Lejci
|
Dobro jutro punce! Pa se je začela sezona. Bambina, hvala za lepe želje! Mateja, čestitke za pupuko!!!! Tinaaja, a mi mogoče slediš Takšno noč sem mela jaz 2 dni nazaj - katastrofa in moje sožalje. Pa še Migran ne smeš vzet, lekadol ne pomaga... Res kriza. Ti kar lepo počivaj čez dan, po možnosti v temi, upam, da se ti čimprej umiri, potem pa ena dobra noč spanja, pa boš skoraj kot nova. Pa čimveč pij! In naj ti hitro mine!!! Migrena je res neki najhujšega, rajš mam kislino, bolečine v kolkih, boleč križ in brce v mehur skupaj, kot 1 uro migrene. Jjasna, jaz ti ne vem odgovorit, upam, da se bo čimprej našla kakšna punca, ki ve. Spremljaj se čez dan, naštimaj si kak dnevni vložek pa ga opazuj. konec koncev ti pa ostane še pregled v porodnišnici - oni bojo najboljš vedli. Uh, hvala za tolažbo glede čaja za dojenje - so me že založili z njim in nisem vedla, a naj gledam grdo, al naj jim bom hvaležna Simonka, en lep CTG ti želim, js ga mam spet jutri in se bojim, da bo kot prva dva - en sam zmazek. Naše dete odločno protestira, ko mi zapnejo tiste trakove čez trebuh in tko divje brca, se obrača, vrti, da je na konc že meni muka tam ležat in vse skupaj prenašat. Šentjanževo olje praviš? Bom definitino zapisala in v primeru šivov pošljem moža po nakupih!!! Zdej grem pa oprat še goro perila... rok (in luna) se bliža, js mam pa še tooook dela Pa lepo dopoldne še naprej!
|