|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
25.2.2007 9:55:19   
Liona
Dobro jutro,

Lana, v tem letu ti pa res želim vse najboljše in predvsem zdravega korenjaka user posted image . Zaslužiš si. In vsaka med nami. user posted image

Jaz sem za danes sestavila jedilnik in pripravila filo za pečenega piščanca. Zraven bo pire krompir in rdeče zelje. Jami!!! Včeraj smo imeli zelenjavni in sadni dan in sem imela zvečer po toni sadja in zelenjave takšno drisko user posted image . Stanje se je na srečo umirilo. Malo moram sicer pazit pri prehrani (mi je rekel moj ginekolog, kao dieta). Do 24t pa sem se zredila 6 kg. Očitno je to zanj preveč. Mogoče ima pa prav user posted image . Tako sem se odpovedala sladkarijam, belemu kruhu, polnomastnim sirom in mleku. Ostalo jem pa normalno. Stradat se pa ne mislim.

Drugače pa pri nas nič novega. Vmes sem bila spet malo v bolnici (9 dni, od 6.2.-15.2.). Zaradi predležeče posteljice sem spet zakrvavela. In kravavitve lahko pričakujem do konca nosečnosti user posted image . Zdaj sem že vsaj pripravljena. Moram pa takoj ob vsaki krvavitvi v porodnišnico. Jaz močno upam, da se bo stanje umirilo in se bo posteljica obrnila oz. odmaknila od ustja. Če ne, nas čaka še CR. Ampak bomo tudi to preživeli. Edina prednost tega je, da imam zdaj (in verjetno do konca, razen če bi se posteljica odmaknila) UZ na 3-4 tedne. Ta teden v torek smo imeli 3D UZ v Dravljah pri Pušenjaku. Res bomo imeli fanta. Potrjeno. Dobili smo pet lepih filmčkov. Vidi se nosek, ustka, učke, cel obrazek... Full je fajn.user posted image . Mali je že pravi korenjkak. V torej je tehtak 553 g (v 23 tednu). Pušenjak pe je rekel, da je vse o.k. Najprej je naredil v 2D še morfologijo in ga pomiril in "stehtal", potem pa smo šli na 3D. Se splača teh 80 evrov dat. Imamo lep in trajen spomin.

Joj, spet sem se razpisala. Lepo se imejte in se še kaj beremo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
25.2.2007 10:06:50   
lana38
Liona!
Ni mi jasno, kako lahko tvoj G misli, da si se preveč zredila 6 kg. Saj si pa že čez polovico user posted image . Jaz sem se prvič zredila za 24 kg. Skoraj vsak mesec sem pridobila 2-3 kg. To je sicer res dosti, ampak mi G nikoli ni rekel, da se preveč redim. Bila pa sem na koncu res že pravi mali slon. Pa tudi potem sem imela 3 mesece intenzivnega hujšanja, da sem prišla nazaj na svojo težo. Zdaj v drugi user posted image  pa sem tudi do 20. tedna pridelala že 8 kg. Naprej pa žal ni šlo nikamor. Tudi teh 8 kg sem izgubila.user posted image  Bravo jaz. Jaz ne vem, če bi lahko zdržala, da v user posted image  ne bi jedla. Vedno sem bila tako zelo lačna, da se to sploh ne da opisati. lahko bi celo rekla, da sem bila sestradana. Če nisem jedla, mi je od sile kar rosa šla po čelu in tresla sem se. To je prav zanimivo, ta user posted image  lakota.
Res pa je zopren, da si tolikokrat v bolnici. Pa bo že, samo da bo user posted image  v redu. Te zoprne stvari se potem pozabijo, ko dobiš v naročje svojega user posted image . Lepo user posted image  še naprej, Liona.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
25.2.2007 12:28:30   
micla
Pozdravljene punce,

spet se vam malo oglašam.

