|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
2.3.2007 21:51:30   
aljaža
Milamay - držim pesti da boš zagledala +!!!
Lana38 - če ti tud samo polovica maternice deluje tako kot je treba, lahko normalno donosiš. Govorim iz lastnih izkušen, samo zahiranček je bil. Zato ne obupat, mogoče pa ti uspe!! Jest sm tud na tistem forumu hudamravljica user posted image
Datumi... tud pr men je blo vse dost blizu...V prvi nosečnosti, ki se je končala s SS sm mela rok 19.2, naslednje leto sm rodila 16.2., letos pa sm zopet mela SS na datum 19.2. user posted image . Glede na to da mi je dvakrat uspelo zanositi v juniju, upam da mi uspe tudi letos user posted image .
Andreja 2000 - user posted image ..

Upam da user posted image od Niie še vsaj par tedno zdrži, Liona misli bolj pozitivno, sigurno pa da te vsaka taka novica prestraši.

LP

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
2.3.2007 23:17:58   
mala pikica
Punce, mislim, da ne bo nič narobe, če vas kar tukaj nekaj vprašam. Tukaj vas je največ s ss. Kaj se nosečnost po ss smatra za rizično nosečnost? Upam, da katera ve kaj o tem. Sicer imam čez en teden pregled pri g, pa me vseeno zanima.

Sonchek, vidim, da še pri tistem žalostnem seznamu vseh težav in netežav pišeš tudi leta zraven. Jaz bom čez dva meseca stara 27. tako da lahko pripišeš, ko boš kaj popravljala. Hvala...

(odgovor članu aljaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
3.3.2007 8:10:06   
lana38
mala pikica, glede rizičnosti user posted image  po ss, mislim, da je to odvisno od tega, kdaj je bil ss in v kolikšnem času po ss, si potrm spet zanosila. Ne vem točno, mislim pa, da je tako kot sem napisala.

aljaža, kaj pa je s tvojo maternico narobe, da imaš samo en del v redu. Kako velik pa je bil tvoj user posted image , ki je bil zahiranček? Morda se ti pa zato ponavljajo ss, ker maternica ni OK.

Milamay, morda pa imaš bolj pozno O in zato user posted image  prihaja tako različno.user posted image

Glede te moje zarastline, sem povprašala dr. Pušenjaka na MON-u, pa je rekel, da je to res lahko posledica abrazij, ali pa slika kaže nekaj česar sploh ni. Ampak jaz sama bolj verjamem, da drži prva varianta. Pravi tudi, da se to lahko odstrani s HSC. To sem tudi sama predvidevala, samo kaj, ko čas spet teče, jaz pa lahko samo čakam. Zdaj se mi že 26.3. zdi strašno daleč.
Jutri pa pride moj sin domov zvečer. Komaj že čakam. Zdaj, ko počivam doma, se mi vse skupaj še bolj vleče.
LP

lana38

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
3.3.2007 8:11:27   
tinaaja
mala pikica, ne nosecnost po ss se ne smatra za rizicno (ce niso drugi vzroki, ki opravicujejo rizicnost nosecnosti, ampak samo ss ni razlog). in jaz mislim, da je prav tako.
po ss si ze tako ali tako bolj obcutljiv in te skrbi. in da si doma, imas se tok vec casa, da studiras, kaj pa ce... sama ne bi hotla bit doma, ce ne bi bilo treba. in sem vesela, da nisem bila.
Sigurno pa je prav, da se z G pogovoris, da ce te skrbi, da te vzame prej, da ti naredi kaksen UZ vec, ali si ga sama placaj,.. Jaz sem tokrat v patoloski ambulanti (trisomija 13 v prvi nosecnosti), in sem sla tako zaradi skrbi k psihologinji na pogovor kot tudi G mi je ponudila pogostejse preglede, ce bi zelela. 
Vecinoma je razlog za ss kaksna huda napaka, ki onemogoca prezivetje plodu. Moznost ponovitve je minimalna. Zato je naslednja nosecnost tretirana kot normalna nosecnost. In se se dobro zaseje, se bo obdrzalo.
Pa kar vprasaj, ce imas se kaksno vprasanje.

Liona - se nekaj - izogibaj se forumov kot so SS (ne mislim na nas Upanje po splavu)  in takih, kjer preberes razne zalostne zadeve. mene je to cist pokopalo parkrat. Zato sem se vmes odklopila, ker sem bila tok sesuta, da sem samo o teh zadevah razmisljala. Bodi del pozitivnih debat in se veseli svoje pikice. Men mami zmeraj pravi, ne klici user posted image s svojim razmisljanjem. In to poskusam delat. To kar se dogaja drugim, nima veze s tabo, razen, da si slabe volje, zaskrbljena in te to tezi. Nosecka si, veseli se tega in res, ne beri teh zadev. Z nasimi izkusnjami smo fuuul bolj dojemljive za take tragicne zgodbe in se nas ful bolj dotaknejo.

