|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
1.3.2007 10:49:22   
dolgolaska
ZORA....TUDI TEBI ČESTITKE!!! user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

JJASNA...zakaj pa se ti tako zanimaš kdaj točno bo luna...a???
user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    
Kaj me ne boš počakala do 15-ga???

...no tako in napočil je dolgo pričakovan "NAŠ" mesec....
...sedaj pa lepo v vrsto in gremo....ena po ena...da ne bo spet kakih prehitevanj....

ANJA...ti imaš z tvojim take probleme kot jaz z mojim....celo noč smrči ku norc....
jaz pa zdraven meditiram...hm...danes ponoči sem razmišljala,če ga nebi kar na balkon dala spat  user posted image   user posted image   user posted image  

ČESTITKE tudi MALEČKI...pa si jo dočakala...user posted image

ERNA držim pesti zate.....kdaj pa imaš rok??

JJASNA....KJE SI????
DA JO NISI POPIHALA????

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 1.3.2007 10:53:16 >

(odgovor članu zora)
Neposredna povezava do sporočila: 5051
1.3.2007 11:07:37   
Anonimen
Dobro jutro

Jaz sem bila eno rundo ze pokonci...Od pol sestih do osmih..Potem pa sla nazaj dremuckat k user posted image , ki je zjutraj prisle iz nocne.Obcutek imam,da me hoce nekaj zakuhat.Napetost,vrocina v glavi.Mogoce to zaradi napetega spremljanja na RRuser posted image ...

A-N-J-A kako je s tamalo?Upam,da si v redu opravila na pregledu!
Slumpo
drzim user posted image da se user posted image obrnil!!!
BAMBINA_ hvala za lepe zeljeuser posted image
Simonka,LuLu pri meni se bo verjetno treba kar lep cas pocakat,da se bom lahko z vozickom pridruzla.Sem bolj na repu.Razen ce se tamali misli it kaksno prehitevanjeuser posted image ...Vsekakor pa se potem lahko dobimo,ko bomo vse v nasih formulahuser posted image .Do takrat pa user posted image

Joj kako sem pa zdaj lacna postala,jaz bi tudi eno svezo zemljico,smao je ni v bliziniuser posted image
Tinaaja
upam,da se cimprej danes pocajtas!!!!user posted image
Jjasna tu pa ti jaz ne znam nobenega nasveta dat user posted image
erna14 akcija se pocasi tudi tebi pripravlja ocitno user posted image
MoonEve nam so v MŠ rekli,da ce ti odtece voda ni najboljse,da se veliko premikas oz da si v pokoncnem polozaju in da moras cimprej v P.
skacica koliko pa si placala za ta test??

Me prav zanima a bo katera ze rodila ko pridem anlsednjic tu okoliuser posted image

(odgovor članu simonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5052
1.3.2007 11:09:49   
dskubin
Čestitke Mateji in Dejanu za hčerkico Žanet. user posted image

odtekanje vode - nimam pojma, bom tudi jaz prebrala, kaj boste napisale. Prvič mi je očitno odtekla ravno takrat, ko sem tudi lulala - ponoči me je lulat, pa se mi je na školjki kar ven vsulo in še čep je cel vn padu. Pa smo romali v porodnišnico, ker je blo neki krvavega, pol pa tudi tam niso mogli ugotovit, če mi je voda že odtekla ali ne (imela sem spredaj posteljico in niso mogli otipat). No, ker potem ni več nič priocurilo, so sklepali, da je pač odtekla takrat v školjko. Dobro ne, nič za pucat user posted image . Mene je kljub temu peljal v porodnišnico kar moj, je pa res, da smo 5 min stran.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5053
1.3.2007 11:14:45   
Anonimen
Dolgolaska, še sm tle, nimam pojma kja naredit. Al naj počakat, da vidim če bo še kaj ali naj se grem kam pokazatuser posted image Joj, a mora bit tko zakomplicirano, zakaj ti ne steče ornk, al pa da dobiš popadke, da veš pri čem si... uh!

dskubin, a pa so se ti popadki začeli ali je samo voda odtekla in pol mir?

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 5054
1.3.2007 11:20:16   
draja
Najprej čestitke Malecki_Mateji za hčerkico!!!