Lana38 čestitke in vse najlepše želje za roj. dan. user posted image user posted image user posted image  

Liona kako lepo je prebrati, da si že na več kot polovici in je vse OK z malo pikico, razen seveda malo težavic. Ena moja kolegica je imela podobne težave s predležečo posteljico, pa je bilo na koncu vse uredu. Samo počivat pa res moraš in najverjetneje se konča s CR. Pa ta tvoj G je res mal čuden s to dieto. Če se ti pač dobro počutiš in tvoja user posted image  tudi, ne vem, kaj bi bilo s tem narobe. Res, da so neke statistike in povprečni podatki, ampak vse pa nas ne morejo dati v isti koš, zato je toleranca nujno potrebna.  Trenutno bi sama dala vse na svetu, da bi mi nekaj ful zapašalo in bi res z užitkom pojedla vsaj en obrok na dan. Žal pa je vse prisiljeno, pač zato ker moram in ne zato ker mi paše.

Punce, eno vprašanje imam. Trenutno mi ne paše jesti ne sadja ne zelenjave. Mi je vse prekislo. Mogoče kakšno banano še spravim, pa bolj sladko jabolko, agrumov pa še videt ne morem. A mislite, da bi morala kake vitaminske nadomestke jemat? Sicer upam, da se kmalu vse skupaj umiri in se mi vrnejo prejšnji okusi. Zadnje 4 dni so se slabosti malo umirile, samo ko mi kaj močno zasmrdi, mi spet obrne želodec in letim v kopalnico.....
No, čez tri dni imam pregled in me začenja dajat malo psiha. user posted image Sej sem umirjena in poskušam odmislit, ampak zdej ko se zares približuje, me pa mal stiska. Glede na vse izkušnje pač ne morem bit čist flegma, ampak hkrati vem ,da nimam kaj, kot da razmišljam pozitivno.

Joj sem se razpisala, pa sem rekla, da vas samo pozdravim. user posted image

Vse nečakajoče....držim pesti za pluse in črtice. user posted image user posted image
Lana - srečno na hsg-ju. user posted image
Tinaaja - še malo in bo. A se že kaj pripravljaš na nizki štart? user posted image

Vse ostale, ki vas nisem posebej omenila...mislim na vas in držim pesti. user posted image

Vam javim, kako bo v sredo. Če me bo pa panika prej zagrabla, se vam pridem še malo potožit pred pregledom. Res ste zlete, ker mi prisluhnete in me razumete.

Oblačen pozdrav s primorske,

micla

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
25.2.2007 14:16:36   
andreja2000
Pozdravljene
Jaz pa imam danes bolj slab dan,saj sem izvedela,da se je moji mami rak razširil.Spet sledijo kemoterapije,izpadanje las.....user posted image  ,a ostati moram močna in ji stati ob strani.

Vsem lep pozdrav in imejte se lepo! user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
25.2.2007 18:56:37   
lana38
andreja2000user posted image , zdaj pa je res že čas, da te nehajo spremljati same nesreče. Ne vem, zakaj se nas nekaterih kar naprej drži slaba sreča. Upam, da boš čimprej sporočila kakšno boljšo novico.
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
25.2.2007 18:58:40   
andreja2000
Lana38 ,hvala,tudi sama upam,da vas kmalu s čim razveselim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
25.2.2007 19:09:27   
Sulfinija

Mojca9000 - jaz sicer sem s tvojega konca, ampak a ti veš, kako daleč je še do 24.marca... Če ne bo nič prišlo vmes, potem bi se znalo zgoditi.user posted image
[/quote]

Bravo no jaz upam,da se opugumiš in se prijaviš za naš mega žur ni ni več tkole daleč no dnevi ltijo ko nori no.Upam,da se boš veselila z nami.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
25.2.2007 19:11:34   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: HEL36

mojca9000, jaz sem tudi prekmurka pa se mogoče zmenimo user posted image

Ja super no.Jaz upam,da se tudi ti prekmurka prijaviš na naš mega žur fino bi tudi tbe lahko peljala jaz.
No punce če se odločite veste na kateri temi se nam prijavite,da bomo pol vsaj ptibližno število vedle povedati naši Marogici.

LP MOjcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
26.2.2007 8:13:14   
sonchek
Lana38...malo z zamudo..ampak iz srca...

