|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
20.2.2007 10:03:45   
anna28
hojla, čeprav nisem aprilka, sem pri vas naletela na zanimivo informacijo, da še obstaja nekdo ki se "zaletava v posteljico".user posted image  mi se ponavadi gugamo in zaletavamo z glavo ob stranice pojstlce.

*zvezdica*, koliko časa ima marcel to "aktivnost". moja anuška to počne od prvega leta dalje in se zlepa ne konča, prvič je blo v svoji pojstlci in to je bil tak hrup da me je veselilo da ima glavico še celo. potem smo ji nametali v pojstlico cel kup blazin ampak vragec vsaj enkrat na noč (ob polni luni ma kr celo žurko) nekam udari z glavo da smo takoj vsi budni.

bom vesela če dobim kako dodatno informacijo, posebej pa še kdaj se ta veselica konča....

pa brez zamere ker preberem tud kak vaš post, punce luštne mamice ste.

anna

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
20.2.2007 10:38:20   
*zvezdica*
Anna28, pol sva očitno na istem. Marcel to dela že kak mesec, dva...se pravi nekje od 9.meseca naprej. Ja, je pa prav grozno slišat. Ko z možekom zvečer še TV gledava, se iz spalnice na vsake toliko samo sliši, kako se mali zaleti v ograjicouser posted image . Mene kar katapultira pogledat kaj je...včasih mirno spi naprej (ves zverižen z glavo v ograjici), včasih pa na vseh štirih joka in rine v ograjo (kot da bi hotel skoznjo pridt)..in seveda spi zraven. Tud jaz pojma nima od česa je t. Pri nas je to kar dnevna praksa...ne amo ob polni luni.
A je pri vas podobno? Tud jaz bi rada vedla kaj nardituser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu anna28)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
20.2.2007 10:47:39   
mojčika
še ena, ki buta, odkar se znamo vsest, sedi in pade na stran.... od polnoči naprej in res je huje ob luni... kaj vem, zna biti obdobje, a traja že 2 meseca vsaj, se sem napisala, da je imela danes glavo pri mojih nogah, kaj bi bilo, če bi bila v svoji postelji, eh sploh ne bi o temuser posted image

Risanke sem našla na otroškem programu Boomerang, se vrtijo risanke cel dan, zjutraj so bolj take za micene otročkeuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 20.2.2007 10:50:59 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

Neposredna povezava do sporočila: 2603
20.2.2007 12:02:47   
Anonimen
Samo komentar glede butanja: v knjigi od Penelopi Leach piše, da otroci ritmično butajo zaradi dveh stvari: večini paše zvok zaradi tega butanja in jih to uspava ali pomirja (moj bratranec še sedaj pri 15. obrača glavo levo-desno, preden zaspi). Nekaj redkih otrok pa buta zaradi kakšnih psiholoških težav. Samo se ne spomnim več podrobnosti.

SSicer pa Kristina včasih med spanjem butne z glavico ob rob posteljice, očitno sanja, da se plazi in prileze čistodo roba. Ni videti, da bi jo kaj bolelo, ker spi naprej.

Hihi, Mojčika, že vlečem dol risanko z emulouser posted image .

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
20.2.2007 20:08:56   
Marelica
Spet rešujem našo čast, da nas spravim malo na vrh.user posted image

Ja, očitno naši aprilčki en za drugim prihajajo v obdobje, ko je preveč dolgočasno spati v "normalnem" položaju. Naša zdaj že nekaj časa spi z glavico čisto v zgornji stranici postelje, prav nagužva se v desni kot, zadnja dva dni pa se kar nekam povprek sili, med prečke. user posted image  

Danes smo imeli pa spet štrajk med hranjenjem. Čeprav je pojedla znatno manj kot ponavadi je bila dobre volje in pri naslednjem obroku spet prav nič lačna. Ne vem, ne vem. Če se bo zdaj to nadaljevalo, sumim na izraščanje naslednjih zobkov. Pa sigurno bomo še kak prehlad vmes fasali.

