|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
28.2.2007 11:29:31   
Anonimen
Tekica, čestitke za Klemena! user posted image user posted image user posted image

Človek še spat ne bi smel it, ker se vsako sekundo kaj tu gor dogaja! Ampak danes sem pa spala kot angelček, 5 ur skup brez WC-ja, pa potem do 11 ure.user posted image Edino moj je rekel, da sem se vrtela po postli kot odojk...user posted image

Kr_enamami in Sibil
, sedaj se mi zdi, da je pa že blizu porod ali pa je že bil - kakorkoli upam, da ste vsi srečni in zdravi, pa da se že cartate ali pa da se boste kmalu.

*sonchek*, bravo za en teden pa za tko pridnega sinka! Ko bom šla jst rodit, bo imel skoraj mesec... če bo vse po načrtih.

Dolgolaska, kje pa ti hodiš? Malo me skrbi, da nisi kam pobegnila. V porodnišnico na primer?! user posted image Hm, pol bom rabila pa za 15.3. kakšno drugo cimro, ampak je bolj malo kandidatk, ker bi vse rade šle prej...user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 4926
28.2.2007 11:34:02   
Encijan
Najprej čestitke vsem novopečenim mamicam in očkom! user posted image kar niso mogli dočakati marca, kaj? Ko je pa tako vreme, saj že vse cveti, najbrž so mislili, da že zamujajouser posted image ...

No, včeraj sem imela pregled s CTG-jem in je vse OK, tokrat brez problemov s spanjem bebice, tako da sem CTG mirno preživela in mi sestra ni uspela dvigniti pritiska, tako kot prejšnjič... Zdaj samo še čakamo, da se začne, do PDP-ja je samo še 11 dni. Naročena sem spet čez en teden, morda pa ga dočakam še v enem kosu. Se pa tudi meni zadnje dni tudi nič kaj ne da, pa toliko bi rada še naredila. Včeraj sem domov pripeljala še eno veliko škatlo cotk za  od prijateljice, ki se zdaj (no, prva runda vsaj) že veselo sušijo. So full cortkane, res mi je dala le tiste najlepše, tako da sem jih včeraj z veseljem pregledovala. Moj user posted image je rekel, da zdaj imava pa toliko vsega, da najino dete niti vsega obleči ne bo utegnilo. No, bomo še videli, po moje se ne zaveda, kolikokrat ga/jo bo treba preobleči...

Nič, zdaj grem pa likat, imam še par cotk zraven, ki so namenjene za user posted image , ko bomo šli iz porodnišnice domov, da še to torbo končno spakiram. Je pa moj rekel, da naj nič ne skrbim, da za to bo že on poskrbel, da jaz naj samo nase in na svoj buši mislim, pa na dihanje in da še prav čas pridemo do porodnišnice. To je tko rekel, kot da se bo zdaj zdaj začelo in da mi zlikat pač ne bo več uspelo. Grem hitro, da me res kaj ne prehiti. Nimam pa drugače kakih znakov, razen otrdevanja, ki je res malo polj pogosto, ampak to je normalno, kakšnih bolečin pa ni, razen včeraj zvečer me je malo špiknilo ene dvakrat, ampak brez kakega vzorca ponavljanja in jasnega trajanja. Ma, upam, da bom vedele, ko se bo začelo...

Držim pesti za vse današnje mamice in dojenčke!

Encijan

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
28.2.2007 11:49:46   
Taya85
Cao punce!

No da se še jaz mal pojamram. V ponedeljek zvečer so mi prvič otekle noge in so bile debele k user posted image , sem zgledala kot godzila in do danes so še vedno otečene jaz mam pa še took za polikt in nekaj majhnih stvari še za nabavit!!! Bom danes poklicala ginekologinjo in jo vprašala, če se moram pridet kaj pokazat, drugače pa imam naslednji torek CTG.
Ali imate tudi ve že kaj otekle noge?
Drugače pa ali katera ve glede stvari, ki ti jih potem prinesejo v porodnišnico, ali je mišljeno 5 planic (za enkratno uporabo) ali kaj drugega?

