|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
22.2.2007 19:58:22   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: eya

user posted image  ful več spijejo, če jim daš flaško ali magični lonček, ko so že zaspani, tako da probajte izkoristit to.

To jaz naredim, ko grem spat, dam ji flašo in skoraj vedno spije tudi 0,5dcl-1dcl... Res deluje, jaz ji dam kar tako, da zaradi suheha zraka ne bi začela sitnarit, deluje...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
22.2.2007 20:17:45   
Marelica
Evo, meni se je pa zdaj ravno spuntala pri večerni flaši mleka. Še deci ni spila. Pa pojokca vsake toliko, kot da ji ne vem kaj fali. Ojej, upam, da bo vsaj spanje vredu, jaz sem ful utrujena. Pa še jutri bomo leteči.

Mojčika, eya, hvala za nasvete. Ja saj, to pitje je meni res problem. Za vnetje sem pa dobila canesten, tako da upam, da bo kmalu minilo. Grem zdaj na 2 deci mleka in 2 deci vode.user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
22.2.2007 20:19:58   
mojčika
To bo sigurno pozdravilo, no po je že sila in tudi izven prvega trimesečja si, a ne, menda prej Canesten odsvetujejo...

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
22.2.2007 20:36:13   
mojčika
user posted image

A bi jo ve postrigle, ati pravi ne, jaz pa ja, ker so laski tanki in spenjati jih tudi ne želim...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
22.2.2007 20:52:10   
Krista28
Govorim o enih kockah v plastičnih žakeljčkih, ki sploh nimajo gor imena, so pa kar velike. Bom dala slikico v album (jutri). So pa v šparu pri kockah na polici (na levi strani pri igračah) - na drugo stran so pa že plenice pa otroška hrana.

Mojčika, jst sm pristaš kratkih las pri tako majhnih - ravno zato da jih po nepotrebnem uničujemo, pa še s strženjem se jačajo (kolikor geni dopuščajo).

Nočko 

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
22.2.2007 21:06:43   
alička
Mojčika, mi pijemo zjutraj 3 dl čaja (instant, ampak zelo skopo odmerjeno, da ni presladek), čez kaki dve uri 1,5 dl soka + 1,5 dl vode, popoldan še enkrat 3 dl čaja, zvečer po linotu pa popije še 1,5  - 2 dl mleka. Zelo se trudim, da bi jo naučila piti vodo, pa zaenkrat nisem prevč uspešnauser posted image . Pijeva pa zaenkrat v glavnem iz flaške, iz kozarčka bolj ali manj polivava, slamice še ne obvaldava, magic cup pa je pri nas bolj igrača kot kaj drugega user posted image  . Za enkrat sem srečna, da pije...

Aja, jogurt v nožnico zares!!! pomaga, sploh je priporočljivo v nosečnosti, ko drugega ne smeš. Jaz sem sicer dobila Vagisan (ki je več ali manj isto učinkovit kot jogurt, saj vsebuje mlečno kislino in natrijev lakatat (v navodilih ravnokar berem: Do sedaj ni bilo ugotovljenih znakov tveganja, zato lahko Vagisan uporabljate tudi med nosečnostjo in dojenjem.)

mirno nočko vsem

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
22.2.2007 21:10:34   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

Nenya, SUPERCA, da ste naročili!!!!!! user posted image user posted image user posted image   

Ajaaaaa, naroči se jih!?!?!? Se mi je zdelo da delam nekaj narobe. Kaj za en katalog pa je pol to?

naša pa zdej tud kar dosti popije. cca dve ta veliki flaški kompota. se ji fajn zdi, če lahko pije sama, samo do nedavnega ni znala dovolj nagnit...zdaj že to skoraj čisto obvlada...še kakih 30 dodanih stopinj naklona, pa bo lahko še zadnje kapljice ven pozaugala... če pa pije leže, ga pa zeksa kot ta velik...ji je zgleda da ful zanimivo...

marelica...lepo raste vaš mali pikec/pikica...ti se samo ne sekiraj pa bo najbolje.

zvezdica...vi pa tudi kar pogumno, čim manj naj vas skrbi, vse boste porihtali in bo ok...

mi smo tudi v petek prvič kakali v kahlico...user posted image  pri nas itak se napenja, pa nikamor ne gre, tko da počaka, da jo slečemo pol pa...se pusti prosit, da bi nadaljevala s kakanjem, tko da zna bit pol 15 minut na kahlici preden je kaj...je nezadovoljna ko mora gor sedet, samo jo zamotim s knjigicami ali pa kakim animal planetom...

