|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
4.3.2007 19:24:23   
tejčica
Evo mene, naspano. To sploh ni več res. Spim ponoči, spim čez dan. Očitno si delam zaloge za naprej.

Dskubin, no, pol pa velja za naslednjič ko te prime čistilna mrzlica. Se bo še več nabral.user posted image  Sibil pa pravi še, da se pobira počasi. Thaiss in ostale mamice, ki so rodile začetek tedna, so sedaj najbrž že doma, samo časa za RR še nimajo. Upam da vse nove in povečane družinice uživajo maksimalno.

Majcika, mogoče je pa to to!!! Sicer pa tudi jaz na wc-jui zadnje čase non-stop gledam papir, če se kaj pripravlja.user posted image

Kako je kaj z Blanči?

Oooooo, Urskas, od tebe pa tudi že kar nekaj časa ni bilo glasu. Tudi tvo dan D se hitro bliža.user posted image

Draja, user posted image user posted image user posted image , vidve s Tajo bi bile pa res za vkup.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5301
4.3.2007 19:47:41   
Lejci
No pa smo prilezli do večera. Pri meni se še nič ne dogaja, dan je bil pa res obupen.

Še vedno mam neke bolečine, ki obupno spominjajo na PMS... križ, spodnji del trebuha, boli me pa tudi cel trebuh, kot pri prebavnih motnjah - ki so tudi vključene. Ju-pi. Da ne omenjam otrdevanja trebuha, ki postaja mal neprijetno... ampak zelo neredno. Pa še navzdol me obupno tišči... o kakšnem čepu ali čem podobnem seveda ni sledu.

Tko da sem se cel dan gibala na relaciji postla - stol - vc user posted image . Za kosilo sem pojedla 1 mamin jabolčni zavitek, pa še to samo zaradi prevelikih oči in ne lakote. Če pomislim na hrano, mi je slabo.

Dskubin, js mam tut spakiran M-joy s celimi lešniki za v porodnišnico, pa še piškote, če bo kriza user posted image . Sem se tut več kot pol nosečnosti držala diete... v bistvu ne zarad cukra ampak zaradi prehitrega in precejšnjega zatekanja, je moja G nardila celo paniko okoli tega.  In mam zdej včasih prave napade želja po "normalni" hrani.

No bomo vidli, kaj nam prinese noč... 

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5302
4.3.2007 20:29:57   
skačica
Dober večer!
Kak lep dan je za nami. Mi smo ga izkoristili,smo se fino našetali zdaj pa tlele po forumu bluzim. Sem pa že dopoldne pisala dispozicijo(sem bila pridna) in jo bom zdej nadaljevala,samo da se od RR odklopim.

Sem upala,da bo sprehod kaj pripomogel k dogajanju in se bo kaj začelo ampak nič ne kažeuser posted image . Vse kar sem pridobila s sprehodom so še večje bolečine med nogamiuser posted image in adijo. Pa tud luna name očitno ne vpliva.
Priznam,da tud jaz vedno gledam papir na wc pa nič novega ne vidimuser posted image .
Saj,zdejle si tako zelo želim,da bi se kaj dogajalo,ko se bo začelo me bo pa panika grabila.

majcika,kam se pa teb mudi? A nisva zmenjeni,da počakaš lepo do 18-ega?
No,če boš šla,držim pesti,da bo hitro in lahko....

Pri nas tud tašča kuha vsako nedeljo in pridejo še svak in žena pa otroka na kosilo. No,pa tud čez teden večino kuha ona,edino ko ima jutranjo službo kuham jaz. Skratka pri nas je to kar fino urejeno.
Ko sem pa hodila v službo pa itak nisem jedla doma,ker sem bila od doma po cele dneve. Takrat sta kuhala samo zase.

Lejci,po moje boš tud ti kmalu spakirala v porodnišnico.Morda pa nate luna le deluje???

