|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.2.2007 10:21:34   
pikicaa
tea mi gremo tud plavat ampak imamo uro ob 16.00. Se bomo vseeno srečale. ko se bo naša že sprehajala po penah in jo bom lovila, da bom spravila nanjo plenico in cote.

LanaM in Niki005 dobrodošli med majčice user posted image user posted image user posted image

_____________________________

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.2.2007 10:23:58   
Kalina
oj punce!

Vceraj smo opravili na pediatricni in bili ful pohvaljeniuser posted image Hemoglobin je zrasel, trombociti so padli, no se vedno so malo povisani, ampak kri se je sama zrecila. user posted image user posted image Tko da zaenkrat ne potrebujemo zdravil.

Aja cakamo v cakalnici, Kalinca ful krici in se smeji, valda mora pokazat da je glavnauser posted image in pride ena mama z malim fantkom, oz fantek je bil kr velik, fuuul bajsko, in hodi, mama ga drzi samo ze eno rokico. Pa pridejo do nas, me vprasa mama kolko smo stari, pa recem 9m, pa ona ja mi tud. Jst ful presenecena. Pa se neki pogovarjamo se, pa vprasam a je v maju rojen, prav ona ja, pa jst kerga pa, pa ona 14!!! Kokr nasa Kalincauser posted image Rodila je v PO, kokr bi jst morala, ce me ne bi tko cas prehitel, bi ble lahko cimreuser posted image No tamal ma ze 8 zobkov in veselo hodi. Moja pa niti puza niti kolencka, sam ok mi smo v bistvu stari 7m, tko da je razumljivo, sam mi gre na zivce, kako me vsi cudn gledajo, ko recem kako je glede razvoja, kokr da smo nesposobniuser posted image Cist vsakmu se mi pa res ne da razlagat da smo 2m prezgodnji, no ja nej si mislijo kar cjo.user posted image

Drugace sem besna kot user posted image , uzuni taksno leeeepo vreme, nam je pa oci odpelu vozicek v sluzbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Uh moram dat kruh pect, je ful zrastuuser posted image Se mi ne da v trgovinouser posted image

Aja vse nove dobrodosle, kar pridno cvekajteuser posted image


_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.2.2007 11:45:39   
tea
Mojega zajčka je mamino maltretiranje s hrano tako utrudilo, da je zaspal kar v stolčku, tačas ko sem se jaz oblačila za ven. Sem ga kar pustila, pa skočila pogledat kaj je novegauser posted image . Sem obljubila maškaradne slikice in evo jih:

user posted image

Takole smo zajčja družinica

user posted image

Tole sta ata zajec in ta velik mladiček, ki se kislo drži. Je hotel balon Nodijauser posted image , ki ga je, kot ponavadi, tudi dobil. Čeprav je zajklja rekla, da ne. Me ta star zajec strašno upoštevauser posted image . Razlog za neupoštevanje? Lej kolk je žalosten, mu boš pusta pokvarlauser posted image  Seveda je bil imeniten 5 minut, zdaj ma pa za posteljo privezanega.


user posted image

Pa še mama zajklja in ta micen mladič. Ali bi bila boljša kengurujčkauser posted image

Tako, mal da se vam pokažemo. Imeli smo se fino, kurentov se nismo nič bali, čeprav so bili pošteno divjiuser posted image .
In še ena smešna štorija ta velikega mladička. Ga je moja mama vprašala: Ja kaj pa naj dam takim lepim maškaram? Čokolado, krofe, dinarčke? Odgovor: Ti dej kar dinarčke, mami ne sme krofov, ker bo Jašek pikastuser posted image . Mu je dala 20 evrov, pa pravi zopet mali: A za Jašek pa ne boš nič dala? Kmal se je nauču žicat, a neuser posted image