Uživajte in lp!

user posted image Pa čestitke vsem novopečenim mamicam in očkom user posted image

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 4928
28.2.2007 11:52:47   
tinaaja
No tko... izkoristila mami, da me je peljala na rudnik in rezultat user posted image user posted image user posted image mojo stevilko superg so prodali user posted image Kako si drznejo user posted image
Novost dneva - pridelala sem se eno nosecnisko nadlogo - kar konkretno boleci simfizo user posted image Kdo je to rabu tud ne vem, ampak vstajanje je postalo se vecji problem, da ne omenjam nacina hoje user posted image
Mojo mami ze klicejo dnevno,c eje kaj novega user posted image user posted image user posted image Halooooo.... Pa se 17 dni je do pdp user posted image Ja malora, saj so vsi zmeraj obvesceni, ko se kdo rodi, a ni tko user posted image

Amy, zavese user posted image - v Lesnini je ena trgovina, kjer prodajajo blago in delajo zavese. Drugace pa zal ne vem, niti nisem gledala.

Draja, ma vzam eno torbo, ki jo imas doma.. Moja je velika, ampak sem vidla v P zenske s kufri, tko da ... Ni panike, ce imas eno tako sportno zadevo.. Se sploh ne sekiram glede moje, ceprav ni ravno majhna.

VMS - mi imamo tudi tasta na sporedu za praznovanje in je preprican, da bova z mizem plesala se na njegovi zurki, nasldnji dan pa rodit. Zal pride ta naslednji dan ravno na obletnico smrti mojega fotra, in bolj mu dopovedujem, da jaz takrat ne bi (beri: nocem) rodit, manj slisi te argumente. user posted image Ampak sem bila zelo jasna par dni nazaj, ko je spet to ven privleku, mislim, da je zdaj dojel, da to bas ni najboljsi datum.

LP, nas dajo zmeraj na bok, ce nimas izrecne zelje po lezanju na hrbtu.

Tejcica, heheheh mala te pa dobro obvlada user posted image Res je najbolj vazno, da uziva user posted image

Anja, ja hitro se pocajtat

Tekica juhuhuhu cetitam!!! Punce, tok mi je zanimivo, grami so ful razlicni pri tehle nasih pikcih, centimetri pa kar podobni :)

Mooneve- se spoznavas podrobno s hormoni - tko sem jaz prejsnji teden user posted image user posted image

POMEMBNO OBVESTILO : na poti v Rim so nori zastoji, ze na ferneticih je cakalna doba 3 ure, do benetk je stalna kolona, tko da punce ... pravijo, da bo marca se huje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
28.2.2007 11:55:49   
Anonimen
Taya85, otekanje je čisto normalen pojav proti koncu nosečnosti, če seveda nimaš zraven še previsokega pritiska. Drugače pa je meni rekla, nič kruha, ker nase veže vodo, nič slanih stvari oz. čim manj slano jest, pa nič Donata, ker vsebuje mineralne snovi (jaz se pa že 9 mesecev pridno nalivam z njim). Samo otekanje me niti ne bi motilo, ampak me prsti oz. členki na rokah tako bolijo, pa ne pomaga nič, razen malo razgibavanja, da so vsaj uporabni - ker zjutraj komaj primem ščetko v roke, da bi naredila pest pa niti ne pride v poštev.

