|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
27.2.2007 9:38:16   
TANTRA
Drage moje,
podajam vam razveseljivo novico, da je leto prašiča res nekaj posebnega.
Oznanja, da se začel naval plodnosti....In to je za nas fosilke najbolj razveseljiva novica...
Torej moj test je pokazal user posted image user posted image .....user posted image user posted image  Presrečna sem....
Začela sem jemati Dabroston in tbl. Elevit, ki so bogate z vitamini, minerali in malo večjo vrednostjo folne kisline in so namenjene nosečnicam.  Naročila sem se na prvi pregled čez 3. tedne...
Do takrat pa počitek...in nestrpno čakanje, da zvem če bo vse ok...Mora biti...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
27.2.2007 9:41:59   
Anonimen
Čestitke in zdravo nosečnost!user posted image user posted image

(odgovor članu TANTRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1877
27.2.2007 10:30:29   
andreja2000

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T K E user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
27.2.2007 12:17:11   
pot
TANTRA, še ena klomifenka in še ena fosilka in nosečka več. user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke!!! Krasne novice! Zdaj pa le uživaj v nosečnosti, pa upam, da nam boš sporočila, ko prideš s prvega pregleda, koliko srčkov imaš.

Neposredna povezava do sporočila: 1879
27.2.2007 18:29:32   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image Tantra, čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!! Uživaj v user posted image  !!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
   RE: klub pozitivnih klomifenk
1.3.2007 11:22:37   
pot
Kako ste bodoče nosečke?

Še malo, pa se bo naš klub zaprašil, ko pa je toliko novih nosečk. user posted image user posted image user posted image Očitno bo letošnje leto res radodarno in bo tudi klub končno imel premoč v user posted image in bodočih user posted image . Najbrž je že čas da spet na dan privlečem sezname, ker malo novink gleda tako daleč nazaj ali pa jim čas ali nestrpnost enostavno ne dopuščata.

Si bom enkrat vzela čas, razen, če bi katera druga rada prevzela sezname, če ima katera več časa....

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
1.3.2007 12:46:33   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  TANTRA, kako lepa novica!

Čestitke in lepo, mirno ter zdravo user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
1.3.2007 18:35:45   
curkica
Pozdavček vsem skupaj, drage klomifenke!

Sem premlevala, na katero temo bi pisala o mojih tegobah, pa sem se odločila, da postavim vprašanje kar vam.

Namreč, kot sem že pisala, moj IUI ni bil uspešen, saj sem 31. dan ciklusa (22.02.) dobila M. 2 dni prej sem naredila tudi test in ni pokazal nič. Zdaj se mi pa že ene par dni dogaja, da mi je ful kr neki slabo. Ponavadi dopoldne, popoldne pa se situacija bolj ali manj umiri. Sploh ne vem. Sicer je res, da imam tudi blago obliko gripe - kašljam in iz nosa mi teče, ampak da bi mi blo zaradi tega tudi slabo?user posted image  

Kaj pa ve pravite na to? Al bi blo možno, da sem vseeno zanosila? Menstra sicer ni bla grozno opazna, ni blo nič kaj rdeče krvi, ampak bolj rjava oz. že skoraj črna. Niti ni trajala dolgo, le drugi dan je bila bolj intenzivna, tretji dan že skoraj nič več, 4 dan pa samo še rjav izcedek (ponavadi 2 in 3 dan ful krvavim). HM!

Mi lahko katera prosim pomaga, kaj bi to lahko pomenilo? Bom najbrž probala kar še 1x test nardit. Čist sem že zmedena. Med brskanjem po internetu sem zasledila, da bi taka krvavitev lahko pomenila celo tudi izvenmaternično nosečnost.

Hvala za odgovore, pa lep dan vsem skupaj še naprej!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
1.3.2007 21:22:47   
andreja2000
curkica  Vem kar za nekaj žensk,ki so kljub user posted image ,krvavele,pa ni šlo za izvenmaternično  user posted image .Jaz bi ti svetovala,da še enkrat probaš testirat,kot si že sama rekla. Če bosta user posted image ,pa hitro obišči tvojega G,da se prepričaš kje je  user posted image  Veš,običajno se pri izvenaternični user posted image  kmalu začnejo pojavljati bolečine,ki se stopnjujejo.
Držim pesti,da bo vse vredu !

