|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
2.3.2007 20:08:22   
A-N-J-A
Čestitke tedibearuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 5201
2.3.2007 20:10:49   
pocka
user posted image   user posted image   Čestitke TeDybear za malega Jurija !!!  user posted image   user posted image

No pa imamo prvo Marčevko!   user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 5202
2.3.2007 20:11:31   
Anonimen
TeDYbear, čestitke za Jurija! user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 5203
2.3.2007 20:20:43   
Anonimen
No, še to da dopišem, da v nedeljo ne bo samo polna luna, ampak tudi lunin mrk!user posted image
http://24ur.com/naslovnica/ekskluziv/zanimivosti/20070302_3091311.php

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5204
2.3.2007 21:03:10   
tinaaja

TeDyBear- cestitke user posted image  

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  12.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
user posted image     21.02. Zora : ?, 3270 g,  53 cm (pdp: 1.3.) 
user posted image   23.02. Force : Živa, 2840 g, 50 cm (pdp: 5.3.)
         23.02. Sandra-10 :                             (pdp: 10.3.) - javi ostale info user posted image
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)
user posted image   26.02. Ela 80 : Ela, 2850 g, 50 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    27.02. Thaiss : Matia, 3070g, 51cm (pdp: 7.3.)
user posted image    27.02. K_a_t_i : Žiga, 3320 g,  51 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    28.02. Tekica : Klemen, 3200 g, 51 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    28.02. Sibil : Lukas, 3610 g,  54 cm (pdp: 9.3.)
user posted image    28.02. Kr_enamami : Maks, 3800 g,  52 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    02.03. TeDyBear : Jurij, ? g,  ? cm (pdp: 23.3.)

user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5205
2.3.2007 21:22:06   
*sonchek*
Hej čveke!

Priznam, da sem odvisnik od tega foruma user posted image Sicer ne morem vsega sproti prebrat, pa vseeno...
Najprej čestitke vsem novim mamicam user posted image user posted image user posted image

Mi smo še vedno fino - danes smo bili spet zunaj (čeprav samo 10 minutk user posted image ), ampak je res pasalo zadihat malo zraka. Čez kakšno urico bomo zbudili našega polhka, ga previli in podojili, potem pa gremo spat - sem že pošteno utrujena, pa čeprav ne delam NIČ (dobro, da imam ob sebi možeka, ki je zdaj prevzel vlogo gospodinje user posted image ).

Čuvajte se in bušije (joj, jaz ga kar malo pogrešam user posted image - ne bi si mogla mislit, da bom kdaj to rekla.... user posted image )

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5206
2.3.2007 21:24:53   
skačica
user posted image Čestitke TeDyBear za fantka Jurija!user posted image Zdaj pa res že fantje prevladujejo,bomo mogle me,ki pričakujemo punčke mal pohitet,ne?user posted image
Da spravimo seznam spet v neko ravnovesje.

Obljubim,da ne bom več rajcalauser posted image  s hrano,ampak vseen moram povedat,da sva se z user posted image  ravnokar vrnila iz kitajske. Večerja je bila božanska ,sva pa praznovala najino šestmesečnico porokeuser posted image . Jah,vsak izgovor je dober,da greva ven jest.
Zdej se pa počutim ko ena debela krvavica,komaj še sedim na stolu,diham pa s škrgami. Po moje je mala v trebuhu čist zgužvana,ker je moj poln želodec ves prostor zasedeluser posted image user posted image .

Men se pa tko user posted image ,da ne vem kok časa bom še vztrajala v budnem stanju. Me jutri čaka čiščenje,me je pa že mož spraševal kako intenzivno in natančno jaz to mislim izvajatuser posted image  pa kok časa bo to trajal. Ga že skrbi kok bo mogu delat,ker mi je obljubil pa tudi po pravici povedano,jaz nisem več sposobna sama pospravljat,ker me potem vse tok boli,da komaj živimuser posted image . Najraje bi najela čistilko pa naj ona čisti zdej ko jaz nisem sposobna.

