|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
22.2.2007 17:25:06   
lana38
naja2user posted image , žal mi je.

zorica, sem kar vedela, da ne boš mogla brez nas, že ko sem prebrala, da boš 14 dni na off.

Jaz grem pa 1.3. na HSG. Morda bo več uspeha, kot s Klomifenom. Prvič mi je uspelo en mesec po HSG zanositi.user posted image  Naj se to še enkrat zgodi.
LP

lana38

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
22.2.2007 18:40:40   
monikap
naja2 zelo mi je žal zate vendar ohrani močno voljo in ko boš pripravljena pogumno v novi bojuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
22.2.2007 21:27:50   
lučka 25
user posted image user posted image naja2, zelo mi je žal, ampak želim ti, da se to ne bi več ponovilo in boš, ko bo zopet čas za to, kmalu zagledala user posted image . Takrat pa naj gre potem vse tako kot je treba! Še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
23.2.2007 10:33:32   
naja2
Hvala vsem za prijazne besede in novo upanje.
Za vse vas pa držim pestke, da čimprej zagledate user posted image  user posted image .
In ko jih zagledate vztrajajte da vas čimprej pogledajo. jaz sem imela veliko srečo v nesreči! Še danes sem jezna ker na gin. uregenci in pri G niso nič videli, moja pikica pa je rasla v jacevodu. In bila velika že 2,5 cm ko so me operirali v sredo. En dan prej pa druga G (moja je super pa je bila žal na bolniški) ni videla nič.

Še enkrat hvala in držim pestke za vse vas.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
23.2.2007 10:40:54   
zorica

Danes je komaj drugi dan po inseminaciji.Kje jih je še 12 user posted image

Poskušam čim manj misliti na vse skupaj, ampak me tako šraufa tam spodaj, da mi enostavno ne pusti vse skupaj odmisliti.Verjetno se pripravlja tam spodaj že za user posted image

Včeraj sem bila napihnjena kot balon, pa ko sva z mojim user posted image me je tudi bolelo, da sva se morala kar nekaj časa nameščati, da sem ugotovila pravo pozouser posted image .

(odgovor članu naja2)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
23.2.2007 11:13:55   
TANTRA
Naja, drži se, pazi nase..user posted image .Vem kako boli ob izgubi....user posted image user posted image user posted image user posted image  
Naj te pokonci drži upanje, da bo tudi tebi kmalu posijalo sončece.... user posted image

Maša, tudi jaz naj nebi naslednji dobila svojeuser posted image , kajti če je ovulacijski test v soboto kazal prav smo naredili svoje... Upam...Prejšnji ciklus sem m dobila šele 33 dan. ...Se pa zadnjih nekaj dni grozno počutim.... utrujeno, pa kislo mi ful
paše...pa zjutraj mi je rahlo slabo...Temp. pa že en teden nad 37 stopinj...
Imaš tudi ti kakšne znake???
Pozdravček bodočim user posted image

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
23.2.2007 15:54:33   
nemrak
user posted image user posted image
TANTRA, kdaj pa moraš dobiti M?
Jaz okoli 26.2. pa imam že par dni tak čuden občutek.
Slabo mi niti ni, samo cele dneve se mi nenormalno spahuje, kot kakšnemu user posted image .
Pa žeja me muči....
Kaj pa vem, mogoče si pa samo domišljam user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
23.2.2007 20:03:45   
mojca976
Pozdravljene!
Midva se tudi matrava na user posted image  že 1 leto, pa kar nič. Bila sem pri gin. na UZ, pa je vse o.k., dobila  sem Klomifen 2x na dan pet dni. To sem naredila, pa tudi nič. Dobiti bi morala user posted image  20 t.m., pa sem jo danes, in sem že čisto obupana. Povejte mi prosim, po kolikšnem času je katera zanosila s pomočjo Klomifena. 

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
24.2.2007 0:11:52   
pot
naja2, žal mi je. En velik user posted image . Lepo, da gledaš na vse skupaj tudi z dobre plati, ostani pozitivna.

Veliko sreče vsem, pa čimprej še kakšne dobre novičke, drugi teden, se mesec izteče... Odpira pa se novi in potrebujemo vsaj 5 nosečk. user posted image user posted image

(odgovor članu mojca976)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
24.2.2007 0:18:25   
pot
Pozdravljene klomifenke, bodoče nosečke.

Pravila so naslednja:
1. v klub se lahko včlani vsaka, ki želi, ki je že ali še bo imela izkušnjo s Klomifenom.
2. članarine ni user posted image
3. malo se predstavite:
še jemljete klomifen? koliko časa ga že jemljete? kakšni so vaši stranski učinki? ali vam je K pomagal?
ali se je iz njega izcimil kakšen user posted image ali celo user posted image user posted image ...