Punce, danes sem malo pofirbcala po albumih in našla nekaj novih slik pri naši Maji979 in Gabru. Zgleda da na RR še sodeluje, samo res škoda, da nič ne pride več med aprilke. Mene pa tako zanima, kako gre malemu Gabru, mimogrede sploh ni več sledu o operaciji. No, silit pač ne moremo...

Lahko noč!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
20.2.2007 21:27:26   
barba
No, čveke se vidimo jutri?

Ful lepe maškare. Ksenija ti pa res obvladaš in pri dveh otrocih najdeš tolk časa. Super!user posted image

Zvezdica - jst že pošiljam prošnje in mal spremljam razpise. Se bom pa po diplomi resno, aktivno lotila iskanja službe.

Meta od včeraj pokaže kako je mami huda. Dons je to izvedla, ko ji je dedi nagajal. Dvigne prst in grdo pogleda.user posted image

Grem spat, pa se jutri naklepetamo na kavi user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
20.2.2007 21:38:49   
eya
Ojla!

No, pa sem pojedla zadnji krof, za letos (upamuser posted image ). Letos sem jih čisto preveč pojedla user posted image  Moram malo omejit sladkarije... A sem samo jaz taka, ki mora vsak dan nekaj cukra vase dobit?user posted image  Saj res, mojčika, kako gre tebi dieta in a se opazi kaka razlika-imaš še težave z vnetji?

Ankica, a mi nisi ti zadnjič napisala, na katerih ulicah ob pediatriji se da brez listka parkirat? Pa sploh ne najdemuser posted image  No, se bova že znašla. Upam, da butanje naših aprilčkov ne pomeni kakšne psihološke težave-to je verjetno v redkih primerih. Tole z obračanjem glave levo-desno pa počne še moj 24-letni brat občasno. Samo ne mu povedat, da sem vam povedala, ker mu je ful user posted image

zvezdica, si spraševala glede nočnega hranjenja...Žiga ima ob 7ih večerjo, ob 8ih se doji, enkrat med 2. in 5. zjutraj se spet doji. Sem ravno včeraj štela, koliko požirkov naredi ponoči (kao 1 požirek=1ml). Je spil 40 ml, torej ni bilo neke strašne lakote. Potem pa se naslednjič doji okoli 6ih, ali pa to spusti in spi do 8ih, ko kmalu sledi sadni zajtrk. Glede službe-jaz še nič kaj aktivno ne iščem. Spremljam razpise na zavodu, samo ni NIČ za mojo izobrazbo. Bom mogla drugače v akcijo stopit, sicer pa si jaz želim službo septembra, ko bom imela varstvo za malega, do takrat bi bila pa kar doma.

A so vaši mali že vsi bili pri zobozdravniku? Mi še nismo bili, sem čakala na vabilo, pa bom zglefa mogla sama poklicat in ga naročit.

Mleko je pa vsako pasterizirano, trajno pa je obdelano na še višjih T. Verjetno si mislila na homogenizirano-nekatera mleka niso, večina pa so homogenizirana (maščoba je razbita na manjše kapljicem, da se lažje prebavi). Tanč pravi (se sklicuje na Zvezo potrošnikov Slovenije) da je homogenizirano čisto ok. Mora pa biti vsako mleko, ki ga damo malim (in tudi razni jogurti, skute...) polnomastno.

mojčika, tale risanka mora biti pa res všeč našim malčkom, ko ima tako pisane junake. Baje je to našim user posted image  zdaj všeč-barve, glasba in pa čimmanj dogajanja.

ksenija, ti si pa res prava mojstrica v šivanju user posted image user posted image user posted image

Pa uživajte jutri na srečanju, mi je prav žal, da se ne bomo videli, pa še nekaj novih aprilčkov bi lahko spoznalauser posted image  Pa kaj se poslikajte!