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
2.3.2007 16:31:05   
lučka 25
Pozdravljene pozitivne klomifenke!

Jaz sem v enem dnevu doživela bolečo ovulacijo - pojavila se je tudi kapljica krvi in G pravi, da je to O krvavitev - poleg tega pa sem dobila virozo in obležala z 38,8 vročine. user posted image  Sem se odločila, da malo vstanem s kavča in prezračim dnevno, da gredo bacili ven, med tem časom pa pogledala kaj je novega.
Držite pesti, da bo v tretjem ciklusu K uspelo in bomo končno zibali, ker teh 22 mesecov pokušanja se zelo vleče.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1885
2.3.2007 17:39:53   
Fargesia
TANTRA ČESTITKE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

LUČKA 25, SAJ VEŠ, A NE? VITAMINI!!!!!user posted image

No punce, kot vidite ne zdržim dolgo brez vas. Danes sem bila pri G in če ne dobim user posted image sem noseča ali pa moje ciste motijo da bi prišlo do user posted image ...ko jo dobim (če dobim...mimogrede je danes 33. dan...prejšnji ciklus je prišla na 34.dan!-mene prsa bolijo in nič drugega)....moram klicati G, da me naročijo na laparaskopijo...Moram priznat, da ko mi je sestra to rekla, se nisem nič ustrašila...zdaj je pa verjetno za mano prišlo in me je ratalo ful strah... Odstranili mi bodo pa dve cisti...eno v levem in eno v desnem jajčniku...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
3.3.2007 1:03:30   
pot
Pozdravljene klomifenke, bodoče nosečke.

Pravila so naslednja:
1. v klub se lahko včlani vsaka, ki želi, ki je že ali še bo imela izkušnjo s Klomifenom.
2. članarine ni user posted image
3. malo se predstavite:
še jemljete klomifen? koliko časa ga že jemljete? kakšni so vaši stranski učinki? ali vam je K pomagal?
ali se je iz njega izcimil kakšen user posted image ali celo user posted image user posted image ...

Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosilauser posted image )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )
3. Liona user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )
4. micla user posted image (feb.2007)(Pozdravljena v klubu klomifenk in čestitke!!! )

1. cikel:
5. Lana 22 user posted image
6.  NMJ user posted image  user posted image (PDP: marca 07) Rodila dve user posted image user posted image , Živo in Nežo (januarja 2007).
7. ily user posted image   
8. tejči77 user posted image
9. MaRe user posted image
10. guppy user posted image user posted image
11. helenav (zanosila jan.2007)
12. MissLady (K v kombinaciji z Aglurabom) Kako je bilo na UZ?

2. cikel:
13. janja user posted image
14. čaki user posted image  
15. Mokka user posted image  
16. prinjej user posted image  
17. yudit   (PDP: 28.7.07)
18. kaja80 user posted image (PDP: 27.10.07) user posted image
19. nemrak user posted image (zanosila februarja07) user posted image

3. cikel:
20. janja 27 user posted image
21.*AnaL* user posted image
22. TANTRA  (1.)user posted image
23. Anonimna user posted image
24. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
25. Anonimna 2 user posted image
26. čaki user posted image
27. tina2007 user posted image  

9. cikel:
28. Anonimen3 user posted image (rok jun.2007)

Neznani cikel:
29. BERNARDA ŽIGA user posted image user posted image
30. ALJA75 (končno uspešno s K. 6.3. UZ)user posted image user posted image (oprosti, zadnjič, sem te preimenovala)
31. TANTRAuser posted image (Zanosila febr. 07)user posted image

Naslednje smo na vrsti:
1. njoka  (trenutno se zdravi z Aglurabom in Klomifenom(2x1/2tabletke na dan), konec cikla še Prometrium)
2. mozart (opravila laparoskopijo, čaka+)
3. zorica (Bila na inseminaciji)(Pozdravljena v klubu!!! user posted image )
4. UnderEja  (neuspešno s K)

