|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
2.3.2007 6:42:57   
Anonimen
Dobro jutro user posted image in neuser posted image

Naspana in zgodnja user posted image .Pa tudi user posted image se je ocitno zacel prebujati,ma takoj ve kdaj se usedem za compuser posted image ....Vceraj sva ze ob pol desetih z user posted image padla v posteljo.Tasca je imela roj.dan in je bilo kosilo ob stirih,ob pol sedmih ze vecerja potem se sladice....Napokali smo se tako,da smo potem komaj prilezli vsak v svoj stukuser posted image ... Z user posted image sva gledala malo trenja in milijonara.Kar je bilo pri trenjih lahko samo recemo ziva zalost oz grozota kaj vse se dogaja user posted image user posted image user posted image ...
metuljcica27 itak,da si dobrodoslauser posted image ...Samo mariborskim user posted image se pa ocitno res nikamor ne mudiuser posted image .Jaz sem skoz delala paniko...vse mora biti pripravljeno kaj pa ce bo en mesec prehitro...zdaj ze razmisljam,da mogoce bo zamujal,ce bo cakal do zadnjega pol bi mi sprozl glih na mamin roj.dan.Bomo videliuser posted image . Pri tebi pa se smao malo,do nedelje ni vec tako dalecuser posted image .

Imena  pri nama je imel pa glavno besedo user posted image ...Za user posted image sva imela ze od zacetka izbrano,ker je bil user posted image 100%,da bo pupa,cutil na vodiuser posted image in bi bila Linn. Na nuhalni nama je rekla,da malo kaze na user posted image ampak,da nama nic ne more ziher rect . user posted image
je se vedno cutil,da bo punckauser posted image ...Pri morfologiji pa ni bilo dvoma,ko se je mali lepo od zadaj pokazal in potem sva se kar isti dan izbrala za user posted image .
Polna luna pomoje,da ima kaj pr tem.Vsaj pri nekaterihuser posted image .Kolikor sem s ez eno babico pogovarjala pravi,da je ob polnih lunha vedno guzva v P.

Lep dan vsem zelimuser posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5126
2.3.2007 7:28:37   
m a j c i k a
Jutro user posted image !
Kaj je zdaj ko je začetek našega meseca pa nič kaj ne kaže na kakšnegauser posted image ???
Bomo res vse čakale polno luno al kaj?
Drugače noč je bila kar znosna smo spančkali osem urc, čeprav se komaj obračam s to nogo, danes moram zdravnico poklicat in mal povprašat, če je to normalno da se tak vleče ta bolečina?!

Se pol kaj javim, ko vas bo mal več pokonci!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5127
2.3.2007 7:37:22   
amy26
Dobro jutro,

Jaz sem skos pokonciuser posted image , zdej se pripravljam likat se mi je nabralo tok enega perila, pol pa nekaj pojest, spet kak čokolinouser posted image .

Pa danes zvečer me je ful bolel zabolel trebuh ko sem hotela vstati in to ponavadi če spim na levem boku, tako da komaj prilezem do wc-ja, vsake dve uri se zbujam da grem lulat sej to ni normalnouser posted image , vendar moje telo se je navadilo tega ritma tak da zaenkrat ni problem. 

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 5128
2.3.2007 7:38:14   
slumpo
ojla

se na hitro javljam...včiraj sem imela pregled šele ob 9 zvečer.....naš pikec se še ni obrnu..... ctg mi ni delala, sva se pa podrobno 45 min pogovarjali o porodu v medenični ustavi in sploh vse okrog tega....malček me je strah čeprav se trudim bit mirna in razmišljat da bo vse OK in da ni kakšnega posebnega razloga da se ni obrnu ampak pač le njegov kapric.

pol sva pa sam domu prsla in padla v poslo....

če bom le lahko pridem v ponedeljek na rudnik.

bodte pridne nosečke in se še javim

tinaaja upam da si včiraj mirno preživela dan in da si danes kot rožica

Neposredna povezava do sporočila: 5129
2.3.2007 7:43:42   
amy26
Slumpo, danes so zdravniki zelo izkušeni tako da nič bat če se mali ni obrnil, pa čimmanj se s tem obremenjuj ker bo na koncu še vse v redu.user posted image user posted image

Alfa75, vidim da nas spremljaš, pa zelo dolgo se nam nisi oglasila tako da dobrodošla. 

