tinkamiška
|
Hoj Danes sem malo "štrajkala" in me ni bilo blizu RR Včeraj mi je Taši povedala, da z njenim migecom ni vse vredu in sem zaradi tega zelo žalostna, Taši, držim pesti in mislim na vas! Želim ti, da bo 5.3. kmalu tu in da izveš pozitivne novičke. Včeraj sva se z možekom kar malo zamislila, tudi njemu je bilo hudo, ker ve, kako se sedaj počutiš takole v negotovosti...pa je rekel, da je treba pozitivno mislim, sej vem, lahko je to rečt...no mi vsi mislimo na vas in vam želimo vse lepo, močno stiskamo pesti... Rija, hvala , Tilek je pa en hecen fantek, verjetno se mu kar naprej smejiš in njemu se to blazno dopade, ni res? Eros, čestitam za napisano diplomo , kdaj bi pa naj imela zagovor? Ovnica fejst, fejst zračit stanovanje, enkrat dopolda in enkrat pred spanjem, pri nas je bilo enako, najprej je Iza zbolela, potem pa še midva in potem spet Iza in potem spet mož , se mi je zdelo, da ne bo nikoli konec No, fino da priprave potekajo, bo datum hitro tu boš vidla Liju, tudi meni se zdi, da Iza vsak dan pogrunta kaj novega in res jih je užitek opazovat Hm, srečanje, midve sva za, samo upam, da bom do takrat že mobilna Lonja, ja nasmučala sem se, je blo prav fino, po 5ih letih se mi je že res luštalo smučat in vesela, sem, da sem se pustila prepričat in pustila Izo v varstvu in se malo odklopila...sej v mislih je bila ves čas, samo, ko sem se sputila po hribu, je pa samo šiiiiv, šiiiiv delalo Nassfeld je super Hvala za ponudbo, ampak letos bomo menda, upam, šli malo dlje na morje... Rahelca, fino, da sta boljše Pri vas pa res razsaja, da so samo trije otročki v vrtcu Lepo, da ne obiraš najemnikov, no malo je že treba met od tega, ampak nekateri za luknje zahtevajo denar, ki ga sploh niso vredne in ti takole, ko moraš na novo podpisat pogodbo, zvišajo brez milosti najemnino Bobika, tudi jst mislim, da so zobki, Iza ma vsake toliko tak dan, zadnjič pa je bil, se mi zdi, cel teden tak, čeprav zobek še ni pokukal, se vidi, da je vedno nižje... Shooo, ja smučat je treba, sej boš vidla, da ko je lep dan in sije sonček, je prav fino bit v gorah, ko bo Nežika malo večja, bo prav fino it na smučarijo, mi smo z mojo družino hodili od malega in sem zdej prav vesela, da so mi nudili to možnost imam tako lepe spomine Škoda za Mostar, sej je z vičina starih mest tako, ampak vseeno ga bo treba it enkrat pogledat... Lifcsi, upam, da to ne drži, ker potem zgleda še dolgo ne bo še enega mičkenega , seveda ne zamerim, sem se prav nasmejala Aja, geslo ti pa pošljem na SZ... Joj Renan, jst te kr občudujem, sej sem se sama dosti selila, ampak takole z otročkom mora bit pa kr hudo se jovo na novo prilagajat Sej, če ne gre drugače, si tako primoran se navadit, te pa zelo razumem, da ti gre na živce. No upam, da se bo vse dobro izteklo Midve sva pa bli danes v gozdu z mojimi starši in psom in je Iza tako uživala, sem jo nosila v pouchu, potem zadnjih 100m je šla pa peš. Jo seveda držim za rokice, ali pa samo za eno in ta moja miš sili samo po hribu na vzdol in po koreninah in bolj ko je zahteven teren bolj se ji dopade, je kr vreščala zraven, opica mala Bova šli še večkrat tako, sem tako vesela, kadar je ona vesela... Zdej pa eno lahko noč Tinka