tudi jaz sem strašni nepivec. tako malo popijem, da so me sodelavke v nosečnosti ves čas opozarjale naj kaj popijem...ampak zame je tudi pol litra na dan več kot dovolj.

meni samo to ne gre v glavo...če zvečer popije tisto flaško adaptiranega mleka za lahko noč, kako lahko to nadomestiš z alpskim ali drugim mlekom. ta te ja ne nasiti. se mi zdijo adaptirana mleka (a sem prav napisala?) bolj nasitna. jaz sigurno ne bi preživela s pol litra mleka za večerjo...vsaj še kako politanko zraven...

grem se je zbudila...

lp

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
22.2.2007 21:21:05   
alička
Maychika, za večerjo najprej lino, gres ali kaj drugega, za žejo in za zaspat pa mlekec (pri nas kake 15 -20 minut po večerji.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
22.2.2007 23:11:31   
maychika
ajaaa, no to je pa že bolj logično...hi hi...
user posted image   

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
22.2.2007 23:11:59   
maychika
še kar imam samo dve zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
22.2.2007 23:12:16   
maychika
še kar...hi hi

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
23.2.2007 8:22:39   
Marelica
Dobro jutro!

Maychika, še doooolgo boš imela samo 2 zvezdici, če ne boš postala večja čveka. 500 objav je za 3.user posted image
Ja, pa še nekaj, ko se že hecaš z mojimi izjavami. Zdaj pa res ne vem, kdo je pri vas naročil Tio, če ste jo na koncu dobili? Vprašaj možeka, kje skriva katalog. Mi bomo našega mogoče še rabili, pa ga ne bi rada okoli posojala. Smo pa imeli verjetno prej od enake firme, ker sta si najini punčki tako podobni.user posted image  Pa še enako leni sta za hodit.user posted image   Saj res, a ste že bili v razvojni?

Mojčika, ja, za Canesten piše v navodilih, da se odsvetuje v prvem trimesečju. Včeraj sem ga že uporabila, sem dobila vag. tablete in kremo in imam že kar boljši občutek.
Ko sprašuješ za mnenje glede frizurce: ja, tukaj se tepeta razum in čustva. Jaz kar ne bi imela srca, da bi tako lepe laske postrigla. Pa še punčkam pašejo dolgi laski. Jaz komaj čakam, da naši zrastejo. Pa tako iz slikice mi ravno ne zgledajo tanki, samo ti že veš. Mogoče potem res bolje prvič na kratko postričt in bodo potem lepši. Je pa taaaaaaaaaaaki cuker tale vaša princeska MM. Ta pa sploh super fotka.user posted image

Sem pozabila napisat, da smo imeli dobro prespano noč. Edino že ob pol sedmih se je potem zbudila. Zdaj si pa obvezno vsako jutro odejico dol zbrca in potem bogve kako dolgo tako odkrita leži. Bomo morali prešaltat na spalno vrečo.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
23.2.2007 8:44:21   
mojčika
Dobro jutro, tudi mi smo brez izjeme vsak dan 7.00 auf, smo pa spet spali celo noč, razen moja MM res obožuje moje noge, se je zjutraj stiskala ob moje nogeuser posted image , jaz ne vem, kako posteljo ji bomo morali kupit, zakonskouser posted image

No laske bom malo postrigla, ko bi jo videle sedaj zjutraj vso skuštranouser posted image , kot regratova lučka jeuser posted image , nima močnih, niti jih ne bo imela verjetno, po moževi strani so imeli toliko las in vsi imajo tanke...in tudi količinsko malo, no se bomo videli, koliko mi bo pustilauser posted image

Ima pa naša MM novega prijateljauser posted image , helijev balon zajček, prav smešna sta, upam, da bo zdržal še kaj časa, sicer bomo morali v City parkuser posted image

Kaj bo danes dobrega za kosilouser posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
23.2.2007 9:25:17   
barba
Dobro jutro!

Nenya - čestitke za novega  člana user posted image user posted image user posted image  Poleti bo spet veliko dojenčkov na vašem koncu.user posted image  Uživaj v user posted image  in čim manj slabosti.

Marelica - pri meni je bilo v prvi nosečnosti isto z urinom in vnetjem, so mi tud Cenesten dali. Sem veliko pila, sam mi je tok voda zastajala. Če pomislim, da sem se zredila 23 kg, po porodu sem jih domov prinesla še +7.

