|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
3.3.2007 8:56:48   
erna14
ojla

sezam:prov hudo kok so te to posilal sem in tja mislm k da se nebi zavedal da nas ze tako in tako vse boli,brez njihovga sprehajanja,res zalostnouser posted image user posted image upam da mene ne misljo tako sprehajat ceprav dvomim imam obcutek da bodo tud mene domov poslaluser posted image
tedybear cestitke za sinkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tejcica super,sem prebrala da si bila vceri proti veceru ze mal boljs,glede izcedka pa ja imela sem ga vceri cel dan, danes je pa vse ok tko da sm se kar mal odahlna.

glede vcerejsne 50 letnice pa mi ni zal da sm sla ob osmih zvecer sem jedla govejo juhico,prazen krompircek z puranckom polnjenim z sirom, solatko.potem pa k itak k nism mogla vec dihat ker sem po vrhu tega spila se 1.5 litra soka so pa na mizico prsli tok hudi piskotki pa jagode in grozdje da sem najdla se prostor da sem se tistga mal pobasala v trebuh in potem sem bila pa kot baloncek.ne vpraste kok sm pa zato zdele lacna,je sov moj lubi v trgovino po sveze zemlce da bova imela za zajtrk tople zemlce z putrckom in marmelado.njamaaaauser posted image user posted image user posted image

lp,uzivajte pa ceprav v grdem meglenem jutru

(odgovor članu Ela80)
Neposredna povezava do sporočila: 5226
3.3.2007 9:20:14   
Žabika
majcika: oh, te bolečine! Ampak tako kot so ti rekle, da dolgo pač ne bo več trajalo. Sem te pa včeraj pozabila vprašati, če imaš ko ležiš na boku blazino med koleni?

jjasna: ti si pa res prava detektivka - bravo

erna14: spet ena, ki nam dela lušte s hrano! Jaz sem sicer svoj jutranji obrok že pojedla, ampak eno toplo žemljico bi pa še zmazala.

marjetka in Pikapoka12: lepo, da sta se nam malo oglasili.
Pikapoka12: Kje boš pa rodila in a veste kaj pričakujete?

A-N-J-A: ti boš pa kar "ta dežurna"! Tortice iz Zvezde - mnjami!

skačica: dobro zglancajta!

tinaaja: super user posted image za seznamček! Joj imamo že kar 17 marčevk! Dober klepet in še boljše palačinke!

Jaz pa počakam sonček, potem grem pa malo v mesto na tržnico, pa na eno kavico!

Lp,
Ž.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5227
3.3.2007 9:21:12   
Žabika
Pa še enkrat seznamček čakajočih:

user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. freya (31) – LJ user posted image
user posted image 2.3. blue sky
user posted image 3.3. Lana 22 (24) – PO user posted image
user posted image 3.3. Bibi (26) – CE user posted image
user posted image 3.3. sezam (32) – LJ user posted image
user posted image 3.3. pocka user posted image
user posted image 3.3. erna14 (27) – LJ user posted image
user posted image 6.3. Vanji - PO
user posted image 6.3. Lejci – LJ user posted image
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 7.3. alfa75
user posted image 7.3. simonka user posted image
user posted image 8.3. brundi
user posted image 8.3. urskas (31) – LJ user posted image
user posted image 8.3. Karina (32) – MB
user posted image 9.3. Dajadada (28) – LJ user posted image
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 10.3. darchy
user posted image 10.3. tejčica (29) user posted image
user posted image 10.3. valhativa user posted image
user posted image 11.3. Encijan (36) - LJ
user posted image 11.3. PikaPoka12
user posted image 12.3. klavdyk (24) – SG
user posted image 12.3. patricija12 user posted image
user posted image 12.3. Žabika (31) - LJ user posted image
user posted image 14.3. MoonEve (26) – PO user posted image
user posted image 14.3. VMS – LJ
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ user posted image
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 17.3. tinaaja (28) – LJ user posted image
user posted image 17.3. ksenjica78 (28) – LJ user posted image
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. malička user posted image
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Taya85 (21) user posted image
user posted image 18.3. Snorklja (30) – SG
user posted image 18.3. skačica - CE user posted image
user posted image 18.3. majcika (26) – CE user posted image
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči (30) – CE user posted image
user posted image 20.3. dolgolaska (27) - LJ user posted image
user posted image 20.3. cv105 (27) – PO user posted image
user posted image 21.3. LI (29) - MS
user posted image 21.3. Naomi (30) – LJ user posted image
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (30) – LJ user posted image
user posted image 23.3. kresnička – LJ user posted image
user posted image 23.3. soncek78 – IZ user posted image
user posted image 23.3. bincika – CE
user posted image 24.3. turistka (28)
user posted image 24.3. LeINA (26) – MB user posted image
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 – LJ user posted image
user posted image 25.3. Pikca - LJ user posted image
user posted image 25.3. babri (30) – BREŽICE
user posted image 25.3. LP (25) – CE user posted image
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO user posted image
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 26.3. maab
user posted image 27.3. draja (27) – PO user posted image
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image 9.4. Boni3 user posted image
user posted image --.3. Neda

