|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub klomifenk
19.2.2007 18:09:46   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Maša jaz mam v petek razgovor za drugi ISCI tkole da bom še en čas čakala,da bom nosečka.Pri marčevski M komaj začnem z femodeni in pol še injekcije šele nato pide finale.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Draga Mojca! Naj bo čimprej talo tvoj finale! Držim pesti za zmago...sicer pa v tvojo zmago niti malo ne dvomim!!!!user posted image za srečo!

Maša!

Saj sem rekla,da v tem postopku stavim na vse ali nič.pridno jem vitami E dober za rodila,central mami,matični mleček vsak dan hoje po 5km in masažo stopal začnem ko bom enkrat notri padla in ni vrag,da nama ne rata no.Komaj čakam petek,da se zmenimo da končno dobim svoj list na katerem bom videla kdaj imam punkcijo in prve injekcije.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
20.2.2007 9:18:00   
curkica
Zorica, ti želim, da bi bila inseminacija v sredo uspešna. Pa saj bo, sigurno.

Danes je 13. dan od moje inseminacije (in 29. dan ciklusa), pa ne vem sploh kaj se dogaja. Znakov za user posted image  ne čutim nobenih, user posted image  pa tudi še ni. BT je še vedno dvignjena - 36,9. Kaj pravite, bi že bil pravi čas za test?

Kar bojim se ga delati, ker vem, da ne bo pokazal nič. Vem, da gotovo nisem, ker ne čutim nobenih znakov. Vsake toliko me sicer malo zašraufa po trebuhu, ampak to je pa tudi vse. Ne vem, kaj bi!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
20.2.2007 9:43:26   
zorica

Curkica saj ni nujno da čutiš kaj, da bi bila noseča.Ti le pozitivno misli.

Jaz pa ti iz vsega srca želim da bi bila user posted image user posted image user posted image

Sicer pa maš BT povišano že 13 dan, tako da po moje siuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
20.2.2007 10:03:39   
curkica
Po moje me bo res premamilo in bom danes, ko pridem iz službe, naredila test. Ampak mal mi je glupo, ker je moj doma in ne bi rada vidla, da me vidi razočarano, v primeru, da ne bi nič pokazalo. Mislim, da bom počakala na jutri, ko bo popoldne v službi. Se bom lažje psihično pripravila, če bo + ali -. Če bo pozitivno, ga bom lahko prijetno presenetila, če pa ne bo nič, pa sploh ne bom povedala, da sem delala test in bom samo čakala še na user posted image , da se prikaže.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
20.2.2007 10:13:41   
kaja80
Da vam še tukaj sporočim, da je klomifen pomagal.
Dva testa sta pokazala user posted image .

Komaj dojemam vse skupaj.

Uspelo je v drugem krogu klomifena.

(odgovor članu curkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
20.2.2007 10:30:34   
zorica

Kaja80 iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Curkica zdrži še danes in naredi kot si napisala.Test jutri in če bo + dragega lepo preseneti.Držim pesti.

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
20.2.2007 10:57:20   
pot
Čestitke, kaja80!!!user posted image user posted image user posted image Uživaj v nosečnosti in javi se, ko prideš s prvega pregleda kakšen je uspeh (če imaš mogoče celo dvojčke).

Punce, meseca še ni konec... Dajte javit še kakšno lepo novičko. user posted image A je ˝norma˝ že izpolnjenauser posted image ?

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
20.2.2007 11:02:31   
njoka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KAJA80, ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
20.2.2007 11:11:03   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: kaja80

Da vam še tukaj sporočim, da je klomifen pomagal.
Dva testa sta pokazala user posted image .

Komaj dojemam vse skupaj.

Uspelo je v drugem krogu klomifena.

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Iskrene čestitke Kaja - lepo, mirno in zdravo user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
20.2.2007 11:48:13   
andreja2000
Kaja80user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE   user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
20.2.2007 12:51:54   
lana38
Kaja80, čestitam!user posted image

lana38

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
20.2.2007 13:13:56   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: pot

user posted image A je ˝norma˝ že izpolnjenauser posted image ?

Pot
, pa kaj sprašuješ take bedarije, če pa sama dobro veš, da še zdaleč ni izpolnjena naša norma!user posted image user posted image user posted image

Kaja! vlila si mi novo upanje...sem v drugem ciklusu s Klomifenom in čakam na konec meseca...ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
20.2.2007 14:34:42   
TANTRA
Ja, iskrene čestitke vsem user posted image  user posted image user posted image user posted image  Včeraj sem prebrala, da je letos kitajsko leto prašiča, ki obeta veliko plodnosti.... Torej se je res začelo in optimistično za vse, ki si želimo user posted image .
Danes je moj 20 dan ciklusa, od petka dalje imam povišano temp.okoli 37.stopinj. Sedaj preostane le še čakanje....
lep pozdravček vsem in še veliko novih user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
20.2.2007 14:56:24   
kaja80
Punce hvala vsem za čestitke! Moj možek je tudi čisto nadušen.

maša82,  tudi jaz sem počasi obupavala nad klomifenom, pa poglej sedaj. Res pa je, da sem ta mesec jedla klomifen dve tableti zjutraj.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
20.2.2007 16:16:23   
Fargesia
ah jst sem pa prejšnji mesec jemala po dve tableti...in sem imela podaljšan vikend v kliničnem centru zaradi hude hiperstimulacije...ta mesec pa sem jedla po eno tableto...pa sem še boljše reagirala kot prvič...so bili na 12.dan večji folikli kot prvič...mislim (UPAM) da je grožnja ponovne hiperstimulacije že mimo, ker je danes že tretji dan (v primerjavi s prejšnjim ciklusom) ko sem prej imela hude bolečine...zdaj le tu pa tam malo špika...tak da upam da se zdaj prime!

