|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
27.2.2007 10:37:58   
lana38
Špela100, ne sekiraj se, si 5 let za mano. Jaz sem jih v soboto napolnila že 39. Ko sem jih imela 36, sva šele začela delati na user posted image . Vse je še pred tabo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
27.2.2007 10:40:46   
andreja2000
Lana38 ,vem,kako izgleda,ko nimaš sina doma,pa še za četrtek se psihično pripravljaš.
Držim ti pesti za četrtek in da bo vse kot mora bit.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špela100user posted image  ,kako sem jezna na tvojo user posted image  ,ki se nepovabljena štuli na tvoj roj.dan.

vsem še enkrat hvala,glede mame.
Imejte se lepo,pa vsem želim,da nas kmalu obiščeta user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
27.2.2007 10:47:36   
Špela100
Ja hvala punce za tolažbo, samo ve veste kako je potrebna v teh dneh, ja rojstni dan in še M, to je kombinacija zrela za depresijo.
Ja saj se tudi jaz tolažim, da imam še kar nekaj rodnih let pred sabo, samo sem vseeno žalostna.
Ma ne žalostna ...JEZNA!!! Ta ciklus mi je na jezo udarilo.

Pilotgirl javi se in nas reši muk...si ali nisi user posted image ???
Andreja2000 hvala za tolažilne besede, tudi jaz bi ti rada napisala nekaj kar bi ti olajšalo vsakdan, rada bi ti prevzela del bremena pa žal to ne gre. Lahko ti rečem samo, da si močna in da ostani taka. In seveda držim pesti za user posted image .
Lana38 vem kako je hudo ko so naši sončki stran od nas par dni, ampak zdrži, jaz si niti predstavljati ne morem, ko bo moja hči odšla na faks....

Sonchek hvala za lepe besede. user posted image
Punce drugim pa pozdravček.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
27.2.2007 12:08:38   
andreja2000
Špela100 , o,zlata moja špelaja,mojega bremena se res ne da prestaviti na koga drugega in niti ne bi želela,da katera nosi moje težave,saj ima vsakdo  čisto dovolj svojih, tako,da ga moram nositi sama,ve,drage punce mi pa z svojimi besedami veliko ponagate in to je tisto,kar rabim in s tem mi dajete največ.Špela,hvala za tvoje besede .

Tudi ti ostani še naprej močna in vstrajna.Upanjeje je  tisto,ki nas nenhno žene naprej in dokler imamo upanje smo bogate.
Karkoli nas doleti bomo šle naprej,samo,da imamo upanje.Ker saj veste-upanje umre zadnje.

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
27.2.2007 20:10:57   
micla
Pozdravljene punce,

Pa sem dočakala. Jutri imam prvi pregled! Kar mravljinci mi grejo po telesu. Malo me je vseeno strah.  Danes popoldan sem spala 3 ure - lih za dnevnik sem se zbudila. Zdej so slabosti malo popustile, pa je prišla ta utrujenost.user posted image  Malo mi teži, ker bom najbrž težko zaspala ponoči, zaradi tako dolgega dremuca in bom celo noč razmišljala. Moram ostati pozitivna, čeprav me je takoooooo strah, da vam ne morem povedat. Me kar zvija....

Andreja - žal mi je za tvojo mamo. Drži se in bodi močna.
Lana - še 2x spat in bo. Držim pesti.

Vse ostale - pozdravček in ostanite pozitivne še naprej.

micla

Neposredna povezava do sporočila: 3505
27.2.2007 21:36:46   
Milamay
Pozdravljene vse skupaj!

Kako ste spet bile pridne. Par dni me ni gor, pa moram kar 3 strani prebrati user posted image . Pridne! Lep pozdrav naprej vsem novim na tem forumu. Dobrodošle med nami, čeprav vem, da si vse želimo, da bi si pisale na kakšnem drugem forumu.

Lana - vse najboljše za tvoj rojstni dan in naj ti končno posije močan sonček v obliki user posted image user posted image . Seveda pa ti želim dosti zdravja in toplih objemov tvojih dragih. Saj vem, da sem malo pozna, ampak bolje pozno kot nikoli, ne? Vse dobro tudi na HSG-ju v čet.

Andreja - joj, grozno, da je zdaj še mami to napredovalo. Pa te res udarja z vseh strani! Uboga! Mislim nate!

Tinaaja - tako blizu si že? Fajn! Vse dobro ob porodu.

