|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
27.2.2007 13:09:31   
maychika
ja sicer tigri imajo zdaj kar fin teren. so tam levo od morskih levov in niso v kletki ampak imajo kar po gozdu kar nekaj prostora...je pa moj dragi rekel, da ko bo tia dovolj velika bomo šli enkrat  v zagreb v zoo (oprostite ampak ne da se mi velikih začetnic ipd. pisat)...sej ko govorim tudi ne poudarjam da gre za veliko začetnico...user posted image

eh barba...tud men je mentor neštetokrat popravljal ene in iste zadeve in to v nedogled. samo je bil hitrejši...to je edin plus, sem pa imela tudi jaz na koncu že kratkomalo vsega dovolj. no...končno sem imela zagovor in je bilo vsega konec...

oooo ksenija super....lepo da spite in avto....mmm....kateri pa bo? kak enoprostorec verjetno...

mi si tudi loadamo backyaediganse, pa fuuul traja. do zdaj nam je šele en del dol dalo. je bolj malo "sourceov".

ksenija ti predlagam, da imaš mulo vklopljeno in greš na inetu na http://tvunderground.org.ru/index.php , greš na črko B in poiščeš backyardiganse. greš na sezono 1 (itak je samo ta mislim da), spredaj s kljukicami označiš vse dele in klikneš desno spodaj download selected....ti vrže za vsak del povezavo in vsako povezavo enkrat klikni in jih boš že imela na emuli. tisti del ki je zloadan je vredu. aja pa glej da daš sezono, ki imajo ameriško/angleško zastavo. ta je v angleščini.
tukaj najdete vse...vidim da imajo še banananjama...hi hi hi...to je ulica stotih dimnikov in to je erik, kratkohlačnik ki vodi dvojno življenje...kajti ko erik poje banano, njaaammm, se zgodi nekaj neverjetnega...erik postane banananjam....user posted image  ja...bi bla zrela za kako institucijo...user posted image

lepo bodite zaenkrat...pa ne preveč napisat do večera, čene bom spet šla pozno spat...user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
27.2.2007 14:03:32   
mojčika
Hi hi Maychika, jaz sem tega Erika lih prej na satelitski našla, jej sva se z možem smejala, ...

Jaz sem malo bolje, a ne ok, MM me je zopet zapustila, pogrešam jo grozno, a tako sebična pa ne morem biti, da bi bila zaprta v teh mojih bacilih, pa še tako težka se mi zdi te dni, no do večera bo pri tašči in tetici, se bo imela lepo.

Jej jaz tudi komi čakam na novo stanovanje in novo kuhinjo, joj kako me ta misel blago boža po duši, da bomo končno, končno imeli čisto ta pravi domek za vedno...

Uživajte v krasnih spomladanskih dneh...

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
27.2.2007 21:06:02   
barba
Nenya - glede kuhinje sva midva kar enga frenda ponucala, ki dela pri mizarstvu Zupanc v Selcih. Na tej strani http://www.zupanc-mizarstvo.si/ si lahko pogledaš njihove izdelka. V katalogu na 7 strani je pa naša kuhinja-pri nas slikana. Če hočeš, ti lahko dam telefonsko kolega, ki ga tvoj ŽS verjetno pozna.user posted image   Še to: aparati so bli ful cenejši, ker so jih oni zrihtali, sam izbrat sva jih šla v Merkur.

Se mi ne da več kej napisat.
Grem še sam spat.
LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
27.2.2007 22:22:41   
Pokora
Danes smo pa imeli večer in pol! Je bil mali že cel popoldne siten za ponoret, zvečer pa ni in ni hotel zaspati. Zaspan je bil pa že tako, da bi skoraj zobotrebce rabil, da bi mu učke narazen držali. Ampak da bi zaspal, to pa ne! Sem vztrajala pri njemu tako dolgo, dokler mi ni živc počil in sem raje zapustila prizorišče. Potem sem ga samo še hodila nazaj polagati v posteljico in mu dudico dajat. Parkrat je šel moj do njega, pa je mali samo še bolj tulil. Potem je pa še mojemu živc počil in je rekel, da se bo pač moral dreti tako dolgo dokler ne bo zaspal. Dudico mu je naštimal na vzglavje, zaprl vrata in potem sva oba poslušala kako jokauser posted image  Po ene petih mintah dretja se je mali res vlegel in zaspal. Ampak ko sem prišla potem pogledati če je ok, je revež še v spanju hlipaluser posted image  Zdej sem pa čist znervirana, ker se mi totalno smili.

