Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 20.2.2007 13:21:14
|
|
|
|
lana38
|
Ko bi nam le ti res kaj dobrega prinesli, npr. in zdravega . LP
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 20.2.2007 13:26:12
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja,Lana,jaz gradim na tem,da nam ti prašiči izpolnijo željo po zdravem .Jaz računam na to podporo in zaupam ter verjamem da bo tako brez dvoma.
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 20.2.2007 17:38:47
|
|
|
|
micla
|
Lana38 - še vedno stiskam pesti, mogoče pa bo. Ostale borke, me veseli, da ste polne optimizma, kar tako naprej. Rada bi vam dala še kakšno spodbudno besedo, a sem danes čisto na tleh. Že cel dan bruham. Kar dam v usta, v roku pol ure konča v školjki. Sem zelo švoh. Upam, da bo jutri bolje. Sej v bistvu mi ne preostane nič drugega kot počakat, da mine. Končno smo tukaj že toliko prestale, da nas pa ene slabosti ja ne bojo ustavile. Je pa res malo zoprno, ko ne moreš prav nič. Punce, navijam za vas in upam, da bo mesec zaljubljenih "obrodil" čimveč nosečk. Mejte se,
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 21.2.2007 7:09:09
|
|
|
|
lana38
|
Dorbo jutro! Z verjetno ne bo nič, ker se mi je danes BT še bolj znižala in bo prišla danes ali jutri. Samo nekako mi sploh nič več ni jasno po tej teoriji o BT. Padati je začela na 19. dan. To se več nič ne ujema. Februar me je razočaral. V soboto, ko imam rojstni dan, bom imela , namesto . Res žalostno. Pa še ne bo nič, če bo tu. micla, slabosti in bruhanja bodo verjetno v kratkem minila, samo tebi se bo to zdelo zelo dolgo. Tako pač je v . Če boš pa kar naprej vse dni tako trdovratno bruhala, pa boš morala do G in to povedati, ker drugače tvoj ne bo dobil nič za rast in razvoj, če vse ven zmečeš iz sebe. LP
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 21.2.2007 9:49:26
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 res je žalotno,da je na pohodu ,ki bo nepovabljena gostja na tvojem rojstnem dnevu.Vem,da je danes tisi dan,ko v srčku čutiš ,a tudi vem,da bo tvoje srce prav kmalu napolnjeno z novo pozitino energijo in upanjem,kajti v tebi je tista veika moč ,s katero boš kmalu dosegla svoj cilj .V to sem popolnoma prepričana. Drži se ! (Sem ti mislila poslat rožice in pikapolonice,pa mi žal drugi smeškoti ne delajo)
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 21.2.2007 11:10:44
|
|
|
|
krtekxx
|
Lana 38, ne se pustit žalosti. Pa kaj če pride , enkrat je zagotovo ne bo in mogoče sreča čaka na trenutek, ko te bo s tem še toliko bolj osrečila. Saj nista pogoj za "biti ali ne biti" temveč le uresničitev ene, sicer tvoje največje, želje. In dalj kot čakaš na uresničitev, večja je želja in s tem bo tudi tvoja sreča takrat neznansko velika. 2x si že zanosila, ma ni vrag da ne bi še tretjič. Pač malo traja. Pomisli, kako srečna si bila prvič, drugič ... morda ne boš tako srečna ta teden, mogoče pa te ta sreča čaka že naslednji mesec, ali pa aprila, maja .... Verjeti moraš!
|
|
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 21.2.2007 12:12:41
|
|
|
|
lana38
|
Bolj čakam na , manj verjamem da mi bo uspelo. Zdaj pač čakam, da pride in potem grem na HSG. Morda bom pa po njem zanosila, tako kot prvič. Razen če mi najdejo, kaj kar ovira zanositev, potem pa tako ni bilo mogoče, da bi bila . Upam samo, da se bo to tudi dalo poštimati, če je kaj narobe. Me pa zelo jezi, da se ne prikaže, če že mora priti. Jaz jo pa zdaj, ko je BT padla čakam, kot pes na kost. Ko pride , moram poklicati G in iti dat kri, pa še dogovorila se bova za datum HSG. Nekako že bo, saj nisem še čisto obupala. LP
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 21.2.2007 15:12:45
|
|
|
|
lana38
|
Evo, spet jaz. Prišla je . Jutri bom poklicala G, da vidimo, kdaj grem na HSG. Mislim pa, da bo to verjetno 1.3., ker dela ob ponedeljkih in četrtkih v bolnici. Samo v ponedeljek bo še prezgodaj, ker mora ves izcedek od miniti. Včasih pa imam tudi 6 dni. LP
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 21.2.2007 15:24:05
|
|
|
|
andreja2000
|
No,ja,je vsaj tu,saj ko BT pade in s tem vemo,da pride pač želimo,da pride čim prej,če se že glih štuli,kjer je ne rabimo. Lana,vem,kako težko je gojiti upanje iz meseca v mesec in kako se nam ob prihodu vse nekam zruši.Potem pa se spet poberemo in gremo znova.Ne pozabi,letos je prašičje leto in bomo
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 21.2.2007 15:37:43
|
|
|
|
lana38
|
, LP
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 21.2.2007 15:40:27
|
|
|
|
andreja2000
|
E,to,punca,to men uni drugi smeškoti ne delajo,pa kaj je zdaj to,no?