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5130
2.3.2007 7:46:54   
simonka
Dobro jutro drage nosečke.
Kar nekaj nas je že pokonci. Danes sem malo bolje spala, sem pa zato toliko bolj zgodnja.
Lep dan želim vsem pa si pišemo.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5131
2.3.2007 7:59:57   
Anonimen
Slumpo evo nekaj za tebe,da bos lazje pozitivno razmisljala user posted image
http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=155726&t=155726

(odgovor članu simonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5132
2.3.2007 7:59:58   
tinaaja
Jutrooo... I am alive user posted image Ceprav se nisem cisto ta prava, ampak vsaj spala sem kot pouh ponoc.
    Hvala vsem za dobre zelje, pa tejcici, da je pridno uredila seznam user posted image user posted image

Majcika, svakinja par mesecev ni cutila enega dela noge, ker je mali pritiskal na zivc user posted image Tko, da je bila kar kriza ja.

V MS so rekli, da polna luna dejansko vpliva, ampak ne na dan polne lune, ampak dan dva prej. DA je vec razpokov mehurjev, vec porodov... No, bomo videli a ne user posted image

Ljubljancanke, mene tud na seznam za Merkurja (ce se prej kaj ne zgodi).. ANJA - javi se...

Slumpo - tvoj mali je ze zdaj velik posebnez user posted image - sedeci bikec - in spada med tiste 3 procente, ki jim sedeeci polozaj bolj ustreza. ZO - bos sla? Sta se kaj pogovarjali glede CR ali bom sla v Lj na naraven porod? Vse bo OK, bos vidla. Mislim pa, da sele UZ pokaze, kaksen porod je mogoc, vsaj tko sem brala v knjigi.

Pocasi bom sibnila pod tus, sprehod in pol me caka zasedanje v P...

Neposredna povezava do sporočila: 5133
2.3.2007 8:00:54   
Anonimen
tinaaja zdaj pa bi bil skoraj fotofinis potreben user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5134
2.3.2007 8:29:50   
Žabika
Dobro jutro user posted image !

slumpo: jah mali je pač res nekaj posebnega. Nič se ne obremenjuj, vse bo ok. Ti greš v PO rodit?

tinaaja: user posted image da si bolje! Dobro opravi danes!

Kaj je z A-N-J-O in Lulu? Nič novih novic?

Jaz sem tudi spala super, pa sej kako v takem vremenu tudi ne bi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5135
2.3.2007 8:38:21   
draja
Dobro jutro!

Amy26 sem se prav zasmejala, ko sem prebrala tvoj prvi post danes - tudi jaz namreč ravno jem čokolino in sem celo noč razmišljala, da zjutraj pa moram pojamrat, kako me zadnja dva dni ponoči boli trebuh. Pa si me prehitela user posted image . V glavnem je moj trebuh zadnji dve noči čisto trd in me med obračanjem in vstajanjem ful boli. Lulat pa itak skoz tekam.

Tinaaja welcome back in zagotavljam ti, da je bila to tvoja zadnja migrena v nosečnosti. Ne bo več časa za še eno user posted image user posted image user posted image . Pa upam, da res prideš v ponedeljek.

Slumpo kot so ti napisale - vse bo OK. Bolj boš sproščena, bolje bo šlo. Pri tebi bodo vsaj od začetka vedeli, za kaj gre in pazili nate, me pa nimamo pojma kako se bo vse skupaj odvijalo in vprašanje kaj nas čaka in koliko pozornosti bomo dobile v porodni sobi. Ma važno je, da osebju zaupaš, potem je vse lažje. Pa vabljena v ponedeljek!!! Ma kaj vabljena - udeležba je obvezna!! Da se bova pol v Postojni že poznale user posted image .

LeINA moja pupa ne prenese, da sedim pokonci in me vedno, ko se vsedem za comp. začne brcati. No včeraj je bila res bolj mirna, danes pa tudi očitno še spi.