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5228
3.3.2007 9:23:18   
draja
user posted image user posted image TeDyBear čestitke za Jurijauser posted image user posted image

Evo mene pokonci. Danes gostiva celo familijo od mojega (še niso bili od kar sva se preselila) in sem že 2 dni živčna. Nismo glih v najboljših odnosih in mi je zato vse skupaj še toliko od več. No, na srečo pridejo po kosilu, tko da sem samo Manchmellow pecivo včeraj spekla (pa še to sem se dvakrat spekla user posted image ). Nisem več za peko s tem trebuhom.

Tinaaja upam, da dočakaš svoje palačinke danes user posted image .

Skačica a se ti je tvoj skril pred generalko, ki mu jo obljubljaš že cel teden. No, upam, da ga najdeš in da hitro končata.

JJasna ti pa si detektivuser posted image . Bravo. Kje najdete čas za branje vseh teh forumov, jaz še tega komaj sfolgam brat, pa na Mami temo marec 2007. Da bi še ostale teme ali forume brala, pa se nikakor ne izzide. Dej probi zvedet še kaj je s Ksenjico78 kot je rekla Tinaaja.

A-N-J-A jaz bi pa čokoladno-bananino tortico.... Mmmmmmm...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5229
3.3.2007 9:32:42   
tinaaja
Skacica, upam, da bo tvoj bolj navdusen nad genralko kot moj user posted image Sem mu zdrdrala seznam, kaj je treba narest in zdaj ves nejevoljen sesa user posted image In pravi, da sem mal tecka user posted image Nima najbolj rad, da mu soboto dopoldne zapolnim s ciscenjem - pravi moski. On bi mal delo prebral,pa TV pogeldal, dober zajtrk pojedu, zdaj pa je moral vse skupaj narest v 10 min in se it gospodinjo user posted image

Zabika, jaz tud nekaj trg planiram, ampak samo po suho sadje, pa nisem cist ziher, da se bom spravila .. vreme je za NE ven it.

Draja, saj bo kmal popoldne, pa bo mimo to kosilo. Jaz moram potrkat na les, se z njegovimi dobro razumem, v bistvu ful dobr. Mi ful pomeni to. Ampak najbolj vazno je, kako se razumemo nasimi dragimi  a ne user posted image

grem raje nazaj mal delat , da se ne bo dragi cutil cist bogega user posted image user posted image user posted image Je zmeraj tok priden, da mu itak ni kaj ocitat, sam tezko je ko se mu kdaj ne da, pa se res ne sme z nosecnico kregat heheheheh