Milamay, upam, da zagledas kaksen + ali pa da vsaj cim prej pride M, ce ze ni bilo usojeno. Prvo ti seveda zelim veliko bolj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3554
3.3.2007 8:22:23   
lana38
Liona, glede forumov o ss, se popolnoma strinjam s tinaajo. Tudi jez sem se psihično dosti bolje počutila, ko nisem več brala, kaj pišejo tam. Čeprav pri meni ni šlo za ss, sem potem razmišljala vse živo in se mi je življenje zdelo samo še črno. Včasih še pokukam tja, ampak bolj redko. Ko pa sem bila doma po UPN, sem to redno brala in mi ni prav nič koristilo, samo nasprotno. Slabo je vplivalo name. Vem, da je dolgočasno biti doma, ker tudi jaz ravno ne vem, kam bi se dala zdaj, ampak raje počni kaj drugega, kot da bereš o ss. To s tvojo user posted image  nima nič, kar se dogaja drugim.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
3.3.2007 11:43:07   
andreja2000
No,punce,trenutno sem še kar na rjavem izcedku in BT,se je spet rahlo spustila,tako da bo pomoje  user posted image  prišla zvečer ali jutri.Kako zoperno,da so že tri dni prej ti rjavi mdeži.Saj je res samo ko se obrišem,a jaz bi raje videla da se vlije user posted image ,če že ima tak namen.

Lepo soboto vam želim.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
3.3.2007 12:19:54   
lana38
andreja2000, žal mi je, da spet prihaja user posted image .user posted image
LP

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
3.3.2007 12:25:53   
andreja2000
 Hvala,Lana.S tem krogom sem tudi zakjučila z klomifenom.No,naslednji mesec pa že grem v ambulanto za neplodnost,pa me prav zanima kako bo.
Lana,tebi pa želim,da se ta tvoja stvar čim prej uredi-kaj vem,morda pa imam tudi jaz kaj,da preprečuje zanositev.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
3.3.2007 18:02:56   
aljaža
Lana 38 - jaz naj bi imela dvojno maternico, en del naj bil zakrnel, tako mi je povedal dr. Pušenjak po CR. Po laparaskopiji je bilo rečeno da imam enorogo maternico, pri  HSG ju pa naj bi blo vse OK. No upam da naslednjič ne ugotovijo še kej novga user posted image . Moj Aljaž je bil velik 44cm, tehtal pa je 1820g, drugač pa je blo z njim vse v redu, da ne govorim, kako so me gin. strašil v nosečnosti...user posted image Morm pa še enkrat pohvalt Dr. Pušenjaka, res je bil zlo vredu...
Andreja 2000 - še nisi imela nobenega pregleda? Ali maš že kaj obljubljeno?

Nosečnosti po SS ne jemljejo kot rizično, razen če ugotovijo da s teboj ni kaj v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 3559
3.3.2007 19:39:03   
andreja2000
aljaža aprila sem naročena v ambulanti za neplodnost,potem pa bomo videli kako dalje.

(odgovor članu aljaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
3.3.2007 23:29:06   
mala pikica
Punce hvala za odgovore. Jaz samo upam, da bo tudi v drugo šlo hitro kot v prvo in da bi bilo seveda vse v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 3561
4.3.2007 11:23:24   
pilotgirl
Lep pozdrav punce. Po doooollllllggggeeeeemmmmmm času se vam spet pridružujem.....user posted image user posted image Razlog je pa tak.....končno je prišla dolgo pričakovana user posted image . Jeeeej!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Brez tablet brez usega. Mal dolgo je rabla sicer. Bo pa ta mesec 17 eno leto odkar sem bila na čiščenju.Upam da se bo zdej stabilizirala. Liona ti pa maš vstop na stran o ss prepoveda in ostale nosečke tudi,ker je to najslabše ker si več škode nardimo same.Ok?user posted image No vse druge pa itak veste da mislim na vsako posebej in upam da se bomo zdaj kaj več pisale.En lep sončen pozdrav za vse.

Neposredna povezava do sporočila: 3562
4.3.2007 11:27:26   
tinaaja
Pilotgirl, no ful sem vesela, da si dobila user posted image in da lahko gres naprej. Smesno, kako se je vcasih razveselis a ne user posted image In predvsem ti zelim, da se ti ciklus stabilizira in cim prej zagledas user posted image user posted image !!!

Punce, prezivite en super lep sonce dan!

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
4.3.2007 11:42:55   
Lusa
Tudi jaz se vam po dolgem času javljam.Komaj še vas utegnem brat.

Pilotgirl -tudi jaz se matram s temi user posted image .komaj čakam ,da pride ,od nje pa ne duha in sluha.Že pred približno 10 dnevi bi mogla prit.Jutr pop. se grem malo mojemu ginekologu pokazat in upam ,da je vse vredu.Mam nek čuden občutek ,da ni vse ok.