Ko sem šla iz knjižnice,sem se ustavila še v Direndaju in kupila dve rožice(zdej so neki popularne). Ena bo na vozičku,ta druga pa na zibki. Kok so cort.
Jah,mal pa morm zapravljat,ker drugač nisem zdrava. Aja,pa še enega zajčka,ki visi dol iz žoge in igra pesmico,ko ga potegneš. Tak luštkan. Zdej pa po moje res nič več ne bom kupila.

no,grem zdej na sedežno vedrit,pa možu gužvo delat pol pa spat. Upam,da vas dons ponoči ne bo veliko imelo dežurne službe na RR.

Lahko noč!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5207
2.3.2007 21:47:19   
Anonimen
Evo prvo marcevkouser posted image user posted image user posted image

Cestitke TEDYBEAR za user posted image Jurijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5208
2.3.2007 22:09:11   
Anonimen
Hejla souser posted image !

Evo nekaj novic o TedyBearu in Juriju:
PDP je imela 23. marca, na rojstni dan, pa se je mali odločil, da hoče imeti svoj rojstni dan.
Bila sem prisotna pri porodu in kot vila rojenica imam za vas naslednje podatke:
njen tretji sin je Jurij, tehta 2.680 gramov, dolg je 52 cm, obseg glavice pa je imel 33 cm. Moram povedat, da čeprav je bilo v tretje, da je kar trajalo - ni se odpirala, oz. se je zelo počasi in je bila precej utrujena. Ponoči ji je namreč odtekla voda, tako da je ob osmih zjutraj dobila umetne popadke, ki pa so se zaključili s porodom ob 16.43.

Oba sta v redu, mali je zdrav, ona ni bila šivana.
Moram reči, da je bilo iz druge strani vse skupaj kot nekaj nepozabnega, krasnega ... čeprav vseeno upam, da ko bom avgusta sama na vrsti, vse skupaj ne bo trajalo tako dolgo ...

http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=155865&t=155865

Sem cel detektiv, mi pa res nič ne uide...user posted image

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5209
2.3.2007 22:14:50   
dskubin
TeDyBear, čestitke za sinčka!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5210
2.3.2007 22:17:18   
amy26
Čestitke Ela80 za Elouser posted image user posted image  in pa seveda čestitke TedyBearu za Jurijauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5211
2.3.2007 22:18:12   
Anonimen
Evo pa še od Sandre-10:

"deveti uripotek je bil res hiter in nepričaakovan, ko so me sprejeli v bolnico so mi delali razne preglede in ugotovili, da je plod premajhen za ga staros, da ima nogice krajše za cca 4 tedne ter nato še nazaqdnje ugotovijo, da je nekaj na srčku narobe. izvedela sem samo to da bo treba pospešiti porod ali naravni al umetno če pa to ne bi šlo pa umetno. No to je blo sredo in se niso odločili za pregled nato so v soboto naredili še dva uz in videli da imam premalo plodovnice prva beseda je bila od zdravnika če mi je odtekla, ker pa nisem bla 100% če mi je ali ne mi je naredil test ki je bil negativen(ni odtekla). V nedeljo večer nisem smela več nič jesti ter piti, če bi se slučajno odločili  v pondeljek za carski rez(konzilij določa). No konzilij se namreč ni odločil za carski rez al pa za gel za dozorevanje materničnega vratu, v pondeljek sem bla ob deveti uri zjutrtaj v porodni sobi in so mi trikrat na osem ur vsatvili gel ki ni primil bila sem nepresatno v ležečem položaju in imela ctg okrog, ker so čakali da bi dobla naravne popadke ali pa da bi bila odprta od1do2cm, da bi lahko dali umetne popadke. Drugo jutro to je v toek 13.02.2007 še ni bilo nič videti, da bi imela kake popadke ali da bi kaj odprta, in so se ob pol enajstih zdravniki odločili za carski rez.
Na svet je prijokal najin koranjak po imenu Patrik težki 2200gramov ter dolg 45centimetrov.
Ob rojstvu mu je bil ugotovljeno da ima šum na srčku. Toda sedaj že počasi napšredujeva.
Nobenega porodnega načrta nisem imela narejenega. Rodila sem v Mariborski porodnišnici in je vso osebje zelloo vvrreedduu ter zelo prijazno. Po carskem rezu šesti dan sva šla dmov.

