|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
23.2.2007 9:39:04   
renan
Dobro jutro!

Bobika:  glede stanovanja se pridruzujem mnenju ostalih. ce res ni nobene druge resitve, pojdite kratkorocno domov, dokler se ne najde kaj drugega. dolgorocno gledano pa mislim, da zivljenje  s starsi ni dobro za nobeno zvezo, pa ceprav se ne kregate..

lp, renan

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 5701
23.2.2007 11:14:14   
lonja
Ojla vsem skupaj user posted image ,

vse, ki ste v službah, ste verjetno vesele, da je petek, ostale pa verjetno tudi, ko bodo družinice spet skupaj čez vikend.

Pa lepo po vrsti:

Vsi trenutni bolančki in njihove mamice, Mayflower, KatjaD in ostale eno user posted image user posted image  za vse skupaj, čimprej se pocajtajte!

Kornelija, čimprej zberi voljo in pogum in k zdravniku. Boš videla, ti bo en velik kamen padel stran in življenje bo sončnejše user posted image !

Rija, Tičke je bil pa tko lepa maškarca, user posted image user posted image ! Ga morava z Ajdo čimprej spoznati, čeprav mislim, da je že oddan...

Tinkamiška, bravo za smučanje. Tudi midva se nekaj spravljava, pred dvema tednoma sva si celo privoščila, en dan na Kaninu, drug teden pa nameravava za en dan v Nassfeld.

Bobika, tole je pa res shit s stanovanjem. Moj predlog je, da najdeš eno drugo stanovanje, ne rini nazaj k staršem. Starši so super, a na varnostni razdalji, ne pa vsak dan preveč blizu. Kje pa iščeš stanovanje? Pa lupčka za maškarco Manco!

Ovnica78, a priprave potekajo OK? Upam, da, user posted image !

Taši, božaj bušija, kdaj pa bo sprehod s kužki?

Pa še eno vprašanje: a mogoče katero zanima najem prikolice za polovični znesek pavšala na Krku? Midva jo namreč imava, a je zaradi zidave hiške v letošnjem letu ne bova mogla veliko koristiti...

Lep pozdravček

lonja user posted image

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5702
23.2.2007 11:45:39   
Rahelca
Hojla,
midve sva bolje (trkam!!!). malo še ima driske, upam, da nič hudega. Sem tudi sama mislila, da je od hrane. Pa je samo skute in pije mleko. Sem ji kupila od Milupe NH25, pa je bolje.

Renan, Eros: hvala za gesla. Ful lepe slikice. Vladimir in Klavdija sta prava korenjaka.

Ovnica78: hvala za lepe želje inuser posted image .

Tinkamiška: hvala za mejl. In hvala ker misliš na naju. Se ti oglasim za ZS.

V ponedeljek grem po 5 tednih spet v službo. Sara bo pri moji sestri. ne upam je še dat v vrtec, so ta teden samo trije otroci tam.

Zdaj pa greva malo na sonček. Dokler še bo. Baje bo vikend spet slab.

Ne maram najemodajalcev, ki ožemajo najemnike. Tudi sama imam dva najemnika, ampak jima računam minimalno. Toliko, da pokrijem stroške.

Lep dan vsem.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5703
23.2.2007 12:13:17   
bobika
Hej!
Hvala vsem za nasvete in vspodbudne besede user posted image  Stanovanje iščeva na štajerskem (Ruše, Selnica).
Pri meni je full problem, ker se v bloku full slabo počutim. Pogrešam hišo in okolico okoli njej. Najraje bi gradila nekje hiško. Ampak z najemnino to še hitro ne bo mogoče. Pri nas doma bi imeli mi nadstropje zase in svoj vhod, le stroški bi bili skupni. Se pa tudi močno zavedam, da tako zase ne bi mogli biti doma nikoli, kot smo tukaj. Ne vem, se še moramo odločiti.

Sedaj pa k drugim temam:
Eros čestitam za oddano diplomo.

Povejte mi kaj naj naredim, saj je Manca že cel teden tečna, tako da ni za nikamor! Kak ni kaj po njenem se že joče, pa tudi drugače ni nič prav fajn razpoložena. Ponoči pa full slabo spi.

lep dan vsem

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5704
23.2.2007 12:51:56   
Ovnica78
Ojla!