Prehrana med dojenjem - punce, a se je med dojenjem še potrebno izogibati suhi salami, majonezi in ostalemu, kar lahko povzroči okužbo s toksoplazmozo. Jaz sem vsakemu rekla, da mi mora v porodnišnico prinesti suho salamo in majonezouser posted image user posted image , ker kar skupaj padam, ko moj dragi to doma je, zdaj pa ne vem, ali je to med dojenjem sploh dovoljeno.

lep pozdravček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5136
2.3.2007 8:42:42   
slumpo
ojla

z G sva se pogovarjali o vsem mogočem ...in rekla mi je da ZO nebi delala ampak upajmo da se bo mali se odlocil za obrat ker ima ogromno prostora, razen ce nima prekratke popkovnice(da ga to ovira) ali pa je vsrok pri meni (rogata maternica ali pregrada...kar pomeni lepotni kiks in ni nevaren ne za pikico in ne zame) ...lahko pa ni nič od tega ampak se mali pač ne bo obrnu al pa čaka na uro pred porodom. bomo videli kako se bo odločil.

bom pa rodila v PO in bom imela vso ekipo ob sebi....tako da mislim da toliko glavc bo pa že poskrbelo za pikico in zame. mi je pa G ponudila da če se odločim grem lahko not v P kadar želim če se bom počutila bolj mirno oz ko bom začutila da se je začelo kaj dogajat naj nikar ne čakam ampak takoj naj se odpravim v P pa tudi če bom pol še 3 dni čakala na oddelku...zelo prijazna...pa še njio bojo klicali ko bo začelo dogajat (je rekla da ni važno kje bo takrat)....skratka angažiranost do konca in sem tudi zaradi tega pol zelo pomirjena. dala mi je tudi direktne številke porodne sobe da bo že vse pripravljeno ko pridem
pa kljub vsemu temu jaz še vedno upam da se bo mali obrnu

tinaaja lepo da si boljše in da si na nogah

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5137
2.3.2007 8:45:15   
alfa75
Živjo vsem skupaj!
Najprej iskrene čestitke vsem mamicam in njihovim otročičkomuser posted image user posted image user posted image  in pa seveda tudi očkom!

Res se nisem že celo večnost oglasila, vas pa skušam spremljati, pa je kar težko glede nato koliko pišete. Zadnje dva meseca sem morala večinoma ležati, ker sem v 28. tednu pristala v bolnišnici. Se mi je maternični vrat zelo skrajšal in sem dobila injekcije za zorenje plodovih pljučk pa dvakrat na dan na ctg. Po desetih dneh sem prišla domov in od takrat ležala večinoma na levem boku. Le zadnje 14 dni sem začela malo bolj migat pa na sprehode hodit, ker moram dobit moč in kondicijo za porod. Včeraj imela ctg, še zaprta, brez popadkov, pdp pa 7.3. Moj gin. pravi, da se dete odlično počuti in da se mu nič ne mudi. Kakšna ironija, decembra taka panika zdaj pa vse mirno. Naslednji ctg imam v ponedeljek. Moram pa pohvalit svojega gin. me že od januarja redno naroča vsak teden. Pri njemu imela do sedaj 3 krat ctg, pa uz mu tud ni nikoli problem naredit. Rodit grem pa v Trbovlje.
Tako zdaj grem pa še enkrat pregledat, če je vse v torbi za v P. Je bila kar panika, ker sem lahko šele zdaj uspela nakupit vse potrebno za otročka.
Vsem user posted image želim hiter, neboleč (če je to sploh možno) in lep porod.

Lepo se imejte, božajte trebuščke oz. cartajte otročke.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5138
2.3.2007 8:53:35   
tinaaja
No vidis Slumpo, lepo od njih, da bodo tkole poskrbeli zate. Bos imela se prevec pozornosti user posted image

Draja, moj zajtrk po porodu bo: bel kruh ali sirova strucka, prsut, majoneza in veliko sveze zelenjave. To  si tok zelim ze sedaj, pa se vseeno nazaj drzim zarad prsuta. Hmm morda bi pa raje zdaj imela enga tazga.. ko gledam svezo zelenjavo, je morda bolje. Jaz jem majonezo celo nosecnost (prej zelo redko), pa tud kaksno ogrsko sem dala ene 2x v usta.. Po paniki v 1 trimesecju pri prehrani, sem se pol skulirala in jem skoraj vse. Izogibam se biftku, tatarcu in cemur koli, kar ima surova jajca.

Ja Zabika, danes mora bit en tak super nizek pritisk.. Grem mislim, da sem bila zjutri povozena zarad tega. Zdaj po kavi je kul. Na sreco.