LP
vsem ter uživajte v nosečnosti koliko še je imate do konca"

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 5212
2.3.2007 22:42:46   
sezam
Zgleda, da je res nekaj v zraku. Naš že cel večer razgraja, da je groza user posted image .

simonka - lepo, da je praznovanje uspelo user posted image user posted image

TeDyBear - čestitke za Jurija. Pa veliko lepih trenutkov. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Končno en pravi marčevec user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5213
2.3.2007 22:43:02   
Žabika
TeDyBear čestitke za Jurija!
user posted image user posted image user posted image

Grem kar hitro v posteljo, ker komaj še gledam!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5214
2.3.2007 23:36:24   
Pikca
TeDyBear čestitke za Jurija - prvega našega marčevčka in vse najlepše!

Jjasna, tebi pa hvala za podrobnejše info.

Vsem ostalim pa sam še lahko noč, sem zdele nekaj šivala pa sem čist hin... šivanka ni moja prijateljicauser posted image .

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5215
2.3.2007 23:54:58   
tejčica
user posted image user posted image TeDyBear, čestitke za sinka Jurija!user posted image user posted image

Pri nas pa se je stanje na srečo malo umirilo. Se je user posted image  odločil da malo zaspi, jaz pa hitro za računalnik, sedaj ko lahko sedim. Sem imela pa ful čuden občutek, je brcal čisto drugače kot običajno. Najbolje da grem kar spat, dokler je še mir v bauhiju.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5216
2.3.2007 23:57:56   
marjetka
No bom pa jst danes malo rogovilila tu gori, ker pač ne morem spat.
Najprej čestitke vsem mamicam in očkom za njihove user posted image , pri nas še vse mirno razn to nočno otrdevanje mi ne da spati, ampak tako je že kakšnih 14 dni, sm se že kar navadla da ne vem kako zgleda življenje brez bolečega križauser posted image .
Sploh nimam občutka da se datum približuje, edino okolica me spominja ko me sprašujejo kdaj bo.
No pa se mi že malo spi, če pa ne bo uspeha pa se vrnem da malo poklepetam sama s sabouser posted image .
lp

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5217
3.3.2007 1:26:03   
Anonimen
Zivjo tudi z moje strani,

njaprej cestitke vsem user posted image , mamicam in atijem.

Nas rok se priblizuje, mali je kar zivahen, vsaj glede na prej. Upamo, da nas polna luna v nedeljo ne bo prignala v porodnisknico. pri nas nimamo problemov s spanjem, razen ce si popoldan vzamem cas za krajsi pocitek, kot sem to storila danes.

Sem pa ta cas, ko ne morem zaspat uporabila za to, da sem pripravila v kopalnici polico z vsem potrebnim za nasega novega clana. Pa en kup plisastih igrac sem preprala, da se bo mali z njimi lahko igral, verjetno gledal prve nekaj casa.

A je katero strah poroda oz. ima tremo?

(odgovor članu marjetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5218
3.3.2007 4:31:18   
A-N-J-A
Evo mene nočnega duhca......buuuuuu!
Sem opazila da je imela TeDyBear na isti datum PDP kot jaz in sem ji bila kar mal fouš,pol sem pa prebrala kolk časa je rojevala ji pa kr na enkrat nisem bla več foušuser posted image .
Jjasna dobr detektiv siuser posted image .
Jaz sem pojedla par piškotkov pa vroč čaj sem spila,je kr pasal temu mojmu bolečmu grluuser posted image .
Danes dop.gremo s prijateljicam na tortico v Zvezdouser posted image ,pa že študiram kakšno bomuser posted image .
simonka kje si pa ti danes,men je dolgčasuser posted image .
Grem probat še mal oddremat preden se naša uška zbudi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5219
3.3.2007 7:45:33   
tinaaja

