|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
7.3.2007 20:27:47   
incabinca
Ampak kaj na sodišču težijo zarad preživnine.... jutri morava spet oba prinest ena dokazila o prihodkih, odločbo za dohodnino za lani, napoved za letos - čepravj e še nihče od naju ni dobil po pošti... upam da ne bodo spet zatežili pa da se bo spet kaj prestavilo. Ker bom samo še znorela. Pa še bivši zihr ne bo imel vse potrebne dokumentacije s sabo, grem glavo stavit.... grrrr!

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
7.3.2007 20:28:31   
incabinca
pa to je SPORAZUMNA, kaj je šele če greš na tožbo....

Neposredna povezava do sporočila: 2202
7.3.2007 20:31:31   
ZALA ADL
Tele nasvete probam že jutri. Upam da bo pomagal. Rutko bo jaz kar Zali na glavo zavezala, sem zadnjič eno tako lepo v HM kupla. Spodaj je kot tanka kapica na vrhu pa rutka čez, pa še trakce ma za zavezat. Sam mora bit kar toplo drugače bo pretanka. Incabinca sem mal na tvoji strani gledala, kok si ti pridna, da vse to napišeš.... Jest še v kjigico-dnevnik ne pišem redno. Pol pa grem izpolnjevat pa gruntam kdaj je že to blo...

< Sporočilo je popravil ZALA ADL -- 7.3.2007 20:32:55 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
7.3.2007 20:33:05   
ZALA ADL
Borovnička a boš res tako pridna.... No moje ime je Urška, hčerki je pa Zala ime kot že veste.

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
7.3.2007 21:04:19   
tevža
večer!

evo mene....za nami je kljub dežju uspešen dan... mogoče bomo imeli nov hladilnik, večji...juhuuu. jah, zdaj rabimo več prostora zaradi matevža user posted image user posted image  

borovnička - zvezda si user posted image . jaz sem za; alenka & matevž. (od tu tudi moj nickname)

no, moram iti. imam tasta na obisku. je fejst gospod!

se še oglasim....

(odgovor članu ZALA ADL)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
7.3.2007 21:06:50   
dalin
Kaj pa jaz in moji črvčki,ki spadamo pod vprašaj.Naj tudi naša imena povemuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
7.3.2007 21:11:13   
borovnička
Dalin, seveda, kar povej.user posted image Jaz jih bom naredila, če vas pa slučajno ne bo, jih pa po pošti dobiš.user posted image

Aja, še to mi povejte... dam na te ploščice samo prava imena al tud naš nick? Še kaka posebna želja?

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
7.3.2007 21:24:38   
Tanyka
Ojle
Samo na hitr me moj že preganjauser posted image

Tanja
Lara
Rene
Super bi bilo, če bi bil tudi nik.
Borovničkauser posted image user posted image user posted image -za idejo

Torej vse zmenjeno

ČAO ČAO

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
7.3.2007 21:31:42   
tevža
sem že nazaj....jaz sem samo za pravo ime, pa za kakšnega sončka ali pa rožico.
ja, pa kaj šeuser posted image ....borovnička, po moje je najbolje, da narediš kar po svoji domišljiji, saj te bomo drugače zasipale s takšnimi in drugačnimi predlogi....saj vemo, kakšne smo babnice user posted image

kje pa ste danes vse ostale? ni dobre vsebine v odmevih, ne?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
7.3.2007 21:40:23   
incabinca
evo spet mene, sem ravnokar še en šok doživela - kar bi mogla bit pri bivšem že navajena, ampak me še vedno vrže s tira... mi pošlje sms da ne najde odločbe za dohodnino od lani (za na sodišče) in potem jaz kličem njegovega atija, če ima slučajno on kje spravljeno in pravi da ne, ker mu je moj bivši rekel, da mu bom jaz dohodnino napisala, meni je pa rekel da mu bo to ati zrihtal. v glavnem, tipson sploh dohodnine ni oddal, kazen za pravne osebe (ma s.p) pa je lahko tudi več miljonov. Tip ne plačuje ne zdravstvenega zavarovanja, ne davkov, nobenih položnic sploh, svojega imetja nima nič, da ne govorim da nima ne avta, ne izpita, nič. Da ne govorim o tem, da že dva meseca nič ne dela in sedi v svoji sobi. Je pa mojster v laganju in se zlaže za čisto vsako stvar, mislim da samo še svoje ime in priimek po pravici pove. Ne pretiravam.
Jao, jaz sem res strokovnjak, ker to moraš imeti že poseben dar, da tazga psihopata najdeš in mu nasedeš... tako, da vi kar lepo bodte vesele, da imate možičke, ki jim lahko zaupate, se zaneste nanje... to je najpomebnejše, svoej muhe ima pa itak vsak. Tudi jaz svojega ne spustim več iz rok!