No,grem še mal možgane treniratuser posted image  pa pridem še kasneje kaj pogledat,da vidim če se katera zares odpravi v P.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 5303
4.3.2007 20:33:12   
Žabika
No pa res nobena danes ni šla! Jah očitno bomo zdaj res še vse malo čakale.

Moje počutje sicer še kar ok, samo zadnja plat me ne uboga. Ampak saj imam jutri pregled, pa upam, da bom dobila še kakšen nasvet, kaj narediti. Smo pa tudi mi preživeli dan večinoma zunaj, res je bilo lepo in toplo.

Lepo da sta se po dolgem času oglasili lulu155 in urskas! Zdej bomo lahko še kakšno rekle in si krajšale čas!

Meni se čisto nič ne ljubi, tako da se kar na hitro poslavljam!
Ljubljančanke se pa tako ali tako jutri vidimo in kakšno v živo rečemo!

Papa,
Ž.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 5304
4.3.2007 20:33:46   
Žabika
Čakajoče:

user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. freya (31) – LJ user posted image
user posted image 2.3. blue sky
user posted image 3.3. Lana 22 (24) – PO user posted image
user posted image 3.3. Bibi (26) – CE user posted image
user posted image 3.3. sezam (32) – LJ user posted image
user posted image 3.3. pocka user posted image
user posted image 3.3. erna14 (27) – LJ user posted image
user posted image 6.3. Vanji - PO
user posted image 6.3. Lejci – LJ user posted image
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 7.3. alfa75
user posted image 7.3. simonka user posted image
user posted image 8.3. brundi
user posted image 8.3. urskas (31) – LJ user posted image
user posted image 8.3. Karina (32) – MB
user posted image 9.3. Dajadada (28) – LJ user posted image
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 10.3. darchy
user posted image 10.3. tejčica (29) user posted image
user posted image 10.3. valhativa user posted image
user posted image 11.3. Encijan (36) - LJ
user posted image 11.3. PikaPoka12
user posted image 12.3. klavdyk (24) – SG
user posted image 12.3. patricija12 user posted image
user posted image 12.3. Žabika (31) - LJ user posted image
user posted image 14.3. MoonEve (26) – PO user posted image
user posted image 14.3. VMS – LJ
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ user posted image
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 17.3. tinaaja (28) – LJ user posted image
user posted image 17.3. ksenjica78 (28) – LJ user posted image
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. malička user posted image
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Taya85 (21) user posted image
user posted image 18.3. Snorklja (30) – SG
user posted image 18.3. skačica - CE user posted image
user posted image 18.3. majcika (26) – CE user posted image
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči (30) – CE user posted image
user posted image 20.3. dolgolaska (27) - LJ user posted image
user posted image 20.3. cv105 (27) – PO user posted image
user posted image 20.3. lulu155
user posted image 21.3. LI (29) - MS
user posted image 21.3. Naomi (30) – LJ user posted image
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (30) – LJ user posted image
user posted image 23.3. kresnička – LJ user posted image
user posted image 23.3. soncek78 – IZ user posted image
user posted image 23.3. bincika – CE
user posted image 24.3. turistka (28)
user posted image 24.3. LeINA (26) – MB user posted image
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 – LJ user posted image
user posted image 25.3. Pikca - LJ user posted image
user posted image 25.3. babri (30) – BREŽICE
user posted image 25.3. LP (25) – CE user posted image
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO user posted image
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 26.3. maab
user posted image 27.3. draja (27) – PO user posted image
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image 9.4. Boni3 user posted image
user posted image --.3. Neda

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5305
4.3.2007 20:39:23   
beki24
Živjo!