< Sporočilo je popravil tea -- 22.2.2007 11:46:07 >

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.2.2007 12:33:39   
NIKI005
Hvala lepa vsem za dobrodošlicouser posted image .
No, da zdej povem še kaj o mojem Nikitu.
Niki, naš prvi otroček se je rodil 25.05.2006 v lj. Trenutno so njegove mere 9.150g in 70 cm- malo majhen glede na vaše otročke, čeprav ne vem po kom...sva z očijem oba kar visoka.
Zdele spi drugo rundo tako, da mam čas mal poklepetat. Drugače pa sedi že 2 meseca, prav toliko časa se tudi kobaca- je tak hiter že, da ga komaj ujamem pred kakšno traparijo- danes pojedel očitovo brado, ki si jo je zjutraj odstrigel in vrgel v kopalnici v košuser posted image ...sem se mu tolk smejala, k je bil ves od črne brade okol ustk...sem mu sprala gobček...verjetno bo ostalo pa pokakaluser posted image . Rad tudi stoji in hodi ob kavču, zidu in šraufa po dvd-ju.
Spanje: ob 18h že čist koma, ga seveda podojim ali nosim, da zaspi...drugače ne znauser posted image (vem, sama sem kriva) in spi do 6h zjutraj. Noč prespi od kar imamo gosto hranouser posted image , to pa že kar nekaj časa. Čez dan pa od 8h - 9:30 in 12h - 13:00 ali včasih pol urce do uro več.
Hrana: zjutraj cela joška, pol še enkrat, da zaspi, malica 1:gres ali čokolino ali frutolino ali pač en lino, kosilo: danes bo pire krompir s špinačko pa mal frutka: puranji obrok, malica2: skutka, še ena malica3 sadje, danes banana, zvečer pa spet en lino in joška. Večkrat pa po malem.

Govori: ama ama, mama, ah dej no dejuser posted image , baba, ...

No dost bo...sem se razpisala...je treba nadoknadit neuser posted image .


(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.2.2007 14:21:29   
Lara28
Podravljeni NIki in LANA.
Niki005 - naša dva bosta lahko skupaj praznovala, mi smo tudi 25.5., torej bomo v nedeljo stari 9 mesecevuser posted image user posted image
No naš ima malce nižjo kilažo in malo več v cm, ampak to ni tako važno....
No glede spanja pa ste nas definitivno premagali, mi spimo od 20.30 do 6ih, čez dan pa 2 do 3x po pol ure, razen v vozičku potegne tudi po eno celo urco. Samo moram seveda vozit, ne pa stat kje ali kofetkat slučajno...
Zdaj pa grem hitro kuhat.

(odgovor članu NIKI005)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.2.2007 18:38:06   
NIKI005
Ja Lara28, že 9. mesec bomo praznovaliuser posted image ...tolk hitro gre, da sploh ne sledim več...kmalu bo treba nazaj v službo. Meni poteče porodniška 7.maja, pol pa še mal dopusta pa grem okoli 1. rojstnega dne delatuser posted image .
No, Nik že spi, moj me pa tud že grdo gleda...moram it.

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.2.2007 19:12:06   
lenika
Hoj!

Mi smo nazaj s sistematike. Bilo je vse OK, voda in kri BP. Ko mu je jemala kri ni niti trznil in cel čas je gledal, kaj mu počne. Pincetni prijem z rozino je šel. Kocko je preprijel iz ene roke v drugo, ko pa je imel obe v roki, je namesto, da bi z njimi tolkel, jih zabrisal v aparature na njeni mizi. user posted image
Mere: 9590g in 71,5cm (jaz sem doma izmerila 74 in mislim, da mu ni nogic dovolj stegnila, pa saj je vseeno)

(odgovor članu NIKI005)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.2.2007 21:21:35   
Nataša31
Ojla punce!