Lahko noč in upam, da se beremo že jutri zvečer!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
20.2.2007 22:25:15   
maychika
mojčika...že loadamo...

mi smo danes slabo spali. po moje jo matra un zobek, ki ga že 2 tedna čakamo...je res že čisto belo dva tedna, zdaj pa sploh. sva bedeli od pol štirih do petih (pa je bila budna že ob treh samo sem vztrano čakala, če bo zaspala nazaj)...no in sva šli spat, ko je mož vstal za službo. in pol spančkat...sem se samo okrog obrnila in pogledala na uro in je bila osem...od kdaj?!? se mi je zdelo, da sem spala 10 minut. no, tko da sem bla cel dan skurjena kot povožena cunja. pa smo imeli kar slab dan...

sva šla v dipota v kranju plačat za kavč (na obroke) in je ne boste verjele...trajalo eno uro. pa sva imela že rezerviranega in vse. je mogel mož vmes na banko po izpisek bančni, ampak je bil v 15 minutah nazaj, pa je še pol trajalo slabih 45 minut. Tia je bla že živčna ko hudič, js pa tud. no in pol je mož hitel domov in glej ga zlomka šel malo prehitro in so nas policaji ustavili in smo dobili še lepo kazen 250 € ali polovico v osmih dneh. kot da serjemo denar. ma...sem rekla, se mi ne da zaradi tega sekirat, ker sem bla itak že vsega sita. no...pa je bil mož ves besen in sem rekla...rajši to, kot da imamo hudo bolnega otroka... pa se je strinjal z mano in sva zaključila to poglavje. fora je v tem, da vedno ful vzorno vozimo, danes pa je hitel, ker je hotel Tio spravit v posteljo ker je bila res že tečna in naveličana vsega pa so nas dobili. isto sva enkrat narajala, ko sva se v izoli na skuterju peljala. vedno, vedno sva imela čelade, le takrat jih nisva dala gor, ker sva se peljala samo kakih 300m stran s parkirišča do enega fast fooda. in glej ga zlomka...ravno takrat naju ustavijo in dobiva kazen. pa res sva vedno ful vzorna voznika. sem rekla, da nama je usojeno, da tisto enkrat na 5 let, ko ne pazimo toliko pa naju dobijo.

aja, Tia se ponoči tudi v posteljici premetava, ampak ne buta z glavo ampak je spet začela kovtr s sebe brcat dol.

aja...mi pa ful radi gledamo animal planet...to je zakon.

no...mejte se...se vidimo jutri..če ne bom presenečeno ugotovila, da je to ta teden šele popoldne. danes me je tako prešinilo...aja sej res...to srečanje je jutri. sem preveč razmišljala o drugih rečeh. no, če bo naša zaspanka potegnila s spanjem prideva malce kasneje, težko napovem njeno spanje, ker še sama ne ve kaj hoče. je zaspana da je kaj ampak bog ne daj da bi kaj zamudila. zdej noče več tko lepo zaspat ampak se pusti prosit...

nič...lahko noč...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
21.2.2007 16:20:26   
Nenya
Punce, zdravo!
Najprej hvala vsem, ki ste me pogrešale, še posebej Barbi.

Nič ni narobe, prav nasprotno. z Mino in dragim se veselimo novega člana/ice nekje v 2. polovici avgusta. Vidim tudi, da nisem sama, je še nekaj 'sotrpink' med aprilkami, a ne.user posted image user posted image

Žal je najina Mina zbolela in smo meli prvič žurke ob 3h ponoči, temperatura 39, Mina pa se je smejala in čebljala z atijem, res je neverjetna, po svečki je mirno zaspala do 8.30 kar je tudi praznik; drgač vstajamo ob 7h.

Zaradi tega naju tudi ni bilo na srečanje v koloseju, tudi mene se zgleda nekej loteva, Mino sem pa pustila kar pri stari mami.

Ker sem verjetno med prvimi, ki bomo šle v službo, ja 5.3 je magični dan, mi je res žal ker sem tole srečanje zamudila, gotovo je bilo super.

Nimam vas časa brat preveč za nazaj. kar se Mine tiče, mamo še vedno le 2 spodnji enkici, plazimo se od 10 meseca in vsedemo se tudi od nekje takrat. Zdaj skoz vstajamo in radi vlečemo stvari s predalov, tudi priščipnjeni prstki nas ne motijo preveč. Po kilaži je še vedno mušja kategorija, le mami se ne sekira več, dojiva se še 2x zvečer in zjutraj.
To je en šnel povzetek, več, upam še pride in tudi prebrala vas bom.
Uživajte dokler je še kaj prodniške.
Aja, pa slikice z meetinga, obvezno!!
Čau

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
21.2.2007 16:56:53   
eya
Mi2 sva že doma, samo greva jutri nazaj, pa še v petek verjetno tudi. Sicer pa več napišem zvečer...