Malo vas berem in me vaša situacija ( februarja en kup rodit, sedaj pa še nobena), zelo spominja na naš oktober!
so rojevale septembra, potem smo pa klepetulje ČAKALE DO 9.10 ( in jaz sem šla prva, čeprav sem imela PDP šele 22.10user posted image ), NO POTEM SMO ŠLE PA KOT PO TEKOČEM TRAKU- ENA JE MORALA ODPRET SEZONOuser posted image

Želim vam čimhitrejši in čimmanj boleč porod ter da bi vse zelo kmalu stiskale k sebi svoje štručke!!

lp

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
4.3.2007 21:27:23   
tejčica
Simonka, jutrišnji dan v P naj ti hitro mine, v torek pa veselo stisni k sebi Jakca. user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5307
4.3.2007 21:36:11   
simonka
Drage moje user posted image user posted image user posted image :

Počasi se poslavljam, samo za par dni, pol pa se spet pridružim. Malo sem zmedena sreča in veselje, pa strah, da bo vse ok pa 1000 stvari. Verjetno čisto normalni občutki.  Res sem neka čisto čustvena, samo sem se celi dan stiskala z mojima fantkoma.

No jutri mi naredijo še vse preizskave, v torek zjutraj ob 8h pa CR.  Sicer sem možeku pokazala , kako vam napisati sporočilo, če ne pa javim po Žabiki ali Tejčiki.

Tako vse vas imam rada, mislim na vas , želim še čim lepše trenutke do porodov. ko pa pride dan D pa čim lažje porode in čim večjo veselje ob vaših zlatih otročkih.

Pa pa moje nosečke. 

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 5308
4.3.2007 21:43:09   
tejčica
Simonka, verjamem da si polna čustev. Sploh ker veš da gre sedaj zares. Še malo, čisto malo, pa bo detece pri tebi v naročju. Srečno!user posted image

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5309
   [Brisano sporočilo]
4.3.2007 21:43:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 5310
4.3.2007 21:53:15   
Žabika
Simonka: srečno! Mislim nate in držim pesti, da bo vse ok! Ko pa boš že stiskala malo štručko k sebi, nam pa le sporoči, da se bomo veselile s tabo!

Kr-enamami: lep pozdravček in še enkrat iskrene čestitke za Maksa. Hvala za tvojo porodno zgodbo! Lepo se cartajte in javi se še kaj. Pa hvala za lepe želje!

Nočko,
Ž.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5311
4.3.2007 21:55:12   
tejčica
Kr_enamami, lepo da si se nam javila. A je možno da so ti dali premočno dozo EA? Sedaj pa le pridno počivaj in crkljaj sineka. Bravo mami!

Neposredna povezava do sporočila: 5312
   [Brisano sporočilo]
4.3.2007 21:59:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5313
4.3.2007 23:32:06   
Anonimen
Kr_enamami, še enkrat čestitke! user posted image Pa lepo da si se nam javila, sedaj pogrešam samo še kakšno slikco.

Magor, sem gledala slikce vaše Mije v albumu in je prava princeska!

Sem pa ugotovila, da se nam je kr nekaj punc s seznama nosečih izgubilo oz. da se nič ne javljajo. Me prav zanima kj je z Bibi, ki je bila kr redna naša dopisovalka, pa Lana 22 je imela ene krvave izcedke in je čakala na porod,... punce dajte se nam javit!

Lp, jjasnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5314
5.3.2007 0:09:26   
brinaa
Jaz sem pa kar malo jezna nase, ker sem za 1 dan zamudila sestanek za EA v Mb. V terminu, ki je sledil je dr. Zabavnik bil odsoten, če pa bom klicala ta teden, mi bodo pa rekli, da sem prepozna, saj naj bi šel na pogovor 4 tedne pred terminom (moj pdp med 16 in 18.03). Sicer pa je mogoče tako bolje, ker tega zdravnika , ki daje EA v Mb. zelo težko dobiš, se bom pač psihično pripravila na malo močnejše bolečine.

Kr-enami, meni se pa zdi da ne more biti ravno prijetno, ko sploh pritiskati ne moreš. Je pa fino, da nisi čutila bolečin, ki ti jih dajo umetni popadki.
user posted image , no katera bo odprla sezono?