Vuser posted image Suser posted image Euser posted image   user posted image Nuser posted image Auser posted image Juser posted image Buser posted image Ouser posted image Luser posted image Juser posted image Šuser posted image E!!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
26.2.2007 8:29:37   
sonchek
NO, PA DEJMO...pa ga obnovimo...

UPANJE PO SPLAVU:
user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
.. ne čaka  user posted image   12.03... user posted image

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007..ima user posted image , bejbiko)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image
BROJI SITNO!!!!!

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
...Test 16.10.2006 user posted image user posted image ---- Srečka user posted image , 22.6.2006user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...MISLIM da ne čaka na user posted image
     user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), noče nasednje user posted image   
-ima sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG. Ima Klomifen od 5. do 9. dne po 2 tableti.  S Klomifenom zaključila po 3. ciklusu. 1.3. gre na HSG, ...

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image Andreja2000, 41 let
1 ss1990  (10t)   Maribor
1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
1 ss 1991(5T)  Maribor
1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
       user posted image  ima že hčer in sina
Ne pričakuje user posted image   3.3....

user posted image ---->user posted image  julcy, 30let.
1ss junij 2006, 10t, abrazija ; odstranitev pregrade: nov. 2006, februar 2006 user posted image , srečka user posted image ...PDP???

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.
NE čaka user posted image

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici
Naslednje user posted image ne čaka ....

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007 

user posted image  skutica,  ?let, ss v ? tednu

user posted image ----->  Bety ali Bety upa,   srečka user posted image ,PDP???

user posted image  Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
                     -21.06.2006smo v 11m starosti dobiliuser posted image Ajšo(DS)
                     -21.12.2006abrazija v 16t,pri user posted image ni bilo več utripa in 
                      spet imamo enga user posted image  
-v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

user posted image  meli23, 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
- histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
- odstranitev septuma 2005
-SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov
Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
-ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
Sedaj pa delamo na novi pikici in ne čakamouser posted image

user posted image  Aljaža,
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije
    Še čakauser posted image ...

user posted image  mojca9000, po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB...

user posted image  HEL36, stara 36 let
    2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
    2003 februar rodila sina po 8 letih truda
    2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
    user posted image  ne čakam 17.03.

Upam, da nisem kakšne zgrešila...če pa sem me pa mal podrezajte...hihiiii

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
  • Neposredna povezava do sporočila: 3485
    26.2.2007 8:32:30   
    sonchek
    Andreja...user posted image  žal mi je za tvojo mamo in za vašo družino...ma..sej to ne moreš verjet..pa skoz maš kej slabga...
    ...upam, da se boste čim prej pobrali in premagali to nagnusno žval...
    Držite se in sem z vami....in upam da čim prej ugledate user posted image , da vam vsaj mal sončka posije v vaše življenje...

Punce...lep začetek tedna..in držimo pesti za vse nečakajoče!!!!user posted image user posted image user posted image  papa

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 3486
    26.2.2007 10:59:50   
    Sulfinija
    Andreja2000!

Tudi meni je ful user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojo mamo.Upam na vse najboljše.

LP Mojca

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 3487
    26.2.2007 11:35:21   
    andreja2000
    Punce,vsem vam še enKrat lepa hvala.Res ne vem,zakaj se je vse to moralo zgoditi,a ostajam optimist.

Težko je,a kakorkoli,človek mora dalje in vse kar mi v tej stvari ostaja je upanje.Prekrasno bi bilo,ko bi vsaj user posted image  kmalu prišli.Rada bi jih v tem letu in tako naj bo.

Lepo se imejte,pa veliko sončka v vaše srčke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
    Neposredna povezava do sporočila: 3488
    26.2.2007 11:48:03   
    tinaaja
    Andreja, life leads in misterious ways pravi pregovor in jaz se dostikar vprasam, zakaj. Ampak zal to ne pomaga v realnosti. Upam, da bo mama premagala ali imela vsaj kvalitetno zivljenje kljub raku in da boste delili se veliko skupnih, lepih trenutkov.

