|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
5.3.2007 17:39:55   
andreja2000
hokejistka ah,ti revica,pa si imela res pravo zmešnjavo.Jaz sem tudi ta mesec imela par dni prej rjavi izcedek,pol pa se četrti dan vlije kot bi se user posted image  hotlo zmešat.
Ja,naj te tvoja G. res pošlje kam dalje,saj se že mora itak za vse čakat.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
5.3.2007 18:55:16   
hokejistka
Hvala andreja2000.  Komaj čakam na sredo, ko imam pregled. Tokrat me G ne bo odgnala z dabrostonom ali klomifenom.user posted image   Bom poročala, kaj sem se dogovorila z G.
Drugače pa tudi jaz, bolj ali manj pridno, pijem čajček iz krvomočnice. Mogoče pa je kaj na teh čajčkih.user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
5.3.2007 19:10:48   
andreja2000
hokejistka ti kar poročaj kaj bo rekla G,me prav zanima kaj bo rekla.
Sem pa tud jaz začela spet piti čajčke,vitamine ,pa matični mleček,pa bomo vidlli če bo kaj pomagalo.

Neposredna povezava do sporočila: 1903
6.3.2007 13:19:00   
dolenjka
No evo mene, da se malo javim, ker sem na seznamu napisana z bold črkami user posted image
Sicer pa dvomim da bo kaj uspeha tokrat, ker sem imela ob ovulaciji tako močne bolečine, da še hodit nisem mogla, kaj šele user posted image  !! Sem pa v tem ciklusu po navodilu G iz 1 prešla na 2 tbl Klomifena in mislim, da tega ne bom več ponovila, ker je bilo prehudo!
Nič ni novega, jutri je dan D in ne vem več ali hočem da pride, ali ne! user posted image
Čez 10 dni z možičkom končno potujeva na honeymoon (po enem letu in pol po poroki) na Bali user posted image  user posted image  user posted image
Jasno mi je, da če je ne bo in nama je končno uspelo, ne bova šla nikamor, ker ne želim reskirati, vseeno pa si mislim, da če je do sedaj vsak mesec prikorakala, naj še tokrat in potem kakšno dobro leto ne.
Res sem zmedena a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 1904
7.3.2007 16:25:06   
martita
Čau, klomifenke,

Še na tem forumu moram sporočiti, da me lahko izbrišete s seznama. Sem namreč srečka user posted image , ki ji je Valentinček prinesel lepo presenečenje! Po skoraj dveh letih in pol, po "Reševi metodi"- 1/2 klomifena na dan od 3. do 7. dne. Koliko ponovitev je bilo ne vem, ker jih nisem štela, niti ga nisem jemala redno.

Držim pesti za vse, ki še nestrpno čakate user posted image .

Pozdravček,

martita user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1905
7.3.2007 17:48:28   
hokejistka
Danes sem bila pri G. Dala mi je napotnico za HSG. Potem bomo šli pa naprej na preiskave, če bo potrebno. Tako, da sem s klomifenom zaključila do nadaljnjega. Ne vem, ali sem vesela ali žalostna user posted image .

Imam eno PROŠNJOuser posted image user posted image : a se mi lahko prosim javi katera, ki je HSG opravila v Ljubljani na KC, ker imam nekaj vprašanj.

martita čestitke za user posted image !!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1906
7.3.2007 18:46:24   
pot
čestitke martita, zdaj pa pašeš med noseče klomifenke!!! user posted image user posted image user posted image

hokejistka, nikar ne vrži puške v koruzo. K ima učinek še nekaj mesev po prenehanju jemanja. S HSG-jem ti bodo pa tudi ugotovili, kaj se dogaja in če je res vse tako, kot more bit. Stvari se vsaj premikajo. Sem pa jaz bila v lj na HSGju. sem pa že enkrat napisala svojo izkušnjo, pa jo tudi prekopirala na Upamo skupaj, ko je bilo vprašanje o tem. Če kaj najdeš v iskalniku, drugače, pa bom še enkrat prekopirala s Težave z zanositvijo, če je še kje tam. Vsekakor ti želim veliko sreče, pa čimprej se javi, kako je bilo na preiskavi ali pa še prej z vprašanjem.

Neposredna povezava do sporočila: 1907
7.3.2007 18:58:32   
pot
hokejistka, sem prestavila višje, tako da kar poglej na Težave z zanositvijo pod temo: čakam na HSG. Sem kar podrobno napisala svojo izkušnjo, če te pa še kaj zanima... pa kar vprašaj.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
7.3.2007 19:54:36   
hokejistka
pot: Najlepša hvala user posted image user posted image user posted image . Sem izvedela čisto vse kar sem želela. Zdaj pa res komaj čakam na user posted image , da pokličem na kliniko in se naročim. Močno upam, da bom še ta mesec na vrsti.

Ne vem pa, kaj naj rečem v službi, zakaj bom vzela 3 dni bolniške. Imate kakšno idejo? Še posebno ne vem, kaj naj rečem sodelavki. Ne bi ravno razlagala,ker imam pogodbo za določen čas in bi lahko ostala brez službe.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
7.3.2007 20:08:12   
monikap
hokejistka reči da imaš pod prsami materino znamenje ki ti ga morejo odstraniti ker se ti modrček riba po njem in te boli nevem če sem ti kaj pomagala to je moja ideja morda pa ima katera boljšo.

