|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Skupaj na poti do cilja
18.2.2007 16:38:00   
monikap
lana tudi jaz navijam zate in upam da nam boš čimprej sporočila da si srečkauser posted image  želim ti zelo močni user posted image user posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
18.2.2007 20:13:27   
mala pikica
Lana38 zdaj pa res že močno stiskamo pestke za tebe. Res ti želim, da čimprej ugledaš user posted image  in da nam čimprej sporočiš, da si user posted image . V teh dneh pa nič preveč hodit po naših šotorih, pravijo, da ni dobro v času vgnezditve preveč skakat ali plesatuser posted image . Mi, ki še nismo v tej fazi, da bi čakali na user posted image , pa lahko gremo v šotoruser posted image . Jaz se pravkar odpravljam v enega izmed vseh v okolici Ptuja, ti pa pridno počivaj do srede, potem pa nam sporoči veselo novico. Tukaj so zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3402
18.2.2007 20:21:54   
andreja2000
Dober večer,punce!

Pi nas smo bili pridni in smo vsak drugi dan user posted image Na vrsti je sedaj čakanje,a med tem časom bova še vedno user posted image ,ker nam tako paše.V tem krogu spet  močno upam user posted image ,Ja, zdaj enkrat pa bi že res moralo bit,neuser posted image

Lana38,mislim nate in stiskam pesti zate in za user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
18.2.2007 20:34:31   
monikap
andreja2000 hvala enako tudi midva sva pridnouser posted image user posted image sedaj pa nama preostane še čakanje in upanje da ta mesec packe ne bo.Držim pesti da je tokrat uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 3404
19.2.2007 6:52:39   
lana38
BT povišana, user posted image  ni.user posted image Jaz sem svoje pustovanje opravila na samem začetku, prejšnjo soboto. Zdaj pa res počivam, ker me že od petka boli križ, tako da ne morem kaj dosti skakati.
Hvala vam za podporo. Bliža se dan testa. Še 2 dni.
LP

lana38

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
19.2.2007 7:14:17   
tinaaja
user posted image  Lana user posted image

Bety je na sosednjem forumu sporocila, da ima + user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
19.2.2007 7:43:32   
Bety upa
Hojla moje ženske....

Jaz sem res zagledala + in zdaj Boga prosim, da se razvije zdrav dojenček. Nimam kaj drugega, kot to.

Lana38, držim pesti, da zagledaš user posted image !!! Tudi drugim držim pesti!!! Oglasim se vam, ko bo kriza mimo in upam, samo s pozdravi.

LP

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
19.2.2007 7:55:59   
SM10
Dobro jutro,

Jaz sem nazaj z dopusta. Žal je doma internet zabrejkal in se nisem nič javila.
Skratka uživala sem cel teden, konec tedna pa me je moj dragi povabil na morje. Res uživanje.
Bety user posted image user posted image user posted image
Lana upam, da ne prideuser posted image , ker je ni treba 9 mesecev.Držim pesti zate in za vse ostale. Jaz pa je ne čakam konec tedna.

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
19.2.2007 8:12:46   
sonchek
Bety....user posted image user posted image user posted image

Pa eno user posted image za srečno...držim pesti, da se bo tokrat izšlo, kot more!!!!
Bravo...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
19.2.2007 8:27:41   
Špela100
Bety saj ni moglo biti drugače kot user posted image , saj smo tako držale pesti!!!!!!!!!!!
Boš videla, da bo vse ok, tokrat pa res, saj smo prestopili v kitajsko leto prašiča, leto plodnosti.....
Držim pesti še naprej in please oglasi se nam.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
19.2.2007 9:01:57   
lana38
Bety upa!user posted image
Držim pesti, da bo tvoj user posted image  tokrat zdrav.

Naj le bo prašičje leto user posted image  lepo plodno za vse nas.

