Marelica
|
Joj, kak ste luštkani aprilčki iz srečanja. To so pa skor take fotke, kot da bi jih v vrtcu slikali. A ste jih mame kar težko na kupu držale, kaj? Se vidi, da so nonstop v gibanju, vsak v svojo smer. Nenya, SUPERCA, da ste naročili!!!!!! Ja, očitno boš tudi drugega bebija malo pred mano rodila. Prijetno nosečnost ti želim, draga so . Mojčika, jaz ti svetujem, da čimprej naročita, če že sprašuješ za mnenje. Še enga takega čupavčka, kot je MM. Eya, mi še nismo šli k zobarju, pa vsak teden mislim, da zdaj bi se bilo pa že čas spravit. Vabila pa jaz niti ne pričakujem. Še za patronažno smo morali ekstra klicat. Aja, pa se greva stavit, da sem letos jaz več krofov od tebe zmazala? Saj ne da bi se hotela hvalit, nisem nič ponosna na svojo šibko točko. Joj, maychika, vi2 vzorna voznika imata pa očitno res nesrečo. Si se mi kar zasmilila. Mojčika, hvala, da si me spomnila za otroški dodatek. Eya, držim pesti, da bodo Žigovi testi OK. Zvezdica, s tvojim Marcelom sva pa zdaj v istem zosu. Tudi jaz imam tako slab urinski izvid, da moram jutri na ponovne preiskave. Krista, to tuljenje brez solzic pa tudi jaz smatram za izsiljevanje in jo pač čez čas pocartam. Malo pa vseeno počakam, kot zvezdica. Še vedno se pomiri. No, zdaj sem se prebila skozi vaše poste, pa še jaz napišem moje dogodivščine. Danes sem bila na 2. pregledu in vse ni tako kot treba. Imam vnetje nožnice, bakterije v urinu in zaenkrat predležečo posteljico. Vse se lahko še popravi, zato panika ni potrebna, sem pa kar malo zaskrbljena zaradi točke 3, ki mi lahko nosečnost in porod zakomplicira. Ampak glavno in najbolj pomembno pa je, da je naš mali pikec zrasel že celih 7,2 cm in izgleda vse vredu. Mi je pravo morfologijo naredila, vse zraven razlagala, poslikala, jaz sem se pa kar topila. Imam res super G. Naša Katarinca pa načase spet čisto iz lepega zasitka. Sumim, da se najavljajo zobki. Drugače je zdrava in še vedno ne hodi.