S Tinom sva malo prej prišla domov, sva se malo po trgovinah potepala. Sem morala kupiti darilo za nečaka. ki ima danes rojstni dan (8.) in jutri praznuje. Pa sem prišla tako zmartrana domov, da ni več res. Tamali me totalno zmartra. Prava muka mi je že it z njim v trgovine, ker je po eni strani že ful težek za nosit, če ga dam na tla, da sam hodi je pa problem, ker nikamor ne prideva, saj se vpikne v vsak drek. No, not v trgovini je še najlažje, ko ga dam v voziček ampak tudi tam ni vredu, če se ne premikama okrog in sva predolgo na enem mestu. Vedno bolj trmast je! user posted image  Čisto mokra od pota sem prišla domov, tako da lahko grem še sam pod tuš. 

Lonja priprave so malo zastale. Imava rezerviran kraj za slavje in ansambel, obleke grem gledat naslednji teden, za ostalo pa mislim, da bo še dovolj časa.
Se moram zdaj najprej vredu pozdravit, saj še vedno na veliko smrkam.

Renan  user posted image user posted image user posted image  za tvojega korenjaka. Sem pogledala album. Tudi mi smo imeli namen it med temi počitnicami v živalski vrt, no pa smo raje zboleli user posted image . Bomo pa prvomajske počitice v ta namen izkoristili.

Bobika vem, da ni fajn skupaj s starši stanovat, ampak nekaterim pa kar uspeva. Odvisno kakšen človek si. Meni veliko bolj paše, da smo za sebe in da gremo na obisk, ko se nam zahoče, takok mojim, kot tudi k njegovim. Res pa je, da je pa problem, če nimaš pogojev, da bi šel zase. Za nekaj časa se vseeno splača stisnit zobe in bit doma in v tistem času kaj prišparat. Tudi midva sva bila najprej tri leta pri njegovih doma, sedaj pa sva že skoraj dve leti v svojem stanovanju.user posted image

Lep dan še vsem ostalim!!!!

6.1.2006 Prijokal na dan naš korenjak Tin.
15.6.2009 Prijokala na dan naša princeska Iva.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 5705
23.2.2007 13:57:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lonja

Taši, božaj bušija, kdaj pa bo sprehod s kužki?

Imaš naslednji teden v torek ali četrtek kaj časa? Edino takrat sem fraj, ker potem pa spet ne vem, kako bom kaj s časom. Marca moram na preiskave, ker z mojim otročkom ni vse ok.

(odgovor članu lonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5706
23.2.2007 14:04:24   
shooo
NIMAM DOSTI CASA, MISLM DA SE B NEZKA ZBUDILA..
sori za crke...
BOBIKA, probaj se s starsi pomenit in rascistit stvari predno se odlocis.ce nameravate zidat bo res tezko z najamnino..ne vem, mogoce se bos lahko s starsi dogovorila tako da bo za obojne prav..
glede mancine tecnosti; a ste zadnje dni mogoce kaj spremenili.vzdusje, ritem?mogoce vzroki niso "telesni"?

EROS:user posted image za dipomo.pridna punca!
tinka, super za smucanje..mi smo sicer nesmucarji samo se bomo drugo(ali tretje) leto vsi spravli na smuce zaradi nezke. ..eto, v kaj nas vse otroci prpravijo.celo na SNEG! nas zaprisezene zimomrzce..
Zato mi ze februarja sanjamo o morju in vrocini.user posted image user posted image user posted image
jaz sem postavila okvirni datum odhoda v mostar.verjetno 27.3 za moj rd!in prideva nazaj za veliko noc.ja , tinka, mostar je res vcasih bil prelepo mesto.pravljicno.zdaj se je veliko njegovih posebnosti porazgubilo , zelo malo "starih" ljudi je ostalo v mestu in izgublja svoj karakter...stavbe pa ulice in trgi se dajo obnoviti (ij tudi po vecini so) a duso mesta naredijo ljudje in ne beton..
evo, me klice

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Ovnica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5707
23.2.2007 14:47:22   
lifcsi
Se ogalsim, da me čisto ne pozabite.

Sicer vas koliko toliko preberem, a sem še zmeraj na tesnem s časom, komaj taro malo pocartam, pa moram leteti nazaj v službo... Ne vem, kako je z ostalimi, a meni je strašnooo hudo, ko sem z mojo maličko tako malo skupaj. Ful mi manjkauser posted image

Da na hitro komentiram:

Maškare so bile vse za pohvalit. Pa mamice tudi, ki so jih našemile.