Jaz imam vecino noci trd trebuh, kot nek oklep. Ampak ne tko kot takrat, ko otrdi, ampak tko kot bi se naredilo neko varovalo za bebico. Ker pa nimam ravno velizga trebuha, pa mi obracanje VECINOMA ne dela problemov. Ene parkrat pa sem tulila zraven, ker sem se kar zaskocila na ene boku user posted image

Med dojenjem mislim, da lahko jes vec ali manj vse. Pomembna je zmernost in enostavnost. Enostavnost pomeni, da ne pojes dveh vrst sadja na dan, ampak enega na dan, tok da lahko vidis, ce je kaksna reakcija pri bebici. Ko poslusas kaksne starejse, so vsi pametni, da ne smes tega, unga, ... Mislim, a je najbolje poskust sebe in opazovat otroka. In ce vidis, da mu nekaj ne sede, umaknes to za kaksen mesec in spet sprobas. Otrokov prebavni sistem se razvija, in ce mu nekaj danes ne pase, ne pomeni, da mu ne bo cez 1 ali 2 meseca. Tok o moji teoriji, kaj bo pa praksa pokaza.

Zdaj pa sibam na sprehod s kuzo, ker ima od krize ze izbuljene okice user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5139
2.3.2007 9:01:39   
skačica
Dobro jutro moje user posted image !

Sem imela že kar nekaj napisano pa mi je povezava zatajila in me je iz interneta vrglouser posted image

Danes ponoči pa ni nobena dežurala? Ste le ugotovile,da je bolje spati? Jaz sem spet odspala 8 ur,z dvema presledkoma. Zdaj pa takoj na kompjuter,da vidim,če je kaj novega pa izgleda da ni nič. Kaj vse čakate na polno luno?

Ena me je spraševala koliko stane bris na streptokok. No,stane 17 eurov.
majcika,jaz nimam nobenega pregleda več,imam pa g. V Velenju. Dr. Glušič. Je zelo dobra ginekologinja,zakaj ima pa tako preglede pa mi ni jasno. Me je pa skozi nosečnost vodil ravno dr. Koren(očitno ga moja g. najame,da ima čez nosečke) in je super user posted image  ginekolog. Mislim,res. Ko bi vsaj takrat dežural,ko bova midve dihale tam v porodniuser posted image .

Včeraj sem lutala po Velenju. Šla sem v knjižnico,da naročim neke prispevke za diplomo in nobena tam ni znala delat s cobbisom in sem se lepo obrisala pod nosom. Sem bila tako besna,da bi jim najraje vrat zavilauser posted image . Je pa fora v tem,da sem se prej pogovarjala po telefonu z nekim moškim in mi je on rekel naj pridem v knjižnico in bom tam naročila. Vse so me gledale kot tele v nova vrata in me neprijazno odslovile,naj pridem naslednji dan dopoldne,ko dela ta moški,ker je edini usposobljem za delo s tem cobbisom.
Jaz pa trenutno ravno v takem stanju,da se mi ljubi vsak dan se cijazit v Velenje in iskat parking,da naročim tiste blesave prispevkeuser posted image .
No,danes grem spet tjauser posted image .

Za tolažbo sem potem kupila eno tisto rožico za na vozičekuser posted image ,je prav čedna.
Pa en burek sem zmazala za boljšo voljo preden sem se odpeljala domov.
Zvečer sva šla pa z mojim user posted image  k nam domov(tam,kjer sem včasih živela),ker je imela sestra rojstni dan in sta mami in user posted image  spala že ob osmihuser posted image . Tako da sva dala darilo,malo poklepetala in se spokala domov. Onadva še vedela nista,da sva sploh prišla.

No,danes pa vidim,da je vreme čist sfuzlano. Midva z mojim user posted image  imava danes šest mesecev od poroke. Kako gre hitro čas,se mi zdi kot da bi se poročila včeraj.

Jah,nič. Se bo treba počasi spravit na teren,da uredim še te stvari,ki so mi ostale. Jutri pa čistilna akcija-se je že javil mož za prostovoljca. Mislim,da zadnja preden rodim. Mogoče me pa jutri kaj zagrabi. Naša user posted image je že dva dni zelo mirna. Tudi danes še spi zgleda.

