|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Skupaj na poti do cilja
23.2.2007 10:27:45   
stunfek
Jaz bom pa na prvi pomladni dan dopolnila 34 let. Imam eno punčko staro 4 leta in pol in se z možem trudiva na drugem otročku 4 mesece. Ja, vem, ni veliko v primerjavi z drugimi - samo vsako čakanje je stresno in vsaka nezaželjena M, ki pride udarec v srce :(.
Hči je ratala kar takoj. Mi je bilo ful slabo pa sem rekla mojemu, naj stopi v lekarno po test in bum smo imeli dve debeli črtici. Zdaj pa čakam in se testiram in nič user posted image . Čez tri dni bo jasno, če smo bili v tem krogu kaj uspešni ali gremo v nove boje.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
   RE: skupaj na poti do cilja
23.2.2007 16:31:16   
sonchek
No, naj ga malo obnovimo...sem ga že komaj našla....Dobr da ste me spomnile...
Aljaža...pozdravljena med nami in resnično mi je žal,user posted image da se je tudi tebi to zgodilo

user posted image   Sonchek, 29 let -1 UPN (marec 2006 v 23 tednu (na gin.pregledu ni bilo več slišnih utripov, nikol našli razloga)...
.. ne čaka  user posted image ...

user posted image  ----> user posted image  !!Tinaaja- 1 UPN (marec 2006)- v 14. tednu, trisomija 13...
..srečka user posted image  (PDP 17.03.2007..ima user posted image , bejbiko)user posted image , oblekla Navijaško obleko in sedaj navija za nas!!!!user posted image
BROJI SITNO!!!!!

user posted image  ------->user posted image   Liona, 29 let
1ss maj 2006, 8t5d, Ljubljana
...Test 16.10.2006 user posted image user posted image ---- Srečka user posted image , 22.6.2006user posted image

user posted image  raho, 33 let- 18. september 2006, MA, abrazija, (noseča 10t, plod odmrl 8t3d)...MISLIM da ne čaka na user posted image
      user posted image - Črtomir, 1.1.2005

user posted image  Teri, 24 let, - 1 SS-MA (sept. 2006) v 11 tednu.S polno paro dela na user posted image

user posted image  SM10, 29 let - 1ss 16.februar 2006 v 5t6d,user posted image 2 dvojni ss 8 in 10.september 2006 8t4d; Ne čaka več user posted image

user posted image  computeters, 40 let-  2ss ( 10.6. in 19.9.06 ) in čaka na user posted image

user posted image  lana38, 38 let- UPN 15.3.2006 (20. teden-DS), noče nasednje user posted image   
-ima sina 9 let starega. Tudi to je lahko upanje, ker sem tudi prvič zanosila po letu in pol po HSG. Ima Klomifen od 5. do 9. dne po 2 tableti.  S Klomifenom zaključila po 3. ciklusu. 1.3. gre na HSG, ...

user posted image  Krtekxx, 36 let:
1. SS dec. 2000, 7 t, brez čiščenja
2. SS avg. 2004, 11 t, 1xabrazija - Kranj
3. ss dec.2004, 7 t, 1xabrazija - Ljubljana
4. ss 5. okt. 2005, 21 t, UPN + 1xabrazija, Ljubljana
5. ss avg. 2006, 8-9 t, 2xabrazija, Ljubljana

user posted image  Špela100,33 let
-1 ss november 2005 ( 8t5d)
- 2 ss marec 2006 ( 10t- 2 user posted image )
ne čaka 8 M,
- imam pa že 10 let staro hčerko

user posted image  Klarissa, 26 let:
pri 18. letih z laparoskopijo odstranjen desni jajcevod zaradi krvave ciste 
1.ss: nov 05 v 9.tednu-abrazija MB
jan 06: LEETZ v LJ (oblika konizacije zaradi PAP2,CIN2, HPV+)
2.ss: jun 06 prazno jajce-abrazija MB
sept 06: Histeroskopija odstranitev pregrade MB
V tretje gre rado! 

user posted image  Pilotgirl,22 let-1 ss marec 2006 (11 t)...ne čaka user posted image ...

user posted image Andreja2000, 41 let
1 ss1990  (10t)   Maribor
1 ss 1990 ( 8t )  Maribor
1 ss 1991(5T)  Maribor
1 SS (13T ) 9.11.2004 Maribor
1SS( 21t ) 19.5.2005 Ljubljana -TINAuser posted image   (park zvončkov)
        user posted image  ima že hčer in sina
Ne pričakuje user posted image   ...