Bobika: Če izhajam iz sebe, ti svetujem, da greste na svoje. Kakor koli zase štuk, vhod..., ne boš se mogla izogibati ostalim v hiši, oni so in bodo tam. Če pa ne gre drugače, bo pa treba pretehtati, kaj dolgoročno želite, kako kopičiti cekinčke... (sicer je finančno gledano pri starših najugodnejša varinata, toda, če se radi vtikajo v določene zadeve ...)

Tinkamiška: Če se malo pošalim, pa mi ne zameriti. Pri nas velja rek, da dokler ni prvi zobek zunaj pri otročku, še ni čas za drugega. Iz srca pa ti želim, da se čim prej uresniči tvoja želja.

Erosuser posted image za dipl. Res si vztrajna, dvomim, da bi jaz sedaj to zmogla.

Renan tudi medve s Taro bi si radi ogledali Vladimirja, za to bi prosili geslo.

Pa Tinkamiška tebe tudi geslo prosim.

Medve s Taro pa greva danes v gledališče! Samo pokukali bovauser posted image predstavo. Lep popoldan vsem

Livija

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5708
23.2.2007 15:34:27   
renan
bobika nisi edina, tudi mi smo danes doziveli shok. obstaja moznost, da bo moz na tem projektu samo se v sredo in se bo moral potem vrniti v zg.  s projektom so neki problemi in sploh noben ne ve, ce ga bodo do konca izpeljali..komaj sem se navadila tu, zdaj pa tako...najverjetneje se nam obeta nekaj mesecev zivljenja v zagrebu, potem pa dunaj. v tem primeru bova z vladimirjem nekaj casa ostala v prekmurju, da ocka uredi nase pol hiske v zg. tam zivi njegov dedek in hisa je noter precej slabo urejena. ne vem, kako mi bo zneslo ziveti z njim. saj nimam nic proti starim ljudem in neizmerno sem mu hvalezna, da je podaril pol hise mozu, ampak vseeno sem navajena na svoj red...od 85 letnika pa seveda ne morem pricakovati, da bo cistil za sabo..eh...vazno je, da imamo vsaj streho nad glavo.sem ze cel dan cisto nervozna zaradi tega...

bobika
: jaz mislim, da manco zobki mucijo. imas kaksen gel za dlesni ali kaj podobnega?

ovnica 78: mene tudi ob zivce spravlja vladimirjeva vztrajnost (beri trmauser posted image ). zadnja dva dni mi nonstop pecico vklaplja. govorim ne, ga nosim vstran, on pa kot da preizkusa moje potrpljenje..user posted image v vozicku je pa vladimir se kar priden. vsaj to...

lep dan vsem,
renan

(odgovor članu lifcsi)
Neposredna povezava do sporočila: 5709
23.2.2007 21:14:53   
tinkamiška
Hoj

Danes sem malo "štrajkala" in me ni bilo blizu RRuser posted image

Včeraj mi je Taši povedala, da z njenim migecom ni vse vreduuser posted image in sem zaradi tega zelo žalostna, Taši, držim pesti in mislim na vas! Želim ti, da bo 5.3. kmalu tu in da izveš pozitivne novičke. Včeraj sva se z možekom kar malo zamislila, tudi njemu je bilo hudo, ker ve, kako se sedaj počutiš takole v negotovosti...pa je rekel, da je treba pozitivno mislim, sej vem, lahko je to rečt...no mi vsi mislimo na vas in vam želimo vse lepo, močno stiskamo pesti...

Rija, hvalauser posted image , Tilek je pa en hecen fantek, verjetno se mu kar naprej smejiš in njemu se to blazno dopade, ni res?user posted image
Eros, čestitam za napisano diplomouser posted image user posted image user posted image , kdaj bi pa naj imela zagovor?

