|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
21.2.2007 9:40:13   
andreja2000
curkica ,razumem tvojo jezo,ki je vsekakor naravna,a kot ti je že Dalija rekla,nikar ne izgbi upanja.Vem,da je to dosti lažje nekomu reči,kot to naredit,ko pa se iz meseca v mesec naši upi podrejo,vendar bori se dalje,ne obupaj,ker te čaka zares velika nagrada user posted image  in zanj se je vredno potruditi do konca.

Tudi ti boš mamica,samo vstrajaj in bodi močna

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
21.2.2007 16:02:08   
nemrak
user posted image user posted image
punce, ali je možno, da pride O prvi ali drugi dan po zadnji tabletki K??
Ta mesec je bilo pri meni vse tako čudnouser posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
21.2.2007 16:10:52   
zorica

Curkica mi je ful žal zateuser posted image .Vem da ti je hudo, saj imam tudi jaz že 1 leto zadosti razočaranj in negativnih testov.

Če moja user posted image pride spet naslednji mesec kljub inseminaciji, pozabim za kar lep čas na user posted image .Naveličala sem se že vsega, saj se mi zdi da drugo nič več ne razmišljam kot le o user posted image .

Saj življenje zna biti lepo tudi brez bebice, ki ponavadi pride ravno takrat ko najmanj pričakuješ.
Drži se in user posted image user posted image user posted image zate.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
21.2.2007 17:14:43   
lana38
curkica, jaz vedno delam BC mini in vedno prav pokaže. Če ni user posted image , je samo ena črtica. Prejšnji mesec sem ga delala pred pričakovano user posted image , pa je bila neka zelooo bleda testna črtica. To je edini primer, da sem nekaj dvomila. Drugače pa sem vedno imela pravi rezultat. Če sem bila user posted image , sta bili user posted image . Drugače pa je bila ena sama.
LP

lana38

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
21.2.2007 17:29:20   
njoka
Ciao, punce!

Jaz sem včeraj zjutraj vzela zadnjo 1/2 klomifena. Sedaj pa sem tako lep napihnjena kot balonček in stalno me nekaj špika po jajčnikih. Na srečo je bolečina še kar znosna. user posted image  Edino spim ne ravno dobro, ker sem navajena spati na trebuhu in to te dni ni ravno prijetno. user posted image
V petek imam UZ in komaj čakam, da vidim, če sem kot stara koklja pridelala kaj "jajčec" user posted image user posted image user posted image  . Prijateljice, ki so že šle skozi klomifenijado pred leti in so sedaj že mamice pravijo, da je to dober znak, če nekaj špika u bušiju in jaz se lepo tolažim, da je sigurno tako!!! user posted image  

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
21.2.2007 18:01:26   
monikap
curkica nikar ne pozabi da za dežom vedno posije sonce in tudi tebi bo posijalo in boš postala mamica sladki maliuser posted image .           nemrak nevem če ti bom kaj pomagala ampak tudi jaz sem vedno dobila O prvi ali pa drugi dan po zadnji tabletki.

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
21.2.2007 18:14:21   
zorica

Nemrak, jaz sem vzela zadnjo tableto v soboto.Danes je sreda in sem že imela O tako da je tudi bila nekje dva,tri dni po zadnji tableti.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
21.2.2007 19:06:39   
listek
Živjo user posted image !

Naj najprej čestitam vsem, ki ste že zagledale magični user posted image  in ste srečke user posted image . Želim vam lepo in mirno nosečnost. Ostalim pa, da bi se user posted image  čim prej prikazali.

Da se vam predstavim: sem še ena nova čalnica 'klomifen kluba'. Za mano je prvi cikel jemanja in sicer 5. - 9. dan po 1. tableto (če nama ne uspe 'v prvo', potem nadaljujem z 2. tabletama na dan). Kakšnih stranskih učinkov zaenkrat nisem opazila, morda le to, da me malo bolj zebe kot ponavadi. V ponedeljek je bil zadnji dan jemanja, tako da konec tedna pričakujen O. Za vsak slučaj pa že sedaj veselo user posted image   v upanju, da se bo tokrat kaj prijelo.

Aja, drugače pa dobro leto delava na prvem user posted image . Po hormonskih testih pa je G rekla, da imam prešibke ovulacije in mi predpisala Klomifen.

Imam pa eno vprašanje: user posted image  imam na 22 - 24 dni. Ali lahko pričakujem, da se mi bo sedaj podaljšala?
Kakšne so vaše izkušnje s tem. Kolikor sem nazaj brala, vas ima več probleme s tem, da imate user posted image  neredne ali pa na zelo dolgo obdobje, ne pa na tako kratko.