user posted image  julcy, 30let.
1ss junij 2006, 10t, abrazija ; čaka na odstranitev pregrade,

user posted image  Aurora 28, 28 let
1 ss, 31.1. 2006 5 t, Celje
2 ss  19.5.2006  8-9t, Celje

user posted image  Milamay,35 let, 11.6. 2006 UPN v 22 t (zaradi Trisonomije 18) v MB ....  Imam pa doma že fantka, starega 2 leti in 4 m.
NE čaka user posted image

user posted image  Irmy, -
-1 ss v 8t, 12/04
-laserska vaporizacija zaradi sprememb na MV
in še  za vzpodbudo vsem vam, pridete za mano garantirano, hčerka 07/06 user posted image user posted image

user posted image  micla, 29 let
- 1. SS 15. april 2005 (9t) abrazija, Šempeter pri Gorici
- 2. SS 16 marec 2006 (10) abrazija, Šempeter pri Gorici
Naslednje user posted image ne čaka ....

user posted image  ---->user posted image  Jelenche, 26 let abrazija v 11 tednu nosečnosti (srček nehal biti)
sedaj srečka user posted image ...PDP 8.7.2007 

user posted image  skutica,  ?let, ss v ? tednu

user posted image ----->  Bety ali Bety upa,   srečka user posted image ,PDP???

user posted image  Lusa, 27let:-01.06.2003dobili princesko Lušo  
                      -21.06.2006smo v 11m starosti dobiliuser posted image Ajšo(DS)
                      -21.12.2006abrazija v 16t,pri user posted image ni bilo več utripa in 
                       spet imamo enga user posted image  
-v načrtovanju otroka takrat ,ko odženem strah in ko bova psihično pripravljena user posted image   

...jaz vam pa o sebi nimam kej novga napisat, razen to da sva pridna in da sva našla KONČNO ploščice za kuhinjo in jih naročila....
JUPIIIIIIIIIIII!!!!!user posted image

Lana držim pesti, da se vse dobro izide in da takoj nato postaneš srečka user posted image !!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
23.2.2007 16:34:22   
sonchek
Aja pa še to...nobene ne dam sama na seznam...oziroma mi more povedati, da bi rada šla gor...tko da punce...če kera hoče...

Zdej sem vas malo manj sledila, ker sem imela norišnico v službi in tudi popoldne...pa me zanima kdaj katera ne čaka, lohk še to dopišemo na seznam...

L.p.

Aja še to...naš pes berni je včeraj prvič skoču na kuzlo in je zdej uradno razdevičen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...hahahahaaaaaaaaaaaaaa
...upajmo da bodo kakšni mladi...user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
23.2.2007 16:39:52   
lana38
sonchek, lepo da si spet uredila seznam.

Vaš Berni torej dela svoje mladičke. user posted image  Bravo za Bernija!!!user posted image
Kako pa kaj hiška napreduje?
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
23.2.2007 16:45:21   
sonchek
Hiška...hm...kako že...se mi zdi, da se zdej fulll počasi vse dogaja, skoz neki čakamo...najprej malarje (ki so končno zdej pri nas)...zdej bomo ploščice in nato keramičarje...pol kr hitr pa pride že parketar...in pol kuhinja...
...jupi...že komaj čakam...

...pol pa moja velika selitev...
mam doma čist majhno sobco, ampak nabito do plafona...user posted image user posted image user posted image

Lana upam, da te ni nič strah, ker to je mala malca za tist, kar smo že dale skoz...kajne????

l.p.
..

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
23.2.2007 18:21:56   
lana38
Nič me ni strah, saj že vem kako izgleda. V 10 minutah je vse mimo. Res, da malo tudi boli, ampak to hitro pozabiš. Sploh, če se čez čas pokaže en lep user posted image . Me je bilo bolj strah AC. Pa tudi ni bilo tako hudo na samem posegu. Najhujše je prišlo potem, ko so mi sporočili, da user posted image  ni OK. Pa me smp prave borke. Za nas ni ovire, samo da pridemo do zdravega user posted image . Bomo naredile vse, kar se da. Čes 6 dni bo že za mano. Morda bom tudi že vesela, če mi bodo rekli, da je vse v redu. Lahko pa me potem še čaka HSC ali LSC. Bomo videli, kaj mi je usojeno.
LP