Ovnica fejst, fejst zračit stanovanje, enkrat dopolda in enkrat pred spanjem, pri nas je bilo enako, najprej je Iza zbolela, potem pa še midva in potem spet Iza in potem spet možuser posted image , se mi je zdelo, da ne bo nikoli konecuser posted image No, fino da priprave potekajo, bo datum hitro tu boš vidlauser posted image

Liju, tudi meni se zdi, da Iza vsak dan pogrunta kaj novega in res jih je užitek opazovatuser posted image Hm, srečanje, midve sva za, samo upam, da bom do takrat že mobilnauser posted image

Lonja, ja nasmučala sem se, je blo prav fino, po 5ih letih se mi je že res luštalo smučat in vesela, sem, da sem se pustila prepričat in pustila Izo v varstvu in se malo odklopila...sej v mislih je bila ves čas, samo, ko sem se sputila po hribu, je pa samo šiiiiv, šiiiiv delalouser posted image Nassfeld je superuser posted image user posted image user posted image Hvala za ponudbo, ampak letos bomo menda, upam, šli malo dlje na morje...

Rahelca, fino, da sta boljšeuser posted image user posted image user posted image Pri vas pa res razsaja, da so samo trije otročki v vrtcuuser posted image Lepo, da ne obiraš najemnikov, no malo je že treba met od tega, ampak nekateri za luknje zahtevajo denar, ki ga sploh niso vredne in ti takole, ko moraš na novo podpisat pogodbo, zvišajo brez milosti najemninouser posted image

Bobika, tudi jst mislim, da so zobki, Iza ma vsake toliko tak dan, zadnjič pa je bil, se mi zdi, cel teden tak, čeprav zobek še ni pokukal, se vidi, da je vedno nižje...

Shooo, ja smučat je treba, sej boš vidla, da ko je lep dan in sije sonček, je prav fino bit v gorah, ko bo Nežika malo večja, bo prav fino it na smučarijo, mi smo z mojo družino hodili od malega in sem zdej prav vesela, da so mi nudili to možnost imam tako lepe spomineuser posted image
Škoda za Mostar, sej je z vičina starih mest tako, ampak vseeno ga bo treba it enkrat pogledat...

Lifcsi, upam, da to ne drži, ker potem zgleda še dolgo ne bo še enega mičkenegauser posted image user posted image , seveda ne zamerim, sem se prav nasmejalauser posted image Aja, geslo ti pa pošljem na SZ...

Joj Renan, jst te kr občudujem, sej sem se sama dosti selila, ampak takole z otročkom mora bit pa kr hudo se jovo na novo prilagajatuser posted image Sej, če ne gre drugače, si tako primoran se navadit, te pa zelo razumem, da ti gre na živce. No upam, da se bo vse dobro izteklouser posted image

Midve sva pa bli danes v gozdu z mojimi starši in psom in je Iza tako uživala, sem jo nosila v pouchu, potem zadnjih 100m je šla pa peš. Jo seveda držim za rokice, ali pa samo za eno in ta moja miš sili samo po hribu na vzdol in po koreninahuser posted image in bolj ko je zahteven teren bolj se ji dopade, je kr vreščala zraven, opica malauser posted image user posted image Bova šli še večkrat tako, sem tako vesela, kadar je ona vesela...

Zdej pa eno

lahko noč

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5710
23.2.2007 21:48:35   
mmetka
halo babe!

Naš miš ima že celi dan vročino!user posted image Ful je bogi, prava cmerika je in non stop bi se cartal! Trenutno spi in upam, da bo ponoči OK. Sem mu dala svečko pred spanjem, ampak je še vedno vroč!user posted image

bobika- upam, da boste kmalu našli rešitev, ki vam bo vsem odgovarjala! Če vprašaš mene, jaz ne bi mogla živet s starši v isti hiši! Saj se super razumemo, ampak sem vseeno raje na svojem! Predno sva midva kupila stanovanje, sva dve leti in pol živela s bratom od mojega, njegovo ženo in nečakinjo! Midva sva v bistvu živela v njihovi dnevni sobi!user posted image Spala sva na kavču, jedla pa sva pri tašči, ki živi v istem bloku, tri nadstropja višje! Cote je meni prala moja mama, njemu pa njegova! V glavnem, bila sva razmetana na vse strani! In zdaj kraljujeva na svojem!user posted image Čeprav sva zapufana do amena, ampak... to je že druga tema.

renan- prav hudo mi je za vas, ko se morate toliko seliti!user posted image Upam, da se boste navadili živeti v zg! Aja, mi izdaš geslo, da si bom lahko ogledala Vladimirja, prosim!

shooo- sem vesela, da mi nismo edina familija, ki ne smuča! Jaz bom našega Tijančka čez nekaj let kar stricu ( mojemu bratu) posodila za smučarijo, če bo hotel!

tašonka- me je kar stisnilo, ko sem prebrala, da s tvojim user posted image ni vse OK! Kakšne preizkave pa imaš marca?

ovnica78- te popolnoma razumem, kako izgleda nakupovanje s Tinom, ker smo mi v podobnem zosu!user posted image

liju- vidim, da pogrešaš marogičine pizze!user posted image Jaz sem takoj za srečanje, ker se imava s Tijanom vedno super!

eros- čestitam za diplomo! Mi izdaš geslo, da vidim tvojo princesko?

rija- sem danes dobila tvojo pošto! Hvala!

saj sem sigurno kaj pozabila napisat, ker sem vmes letala k mojemu bolančku!