No, v nedeljo bodo pa kar trije majčki praznovali 9.mesec. Tudi naš Tibor je bil rojen 25.5., na dan mladostiuser posted image
Naš Tibor je pri velikih in suhih. Ima že 76cm in 9200g. Vse majčke so mu rekratke v rokavih, hlače pa tudi prekratkeuser posted image  Če kupim večjo številko, pa je kot skejteruser posted image
Mi imamo ponoči še vedno žurko, mi je kar groza ko gremo spat. Spi sicer od 19h pa do 2-3h, potem pa ne vsako uro ob 6.30 pa že plazimo po posteljico, vstajamo, butnemo z glavo v posteljico... Sploh več ne vem kaj naj naredimo. Dojimo se ne več, mleka ne pije (samo skutke, siri, namazi...), očitno ima intoleranco na mleko, tako da ponoči pomaga le čaj. Če imate kakšen predlog, kako bi ukinili to zbujanje ponoči, prosimmmmmmmmmmm?
Drugače pa imamo naslednji petek posvetovalnico, me zanima kako bo šel pincetni prijem. Pa tele kocke...Pri nas gre namreč vse najprej na preiskušnjo v ustauser posted image , smo pa v torek ponoči dobili dva zobka naenkrat: zgornji enko in dvojko, zdej pa čakamo še drug levi par. Imamo pa že od 7.meseca spodnji enkici.
Jest začnem s službo šele februarja 2008 (sem že diplomirala, imam pa štipendijo), tako da gre Tibor v vrtec šele v decembru. Me je malce strah ker je pozimi, da ne bomo takoj spet doma zaradi bolezniuser posted image
No, zdej pa še malo pospravit potem pa spat, da se vsaj naspim do 2h, mogoče treh zjutrajuser posted image
nočko vsem!
Nataša

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
   RE: Male majčice in majčki (2006)
22.2.2007 22:03:20   
LanaM
Mi smo 9 mesecev dopolnili desetega. res gre hitro, še dober mesec in pol pa bo treba spet delat. Mi pa še vedno ne spimo ponoči. običajno zaspi okog osmih, okrog polnoči pa se že začne zbujat. Do jutra se potem zbudi še vsaj dvakrta če ne celo trikrat in se hoče dojiti. če jo pustim v posteljici, se dere ko sam vrag. Včasih moram z njo ponoči vstat in iti za kakšno uro v dnevno. Drugače pa že pomaha, naredi bravo bravo, pokaže, kako je velika  in si da plenica ali kakšen drug kos oblačila čez glavo, če ji rečemo ni ni maše. to se ji zdi prav smešno. drugače pa reče ata, ne, dej dej, am am (to največkrta govori ko vidi mene).

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
   [Brisano sporočilo]
23.2.2007 15:49:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LanaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 2835
   RE: Male majčice in majčki (2006)
23.2.2007 20:55:31   
SelmaC
Evo še mene,

zdaj sem 2 dni prebirala kaj ste napisale. Sem bila v strašnem zaostanku. Kot sem nazadnje napisala, od kar je Maj mobilen, ne uspem več sedeti za računalnikom. Če že spi doma naredim  higienski minimum ali kaj skuham, drugače pa smo veliko zunaj in če spi zunaj pol pa sploh komaj kaj naredim. Moj user posted image  še vedno dela cele dneve in sobote in sem user posted image  kar non stop. Če bi vsaj spali. Smo poskusili še z metodo iz knjige Spi dete spi. Joka ni bilo veliko, uspeli pa smo samo ukiniti nočno dojenje. A kaj ko popravljam dudo do 10x na noč in včasih moram še čaj zrihtat, da spimo dalje. Ah, bo že.
Se vem moram zahvaliti za čestitke ob mesečnici.
Tudi mi kot petka, moramo hodit in hodit pa stat. Na koncu sem res zrihtala stajico, da grem lahko na wc ali  npr. pojem zajtrk.
Zvečer komaj zdržimo do 19.30 in že po 17.30 je tak tečko, kot da ne bi čez dan nič spal, pa nekako odspi svoje 2 urce ali več (seveda po obrokih). Moram pa reči, da je zelo lepo z njim, ko vsak dan opazujem kako se kaj novega nauči. Nor je na naše pse, ki se jim najbolj smehlja in seveda na očka, ko se vrne iz službe dovolj zgodaj in ga še ujame budnega.
Tudi mi smo bili maškare, Maj je bil medvedek. Slikice pa še nisem naložila, morda drugič.
Smo tudi bolj pridni za jesti in sedaj jemo že skoraj vse. Pregled pa imamo šele 6.3. tako, da mer še ne vem. Od jutri pa gre končno v svoj novi avtosedež, čeprav je lupinica še prav, a kaj ko mali mož reje sedi. In najbrž ima prav.
Lepo se imejte in upam, da bom spet lahko sproti sledila debati.
Pa še pozdrav novim članom.
Zdaj pa grem počasi spat, ker noč je še dolga....
Pa pa, mejte se pa poljubčke majčicam im majčkom