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5230
3.3.2007 9:37:33   
skačica
Ja,draja,zgleda da res. Sem mu strah v kosti nagnala,ko sem mu cel teden obljubljala,kako bova dons glancala. Še vedno ga ni gor,grem zdaj res v izvidnicouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5231
3.3.2007 9:39:27   
skačica
tinaaja,a tvoj tud? Jaz še čakam,da ga najdem pol pa tud njemu ne uide seznam opravil Me je že včeraj spraševal,če bova v 2 urah konc in jaz njemu,da bova zihr rabla ene 4 ure. Zdej se je pa skril-user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5232
3.3.2007 9:47:46   
skačica
šele zdaj sem vidla listek na mizi,da je avto peljal na pregled,ker nekje nekaj pokauser posted image user posted image user posted image  in da pride hitro nazaj,da bova lahko glancala. No,grem pogledat zdaj ven,če je že pred hišo.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5233
3.3.2007 10:06:21   
Lejci
Dobro jutro punce! al mogoče že ni več jutro user posted image

Najprej ČESTITKE TeDyBear:  za JURIJA!!!user posted image user posted image user posted image

Madona ste pridne, komaj vas dohajam user posted image . Mi smo meli pa včeraj (zadnji?) pregled pri G, naše dete se je že čisto spustilo in umirilo, zato je celo CTG bolj ali manj uspel. Zdaj pa čakamo na torek!

Nisem si mislila, da se spust trebuha tok radikalno pozna user posted image . Nimam več kisline, apetit se mi je povečal, spim BREZ nočnih vc-pohodov in celo tok dobro, da se ob obračanju ne zbujam... Ma, tkole bi moral bit skoz user posted image . No, da ne bo prelepo za slišat, zdej mi spet na polno otrdeva trebuh, pa še neke nove bolečine so se pojavle čist spodi...  ampak usee boljš to kt kislina user posted image  

Se vam pridružujem pri čiščenju. Zdej, k je res še minimalno časa, sva se tut midva spravla na tahude detajle, seveda poleg vseh tistih obveznih, kot je pranje perila in podoben user posted image . Včeraj sva še posteljico pripravla, celo štrikce od tiste obrobe sem se spravila prešit, ma sama sebi se čudim, no user posted image

Skačica čestitke za 6-mesečnico poroke user posted image  Midva sva bla ista user posted image  Glavn, da se dobr je:) ampak pol take zadeve žal... nekam uidejo. Še malo, pa bo že kr 3 leta, odkar sva poročena. Drugač pa praznujeva še vedno obletnico, odkar sva skupaj user posted image .

Uf, men se tut danes ne gre nikamor, še dobr, da sva bla med tednom v trgovini. Mam zalogo sladkarij doma - to je pomembno, ostalo se že nekak pokrpa user posted image .

Punce, uživajte še naprej, pa ne se preveč zmatrat pri pospravljanju user posted image  Kar bodoče očkate organizirat, pa bo !!!

LP!!!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5234
3.3.2007 10:41:35   
m a j c i k a
Žabika: ja mam blazino med nogami ko ležim na boku (sej drugače sploh ne morem ležat), na hrbtu mi je odsvetovala, ker je tamala že preveč odspodaj!!!
Sem šla z mami mal v center pa so me vsi tak gledal ko da bom vsak čas rodila, sej mora res hecno bit ko se tak premikam ko račka, sam vseenuser posted image  Iz same jeze sem ta mali pol mogla kupit v H&M dve kapici, ker jih še nima dovoljuser posted image user posted image !

Kok vse lepo pospravljate, pri nas pa to počnemo ob nedeljah dopoldan, oziroma to počneš naš ati, ki ni srečen če vsaj pet krat tedensko ne sesa, tak da mi že deluje rahlo obsedenuser posted image !

Mal moram it pomalcat, sem zjutraj bla samo na sadju in mi že pošteno kruli!!
Kaj bote kaj kuhale danes?

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 5235
3.3.2007 11:12:14   
Žabika
majcika: jaz zdele šibam na tržnico po girice in frišen kruhek, pa še skledo solate bom zraven naredila. Enostavno, pa hitro bo! In seveda dobro!

No sončka pa očitno ne bom dočakala!