Punce, zgleda, da ste fajn čvekale, ko je tako deževno vreme user posted image  Slikce prooooooooooosim!
Lp!

(odgovor članu anna28)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
21.2.2007 17:45:37   
barba
Dons nas je blo na srečanju 5: Zvezdica & Marcel, Livia & Neli, Krista28 & Kristjan, Jota & Hana in midve z Meto. user posted image  Smo se fino načvekale.user posted image

Nekaj slikic:

user posted image

Meta in Kristjan z dudo, v črtasti majčki je Hana, v rjavi pa Marcel.

user posted image

Tule so vsi user posted image , le Neli pozira za moj fotoaparat.user posted image

user posted image

user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
21.2.2007 19:05:59   
*zvezdica*
Hej!

Samo par fotkic iz srečanja...več kasneje

user posted image

user posted image

user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
21.2.2007 21:15:22   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

Nič ni narobe, prav nasprotno. z Mino in dragim se veselimo novega člana/ice nekje v 2. polovici avgusta. Vidim tudi, da nisem sama, je še nekaj 'sotrpink' med aprilkami, a ne.user posted image user posted image

čestitam; čestitamuser posted image user posted image user posted image

Punce meni tako hude lušte delate, bolj ko se bliža čas službe, bolj si želim novega člana, a si ne upam, za hec bom vprašala, kaj bi ve na mojem mestu...user posted image

Eya super, da sta doma, le napiši kaj več, kaj se dogaja...

Glede moje diete, ni obrodila sadove, sem na zdravilih in dokaj normalni prehrani, da bi uspela brez zdravil, bi se morala odreči vsemu prav vsemu iz moke in sladkorja, to pomeni tudi sadju....priznam, nisem zmožna.... sem pa te dni začela malo sumit, da so te moje kile res malo povezane z mišično maso, vsaj upam, pridno pa dobivam na kondicijiuser posted image

Vidim, da je srečanje uspelo, prav škoda, da naju ni bilo, seveda maja pridemo vsi trije... Če bo prav, bom pa do konca marca še doma, pa se lahko v kratkem še kaj zmenimo...

Danes sem oddala vlogo za podaljšanje otroškega dodatka...

Tako punce bodite lepo...

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
21.2.2007 21:20:52   
mojčika
A)
Kje stanuješ, mala miška?
Kje stanuješ,
kje domuješ, kje je tvoja mala hiška?

tam stanujem, kjer ni mačke.
Tam stanujem,
tam domujem, kjer ne pridem v njene tačke.

B)
Medvedek ni bolan,
medvedek je zaspan.
Prišla je tiha noč,
medvedek, lahko noč!

Medvedek že smrči,
se lunica smeji.
Prišel je beli dan,
medvedek, dober dan!

Zbiram kratke, da se jih lahko hitro naučiteuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
21.2.2007 21:45:02   
eya
Ojla!

Najprej čestitke Nenya, lepo, da ste naštimali bratca ali pa sestrico za Mino. Kako pa napreduje gradnja? Pa oglasi se kaj bolj pogosto...

Aprilčki, vidim, da ste se imeli spet lepo. Sem pa tudi jaz za še kakšno srečanje v kratkem.

Mojčika, jaz bi počakala vsaj toliko časa z novim user posted image , da bi imela pogodbo za nedoločen čas. Čeprav, po drugi strani, tudi to ni zagotovilo za službo, kot smo brale v parih primerihuser posted image . Odločitev je pa itak samo vajina...

Na pediatriji je bilo pa danes kar znosno, so mu delali samo osnovne teste-kri, urin in blato, pa EKG. Zaenkrat še ni bilo izvidov, bodo jutri. Jutri mu pa preverjajo toleranco na laktozo, mora biti tešč, od polnoči naprej ne sme dobiti ničesar, niti vode. Sta bili pa z njim v sobi dve 3mesečnici, ki imata obe skoraj 6 kg (sta zaradi drugih težav v bolnici), Žiga jih ima pa švoh 8kguser posted image  Je bil pa fuuul pridko (upam, da ga ne hvalim prezgodaj in da ne bo jutri štalauser posted image ). Pa sestre na oddelku so tudi super.

