Milamay
|
Pozdravljene vse skupaj! Kako ste spet bile pridne. Par dni me ni gor, pa moram kar 3 strani prebrati . Pridne! Lep pozdrav naprej vsem novim na tem forumu. Dobrodošle med nami, čeprav vem, da si vse želimo, da bi si pisale na kakšnem drugem forumu. Lana - vse najboljše za tvoj rojstni dan in naj ti končno posije močan sonček v obliki . Seveda pa ti želim dosti zdravja in toplih objemov tvojih dragih. Saj vem, da sem malo pozna, ampak bolje pozno kot nikoli, ne? Vse dobro tudi na HSG-ju v čet. Andreja - joj, grozno, da je zdaj še mami to napredovalo. Pa te res udarja z vseh strani! Uboga! Mislim nate! Tinaaja - tako blizu si že? Fajn! Vse dobro ob porodu. Liona - ti pa še kar imaš težave? Pa saj bo. Delaj tako, ko ti naročijo, pa bo. Upam, da ti ne bo treba še večkrat v bolnišnico. Micla - ja, te slabosti. Tega me je kar strah, ti povem. Meni je bilo v 1. nosečnosti in tudi v 2. grozno slabo. V 2. še malo bolj oz. še dalj časa. Pa vse prestanemo, smo tako močne, ti povem. Upam, da bo kmalu bolje. Meni je moja G tudi svetovala tablete centramed mami, tako da sem jemala te. Mogoče bi res bilo oblje, da nekaj jemlješ, da bo otročiček dobil nekja vitaminov in mineralov. preedvsem pa se trudi piti. Hrana ni tako grozno potrebna, pijače je bolj, ker lahko dehidriraš. Če pa se ti bo zdelo, da kak dan lai več ne ostane nič v tebi, potem je bolje, da greš v bolnišnico, da te priklopijo na infuzijo. Seveda upam, da tako hudo ne bo. Jutri pa nam poročaj, kako bo na 1. pregledu. Tako - jaz pa v teh dnevih ne pričakujem M. Danes je 31. dan ciklusa, M še ni, seveda upam, da je ne bo. Bomo videli. Vam bom poročala. Vse, ki vas nisem posebej omenila, ne mi zamerit. Toliko nas je že! Mislim tudi na vas in vam oz. nam vsem držim pesti za .
|