Sem vam hotela najprej pojamrati kako grozna noč je za mano, potem pa sem prebrala post od Tinaaje in sem se ugriznila v jezik. Vse, ampak res čisto vse je lažje prenašati kot napad migrene ponoči. Tinaaja, danes veliko pij, tudi kakšno kavico, pa čim več počivaj v temi. Nekaterim pomagajo tudi hladni obkladki na sencah. Bom mislila nate.

Sem šla danes zjutraj v BC, ker sem se včeraj prepričala, da nimam dovolj oblekic za našo pupo in kupila še en roza pajacek z zajčkom in eno navadno bombažno kapico. Sem se pa uprla nakupu Quinnyeve torbe. Saj mi je ful všeč, samo se mi zdi res draga pa še prodajalka me je nekako odvrnila od nakupa, da se kao ne da nikjer zapeti ali zatakniti za voziček. Ma ne vem. Saj to lahko kupim kadarkoli. Sem pa ugotovila, da nisem več za po trgovinah - mi je bilo ful vroče in ful slabo tako da sem komaj čakala da pridem domov.

Bi mi pa ful sedlo se dobit s kakšno od vas na kavici, da še malo v živo poklepetamo. Amy26 upam, da si še za in da se nam tudi ostale pridružite drug teden.
Urla zlata siuser posted image user posted image - ti nas kar zasipaj z nasveti, saj prav vsaka izkušnja še kako prav pride, sploh prvorodkam.

Erna14 očitno boš prva marčevka, ki bo rodila marca. Držim pesti, da hitro mine!

Simonka hvala za nasvet glede šentjanževega oljauser posted image .

Grem počivat, pa se še beremo, pišemo,...

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 5055
1.3.2007 11:25:20   
draja
Slumpo upam, da se vrneš s pregleda z veselo novico, da se je mali prav obrnil!!!

Jjasna jaz ti ne znam svetovati. Če ne boš več opazila mokrih hlačk, potem verjetno ni bila plodovnica. Nič pa te ne stane, če pokličeš v P pa vprašaš, saj zato so pa tam. Držim pesti, pa javi nam, ko kaj izveš.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5056
1.3.2007 11:37:05   
NMJ
Vsem skupaj lep pozdrav, tudi že vsem novopečenim mamicam. Ni kaj marec je tukaj. Se mi zelo mudi zato bom zelo kratka.

V soboto smo končno vse tri prišle domov user posted image . Živa s težo 1730g in Neža s 2680g. Sta zelo pridni- jesta in spita ter zaenkrat tudi zelo usklajeni glede hranjenja - očitno se že v posteljici zmenita katera bo prva na vrsti user posted image . Mami pa je zelo utrujena , čeprav mi je uspelo se danes celo malo naspati.
Vendar pa je materinstvo kljub vsemu naporu ČUDOVITO in ko pogledam ta dva naša sončka je vse pozabljeno.

Vsem želim čim lažji porod in vse dobro ter zdrave otročke.

lp

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5057
1.3.2007 11:37:57   
dskubin
jjasna, odtekla mi je voda (očitno) in cel čep mi je ven padu (bil je prav čep, ploščat, okrogel, sluzast, kak cm debel pa premera ene 4cm). Za vodo nisem vedla, šla sem v P zaradi čepa, pa ker je blo pol še nekaj krvavega izcedka. Pa smo poklicali sredi noči in so rekli, naj se kar pridem pokazat. In so me kar zadržali (sem bla 2 dni pred rokom). Popadki pa so se potem začeli čez kaki 2 uri - ampak taki blagi, nič od nič. Pol so mi pa zjutraj nafilali umetne, to pa je bil cel user posted image

tejčica
, ne no tle po forumu pisat, kako bo otrok mogu delat (pa še nočno povrhu), da ne ne bo kdo na CSD prjavu user posted image

NMJ super, da si se oglasila. Smo te že prav pogrešali in se spraševali kako ste. Samo, da je vse v redu, drobižki pa očitno kar lepo napredujeta. Kar tako naprej user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 1.3.2007 11:41:39 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5058
1.3.2007 11:39:53   
Dajadada
user posted image Čestitke Kr_enamami, Zori in MaleckiMateji. Upam, da nisem še katere spustila. Me samo od včeraj popoldan ni bilo gor pa so že tri nove strani in tri ponosne mamice.