Še 2 dni pa bom tudi jaz delala test in upam, da bo tokrat user posted image  in potem zdrav user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
19.2.2007 10:56:31   
andreja2000
Res  sem vesela,ko so tako dobre novice.user posted image

Bety user posted image user posted image user posted image   suuuuupeeeerr,bravo in čestitke.Držim pesti,da bo tokrat vse vredu z tvojo pikico.user posted image user posted image user posted image
Lana38,user posted image super,da je BT še vedno povišana in da tako tudi ostane.user posted image user posted image user posted image

milamay   Jaz sem danes mojega naročila na spermijogram in je dobil datum 13.6. Je pa mi rekla,da ni nujno,da vsakega dajo na to preizkavo.Kljub tamu sem ga naročila in če pa ne bo treba,jim bom to javila.Rekla je,da tri dni pred preiskavo ne sme user posted image .Zjutraj da seme in ob 10 naj bi izvidi že bili.No,tako sem tudi to uredila,res bolje,da sem ga naročila sedaj,ko pa so take čakalne dobe.
monikap no,potem pa bova približno isto čakale na user posted image .Zadnje čase je kar veliko novih user posted image ,pa ni vrag da še nam ne rata.user posted image user posted image user posted image

Vsem lep dan in veliko sončka v vaše srčke.Tu je leto prašiča in seveda naše leto,ko bomo vse user posted image .user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
19.2.2007 11:33:04   
HEL36
Pozdravljene!

Bety user posted image user posted image , želim ti zdravih user posted image  pa enga user posted image , da bo tokrat se ok!!!!!!!!!!!!

Lana38, mislim da je to to, pa močno stiskam pesti, da je tokrat res user posted image user posted image

Po dolgem času se mal oglašam, ker sem končno dočakala m po abraziji in upam, da user posted image  ne pride okrog 17. 03.

Vas redno spremljam, sam nobenih lepih novic ni blo pa  nisem pisala. Držim pa pesti za vse, ki čakate user posted image  user posted image , da nam bo kmalu uspelo!!!!!!!!!!!!!

USPELO je!!! 10.08.2009 bi naj bil tvoj datum prihoda

Neposredna povezava do sporočila: 3413
19.2.2007 14:24:16   
Liona
Bety, čestitke user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo tokrat vse vredu. user posted image user posted image user posted image  za srečo!!!

Lana38, danes je pa BT povišan že 17.dan, a ne? Odlično. Mislim, da ti tokrat user posted image user posted image  ne uide!!!

(odgovor članu HEL36)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
19.2.2007 14:55:12   
lana38
Moram priznati, da me je prav strah, kaj bo. Sem prebrala na ne čakajočih, da je pini-1 BT padla na 21. dan. Ne vem, kaj to sicer pomeni, ampak 100 ljudi, 100 čudi. Bomo videli.
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
19.2.2007 15:22:53   
meli23
Živjo punce. Sem na bolovanju. Zdej sem že dobra. Bla sem pa tako slaba, da mi je šlo iz vseh strani ven. Taka stiska, ko ne veš a bi prej bruhal ali driskal, pa vročina  38,5. Groza.
Zdej pa me je strah, da sem mogoče noseča. Verjetno ne bi bil glih dober vpliv na pikico. Upam na najbolje. Menstruacijo mam za dobit 25.2. Zdej pa ne vem al naj jo čakam al ne. Skoraj bolje da pride, ker še enega nesrečnega konca ne bom prenesla.
Lana držim pesti tudi zate.
Moram domov, sem namreč v knjižnici. Počutim se bolj švoh, ker ene tri dni sem samo pila nič jedla. Zdej se mi pa skoz vrti. Ja tokrat me je bolezen res zdelala.
Čau,pa hvala za odgovore glede gen. posvetovanja.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
19.2.2007 15:38:49   
andreja2000
meli23,želim ti,da se kmalu opomoreš po bolezni.Če si pa morda  user posted image ,si pa ne delaj prevelikih skrbi,saj bi se naj tvoja pikica verjetno sedaj komaj ugnezdila in ni take nevarnosti.Pušenjak pravi,da dokler še ne veš,da si user posted image  pikici naj ne bi škodilo.

Želim ti vse dobro,veliko zdravja in kmalu user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
19.2.2007 16:42:20   
lana38
meli23, tudi jaz mislim, da to na tvojo morebitno user posted image , ne bi smelo imeti nekega vpliva. Zdaj si pa tako že odkuhala to bolezen, karkoli je že bila.
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3418
19.2.2007 20:17:28   
mala pikica
Bety user posted image user posted image user posted image čimbolj mirno nosečnost, pa seveda čimbolj zdravega user posted image  Naj vaju user posted image  čuva!