Pridem še kasneje kaj gor,upam,da vmes že dobimo kako mamico.
Lepo se imejte user posted image  in ne večuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5140
2.3.2007 9:29:55   
Žabika
Med Rodili smo sem našla, da je LuLu rodila! Ni prav dolgo gostila pri nas marčevkah. Kje je pa Metuljčica? Mogoče ni čakala nedelje, ker naj bi takrat že kakšne od nas napadle porodnišnice!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5141
2.3.2007 9:34:31   
tinaaja
Caki Zabika, kako zdaj, a gremo rodit v nedeljo al gremo na kavo v ponedeljek? user posted image user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5142
2.3.2007 9:42:40   
Žabika
Tinaaja sej spustimo še kakšne naprej! Sej nas je dosti! Mi imamo doma totalno štalo, ker je mojemu računalničarju crknu server in je reku, da ni šans da greva čez vikend v P! Tako da, ... se vidimo v ponedeljek!
Zdej grem pa tudi jaz na deževni sprehod!

Lp,
Ž.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5143
2.3.2007 9:44:13   
amy26
Draja, jaz sem v začetku ful pazila kaj sem jedla, no ja mogoče en mesec, jedla sem predvsem kruh, posebno salamo oz. puranja prsa, čokolino to itakuser posted image , sir vendar ne tiste ta mehke kot so zdenka, občasno pršut, polenta z golažem,.... Od sadja suhe slive, kasneje vse sadje vendar v začetku je res dobro ga jesti v manjših količinah in eno vrsto sadja, ker pol če pride do krčkov ali kake alergije ne veš katera stvar jo povzroča. 
Sem pa ful pazila da nisem jedla čokolade, če sem jo sem kakšen košček zjutraj ker je mali ene 2x ko sem jo jedla zvečer se ful zbujal in kr neki jokal pa še naslednji dan je bil skos jok, tako da vse po malem vendar zmerno. 

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5144
2.3.2007 9:47:19   
tinaaja
Cokolade ne?????? Auuuuuuuuuččččččččč, to boli... kako ne, zakaj...  user posted image user posted image user posted image Kok casa... ajme meni user posted image (beri: za pikico vse, ampak mami bo trpela user posted image )

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5145
2.3.2007 9:52:23   
amy26
Kok casa... ajme meni (beri: za pikico vse, ampak mami bo trpela )

poješ že kakšen košček, vendar ti ne predlagam da ješ zvečer, ko pa ugotoviš da user posted image  nima težav s čokolado pa jo jej po mili voljiuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5146
2.3.2007 10:14:56   
Pikca
Živjo,
jaz sem pa danes že palačinke jedlauser posted image . Nam jih je user posted image  narediluser posted image , ki je danes doma, pridkan. Jutri pa bo končana omara, da zložimo cunjce not (mamo že vse zlikane!), pol smo pa čisto pripravljeni, le še ena čistilna generalka stanovanja bo potrebna. Pa seveda tista moja nesrečna naloga, ki mi gre tko počasi...
Včeraj sem dobila izvid, da imam tisti streptokokuser posted image , tko, da bom morala pred porodom dobiti antibiotik. No, še dobro, da me je pregledala.

Tinaaja, sam da si boljš, je bil pa že včeraj nek nizek pritisk, jaz sem bila tudi nekam zaspana, pa od večih sem slišala za glavobole.

Slumpo, vse bo OK, mal za spodbudo: moja prijateljica, ki sem jo že enkrat omenila, je tudi rodila v PO v medenični vstavi in je bila zelo zadovoljna z osebjem in s samim porodom.

Sezam - ti maš pa jutri rok - mali pa še nič ne kaže, da bi rad ven? Bo počakal na sončekuser posted image  al pa na polno luno mogoče.

Prehrana med dojenjem: jaz bom jedla v glavnem vse, prvič sem nekaj časa ful pazila kaj jem, ker je imela mala krčke, pa ni nič pomagalo. Edino to sem opazila, da je bilo slabše, če sem jedla kaj kislega ali čokolado, tko, da bom pri tem zmerna. Itak pa potem vidiš. Majoneza pa salama po mojem ne bi smeli bit problem.

Danes pa se mi zdi, da je dan za lenarjenje... no, mal bom vseen probala delat. Lepo se imejte in če gre katera v Rim - srečno pot!

