|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
8.3.2007 14:09:19   
incabinca
Tejcha, sem vesela da je s srčkom vse OK! user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
8.3.2007 14:29:21   
žiža
user posted image evo rožice za 8. marec drage septembrke
Me smo danes od šefice dobile vsaka en nageljček in čokolado user posted image user posted image
Sem pa ostala danes spet sama s svojima dvema mulčkoma. MOžek je odšel spet na služenje user posted image  
Sej jaz sem tud čist zadovoljna s svojim user posted image . Takrat ko je doma je itak čist pri stvari, služba je pa služba. Čez leto je malo zdoma, poleti ima pa 2 meseca počitnic. To je pa tud nekaj, kar nima vsak. Letošnje poletje se bomo imeli super. Upam samo, da nam jo vremene zagode. Mi sicer točne lokacije našega dopusta še nismo določili. Obvezno gremo za en teden v Novigrad, pa za par dni na Pokljuko. Vse ostalo je pa še v načrtovanju.
Jaz bom tud nekaj sladkega spekla za Zoo, da ne bomo samo čvekale.
smo pa mi 3je Mateja, Sara in Urban
Dalin sej boš najdla. Drugače se pa lahko zmenimo, da te ena kje počaka. Pa še perk ZS lahko pustimo gsm. da se bomo najdle. Pa definitvno se splača dobiti pred vhodom, da bomo kot skupina plačale vstopnino user posted image
zdej pa grem, ker se mi urban zbuja
naj hitro mine tale deževni dan

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
8.3.2007 15:42:40   
borovnička
Tejcha, bravo za srčka!user posted image user posted image user posted image Samo, da je vse ok!user posted image

Punce, jaz sem klicala v ZOO in je rekla, da je okrepčevalnica odprta samo med vikendi, med tednom pa je do konca marca še zaprta.user posted image Odprejo jo v aprilu. Tak, da... čajčki, kavice, cukrčki.... obvezno s sabo.user posted image user posted image user posted image

No, pol je zmenjeno, da se dobimo pred ZOO ob pol enajstih, pa kupimo skupinsko karto.user posted image

Midva sva pa glih iz sprehoda. Je pasal mal, čeprav lije že cel dan.user posted image Niku ni blo sicer nič jasno, kaj mu tlačim tisto prevleko čez vozek, ampak je kar zaspal.user posted image

Zdaj pa hitro eno pozno kosilo skuhat, pa bo.

pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
8.3.2007 16:07:53   
incabinca
Borobnička midva sva tudi ravno s sprehoda, je takoooo pasal!! Pa je tudi Lovro takoj zaspal. 
Drugače pa moram pohvalt Lovra, je postal pravi mojster v obračanju v vse strani, pa tudi sedi že ful vredu, sam za vsak slučaj mu dam še vedno blazine okol.

ok, neki jokca, letim..

papa

Neposredna povezava do sporočila: 2229
8.3.2007 16:08:35   
incabinca
ahaha, sori boroVnička, vedno mi napačne tipke pod prste skočijo ;)

Neposredna povezava do sporočila: 2230
8.3.2007 16:08:36   
tevža
kakoooo turoben dan. bljak....midva se vremenu podobno tudi obnašava..ležva po tleh, pa po sedežni, spiva...skratka lenariva. upam, da bo jutri kaj lepše, da greva na maratonski sprehod.
tejcha in incabinca - user posted image user posted image  za oddih oz. urejene stvari!

za zoo smo potem dogovorjene - borovnička kavico, ajne čaj, jaz sladko,....vse pa nasmeh in naše razgrajače user posted image

pa-pa 

Neposredna povezava do sporočila: 2231
8.3.2007 16:25:24   
princes
user posted image
To je za Vas za DAN ŽENA.....user posted image user posted image Jaz sem tud rožico od mojga dobila...Tako lepo Lilijo...user posted image

Borovnička jaz sem tud za tablice za pripet..user posted image

Tejcha bravo za srčka....user posted image
Incabinca čestitke, da ste vse zrihtali...user posted image

Lia pa spančka oz. vsi spijo, jaz pa zdele na fitnes šibam...Joj kok mi je fino, če ne bi na tele aerobike hodila, bi bila čist zoprna, tko pa pridem čist prerojena domov...user posted image Vse mam rada...
Sem si zdele še CD-je posnela, da mam novo muziko v avtu...user posted image

Grem, pa se kasnej tipkamo...