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
   RE: Male majčice in majčki (2006)
24.2.2007 8:20:29   
lenika
Dobro jutro. Ja, očitno se res pozna lepo vreme, ki ga bo upam v nadaljnje čim več, čeprav se nad jesenjo in zimo nimamo kaj pritoževat. A vseeno sem razmišljala,  kako lepo bo, ko Matica ne bo potrebno oblačit za ven, ampak ga bom samo dala v voziček in bova že šibala. user posted image
Pri nas ni nič kaj posebej novega. No poleg spodnjih enkic, so začele sedaj rinit še zgornje enkice, a na srečo brez težav. Matic je en velik dobrovoljček, po vseh štirih pa že tako šiba, da komaj tečem za njim. Kakor hitro pride do kakšne opore se dvigne, malo skače na mestu in se spusti nazaj na ritko. Stopnice so pa zanj kot magnet, tako, da sem nonstop na preži kaj počne.
A vseeno meni je sedaj veliko, veliko lažje, kot prej, ko sem ga mogla nosit po rokah in tudi Matic je veliko bolj zadovoljen.

Jašauser posted image in Val user posted image  za 9 mesecev. user posted image user posted image user posted image

Uživajte čez vikend.

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
   RE: Male majčice in majčki (2006)
24.2.2007 10:12:52   
tea
Lenika hvala za čestitke!
Mi šibamo ven, preden začne deževat.


(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
   RE: Male majčice in majčki (2006)
24.2.2007 10:42:13   
mojca75
Pri nas - zdravje bolje, malo še kašlja

danes bomo sprobali ruzak - eno "orto hribovsko varjanto - user posted image user posted image user posted image  oči jo bo nesel po sami ravnini na kosilo k mojim (cca 30 min hoda) -  da vidimo kako ji bo všeč, jaz pa grem z avtom tja, moram kup premajhnih cunjc odpeljat, pa lupinco pa... ja tam imamo "skladišče" v moji sobi, vseha premajhnega, prevelikega,...hvalabogu!

poročam potem

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
   RE: Male majčice in majčki (2006)
24.2.2007 17:44:39   
pikicaa
Jaša in Val čestitke za 9. mesecev user posted image user posted image user posted image

user posted image

_____________________________

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
   RE: Male majčice in majčki (2006)
25.2.2007 0:01:47   
cofek
čer!

da se še malo pofočkam....tudi pri nas je ratalo naporno...začeli sta rast zgornji enkici in če se prej ni nič pritoževal, se je pa zdaj začel - torej je bolj jokav, ponoči se večkrat zbudimo...dlesni mažemo s calgelom, včasih pa zvečer pred spanjem dobi še calpol...

začel se je tudi bolj intenzivno kobacat - mu je zdaj zanimivo celo stanovanje in vse kar delam je poslušam sebe - Ažbe neeee, Ažbe pusti; Ažbe ajs,... in si grem že blazno na živceuser posted image user posted image user posted image ..poleg tega nimam miru in sem stalno za njim, da ne bi slučajno kakšno majhno stvar pojedel...sem ga zadnjič pustila samo za minuto iz oči in je že jedel krasuljouser posted image user posted image - seveda sem takoj planila na internet gledat, če je slučajno strupena - nisem našla nič pametnega (tko da iz lastnih izkušenj povem, da NI strupena), sem pa zato zvedela, da je ful barv te rože in da zanesenjaki kupujejo tudi seme v Teksasu...
in, lenika, nasprotno od tebe je zame tole obdobje najtežje do zdaj...
čeprav je pa tudi res, kot pravi Selma, da je vsak dan nekaj novega user posted image  in ja, tudi naš je čisto nor na našegauser posted image