Liona - ti pa še kar imaš težave? Pa saj bo. Delaj tako, ko ti naročijo, pa bo. Upam, da ti ne bo treba še večkrat v bolnišnico.

Micla - ja, te slabosti. Tega me je kar strah, ti povem. Meni je bilo v 1. nosečnosti in tudi v 2. grozno slabo. V 2. še malo bolj oz. še dalj časa. Pa vse prestanemo, smo tako močne, ti povem. Upam, da bo kmalu bolje. Meni je moja G tudi svetovala tablete centramed mami, tako da sem jemala te. Mogoče bi res bilo oblje, da nekaj jemlješ, da bo otročiček dobil nekja vitaminov in mineralov. preedvsem pa se trudi piti. Hrana ni tako grozno potrebna, pijače je bolj, ker lahko dehidriraš. Če pa se ti bo zdelo, da kak dan lai več ne ostane nič v tebi, potem je bolje, da greš v bolnišnico, da te priklopijo na infuzijo. Seveda upam, da tako hudo ne bo. Jutri pa nam poročaj, kako bo na 1. pregledu.

Tako - jaz pa v teh dnevih ne pričakujem M. Danes je 31. dan ciklusa, M še ni, seveda upam, da je ne bo. Bomo videli. Vam bom poročala.

Vse, ki vas nisem posebej omenila, ne mi zamerit. Toliko nas je že! Mislim tudi na vas in vam oz. nam vsem držim pesti za user posted image user posted image .

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
28.2.2007 7:06:57   
lana38
Dobro jutro!

Špela100, vse najboljše za rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj se ti izpolni tvoja največja želja user posted image  in zdrav user posted image .

Tudi jaz sem opazila, da včasih zelo dosti napišemo. Predvsem takrat, ko nimam časa, je vse polno. KO pa visim gori in čakam, da se katera javi, pa ni nič.user posted image
Zdaj pa res še samo enkrat spim doma in jutri ta čas bom že v bolnici. Moram biti že malo pred 7. uro tam. Po eni strani komaj že čakam, po drugi pa me je kar malo strah, kaj bo pokazal izvid.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
28.2.2007 7:36:50   
tinaaja
Spela100 - vse naj naj, pa da v tem letu spet postanes mamica user posted image

Micla, javi se, kako je bilo na pregledu - vse bo OK. Jaz sem bila toook zivcna pred prvim UZ, da sem cel dan dezurala na WC.  Iz ordincije pa sem kar priskakljala user posted image

Lana, se malooooo :)

Sibam na obisk  mami user posted image Lep dan vam zelim punce user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
28.2.2007 8:11:42   
Špela100
Joj punce hvala za čestitke.
No z mojim rojstnim dnem pa je prišla tudi moja user posted image . Lepo darilce sem dobila.
Saj sem jo že čakala. Tako, da razočaranje ni veliko. Pač gremo naprej....
...in tokrat res upam, da je danes prvi dan moje nosečnosti....ha, ha kolikokrat sem to že ponovila....

Lana38 fajn odpravi jutri, bom mislila nate. Pa potem poročaj.user posted image user posted image

Tinaaja zdaj bo pa res kmalu, jutri se začne tvoj mesec....user posted image user posted image

Micla držim pesti za pregled, verjamem, da te je strah, jaz sem drisko dobila ko sem čakala pregled...
POROČAJ!!!!! In vse bo ok, boš videla...mora bit.....user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
28.2.2007 8:56:55   
Liona
Špela100, VSE NAJBOLJŠE. Naj se ti izpolnijo vse želje zlasti pa ta, da v letu 2007 postaneš (ponovno) mamica!

Lana38, samo še en dan. Srečno!

Micla, sporoči kako je bilo na prvem pregledu!

Tinaaja, še nekaj dni in boš k sebi stisnila svojo punčko. Srečnica user posted image . Moj PDP pa je še tako daleč.... Upam, da bodo ti trije meseci in pol minili hitro in brez zapletov.

Lep dan vsem

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
28.2.2007 10:22:05   
Špela100
Liona hvala za čestike!!!
Ma kaj samo še tri mesece in pol imaš do konca....joj kako leti....jaz še vedno mislim, da si na začetku....

A imaš že trebuščka, kaj???

