Milamay
|
Bety - super, da je . Želim ti vse dobro v tej nosečnsoti in mnogo za srečo. Lana - ne kar obupati. Psiha je res vsega zmožna. Ti samo upaj na najboljše, drugače pa ti bo po HSG zagotovo uspelo. Andreja - ja, mislim, da je bolje, da si ga naročila, ker drugače bomo spet samo čakale. Kolikor se spominjam, ko sem bila prvič v tej ambulanti pred 4 leti, je najprej samo posvet, potem so mi delali UZ maternice, pa kri sem morala dajati ob različnih dnevih v mesecu, da so videli, če je O, pa dragi je moral dati seme ... Ampak vse to čakaš in čakaš ... Bolje, da potem javimo, če spermiogram ne bo potreben. Micla - slabost, ja. To je pač del nosečnsoti. Vem pa, kako je to hudo. Jaz nisem mogla v tej nosečnsoti niti iz postelje vstati. Cele dneve sem samo preležala, drugega nisem mogla. Se mi je zdelo, da mi je le leže malo bolje. Misliti si pa moraš, da bo tudi to kmlau minilo. No, sicer pa mi je bilo tudi v 1. nosečnosti grozno slabo, samo v tej mi je bilo dalj časa. Pri nas zaenkrat še nič novega, ne pričakujem nekje okrog 1. ali 2. marca. Zadnjč sem jaz tudi prebrala, da so Kitajci stopili v leto prašiča in da je to zelo dobro leto za načrtovanje družine, da se bo v tistih krajih letos zagotovo rodilo več otrok, ker tako verujejo v dobro leto . Tudi jaz sem po kitajsekm horoskopu , pa upam, da bo tudi meni to leto bolj naklonjeno. Seveda pa iz srca VSEM želim, da bi čimprej zagledale . Lep pustni torek
|