No, sem mogla tole iz sebe dat.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
7.3.2007 21:41:19   
incabinca
Borovnička: Midva sva pa Ines & Lovro

Zdaj me pa tamala z računalnika meče.

Lahko noč

< Sporočilo je popravil incabinca -- 7.3.2007 21:43:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 2211
8.3.2007 7:26:16   
Tanyka
user posted image

Pri nas je ponoči deževalo, tak, da danes verjetno ne bo sončeka.
Noč je bila dokaj prespanauser posted image .
Zdaj pa sta itak že oba auf.

Torej srečanje:

SREČANJE - 15.3. OB 10.30
ajne
žiža
tevža
SOncIca
incabinca
borovnička
Tanyka
Tejcha
Princes
*Lina*
julam
ZALA ADL

pod ?
dalin

Borovnička -9.15 pri pikapolonici
Tejcha-9.45-poč.  Lopata

Vse zmenjenouser posted image user posted image

Kaj pa ostale, ko še niste nič rekle ja ali ne?pridete?
Rose,...........

ok moram končat, peljem Laro v vrtec potem pa moram it malo v nabavo.Imam danes doma eno predstavitev.Ful dobro.Vsa roba je na naravnih zeliščihuser posted image user posted image .

ČAO ČAO Tanyka

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

Neposredna povezava do sporočila: 2212
8.3.2007 7:46:38   
incabinca

user posted image

Pa je še en deževen dan pred nami.  Lovro danes začuda še vedno spi, se pozna da ni čisto pri zdravju.

Borovnička: jaz mislim, da najbolje da narediš nick+ime, da bomo vedle katera kam paše.

tanyka: kaj pa imaš to za eno zadevo? A JUST al kej drugega?

user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
8.3.2007 7:48:45   
Anonimen
dobro jutro, smo kar fino spali tko da user posted image user posted image user posted image user posted image

itak, midva prideva: sva pa Barbara in Tristan

pa še nekaj mi povejte... naš ima še vedno tiste grde pikice po ritki, pa mažem z eno tako kremo, ki je čist bela, pa tud s hrastovim lubjem sem prala, pa zračim ritko, pa zaenkrat še ni nič pomagalo. Sej širi se ne ( vsaj mislim tako ), ampak poceli pa se tudi ne. A bom mogla res k zdravniku ?????

(odgovor članu Tanyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
8.3.2007 8:21:23   
princes
user posted image

Evo danes mam čas da kaj natipkam, k je oči doma, tko da jo on futra...user posted image

Borovnička, midve sva Urška in Lia....user posted image
To bo fino, komaj čćakam da se dobimo, res upam na sončka..

Tale dež čist gnoji zdej, pa glih ko je oči doma...user posted image Sam proba naj bit za vikend, da ne bomo mogli na morje...user posted image user posted image
na dopust pa gremo v Egipt, pol oktobra...Čez poletje pa mal po hrvaški obali...user posted image Komaj že čakam morčka...user posted image

Dober da si se ga znebila Incabinca, s takim lenuhom pa res nimaš kaj...user posted image Želim ti da se čim bolje zate in čimprej konča...user posted image
Ja jaz mojga ful cenim in spoštujem, ker je tolk priden, ga nobeni ne dam...user posted image

danes gremo pa spet mal v shoping, pa na kavico...user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
8.3.2007 8:49:31   
ajne
hojla,

končno tudi pri nas malo boljša noč. sem futrala SAMO 3X!

lina, a veš, da ma ajdica tudi sem in tja te pikice po ritki in ponavadi pomaga, če jih takoj ko se pojavijo razkužim z alkoholom (mi je tako svetovala patronažna) in potem namažem s praško pasto. naslednje previjanje dam pa bepanten. in je bolje in ponavadi izginejo. ravno te dni pa se borim z njimi, pa ne pomaga nič. pa niso glivice, k se tud njej ne širijo (jih je pa sam ene 5 vse skupaj). sem včeraj celo druge pleničke kupila, če je morda to, pa ni videt da bi blo kaj bolš. bom pa tud jest poskusla še hrastovo lubje. a to v lekarni kupiš?