je pa res, da je veliko bolj zadovoljen v vozičku - samo vroče mu ne sme bit, kar pa je moja napaka, ker ga mogoče preveč oblečem, pol ga pa še z vrečo pokrijem...ja, tale zima je zgleda sam v moji glavi...

je pa začel malce manj jest - mogoče zaradi zobkovuser posted image ...in mimogrede me veseli, da so še nekateri (z)majčki/ce toliko težki oz. še težji user posted image user posted image

tea ful dobre maškare ste user posted image user posted image  a si ti šivala? drugače pa ni nujno, da Grega fehta - mogoče se je pa že naučil, da oba z bratcem dobita enako?

nič, grem SPAT!
ln, t

p.s. pozdravček vsem novim čvekam user posted image

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
   RE: Male majčice in majčki (2006)
25.2.2007 9:36:04   
lenika
user posted image user posted image Anejuser posted image , Nikiuser posted image , Veronikauser posted image , Tiboruser posted image  za 9 mesecev.
 
Cofek, ja vidiš, kako so si različni. Naš Matic je pa sedaj fuuuuuuul manj zahteven. Je pač odvisno od otroka. Naš Matic že od malega zahteva akcijo nonstop, a ker se ni znal sam premikat je tečnaril toliko časa, da smo ga nosili. Vsaka stvar s katero stvar se je igral, g je po 5 minutah razjezila,... Sedaj je zgodba popolnoma drugačna in mi je že to, da je zadovoljen in vesel eno veliko zadovoljstvo, čeprav moram biti vsako minuto za njim. No, ni tako hudo. Sedaj se recimo tudi zjutraj v posteljici zamoti sam tudi za 1 uro.
 
Lep dan.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
   RE: Male majčice in majčki (2006)
25.2.2007 11:12:58   
cofek
lenika, se mi zdi da si me narobe razumela - Ažbe je itak skoz v pogonu in ni nič bolj zateven kot je bil in še vedno se zamoti (sicer ti po urah ne znam povedat) ,sam nevarnosti so tolk večje (da ne poje kake rože, daljinca, mobitela, čevlja, mehčalca, pusti Tora pri miru, ko on počiva na svojem prostoru - smo ga že začeli malo vzgajat, ker drugače pes ne bo mel mira nikjer...) in ga moram zato meti skoz na očeh. Prej je bolj kot ne moral on mene videt, zdaj pa moram met jaz njega skoz na očeh. Upam ,da sem kaj bolj razumljivo razložilauser posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
   RE: Male majčice in majčki (2006)
25.2.2007 11:32:12   
lenika
Ja, ja, Cofek, saj te razumem. Samo jaz hočem povedat, da se naš Matic prej ni znal sam zamotit in mi je iz tega vidika sedaj lažje, kljub temu, da ga moram skoz gledat, se nerabim trgat od animacij, da ne joče.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
   RE: Male majčice in majčki (2006)
25.2.2007 16:56:54   
cofek
očitno sem te jaz narobe razumelauser posted image


(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
   RE: Male majčice in majčki (2006)
25.2.2007 18:19:04   
pikicaa
Anej Niki Tibor in Veronika čestitke za 9. mesecev user posted image user posted image user posted image
 
user posted image

_____________________________

4.6.2006 je prišla na svet najina največja sreča z imenom Maja
18.1.2008 smo dobili še sončico Klaro.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
   RE: Male majčice in majčki (2006)
26.2.2007 9:00:57   
žmož
Čao!
Sam na hitro se mal javim-končno smo mal boljše in sicer po 8 dnevni bolezni. Uspelo nam je gledat nedeljski pustni karneval, popoldne pa jo je zakuhalo-gripa. 6 dn je imela vročino, zvečer in ponoči 39,5, tako da smo čist izmozgani. Upam, da bo sedaj počasi šlo na boljše, sploh pa kar se hrane tiče-smo spet padli na 7kg pa malo čez.
Se vam še kaj javim!