Nič, jaz grem spat...

Lahko noč!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
21.2.2007 23:22:40   
maychika
user posted image user posted image user posted image  čestitke nenya...super vesela novica...upam, da te ne matrajo nosečniške težave in lahko uživaš v nosečnosti (kljub prehladom)...

ja...naju žal danes ni bilo. se je Tia spomnila, da je zaspana ravno ko je bil čas za odhod. pri nas je tako, da če smo zaspani zaspimo samo v svoji posteljici in nikjer drugje. v avtu ji uspe zaspati šele 5 minut pred ciljem in je potem še bolj tečkana, če jo zbudimo po petih minutah, v vozičku pa sploh ni šans. tko da je zaspala tam okrog pol enajstih in spala celi dve uri...ste verjetno že bile bolj proti koncu s klepetom. smo že večkrat kaj zamudili zaradi tega spanja. kako bi bilo fino, če bi res lahko zaspala v vozičku.

samo tole za zdaj. vas moram za nazaj prebrat, pa nikakor nimam časa.

lahko noč

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
22.2.2007 8:18:47   
Krista28
Živjo,
Tud pri nas je tako, da spi samo doma ali pa v avto. Včeraj pač ni spal in je bil sicer popoldne tečen ko user posted image . Sem se kar tako odločila, da ne bom zaradi tega doma, ker to leto bo itak prehitro mimo. Čisto vse se res ne sme ravnat po njem. Je bil v vozičku pa tudi zunaj, pa če ni hotel spati....sam je kriv. Ga je pa zjutraj spet nekaj metal in kar tuli brez solzic - A v takih primerih ve kaj posebej tolažite al počakate da se stuli? Pa isto je počel prejšnja dva dneva ko je spal "po pravilih".Blo je pa ful luštno. Potem sem v Šparu še nabavla kocke pa so zakon. Mali se znijmi kar zamoti (pa mami tud).

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
22.2.2007 8:55:59   
mojčika
Hvala bogu mi s tem nimamo težav, spimo kjerkoli, če je zaspana, je avto zakon, je voziček ok, celo nahrbtnik, zadnje čase pa tudi v rokah, ko nikoli ni, .... včeraj je tašči zaspala na rokah, dala jo je na kavč, zraven smo klepetali in kuhali, a ona se ni dala eno uro je spala ko ubita... glede tega je vedno bolje, tudi iz avta jo lahko prinesem in dam v njeno posteljico in spi naprejuser posted image , spimo pa spet od 20.00-7.30 neprekinjeno, nevzgojno sicer, ker jo dam k sebi, ko grem spat, se suka celo noč, a vsaj jaz takoj zaspim in mi ni treba poslušati, kdaj bo počilouser posted image , no skratka sem naspana spetuser posted image

Eya držita se tudi danesuser posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
22.2.2007 12:30:46   
mojčika
Rešujem našo čas z enim receptomuser posted image :

Ena nadzemeljna koleraba, ker je mehkejša, jo olupim in narežem na majhne kocke,...

V posodi rahlo popražim na žlici olivnega olja eno žlico polnozrnate moke in pol žličke rjavega sladkorja, dodam kocke kolerabe, pomešam, nato zalijem z deci mleka in deci vode, kuham do mehkega, vasih več kot eno uro, po potrebi dodajam tekočino, čist malo posolim...

MM obožujeuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
22.2.2007 15:57:05   
*zvezdica*
Tud jaz samo trkam glede spanja (ha ha vsaj enkrat)..spimo kjerkoli in kadarkoli...v naročju, vozičku, nahrbtniku, avtu...v hrupu in tišini...se res ne pusti motit. Če zaspi v avtu ali vozičku ga brez problema vzamem ven, slečem, položim v postlco in spi dalje spanje pravičnegauser posted image . Ooo, če bi še ponoči hotel!