5. saša80 (čaka na IVF postopek)
6. Tia-na  (spet na K, potem pa na IVF)
7. janja
8. tajči84_  (na pavzi)
9. Goldy (držimo pesti da čimprej rata, zdaj po laparo in histero)
10. nenna  (neuspešno - 4 mesece terapije, sedaj v postopku IVF)
11. ona78 
12. listek (Nova v klubu!!! user posted image )
13. Ninika1  (K ni bil uspešen, sedaj sledi ivf. Držimo pesti. )
14. andreja2000 (znova na K, ampak večja doza K, zadnji krog. Napotena v antisterilitetno ambulanto.23.4.07)
15. MIŠEK13 (v novih bojih. Kako kaj potekajo stvari v tujini?)
16. tastara  (zdravljenje s kombinacijo Aglurab + K)
17. Špelček  (ponovno z nami v boju)
18. ANDREJA * (imela lpsc, vse bp. Držimo pesti)
19. pot (ni bilo reakcije na K. Šla na bioenergetsko terapijo.)
20. casandra
21. martita
22. soni
23. jasny
24. Crnitulipan (z 12.12. v IVF postopku. Držimo pesti. Poročaj kako stvari potekajo.)
25. sonce 78 (opravila HSG, jemlje Aglurab, čaka +)
26. Smrekica  (čaka na laparoskopijo 6.2.07)
27. Katjusa3
28. Barbado (s Klomifenom je bilo neuspešno.januarja je imela HSG. PCO.))
29. Bety
30. kwa
31. curkica (HSG opravljen, vse ok. IVI neuspešenuser posted image )
32. pupica25
33. konina (1.2. 07 IVI. Držimo pesti čez nekaj dni.)
34. Anonimna 2
35. barby113
36. naja2 (manjša pavza po IMN)
37. blanč
38. fras (je na dieti. čaka na ponovno zdravljenje s K) 
39. Ulaa*  (Zaključila 3.krog K. A si ti tudi Ulaa? Sem čisto zmedena )
40. mojca9000 (V 2. postopku ISCI.)
41. tejka**
42. dolenjka (v novem 4. krogu s K)
43. kanarka (čaka na učinke K)
44. *medi* (zdravljenje partnerja
45. Tamara79 (v 4. krogu)
46. lana38  (zdravljenje s K neuspešno. 1.3. HSG.)
47. Linda25
48. sbap (Na pavzi zaradi hiperstimulacije. Pazi nase.)
49. RoniF
50. Blaboma (na pavzi)
51. mojca976 (Čestitke in lep pozdrav med K!!! user posted image )
52. Katka1a (za pol leta na KT, da se umirijo jajčniki, potem pa K)
53. zvezdica82 (v tretjem krogu)
54. cocki  (čaka na rezultate K)
55. arneja (naša optimistka. Pije krvomočnico. neuspeh s K.)
56. tosja (Pozdravljena nova klomifenka!!! user posted image )
57. manca  (v 2. krogu)
58. varja ( neuspeh s K, na vrsti je laparo.) Se res izpisuješ iz kluba? Te naslednjič zbrišem?
59. lučka 25 (PCO sindrom. V 3. krogu s K)
60. florita  (spermiogram bp. UZ ugotovljena pregrada, zato zdaj laparo in histero)
61. Tadeja 1976 (čaka rezultate K)
62. tejchka  (v drugem krogu)
63. varja76 (Posvet pri dr. Rešu...)
64. maša82 (PCO sindrom ali metabolni sindrom. V 1. ciklu s K - hiperstimulacijauser posted image . zdaj manjša doza in 22.2.07 čaka dragega spermiogram)
65. Dalija (Kombinacija K + Aglurab. 1. marca UZ.)(Pozdravljena Klomifenka!!!)user posted image
66. ursi84 (lastnica PCO, opraljen HSG in spermiogram: bp. Ni bilo dovolj močne reakcije na K. Sledi špikanje z Gionalom. 22.2.07pregled)
67. mojca79 (2. cikel na K)
68. hokejistka (začela z zdravljenjem. spermiogram bp.)
69. rebeca (Kombinacija zdravljena K in Aglurab. V primeru neuspeha sledi IVF.)
70. ana2007 (Ali si prepričana, da so ti kar preko UZ odkrili PCO sindrom? Mislim, da ga odkrijejo s pomočjo krvnih preiskav, nisem pa prepričana.)
71. monikap (si ti tudi naša članica?)