Jaz bi tudi imela novo kuhinjo, pa je po mojem še nekaj časa ne bom user posted image  Sva lani zamenjala okna, pa dala novo fasado, kar nama je pobralo cekinov za 4 kuhinje, tako da bo le ta morala še malo počakati. Ta ki jo imava je po mojem stara ene 25 let... No vseeno sva bolj rabila nova okna in fasado kot pa kuhinjo. V ta zgornjem nadstropju namreč ni bilo skoraj nič izolacije (2cm) in smo pozimi dobesedno metali kurjavo čez stene in tudi okna, ki sploh niso dihtala. Sem ravno včeraj ugotovila kako morava zdaj veliko več luftati kot prej. Prej se je kar samo, ko so bila tako slaba oknauser posted image

Mojčika, zdrži še par dni, se bosta potem z MM toliko bolj cartale! Verjamem pa da mora biti ful hudo da jo tako "odrivaš" od sebe. Ampak še sreča da imaš možnost da gre drugam, da še ona kaj ne faše. To bi šele bilo hudo! Ti pa držim pesti, da se čim prej pocajtaš!!!!

Joj skoraj bi pozabila! Marcel, bravoouser posted image user posted image  Čestitke za tvoje prve samostojne korake!!!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
27.2.2007 23:51:24   
maja979
pozdravljene aprilkeuser posted image . upam da niste pozabile name.user posted image
končno mi je uspelo, da bom napisla nekaj vrstic.
sem predčasno prekinila porodniško, ker sem zamenjala službo; pa nisem imela časa da bi kaj tukaj napisala.
no pa naj povem da smo danes dopolnili 10 mesecev.user posted image . prejšnji teden v petek smo imeli sistematski pregled in smo zdravi, brazgotina se tudi lepo celi. težki smo 10350 g in dolgi 77cm. drugače pa je vse ok. bili smo malo tečni, ker je zdravnica mogla potegnit kožico dol z lulčka. pa je danes že v redu. tudi cepljeni smo bili tako da smo končno dali prvo cepljenje skoz. nekaj slikic imamo v albumu poglejte jih.
no toliko za danes. morm it, ker sem v službi pa spet zvončki zvonijo.
lepo se imejte. pa se bomo malo bolj pogosto oglašali.user posted image

zbiram kode čajev 1001 cvet

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
28.2.2007 9:12:03   
*zvezdica*
Dobro jutro!

Pokora joj ti je moglo bit groznouser posted image . Pomoje si ti še bolj trpela kot mali jokavček.Ta projekt nas še čaka, ker zaenkrat zaspi še ob flaši. Me je kar groza kako bo...zato pa kar ves čas odlašam.

Mojčika, kako?

Maja979, lepo da se spet malo javljaš. Super, da Gaber tako lepo napreduje. Je pa ful velik fantuser posted image .

Kuhinjo imava midva novo (3 mesece) imava pa Dan Kuchen in sva ful ful zadovoljna.

Danes pa ni ravn velik sončka...no, vseen šibava z Joto na Bled...Bi mogla še Krista pridt, pa je Krsitjan zboleluser posted image .

lep dan

Marcel in Zarja

(odgovor članu maja979)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
28.2.2007 9:33:36   
Anonimen
Še malo o kuhinjah user posted image . Tu si lahko downloadate program za izris kuhinj: http://kitchenplanner.alno.de/ Tako dobiš vsaj približno predstavo, kaj hočeš. Alno ima sicer zelo veliko izbiro omaric, tako da drugi proizvajalci čisto vsega nimajo (ali pa imajo kaj drugega).
Kuhinjo nama bo kar mož zrisal (prodaja kuhinje), pa še ceneje jo bova dobila, pravtako aparate. Ampak to šele čez nekaj let, najprej moramo nrediti hišo.

Pokora, midva sva tako našo "uspavala" kakšna dva meseca nazaj. Se je razvadila in zvečer po uro in več skakala po postelji, ni šanse, da bi spala. En dan so nama obema počili živčki in sva jo pustila. Nisem mogla več, ker me je mikalo, da bi ji dala eno čez rit in se fajn zdrla. Ampak tepla otroka ne bom. No, po treh dnevih joka ji je potegnilo in od takrat jo samo položim v posteljico, ji zapojem uspavanko, ona se stisne k medvedku in v 5. minutah zaspi. So še dnevi, ko se vse skupaj podre, ko je bolna, ji rastejo zobki, ampak načeloma lepo sama zaspi.

sonček bo.