Drugač mamo pa probleme z urinom. Zadnjič sva v posvetovalnici dala urin pa je bilo ugotovljeno povečano število bakterij, v četrtek sva šla spet lulat in je isto. Zdaj morva pridt spet v ponedeljek in ponovit vajouser posted image ...Naj bi šlo za uroinfek ( trije testi urina morajo pokazat isto). Potem naju bodo pa najbrž poslali v ljubljano na UZ sečiluser posted image . Znakov sicer nima nobenih(vročina, neješčost, jok, smrdeč urin), ampak zdravit je treba, drugače lahko pride do vnetja ledvičk. Jooj so me kar v paniko mal spravl...ampak zdaj sem že OK...sem mal po netu prebrskala in ugotovila da ni noben bavbav. Se pa kar ustrašiš, sploh ko gre za naše male pikce.

Eya, kako kaže Žigu! Smo včeraj na srečanju mislile na vaju! Upam, da bo vse v najlepšem redu! Ti, fante pa le jej in ne spravlja mamice v strah!

Krista, glede tuljenja brez solzic...mislim, da gre za golo izsiljevanje. Jaz imam našega že prav pogruntanga kdaj izsiljuje. Prav ene take nemogoče glasove spravlja iz sebe, ko točno veš da ga nič ne boli ali manjka. Običajno ga pustim, da se mal dere ( 5 minut)..saj ne mormo vsi plesat tako kot on poje. Potem pa ga vzamem k sebi...in se  v trenutku pomiri.

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
22.2.2007 18:43:18   
alička
*zvezdica*, takole veselico z urinom sva midve imele novembra, samo, da je naša imela vse znake vnetja, pa je na srečo UZ pokazal, da ni refluks. Pri nas se je izkazalo, da je bil največji problem v tem, da pikica premalo pije, pride bakterija v sečilo, urin bi jo pri normalnem pitju splahnil, ker ga je premalo, pride do vnetja.

Zdaj smo pitje popravili (čez liter tekočine na dan), takrat pa razen dojenja, ki pa tudi ni bilo več na full ni pila nič ali do 30 ml dnevno. Kako je pri vas s pitjem?

pozdravček

< Sporočilo je popravil alička -- 22.2.2007 18:50:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 2621
22.2.2007 19:07:47   
Marelica
user posted image  Joj, kak ste luštkani aprilčki iz srečanja.user posted image To so pa skor take fotke, kot da bi jih v vrtcu slikali. A ste jih mame kar težko na kupu držale, kaj? Se vidi, da so nonstop v gibanju, vsak v svojo smer.user posted image

Nenya, SUPERCA, da ste naročili!!!!!! user posted image user posted image user posted image  Ja, očitno boš tudi drugega bebija malo pred mano rodila.user posted image  Prijetno nosečnost ti želim, draga souser posted image . Mojčika, jaz ti svetujem, da čimprej naročita, če že sprašuješ za mnenje. Še enga takega čupavčka, kot je MM.user posted image

Eya, mi še nismo šli k zobarju, pa vsak teden mislim, da zdaj bi se bilo pa že čas spravit. Vabila pa jaz niti ne pričakujem. Še za patronažno smo morali ekstra klicat.user posted image
Aja, pa se greva stavit, da sem letos jaz več krofov od tebe zmazala? Saj ne da bi se hotela hvalit, nisem nič ponosna na svojo šibko točko.

Joj, maychika, vi2 vzorna voznika imata pa očitno res nesrečo. Si se mi kar zasmilila.

Mojčika, hvala, da si me spomnila za otroški dodatek.

Eya, držim pesti, da bodo Žigovi testi OK.

Zvezdica, s tvojim Marcelom sva pa zdaj v istem zosu. Tudi jaz imam tako slab urinski izvid, da moram jutri na ponovne preiskave.

Krista, to tuljenje brez solzic pa tudi jaz smatram za izsiljevanje in jo pač čez čas pocartam. Malo pa vseeno počakam, kot zvezdica. Še vedno se pomiri.