Naša Blaboma, spab, Katka1 in tajči84_ so na odmoru.

Tiste, ki ste napisane z Bold črkami, se pa še kaj javite, da nas malo pozdravite... user posted image Vas pogrešamo.
Prvi seznam čaka na vse vas in vas vabi!!!!! user posted image user posted image user posted image Moramo uravnovesit seznam, da bo enak. user posted image user posted image user posted image

citat - pot: ˝P.S.: Mesec je še dolg, dajmo, še vsaj 3 nove nosečke ste v vrsti, če ne celo več.˝
Tole ste odlično izpolnile. user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
3.3.2007 1:08:22   
pot
Način jemanja klomifena (koliko tabletk na dan in od - do katerega dne ciklusa):
Tole nam je poiskala Tia-na:

Za vse, ki ne veste, kako jemati klomifen ... ali vse tabletke naenkrat skupaj ali eno zvečer, eno zjutraj ... Pušenjak svetuje:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=105634&t=105634

2 tabletki od. 2.-9. dne

1/2 tabletke od 3.-7. dne
(pogosto predlagana terapija pri Dr. Rešu, več kot 10 klomifenk. Predlagana terapija pri omenjenem Dr. se pogosto izvaja tudi s sočasnim jemanjem zdravila Aglurab)

1 tabletka od 3. - 7. dne

2 tabletke od 3.-7. dne
(ok. 3 klomifenke)

1/2 tabletke od 3.-8. dne

1 tabletka od 3.-8. dne

2 tabletki od 3.-8. dne:

1/2 tabletke od 5.-9. dne

1 tabletka od 5.-9. dne
(pogosta terapija, ok. 10 klomifenk)

2 tabletke od 5.-9. dne

(najpogostejša terapija, več kot 30 klomifenk)

4 tabletke od 5. - 9. dne

3 tabletke od 5.-9.dne

1 tabletka od 6.-10. dne

2 tableti 5 dni med ciklusom
(za O, po
2 meseca izostali M)

Ovira pri zanositvi so lahko tudi policistični jajčniki. ˝Domač˝ opis:

Pri  PCO je  premalo hormonov, ki bi naredili konkretno ovulacijo ali pa do te sploh ne pride, tako kot bi moglo. Največkrat pride v maternico le prazen ovojček in ne jajčece. Tako, pa ne more prit do zanositve. Ali pa se prazen ovojček pripopa kar na jajčnike, zato tudi PCO (policistični jajcniki - vec cistični jajčniki). Ciste niso škodljive, so pa lahko boleče, če se ne predrejo ob M. Pco te spremlja vse življenje in je zaradi njega težje zanositi, ampak ne vedno in odvisno od hormonov in ostalih možnih težavah. Spodnja tabela je za spodbudo, ker se da zanositi.

Lastnice PCO:
1. saša80
2. pot
3. janja  user posted image
4. jasny
5. ily  user posted image
6. Špelček
7. Barbado
8. curkica
9. brina user posted image
10. soni
11. sonce78
12. Anonimna 2
13. ALJA75user posted image
14. prinjej user posted image  
15. njoka
16. blanč
17. tajči84_
18. Katka1a
19. cocki
20. sbap
21. lučka 25 (PCO sindrom ali metabolni sindrom - po novem)
22. maša82
23. ursi84
24. MissLady (PCO sindrom oz. metabolni sindrom)user posted image
25. guppy user posted image user posted image
26. ana2007

Za vse lastnice PCO, pa je tukaj še link, ki nam ga je poiskala MIŠEK13. Še enkrat hvala.
http://med.over.net/phorum/read.php?f=67&i=69761&t=69761

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
3.3.2007 1:09:55   
pot
Med najbolj zaželjenimi stranskimi učinki so seveda user posted image user posted image user posted image . Vendar v našem klubu žal še ni 50% ravnotežje med tistimi, ki so zanosile s K in tiste, ki še nismo. Vendar se stanje zelo dobro izboljšuje. user posted image Zavedati pa se moramo, da K niso nedolžni bonbončki, zato so spodnje izjave, po mojem mnenju več kot dobrodošle za vse tiste, ki se ali se še bodo z njim spopadale, da vedo kaj jih vse lahko čaka.