Sibil, lušen, lušen, lušen, lušen fantič. user posted image

Draja, kdaj in kje pa sta zmenjeni z Amy26? Meni bi tudi pasalo malo počvekati v živo.

Jjasna, jaz sem tudi že opazila vse možne izcedke, od prozornih, do nekoliko bolj rumenih, od redkih do gostih. Ampak je bilo vedno tako malo, da sem si rekla, da se ne smem sekirati zaradi tega, da to zihr ni to. Po moje imamo res že vse čisto zrahljane mišice.

Kolki in spodaj pa tudi mene bolijo - se mi zdi kot da se mi je cela medenica in vse naokoli premaknilo. A je že katera razmišljala oz. tiste, ki ste rodile, a ste kdaj šle h kiropraktiku, da vam nazaj poštima kosti? Meni sta prijatelja-maserja svetovala nekaj podobnega. Se moram še malo bolj pozanimati za kaj gre.

Zdaj grem pa še jaz nekaj popapcati, zajtrk sem imela pred dvemi urami pa sem že taaaakooo lačna. 

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5059
1.3.2007 11:44:39   
Dajadada
NMJ, pozdravljena spet med nami. Lepo da si se nam oglasila. Upam, da imaš kakšno pomoč, da si malo spočiješ in predvsem uživaš v materinstvu.

user posted image user posted image user posted image user posted image  En kup objemčkov tvojima pikicama. 

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5060
1.3.2007 11:57:56   
Žabika
tinaaja: smo se zadnjič preveč pogovarjale o migreni! Boga, se mi ful smiliš. Pa sej veš kaj pomaga - počitek. Je pa itak tako vreme, da nič čudnega da se kaj takega zgodi!

pikca: joj kako si pridna! Jaz več kot od poroda in otrok ne morem brati! Res pohvale vredno!

urla: kako je fino, da je kakšna rodila prej - super nasveti - hvala!

draja: jaz sem obvezno za čvek - samo rečte kdaj! V ponedeljek imam pregled okoli 13h, drugače se pa načeloma lahko z vsem ostalim prilagodim!

NMJ: kako lepo, da si se nam malo oglasila! Lepo, da ste doma in da se fino štimate! Oglasi se nam še kaj, pa še kakšno slikco nam prilepi!

Zdaj pa tudi jaz šibam v shoping, pa se popoldne še kaj oglasim!

Lp,
Ž.

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 5061
1.3.2007 12:00:10   
*sonchek*
jjasna meni je sicer voda tekla v potokih (dobesedno), ampak je pa čisto možno, da ti odteka po kapljicah (sem imela cimro v pordnišnici, ki ji je voda odtekala cel dan) - bodi pozorna na izcedke, če pa nisi sigurna , pa se pojdi pokazat v porodnišnico.
Kar se pa tiče gibov - jaz sem svojega čutila še slabo uro preden mi je odtekla voda in to zelo visoko (trebuh se mi ni čisto nič spustil).