incabinca, držim pesti, da bo vseeno ta glavne papirje privlekel s seboj, da bosta uredila in končala zadevo s preživnino, da boš predvsem ti lahko urejala dalje. joj, groza, kako so eni nezreli! hm, tud jest mojga ne dam, čeprav skoz jamram, da ga ni nič doma. je pa v vseh drugih pogledih super partner in atek.

dopusti pri nas pa so nekako takole. prejšnji teden smučarija, konec marca imamo plačan egipt (upam, da bomo zdravi!!!), za prvomajske rezervirano smučarijo v italiji, poleti pa korčula (čeprav naju letos mika, da bi jo zamenjala za grčijo ali ciper). bomo še videli. pol od septembra naprej bom pa gagala na sodišču... ajajaj, upam, da bo šlo.

a bo kej nehal dežvat al kaj? jest jo bom danes napokala ven, pa če bodo koli leteli, k sva obe sitni, k sva skoz doma... popoldne pa gremo vse tri k moji mami na kosilo. se je ponudila in mi prav paše, da ne bom kuhala.

no tolk od naju...

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
8.3.2007 10:07:08   
borovnička
Incabinca, bom res kar oboje napisala, da se bomo lažje prepoznale pa si zapomnile. Sem našla ene take ful luštne...user posted image no sej boste vidle.

Zdaj mi manjkajo samo še od ajne, žiže, soncice, julam in dalin.

Kaj pa ostale? Srečka? Rose? ...user posted image

Aja, še to mi povejte... bi mele raje okrog vratu al za pripet? Madonca, to sem si pa zastavila cel projekt. Kolk enega dela.user posted image user posted image user posted image

Pa na spletni strani od ZOO piše, da če je skupina nad 10, vsak prišpara 1 €. Tak, da se kar na vhodu počakamo, pa bomo mele glih za kavico. Za naše šestmesečnike je itak prost vstop, za predšolske je 3,5 € in za šolske otroke 4,5 €. Za nas pa 6 €.

Če pa okrepčevalnica noter ne bo odprta, bomo pa kofetka kar v termoski prinesle, pa lončke, pa bo!user posted image

Grem, me moj škrat kliče (beri: kriči)user posted image

Pozdravček user posted image

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
8.3.2007 10:32:02   
ajne
borovnička, tebe so same super ideje. jest prinesem čaj v termoski, če bo slučajno slabo vreme. kofeta ne, k ga ne bi noben pil, če bi ga jaz skuhala user posted image .

prosim meni kar nick daj na "tablico", tamaučka je pa ajda.

čau

Neposredna povezava do sporočila: 2218
8.3.2007 10:57:20   
tevža
jutro!

za sabo imamo še eno prespano noč user posted image . mene sicer hoče ujeti prehad, a se ne dam....miksam pomaranče, limone...pijem lekadol C, čajčki....pam, da se zvlečem.

incabinca - ne bom pametovala z nasveti, le želim ti, da čimpreje vse urediš in si oddahneš. držm pesti! svojega user posted image  pa tudi jaz ne dam, saj "po moji teoriji) zadovoljuje vse 3 točke: glavo, srček in hmmmm....user posted image

ajne - ti že veš kaj pomeni zasebnost, da nam ne razkriješ imena user posted image  user posted image

včeraj sem malčku skuhala cvetačo in bučke ter dodala drobnjak in žličko kisle smetane. jedel je kot za stavo. ja, mali že ve kaj je dobro.

borovnička - super ideje! jaz pa spečem še kaj sladkega in imamo lahko že piknik user posted image . upam, da nam bo vreme naklonjeno.

grem se tevžu pridružit pri igri.

lep dan....

(odgovor članu ajne)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
8.3.2007 11:13:07   
yennika
Alo alo!

Najprej:

VSE NAJBOLJŠE ZA NAŠ DAN!

Kak sem vam favš za srečanje......če pa sem tak dalečuser posted image .....
Borovnička, ti si me pa zdaj še bolj zrajcala!user posted image

Naslednjič, ko bo srečanje kje v Mb, se vam pa 1000% pridružim!Sam pol bote vse tak važne, ker se boste že poznale!user posted image

Glede morja pa me zanima, kam boste šli, v hotel ali apartma?Mene vleče v apartma, moj se pa pusti zelo rad razvajat in vztraja pri hotelu. In mislim, da je že zmagal.user posted image Saj bo meni tud pošteno pasalo.

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
8.3.2007 11:36:17   
ajne
tevža user posted image .