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
20.2.2007 16:18:28   
Fargesia
Kaja, a ti si naredila test 6 dni preden ti je mensturacija sploh zaostajala, al kaj? tam ko grem na tvoj link mi napiše, da imaš danes 29 dan ciklusa od 35 dni... A to pomeni, da si prej delala test? ker jaz imam danes 23 dan ciklusa, ki je bil prejni mesec dolg 34 dni...malo sem zmedena!

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
20.2.2007 16:34:54   
kaja80
Maša, lej takole je pri meni.
Preden sem jemala klomifen sem imela cikluse dolge 34 dni. Prvi ciklus klomifena sem imela na 32 dni in 19 dan O, ta mesec je bila O 17 dan in sem predvidevala, da se mi je ciklus skrajšal še za dva dni, to je na 30 dni. V nedeljo je bil 30 dan, danes pa 32. Danes sem delala test iz firbca, ker nimam nobenih znakov.

LP

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
20.2.2007 16:35:59   
kaja80
Hvala vsem za čestitke!
Pridite hitro za menoj.user posted image

(odgovor članu kaja80)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
20.2.2007 16:38:05   
Anonimen
Kaja 80, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si le dočakala dan-d.

(odgovor članu kaja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1819
20.2.2007 16:42:37   
Anonimen
Pozdravljene!
Malo sem pokukala na vaš forum,saj imate tukaj več izkušenj s Klomifenom,zato bi vas rada nekaj vprašala.
Čez dva dni začnem jemati Klomifen in to po pol tabletke dnevno od 3.dne ciklusa -5 dni skupaj z Aglurabom.
Zdaj me pa zanima,če katera ve,zakaj samo po pol tabletke,saj vidim,da druge jemljejo več zdravila.
Že novembra sem imela isto terapijo in je bilo neuspešno(nič celic).
Ali katera ve,zakaj Klomifen jemljemo tako različno.Hvala za odgovor.

(odgovor članu kaja80)
  Neposredna povezava do sporočila: 1820
20.2.2007 18:51:25   
lučka 25
Kaja 80, da ti še tu čestitamuser posted image user posted image user posted image iz vsega srca in upam, da se bo val user posted image  še nadaljeval in bom med njimi kmalu tudi jaz.

Drugače pa sem včeraj pričela z jemanjem K in to je sedaj zame tretji ciklus. In kot pravijo:v tretje gre rado! In upam, da bo pri meni tako.user posted image .

Dalija, kar se tiče odmerkov K (koliko tablet in dnevov jemanja) sem mnenja, da je to odvisno od ginekologa, vzrokov zdravljenja s K in potem prilagajajo s pomočjo UZ, ali je odmerek pravi, prevelik, premajhen. Mogoče ti bo katera, ki je bolj izkušena povedala bolj natančno. Pa veliko sreče na poti do cilja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
21.2.2007 8:05:03   
njoka
Dalija!

Jaz sem tudi jemala ta mesec klomifen in sicer sem začela s 1/2 tabletke 3. dan zvečer in nehala 8. dan ciklusa zjutraj s 1/2 tabletke. Pila pa sem 1 tabletko na dan (1/2 zjutraj - 1/2 zvečer) in že od septembra pijem aglurab. Ne sekiraj se zaradi "doze" tabletk, ker moj ginekolog v Postojni je zagovornik, da je bolje začete z manjšo dozo, kot kar takoj z 2 tabletami na dan. Jaz sem prvič jemala od 5. do 9. dne po 2 tableti in je bil rezultat takega jemanja nešteto cist na obeh jajčnikih in user posted image  je zamujala več mesecev. Takrat nisem imela nobenih stranskih učinkov in nič špikanja nisem čutila in rezultat je bil od vsega skupaj ena velika ničla.

Kaj novembra si tudi imela aglurab zraven klomifena? Pri meni se je pojavila velika razlika pri odzivu na klomifen ob jemanju agluraba.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
21.2.2007 8:10:52   
Anonimen
Lepa hvala za odgovor.Ja novembra sem jemala tudi aglurab in včeraj sem govorila z Rešem in je rekel,da ga naj tudi zdaj jemljem.Jutri začnem z K,1.marca imam UZ.Saj bo na UZ videl kako se odzivam na zdravila in lahko da mi bo dozo povečal.Imam samo en jajcevod in sem imela novembra močne stranske učinke Klomifena.Upam,da bo tokrat kakšna celica.
Še enkrat hvala za odgovor.

(odgovor članu njoka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1823
21.2.2007 9:26:11   
curkica
Tako sem včeraj za foro naredila test in je pokazal en ku..user posted image .ac. Test sem delala z baby mini check. A ima katera kake izkušnje s tem testom? Je možno, da pokaže napačno?

Sicer je danes zjutraj tudi BT padla za 0,3 stopinje, tako da v naslednjih dneh pričakujem zaf ...user posted image ..ano user posted image .
Spet sem čist poklapana. Prav poln ku user posted image   imam že teh dohtarjev in brezveznega upanja vsaki mesec, da bo blo. Danes sem prav totalno u
pi...user posted image ..........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
21.2.2007 9:29:04   
Anonimen
O Marička,si pa res jezna.Saj po eni strani je dobro,da se razuser posted image ,vse je boljše kot držati v sebi.
Samo upanja ne izgubi,pa bo.Srečno.

(odgovor članu curkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?