Pa lep večer vsem in na čimprejšnje user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
21.2.2007 19:50:12   
zorica

Punce prosila bi za pomoč, seveda če katera ve.

Kot veste sem bila danes na inseminaciji.Zasledila sem da so punce dobile po tem predpisane nekakšne tablete.Jaz sem danes ob inseminaciji vprašala, če dobim še kakšne tablete pa so mi rekli, da ne.ZAKAJ ?

Tablete bi naj bile za rumena telesca, ki so potrebna za nosečnost in preprečitev spontanega splava.Počutim se kot da vejo že vnaprej, da inseminacija itak ni bila uspešna, ker smo mogoče zamudili O ali kaj jaz vem user posted image

Počutim se katastrofalno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu listek)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
21.2.2007 19:59:55   
Sulfinija
Zorica!

Ne izgubi upanja.Jaz sem imela 5 IUI in sem vedno dobila Dabraston,enkrat celo Utrogestan zato mi je tole malo čudno.Mogoče pa so sedaj drugačen postopek začeli delati nimam pojma meni so tkole pač obrazložili zakaj naj jem te tabletke in so mi jih vedno predpisali.Zaupaj strokovnjak saj si v MB zelo v dobrih rokah.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
21.2.2007 20:10:43   
zorica

Bom se za 14dni poslovila od RR in odklopila vse skupaj.

Čez 14 dni pa vam javim ali bo + ali pa -

Lepo se imejte in želim vam čim več user posted image .

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
21.2.2007 20:35:05   
monikap
zorica bom ti močno stiskala pesti in naj bo s teboj velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
22.2.2007 8:29:15   
curkica
Zorica, tudi jaz sem bila pred 14 dnevi na IUI in nisem dobila nobenih tablet. Res je to čudno, saj sem po forumu dosti zasledila, da so punce vedno dobile kake tablete ali celo injekcijo. V čem je fora, zanima tudi mene.

No, ampak moja IUI je bila žal neuspešna, danes se je prikazala "gospa" user posted image , tako da sem čisto poklapana. user posted image user posted image user posted image  Ne vem, sem nekako kar izgubila upanje v ta IUI. Sama sem si nekako postavila diagnozo (po vsem tem, kar sem tudi prebrala po forumu), da po moje so moji foliklčki prazni, al pa so jajčeca slabe kvalitete, tako da mislim, da bi bila pri meni edina rešitev IVF. Ampak, da bom prišla do tam, je še dolga pot.

Na voljo imam še 2x IUI, če bo slučajno ratalo, drugače pa mislim, da bo treba razmišljat naprej. Junija imam razgovor pri dr. Reljiču in mu bom kar omenila, naj me dajo na čakalno za IVF. Menda mora to odobrit celo neka komisija, tako da predno pride do vsega tega, bom itak že stara mama. Ne vem več čisto nič. U glavnem totalno sem "down".user posted image

Po forumu opažam, da je danes sploh nek čuden dan, večino je obiskala user posted image  in so vse poklapane. Torej dobrodošli v "klub poklapanih". Ampak, če se pridružimo raje tistim bolj optimističnim, za vsakim dežjem posije sonce. Torej, glavo pokonci!!!

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
22.2.2007 8:38:57   
Sulfinija
Curkica!

Jaz sem v MB imela 5 IUI in sem vdno po IUI dobila Dabratson lai Utrogstan.Zakaj so sedaj tole ukinili pa nimam pojma no.Ne nikar ne izgubi upanja.Mogoče si pa imela slab mesec in bo ratalo ko boš šla naslednjič na tale IUI.Pri mojem tretjem IUI so našli nosečniški hormon vebndar ga je bilo premalo vendar se vseeno nisem vdala in sem šla 5 IUI.Po vseh teh IUI pa sem tudi doma naravno zanoisla vendar žal ss.Sedaj imam jutri razgovor za drugi IVF prvi ni bil uspešen,saj veš kako je tole no prvič je za vse njih ena velika uganka niti ne vojo kok boš reagirala na te zdravila,...jaz sem prvič totalno slabo jutri pa se zmenimo z katerimi zdravili bomo sedaj probali in z kako dozo baje bo večja kot je bila prvič kajti moja reakcija je bila porazna no.