Lana, dobro opravi na HSG user posted image

Micla, se malo pa bo prvi pregled za tabo in bos vidla,da bo vse OK - javi seee  nam. Slabosti - so dober znak, ampak blajck za prezivljat. Jaz sem bruhala se v 15 tednu..  Morda jej Centra med mami - jaz ga ze celo nosecnost.

Liona, se malo bo treba pocivat pa se nagarati, da dobis pikca v roke - ampak bo ziher vse to poplacano. 

Jaz sem OK, 19 dni do pdp, malo se mesa pricakovanje in zivcki, ampak se kar drzim. 

Punce lepo se imejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3489
    26.2.2007 12:06:31   
    andreja2000
    tinaaja tudi tebi hvala.

o,še 19 dni user posted image ,kao lepo tinaaja,še malo,pa boš spoznala svojo punčko in jo pestovala.......user posted image user posted image user posted image
    drži se,vse bo kot mora bit in ti boš vsak čas srečna mamica user posted image

(odgovor članu tinaaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3490
    26.2.2007 12:40:33   
    lana38
    Pozdravljene!
    Jaz sem pa danes odpeljala sina in mamo na železniško postajo. Je bil tako nestrpen, da že 3 dni ni mogel spati. Zdaj pa je klical, da sta že v Izoli in je presrečen. Jaz pa user posted image . Otožna, ne žalostna. Sploh ne vem, kaj naj počnem danes popoldan doma. Še nikoli ni nekam šel za več dni. To je kar sprememba, predvsem zame. Tudi jaz sem v pričakovanju četrtka, ko končno grem na HSG. Še malo pa me bodo tudi živčki dajali po malem. Dva dni še v službo, potem pa je že tu četrtek. Ko bi le bil kakšen pozitivni učinek vsega tega.
    tinaaja, zdaj pa je res samo še malo in boš srečna mamica.
    LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3491
       RE: SKUPAJ NA POTI DO CILJA
    26.2.2007 13:16:31   
    sonchek
    Pilotgirl.....a si ti slučajno srečkauser posted image ????

...nekje sem prebrala...da si...in če si bi ti resnično rada čestitala...
    ...dej povej, dej povej!!!!!user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 3492
    26.2.2007 16:49:23   
    meli23
    Živijo!
    SONCHEK- hvala, da si me dala na seznam, čeprav bi si vse želele jit na kakšnega bolj veselega, ma počasi že bo.
    Ma jaz sem že prov jezna na touser posted image . Včeraj me je zvečer bolel trebuh kot da se bo zdej zdej vlilo in še zdej nič. Danes je 32 dan ciklusa. Spet sem zapravla denar za test, ki je negativen. Očitno je pri meni zdej ratalo pravilo, da imam ciklus dolg 33 dni ali več.
    Pa še to že cel teden odkar sem mela virozo se mi pojavljajo neki izpuščaji po rokah in vratu. Srbi kot hudič in ko se že cela spraskam pa v roku pol ure izginejo in čez čas nastanejo na čist drugem koncu. Dokler ne dobim user posted image  si pa ne upam vzet kakšnega antialergika.
    LANA  v četrtek ti želim mirne živčke in uspešen poseg.user posted image

Pa pa¸...

meli23

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 3493
    26.2.2007 19:22:26   
    Liona
    Sonchek, kje si zasledila, da je pilotgirl user posted image ???? Joj, upam, da je res. Ampak zakaj nam ne javi????

Pilotgirl razveseli nas.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meli23)
    Neposredna povezava do sporočila: 3494
    26.2.2007 20:27:56   
    sonchek
    Liona tukaj:na SEZNAMU BODOČIH NOSEČK sem prebrala....ampak nič ni še potrjeno...
    IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Sisy je noseča, buškica je noseča, obedve po IVF, mislim, da je noseča tudi pilotgirl.