Mojčika - jst bo MM postrigla, ker jo itak težko počešeš. Po mojem je boljš tud zaradi las. Drgač je pa ful luštna.user posted image  

Za kakanje na kahlico mamo kar ustaljen "urnik". Opoldne in zvečer pred spanjem jo damo na kahlo. Se ne spomnim več, kdaj je bila nazadnje v plenico pokakana.
Spimo tud boljš. Zadnje čase (kakšen teden) spimo od 19.30 do 7.30. Pol pa začne ploskat ko se zbudi.user posted image
Mleko bomo pa začel uvajat naslednji teden. Vam potem povem kako nam gre.user posted image

Za kosilo bo dons goveja juha, makaroni s špinačo in paradižnikom in solata.

LP, barba

< Sporočilo je popravil barba -- 23.2.2007 9:26:19 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
23.2.2007 10:20:42   
mojčika
Mi bomo pa danes jedli:

Mlado špinačo, bučke, por in zeleno papriko popraženo in dušeno v olivnem olju in vodi, soljeno, zraven pa kuskus kuhan v zelenjavni juhci in s popraženo čebulo....

Ter piščančji ražnjičiuser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
23.2.2007 11:13:32   
Marelica
user posted image hihi, danes bo pa kar špinačni dan za marsikoga. Jaz se sicer še odločam, pa špinače danes verjetno ne bo. Sem se odločila, da jo bomo s premorom enega tedna jedli in še ni teden okoli. Kako pogosto pa kaj ve kuhate špinačo? Na žalost špinača zelo rada veže nase nitrate, ki se pretvarjajo v škodlijive nitrite. Tako da jaz nekak ne pretiravam raje. Bi jo pa lahko vsak dan mazala, ko je tako odlična.

Mojčika, tebe pa prav občudujem, ko tako eksperimentiraš s kuho. Ali imaš mogoče kako specialno kuharico? Jaz pa kar neke bolj tradicionalne jedi delam, stara šola moje mame, pa ne morem iz svoje kože.user posted image  Pravzaprav zdaj med nosečnostjo kar nekak nisem za eksperimentiranje. Sicer so mi slabosti minile, ampak mi pa kar slabo rata, če se preveč na zelenjavo v povezavi s kuho spominjam. Če pa kdo drug skuha, ja, pol je pa vse ok. Sem čudna...

Odločitev je padla. Danes bo na našem krožniku ena zelenjavna juhica pa palačinke na vrh. Hm, samo sem se spomnila, da mi je G odsvetovala veliko OH. Nič, bo pa mama en korenček hrustala, ko bosta ati in tamala palačinke papala.user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
23.2.2007 11:27:17   
Pokora
Vidim da nas je tukaj kar precej takih ki nam pitje ne gre od rok. Jaz sem imela predvčerajšnjim ful mal mleka, pa mi ni bilo jasno zakaj. No ko sem pa popoldne ugotovila, da cel dan nisem še nič popila, mi je pa takoj ratalo jasno zakaj.

Ko sem brala vaše poste me je zaskrbelo, kajti Nikova plenica je danes zjutraj ful smrdela. Kot da bi jedel ospene - tak vonj je imela. Pa že od ponedeljka ima malo povišano temeraturo (zato ga v torek niso cepili in zato naju ni bilo na srečanje). A so še kakšni drugi znaki za uroinfekt. Je pa ravno prejčnji petek dal vodo in je bila ok. Bom počakala do jutri, pa bomo videli kaj bo.

Moram pa pohvaliti malega da je prejle za malico pojedel fuul velik (no velik za njega). Sem ga ful zamotila in je kar odpiral usta. Do zdej to ni delovalo, upam da bo v bodoče.

Jaz sem včeraj naredila za kosilo piščančji curry in zelenjavo po indijsko, ter riž. Za dones pa nimam ideje. Mogoče bi naredila kar špinačo in pire, tako kot za Nika. Pa za naju še kakšno hrenovko zraven.

Vam moram povedati še to, da sem bila včeraj totalno sesuta. Sem namreč izvedela da je moja zelo dobra prijateljica v bolnici. Ni videla na desno oko, so jo dali na preiskave in je 90% možnosti da ima multiplo sklerozo. Doma ima pa tri mejhne škratke user posted image  Zdaj ugotavljajo kako "daleč" je bolezen. Upam na najbolje!!!! Sem malo brskala po netu in jeto precej neraziskana bolezen, za katero nimajo zdravila, ampak samo malo lajšajo simptome...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
23.2.2007 12:08:24   
mojčika
Pokora, joj kaj vse se dogaja, kako smo lahko srečni, ko smo zdravi, sploh človek ne bi smel nič jamrat, a ne, multipla pa je kar huda stvar, upam, da se pokaže kot lažen alarm...