Andreja -upam ,da čimprej pride ta april.

Lana-mislim nate!

Moram še vam povedati ,da je izšla revija supermami(malo reklame) ,kjer piše o našemuser posted image  ajši.

vsem  en lep sončen pozdrav

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
4.3.2007 14:52:52   
andreja2000
Pozdravljene

Jaz pa sem že kar mal jezna na user posted image ,saj sem bila prepričana,da bo danes že tu,a je še vedno le rjavi izcedek ,ki pa ga je malo več kot doslej.BT je  ista  kot včeraj.

Lepo se imejte,jaz pa upam,da do večera pride user posted image ,da lahko gremo v nov krog.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
4.3.2007 16:50:06   
lana38
andreja2000, pa je BT sploh padla pošteno, ali se še drži na povišanem nivoju?
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3566
4.3.2007 17:09:15   
andreja2000
Ne,ni še BT pošteno padla,čist malo še ji manjka,zato pa še verjetno ni user posted image  in so ti rjavi izcedki zoperna priprava nanjo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
4.3.2007 17:10:33   
lana38
Morda pa ne bo padla.user posted image Pusti se presenetiti.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3568
4.3.2007 17:22:03   
andreja2000
Tudi sama bi rada to vrjela,vendar so ti 4 dnevni izcedki preveč sumljivi in raje verjamem,da napovedujejo user posted image ,ker bi drugače bila preveč razočarana.Če pa ne bi bilo teh izcedkov,potem pa bi.....
Malo sem razočarana,ker so se pojavil kljub klomifenu,saj v prejšnjih petih mesecih jemanja jih ni blo,ali pa le kak dan pred user posted image -očitno so mi jajčniki začeli fajn popuščat,da je že tolk dni prej rjavo.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
4.3.2007 17:26:17   
lana38
Ti rjavi izcedki so lahko marsikaj, ne samo popuščanje jajčnikov. Kaj pa vgnezditvena...user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3570
4.3.2007 17:33:04   
andreja2000
saj,lahko bi bili vgnezditvena,kdo bi vedel.Sem pa imela res spet močan PMS,sedaj se je vse umirilo,kot običajno pred user posted image
Z izcedki,pa sem imela že težave pred jemanjem K,zato ko jih vidim pomislim na prihajajočo user posted image ,če prav se mi je že zgodilo 2 krat,da sem bila user posted image  in jih imela,vendar nikoli 4 dni.
Pomoje bo jutri vse jasno,upam user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
4.3.2007 17:34:59   
lana38
andreja2000, tudi jaz upam s tabo, da tokrat izcedki pomenijo user posted image .user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3572
4.3.2007 17:44:59   
andreja2000
Hvala,Lana!

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
4.3.2007 21:58:11   
Milamay
Pozdravljene vse skupaj!

Samo toliko, da vam povem, da se je user posted image  prikazala včeraj v vsej svoji obilni veličini. user posted image  Pa kaj hočem?! Gremo naprej! Midva z možekom se bova še naprej trudila in pridno user posted image , a kot vse kaže, na naravo ne moremo vplivati samo z našimi željami. Domnevam, da imam tudi jaz morda kakšno pregrado zaradi lanske UPN, pa da zato nekako ne rata. Zdaj moram še počakati do maja, ko imava termin v ambulanti za neplodnost, potem pa naprej. Medicina dela čudeže in če sem že 2-krat lahko zanosila, potem mislim, da mi bo uspelo tudi tokrat. Mogoče res ne bo šlo po naravni poti, pa saj so še drugi načini.

Andreja - dokler se user posted image  ne vlije, je še upanje. Vem pa, kako je. Vsak dan, ko user posted image  ni, so želje in upi večji in potem razočaranje še hujše. Ja, še vse predobro vem, da je tako. Močno držim pesti zate!

Lana - 26. marec bo hitro tu, boš videla. Potem pa naprej v nove boje in ni vrag, da ne bi ratalo.

Pilotgirl - fajn, da se je prikazala in da si se nam spet pridružila. Kaj si imela zmeraj neredne M ali pa so te težave od SS? Pa saj se bo uredilo, boš videla.

aljaža - no to s 19. 2. pa je res čudno. Mogoče pa bodo poletni meseci res boljši in nam bolj naklonjeni. user posted image  Prvič sem zanosila avgusta in potem maja rodila zdravega fantka.

Pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 3574
4.3.2007 22:19:02   
pilotgirl
Ne Milamay te težave sem začela met od čiščenja naprej.Pred tem sem vedno redne menstre mela,sej zato pa mi je čudno blo vse skupi. no iz men grejo kr kosi krvi  in zdej srčno upam da ni biu to samo upliv luninega mrka,ampak da to pomeni da bo pršla tudi naslednji mesec in še naslednji,.....ja tinajaa nikoli nisem mislna da jo bom vesela

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.