Lana tebi pa čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image  zato, da nas razveseliš z user posted image !

Andreja2000 tudi zate user posted image user posted image  da vajino user posted image user posted image user posted image  obrodi sadove!

Punce saj bo, verjemi v to! Pravijo, da bo user posted image  leto, leto zanositev. Torej ni šment, da nam ne bi ratalouser posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
20.2.2007 7:09:59   
lana38
Dobro jutro!
Ne vem, če bo kaj iz user posted image . Danes se mi je BT znižala. Ne bi ravno rekla, da je padla, ampak imam občutek, da jutri bo in pride user posted image . Tudi v trebuhu imam občutek za user posted image . Sem gledala malo svoje stare krivulje BT in sem videla, da se mi je že zgodilo, da mi je BT padla tudi na 18. dan.

Vsem drugim, ki še user posted image  in ste v pričakovanju user posted image , pa želim da user posted image  poskrbi za to, da bo letos plodno leto. No, saj tudi zame še ni vse izgubljeno. Bomo videli, kaj bo jutri. Če pride user posted image , pa grem na HSG, čeprav sem mislila, da mi bo uspelo brez HSG postati user posted image .
LP

lana38

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
20.2.2007 8:48:42   
Liona
Joj, Lana38, prejšnji mesec se ti je podobno zgodilo, ampak ne sicer na 18 dan... user posted image  Pa tako smo navijale zate. Boš pa po HSG-ju ugledala user posted image user posted image . Držim pesti še naprej...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
20.2.2007 11:40:12   
lana38
Prejšnji mesec mi je BT padla na 17. dan. Ne vem, kaj bo ta mesec.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
20.2.2007 11:44:22   
andreja2000
Lana38 ,žal mi je,a morda še le ni vse izgubljeno in se bo jutri bolje videlo kako in kaj.Vsekakor ohrani upanje,ker saj veš,da je to leto vsekakor naše.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
20.2.2007 12:53:39   
lana38
Hvala za podporo, čeprav nimam nič kaj dobrih občutkov, glede vsega skupaj. Počutim pa se tudi, tako kot da bo vsak čas prišla user posted image . No, tudi to je verjetno psiha, ker sem pač videla nižjo BT. Kaj pa vem...
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 3424
20.2.2007 13:12:21   
Milamay
Bety - super, da je user posted image user posted image . Želim ti vse dobro v tej nosečnsoti in mnogo user posted image user posted image user posted image  za srečo.

Lana - ne kar obupati. Psiha je res vsega zmožna. Ti samo upaj na najboljše, drugače pa ti bo po HSG zagotovo uspelo.

Andreja - ja, mislim, da je bolje, da si ga naročila, ker drugače bomo spet samo čakale. Kolikor se spominjam, ko sem bila prvič v tej ambulanti pred 4 leti, je najprej samo posvet, potem so mi delali UZ maternice, pa kri sem morala dajati ob različnih dnevih v mesecu, da so videli, če je O, pa dragi je moral dati seme ... Ampak vse to čakaš in čakaš ... Bolje, da potem javimo, če spermiogram ne bo potreben.

Micla - slabost, ja. To je pač del nosečnsoti. Vem pa, kako je to hudo. Jaz nisem mogla v tej nosečnsoti niti iz postelje vstati. Cele dneve sem samo preležala, drugega nisem mogla. Se mi je zdelo, da mi je le leže malo bolje. Misliti si pa moraš, da bo tudi to kmlau minilo. No, sicer pa mi je bilo tudi v 1. nosečnosti grozno slabo, samo v tej mi je bilo dalj časa. 

Pri nas zaenkrat še nič novega, user posted image  ne pričakujem nekje okrog 1. ali 2. marca. Zadnjč sem jaz tudi prebrala, da so Kitajci stopili v leto prašiča in da je to zelo dobro leto za načrtovanje družine, da se bo v tistih krajih letos zagotovo rodilo več otrok, ker tako verujejo v dobro leto user posted image . Tudi jaz sem po kitajsekm horoskopu  user posted image , pa upam, da bo tudi meni to leto bolj naklonjeno. Seveda pa iz srca VSEM želim, da bi čimprej zagledale user posted image user posted image .

Lep pustni torek 

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.