(odgovor članu *zvezdica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2682
28.2.2007 9:34:06   
Nenya
Zdravo!
Marcel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za shodenje (lepa slovenština).

Se mi zdi da se dan za dnem telim našim srčkom kaj novega uspe naučit, res so neverjetni.

Mina trenutno samo vstaja in se plazi, hoje po moje še ne bo tko kmalu, lahko pa me preseneti, tko kot me je s plazenjem. Pa še ena zanimivost, zgleda da 11. mesecev ne bomo napolnili, ker februar nima 29. dneva user posted image user posted image user posted image .

Ankica, nisem pozabila da si, med mnogo drugimi stvarmi, ekspert tudi za kuhinje, a te nočem zasuti na ZS z raznim neumestnim vprašanji, hvala za linke, bova pogledala in se mogoče odločila, znabit da te še kaj povprašam.

Barba, kar pošlji mi ime tistega mizarja, ker se zna zgodit, da bova morala saj delno kuhinjo dat dodelat po meri. Kolk pa kaj traja, da naredijo? Da vem kolk prej se jim javt približno.

Vsem hodečim čestitke in tistim, ki so na poti k temu.

Ksenija, ti si mi pa velika inspiracija, vedno ko zacvikam kako bom z dvema user posted image user posted image , pomislim nate in si rečem: nimaš kej jamrat, vse se da ko pride čas za to, ampak daj povej kateri avto sta kupila za vašo družino, res me matra firbec (saj veš ženskeuser posted image )

Kar se naše gradnje tiče pa se stvari počas premikajo, ploščice so prišle v trgovino, čakamo dostavo, keramičar je na stand-by-u, trenutno pa nama vgrajujejo stikala in vtičnice po beljenu.

Ah, le kdaj se bomo lahko preselili??

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
28.2.2007 9:38:46   
Nenya
Še eno stvar sem pozabila, a je samo na našem koncu zmanjkalo pižamic v enem kosu - pajackov.

Kamorkoli grem BC, pikapolonica povsod mi ponujajo 2-delne pižame, za našo to sploh ne pride v poštev, ker se bo vsa prezebla,
iščem navadne bombažne pajacke, bolj tanke za v splano vrečo.

A jih je katera kje v Ljubljani vidla? za 9 -12 mesecev.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
28.2.2007 9:42:49   
eya
Jutro!

Mi2 se tudi že javljava iz megle... Čakava na sonček user posted image  

Sem imela pa danes grozne sanje. Sanjala sem, da sem mogla Žiga dat stran, k eni moji teti na drug konec Slo-ker ni smel biti več z mano. Zakaj je bilo tako, sploh nisem vedla, je bilo kar logično, da ga moram "oddat". Se mi je tako v živo sanjalo, da sem se zbudila s prav tesnobnim občutkom v prsih.

Nenya, pred kakim mesecem sem jih videla v Baby centru, so jih ful imeli, mislim da od Schisserrja (hm, kako se to prav napišeuser posted image ), pa sploh niso tako drage. Jaz sem jih sicer malo pred tem nakupila v Leclercu, sicer pa so tam imeli samo plišaste, pa še dražji so bili kot v BC.

Lep dan!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
28.2.2007 10:30:09   
mojčika
NENYA
Jaz jih naročujem tukaj, sem jih lih danes dobila, so super, tudi bodyji...

pižamiceklikni

To so sicer bombažne hlačke, a sedaj bodo ok za v žakelj, mi smo bolj vroče sorte...
Drugače pa je ena firma v Škofji Loki, ki dela fantastične kvalitetne pižamice v celem kosu, niso drage, naredijo tudi po naročilu... se bom pozanimala za ime...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 28.2.2007 10:35:25 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
28.2.2007 10:47:50   
Pokora
Ja, tole včeraj z uspavanjem je bilo grozno. Sem bila še cel večer potem ful slabe volje. Ampak bolje to, kot da bi dobil eno čez rit. Ankica, tudi jaz sem bila že tik pred tem, zato sem ga pa raje pustila jokati user posted image  Misliš da bo v bodoče bolje, če ga še dones tako pustim? Zdrav razum mi govori da ja, srce pa, da mi tega res ni treba početi...