Lp

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4930
28.2.2007 11:59:08   
tejčica
Punce, danes je pa pestro dogajanje pri marčevkah.user posted image Sem ravnokar dobila tale SMS od Sibil.
"Ob 9.24 so me vzeli iz maminega trebuščka. Ime mi je Lukas, dolg sem 54 cm in težek 3610 g. Zdaj bom pa malo počival. Papa"

Sibil, iskrene čestitke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4931
28.2.2007 12:04:06   
pocka
user posted image   user posted image   Sibil in Tekica čestitke za vajina sončka!!! user posted image

Danes je pa res pestro dogajanje!! user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4932
28.2.2007 12:05:40   
MoonEve
Čestitke Sibil in celi družinici!!!!!! Res je teden fantkov!! user posted image user posted image user posted image

Otrok vesolja si, nič manj, kot so to drevesa in zvezde.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
28.2.2007 12:06:23   
tinaaja

user posted image
 Štorklja je marčevkam prinesla

user posted image 23.01. NMJ : Živa, 1010g, 38 cm in Neža, 2030g in 45 cm (pdp: 15.3.)
user posted image  09.02. Urla : Katja, 2610g, 48 cm (pdp: 1.3.)
user posted image  12.02. Majita : Ana, 2630g, 48cm (pdp: 12.3.)
user posted image    21.02. *sonchek* : Anej, 2800g, 50cm (pdp: 12.3.)
user posted image   21.02. Magor : Mija, 3230g, 49cm (pdp: 7.3.)
         23.02. Sandra-10 :                             (pdp: 10.3.) - javi ostale info user posted image
user posted image    24.02. Barči78 : Žan, 3780g, 51cm (pdp: 8.3.)
user posted image    27.02. Thaiss : Matia, 3070g, 51cm (pdp: 7.3.)
user posted image    27.02. K_a_t_i : Žiga, ? g,  ? cm (pdp: 10.3.)
user posted image    28.02. Tekica : Klemen, 3200 g, 51 cm (pdp: 15.3.)
user posted image    28.02. Sibil : Lukas, 3610 g,  54 cm (pdp: 9.3.)

user posted image user posted image 28. 02. - dajmo Kr_enamami (pa se kaksna morda user posted image )

user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4934
28.2.2007 12:15:57   
sezam
Sem ravno prej preprala SMS od še ene nove mamive - Iskrene čestitke Tekica za sinka Klemena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikca - želim, da dobro opraviš pri G

A-N-J-A - držim pesti, da se tamala čimprej pozdravi.user posted image

*sonchek* - lepo da imaš tako pridnega sinka. Kar naužij se teh trenutkov user posted image . No, pa še nas pridi pogledat user posted image  Čestittke Aneju za 1 teden user posted image user posted image

pocka- mi pa v soboto rodimo, da nas ne bodo vse prehitele, a ne? user posted image user posted image

skačica - mi smo z Ano šli prvič na morje, ko je bila stara 4M (10 dni) in nato pri dobrih 6M (1 teden) šeenkrat. Za letos se pa sploh še nisva pogovarjala, kdaj bomo šli user posted image

Sibil - čestitke za Lukasa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da Kr_enamami tudi kaj kmalu kaj javi.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4935
28.2.2007 12:18:31   
Dajadada
Čestitke Sibil za Lukasa.user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa že fantje vodijouser posted image . So se odločili, da malo pohitijo, da ne bo čisto roza seznam februarskih marčevk. 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
28.2.2007 12:21:27   
Anonimen
Sibil, ČESTITKE za Lukasa! user posted image

Samo še nekaj pa me zanima.... Un seznam, ki ga imamo s tel. št... na njem bo kmalu samo še moje ime, komu bom pa potem poslala SMS? A unim k so že rodili?

(odgovor članu sezam)
  Neposredna povezava do sporočila: 4937
28.2.2007 12:23:11   
LuLu
Ojla,
pa da še malo jaz k vam pokukam user posted image
Imate pa pestro, čestitke vsem mamicam user posted image
pa dobrodošle v februarju 2007, če bo katera želela tam čvekat. jaz pa bom marčevka. Ja ne gre vse po planu.
LP, še enkrat čestitam vsem, ki se že cartajo.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
28.2.2007 12:23:17   
draja
Vau ČESTITKE Sibil za malega korenjaka!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

Tinaaja hvala, res ne vem kaj se zdaj z velikostjo torbe obremenjujem. Ma sem smotana 100 na uro. Bom upoštevala tvoj nasvet pa od Mooneve in Simonke, ki imata tudi večji torbi in to je to. Ja, tko je če nimaš večjih skrbi...