Papa

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 5236
3.3.2007 11:13:28   
sezam
No pri nas zopet ena mirna noč (ta teden so bile kar vse) user posted image user posted image , tako da smo naspani.

erna14 -  najbolj mi je šlo pa na živce "prijaznost" v porodnišnici - v sprejemni user posted image  in pa dolgo čakanje user posted image . Point vsega je pa bilo, da sem prvič pristala v P na soboto, ko je bilo dežurstvo in so me bol izi gledal - kar mi je na naslednjem pregledu G (v P) tudi sama priznala. Sreča pa je bila, da sem drugič prišla k isti, sicer bi me verjetno še bolj šibal user posted image . Upam, da bo tokrat drugač user posted image

JJasna - ti pa si prava detektivauser posted image . Kje najdete čas za branje vseh forumov, jaz še tega komaj sfolgam brat. No ja, saj ko boste imele doma še enega razgrajačka, tudi ve ne boste imele več časa user posted image user posted image

m a j c i k a - si pa res boga s to nogo. Pa saj gre čas hitro naprej in bo tudi to minilo.
Za kosilo - špinaćna juha, pečeni osličevi fileji, pečene polovice mledega krompirja in seveda solataaa.

Sedaj pa še mi malo v pospravljanje. Popoldan pa gremo h kolegom, ki so se ravno preselili pogledat. Pa tudi ona je marčevka, tako da bova še kaj o tem rekli user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 5237
3.3.2007 12:14:09   
simonka
Dobro jutro drage user posted image user posted image user posted image !

Najperj čestitke user posted image user posted image user posted image  TeDyBear za njenega sinčka.

Sem zadnji dve noči dobro spančkala kot polhec. Zanimivo pa sem kar fajn nervozna. Vidim, da me je že A N J A ponoči pogrešala. user posted image user posted image user posted image

Bravo JJasna za vse informacije. Pravi detektivček.

Majčika čuvaj nogico. Vidiš moj in tvoj bi se lahko fajn družila, tudi moj rad sesa. Danes pa pride k nam mami in bo kuhala. Je rekla,da presenečenja, da mora ta zadnja dva dni svojo hčerkico - mene, še malo razvajati.

Lejčica ti tudi v torek? Ja to je malo zatišje pred viharjem, tudi jaz dobro spančaka in manj nočnih pohodov na Wc. Po mojem kmalu bo, pri meni zagotovo v torek, saj veš zaradi CR.

Tinnaja ne se preveč utruditi pri generalki, da nam ne pobegneš predčasno v P.

Draja nič bit živčna. Sigurno bo vse super veselo. Je lepo, da vas pridejo malo pozdravit in verjetno še lepše ko odidejo. user posted image user posted image user posted image  To je pač žlahta....

Žabika upam, da si dočakala sonček in že kje lepo v miruš piješ kavico.

Erna 14  si mi naredila luštke. Takoj grem nekaj popapat.

Skačica čestitke za 6 mesečnico. Upam, da sta uživala v kitajski im si privoščila kakšen dober pečen rižek zm jajčko in rakci. To imam jaz najraje v kitajski.

Tako zdaj pa se grem spet cartat k mojima dvema fantokoma. Še jutri sem doma pa grem.

Seveda ša preidem danes kaj napisat in poklepetata.
Papa

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5238
3.3.2007 13:29:07   
slumpo
ojla

sva se sedaj z mojim user posted image  nasmejala vašim pogovorom glede prevzema gospodinjstva možičkom....ja kaj čmo če pa imamo samo velikanske želje zaradi vgnezditvenega sindroma moči pa nobene in pol mora ta želja avtomatsko brez spraševanja pasti na naše nič hudega sluteče možičke...tudi mojemu to ne uide...ampak on pravi da to naredi z veseljem user posted image user posted image user posted image

sva bla pa dopoldan v trgovini dokler ni moj buhi še pri kolenih da lahko vsaj malček migam ker popoldan sem pa čisto hin...
pa skuhala in pojela sva tudi že sedaj pa čistilna akcija...kolikor pač bom bova zmogla...

bodte lepo in pazite na buhije...

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5239
3.3.2007 13:29:51   
slumpo
 aja pa da ne pozabim.................................. 

