake) Ja, verjetno si jo bodo nekam vtaknili... Če pa ne boš nič rekla, si jo boš lahko pa sama, :) Čist prevečkrat se nam v takih primerih ne ljubi "kregat" in nekdo mastno služi na naš račun. Js sm se do pred enega leta pustila vsakemu naplahtat, zdej se me naj pa pazijo... No, zdej pa grem js tud pančkat. Pa js bom tud neki spekla! Nočko!