Zanosile s pomočjo Klomifena:

0. cikel:
1. brina user posted image (se je prestrašila K in raje prej zanosilauser posted image )
2. buča user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )
3. Liona user posted image (samo škatlico Klomifena je pogledala in že zanosilauser posted image )
4. micla user posted image (feb.2007)(Pozdravljena v klubu klomifenk in čestitke!!! )

1. cikel:
5. Lana 22 user posted image
6.  NMJ user posted image  user posted image (PDP: marca 07) Rodila dve user posted image user posted image , Živo in Nežo (januar 2007). user posted image
7. ily user posted image   
8. tejči77 user posted image
9. MaRe user posted image
10. guppy user posted image user posted image
11. helenav (zanosila jan.2007)user posted image
12. MissLady (K v kombinaciji z Aglurabom) Kako je bilo na UZ?

2. cikel:
13. janja user posted image
14. čaki user posted image  
15. Mokka user posted image  
16. prinjej user posted image  
17. yudit   (PDP: 28.7.07)

3. cikel:
18. janja 27 user posted image
19. *AnaL* user posted image
20. TANTRA user posted image
21. Anonimna user posted image
22. konina (po prenehanju jemanja K) user posted image
23. Anonimna 2 user posted image
24. čaki user posted image
25. tina2007 user posted image  

9. cikel:
26. Anonimen3 user posted image (rok jun.2007)user posted image

Podajam seznam za vse nove (nisem še utegnila dodati novih podatkov). Tiste, ki želite vedeti še kaj več, zadnji seznami so na straneh 68, 61...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
25.2.2007 8:23:13   
zorica

Punce me nekaj zanima.Kako dolgo čutiš stranske učinke K ?Jaz sem zadnji dve tableti pojedla že 9dni nazaj.Med samim jemanjem nisem imela nič stranskih učinkov, sedaj po inseminaciji, ki je bila pred 4dnevi, pa ful.

Spodaj me šraufa in vse boli, user posted image si sploh ne morem zamisliti.Skoraj tako je kot ko dobim user posted image .Tako se ne bi rada obremenjevala s tem, če je bila inseminacija uspešana, vendar mi to zaradi dogajanja tam spodaj ne uspeva.

Še vedno sem napihnjena,...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
25.2.2007 16:48:22   
nemrak
user posted image user posted image
Danes sem zagledala magični user posted image user posted image .
Po ss oktobra lani se mi je po 2 ciklusu po 1/2 tabletke pojavila tako željena črtica,
Upam, da gre v tretje rado in da bo sedaj v o.k.
Moram priznati, da me je kar malo strah.
Vseeno sem pa zelo srečna.
Vsem klomifenkam želom čimprejšnji user posted image .

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
25.2.2007 17:20:05   
Fargesia
živijo! user posted image user posted image user posted image ČESTITAM NEMRAK!!!! sem ful vesela zate!!!!!user posted image user posted image user posted image

Jst se za neki časa poslavljam od foruma, ker imam dosti tega...spet sem bila na urgenci zaradi bolečin...user posted image sicer ni bilo tako hudo kot zadnjič...tak da sem doma...grozno se počutim...pa še viroza me je napadla, tak da mam vročino 37,3... NIČ OBETAVNEGA... v soboto 3.3. naj bi dobila user posted image , pa ni še čisto nobenih znakov, ne bolečih prsi, ne nič....user posted image user posted image user posted image

Prinde bodite in mislite kaj name...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
25.2.2007 17:56:36   
andreja2000
nemrak 

čestitke  user posted image user posted image user posted image user posted image ,
misli pozitivno in bo vse vredu z tvojo pikico user posted image user posted image user posted image

maša82 ,ah ti smola,da si spet morala v bolnoco.
Tudi jaz moje user posted image  ne pričakujem 3.3 in sem zaenkrat še brez znakov.O,ko bi obe zagledali user posted image  upam,da ja.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
25.2.2007 18:32:08   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: zorica

Tako se ne bi rada obremenjevala s tem, če je bila inseminacija uspešana, vendar mi to zaradi dogajanja tam spodaj ne uspeva.

Še vedno sem napihnjena,...

user posted image  user posted image  user posted image  Zorica pošiljam ti vrečo optimizma user posted image , pa novičko........ moja kolegica je bila na prvi inseminaciji................ in je sedaj srečka user posted image ; naslednaj si TI - zapisano v zvezdah user posted image , pol pa pridem na vrsto JAZ!!! user posted image

Boš videla to prašičje leto bo polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj, pa počivaj in uživaj!user posted image  Saj si na bolniški, al ne?user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
25.2.2007 18:43:47   
Anonimen
Drage Klomifenke!
Rada bi vas vprašala,če mi lahko katera pove ali je to normalno.Danes sem 4.dan na Klomifenu in imam občutek,da mi bo spodaj v trebuhu vse ven vrglo. Zvija me in pritiska in špika kot,da bi me nekdo špikal z iglo.
Zdaj sem šele drugič na Klomifenu in prvič nisem imela take reakcije.Ali je to normalno? Hvala za vsak odgovor.