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
28.2.2007 10:30:18   
sonchek
Špela100!!!!
VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
...in čim prej da vama uspe narediti zdravega  user posted image al pa user posted image user posted image  al pa user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
28.2.2007 10:35:59   
andreja2000
Špela100  še enkrat ti iz srca žalm vse najboljše in da se izpolnijo želje tvojega srca.user posted image user posted image user posted image

Lana38 mislim nate in držim pesti,da bo jutri vse vredu.

milamay držim pesti ,da sta tokrat user posted image .Sama je ne pričakujem v soboto in upam na user posted image .Sicer me občasno boli križ in noge, pa malenkost prsi  kot vsak mesec pred user posted image ,a dokler je BT povišana je seveda še upanje.
micla,Liona ,tinaaja ,res lepo,da se še vedno javljate tukaj,saj nam dajete upanje in iz srca upam,da kmalu pridemo za vami.

Tudi vsem ostalim,ki jih nisem imenovala lep pozdrav!

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
28.2.2007 11:20:59   
pilotgirl
Ne,punce na žalost nisem user posted image . Še niti user posted image  se mi ni uredila kot je treb tko da ne vem kaj se dogaja z mano.Vsem ki ste imele rojstni dan čestitam,novim nosečkam želi veselih 9 mesecev,sama pa nisem nič več na rr ker enostavno nimam volje za to,pa niti ne pričakujem več nič iz mesca v mesec. Sej vas preberem tu pa tam in vas bom še,sam do nadaljnega me ne bo tle gor. Lp

Neposredna povezava do sporočila: 3514
28.2.2007 11:57:04   
julcy
Pozdravljene punce!
Najprej iskrene čestitke, Špela100! Želim ti, da si v teh dneh zadnjič potrošnica "always" in podobnih artiklov. ;)

Za mano je prvi pregled - gestacijska vrečka vidna, plod in utrip še ne. Mene že precej skrbi, ginekologinja pa pravi, da je to normalno, glede na to, da sem zanosila v drugrm delu januarskega ciklusa in je bil test 32 dan še negativen (ZM 10.01). Ponovni pregled čez 14 dni.
Dolgih 14 dni :(
LP in lep dan vsem

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
28.2.2007 12:00:28   
Liona
Pilotgirl, žal mi je user posted image . Vem, da je hudo, ampak jaz vem, da bo vsem vam uspelo. user posted image user posted image user posted image  za vse vas (pa tudi zame, za tinaajo in miclo).

Špela100, upam, da lepo preživljaš današnji dan. Slavljenka user posted image . ja, "samo" še tri mesece in pol (malo več, po zadnjem UZ je bil rok 17.6), čeprav se meni zdi še takooo daleč. Ampak kar minevajo tile meseci. Že štiri mesece sem na bolniški!!! In bom do konca. Do porodniškega dopusta. Tako je odločila komisija. Zdaj pa se bližajo lepši in topli dnevi, počasi bomo začeli urejati sobico za našega fanta... Pohištvo že mrzlično iščemo. Voziček že imamo, oblekice sem nabavila (jaz nisem imela od koga dobiti malih številk in sem 56 in 62 kupila sama), ostalo pa bo počasi... Jah, začelo se je dogajat user posted image . Trebušček pa je že kar precejšen user posted image . Vsak dan je večji, ampak je tak "v špico".

Lepo se imejte

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
28.2.2007 16:05:57   
meli23
Čau!
Še vedno ni ne duha ne sluha o user posted image . Danes je že 34 dan od prejšnje. Zdej pa nič več ne vem kaj si mislit. Test je bil v ponedeljek negativen. Ma sem si obljubla, da nga nebom delala, ker so predragi. Dokler mi ne zamudi deset dni se bom delala kot, da ni nič.
Včeraj sem se mami kar zlagala, da sem jo dobila, ker mi gre na živce, da tako sledi mojemu ciklusu, da skoraj ve pred mano a sem al nisem user posted image .
Vse nosečke in vse bodoče nosečke en poljubček vam pošiljam in želim lep dan. Jaz pa sem itak cel dan v službi.
meli23

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
28.2.2007 16:40:34   
andreja2000
meli23
user posted image  vidiš,pri meni pa moja sestra tako natančno spremlja moj cikelj,tako kot tvoja mami.Prav vsak mesec me poklič in vpraša če sem dobila user posted image  ali sem končno user posted image .Kadar ji povem,da mi je recimo BT,padla,ona še kar vstraja da morda vseeno je kaj ratalo.No,ta mesec me še ni poklicala glede tega,a saj je še časuser posted image