Jjasna ne skrbi, kar veliko se nas je zadnjič javilo, da bi rodile enkrat sredi marca in jaz se sigurno mislim držati tega dogovora.

Sonchek čestitke Aneju za 1 teden user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
28.2.2007 12:25:30   
babri
Pozdravček,
mislim, punce niste resne-tile otročički kapljajo tako hitro, da bo zgleda marčevk čist mal.
Tud moja dva moška sta šla od hiše in sedaj je moje edino delo lenarjenje in kuhanje.
čestitke novima mamica Thaissi in K-a-t-iuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem svojega Timona rodila tudi 3tedne pred rokom in mi je sedaj ginekologinja rekla, da se zna zgodit, da grem tud drugič prej-bi bila kar vesela, da bi čimprej cartala-komaj že čakam. So pa bili znaki -ves dan sem mela drisko in sem mislila, da sem kaj pojedla, proti večeru pa sem opazila na hlkačkah kri in sem šla v bolnico -kjer so povedali, da sem že 5cm odprta in da gremo kar rodit. Vam rečem, vse je šlo tko hiter, da si sploh ne moreš mislit. Upam, da bo tudi tokrat tako.

ŽABIKA-za spol nisem vprašala, ker imam rada presenečenja.

Dajadada-če otroka vpišeš v vrtec v drugi občini, potem plačaš nekaj višjo ceno-odvisno koliko občina subvencionira (od 2%-20% se mi zdi)

Sonchek78 - čestitke in lep poročni dan.

zdej pa šibam lulat- pri nas sedaj porabmo 5x več WC papirja kot pred nosečnostjouser posted image
by

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
28.2.2007 12:37:03   
A-N-J-A
Ufff sej sploh ne dohajam
čestitke Tekici za Klemna in Sibil za Lukasauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Zdaj pa še Kr_enomamiuser posted image user posted image user posted image čakamo.

Moja pikica spi,je pa čist boga,jaz sem pa tud bl tko.Komi čakam mojga da se grem stuširat.Jutri mam pa spet pregled-spet cel dop. v Leoniščuuser posted image .

(odgovor članu babri)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
28.2.2007 12:41:00   
urla
Hoj!   Najprej odgovor na vprašanje glede ljubosumja starejšega otroka. Mi smo Tianu povedali, da bo dobil sestrico ali bratca že takoj na začetku. Vsak dan smo ga na to opominjali. Paziti moraš, da mu ne obljubljaš otroka, s katerim se bo lahko igral, ampak da bo dojenček na začetku samo spal, papal in sem ter tja jokal. Če tega otrok ne dojame, je lahko razočaran, ker se z dojenčkom ne more igrati.   Glede obiska v porodnišnici sem bila jaz mnenja, da bi bilo bolje, da ne bi hodil. Vendar je moj dragi precenil, da ne bo hudega, zato sta že takoj naslednji dan prišla na obisk. Takoj sem mu pokazala sestrico in je rekel, da mu je všeč. Seveda jo je takoj dobil za pocrkljati. Vsakdo, ki je nato prišel na obisk, je najprej čestital Tianu, da je sedaj starejši brat. To se mu je tako fino zdelo in bil je v centru pozornosti. Tudi, ko je bilo treba oditi domov, sem mu rekla, da bova s Katjo še malu tu, da naju pregleda zdravnik in da potem takoj prideva domov.   Ko smo prišli domov, je bil v vsako stvar vključen (pomoč pri previjanju, hranjenju po steklenički, ....). Vsakič, ko jo je hotel v naročje jo je dobil in tudi pobožal in poljubčak jo je lahko vsakič, ko si je to zaželel.   Tudi obiski so bili zelo obzirni. Tian je dobil kako čokolado ali drugo malenkost, potem pa je on sam peljal obiske pogledat Katjo.   Do Katje je zelo nežen in ljubezniv, so se pojavili drugi znaki ljubosumja. Kar naenkrat mu moramo pomagat jesti, umivati zobe, več se crklja. Vsakič, ko vidim, da čuti potrebo po toplini, ga vzamem v naročje in se pocartava. Katja lahko malo počaka, pomembno je, da se Tian ne počuti zapostavljenega. Je pa res, da se je vzpostavila prav posebna vez med njim on očijem.