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu renan)
Neposredna povezava do sporočila: 5711
23.2.2007 22:48:04   
KatjaD
Taši - tole me je pa zdaj čisto potrlo. Upam, da bo vse Ok in da boš na preiskavah zvedela, da je vse v najlepšem redu. Držimo vse pesti in tačke za tvojega sončka!!!

(odgovor članu mmetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5712
24.2.2007 8:17:54   
nemsis
Jutro

Tašonka tudi jaz upam, da bo vse v redu s tvojim malčkom

Tinkamiška na datum zagovora še čakam. Do petega zbirajo prijave, potem pa naredijo razpored. Tako, da enkrat marca bom imela zagovor.

(odgovor članu KatjaD)
Neposredna povezava do sporočila: 5713
24.2.2007 9:52:33   
rija
Hudiča, pa jaz ne vem kaj je z našim mladičkomuser posted image

Že tri dni je nenormalno tečen: podnevi in ponoči in danes sem ga pustila ponoči tulit, no, dret, ker to ni bil jok, ene dve uri user posted image user posted image user posted image  pa tak dobro je že spal.
Podnevi pa tudi samo trmari: ne sedeti v stolčku v avtu (kar zadnje čase sploh ni bil problem) ne iti domov, ne iti mimo btc-ja, ne iti mimo enega kafiča, kamor hodiva na kavo....samo kaže s prstom in če ne greva tja, tuli ko zverina user posted image  ne se oblečti.....voziček, zadnje tri dni tudi problem....

Bobika: a je Manca kaj podobnega user posted image

Jaz sem totalno zmozgana: ponoči ne spim, potem zjiutraj služba, cel popoldan pa izpadi histerije...user posted image user posted image user posted image

A ga vzame kdo na počitnice za en tedenuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu nemsis)
Neposredna povezava do sporočila: 5714
24.2.2007 10:52:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tinkamiška

Taši, držim pesti in mislim na vas! Želim ti, da bo 5.3. kmalu tu in da izveš pozitivne novičke. Včeraj sva se z možekom kar malo zamislila, tudi njemu je bilo hudo, ker ve, kako se sedaj počutiš takole v negotovosti...pa je rekel, da je treba pozitivno mislim, sej vem, lahko je to rečt...no mi vsi mislimo na vas in vam želimo vse lepo, močno stiskamo pesti...

Hvala Tinka!user posted image

Kakšne preizkave pa imaš marca?

Najverjetneje me čaka amniocinteza, vsaj G mi je tako rekla. Poslala me je na drugo mnenje na UZ v porodnišnico, tam se bojo dokončno odločili ali AC ja ali ne. Sem še Pušenjaku pisala in mi je odgovoril, da ponavadi morata biti dva indica za kromosomsko napako, da delajo AC, in upam, da mi drugega ne najdejo. G je namreč na morfologiji odkrila v vsaki možganski polovici po eno cisto (cista horioidnega pleteža). Lahko, da ne bo narobe nič in bo vse skupaj samo od sebe izginilo, lahko pa se izkaže, da ima user posted image  trisomijo 18. No, tukaj me edino to tolaži, da je bilo na morfologiji videti vse ostalo bp. Upam, da mi v porodnišnici ne najdejo še kakšne napake pri otročku.

Bobika, se strinjam s puncami glede selitve. Če se le da, raje ne k staršem, če pa že, pa za čim krajši čas. Dve odrasli generaciji ne gresta skup. Vso srečo. Je pa res svinjarija tole z najemnino.

(odgovor članu tinkamiška)
  Neposredna povezava do sporočila: 5715
24.2.2007 14:55:17   
lifcsi
Malo sem se sprostila ob gledanju albumčkov.