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5062
1.3.2007 12:08:02   
Naomi
hoj...nosecke in ZE mamice...najprej bravo za vse nove korenjacke in korenjakinje, res kva se vam je pa tok mudil ;)...aja pa seveda tut kapo dol ockatom ponosnim ;)...pri nas pa nic novega...no sej do rokaa je se kar nekaj, ceprov vidm da tale nosecnicki trakt dela pospeseno oz. norma je vec kot zadovoljiva ;)...jaz se pocutim OK...razn vcasih, ko sem zveer zalimana na kavcu pred TV se poistovetim s ksnim tjulnom, tko se obracam pa premikam ;)...me je teden nazaj u krizi stihnlo, ampak je slo pol u treh dneh nazaj, zdej pa pri vstajanju se cutim bolecino, ampak kva je to prot celmu vesolju...drugace se kar Ok prenasam vse skp ;)...aja pa prejsnjo sredo k sem sla lulat sem na papirju opazla svetlordec izcedek in men kr na smeh...pa bodocemu ockatu, pa sem kr u porodnisnco klicala, pa so mi dal zdravnika, pa je reku, da ce bo to sam to ne rabm hodt, ce bom mela pa kej vec pa nej pridem..in je blo sam to...je pa reku, ocitno se je zacel neki dogajat ;)...ampak za 1x nic ne kaze...na zadnjem pregledu sem bla se zaprta...CTG tut uredu...tko da...ocitno je nsamu tamaucku prou fajn...upam, da ne bo zacel zavlacevat k jest sem ze zdej tko u unmu napol startu...ceprov torbe se nimam spakirane ;)...pridna vestna ane ;)...mam vse na kup...sam se potezo da not u torbo pade mormo narest ;)...
zdej pa vsem zelim cimbolj pocutje, nebolecinska stanja in dokaj prespane noci...pol se bo itak zacel ;)...
mal se u album pokukejte...na izi ;)
papa vedno vasa N. ;)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5063
1.3.2007 12:08:53   
m a j c i k a
Prave čvekice ste res no!
Ve ste v glavnem vse bolj kot ne iz okolice Lj pa primorska al kaj? A ne bi blo lušno če bi se enkrat dobile vse skupaj na kakšnem čveku v živo, pol ko bodo ti porodi že za nami, po mojem bi mogle kak vikend paket vzet da bi se o vsem zmenle?!user posted image user posted image user posted image
Sam res bi lahk kakšen piknik užgale na Rogli al pa kje, pa bi vsaka nekaj za jest prinesla, joj spet hranauser posted image ! Grem kar eno pomarančo pojest...

Skačica: ja kirga ginekologa pa maš ti? Mene zdaj naroča vsak teden! Za Dr.Korena sem pa slišala da je pravi majstor ja, upam da bo res na smeni, ko se boma midve matrale.....user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5064
1.3.2007 12:11:02   
slumpo
ojla

tinaaja ...sicer še nisem imela migrene in kakšnih hujših glavobolov tudi ne ampak si mislim da je hudo...bogica ti sam počivaj in pusti se razvajat vsem okrog sebe da boš pripravljena na pikico ki jo čakaš in da te ne bo vse potolklo prej...

Ljubljančanke ali se drugi teden dobite al kaj....nisem zasledila ali je to privat. Če ni povejte kdaj in kje se mogoče prikotalim, če se bom počutila.

Urla tebi pa hvala za vse koristne informacije...sem včiraj povedala mojemu da bom hodila po porodu lulat v bano pa se je smeju in je reku da lahko tudi v lijah sam da bo vse ok in ne bom bogica če me kaj takega doleti. Je reku da je iz moje nosečnosti že vsega hudega vajen saj je moral bošček v času moje hude slabosti vsakokrat počistit bruhce ker če bi jih sama se zadeva nebi nikoli vstavla.

NMJ lepo da ste doma in da se sedaj dobro počutite v domačem okolju...fajn se pestvajte....

jaz danes nič ne delam ampak samo blodim ker sem lena in brez volje ker samo čakam pregled...ga imam komaj 7.30 zvečer..

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5065
1.3.2007 12:18:41   
Anonimen
Še sem tu, čakam da začne popoldne delat moja G, pa jo pokličem.  Glede moje "vode" takšne ali drugačne, ni jo bilo ravno par kaplic, ker sem imela eno hlačnico pižame mokro, ampak sploh nisem čutila kdaj naj bi mokra postala. Nima pa nobenega vonja, pa na rozi pižami se tud nič ne vidi kakšne barve naj bi bila. Ampak sedaj ni nič, niti kaplice ničesar. Pa mali je že malo pobrcal. Najbolš, da germ nazaj spat!

NMJ, ja za kakšno slikco bi pa tud prosile! Pa sedaj se pa le lepo cartajte vse skupaj doma.

majcika in skačica, mene tudi moja G naroča na 10-14 dni, pa čeprav sem že v finišu.user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
  Neposredna povezava do sporočila: 5066
1.3.2007 12:19:37   
slumpo
se neki...

sonchek....ali te je tvoj odpeljal do porodnišnice glede na to da ti je tako močno odtekla voda ali si sla z resilcem...in kok mas do porodnišnice?
aja pa tebi hvala za vse informacije glede nalepkic....

naomi res lustno gnezdece za malega...kje pa si kupila ta sestav za pikico....zanimiva kombinacija ...zelo lepo

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5067
1.3.2007 12:28:18   
force
Živjo punce!