Marelica, pri nas doma ni kuharice niti ene, nikoli nisem kuhala po receptih, mi to ne gre, niti peka peciva po receptu mi ne gre, je pa tako, srečo imam, da mojmu paše jesti to kar skuham, klasiko pa si privoščimo pri mojih in njegovih, to pa meni ne gre, mislim kuhat....

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
23.2.2007 12:54:08   
maychika
IZVIRNO SPOROČILO: Marelica

Maychika, še doooolgo boš imela samo 2 zvezdici, če ne boš postala večja čveka. 500 objav je za 3.user posted image
Ja, pa še nekaj, ko se že hecaš z mojimi izjavami. Zdaj pa res ne vem, kdo je pri vas naročil Tio, če ste jo na koncu dobili? Vprašaj možeka, kje skriva katalog. Mi bomo našega mogoče še rabili, pa ga ne bi rada okoli posojala. Smo pa imeli verjetno prej od enake firme, ker sta si najini punčki tako podobni.user posted image  Pa še enako leni sta za hodit.user posted image   Saj res, a ste že bili v razvojni?

hi hi ti si tud ena velika faca. se strinjam z vsem kar si napisala.

razvojno imamo v ponedeljek ob 13:15. bomo vidl kako bo. bom poročala....

mojčika...res je fletna z dolgimi laski, samo jo verjetno žgečkajo in ji nagajajo. razum nad čustvi....laske stran...hi hi...tud jaz bi jo mogla spet malo skrajšat...našo tio seveda...po glavi...
regratova lučka...user posted image user posted image user posted image

naša je pa včeri šla spat ob sedmih, se ob devetih zbudila in šla pol spat šele 15 do polnoči. haloo...no sva vsaj zjutraj spali do devetih...mmmmm
user posted image  
mojčika...mogoče pa zato celo noč prespi, ker je zraven tvojih noguser posted image  hi hi

mi bomo pa prebranac iz konzerve, ker sva se odločila it na obalo čez vikend in bo dosti dela s pakiranjem. zdajle sem pa pospravljala ko mi tia spi...edino kruh se mi še za zraven peče. ma...to bojo pospeški proti morju
user posted image user posted image uuuu pokora daj napiši recept za piščančji curry in kar je bilo še zraven. mnjami

ojej...držimo pesti za prijateljico

nič...vas berem kaj na morju...bodite mi fouš...hi hi hi
user posted image  pa pa

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
23.2.2007 12:59:31   
mojčika

Joj Maychika, ti pa ga pihnešuser posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
23.2.2007 18:16:47   
Pokora
Maychika sem se ti prav nasmejala user posted image user posted image  Ta vikend ti ne bom tako zelo fouš, ker ne bo preveč lepo vreme. Če bi bil pa sonček, pa poleti...

Mojčika, jaz bi jo tudi pošišala na tvojem mestu. Ful je huda k ma tako čupico, samo se mi kar smilita obe, ko moraš to zjutri razčesat. A se ti pusti česat, al se ti izmika in javcka?
Kar se pa tiče prijateljice pa tudi jaz upam da je lažni alarm. Takole res vidim kakšno srečo imamo da smo vsi zdravi!

Pa še navodila za pripravo piščančjega currya (Šri Lanški):
Na olju popečeš posoljene koščke piščanca (jaz največkrat uporabim zgornje dele beder). Ko z obeh strani malo zarumenijo dodaš najprej gorčična semena, pa curry oz. garam masalo in karijeve listke. Zaliješ z vodo in dušiš. Tik pred koncem dodaš kokosovo mleko in malenkost pokuhaš.
Pa še zelenjavni sabji:
Na olji prepražiš čebulo (kar nekaj), dodaš janež, česen in ingver (samo toliko da zadiši). Dodaš garam masalo in kurkumo ter zelenjavo po želji. Jaz največkrat uporabim cvetačo, korenje in krompir. Zaliješ in kuhaš do željene trdote oz. mehkobeuser posted image
Navadno zraven naredim še lečo:
V bistvu je osto kot pri zelenjavi, samo ne daš janeža in namesto zelenjave daš lečo. Kuhaš jo tako dolgo da praktično začne razpadati.
Mogoče zgleda zakomplicirano, ampak je zlo na izi, pa nama fuul dobr.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
23.2.2007 18:50:30   
mojčika
Hi hi Pokora, si me vrnila v čase, ko sem živela v mestu, jedla vege in seveda nabavljala vse te možne začimbe, če bi tukaj vprašala, kaj je to kurkuma, bi me imeli za vesolca, si me pa s kurkumo spomnila na slsten karamelni pravi čaj, bom kupila naslednjič, ko bom v LJ.... zanima me, kje nabavljaš te začimbe, posebne seveda...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
23.2.2007 21:17:37   
maychika
he he zarečenega kruha se največ poje. to je pa to ko sem hotla da ste mi fouš. no smo spakirali in pol je šele dragi klical, da pridemo in je tašča bolana, tko da smo ostali doma in pol celo popoldne pospravljali in seveda sem še razpakirat nazaj mogla user posted image ...ja poleti bo pa res super. saj velikokrat je na morju taka idila in sonček, v notranjosti pa največja beda...