Renan Vladimir je res cukerček. Pa v zoo-ju je bilo tudi lepo , kot kaže. Šment tudi za vas, da so tako presenetili s projektom, morda pa se boste na Dunaju ali v ZG ustalili in bo fino. Jaz pa zelo navijam, da bi A dobil drugo službo, pa makar bi se morali seliti. Tukaj v kotu SLO s tega stališča ni fajn, ker se lahko orientiramo le proti MS, ki kje že 30 km daleč in se je že večkrat zgodilo, da nismo dobili službe samo zaradi višine potnih stroškovuser posted image .

Tinkamiška Vi pa imate tako kuhinjo, kot mi, le ročaji na predalih so drugačni, pa namizni prt in preprogo imamo tudi tako. A si po feng shuju sestavila elemente v kuhinji?

Tašonka Hudo mi je zate, ko si v negotovosti. Upam, da bo vse v redu na pregledu.

Rija Naša Tara je še vedno sonček, zelo redko je tečka in trma (ko je fejst zaspana). Pa res bi ji Til lahko pokazal kako agolijo vragolijouser posted image . Kdo ve, mogoče pa se kje v MS slučajno srečamo?

Livija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5716
24.2.2007 14:58:09   
tia7
ojla.Tud mi imamo doma januarčka 06,sem pa "nova" tle pa bi rada mal čvekala s starši k imajo tolk stare sončke.  Mal se vas za nazj brala in vidim da se ve že kar precej poznate med seboj,upam da sprejmete medse še novinkouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5717
24.2.2007 15:02:49   
tinkamiška
Taši, še tako naprej, naj bojo zdej same pozitivne novičkeuser posted image

Rija in vse, ki ne spite in doživljate trmo, tudi mi se vam z današnjo nočjo pridružujemo, dve uri je kričala in jokala pa ni nič pomagalo, sem jo nosila, ji pela, ona pa samo kričala ne ne neuser posted image Na koncu sem jo morala preoblečt, ker se je revica tako spotila in uspaval jo je ati, ker je bila pri njemu bolj umirjena. V bistvu je zaspala sama, brez dude, ko se je čisto umirila, jo je mož dal v postlco in je zaspala kot, da ni bilo ničuser posted image Bedeli smo od 2-4, potem pa spali do 9ih. Tudi trmasta je in beseda NE jo spravi skoraj ob živčni zlom, take ihte res nisem vajena pri njej. Če hočem, da nima izpadov, jo moram hitro zamotiti z čem drugim. Jst mislim, da je to pri njej spet faza, ker je zdej pogruntala, da lahko hodi tudi sama in bi to kr naprej počela, ne morem rečt, da je shodila, ker še ni čisto gotova, ampak kadar se opogumi gre lepo sama, sploh, če ima obe roki zasedeniuser posted image Zdej spi, ne vem kako bo danes ponoči...

Eros, javi, kdaj boš dobila datum, da bomo lahko stiskale pesti, no sej ni variante, da bi se kaj zalomilo, ampak živčki pa vseeno delajo pred zagovoromuser posted image

mmetka, naj vas vročina hitro zapustiuser posted image

pišite kaj...

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5718
24.2.2007 15:08:05   
tinkamiška
Dobrodošla Tiauser posted image , seveda smo vesele vsake, ki si želi počvekat z namiuser posted image Kaj več napiši o tvojem sončku, kako mi je ime?

Lifcsiuser posted image , zgleda da imava enak okususer posted image , elementov mi ni ravno ratalo po feng šuju razporedit, hladilnik ne ib smel stat tam kjer je, ampak bom nad njim obesila kristal ali pa zvončke, ki razbijejo neg. energijo. Sem pa z barvami uravnovesila energijo, kolikor se da. e sme bit preveč rdeče, oranžne, ker je v kuhinji že tako veliko ognja, zato sem dala zraven sive stene in kuhinjo z srebrnimi dodatki, ki ta ogenj malo umirijo...

Sej moram spet malo knjigo v rokve vzet in malo preštudirat...

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 5719
24.2.2007 15:28:03   
renan
pozdravljene!

mi smo se ze malo sprijaznili z novonastalo situacijo...smo se naravnali na to, da se pac selimo, in ce drugo ne, bomo blizje znancem, sorodnikom in prijateljem...pa tudi na srecanja bom lahko prisla. user posted image edino denarnica bo malce tanjsa, kakor do zdaj, ker ati ne bo vec dobival dnevnic in potnih stroskov...bom morala se jaz najti vsaj kaksno obcasno zaposlitev, da bom prispevala kaj v druzinsko blagajno..bo ze nekako, samo, da smo zivi in zdravi..
danes smo sli kupit se nekaj stvari, ki so tu bistveno cenejse, kakor pri nas...