Jaz se v zadnjih dneh počutim zelo dobro, razen kisline in nenavadno povečanega apetita, malo slabših živcev do otrok, (no, vsega le ni tako malo) se prav dobro počutim.
Se pa odločam glede porodnišnice, čeprav verjetno čisto brezveze kompliciram, ker imam za spremembo spet po dolgem času preveč časa za razmišljanje.
Lepo spite.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5315
5.3.2007 0:19:09   
skačica
Joj,jaz še kar strašim na računalniku,sem pa ravnokar končala kazalo za diplomo user posted image (to je več kot polovica cele dispozicije),jutri še dopolnim literaturo pol pa kar bo bo. Jaz bolj pametna pač nisem. Če še to ne bo dobro pol pa ne vemuser posted image . Dost mam za dons,ker mi bodo oči ven iz jamic skočileuser posted image .Ja,na RR sem pa mogla prit še malo povohljatuser posted image .

Kr-enamami,super porodna zgodba user posted image . Jaz bi tud brez bolečin,ampak sem bila tko faulasta,da se nisem šla nič menit. Bom pač trpelauser posted image .

simonka,ja ti pa vedno tako lepo napišeš,da me prav stiska. Še malo pa boš imela še Jakca v naročju.Evo,enouser posted image  zate.

Jaz sem še včeraj jamrala kako je naša user posted image mirna,no danes je pa ponorela očitno. Ves večer že nekaj muva po trebuhu. Hvalabogu vsaj nekaj.
Noge imam pa danes tako zatečene, da komaj čakam,da grem v posteljo in si jih podložim z odejami in povštri.
In potem vmes,ko pišem dispozicijo vsake toliko pomislim kako bo zgledal moj porod in ne morte verjet,ampak mene je strah kako bo. Pa tko čakam kdaj se bo začel pol bom pa vsa prestrašenauser posted image .

Mah,grem zdaj spat. Upam,da bo jutri kaj več novic. Danes se namreč spet ni zgodilo nič novega. A zdaj bomo pa zamude pisal???user posted image user posted image user posted image  Mal pohitite,no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5316
5.3.2007 0:27:25   
Pikca
Živjo,

dobila sem sporočilo od Sezam, pravi, da je prišla v P. s popadki na 10 min, CTG ni nič pokazal, so jo pa zadržali zaradi previsokega pritiska. SMS je sicer prišel že ob 19h, pa sem ga šele zdaj videla, tako, da bo lahko kmalu kakšna novica...  bom čekirala mobija, spat itak ne morem, ker me nekaj muči prebava.

Lp, Pikca

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5317
5.3.2007 0:43:23   
Pikca
Skačica, user posted image za dispozicijo, ful si pridna.

Kr_enamami - hvala za porodno zgodbo in za lepe želje, pa veliko lepih trenutkov z Jakcem!

Simonka še enkrat srečno user posted image

Grem vseen v pojstlo, lahko nočko, Pikca

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5318
5.3.2007 6:39:31   
Anonimen
Dobro jutro user posted image in mamice user posted image

skacica si bila pa res pridna vceraj user posted image
beki24 hvala za lepe zeljeuser posted image
simonka
naslednjic ko bos zopet z nami bos ze cartala malega Jakca,Naj ti mine cimhitreje,da se boste kmalu cartali domauser posted image user posted image

Samo res je verjetno cisto drugacen obcutek,ko ves jutri bo,kot pa da pride kot strela z ajsnegauser posted image ...Me prav zanima al me bo kaj panika zagrabla,ko bo slo zares pa kaksna bo reakcija pr user posted image user posted image ...Hmmm samo glede na to,da jaz nonstop delam kaksne scenarije pol mislim,da j epri meni boljse,da pride kot strela z jasnega.Nic casa za razmisljat samo akcijauser posted image .
brinaa imava se dokaj blizu pdp mogoce bova istocasno dihali tamuser posted image ,nikol se ne veuser posted image
Pikca
kako je pa tvoja noc minila??Se med nami ali ze v P??
Sezam pa je verjetno odprla uradno sezono ???Ali pa Majcika??