Neposredna povezava do sporočila: 1910
7.3.2007 22:56:05   
pot
Lahko rečeš, da greš na ((resno ginekološko- lahko izpustiš)) preiskavo, po kateri moreš strogo počivati še 3 dni, da ne bi prišlo do kakšnih komplikacij. Čim krajšo pot od resnice, je še vedno najboljše, da se kasneje preveč ne zapleteš. Vsega ni treba povedat, lahko pa samo nakažeš približno za kaj se gre. Več je pa že poseganje v tvoje privat življenje.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
8.3.2007 7:47:17   
florita
Hokjistka, ti poklioči in reci da te 3 dni ne bo....ginekološka zadeva....da pa seveda nisi noseča..ker jih bo to najprej zanimal.....

jaz jaz grem na laparo in histero v aprilu, so mi datum mal prestavl....klomifen pa šparam ....

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
8.3.2007 12:35:36   
pot
Drage moje ženske...
Tole je za vas, za vse, ki se trudite... Za vse, ki uživate v svoji ženskosti.

user posted image

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
8.3.2007 18:10:08   
lana38
pot, hvala in tudi tebi lep dan žena.user posted image  pa je bolj mala, ker ne vem, kako se slike gor priklopijo.
LP

lana38

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
8.3.2007 19:57:02   
pot
lana38, na tem forumu je to čisto enostavno. ko najdeš slikco jo samo potegneš v post, ki ga pišeš. hvala za lepe želje, tudi iz tvoje strani. user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
8.3.2007 21:26:35   
hokejistka
Ojla punce!

Danes sem se prvič prav pošteno zjokala user posted image in skušala iz sebe spravit čimveč negativne energije, ki se je nabrala zadnji mesec. Moja user posted image se že počasi napoveduje, tako da se pripravljam na klic na GK, da se dogovorim za HSG.

Klomifen pa je varno pospravljen v omari in čaka, da ga (upam) nikoli več ne uporabim.

V službi bom povedala nekako tako kot sta mi svetovali florita in pot.

Hvala pot za lepe rožice!

Punce res ste SUPER. Tako optimistične. Uživajte in držim pesti, da se vam izpolni vaša/naša velika želja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
12.3.2007 7:56:47   
manca
Dobro jutro vse klomifenke,

že dolgo časa se nisem nič oglasila. V začetku februarja sem začela z novo službo, ki je od doma oddaljena 15 min vožnje z avtom.
Klomifen sem jemala tri kroge, danes zjutraj pa sem naredila test nosečnosti ker mi je menstruacija zamujala tretji dan. Test sem naredila najprej z drugim jutranjim urinom in pokazali sta se zelo hitro dve črtici. Ker sem bila še vedno malo v dvomih sem naredila test še z tretjim jutranjim urinom in tudi sedaj sta bili črtici hitro vidni.user posted image
Očitno mi je tokrat res uspelo...da bi bila 100% prepričana bi rada naredila še krvni test...ga v zdr. domu lahko naredijo anonimno? Je kje v Kranju še kakšen center kjer bi šla lahko na odvzem krvi po četrti uri popoldne? In ker ima moj dragi možek ta teden rojstni dan sem mu hotela zaviti v darilo otroške copatke ter izvid krvne preiskaveuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1917
12.3.2007 10:56:05   
andreja2000
user posted image joj,kako lepo,čestitam iz srcauser posted image ,
za krvne teste ti pa ne znam svetovati,a se bo gotovo našla katera,ki o tem kaj ve.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
12.3.2007 11:03:41   
lana38
mancauser posted image , saj mu lahko tudi urinski test daš za darilo.
Lp

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1919
12.3.2007 11:13:37   
manca
danes popoldne imam pregled krvi in ker bom ravno v lj bom to opravila v zd metelkova.
Sem pa tako vesela, še posebej za to, ker naj bi imela pco sindrom in si nisem mislila da bo še vseeno tako hitro ratalo. Sem tko srečna da bi kar skakala naokrog

hvala vsem za čestitke. Držim tudi za vse druge da čimprej zagledate II črtici. Hvala tudi vsem za nasvete, podporo in naj še enkrat povem da ste krasne punce.user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
12.3.2007 11:48:58   
pot
Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Pomlad se prebuja in prav tako nove nosečke. user posted image manca, v Ljubljani, pa je tudi Adrialab. Tam tudi delajo krvne teste, kakšna pa je razlika v ceni med Meteljkovo in Adriolabom, pa nevem. Mislim, pa da je cena krvnega testa v Adrialabu okoli 5.000 sit(bivših). Imajo svojo spletno stran, če te zanima.

Kar tako naprej. Kmalu bo seznam bodočih nosečk zelo okrnjen. user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
12.3.2007 14:39:49   
Fargesia
Manca, čestitam!!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
12.3.2007 18:25:53   
lučka 25
user posted image user posted image user posted image Manca, čestitam!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

En teden odmora od ringarajae si vzamem pa preberem veselo novico o novi nosečki. Mene pa še čaka kakšen teden negotovosti, pol bomo pa videli kakšen rezultat je bil. Potem pa malo pavze po klomifenu in vsem tem. Sem že malo utrujena od vsega skupaj. Pa sita že teh neuspehov.

Zato pa naj bo čim več takih novic kot je od mance in nas bo vse skupaj to spravilo na bolj pozitivne tire!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
12.3.2007 18:49:36   
listek
Manca ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image !

Lepo nosečnost ti želim.

Jaz pa sem danes začela z drugim krogom klomifena. Bomo videli, če bo pomlad prinesla tisto, kar si najbolj želiva.

Nemogoče pomeni samo to, da nam bo vzelo nekaj več časa, kot smo načrtovali!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
13.3.2007 8:27:40   
manca
hvala vsem za čestitkeuser posted image . Naj vam povem, da sem krvni test opravila in da je nosečnost potrjena. Sem tako zelo srečna, možek pa tudi.
Naj vam povem, da nikoli ne obupat...jaz sem še v nedeljo jamrala kdaj bo to doletelo mene, pa sem včeraj dobila tako lepo presenečenje za dobro jutro na nosečniškem testu.

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?