Tasonka: tudi jaz ti iz srca zelim, da bo vse v redu z otrokom!

trma: mogoce je pa spet kaksen lunin ali vremenski vplivuser posted image vladimir se je ponoci ob stirih zbudil in nekaj meditiral. na sreco je potem nazaj zaspal vse do pol osmih...NE je pa tudi njemu najbolj neprijetna beseda. se dela, kot da je sploh ne razume. ko pa vidi, da mislim zares, se zacne jokat. njega je zelo tezko preusmerit na kaj drugega. ce kaj ne sme, bo to zanalasc se nestetokrat poskusil..prepovedani sadezi so najslajsi.

lep vikend vsem,
renan

Neposredna povezava do sporočila: 5720
24.2.2007 16:18:26   
Kornelija
Pozdravljene mamice,

kot prvo vam javim, da imam v torek termin za operacijo, če do takrat spet ne najdem kakšnega izgovorauser posted image

RIJA o katerem user posted image  pa ti to pišeš? Pa Til je bil taki sonček, priden tako, da bolj priden tak mali user posted image  ne more biti. Jaz ga vzamen na počitnice, samo ko bom Alexu hlače gor popravljala, moram Tila z eno oko gledati, ker je tak spreten in hiter mladičekuser posted image  
Imela sva se lepo pri vama, samo je tak hitro minilo, pa še pridna sta bila, da sva lahko tudi poklepetale( vsaj malo)user posted image  Samo jaz sem bila takšna, kot bi bila že pod narkozo ( za torek vnaprej) saj sem te ogromno stvari pozabila vprašati - med drugim tudi ali še imaš kakšno punpico?user posted image

RENAN kako hitro se lahko vse spremeni, a ne? Kaj pa si ti bolj želiš, da bi tvoj mož dobil za stalno službo na Dunaju ali v ZG? To, da vama je dedek dal polovico hiše,je lepo od njega, ker pa je že toliko star pa bo kmalu potreboval tudi pomoč, ker tako stari ljudje ponavadi že težko skrbijo za sebe. Želim ti, da se za vso tvojo družino čim boljše izteče, bo že, glavno, da se imate radi in da boste skupaj!

BOBIKA tole s stanovanjem pa je res user posted image  Ne vem, kakšna nesoglasja si imela s svojimi domačimi, če niso bila ne vem kako pomembna in če ti ni preveč biti v bloku, potem bi se jaz s svojimi pogovorila, kako želiš, da bo, če prideš domov in bi bila tako dolgo doma, dokler si ne bi naredila hiške za svojo družinico.. Midva z možem sva stanovala pri mojih doma in si zidala lepo počasi hiško, ko je bila že končana, celo fasado sva že naredila, še kar eno leto nisva odšla na svoje, tako nam je bilo lepo pri naših. Seveda pa bosta s tvojimuser posted image  morala dobro premisliti, kaj je za vas najboljša rešitev.

TAŠONKA s tvojim malim srčkom bo še vse v redu, to upam in si močno želimuser posted image

MAYFLOVER kako pa kaj Aleksej, je že boljši?

TINKAMIŠKA a tebe tudi zanima feng shu, torej si tvojo hiško opremljaš po njem? Lahko jaz tudi vidim slikice? Kakšno knjigo pa imaš o feng shuju? Jaz bi si tudi rada opremo uredila po njem, ko sem nekaj gledala v eni knjigi, ki sem si jo izposodila v knjižnici sem ugotovila, da imam vse kontra, samo vhodna vrata so na pravi straniuser posted image  Glede plana pa ti povem, da želje so pri obeh, mož je že prvi teden po porodu govoril še o enem, samo bosta pri nas ostala dva carteka, ker mi je G rekla, da mi odsvetuje ponovno nosečnost in ona bi me kar na sterilizacijo poslala. Pa ni slaba G in sigurno mi dobro želi. Bom pač sestričinega cartala, ki ga sedaj načrtujejo in držim pesti, da ji hitro uspe!