lana38

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
23.2.2007 20:48:39   
monikap
sonchek tudi mene lahko daš na seznam in sicer stara sem 27 let maja bom 28 nauser posted image sva začela delat pred tremi leti po enem letu neuspelih poskusov sem se prijavila pri svojem G po krvnih preizkavah in UZ ni našel nič konkretnega začel me je zdraviti s klomifenom in sicer dvakrat ena tabletka enkrat dve dnevno zmes UZ in pikanja v ritkouser posted image in sicer se je to vleklo do septembra ko mi je končno napisal napotnico za MB in tako sem imela januarja prvi razgovor .upam da mi bodo vedeli vsaj oni pomagat.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
23.2.2007 23:45:49   
andreja2000
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uh,kako ste pridno klepetaleJaz sem pa bila v MB,kjer sem se dobila z mojco 9000 in marjetico in smo šle v picerijo od naše marogice.Jaz se že ful veselim srečanja,ki bo marca.Supr je v živo spoznati RR-jovke.Ja,če se nam hoče katera pridružiti,bi bilo super.Prijave so pod temo-katera bo z mano tekla novi krog.Pobudnik za našo mega žurko je mojca9000.user posted image

sonchek sprašuješ kdaj katera ne pričakuje user posted image  . Jaz je ne pričakujem 3.3

lepo spančkajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ej,lana38-user posted image user posted image user posted image user posted image    smeškoti mi delujejo user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
24.2.2007 0:13:26   
andreja2000
Lana38user posted image user posted image user posted image

Tako dolgo sem rogovilila po RR,da je prišla sobota.user posted image

Draga Lana,vse najboljše za tvoj roj.dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naj se izpolni prav kmalu tvoja želja po zdravemuser posted image .
Naj v tvoje srce posije zlato sonce  user posted image ,  
 in naj te sreča in zdravje oblijeuser posted image user posted image user posted image

Bodi vstrajna in močna še naprej,bližaš se k svoji sreči!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
24.2.2007 8:20:45   
nemrak
user posted image user posted image
lana, VSE NAJBOLJŠE tudi od mene.
Naj bo leto 07, zate prevljično in naj ti prinese tako zaželjenega user posted image .

Pošiljam ti šopek user posted image user posted image

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
24.2.2007 10:28:16   
Liona
Lana, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
24.2.2007 10:38:34   
lana38
Hvala vam za čestitke!user posted image
Andreja2000, a ti si pa čakala polnoč, da je prišel 24.2.user posted image  Jaz sem pa šele zdaj šla gor na RR, sem bila že v Rogaški Slatini. Moja mama je imela terapijo danes že ob 7.30. Zjutraj, ko mi je ura zvonila, najprej sploh nisem vedela zakaj gre. Komaj sem prišla k sebi.
Upam, da bodo moje želje letos res izpolnjene. Prej me je klicala ena bivša sodelavka, ki ni vedela, kaj se mi je zgodilo in me je spraševala po user posted image . Vsako leto me pokliče za rojstni dan, tako da je bila prav presenečena, da user posted image  ni. Lani sem bila seveda še user posted image  in še niesem vedela, da je kaj narobe. Morda pa bom za 40. rojstni dan že imela doma user posted image .user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
24.2.2007 10:38:51   
tinaaja
Vse naj naj Lana!
user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
24.2.2007 10:54:00   
andreja2000
Lana38  ja,ja,sem čakala pol noč,da ti lahko prva voščimuser posted image user posted image .
Sem se bala,da bo računalnik zaseden,pa ti ne bom mogla voščituser posted image .

imejte se lepo,uživajte in se imejte rade !user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
24.2.2007 12:26:42   
meli23
Živjo! Jaz še čakam user posted image . Ma za prit danes ali  jutri, me že nekaj boli v trebuhu tako ,da verjetno ni nič ratalo.

Sonchek prosim, da me daš na seznam.

meli23- 27let- SS v 13 tednu,v januarju 2003, dvojčki-srčka prenehala bit
- histeroskopija in neuspel poskus odstranitve septuma,2004
- odstranitev septuma 2005
-SS-8. maj 2006, v 23 tednu rodila deklico Zojo (480gr), ki z drugimi user posted image počiva v Parku zvončkov
Vzrok izgube verjetno slabo odstranjen septum in vnetje plodovih ovojev.
-ponovna resekcija septuma, upam, da zadnja v oktobru2006
Sedaj pa delamo na novi pikici in ne čakamouser posted image .

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
24.2.2007 13:07:28   
koala
Lana VSE NAJBOLJŠE in naj bo to leto tako prijazn z tabo da ti prinese eno zdravo, zadovoljno in dišečouser posted image

< Sporočilo je popravil koala -- 24.2.2007 13:08:45 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
24.2.2007 16:13:29   
aljaža
Lana vse najboljše user posted image user posted image user posted image !

Sonchek - dodaš še mene na seznam?
Še enkrat napišem...
  Aljaža,24let
  • 1 ss (avg. 2004) v 12.tednu, abrazija
  • april 2006 - na laparo ugotovljena dvojna maternica, en del zakrnel
  • junij 2005 zopet user posted image  in po nenehnih težavah in obiskih pri gin., feb.2006 rodila s CR zdravega fantka
  • 1 ss (feb. 2007) v 7.tednu, brez abrazije

Sedaj čakam na M, potem pa pridno začnemo delat na 2.user posted image ! user posted image

Hvala!

