draja
|
Simonka midva trenutno najraje igrava Naseljence otoka Catan in Spletke, pa dosti tudi igrava pikado. Sva ravno odigrala en turnir, pa mi je tako začel otrdevati trebuh, pa zvija me kot pri menstruaciji, da sva raje zaključila . Če se bo meni vlekla nosečnost čez rok bom cel dan pikado nabijala pa bo . Drugače pa verjamem, da ti je hudo pustiti Timona, a boš videla, kako hitro bo vse mimo in potem se boste že vsi 4-je lahko cartali. Pa ni lepšega darila za Timona kot da mu daš bratca, s katerim bosta vse življenje povezana. Jaz imam dva brata, pa bi jih imela še več. Mi je vedno fajn ko smo na kupu, čeprav se pa nonstop samo kregamo in pričkamo, ampak to paše zraven. Važno, da nikoli ni nobenih zamer med nami, samo mami sive lase delamo . Glede prijaznosti v porodnišnici se strinjam s Tinaajo in Žabiko, je pa res, da si jaz kot vodja oddelka za stike z zavarovanci, nikoli, ampak res nikoli ne smem privoščiti kakšne neprijaznosti, ne glede na to, kakšne so stranke do mene. Pa v bistvu to velja za moj odnos do vsakega, ne le do stranke. Enak odnos imam tudi do vseh ostalih ljudi, s katerimi se srečujem pri svojem delu, ne glede na to, ali poslovno sodelujemo ali pa ravno kontra - so na "nasprotni" strani. Vedno vztrajam na profesionalnem, prijaznem odnosu, pa sem doživela že marsikaj z njihove strani. Res pa je tudi, da se zgodi, da v P dobiš neprijazen odgovor tudi "po krivici" - pač verjetno zaradi vsega kar je napisala že Tinaaja. Vsi smo samo ljudje. No, upam, da bomo imele vse lepe izkušnje v P in da bomo znale tudi same poskrbeti za to. Žabika mislim, da ti nič kar že ne počneš, ne preostane več glede hemeroidov. Tega se po porodu tudi jaz bojim, saj imam že zdaj občasno manjše težave s tem. Na srečo še nič resnega, ampak ob vsem tistem potiskanju med porodom..... Tejčica čestitke za 39. teden. Zdaj pa samo še čakamo na veselo novico s tvoje strani, a ne? Po možnosti še preden se spet lotiš nočnih generalnih . Glede tašč pa je res najbolj važno, da se z njihovimi sinovi razumemo. Pri nama je vsaj to fajn, da se tudi on zaveda, da njegova mama nima ustreznega odnosa do mene in vsega okoli naju in je na srečo ne kuje v zvezde, ampak vedno urihta tako, da sva čim manj skupaj in da je (vsaj ko sva sama) na moji strani. Ma saj ni omembe vredno.
|