Čestitke TeDybear za malega Jurija !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5240
3.3.2007 14:04:04   
vms
Ojla, tudi mene je kar nekaj prijelo, sedaj sem v pečico dala gratinirano cvetačko in bo mnjami, pa še po motovilc bom šla na vrt.Se mi že kar trga od veselja ko bom papcala.

Vidim, da ste vse vpregle svoje polovičke  100 na uro. BRAVOuser posted image
Jaz pa danes ne bom nič delala kar se tiče pospravljanja. Šla bom še v Eleclerc po kakšne puzzle, ker sem nora na njih in sestavljala dokler se ne prične kaj dogajat.
Aja meni taščica trobi že 14 dni, da grem jutri rodit. HA HA do danes me je non stop nekaj špikalo in lažni popadki so se kar vrstili, danes pa kot da bi odrezal . Kot da ne bi bila user posted image . A je to zatišje pred nevihto ali pa bom preživela en ne utrujajoč in neboleč vikend. No karkoli bo bo ok.

Pa ve souser posted image . A katero že kaj zvija, katera nam bo ušla to noč.?user posted image

No se še kaj pišemo čez dan zdaj grem pa po motovilčka.
pa
pa

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5241
3.3.2007 14:05:42   
vms
oj punce prvi stavek " da je tudi mene kar nekaj prijelo" je bil mišljen za papcat, ne za rodituser posted image
pa pa

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 5242
3.3.2007 14:46:31   
skačica
jah,slumpo,se ni ravno za smejat telim našim boljšim polovičkamuser posted image . Moj je res kmalu prišel in do sedaj sva zglancala sobico za najino Izo,pa spalnico,dnevno sobo,kuhinjo,zdej sem pa jaz pri kopalnici,moj je pa šel avto pucat. Ja,tud avto mora bit čist.
Je bil pa user posted image  zelo priden,je naredil vse kar je bilo treba in to prav z dobro voljo. Je rekel,da mi bo vedno tako pomagal,ne samo zdaj ko sem nosečkauser posted image .
No,zato ker je takšen,sem ga pa vzela za moža,ne?user posted image user posted image user posted image  Res je priden,no.

Pri nas je pa tašča kuhala kosilo,smo imeli takšno kmečko pojedino(kisla repa,pire krompir,pečenice). Men je pa to tko dobr. Sem se najedla,da sem pokala po šivih,ampak zdej sem ok,ker sem s pucanjem vse kalorije pokurla.

No,pa grem nazaj čistit,se še kaj javim. proti večeru pa v šoping,ker najin hladilnik fino že stoka,jaz pa zraven,ker je prazenuser posted image
Lepo popoldne!

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 5243
3.3.2007 15:34:36   
erna14
ojla

skacica:jst bi tud to papala k si tiuser posted image user posted image ,a ma tvoja tasca se kaj na zalogiuser posted image
sezam:sej pravm tale porodnisnca v lj je res vsaj po mojem mnenju k ena fabrka kjer se rojevajo otrocki kjer delajo delavci brez vsakakrsnjega obcutka,tko cist na izi k da si ena rezervna guma tam k jo morjo obdelatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .sicer pa pr men se je pred kako uro k me je mami nasibala vn sprehajat zacel neki dogajat,tko da me sravfa po trebuhu in cedalje huje je tako da mogoce se tudi meni zgodi da danes pristanem v porodnisnici,pa kot sem vidla na seznamu ste tud pr vs nastimal spet soboto,a se pr vas tud kaj ze dogaja?
majcika:nc se ne obremenjuj kako zgleda k hods,jst mam nasprot mene sosedo k je stara tam cca.90 let pa sva se zjutri srecale odspod pr nabiralnikih in sva istocasno startale gor pa dokler sm jst prdihala do stanovanja v drugo nadstropje nje ze ni bilo vec nikjer je bla ze v stanovanjuuser posted image user posted image user posted image