LP

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
24.2.2007 19:09:26   
julcy
Lana, vse najboljše. Želim ti, da bi čimprej zagledala user posted image , potem bo itak steklo v pravo smer!
Sonchek! Zaradi dviganja morale na tem forumu te prosim, če popraviš še moje podatke: odstranitev pregrade: nov. 2006, februar 2006 user posted image . Čakam na prvi pregled, težav nimam, slabosti minimalne, hormoni mi delujejo kot uspavalne tablete - ob 21.00 že spim kot ubita!
Lep vikend vsem

(odgovor članu aljaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
24.2.2007 19:47:23   
Lusa
Lana tudi iz moje strani vse naj ,naj in seveda enga zdravega user posted image .

Občasno vas preletim in prav vesela sem ,da sem danes "naletela" na lanin rojstni danuser posted image  .

Ostale pa prav lepo pozdravljam.Andreja kako je kaj s tabo in tvojim bivšim?Če sem kaj spregledala ,se ti že kar lepo opravičujem.

(odgovor članu julcy)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
24.2.2007 19:57:54   
Sulfinija
Bi še lahko mene dodale na vaš seznam.
mojca9000 po 2,5 letih zanosila in 2.12.2005 v 8t5d abrazija plodu je odmrl srček,abrazija je bila v MB.

Ja naj vaš se jaz povabim na naš mega žur,ki bo v MB 24.03.2007 ob 15.00 uri v pizzeriji od naše Marogice.
Da se oreng načvekamo pozabimo skrbi in polne optimizna zaženemo v nove boje,nekatere naravno nekatere od nas pa s pomočjo zdravnikov.
Če se bo katera opogumila nas najde na temi katera bo z mano tekla novi krog temo je odprla mojca9000 in zbira in ureja seznam skratka sem organizator našega mega žura,ki se ga vse rr.jevke neizmerno veselimo.
Če bo katera iz mojega konca jo lahko vzamem s sabo saj sem zaenkrat sama v avtu.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 24.2.2007 19:58:49 >

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
24.2.2007 21:03:35   
Anonimen
Lana, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti, da se ti uresničijo vse skrite želje. Še najbolj pa, da čim prej zagledaš user posted image user posted image .

Cmokeca tudi od našega Piškota.

Mojca9000 - jaz sicer sem s tvojega konca, ampak a ti veš, kako daleč je še do 24.marca... Če ne bo nič prišlo vmes, potem bi se znalo zgoditi.user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3471
24.2.2007 21:13:53   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
 Vse najboljše Lana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zraven vseh skritih želja ti želim, da se uresniči tista, ki NI skrita  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
24.2.2007 21:19:27   
HEL36
LANA38, user posted image user posted image  tudi jaz ti želim vse naj, naj, predvsem da čimprej zagledaš user posted image user posted image .

Sonchek, mene tud daj na seznam:

HEL36, stara 36 let
2001 marec abrazija v 11t (prazna vrečka)
2003 februar rodila sina po 8 letih truda
2006 december abrazija v 9 t (odmrtje ploda v 7t)
user posted image  ne čakam 17.03.

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
24.2.2007 21:23:41   
HEL36
mojca9000, jaz sem tudi prekmurka pa se mogoče zmenimo user posted image

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
25.2.2007 9:24:13   
lana38
Pozdravljene!
Še enkrat vsem hvala za lepe želje, posebaj za tisto za zdravega user posted image . To enako pa želim tudi jaz vsem vam, čeprav nimate rojstnega dne. Ko bi se mi le to izpolnilo čimprej.user posted image
Malo sem že nestrpna, da bi čimprej bil četrtek in HSG za mano. Seveda pa bi rada, da bi bil izvid OK. Drugače me čaka še več-HSC, LSC...user posted image  Najbolje bi bilo, da je vse OK in se čimprej pojavi user posted image .
Jutri pa gre moj sin z babico v Izolo čez počitnice. Kako je šele on nestrpen. Že v petek ni mogel spati. Danes pa je ob 6.20 iz postelje kometiral, da bo jutri v tem času že na železniški postaji. Gresta namreč z vlakom do Kopra in potem naprej s taksijem. Tako bo doživetje večje, če se gre z vlakom. Tudi jaz bi šla tako malo na morje za par dni. Midva z user posted image  pa bova kar doma sama. Tega ravno nisva navajena. Razen ko je bil sin v bolnici, ni bil nikoli še sam nekje za par dni.
LP

lana38

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.