Stranski učinki klomifena - naše izjave:

Tadeja 1976
: stranskih učinkov prav hudih ni bilo,en večer sem imela vročinske napade in nekje četrti ali peti dan po zadnji tabletki močno zbadanje v jajčnikih. Danes imam ful napeta prsa,so tudi občutljiva na dotip,na WC hodim kar pogosto.

andreja2000: Popapcala sem že vse tabletke,me pa še nič ne boli v jajčnikih kot me je ponavadi.Malo mi je to čudno,saj sem tokrat jemala po dve tabletki.No,morda še vse pride čez dan ali dva ali pa se je telo že tako navadilo na K.
No,me pa predvsem ponoči spremljajo vročinski vali,to pa je do danes zaenkrat vse.
Prej sem  imela na  največ 28 dni,sedaj pa pride na 29-31dni.

Jaz imam še približno 5-6 dni do moje nepričakovame .V bistvu se še danes ne dogaja nič posebnega razen običajnega rahlega špikanja v jajčnikih in rahlo boleče prsi.
Ta mesec je že peti ko jem klomifen in sedaj ko sem jemala po dve tabletki,so bili stranski učinki pecej manjši,le apetit pa imam ta mesec nenormalno velik.

helenav:
V decembru sem tudi jaz jemala Klomifen, nato se mi je januarja, par dni, mogoče teden pred pričakovano M pojavil rjav izcedek, na dan, ko bi jo mogla dobit pa so bile hlačke čiste. Ful mi je bilo čudno, naredila sem test in.... je ratalo.
Izcedke sem nato imela naprej še kar nekaj tednov, sedaj, pa so se končno umirili in jih ni več, V sredo imam spet pregled in bomo dorekle kolko sem noseča, ker je Klomifen vse skupi na glavo obrnil.
Mož je že pet dni prej govoril, da sem sigurno noseča, ker nisem bila nič živčna....beri ni bilo PMS .
Ponavadi sem en teden pred pričakovano živčna, napeta, razdražljiva, vsi mi gredo na živce.....ta mesec pa sem bila taka umirjena, vesela in za sprembo nisem imela potrebe po sladkem......no to je bil en znak. Drugi znak, pa je bilo to, da sem večer, preden sem naredila test, pri prijateljici spraznila celo vazo vloženih kumaric:-)))) vsi so rekli, da sem sigurno noseča
Joške pač itak imam pred vsako pričakovano otežene in napete....Kasneje ko sem naredila test in sem že vedla da sem , so se prsi začele večat, sedaj začetek 6 tedna pa grozna slabost...

njoka: Jaz sem tudi lani maja jemala klomifen od 5. do 9. dne in moje  ni bilo do 4/10-06 in še ta je bila sprožena s Primolut Nor-om. Razlog je bil ta, da imam PCO.  med  jemanjem klomifena me bivši ginekolog sploh ni spremljal z UZ in se je nabralo malo morje cist na jajčnikih in se je materična sluznica zelo odebelila. Jaz ti predlagam, da greš do svojega ginekologa in z UZ preveriš kaj se dogaja.

rebeca:  ne pričakujem jutri najkasneje pa v ponedeljek. Že en teden me neprestano špika v spodnjem delu trebuha, pa vsako tolko imam prav krče. Joške me bolijo in povečale so se mi za 1. številko.
Nevem kaj naj si mislim ali je to pms ali je posledica klomifena ali .