No, zdaj sem se prebila skozi vaše poste, pa še jaz napišem moje dogodivščine. Danes sem bila na 2. user posted image  pregledu in vse ni tako kot treba. Imam vnetje nožnice, bakterije v urinu in zaenkrat predležečo posteljico. Vse se lahko še popravi, zato panika ni potrebna, sem pa kar malo zaskrbljena zaradi točke 3, ki mi lahko nosečnost in porod zakomplicira.  Ampak glavno in najbolj pomembno pa je, da je naš mali pikec zrasel že celih 7,2 cm in izgleda vse vredu. Mi je pravo morfologijo naredila, vse zraven razlagala, poslikala, jaz sem se pa kar topila. Imam res super G.

Naša Katarinca pa načase spet čisto iz lepega zasitka. Sumim, da se najavljajo zobki. Drugače je zdrava in še vedno ne hodi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2622
22.2.2007 19:14:23   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: alička

Zdaj smo pitje popravili (čez liter tekočine na dan), takrat pa razen dojenja, ki pa tudi ni bilo več na full ni pila nič ali do 30 ml dnevno. Kako je pri vas s pitjem?

Uuuuu, lepo. Nam je še 30 ml tako težko kot osvajanje Himalaje. Ima to nepotrebo po pitju po meni. No, eni bomo pa le preživeli, če se bo kaka stoletna suša pojavila.user posted image

Aja, pa moram pohvalit našo punco, da je prvič kakala v kahlico. Sicer bi morala bolj pohvalit sebe, ker sem jo uspela tako hitro sleči.user posted image  Kako pa gre kaj vam slačenje žabic in odpenjanje bodija pa še odstranjevanje plenice, ko se začne napenjanje?

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
22.2.2007 19:47:01   
mojčika
Ima to nepotrebo po pitju po meni. No, eni bomo pa le preživeli, če se bo kaka stoletna suša pojavila.

Taka sem jaz, se moram prisilit za 0,5 litra tekočine na dan.... no zato imam vnetja zelo pogosta, ena in drugauser posted image

Draga Marelica, zato imaš vneto nožnico, veliko vode in v lekarni kupi Borax globule, da ti bodo uravnale PH nožnice, ker drugih zdravil zdaj še verjetno ne smeš, pojej veliko LCA jogurta (ali Actimela) ali pa z jogurtom celo namaži nožnico, se ne hecam, tako so mene zdravili v bolnici, sicer pa nič bat, vse kar imaš zdaj ti, sem imela tudi jaz, pa še za skoraj dva cm sem bila odprta že v 3. mesecu, vse bo v redu.

Kako to mislite liter tekočine na dan, mi pijemo čaj, tega največ 3 dcl, mleka pa sploh ne več te dni, ko ponoči ne je več...

A ja, a vaši Alpsko mleko pijejo, ali samo v linotih, ker naša ga sploh noče pit, linoti so pa ok...user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
22.2.2007 19:54:05   
eya
Oj!

Danes sva bila že ob 9ih doma, ker ni hotel niti laktoze pojesti, jo je začel ven pljuvati, moral bi pa pojesti točno določeno količino. No, so vsaj dojeli, kako je neješč, ker baje vsi otroci to radi pojedo. Tako, da gremo jutri še enkrat, upam, da jo bo spil po flaški, ker sicer jo bo dobil po sondi.

Marelica, držim pesti, da bo vse ok s tabo in pikico. Hitro pojdi 3 dcl vode spituser posted image  Jaz sem tudi imela slab urin proti koncu nosečnosti, pa sem ga popravila s pitjem, pitjem, pitjem. Pa tudi vnetje nožnice sem imela v začetku nosečnosti, sem ga pozdravila s svečkami Gyno Daktarin.

Upam, da bo z Marcelovim urinom v pon vse ok, do takrat pa ista navodila kot za Marelico-pitje, pitje, pitje. user posted image  ful več spijejo, če jim daš flaško ali magični lonček, ko so že zaspani, tako da probajte izkoristit to.

Krista28-o katerih kockah ste se pa pogovarjale?

Lepe sanje!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

zvezdica_zaspanka28
zvezdica_zaspanka28

Katero ime bi izbrale?

Neža (49%)

Hana (30%)

Antonia (6%)

Maruša (15%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!