TeDyBear
|
Pozdravljene, sporočam vam, da je princ od Kr_enemami velik 52 cm - za dopolnitev seznama. Sicer pa se počuti odlično, dojenje jima je fino steklo in vas vse prav lepo pozdravlja in se vam zahvaljuje za čestitke! force za Živo! barči za krasnega fantička !! malecka- končno! za pupiko! jjasna - meni je voda odtekla v hipu in to fuuuul! Je pa baje odvisno od lege ploda - če je višje in še manjši, odteče lahko več vode naenkrat, če pa je nosečnost proti koncu in je otroček že bolj spuščen, pa lahko plodovnica odteka tudi po kapljicah. Ampak konstantno, ne samo malo potem pa nič. Če se je torej ustavilo, je šlo verjetno za urin Tinaaja, booooga! Se mi prav smiliš, upam, da se ti zadeva umiri... anja, dolgolaska - se še jaz poštemplam - tudi naš ati smrči včasih, da je noooroooo! Tako da v teh zadnjih tednih jaz velikokrat sredi noči spokam v dnevno, ker nič ne pomaga, ga lahko še tako drozam in ščipljem - ni nobenega haska!!! Moje spanje je pa tudi tako švoh, da slišim prahec, ki pade na tla... Leina - upam da ne zboliš zares, zdaj v finišu... Slumpo - kako je s pikico? Se je obrnil ali ne? naomi - krasna sobica! Ker trenutno urejam spominske mape mojih dveh fantolinov (vse dam v prozorne srajčke, v kronološkem zaporedju, od slikic UZ, zapestnice s porodnišnice, fotografij, laskov, prvih risbic, diplomic z vrtca, smešnih spominov in njunih pogruntavščin, do tega, kaj sta dosegla v določenem obdobju razvoja itd), sem naletela na eno fajn pogruntavščino našega (zaenkrat še) najmlajšega v starosti treh let: "Ati ma lulija, Luka ma lulija, Grega ma lulija, mami ga pa nima - pa samo kaka!" Se mi zdi tole en krasen spomin na otroštvo, ki ga potem daš svojemu otroku, ko odraste, samo je potrebno začet že takoj in biti dosleden - je pa fino, že zdaj včasih z možem malo pokukava, obujava spomine in se dodobra nareživa! Uživajte!
|