naja2:Še malo spodbudnih besed in moja izkušnja:
Edino v tem mesecu ko je ratalo nisva delala na user posted image . Še danes mi ni nič jasno.
Izjeme potrjujejo pravila - se mi zdi da sva bila zelo aktivna takoj po M in tik pred M. Takrat ko naj bi po izračunih - imela O (na sredini) vem da nisva. Verjetno je ratalo takrat ko sem bila prepričana, da sva O že zamudila. Pa še nekaj: na user posted image  sva delala že leto in pol, pa sem merila temperaturo, pa jedla klomifen, pa delala O-teste, zdaj pa že nekaj mesecev nisem nič pisala in delala kakršnih koli testov.
TANTRA: Maša82, jaz sem danes 5 dan po zadnji tbl in moram priznati, da me je začelo špikati že 3 dan, včeraj pa me je levi jajčnik tako bolel, da sem komaj hodila.

zorica: Vroče mi je, roke se mi potijo, tam spodaj se nekaj šraufa,...Skratka zanič sem user posted image user posted image user posted image

kaja80: Preden sem jemala klomifen sem imela cikluse dolge 34 dni. Prvi ciklus klomifena sem imela na 32 dni in 19 dan O, ta mesec je bila O 17 dan in sem predvidevala, da se mi je ciklus skrajšal še za dva dni, to je na 30 dni. V nedeljo je bil 30 dan, danes pa 32. Danes sem delala test iz firbca, ker nimam nobenih znakov.
____________ Več izjav je bilo predzadnje objavljenjih na 61. in 68. strani te teme, ter seveda že prej.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
3.3.2007 1:18:14   
pot
Po dobri uri mi je le ratalo.user posted image Je kar nekaj novih pozitivnih sprememb user posted image user posted image user posted image in nekaj novih članic.
Super ste, ostanite še naprej pozitivnih misli, pa čimprej noseče.

Ali bi bila mogoče katera druga pripravljena prevzeti te sezname? Mogoče bi jih mogla pa samo skrajšat ali pa... članice, ki se ne javljajo vzeti s tega seznama in dati na poseben seznam? Kakšni predlogi kako poenostavit zadeve?user posted image Ker če bi pogosteje objavljala sezname, bi to vzelo veliko prostora, smo enkrat ugotavljale...?

Dajte, malo pomagajte z nasveti, prosim lepo. user posted image
Lep vikend vam želim.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
3.3.2007 8:17:05   
lana38
HSG 1.3. je pokazal, da imam v desnem predelu maternice zarastline, ki so po mojem mnenju posledica 3 abrazij po UPN. G se je čudil, ker bi naj takšna deformacija, kot jo priakzuje slika HSG, bila prirojena. Leta 1996 sem že bila enkrat na HSG in takrat je bilo vse OK in te zarastline ni bilo tam. Po tistem HSG leta1996 sem naslednji ciklus zanosila. Morda se mi tudi tokrat nasmehne sreča, če je možno zanositi samo z enim delom maternice. Drugče me verjetno čaka HSC, da se mi to poštima. 26.3. imam pregled pri svojem G in bom, kaj več izvedela, kako naprej.
LP

lana38

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
4.3.2007 23:05:31   
pot
lana38, naj čas hitro mine, pa da ti čimprej omogočijo čimkrajšo pot do močno željenega otroka.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
5.3.2007 9:39:41   
andreja2000
Pozdravljene
Sporočam vam,da je moja user posted image  včeraj prišla in tako sem zaključila 6 mesečno terapijo z klomifenom,ki pa mi žal ni prinesel željenih rezultatovuser posted image .Aprila sem naročena v ambulanti za neplodnost,pa bomo videli kako naprej.