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
8.3.2007 17:08:32   
alenka11
Oj
Samo na hitro:
Tejcha super glede srčka user posted image user posted image user posted image . A nisi imela nič UZ? Morata it še kaj na kontrolo al je to to? Napiši še kaj.

Tevža user posted image user posted image user posted image user posted image  moja soimenjakinja!

Ful mi je žal da ne morem z vami v ZOO. Sem firbčna koko izgledate pa toliko bi se imele za zmenit. Lepo se imejte.

Moram it, OBISKI

15. september 2006 - ALEKSEJ

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
8.3.2007 17:13:50   
Anonimen

no, da še jest mal čestitam in napolnim tole stran..

ŽENSKA

Na pogled tako nežna,
v gibih tako zapeljiva,
včasih prav ranljiva,
a ljubezen, ki premore,
noben moški upreti se ne more.

Starost tukaj važna ni,
saj vsakič kar blesti,
od lepote, ki jo daje,
ko moški svet zamaje.

VSE NAJLEPŠE OB DNEVU ŽENA!

(odgovor članu alenka11)
  Neposredna povezava do sporočila: 2234
8.3.2007 19:35:01   
ajne
No tole sem pa jaz dobila danes za dan žena user posted image :

Zakonca sta odšla na počitnice v ribiški rezervat na severu.
Mož je užival v ribarjenju v zgodnjih jutranjih urah.
Žena je uživala v branju.

Nekega jutra si je mož po večurnem ribarjenju privoščil kratek dremež. Čeprav še nikdar ni bila na jezeru, se je žena odločila in vzela njegov čoln. Nekaj časa je veslala, nato pa iz torbe potegnila knjigo in začela brati.

Mimo je priveslal šerif. Ko je videl žensko v čolnu, je zaveslal tik k njenemu čolnu in jo pozdravil: "Dobro jutro, gospa! Kaj pa delate?"

"Knjigo berem!" mu je odgovorila ... in si mislila: "Halo -- a ni očitno?"

"Ste na območju, kjer je prepovedano ribariti," jo je seznanil šerif.

"Toda, mar ne vidite, da ne lovim rib?"

"To že, ampak imate pa vso opremo. Moral vas bom prijaviti."

"Če boste to storili, vas bom tudi jaz prijavila - zaradi posilstva!"
se je razhudila ženska.

"Toda, saj se vas še dotaknil nisem!" se je uprl šerif.

"Ja, to je že res," mu je odvrnila, "vendar pa imate vso opremo."

NAUK: Nikdar se ne prepiraj z žensko, ki zna brati. Po vsej verjetnosti zna tudi razmišljati.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
8.3.2007 20:55:54   
incabinca
user posted image

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
8.3.2007 21:36:45   
dalin
user posted image
Pa je minil še en dan.Kako ste ga kaj preživele.Pri nas je skoraj neprestano padal dežuser posted image .Sem pa danes Žana pustila za eno uro pri tašči,ter šla z dvojčkoma na eno predstavo v šolo,ker je Rene nastopal.Sicer ni bilo za mamice,ampak za medicinske sestre.Saj je bilo zelo lepo,ampak jasno mi pa glih ni zakaj za medicinske sestre in ne za mamiceuser posted image .Pa tiste,ki ste tega floha ne mi zameritiuser posted image .
Je bil Žan kar priden doma,tako da upam da mi bo počasi ratal in ne bo odvisen samo od mene.Je tako navezan name,da pri komu drugemu sploh noče biti.Tako da sem počasi začela rezati "popkovino".
Kar se tiče ZOO,bi šla skoraj rajši sama z Žanom.Mogoče na kakšnem drugem srečanju pa še njih vzamem.Ma saj še ne vem,pri meni je itak še vse odprto.
Tejcha in Incabinca-hvala Bogu da se je za vaju vse srečno končalo,to je šlo enih živcev,kajne.
Sem pa danes mal študirala zemljevid Ljubljane in niuser posted image ,da ne bom znala do tam priti,saj tok bukava pa spet nisem.Bi bilo pa fajn,če bi imela kakšnega kopilota zraven user posted image .

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 2237
8.3.2007 21:50:06   
žiža
ku-ku a je katera tu?