RAHELA super, da bo pazila tvojo Saro sestrauser posted image  S tem boš zelo veliko naredila za Sarino odpornost, saj njeno malo telo sedaj rabi čas, da bo spet postalo bolj odporno, vrtci pa so sedaj polni virusov in bakterij.

OVNICA78 za tvojega Tina, da ostane zdravuser posted image user posted image  

LONJA a imate prikolico v Punatu na Krku? Glede operacije pa imaš prav, da čim prej se je rešim, boljše se bom počutila. Saj se same operacije ne bojim, bolj me je strah, kaj bodo rekli potem, ko bodo prišli izvidi od bulice...

LP Kornelija

RENAN

Neposredna povezava do sporočila: 5721
24.2.2007 16:30:53   
Kornelija
Dobrodošla tia7 user posted image user posted image user posted image

LP Kornelija

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 5722
24.2.2007 18:15:48   
Rahelca
Kornelija: tudi sama mislim, da ne bi bilo pametno Sare dajati v vrtec, vsaj dokler ji odpornost malo ne zrase. Si pomagam z cvetovi ognjiča. je baje super. v vrtcu so pa itak samo trije, tako da bi reva zagotovo spet kaj dobila.
Trkam in upam na najboljše.
Imam pa tremo, spet grem v službo. Sploh se še nisem navadila. Groza.

Tinkamiška: sočustvujem s teboj in upam, da nam bo to prihranjeno, čeprav močno dvomim. Že sedaj je včasih trmasta (po atku seveda). Drugače pa sonček (po mami).
Sem si vedno želela urejati hišo pe feng shu-ju. Pa sem prebrala samo knjigo o neredu. Bi se mogla držati vsebine....

Drugače pa smo OK, sara veliko govori, hodi pa še ne. Pa saj bo. Se sploh ne sekiram, čeprav berem, da skoraj vsi hodijo.

Renan: meni je ZG zelo všeč. Oče je živel tam 20 let. Kar dobro ga poznam. na Zg mislim. Boš bližje prijateljem, znancem. In tudi nam.

Vsem ostalim pa pošiljamuser posted image .

Tašonka: mislim nate in držim pesti.

(odgovor članu Kornelija)
Neposredna povezava do sporočila: 5723
24.2.2007 18:36:08   
alenkica
Tašonka: zelo, zelo hudo mi je, ko sem prebrala, da si v negotovosti za tvojega malčka. želim ti in molim, da bi bilo vse v redu. Tebi pa čim več poguma in mirnih živcev, da ne bi še bolj škodovala svojemu user posted image .

Myflower: v vaši hiši pa je vedno kaj. user posted image Upam da bo Aleksej kmalu zdrav.

Kot vidim imajo nekateri otročki zabavo podnevi in ponoči. Upam da jih bo kmalu minilo.

Tudi Jure je bil malo tečko (no, kar precej!!), ker je dobil 8 zobek. Sem pa šla iskat sestro v toplice in smo se tudi mi malo kopali. V Portorožu imajo bazenček za otroke in naš je ful užival, je pa bil raje gvišen - ob robu bazena in v vodi samo do pleničke, več pa ne.

Pust: zelo radje bil oblčen k klovnčka, je bil jok, ko sem mu dajala dol oblekico, zdaj pa si jo poskuša kar sam oblečt.

Dobrodošla, Tia7 - vedno smo vesele kakšne nove čvekačice, a ne? user posted image user posted image user posted image

Bobika:
tebi pa svetujem, da ker ostani pri starših dokler ne dobiš svojega. Mi smo pri mojih, imava svoje nadstropje in nama ni žal, kot da bi imela svojo hiško, ki pa si je niti podrazno ne moreva privoščiti. Vesela sem da sem doma, da si lahko kdaj odpočijem in da greva kdaj z mojim ven. Nonota pa sta itak presrečna, ker je to prvi vnuček, ki živi v hiši.

Lepo se imejte čez vikend!!

(odgovor članu Rahelca)
Neposredna povezava do sporočila: 5724
24.2.2007 18:55:54   
alenkica
user posted image  tako sem užival v bazenu

user posted image
moja torta za rojstni dan (16.1. 2007)

user posted image
jaz, klovnček

user posted image

tako pa se smejim

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  227 228 [229] 230 231   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
To otroci MORAJO slišati od svojih staršev!
Preverite, katera so tista pozitivna sporočila, ki bi jih vsak otrok moral slišati od svojih staršev. Zbrali smo jih kar...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?