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  12.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
user posted image     21.02. Zora : ?, 3270 g,  53 cm (pdp: 1.3.) 
user posted image   23.02. Force : Živa, 2840 g, 50 cm (pdp: 5.3.)
user posted image     23.02. Sandra-10 : Patrik, 2200g, 45cm (pdp: 10.3.)
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)
user posted image   26.02. Ela 80 : Ela, 2850 g, 50 cm (pdp: 8.3.)
user posted image    27.02. Thaiss : Matia, 3070g, 51cm (pdp: 7.3.)
user posted image    27.02. K_a_t_i : Žiga, 3320 g,  51 cm (pdp: 10.3.)
user posted image    28.02. Tekica : Klemen, 3200 g, 51 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    28.02. Sibil : Lukas, 3610 g,  54 cm (pdp: 9.3.)
user posted image    28.02. Kr_enamami : Maks, 3800 g,  52 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    02.03. TeDyBear : Jurij, 2680 g,  52 cm (pdp: 23.3.)

user posted image  user posted image user posted image  

STATISTIKA:

7 user posted image     in     10 user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5220
3.3.2007 7:51:08   
tinaaja
Dobro jutro user posted image

vikend je tukaj, dragi so doma juhuhu

Sonchek, in kako je kaj po enem tednu doma? Utrujenost, obcutki, oci je priden user posted image

Jjasna - po domace private birth detective user posted image   Sem dopolnila seznam s tvojimi podatki.

Anja - po domace Nocna ptica - kaksna cokoladna, tista zbita, k je nastna tko, da komaj en kos pojes ... njam...

No, jaz tud komaj cakam kavico z babco, da se malo pogovorimo, da zvem kaj novega.. Pol pa PALACINKE user posted image

Zdaj pa sprehod, itak.. Ahhh kok je zivljenje lepo brez migrene user posted image To je edina pozitivna stvar migrenskih napadov, da si pol prav vesel zivljenja, ko se ga resis user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5221
3.3.2007 8:07:59   
m a j c i k a
Jutro user posted image  in ne več user posted image !!!!!
Naše stanje z nogo je še vedno nespremenjeno, kljub atijevi dve urni masaži in trudu, žal ni pomagalo,žabika tvoje vaje so malo prezahtevne sem se komaj ustala, tak da je moj mel pravo zabavo!user posted image
Bomo vidli kak bo; zdaj pa res upam da gremo kmalu rodit, da se ne bo tole vleklo do konca nosečnosti!!!

Danes ni pa nič cartanja, ma ati neko obvezno predavanje v službi in pride šele na kosilouser posted image !!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5222
3.3.2007 8:09:23   
m a j c i k a
TeDyBear: ČESTITKE za JURIJA!!!user posted image user posted image user posted image Bravo prva uradna marčevka!!!

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 5223
3.3.2007 8:14:00   
tinaaja
Od ksenjice78 ni bilo vec javljanja - je sla not, da bi ji predcasno sprozili... Kaksna kaj ve?

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 5224
3.3.2007 8:47:50   
skačica
Dobro jutro souser posted image !

Jaz sem ravno vstala,še bolj škilasto gledam,ampak sem mogla takoj letet na RR,da vidim kaj dogaja.
Vidim,da ste nekatere spet malo podežurale tle gor

jjasna,ti pa si detektivuser posted image . No,saj fino,da si nam našla ti dve zgodbici.

tinaaja,tebi pa hvala za redno ažuriranje podatkovuser posted image . Ja,res so fantje že v premoči,se bomo mogle me potrudit,ki pričakujemo punčke.

majcika,tolaži se stem,da imaš samo še 15 dni,mogoče kak dan manj al pa kak dan več.
Naša je spet bolj mirna danes,še vedno spi. Boli me pa že vse spodaj,ampak po moje še nič ne bouser posted image .

Zdejle pa mojgauser posted image  najdem,ker se je očitno zgubiluser posted image  pol pa počasi zajtrk in čiščenje. Se še kaj javim,ni skrbi,da se ne biuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  207 208 [209] 210 211   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?