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 5319
5.3.2007 6:52:06   
simonka
Vidite da ne moram brez vas drage nosečke.

Počasi odhajam in vas še enkrat prisrčno pozdravljam.

Papa

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5320
5.3.2007 7:20:00   
tinaaja
Simonka - drzi se, mislimo nate user posted image Se malo pa bos imela pikca v rokah user posted image

Kr_enamami - user posted image samo da  je za tabo in da ste vsi OK. Lepo, da si nam vse opisala in si lahko mislim, da si bila malo v soku, ko ni bilo bolecin. Verjetno si vsak predstavlja porod in ce je nekaj cisto drugega, si kar malo prsenecen.

Skacica, pridna, da si uredila dispozicijo. Pa sj ti bo potrdil. Verjetno nas je vse na nek nacin strah zacetka in celega poroda. Saj ni ravno kot it na kavo. Ful custev, pa seveda bolecine, ampak .. se splaca a ne user posted image

Sezam - Pikca a se je kaj javila?

Jaz sem se celo noc prestavljala z enga boka na druzga, ker mi prvic zgleda ni bilo do spanja na hrbtu user posted image Sicer sem spala, ampak sem se ****-krat zbudila. Tko da imam ze kavico pri sebi, da pridem k sebi.. PA soncek je in jaz sem skustrana user posted image

Ljubljancanke, ob 11 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5321
5.3.2007 7:24:38   
amy26
Simonka, lepo opravi danes, jutri pa srečnouser posted image user posted image

Kr_enamami, lepo da si se nam oglasila in da sta s tvojo pikico zdaj v redu, zdej pa čimveč cartanja in pa seveda počivanja.

Veliko sreče danes Sezam, če boš rodila pa čimanj bolečinuser posted image user posted image

Jaz grem hitro pod tuš pol se pa zrihtat, ker grem na prvi CTG, pa danes imamo polnih 37 tednov, pa seveda na kavico ob 11 uri če vse do takrat ne rodijo, kar dvomimuser posted image .

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5322
5.3.2007 7:32:50   
Pikca
Dobro jutro,
danes pa res lahko napišem "jutro", ker sem malo bolj zgodnjauser posted image . Možek je šel v službo in odpeljal Živo k babici. Imam zgleda nek virus, poleg prebavnih težav sem začela še kašljat in čist sem hinuser posted image .

Od Sezam še nimam nobene nove info.

Grem kar nazaj spat...

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5323
5.3.2007 7:50:41   
tinaaja
Aja, mooneve se ze par dni ni javila - a se ze cartas?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5324
5.3.2007 7:58:16   
m a j c i k a
user posted image  jutro, še vedno sem v enem kosu in z vami!!! Ponoči se je sicer stalno nekaj dogajalo, ampak bo zgleda še minil kakšen dan ali dva... Izcedek je še vedno prisoten pa tudi rahle bolečine v spodnjem delu trebuha in križa, niča kaj prijetno a bo že, samo da se začne konkrektno kaj dogajat....

Skačica: vidiš še vedno te čakam, samo malo boš mogla pospešit dogajanje drugače tre bom res prehitela...

Simonka: želim ti čim krajši in neboleč porod, pa javi se nam takoj ko boš sposobna, bomo v mislih s tabo...

Kr_enamami: hvala da si delila svojo porodno zgodbo z nami, ki nas vse to še čaka, glavno da si že doma in da je vse za tabo a ne? Pa kakšno slikco nam pošlji, da se bomo lahko spet malo raznežile...

Tejčica: še sem tu, tudi luna nima nekega močnega vpliva izgleda, bomo vidli danes na pregledu kaj bo pa na CTg ob 2h. Blanči je še vedno v bolnici zaradi beljakovin reva pravi da bo počasi znorela od vročine in dolgega časa, notri tako kurijo da se kar naprej tušira... lepo vas pozdravlja!!!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?