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 21.2.2007 17:11:16
|
|
|
|
lana38
|
Meni tudi pred kakšnim mesecem niso delali smeškoti, pa me je to jezilo. Potem sem kar napisala, da se mi je dan polepšal, ko so prišli smeškoti nazaj. LP
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 21.2.2007 19:15:45
|
|
|
|
Sulfinija
|
Lana38! Žal mi je da spet tokrat ni ratalo,pa je tkole dober kazalo kajne?Verjemi za vse nas bo v letu pujsa posijal najlepši sonček,ki ne bo nikoli ugasnil. LP Mojca
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 21.2.2007 21:13:08
|
|
|
|
aljaža
|
Punce se vam lahko pridružim? Najprej pa nekaj o meni... in mojih poskusih Na smo začel delat leta 2002, po raznoraznih pregledih nama je uspelo zagledat v maju 2004, a se je nosečnost končala v 12. tednu, potem naju je čakalo spet nekaj pregledov in laparo.... in v juniju 2005 sva zagledala zopet , nosečnost je bila polna zapletov, a v februarju 2006 sva dobila zdravega sicer malo manjšega . Sedaj sva se z možem odločila da našemu priskrbiva družbo in pred 14 dnevi nama je uspelo priti do , a na žalost se je v pon. pojavila krvavitev in pikica naju je zapustila. Sedaj močno upam da se čimprej vse uredi in grmo v nove boje ...
|
|
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 22.2.2007 7:03:00
|
|
|
|
lana38
|
Pozdravljena aljaža! Žal nas združuje tako žalostna usoda, ampak dobro, da imamo druga drugo. Tako se lahko spodbujamo in skpuaj nam je lažje v vseh teh vsponih in padcih, pri čakanju na . LP
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 22.2.2007 10:21:50
|
|
|
|
andreja2000
|
aljaža ,kar zmrazilo me je ob branju tvojega posta.Joj,koliko žalosti je v naših srcih,a moramo upati na najboljše. Jaz vama želim,da bosta kmalu ugledala in bo pikica ostala z vama in se pidružila bratcu.
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 22.2.2007 10:43:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
Aljaža,dobrodošla med nami.Sicer se na tej temi malo zadržujem vendar sem sama imela ss v 9tednu po 2,5 letih matranja.Sedaj me v kratkem čaka IVF oploditev v MB. LP Mojca
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 22.2.2007 12:18:57
|
|
|
|
lana38
|
Klicala sem G in danes popoldan lahko že pridem, da se bova dogovorila, kdaj grem na HSG. Pa še sestra mi bo kar vzela kri, da bom imela izvide pripravljene. Se vsaj nekam premika, če je že morala priti . Vam javim, kdaj bom šla. Mislim pa, da bo to verjetno 1.3. LP
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 22.2.2007 12:44:07
|
|
|
|
andreja2000
|
super,Lana,da so se stvri začele premiati,sedaj pa glej napej pozitivno,ker boš kmalu
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 22.2.2007 17:22:03
|
|
|
|
lana38
|
Tako kot sem predvidevala. 1.3. moram zjutraj ob 7h biti v bolnici. HSG mi bodo naredili okrog 7.30. Če bo vse OK, grem zvečer domov. Upam, da ne bo nekih zapletov in bom res šla domov še isti dan. Ko sem bila prvič na HSG pred 11 leti, sva se z G dogovorila, da grem domov naslednji dan. To je pa potem bila sobota in me tisti G, ki je delal v soboto, ni hotel pustiti domov pred nedeljo. Tako da sem bila tam 2 dni. Rekel pa mi je tudi, da sem potem še en teden na bolniški. Upam, da to v redu prestanem, da bo izvid OK in bom čimprej . LP
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 22.2.2007 18:22:53
|
|
|
|
monikap
|
lana38 držim ti pesti da vse skupaj čim lepše preneseš in boš čimprej srečka pošiljam še ti en kup sreče
|
|
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 22.2.2007 19:19:11
|
|
|
|
andreja2000
|
Lana38 tudi jaz ti držim pesti,da se vse vredu izteče!
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 22.2.2007 21:39:17
|
|
|
|
aljaža
|
Punce hvala. Mojca9000 - želim ti veliko sreče na IVF, mogoče pa se ti še prej uspe . lana38- zate pa eno za srečo in da ti čimprej uspe postati !! Punce vidim da ste ble do zdaj kar pridne s pisanjem in je kar velik prbrat za nazaj... Vas lahko vprašam kolk ste stare, pa če mate že kakšnega otročka in kolk časa se že trudite? Preveč firbčna ?
|
|
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 22.2.2007 21:49:04
|
|
|
|
andreja2000
|
aljaža dva otroka s prejšnjim partnerjem z sedanjim se trudiva 3 leta in v tem času 1ss in UPN, Po UPN,pa sedaj teče 21 krog,ko čakamo na Aja,sem starejša kot večina tu gor-41let,vendar me to ne ustavi in dokler bo možnost bomo delali na To je na kratko nekaj o meni ,pa pa in lahko noč !
|
|
RE: Skupaj na poti do cilja 23.2.2007 10:22:09
|
|
|
|
lana38
|
aljaža, nekje imamo en seznam, kdo smo, koliko smop stare in koliko otrok že imamo. To nam je sonchek lepo uredila, samo zdaj ne vem, na kateri strani je. Drugače pa imam od jutri naprej 39 let, enega sina, sterga 10 let. 15.3. pa bo eno leto od mojega UPN, je imela Downov sindrom, zato sem bila v 20. tednu na UPN. Pred prvo sem bila na HSG in po njem zanosila. Zdaj se trudiva že spet 10 mesecev. Bila sem 3 mesece na Klomifenu. 1.3. pa grem spet na HSG. LP
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.