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
28.2.2007 18:19:32   
HEL36
user posted image user posted image  ŠPELA100 user posted image user posted image , želim ti vse najboljše, najlepše predvsem pa čimprej user posted image user posted image   user posted image  user posted image  nekako v tem vrstnem redu user posted image

Andreja, žal mi je za mami, le pogumno naprej

Pilotgirl, včasih si je treba spočit od vsega, ti kar daj lepo možgančke na pašo, pa uživaj, pa da te čimprej preseneti user posted image

Lana38, pa je skoraj četrtek, želim ti čimmanj bolečin in da kmalu zagledaš user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

Neposredna povezava do sporočila: 3519
1.3.2007 6:42:22   
lana38
Dobro jutro!
Vas samo pozdravim in šibam v bolnico. Še dobro, da imam samo 5 minut do tja.
LP

lana38

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
1.3.2007 7:55:44   
Špela100
Lana38 drži se, mislimo nate.
Punce še enkrat hvala za čestitke. Včeraj je dan mignil kot bi trenil, ni bilo časa za praznovanje, delo, predavanja, bom pa žez vikend nadoknadila..ha, ha....

Micla, kje si?? Kako je bilo, jaz še vedno držim pesti....

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
1.3.2007 8:07:57   
sonchek
Lana38...drži se in držimo pesti, da nič ne najdejo...

...pa srečno...

Meli23...zdej je pa že četrtek...sej pomoje bi blo fajn da ga nardiš, če ne se pa mal pejt pokazat G., da vidi kaj je na stvari...mogoče maš pa sam kakšne hormonske težave...

l.p.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
1.3.2007 10:38:16   
Liona
Ojla,

ali ni imela Micla včeraj pregleda? Prosim, oglasi se...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
1.3.2007 11:29:36   
micla
Punce evo me user posted image user posted image user posted image

Srček bije tika taka, vse zgleda uredu. Upam,da tako tudi ostane. Slikico imam stalno po rokah, kar ne morem se je nagledat.

Sicer pa da vam malo opišem včerajšnji dan. Že ponoči sem ful slabo spala, ker se itak zbujam vsake dve ure za wc, pol so mi pa še po glavi šibale razno razne misli in prizori, kaj bom zagledala na UZ-ju. Tako sem se že zbudila napsihirana do konca. Pol se mi je do 11 ure vleklo kot leto. Še malo, pa bi drisko dobila. No, končno sem pricapljala do ambulante in ob 12 sem šla noter vsa preplašena. Pol še G je malo dramatizirala in reče, da je nastopil trenutek resnice in sem skoraj skup padla. Pogledava na UZ in vidiva rokice, nogice, rumenjakov mehurček in G reče, da je vse OK. Jst pa kot da sem z lune padla - vprašam kje je pa srček. Pa mi še enkrat pokaže, da lepo utripa na sredini in da je vse OK. In res sem ga tudi jst vidla. Ne vem, kaj sem si mislila, da bo narisan z rdečo barvo v obliki srčka user posted image .   Ne, hecam se. Ampak tolko sem bila na trnih, da sem bla čisto out.
Ven iz ordinacije sem pa prikorakala kot predsednikova delegacija - z dvignjeno glavo in nasmeškom.

Ko sem prišla domov pa sem totalno izčrpana popadala na kavč in spala in spala. Tako zelo me je bolela glava, da sem si dve ure držala ledene obkladke.
No, danes sem spet nabrala malo moči in sem se naročila na NS. Zdej pa spet en mesec čakanja. Upam, da tokrat le bo.

Špela še jaz ti moram čestitat. Čeprav malo z zamudo, ti želim vse najlepše in najboljše želje. user posted image

Lana - držim pesti, da dobro opraviš. user posted image

Punce, hvala, ker ste bile z mano in ste držale pesti. Le tukaj me razumete, da je strah res upravičen in da nič ne pretiravamo, kot govorijo tisti, ki takih izkušenj niso imeli.

Zdej pa naj katera kmalu sporoči lepo novico. Andreja, Meli.......  Punce navijam za vse vas. user posted image

micla

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
1.3.2007 11:57:20   
sonchek
Micla....BRAVO!!!!user posted image user posted image user posted image
...si le preživela prvi pregleduser posted image ...resnično se veselim s tabouser posted image user posted image user posted image ..in ti želim, da tokrat speljete do konca....kar sem prepričana da boste!!!!!

...še enkrat ČESTITKE za user posted image !!!!

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.