...madona mogoče vemo pa še prej kot ona user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep večer

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu Liona)
    Neposredna povezava do sporočila: 3495
    26.2.2007 22:15:10   
    aljaža
    andreja2000 - Žal mi je za tvojo mamo, želim pa vsem skupaj moči, da vam skupaj uspe premagati njeno bolezen.
    sonchek - hvala, ker se trudiš s seznamom.
    Liona - želim ti čimbolj mirno user posted image , pa čimmanj bolnic. Pa ne skrbi jaz sm mela CR - pa sploh ni nč hudga, mislm da je naraven porod lahko tudi hujši. A 6 kg je preveč? Pa kaj je s tvojim gin.? Jest sm se vse skupaj zredila 16 kg, (pa nism mela nobenga trebuhauser posted image )pa mi ni noben nč reku.
    micla - jest mislm da ti ni treba jest nobenih nadomestkov, sploh če maš dobro kri, jaz med nosečnostjo nisem kaj preveč pazla okol prehrane, solate sploh ne jem, pa sm mela skos dobro kri...
    Lana 38 - Verjamem, da je prazno, če si navezana na sina. Jaz se ne znam predstavljat kako bo ko bom mogla it v službo, sina pa doma pustit user posted image .

moram rečt da je prav lepo od tistih ki ste user posted image , da se javlat tukej in da ne pozabite na tiste, ki upamo na user posted image .

Imejte se lepo, pa izogibajte se gripe, lahko noč!

(odgovor članu sonchek)
    Neposredna povezava do sporočila: 3496
    27.2.2007 7:14:26   
    lana38
    sonchek, na seznemu bodočih nosečk, je pilotgirl še vedno v tisti koloni, kjer piše od kdaj se katera trudi, da bi bila user posted image . MIslim, da si ti nekaj zamešala. Jaz sem ga zdaj kar podrobno prebrala, pa mi nič ne kaže na to, da bi bila pilotgirl user posted image . user posted image
    Včeraj popoldan mi je bilo zelo dolgčas. user posted image  je svojo mamo peljal nekaj urejat na banko, tako da sem bila kar sama doma. Sem si pa posnela oddajo Dvojčki, trojčki, četverčki, ki je bila v petek ali soboto zvečer na NG in sem jo včeraj popoldan gledala. Super je. Če se spomnite pred kakšnimi 2 leti je bila podobna oddaja o enem plodu v maternici, samo da tukaj prikazuje večplodne user posted image .
    Še 2 dni pa grem na HSG. Tako odštevam te dni, kot da bi me kaj lepega čakalo.user posted image
    LP

lana38

(odgovor članu aljaža)
    Neposredna povezava do sporočila: 3497
    27.2.2007 8:35:54   
    Špela100
    No da se vam malo oglasim in poročam:

moja M se je včeraj že nakazala, tako, da jo danes dobim....no comment...
    niti žalostna nisem več, sam še jezna...
    jutri imam rojstni dan...34 let...še en no comment...

Upam, da je vaše jutro kaj boljše od mojega.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
    Neposredna povezava do sporočila: 3498
    27.2.2007 9:11:05   
    Anonimen
    andreja2000 - žal mi je za tvojo mamico. Vem, da ti je hudo, ampak sedaj moraš biti močna zase in za njo. Bodi ji trdna opora.

Liona - ne se sekirat za pridobljene kg. jaz sem se v prvi nosečnosti zredila za 33 kg.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Drugače pa - tudi CR je ok. Prosi, da ti ga anredijo s spinalno anastezijo, da boš slišala prvi jok tvojega otročka. Jaz sem imela urgentni CR po 12 urah umetnih popadkov. Porod je bil sprožen 10 dni čez PDP.

Vem srečkamuser posted image  čestitam in jim držim pesti. jaz je definitivno en pričakujem okoli 10. marca. Bomo videli, kaj bo... Če nič, gremo v novi krog, ne?

(odgovor članu Špela100)
      Neposredna povezava do sporočila: 3499
    27.2.2007 9:49:01   
    sonchek
    Jutro...

...Lana 38...sem citirala, tko da bi težko kaj zaj...

Špela100...res mi je žal da se je spet prikazalauser posted image ...madona, pa sem res upala da je ta mesec ne bo....

ko k sebi te privijem:
    ljubo moje detece,
    str. U-84

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 3500
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
    Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
    Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.