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1866
25.2.2007 18:59:11   
lana38
nemrakuser posted image user posted image user posted image , bravo za user posted image . Tokrat bo vse OK.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
25.2.2007 19:21:24   
zorica

Tosja iz tvojih ust v božja ušesa.

Pa naj bo, kaj bo.Ampak vseeno upam da bo to prašičje leto tudi meni kaj prineslo, kot seveda vsem ostalimuser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
25.2.2007 19:34:21   
Anonimen
Vseeno hvala za odgovor.Zgleda,da sem edina s težavami.Lep večer.user posted image

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1869
25.2.2007 20:02:06   
njoka
Dalija, jaz sem tudi imela tak občutek in me je do včeraj (12. dan ciklusa) vse nekam špikalo in bolelo med user posted image me je tudi nekam stiskalo  in špikalo. Sem bila 11. dan cilklusa na UZ in omenila to ginekologu pa je rekel, da je to normalno in da ne gre za hiperstimulacijo. Vse me je bolelo a željenega rezultata ni bilo, ker je bil največji folikel velik le 8 mm, kar ni ravno spodbudno user posted image . V petek imam spet UZ in bomo videli kaj bo. Imam sicer zelo neredne user posted image   pa me zanima, če morda katera ve, če je še kaj upanja da bodo folikli še kaj  zrastli?

Nemrak, ČESTITKE za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
25.2.2007 20:17:30   
TANTRA
Nemrak, čestitke, to je superuser posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pa sem bolj slabo....Boli me v trebuhu, hrana mi smrdi, težko prenašam zaprt prostor, menja se mi želja po sladkem, pa nenormalno po kislem...
Dobiti naj mi jo morala 28.2. Toda tole z povišano temp. je pa kar sumljivo...
No, da bi le bila srečka user posted image  Se kaj javim ko naredim že kak test...
Ampak še enkrat punce letos je leto prašička, leto plodnosti...zato veselo v akcijo....
Mojca9000, veš veliko dela psiha ko si želiš želiš...Ko bi ti vsaj skrbi odletele stran in bi zagledala čudežneuser posted image user posted image ...
Maša, ti si pa res ubogica...morda pa se kaj dela tam v tvojem trebuščku???
Veš, ko sem jaz v drugo zanosila, sem imela v trebuhu neznosne bolečine in sem šla na urgenco...Zdravnik je rekel, da ni nič videti...So imeli pa slab ultrazvok...No, pa se je le borila moja pikica, malce počasneje kot običajno, vendar je....
Zato ti želim da kmalu tudi ti ugledaš user posted image

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
25.2.2007 20:41:35   
andreja2000
Dalija  Mene je v prvih mesecih jemanja K,grozno bolelo v jajčnikih .Začelo se je že nekako po trtji tabletki in iz dneva v dan so se bolečine stopnjevale.Ko sem imela O,pa so bolečine bile že tako velke da sva res komaj user posted image  in po pravici povem,da takrat ni bil noben užitek pri user posted image
Do hiperstimulacije pa k sreći ni prišlo in niti ne vem kako je takrat.
Jaz upam,da bo tudi pri tebi vse vredu in da kmalu zagledaš user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
25.2.2007 20:46:25   
Anonimen
Andreja 2000 najlepša hvala za odgovor.Upam,da bo vse v redu,saj imam 3.3 punkcijo.Še enkrat hvala.user posted image

(odgovor članu andreja2000)
  Neposredna povezava do sporočila: 1873
25.2.2007 21:19:39   
lučka 25
nemark, čestitam in lepo user posted image  ti želim pa zdrvega user posted image ! user posted image user posted image user posted image

Maša82, želim ti vse najboljše in prihod lepih trenutkov.

TANTRA, držim pesti za user posted image !!!!

Dalija, tudi jaz imam moćne bolečine v tem ciklusu. Upam, da je vse v redu s tabo in mano.

Drugače pa sem jaz v petek pojedla zadnjo tableto in mene je v tem ciklusu (tretji po vrsti)že v času jemanja začelo vse boleti, vsa sem napihnjena, špika me. BT pa mi je že prvi dan po zadnji tableti skočila na 36,8 (v petek je bila 36,4), danes pa je bila 37,0. A je to normalno? Je možno, da sem imela že O, a je to kaj narobe. Sluzi je bilo malo v petek pa sva  user posted image . Tudi že ves teden me kuha, mi je vroče. Upam, da ni kaj hujšega.

Pa lepo user posted image  leto in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  nam želim vsem skupaj!!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
26.2.2007 11:56:20   
andreja2000
Lučka 25 ,upam,da se te ne loteva kakšna viroza in je vse le zaradi K.Jaz sem velikokrat imela vročinske vale zaradi K.Če je BT,tako narasla je možna O, če prav je jas nikoli nisem imela tako hitro.Boš videla,če bo  BT še naprej visoka in ne bo viroze,potem gotovo gre za O.

dalija stiskam pesti za 3.3 ,da se vse isteče kot se mora in v to verjemi tudi sama.
drži se in še user posted image user posted image user posted image  za srečo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?