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
   RE: Male majčice in majčki (2006)
26.2.2007 9:11:46   
TiaSara
Ojla punce!

No, sedaj pa dež. Je kar čudno, ko smo imeli toliko lepega vremena. Ja, tudi pri nas je tole obdobje, ko je Andraž postal mobilen, lažje kot je bilo prej. Kot pravi Lenika, prej sem ga morala jaz zabavati, sedaj pa se veliko že sam zamoti. To da je tole "full time job" je pa pri nas veljalo že od samega rojstva. Ko sedaj gledam dojenčke okoli sebe, ki večino dneva prespijo, vidim, da je bil naš glede tega res malo drugačen.
Andraž tudi vedno bolj stoji, vendar ga ne vodimo naokoli, ampak se kot Matic dviguje ob pohištvu. Treba ga je pa paziti, da se ne zvrne kje na ploščicah ali ob ostrih robovih. Sicer smo v kuhinji + dnevni, kjer smo večino časa, bistvene nevarnosti odstranili, tako da mi ni treba preveč prepovedovati.
Zgleda mu spet zobje rastejo, smo imeli eno noč kar pestro, ker ga je zelo bolelo, tako da smo mu tudi mi dali kar Calpol na koncu, da smo vsaj kaj spali. Celo vročino je dobil in to kar na hitro 39. Potem pa se je vse pomirilo, zobkov pa še kar ni ven. Upam, da ga ne mislijo še kaj mučiti.

Ko se zbudi šibamo ven, na dež. Brrr, se mi kar ne da it.

(odgovor članu pikicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
   RE: Male majčice in majčki (2006)
26.2.2007 9:13:17   
TiaSara
Žmož, samo da ste boljše user posted image .

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
   RE: Male majčice in majčki (2006)
26.2.2007 9:41:44   
NIKI005
Lenika, pikicaa hvala za čestitkeuser posted image .

Smo cel vikend pohajali okol, ker smo bli vsi trije...je treba izkoristit družinsko vzdušjeuser posted image . Sej pol jih pa poslušam od mojga, da nima nč časa za počitek ob vikendih, da ga skoz "gonim"user posted image ...
Tko kot Mojca75, sem tudi jaz odpeljala premajhne cotke, ležalnik, stojalo od bance domov- v mojo sobo - mam tudi jaz tam skladišče. Zdej se Nik kopa kar v tuš kabini...dam not banjco in ga zaprem, pol ga pa gledam skoz šipo kako se tunka. Pa še bolj toplo je, kot v savni, prec so šipe zarosene. Včeri se mi je celo pokakal not, kar naenkrat zagledam, da en drekec plavauser posted image . Drgač se pa kar vsak dan kopamo, uživa svaj 15 min do pol ure.
Nataša31, vaš je pa pravi velikan...a sta tudi vidva velika...men je mal čudno, ker je naš tolk majhen, 70cm, pa čeprav jih mam jest 178, oči pa 184cm...mogoče se bo pa kasneje potegnil.

Nč, zdej ko spi mulo, grem še mal počedit pa sebe ured spravt.

Lepo se mejte...u, pa še sonček je žeuser posted image user posted image ...gremo vnuser posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...
Kako ZARES pomagamo otrokovemu imunskemu s...
Antibiotike je pri zdravljenju otrok treba uporabljati smotrno, v omejeni količini in indikativno ter jih uporabljati iz...




Ali vas skrbi gospodarska kriza?
Spark



da (60%)

ne (20%)

ne vem zakaj se gre (4%)

vse skupaj je samo blefiranje Amerike (11%)

briga me (6%)


Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!