Jest vam sporočam da sem vam ušla k februarčicm in sicer:

23.2 se nama je 10:03 rodila krasna punčka Živa, velika 50cm težka 2840g.

Danes sva prvi dan doma in morm rečt da tako pridnega otročka še nisem imela čast spoznati.

Vsem ki ste že dobile svoje sončke iskreno čestitam, tiste, ki pa še čakate pa pridno božejte bušije, ko pridejo ven je občutek najlepši na svetuuser posted image user posted image

Zdj pa moram počivat ker me bolijo šivi

Uživejte in bodite srečne in mirne

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5068
1.3.2007 12:33:06   
sezam
draja - če imaš takšno željo po Quinyjevi torbi, malo spremjal BC spletno stran, pa si jo takrat naroči. Ni dolgo nazaj je bila v dnevni akciji in je bila kar dosti znižano. Sigurno bo še, saj izdelke kar ponavljajo.

NMJ - user posted image user posted image user posted image  lepo da ste že doma. In da imaš tako usklajeni prinsesi user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5069
1.3.2007 12:36:30   
sezam
force - čestitke za hčerkico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si je zbrala lep datum - bomo skupaj praznovali (sicer mi 2 leti več) user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu force)
Neposredna povezava do sporočila: 5070
1.3.2007 12:38:28   
urla
Force čestitke user posted image .

NMK - lepo da si se oglasila in da ste že doma. Želim vam obilo usklajenega časauser posted image !

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5071
1.3.2007 12:39:11   
draja
Naomi krasna sobica!!!

Force čestitke za malo princeskouser posted image user posted image user posted image

Sezam hvala za info glede torbe, bom pa res mal spremljala akcije BC. Hvala.

Kava - nič še nsimo fiksno zmenjene, samo Amy26 je zadnjič omenila, da bi se dobile, ker je v ponedeljek in torek v Šiški in jaz sem pograbila 100 na uro, ker se prej nikoli nisem uspela udeležiti vaših srečanj. Tako da zdaj čakam, da Amy26 pove kdaj in kje bi ji najbolj ustrezalo pa da se še ostale uskladimo. Seveda vabljene vse!!!! Jaz imam edino v ponedeljek med 10. in 11. CTG, sicer pa sem svobodna kot ptiček na veji!!!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5072
1.3.2007 12:41:38   
Žabika
force: čestitke za punčko! Oglasi se nam še kaj!

Pa še seznam čakajočih:

user posted image 1.3. SPOKY
user posted image 2.3. Slonči
user posted image 2.3. freya (31) – LJ user posted image
user posted image 2.3. blue sky
user posted image 3.3. Lana 22 (24) – PO user posted image
user posted image 3.3. Bibi (26) – CE user posted image
user posted image 3.3. sezam (32) – LJ user posted image
user posted image 3.3. pocka user posted image
user posted image 3.3. erna14 (27) – LJ user posted image
user posted image 6.3. Vanji - PO
user posted image 6.3. Lejci – LJ user posted image
user posted image 7.3. LULU3
user posted image 7.3. alfa75
user posted image 7.3. simonka user posted image
user posted image 8.3. brundi
user posted image 8.3. urskas (31) – LJ user posted image
user posted image 8.3. Karina (32) – MB
user posted image 8.3. Ela80 – LJ user posted image
user posted image 9.3. Dajadada (28) – LJ user posted image
user posted image 9.3. Meaa
user posted image 10.3. darchy
user posted image 10.3. tejčica (29) user posted image
user posted image 10.3. valhativa user posted image
user posted image 11.3. Encijan (36) - LJ
user posted image 11.3. PikaPoka12
user posted image 12.3. klavdyk (24) – SG
user posted image 12.3. patricija12 user posted image
user posted image 12.3. Žabika (31) - LJ user posted image
user posted image 14.3. MoonEve (26) – PO user posted image
user posted image 14.3. VMS – LJ
user posted image 15.3. jjasna (24) - LJ user posted image
user posted image 15.3. marjetka (24) - LJ
user posted image 15.3. Gio
user posted image 17.3. tinaaja (28) – LJ user posted image
user posted image 17.3. ksenjica78 (28) – LJ user posted image
user posted image 18.3. brinaa
user posted image 18.3. leya - LJ
user posted image 18.3. malička user posted image
user posted image 18.3. miri
user posted image 18.3. Taya85 (21) user posted image
user posted image 18.3. Snorklja (30) – SG
user posted image 18.3. skačica - CE user posted image
user posted image 18.3. majcika (26) – CE user posted image
user posted image 19.3. dskubin - IZ
user posted image 19.3. blanči (30) – CE user posted image
user posted image 20.3. dolgolaska (27) - LJ user posted image
user posted image 20.3. cv105 (27) – PO user posted image
user posted image 21.3. LI (29) - MS
user posted image 21.3. Naomi (30) – LJ user posted image
user posted image 22.3. Pegica* (30)
user posted image 23.3. A-N-J-A (30) – LJ user posted image
user posted image 23.3. TeDyBear (32) – JESENICE user posted image
user posted image 23.3. kresnička – LJ user posted image
user posted image 23.3. soncek78 – IZ user posted image
user posted image 23.3. bincika – CE
user posted image 24.3. turistka (28)
user posted image 24.3. LeINA (26) – MB user posted image
user posted image 25.3. VRTNICA30 – LJ
user posted image 25.3. Cinca79 – LJ user posted image
user posted image 25.3. Pikca - LJ user posted image
user posted image 25.3. babri (30) – BREŽICE
user posted image 25.3. LP (25) – CE user posted image
user posted image 26.3. slumpo (27) – PO user posted image
user posted image 26.3. amy26 (27) – LJ
user posted image 26.3. maab
user posted image 27.3. draja (27) – PO user posted image
user posted image 28.3. anna2007 (35) - GO
user posted image 31.3. Katja 80 - CE
user posted image 9.4. Boni3 user posted image
user posted image --.3. Neda

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5073
1.3.2007 12:45:19   
majita
Ojla nosečke!

Najprej čestitke vsem mamicam! In hvala še 1x za vse lepe želje. Z našo malo Ano smo doma že od prejšne srede. Pridno papa in spi. Svojo porodno izkušnjo raje kar zadržim zase. No, ampak glavno je, da smo sedaj skupaj, da smo zdravi in da se certlamo 100/h!

Vsem čakajočim pa čim lepšo porodno izkušnjo in zdrave dojenčke!

LP-ček

Maja

11/02/07 se nama je pridružila Ana

(odgovor članu MoonEve)
Neposredna povezava do sporočila: 5074
1.3.2007 13:09:24   
tinaaja
Ojla,
punce, a lahko ena posodobi seznam mamic - jaz danes nisem zmozna ma nic. Sem prisla na hitrco pogeldat, pa vidim, da kar kapljajo . Zgleda , da bo potrebna dnevna obdelava, drugace bo cela panika. Saj pol ga bom spet jaz, ampak danes ressss ne morem se spravit..
Cestitke vsem marcevskim februarcicam

Punce, hvala za dobre zelje glede okrevanja, moje migrene med noscnostjo dosegajo nove razseznosti, tko kot vse ostalo. Mi je kar se slabo, zjutri sem caj bruhnila, tko da zaenkrat sem na malih pozirkih, da vsaj kaj not obdrzim. Bog ne daj kaj pojest.. Ampak saj kmal bo boljs, a ne

Odtekanje vode - ce odtece na enkrat, cim manjo hodit, v avto v lezec polozaj in v P. Jaz sem ze milionkrat mislila, da mi odteka po kaplicah, pa zgedla da ne. Sem se odlocila ne panike delat. Jjasna, mislim, da ni panike, da se mal pocakas, da vidis, ce se se ponovi. Meni npr zjutri prav tece izcedek ven, ko ustanem. G pravi, da obcutek naj bi bil podoben kot lulanje, samo da ne mores zadrzat plodovnice v primerjavi z urinom. Ce veliko pijes tudi lulanje nima nujno vonja.

Grem nazaj lezat... da ne bom vec tko , ampak

(odgovor članu majita)
Neposredna povezava do sporočila: 5075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  201 202 [203] 204 205   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?