lp.erna

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5244
3.3.2007 15:55:11   
marjetka
Ojla user posted image ,
čakam lubija pa mal visim na internetu, včeraj ponoči sm potem kr našga user posted image začela gnjavit da se nej pogovarja z mano, ker apč nisem mogla spat in morm rečt da je bil kr potrpežljiv.
Danes zjutraj me je bolelo kot da bi dobla menstruacijo, pojavil se je še večji izcedek potem pa je vse prenehalo (lažno upanjeuser posted image ), na koncu bom pa čez rok.
Ja to da sm številka pr dohtarjih sm se že navadla, ampak tud dostkrat jim povem v faco kaj si mislm če mi kaj ni všeč (no v nosečnosti imam itak dost pripomb na precej stvariuser posted image ).
Glukoza je padla tako da morm nujno najdt en košček čokolade,
lp

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5245
3.3.2007 16:16:40   
majita
Pozdravček!

Nimam velik časa... Naša Ana je drugač na svet prijokala 11.2. in ne 12.2. Sicer ji ni velik manjkalo do 12.

Pa čestitke vsem tistim, ki se že certlate!

LP-ček

11/02/07 se nama je pridružila Ana

(odgovor članu marjetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5246
3.3.2007 16:43:44   
m a j c i k a
Simonka: najina dva bi res lahko kakšen klub sesanja odprla, se mi zdi da včasih komaj čaka, da kaj pade na tla, pol pa reče "ljubica ne se prepogibat bom jaz lažje s sesalcem!!user posted image user posted image user posted image "

Erna14: joj tale tvoja s sosedo je pa še boljša!!!!!user posted image user posted image user posted image  Si mi kar dala energije da grem malo na luft, čeprav počasi in mislim da si bom pohodne palce za oporo s sabo vzela pa mami seveda, ker naš ati je dobil mal fraj, ko je bil tak priden sma ga na kavio  skolegi poslale, to so še hujši čveki ko naši.....

Skačica: čestitke za obletnico!!user posted image

Žabika: ribice, mmmmmmmmm mogoče pa jutri? Ful jih mam rada pa jih velik premalo jem!!!

Joj začelo je dežavati!user posted image  Ne vem če bo kaj z mojim razgibavanjem, bom mal počakala, če ne bo pa kaka kavica padla, se čujemo zvečer!!!

A misli katera danes rodit???
Glede polne lune naš ati je uro naštimal da boma gledala lunin mrk.....user posted image , ubiojem ga če me res zbudi!!!!!

(odgovor članu majita)
Neposredna povezava do sporočila: 5247
3.3.2007 16:51:00   
tejčica
Pozdravljene!

Mi smo pa danes dopolnili 39. teden in štartamo v zadnjega!!! Se mi kar en cmok dela v grlu, ko vem da kmalu našega pikeca dobim v naročje.user posted image  Sicer sem pa jaz danes dosti boljše in upam da pri tem ostane.

Ženske, ne tolko o hrani razpravljat! Kakšne lušte po tortici ste mi naredile... Bom morala nekaj sladkega naredit. Sem pa danes sama za kosilo in sem si naredila veliiiiko skledo regrata s krompirjem.

Punce, kar nekaj bi vas že moralo rodit, pa ne vem kaj čakate?user posted image  Spoky, Slonči, Freya, Blue sky, Lana 22, Bibi, Sezam, Pocka, Erna14, dejte že šibat v P!

Draja, a nam zaupaš recept za Manchmellow pecivo!

Lejci, vaš user posted image  je torej že čisto pripravljen da pokuka ven!

Majcika, a spet si zapravljala!user posted image  Mene je danes tašča povabila zraven v šoping pa iz previdnosti nisem šla. Vem da bi spet kaj kupila ker se enostavno ne morem zadrževat, rabim pa ne več nič! Je pa vzela Tajo sabo in njo oblekla.user posted image