Pa čestitke vsem novopečenim mamicam!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Urša

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
28.2.2007 12:55:27   
babri
na, človek gre sam lulat, pa so že dve nove. Čestitke Tekici in Sibiluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4943
28.2.2007 12:59:36   
urla
Porodna zgodba: Tian me je zbudil kot običajno ob 7 zjutraj. Doma smo bili vsi, ker je bil tudi moj na dopustu po prazniku. Že takoj me je pognalo na stranišče. Čez kakih 15 min še enkrat in tako še trikrat. Takoj sem vedela, da bo to to, ker je se je porod tudi pri tianu začel z naravnim klistiranjem. No ko sem si do konca ščistila črevo, so se začeli popadki na 20 min. Pa sem bila kar tiho, ker so bili čisto neboleči, sicer redni, ampak res neboleči. Malo me je začrvičilo in takoj popustilo. No, po kakih 2 urah rednih popadkov na 20 in 15 min, sem le poklicala starše, da naj pridejo po tiana. In res priletijo čisto panični, jaz pa veselo zlaga posoda iz stroja in jim ponujam kavo. Mami čist znori in me pošilja v porodnišnico, jaz pa vseeno pristavim kavo. Spijem jo tudi jaz. Potem moji gredo, jaz pa še pod tuš. Ob 12 se odpraviva od doma proti Postojni. V avtu dobim popadke na 5 min in še vedno neboleči. Med popadki si požvižgavam pesem, ki jo poslušam na radiu. Popadki so bili tako blagi, da bi se lahko sama pripeljala do porodnišnice. No ob 12:30 prideva v Postojno. Čakam pred sprejemno in, ko sestri povem, da sem prišla rodit, me ne jemlje reso, ker se zraven smejim. No pa me le dajo na CTG in vidijo, da imam res redne popadke, ki so postali malo močnejši, ampak še vedno ne boleči. Pride babica in me klistira, brila me pa ni, ker me je dragi dan prej. No pa gremo v porodno. Tam sledi nekaj rutinskih vprašanj in ob 13:45 me priklopi na ctg v porodni, mi pripravi čebelico v roko za infuzijo oz neko tekočino. Zraven mi babica pove, da mi bo dala nekaj za močnejše popadke. Jaz še vedno flegma. Pridruži se mi moj dragi. In potem pride prvi popadek, precej močen. Ga prediham in mine. Pa pride kmalu drugi, še močnejši in zelo boleč. Jaz diham kot nora, pot mi teče po obrazu. Pa pride tretji popadek, boliiii kot sam hudič. Pa pride babica in me krega, da če bom tako močno dihala, bom prevel utrujena. Pogleda ctg inmi reče, pa saj popadki niso močni, mene pa boli za znoret. No mi le reče, naj se uležem na hrbet, da pogleda koliko sem odprta (ob prihodu sem bila odprta 2 cm). Da roko notr in kar prebledi. Reče, ja gospa rodili bomo. Naj povem, da jim ctg ni kazal dejanskega stanja popadkov. No pa pride četrti popadek, jaz ne morem več dihat in začnem pritiskat. Babica vsa nervozna kliče iz porodne na hodnik, naj ji pride kdo pomagat. Ni bilo časa ne za EA, ne za to, da bi se babica obledkla. Priletijo sestre, zdravnik in že prihaja peti popadek. No pa je glavica zunaj in nato še telo. Nobenemu nič jasno. Vse se je odvijalo s svetlobno hitrostjo. Ob 14:16 se je rodila Katja. Potem je sledilo šivanje, ki je spet bolelo in mi tudi 2 lokalni noista prijeli. No pa smo tudi to preživeli.   To je moja porodna zgodba na hitro.   Če pa katero zanima kako sem jaz po 6 dneh že sedela na trdem stolu, kljub velikemu šivanju, pa naj pove.   Lp, Urša