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
8.3.2007 11:47:35   
dalin
user posted image
Pozdrav še od mene na hitro,saj je za nami spet neprespana noč.Ne vem kaj se mu dogaja zadnje časeuser posted image .Kar nekaj cvili v spanju,pa skoz se obrača pa se kam zatakne,pa ga je treba popravit,jaz pa za vsako ustanem,saj če gre mož tuli kot zverina,pol sem pa ziutraj izžeta ko cunjauser posted image .Tako da zadnjih par dni nimam nobene volje,ZA NIČ.Upam da ga bo kmalu minilo in bo bolje spal.Čeprav če pomislim,kolikor je v vsem podoben Reneju,in če mu bo tudi kar se spanja tiče podoben,potem še tri leta ne bo spal ponoči.Se je za zamislitiuser posted image .Sem že pomislila na zobke,ampak ni nič videti da bi kaj bilo.Mi je pa kolegica par dni nazaj rekla,da mogoče ne dobi dovolj pri meni in je še lačen,ampak ne vem če je to res,saj čez dan lepo na 3-4 ure je.Je pa res da če jaz jem in me gleda kar cmoklja zraven.Mislite,da je to znak,da več potrebuje.
Za ZOO še sedaj ne vem kako pa kaj.Če se da še kakšen dan počakati,bi lepo prosila,da pridem na čisto z zadevo.Pa tudi malce se bojim,da ne bom našla glih poti in če se slučajno,kje zaguzlam v kakšnem odcepu,kaj naj potem!?No,saj bom čez kakšen dan več vedla kako pa kaj.
Grem zdaj še malo za štedilnikuser posted image ,se še kasneje oglasim.
Lep dan vam želim,čeprav je deževen.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
8.3.2007 13:30:02   
borovnička
Yennika, s čim te lahko še podkupimo, da prideš? Saj tak fejst daleč pa spet nisi. Pridita no!user posted image

Tevža, jaaa, midva z Nikom sva takoj za kaj sladkega!user posted image Dekce pa ne rabimo nosit, saj mamo podloge za previjanje!user posted image

Drugač pa pri nam tud dežuje.user posted image Ampak ga bom zdele vseeno naštimala, pa greva lepo na en sprehod. Prevleko za dež, mami dežnik pa gremo, ker se mi bo zmešalo tu noter celi dan.user posted image

Kje pa ste danes vse? Nekam mirno je danes tu.user posted image Al se za večerni maraton pripravljate?user posted image

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
8.3.2007 14:06:20   
Tejcha
Ojla!

Borovnička, pridna si, ni kaj! Po moje je boljše, če bi bile "tablice" za pripet... Če si js kej okrog vratu naštimam ima bolj kratko življenjsko dobo..

Smo pa ravnokar s pregleda pri kardiologinji: srček je takšen kot mora bit!!! jeeeee !!Šum se bo pa verjetno vedno slišal zaradi pretokov krvi... Sem kar pomirjena...

Tanyka, 9:45: velja. Tevža, se tudi  vidva priklopta na Lopati al prideta direkt?

Zdej mam pa js tud gužvo, pridem še zvečer pogledat.

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

Neposredna povezava do sporočila: 2224
8.3.2007 14:08:16   
incabinca
Dan!

Evo mene s sodišča. Je bila sodnica taka stroga, me je spominjala na kakšenga terminatorja al pa robocopa user posted image user posted image user posted image user posted image
Sva pa zrihtala, kar se odločbe za dohodnino tiče (ki ne obstaja, ker ni dohodnine oddl) sem kar lepo povedala tako kot je, pa je bilo vredu.
Tako da smo že danes zrihtal pravnomočno poravnavo, do 20. mi mora plačat za nazaj, potem pa do vsakega 18. v mesecu redno preživnino. Jutri pa letim na CSD, da oddam za otroški dodatek. KONČNO. Je res veliko breme padlo z mene. Itak bo potem najbrž še problem, ker preživnine ne bo redno plačeval, ampak me to tolk ne briga, važn da imava midva to uradno narejeno, potem bomo pa že sprot podelovali.

Za ZOO, najboljš da res v sredo pokličemo če imajo lokalček odprt, če ne je pa res najbolš da kakšen čajček zrihtamo. Pa najbolš da se res pred vhodom dobimo če je popust na skupino, vem pa da je tud popust za študente...

Jaz bom tudi popoldan Lovra ma ven peljala -  tista prevleka za dež je res fina stvar -  da se mali mal prezrači, mami pa tudi :)

Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......