Pa nehajte vse čistit, ker imam slabo vest. Bom mogla spet ponoči nehat spat, da kaj doma naredim.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5248
3.3.2007 17:33:28   
tinaaja
Erna, ampak moram pokomentirat tvoj komentar na Lj P, ker se mi zdi, da je tok lahko komentirat od zunaj... sama sem bila zal uporabica hotela 3 dni, ko so mi deleli prekinitev nosecnosti, celo nosecnost hodim tja na preglede + poznam zaposlene. In sledi retoricno vprasanje: pa sploh ves, kok in kaj imajo zaposleni dela?! Doker tega ne vidis od blizu, si ne mores predstavljat in na nek nacin razumem, da si tako mislis (sem se tudi jaz razburjala zaradi dolocenih stvari leto nazaj). Ko vidis, da ima en G po viziti za oddelat odgovornih 25 UZ (NS in morfologij), se kar malo zamislis. Ko ima v ambulanti 20 svojih pacientov + 10 uregentnih ali poslanih, po tem, ko je bil dopoldne v operacijski,... da so v P napoteni vsi nujni, rizicni ali kako drugace delikatni primeri, ki morajo biti sprejeti, in ko morda pomisli, a so sestre, G in osebje SAMO LJUDJE, morda zacnes zadevo drugace gledat. Da imajo tud oni lahko tezek dan za sabo, tezko izksunjo. A si predstavljas kok tezko je G povedat, da je nekaj narobe z otrockom, ki se ga nekdo tok veseli. Ker je tud on clovek in ima custva.. In konec koncev mi je danes na pogovoru babca potrdila to kar zmeraj trdim, da je najvec odvisno od nas, pacientov. Ce si ti prijazen, bos zelo redko naletel na neprijazen odziv in to je tudi moja izkusnja. To, da grem v ambulanto po 2 urah cakanja nasmejana, pomeni, da je tudi sestra nasmejana, da lepo popedenava zadeve, se skupaj zmeniva in nasmejiva in je vse lazje. Ne mores verjet, kaksne so nekatere pacientke.. Kaksne storije sem danes slisala - pa jaz bi jih tepla, da tko serjejo po glavah osebja.
Skratka povzetek: najvec lahko sam naredis za odnos, ki ga bodo drugi imeli do tebe. Problem v Lj P niso zaposleni, ampak sistem in pomanjkanje kadra. Tukaj pa se spet vrnem k prvi tocki - ce smo mi nasmejani, potem lahko v veliki vecini pricakujes podoben odziv.
Seveda izjeme potrjujejo pravila. Lahko pa recem, da sem v zadnjem letu prezivela velikooo ur v Lj P in da nekaj pa sem le izkusila sama in da neke negativne izkusnje nimam. Sem vse ovire premagala s prijaznostjo in nasmehom, kar pa se mi zdi pomembno vodilo v zivljenju, ne samo v Lj P.
Ufff malo sem se razpisala...

Skratka, palacinke so padle, jaz koma diham. zdaj grem gledat Lost, da malo prebavim  
Tejcica, zadnji teden pravis Se malooooo :)

Majcika, jaz bi kaksen teden se pocakala s porodom, ceprav sem danes dopoldne imela cist drugacne obcutke in otrdevanje kot drugace in sem mojega ze zacela preparirat

Marjetka, pa saj imsa se cas, ceprav bi rekla, da izcedek napoveduje

grem lezat, ker mi je kar slabo od prenazrtja - ampak mi ni dovolj, kar razmisljam, kaj bi se dala v usta (namrec caka me svez mamin strudl )

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5249
3.3.2007 17:36:42   
draja
Evo žlahta od mojga je šla. Je bilo spet bolj mučno vse skupaj. Očitno pa jim je pecivo teknilo, ker so ga zmazali pol pladnja, čeprav pohvalit na glas pa nobeden od njih ne zna user posted image . Blagor vam, ki imate kul tašče!!!

Tejčica evo recept od Manchmellow peciva, samo jaz dam precej manj sladkorja kot piše, tako v testo kot v beljakov sneg (kar ene pol manj), ker je sicer totalno preveč sladko:

http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=3197

Punce uživajte v še preostanku sobote. Jaz sploh ne hodim več na sprehode, ker me skoz neki boli, pa trebuh mi med hojo otrdeva. Pol imam pa slabo vest, ko doma igram družabne igre z mojim.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  208 209 [210] 211 212   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?