Lp, Pikca

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5147
2.3.2007 11:13:14   
Dajadada
LuLu, čestitkeuser posted image user posted image
Prehrana med dojenjem: Tukaj sta dva linka na članke o dojenju in kolikah. Zanimivo branje in dolgo branje. Pa saj imate čas, a ne?  http://med.over.net/phorum/read.php?f=94&i=2374&t=2354  http://med.over.net/phorum/read.php?f=11&i=256064&t=255977
Jaz se strinjam, da je treba jesti tisto, kar paše mamici, potem paše tudi otročku. Tudi med nosečnostjo nisem preveč komplicirala-pršutu se pač nisem mogla odpovedati. Sem pa se odpovedala drugim suhomesnatim izdelkom in svežim sirom-pa še tukaj sem se ene dvakrat pregrešila, ker moževa teta dela tako dober sveži, domači, slani medžimurski sirček-njami. 
Ko je G mislila, da je možno da imam diabetes, mi je še čokolino odsvetovala, ker naj bi bilo preveč cukra noter. To mi je bilo najhuje. Še dobro, da ga nimam in še vedno lahko papcam moj najljubši zajtrk.  
Amy26 in Draja, vidim, da sta vidve tudi ljubiteljici čokolina.
Se vidimo v ponedeljek v Merkurju.
Žabika, zanimivo - moja situacija z roki je ful podobna tvoji. Prvi rok imam 3.3 (jutri-user posted image ). glede na menstruacijo, glede na UZ pa 13.3. Sama pa že ves čas mislim, da je pravi rok 9.3. glede na mojo ovulacijo. In tudi na nuhalni mi je določila ta rok, ampak G mi je dokončen PDP postavila 13.3. Zmeda, ne! No, bomo videli, kdo je imel najbolj prav. Sicer se bo pa itak moj user posted image  odločil, kdaj mu bo zapasal ta svet. 

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5148
2.3.2007 11:16:03   
Dajadada
Jjasna, kje si pa ti danes? Je bila tista voda morda res plodovnica in si nam že ušla v P?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5149
2.3.2007 11:16:36   
Encijan
Pozdravljene user posted image user posted image user posted image in mamice!

Danes je pa res en zaspan dan, upam da se uspem prepričati za en sprehod v dežju, že dva dni sem samo noter in se mi zvečer ful pozna, noge so bile zvečer obakrat zatečene kot še nikoli prej, včeraj pa me je po malem bolela tudi glava. Ma, moti me, ker imava z mojim spet stanovanje v razsulu, potem ko sva imela že 2-krat vse pospravljeno, zglancano itd., smo zamenjali še okno v najini spalnici, zdaj pa moj lubi spet beli in kita in bla bla bla. Pa, saj v soboto (to je jutri, yes!) bo tega konec in v nedeljo bo spet vse na svojem mestu. Upam... Včeraj sem zlikala en stroj cotk in zdaj čakam, da bom lahko prišla do omare, da jih še pospravim.

Sem pa včeraj dokončala še kovterček za v zibko in svoje oz. najine izdelke za user posted image prilimala v album, pa lahko malo pofirbcate, geslo je marec, sem ga hotela odstranit, pa mi ne rata. Ni ne vem kaj za videt, a glede na to, da sva to naredila sama, je prav fin občutek.

Zdaj grem pa malo pospravljat, pa potem še knjigo Dojenje in materinstvo iz srca malo brat. Žabika, jaz pa danes startam z drugo polovico. Res fina knjiga - se bom sigurno še vrnila k njej. Ups, še prej pa nekaj pojest, me kar matra lakota zadnji teden, upam, da se bebica kmalu odloči za prihod na svet in se mi kg ne bodo v zadnjem tednu oz. tednih preveč namnožili...

Če ima katera kake koristne povezave ali literaturo o prehrani v času dojenja, se pa tudi jaz priporočam, sem doslej  o tem kar premalo razmišljala in nisem še nič kaj organizirana.  Zaenkrat se bom poskusila prehranjevat zdravo, tudi s sadjem in zelenjavo, le pri sadju me malo skrbi, ker zdaj ga pojem kar precej, potem pa bom začela bolj previdno, tako kot ste rekle že druge, z eno vrsto na dan in za začetek v manjših količinah. Tudi o čaju za dojenje ne vem, a jih je več vrst, al ne morem zgrešit, katerega vzet - kaj priporočate mamice?

Pa lep deževen dan vam želim, kakorkoli ga boste že izkoristile, za lenarjenje ali za akcijo... Pa seveda navijam za naslednjo mamico in user posted image !!!

Encijan

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  204 205 [206] 207 208   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?