recept...sedi 5...zelo dobro. bom mogla kdaj preizkusit...

hi hi mojčika...ga pihnem a? ti še veš ne...user posted image

no smo pa sklenili da če ne bo dežja (kljub napovedi) bomo pa šli v živalski vrt...naša tia je itak nora na živali. samo vrešči zraven...

lahko noč

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
24.2.2007 8:36:16   
eya
Ojla!

Danes sem se pa naspala, sem spala 12 ur, z 1 dojenjem vmes. Je res pasalo. Sem bila včeraj tako utrujena od zadnjih dni, da sem šla kar ob 8ih spat, skupaj z njim...

No, smo dobili že skoraj vse izvide, Žiga je zdrav, super, super! Saj to smo itak vsi hoteli slišati. Je pa rekla zdravnica, da ima absolutno prenizko težo, ki jo bo treba spravit gor. Zdaj je namreč med 3% najbolj suhcenih fantkov. Smo dobili en dodatek s kalorijami, Polycal. Dietetičarka je rekla, da bi morali že prej ukrepat (jaz svoji pediatrinji govorim že od 5. meseca dalje user posted image ). Zdaj se moramo še bolj trudit, jutranji sadni obrok pa zamenjat z žitno kašico, sadje pa dat raje ob jogurtu. Čez tri mesece pa imamo kontrolo.

Tako, ostalo pokomentiram zvečer ali jutri, ker se odpravljamo za cel dan ven...

Lepo vikend vsem!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
24.2.2007 10:50:27   
barba
Jst vam moram pa neki povedat v zvezi z mojo diplomo.user posted image Včerej sem klicala mentorja, da mi naj že vrne popravljeno, ker je minil že cel mesec. Pol mi pa pove, da ful nima cajta user posted image  in da jo bo on zdej zadnjič popravljal. Menda jo dobim nazaj naslednji teden. Naslednjič jo bom oddala drugemu mentorju na faksu, ki je menda bolj za vejice popravljat.user posted image  
Končno je tip ugotovil, da ne zmore vsega in da je 5x popravljena diploma pa že vredu.user posted image user posted image user posted image  Kakor zdej kaže, bom še do poletja diplomirala.user posted image

Zvezdica - na srečanji si govorila, da ti ena firma v KR išče službo, sam nisem ujela katera. Mi poveš kje si se prjavla? Jst morem tud službo poiskat.

Eya - super, da je z Žigom vse OK. Zdej se morta še sam zredit, pa bo. Sej bo šlo!

maychika - pri nas je blo tko za pusta, ko sem klicala k nam če bodo doma. Pa mi pravi stara mama, da naj kar pridemo. Pol na konc je pa rekla, da ma sestrica sam mal vročine in ati gripo.user posted image  Dobr, da je povedala.user posted image

Pokora - tale tvoj recept me je pa na Djerbo in Tunizijo spomnil. Sem tam nekaj podobnega jedla. Nekaj eksotičnih začimb sem tud od tam prinesla.user posted image  More bit zlo dobro!

Grem še mal pospravljat. Včeraj zvečer sem nardila skutne štruklje in kuhno tipi topi pospravla, zdej morem pa še ostalo. user posted image

LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

nakup plenic
nada56

Bi kupili plenice preko spleta?

DA, ker bi prihranili čas (25%)

DA, če bi bili še drugi artikli za dojenčke (8%)

DA, če bi bila dostava še isti dan (11%)

NE, grem raje v trgovino (36%)

NE, ne maram nakupov preko spleta (19%)

Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!