Vam vsem,pa iz srca želim,da vam klomifen prinese tisti dve tako zaželjeni user posted image  in zdravega user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
5.3.2007 9:46:55   
lana38
andreja2000, morda pa kaj drugega preprečuje tvojo user posted image  in ti Klomifem res ne more pomagati. Poglej tudi pri meni je bil bolj zguba časa, kot kaj učinkovitega. To se mi je tako od vsega začetka zdelo. Lakho bi pojedla celo tono Klomifena, pa ne bi bilo učinka. Svoje O tako imam. Jajčece pa se pri meni verjetno ne more vgnezditi, tudi če se oplodi, ker v meternici ni dovolj prostora. Teoretično vi se lahko na levem delu, ampak potem je spte vprašanje, kako bi bilo z user posted image  do konca. To je pa še en strah več.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1894
5.3.2007 9:58:05   
andreja2000
Lana38 ,možno je res veliko dejavnikov,zakaj ne gre in ne gre.Jaz sem vrjela v klomifen,še posebno,ker mi je G. na UZ rekel,da so jajčeca večja sedaj ko jemljem K.Vendar neka prepreka mora bit,da nisem user posted image .
Lana,žal mi je,da se je pojavila ta težava pri tebi,ampak gotovo bodo zdravniki kaj pogruntali,kako ti pomagat,ali pa še lepše,da ko greš na kontrolo ne bi bilo ničesar več in bi tvoja maternica bila lepa in pripravljena na user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
5.3.2007 14:34:57   
guppy
Drage Klomifenke,

spet se javljam po doooolgem času in sporočam, da dvojčka pridno rasteta v trebušku, da pa ima mamica bolj težko nosečnost, ker bruham od 4. tedna dalje (zdaj sem v 15.), zdaj pa sem fasala še neko angino. Vidim, da se tukaj zadnje čase kar dogaja in da se nizate nove nosečke. Edino prav!!

Javljam se pa s posebnim namenom - namreč, pred zanositvijo sem 2-3 mesece pila razne čajčke in podobno, da bi uredila svoj menstrualni cikel. Ostalo mi je kar nekaj tega in sicer: 1 popolnoma zapakirana in 1 čisto malo rabljena vrečka Krvomočnice (Smrdljičke)  in 1 čisto malo rabljena vrečka Plahtice. Teh čajev je še toliko, da je zihr za kake 3 mesece zaloge, če ne več. Vsi so kupljeni v Sanolaborju, uporabni so vsaj do 1.1.2008. Če katera želi, ji lahko to podarim.

Jaz sem nehala kak mesec pred zanositvijo piti ta oba čaja in sem prešla na Rman, ki pa mi ga je prinesla sodelavka (domače nabran in sušen). Zato mi je ostalo toliko zaloge.

Pozdravček vsem in nekaj čarobnih besed za čimprejšnji user posted image user posted image .
Abrakadabra!! user posted image

P.S. Za čajčke bi prosila, da mi pošljete kar ZS, da ne spregledam sporočila tukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1896
5.3.2007 15:43:18   
Fargesia
Živijo punce! kot sem že zapisala sem bila v petek pri G in mi je rekel da bom šla na laparaskopijo....v soboto sem dobila user posted image in sem danes klicala za kontrolni UZ...pa mi reče sestra da je moj G na dopustu in da ker ni nič hudega bomo počakalai naseldnji ciklus...meni tudi paše, ker ta ciklus ne bom jedla klomifena...meni je mami že dolgo nazaj kupila čaj Plahtica, pa ga nisem pridno pila....zdaj ga pa bom. morda nama bo pa alternativna medecina prinesla user posted image user posted image ... Poskusiti ni greh, a ne?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
5.3.2007 16:47:47   
lana38
guppy, poslala sem ti ZS.
LP

lana38

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
5.3.2007 17:01:01   
guppy
Maša, pridno pij !! Škodit ne more, koristi pa mogoče, a ne?
Čajčke bom podarila lani, ki se je prva oglasila. Pozdravček vsem!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
5.3.2007 17:31:27   
hokejistka
Lep pozdrav dekleta!

Po dolgem času se spet oglašam.... Ta mesec sem imela velikooo zmešnjavo z mojo M in Klomifenom. Imela sem zelo čudno M, ki se je kot ponavadi začela z rjavim izcedkom, ki pa se je vlekel in vlekel. In sem pač predvidevala, da je to M in sem 3. dan začela papcat Klomifen user posted image . Nato pa se čez tri dni ulije prava M. Sem mislila, da se mi bo zmešalo. Poslala sem vse k user posted image in se naročila k G. Odločila sem se, da ji zatežim za napotnico za specialista za zdravljenje neplodnosti, ker me ni poslala še na nobene preiskave, niti me ni spremljala, kako odreagiram na Klomifen.

Uživajte v sončku in se veliko stiskajteuser posted image .

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?