Punce glavno gor in gremo v nove boje.So punce,ki jim je z pomočjo IUI prvič uspelo zanositi tkole da ni panike,poznam eno ki je rodila dva sineka prvič je ratalo na 2 iui,za drugega je pa ratalo pri 12 IUI.Torej upanje vedno ostaja naj nikoli ne umre.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
22.2.2007 10:10:55   
andreja2000
listek user posted image ,pozdravljena in naj ti čim prej uspe zagledat user posted image .
Z jemanjem K,se je meni ikelj za 2-3 dni podaljšal.
zorica navijam zate in držim pesti za user posted image
curkica ohrani upanje,misli pozitivno .
Želim ti veliko nadaljne moči,vere in upanja.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
22.2.2007 10:39:53   
nemrak
maša82 KJE SI??
Kako je kaj s tabo?
Kdaj pričakuješ user posted image ?
Jaz jo konec tedna oz. v ponedeljek.
Se mi pa na srečo ni pojavil tisti grozni izcedek, tako kot prejšnji mesec.
Upam, da ga ne bo.
Držite se in čimveč user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1841
22.2.2007 10:48:47   
andreja2000
nemrak,  močno ti stiskam pesti,da ti je tokrat uspelo in si user posted image .
Super,da tokrat ni izcedkov user posted image ,zato pa naj bosta user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
22.2.2007 10:55:53   
nemrak
Hvala, andreja2000.
Se mi je ta mesec zdelo, da me je O prehitela.
Saj sva pridno user posted image in res upam, da se končno prikažeta user posted image .
Tudi tebi želim, da jih zopet čimprej zagledaš.

Neposredna povezava do sporočila: 1843
22.2.2007 12:18:47   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak

maša82 KJE SI??
Kako je kaj s tabo?
Kdaj pričakuješ user posted image ?

živijo! Spremljam pogovore na forumih, pa nimam kaj za povedat...user posted image

Glede na prejšnji ciklus (34.dan je prišlauser posted image ) naj ne bi pričakovala user posted image nekje na koncu drugega tedna...ne vem pa kako je glede klomifena. jedla sem enako kot ti...sem imela uz 13.1. na 12. dan jemanja K...in mi je G rekel da bo v enem ali dveh dneh prišlo do O...kaj praviš? KDAJ BOŠ DELALA TEST?

Midva sva že prej in potem pridno user posted image ...zdaj pa že dva dni ne smeva, ker greva danes na spermiogram...sporočim kako je šlo...Upamo na najboljše! Me je kar malo strah...

< Sporočilo je popravil maša82 -- 22.2.2007 12:19:10 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
22.2.2007 15:25:20   
nemrak
maša82, moja user posted image  je prejšnjič prišla že 29 dan. Če bo tudi ta mesec tako je to 26.2.
Čeprav srčno upam, da je pa vseeno ne bo. Naj rajši bi že naredila kar test, tako sem firbčna. Ampak vem , da ne bo pokazal nič.
Imam pa kar nekaj znakov, da pa mogoče ....
Sama sebi se zdim kot en

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
22.2.2007 15:29:21   
nemrak
Sem bila zopet prehitra

Sama sebi se zdim kot en velik user posted image , kar naprej se mi spahuje in izpuščam pline.

Saj dva dni premora nič ne škodi. Midva sva, ko sem prvič zanosila s pomočjo K samo 1xin je uspelo.
Če sta bila pa vidva pridna se pa ni za bat.
Držim pesti in ti pošiljam user posted image  za srečo!!!

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
22.2.2007 16:02:03   
zorica

Eh punce, saj ne zdržim brez vas user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila res malce razočarana, ker mi po inseminaciji niso dali nobenih tablet.Sem pisala dr.Pušenjaku, ker mi to ni dalo miru.

Napisal mi je, da v normalnih okoliščinah ki vladajo v preko 99% zanositve omenjena zdravila niso potrebna.

Mojca9000 ne rabiš se kriviti za nič, napisala si pač da si ti vedno dobila zdravila.Res pa je, da se ti moram še enkrat zahvaliti za vso tvojo pomoč in vzpodbudo, saj če tebe ne bi bilo, niti na inseminacijo ne bi šla.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
22.2.2007 16:29:14   
naja2
Še tukaj se javim, da sem na žalost imela včeraj operacijo - odstranili so mi izvenmaternično nosečnost, pustili pa vse na mestu. Tako da nisem več user posted image .

sedaj bom dala možgančke za nekaj časa na off ker ne smemo delati na user posted image . Ko bo kaj novega se vam javim.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
22.2.2007 16:44:41   
andreja2000
naja2 user posted image      ,o,tako žal mi je,da se ti je to zgodilo,vendar ostani pogumna in  močna!
srečno

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
22.2.2007 17:01:30   
nemrak
naja2, žal mi je, da se ti je to moralo zgoditi.
Mislim nate!!

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?