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
8.3.2007 21:56:21   
dalin
jaz

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
8.3.2007 21:58:22   
žiža
 Tamala2 sta končno spita. Predvsem Sara je bila zelo vztrajna, Urbanček je pa zaspal malo čez 7 user posted image
Sej nimam nič pametnega za napisat, mal se mi klepeta. Vidim, da vse praznujete 8. marec. Sej je prav, kar pustite se razvajati. Mene bo pa jutri malo pocrkljal. Menda bo hodil za čez noč domov. To mi pa res paše. Mi je tako zoprno biti ponoči sama. ko še nisem otrok imela sem vedno eno majhno lučko pustila prižgano user posted image  Pa naglas sem se sama s sabo pogovarjala user posted image
a res nobene ni kle?

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
8.3.2007 21:59:14   
žiža
o dalin. Sem mislila, da bom spet sama s sabo eno debato vžgala.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
8.3.2007 22:02:44   
žiža
a ste imeli predstavo v šoli? Pa samo za medicinske sestre user posted image
Glede Zoo-ja pa res nimaš kaj zgrešit, ti kr pridi.
Jao sem prej mal gledalatrenja... user posted image  cel kokošnjak. ta trenja so pa res popestritev tegale deževnega dne.

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
8.3.2007 22:06:53   
dalin
Imam še nekaj za povedati:včeraj letim v mesto,v mullerja,po plenice,ker jih edino tam kupujem,saj so taprave nemške in ne poljske.Priletim gor na oddelek in vzamem paket mimogrede pa še opazim,da so v akciji po 9 evrov.Vzamem še en paket,plačam in grem domov.Danes odprem tisti paket kuplenih plenic in takoj ko eno potegnem ven,občutim da ni takšna kot prejšne.Ko si jo malo bolj ogledam,vidim,da je glih takšna kot tiste,ki so iz Poljske.Torej:v paketu in Nemčije,plenice iz Poljskeuser posted image .Zdaj mi je jasno zakaj so bile v akciji,mislim pa tudi da bomo zopet imeli nočno previjanje,kompletno.Sploh mi ni jasno kako se je moralo kaj takega narediti.Sicer pa bom šla jutri po paket plenic v DM,jih moja sestrična kupuje za hčer tam in pravi da so super pa še nemške souser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
8.3.2007 22:09:47   
dalin
Žiža si že vmes pisala.Nisem gledala trenj,tako da sploh ne vem zakaj se je šlo.Kar pa se tiče mobitelove številke:trenutno imam odklopljenga,ker ena kao kolegica ima preko mene številko in ni plačala in so vse skupaj odklopil.Saj jo lovim,ampak ujeti je ne moremuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
8.3.2007 22:22:21   
žiža
Jao, jaz ne vem kva za vrga tako bluzijo s temi plenicami. Folk čist po suhem nategujejo. Meni je zadnjič pri tamalem prvič ponoči plenica premočila. Ob 3h je bil mokr do vratu. Nimam pojma zakaj. A sem ga čudno zavila al je bila pa plenica zanič. To je pa živa groza otroka ponoči kompletno preoblačit. Itak da se je čist zbudil, pa sem ga v temi rihtala. pa ker je bila postelja mokra sem ga k nama dala in je trajalo eno uro da je nazaj zaspal.
dalin a se še ful dojita?
Moj bi skoz cuzal . Zdej mu ene dvakrat na dan dam še gosto hrano tako mal za probat. Sej drugače mu je čist Ok samo po parih žlicah postane čist živčen, ker zadeva ne teče user posted image  se kr k meni začne stegovat, pa za majico vleče. Zadnjič mi je potegnil čez spodnjo majico user posted image user posted image  Al pa tale je huda... Zadnjič ga moj pestva, ker sem jaz tamali zobe umivala. Urban je bil že čist na koncu, sestradan v nulo. Moj pa brez majce in se je revež nenasiten priklopil na njegove...user posted image  Da potem vidite histerijo, ko ni nič priteklo... V glavnem jaz imam tud največjo mazico. kO pridem iz šihta se me sploh ne more nagledat. Kar leži  mi v naročju p se smeji in me boža... Oh končno imam otroka, ki se rad crklja user posted image  Čez par mesecev bom pa tulila, kakšna revca sem, ker imam scrkljanca user posted image  Nikol mi ni prav user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
8.3.2007 22:28:35   
žiža
trenja... ko moški obmolknejo user posted image  so bile same babnice. polne bistroumnih idej.
V glavnem išče se ženska kandidatka za šefico države user posted image .
tole z mobitelom je pa kriza ja. Še dobro, da jaz nisem bila na koga vezana. Sem tud vedno opomine plačevala. Brez veze, tele mobiteli so en velik strošek, vsaj zame. Jaz ne vem kako mi rata tak račun naklofat user posted image  Še bolj nejasno je to mojemu soprogu user posted image