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
28.2.2007 13:04:29   
pocka
Sezam - če ne bova pohitele se mi zdi, da nas bodo vse prehitele. Ta naš seznam se je pošteno obrnil na glavo! user posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu babri)
Neposredna povezava do sporočila: 4945
28.2.2007 13:06:31   
vms
Oj, Urla takega scenarija si želim tudi jaz, saj sem dvakrat preživela 9 ur v porodni.
Pa tudi tvoja izkušnja z ššivi me zanima, kajti fizično sem bila po porodu kot sonček samo zaradi bolečih šivov pa sem trpela ko user posted image . Lepo se cartajte

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
28.2.2007 13:08:52   
pocka
Jooj Urla, tvoj porod je bil več kot idealen!!user posted image   Takega bi si vsaka želela.

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4947
28.2.2007 13:11:19   
draja
Urla najlepša hvala za nasvete glede ljubosumja (upam, da si jih zapomnim do druge pikice) in pa za porodno zgodbo user posted image user posted image . Bravo, bravo. Pa veš, da nas zanima vse glede šivov - jaz se jih že od začetka nosečnosti bojim bolj kot poroda, tako da lepo prosim, da nam, ko boš spet našla čas, še kaj o tem napišeš!

Zdaj pa šibam k mami na kosilo. Njam, njam!

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4948
28.2.2007 13:11:21   
dolgolaska
Evo mene...
JJasna ...sem obljubila,da te počakam!!!

THAISS,TEKICA,SIBIL in KATI....še tukaj ,še enkrat ČESTITKE OB ROJSTVU VAŠIH SINČKOV!!!

Kaj pa KRENAMAMI.....se je kaj javila?????

ŽABIKA....če čutim popadke...hm..včasih ja včasih ne,boli kot 100user posted image  in pa kot takrat preden sem dobila menstruacijo,enkrat v križu enkrat vspredaj...GROZA!!!!

Pri meni je bila tudi danes grozna noč...nisem spala nič....zgaga me je žgala kot še nikoli do sedaj ni pomagal niti ruporut niti donat niti dvignjen vzglavnik.....KAP!!!!

TINAAJA...ja malo pa se mi mudi...ko berem te novičke..pa ta je že šla pa ta tudi....bi jaz tudi rada že mojega malega škratka stisnila in objela!!!
Upam,da bo cesta normalno prevozna do 15-ga!!user posted image   user posted image   user posted image

SLUMPO...z JJASNO vzameve še tebe zdraven,če si pripravljena rodit 15.3.....a ne JJASNA????user posted image   user posted image   user posted image  

ANJA...upam,da se čim prej pocajtate!!!!

TEJČICA...evo mene ...sem zopet začela moalo bolj čvekati....sedaj imam malo več časa...ni več službe pa potem kar gre!!!!!Bom od sedaj naprej bolj pridna z pisanjem!!!

No bodite pridne...zdajle grem za kakšno urco oddremat.....pa upam,da ne bo spet kakega presenečenja ko pridem nazaj!!!user posted image   user posted image   user posted image

LP!user posted image

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 28.2.2007 13:24:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4949
28.2.2007 13:12:27   
A-N-J-A
urla jaz bi tud tak porod-ampak brez šivanjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?