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
8.3.2007 22:34:41   
dalin
Jap,mi smo še vedno na joški,čeprav se včeraj razmišljala,da bi mu danes mal krompirčka dala za probat,ampak samo za probat,potem ko bi bil pa 6 mesecev star bi mu pa že nadomestila en obrok z gosto hrano.Ampak pri našmuuser posted image  nikoli ne vem kako pa kaj.Je danes zaspal ob 10 dopoldne in sem pričakovala da bo čez 45 min pokonci,pa je spal do enih popoldne.Saj pravim,vsak dan drugače.Bom pa tako probala,da mu bom vmes dala za poskusiti,med dvema obrokoma dojenja.Kar pa se tiče plenic;me je kar strah da ga bom spet previjala ponoči,pol pa,saj si sama napisala,se zbudi in konec s spanjem.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
8.3.2007 22:35:22   
Tejcha
Punce, hvala!
Alenka11, na naslednji pregled (2.4) mormo nest s sabo izvid in to je to. Je rekla zdravnica, da je vse OK. Imeli smo pa UZ pa EKG (mali je bil kot kak marsovček). Ga moram res pohvalit, ker je bil fuuuuuuul priden. Gledal je okrog , pa celo pri miru je bil...To se pri nas zlo redko zgodi, zato si zasluži še toliko večji user posted image .

Incabinca, tud js čestitam za uspešen dogovor! In držim fige, da bo gospod vseeno redno plačeval. Poskusi se dogovorit, da kar na trajnik naštimate, :)

Sem se pa danes spravila v fitnes. In sem dala skozi testiranje na vseh napravah - 2 uri na polno, kolikor gre, zato da mi bodo pripravili program za obiske dvakrat tedensko. Začuda sem šla po koncu proti avtu polna energije, ko pa sem potem po stopnicah prišla do stanovanja, pa... No... sedaj čutim čiiiisto vsako mišico... Me je kar malo strah, kako bo jutri...

Dalin, me kar malo vest peče zaradi tvojih kartuš. V glavnem sklenila si prodajno pogodbo. Ne bom na dolgo in na široko razlagala kaj to je, in kakšne so obveznsti enega in drugega, ker nima veze, to piše na povezavi, ki jo je prilepila, mislim, da Sončica. Je pa res, da če  si ti točno povedala kaj rabiš, pa tega nisi dobila, se lahko zbuniš. Oni so tam zato, da ti pravilno svetujejo in če tega niso storili in so ti prodali zadevo, ki s tvojim tiskalnikom ni kompatibilna, pa si celo pokazala, kakšna mora bit, morajo zadevo zamenjati (naj bi bili strokovnjaki na svojem področju). (Ajne, popravi prosim, če se motim, vendar mislim, da spada to pod stvarne napake) Ja, verjetno si jo bodo nekam vtaknili... Če pa ne boš nič rekla, si jo boš lahko pa sama, :)
Čist prevečkrat se nam v takih primerih ne ljubi "kregat" in nekdo mastno služi na naš račun. Js sm se do pred enega leta pustila vsakemu naplahtat, zdej se me naj pa pazijo...

No, zdej pa grem js tud pančkat.

Pa js bom tud neki spekla!

Nočko!

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
8.3.2007 22:47:46   
žiža
mnjami v četrtek bo v ZOO pravi piknik septemberk user posted image
komaj čakam user posted image  
grem tud jaz počasi v mižule...
fajn spiteuser posted image

(odgovor članu Tejcha)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
8.3.2007 22:53:11   
dalin
user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Spontani splavi
MioBambino

Koliko spontanih splavov ste imele?

nobenega (58%)

1 (30%)

2 (7%)

3 (2%)

več kot 3 (2%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!