Nenya, jaz sem mu eno pižamico kupila v Šparu od Sparkija - ima celo  stopala. Sem kar večjo številko vzela (za kasneje), ko sem jo vidla, ker sem pred tem imela ful probleme da sem jih našla. Sem jih pa zvohala v H&Mu in C&Aju. No ta iz H&M nima stopalk, tako da mu potem nogavičke obujem, ki si jih ponoči dol zdrgne in ima zato potem mrzle nogice.

Eya, to je pa moglo biti moreče! Jaz se kar ne morem sprijazniti, da bom morala malega dati v varstvo, kaj šele, da bi ga morala oddati!

Ali katera zbira Mečkatorjeve nalepkice? Jaz jih imam kar nekaj. Jih vedno vzamem, čeprav ne nameravam kupiti posode. Jih raje potem komu takole podarim, kot da jih kar v trgovini pustim...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
28.2.2007 11:24:50   
Krista28
Nenya, v Intersparu v City parku imajo Sparkyjeve ful ugodno (1400SITuser posted image ), pa jst sm ful zadovoljna z njimi.

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
28.2.2007 12:06:19   
barba
Nenya - pižamice sem lih ta teden kupila v Loki v Predilnici, pa na mestnem trgu tam za Homanom jih majo tud.  V H&M jih prejšnji teden niso imeli, edino če jih majo zdej že. Več pa nevem. Za kuhno ti pa še pošljem ZS.

Ja, včeraj sva z Meto kofetkali v Loki. Najprej z DeVillo in njenima puncama, pol pa še z Maychiko in njeno družinico.user posted image  Mi je prov pasal, ker je bla Meta cel dan sitna ko user posted image . Dons je čist druga.user posted image

Mene pa ta mesec menstra matra.user posted image  Taki glavoboli, slabo počutje in boleč trbuh, pa še lije iz mene kot bi pipo odprl.user posted image  Upam, da kmal mine, ker me po porodu še nobena menstra ni tok matrala kot ta.user posted image  Morem vas pa še nekaj vprašat. A katera (že) kontracepcijske tabletke je? Kolk časa po porodu ste jih začele jest?

Eya - uf, si mela res moro. Jst sem nazadnje tok v živo sanjala, da sem eno glupo teto hotla pri nas doma nabutat.user posted image  Še zjutraj sem bla tok jezna nanjo, da je blo groza.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mojčika - kako kaj zdravje? Si boljš?

Drgač je pa padla ideja, da bi marca nardile še eno srečanje.user posted image  Mal povejte kdaj začnete s službami, da bomo določile datum, če ste seveda za.user posted image

LP, barba

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
28.2.2007 14:33:22   
mojčika
Z mano je bolje, MM je danes še pri tašči, jutri pa menda ne bo več potrebno...

Sicer pa nič kaj novega, zdaj sem sama ob krožniku vroče juhice... :-)

Če bo vse prav začnem delat začetek aprila, no nekje konec marca, seveda sem za srečanje zainteresiranauser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
28.2.2007 14:56:38   
mojčika
Sem pozabila še to, naša MM je kot kaki fantek, obožuje avte, je zadnjič pri moji mami našla en avtek in ga vozila sem in tja ter delala brrrrr, ma je tega ni učil nihče, no ko sva bili na sprehodu, sem ji ene parkrat rekla brrrr, ko se je mimo pripeljal avto, a mislim, da take stvari pa še ne povezujemo, ali pačuser posted image

se vidi, da njen ati in babica obožujeta formulo1, tetica je celo vozila rallyeuser posted image

No danes je od mamice dobial ta avtek, je super, potisneš možiclja notr in avto zdrvi po dnevni sobi
user posted image

Gaber in Maja979 dobrodošla nazajuser posted image  

< Sporočilo je popravil mojčika -- 28.2.2007 14:57:40 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
28.2.2007 15:15:30   
alička
Evo mene spet. Smo bili vsi skupaj (razen pas) malo virozni, pa smrkavi...ampak nič hujšega.

Barba, jez sem začela tabletke jemat, ko sem nehala dojit (ko je bila princeska stara 9 mesecev). Pa imam ful probleme (iste tabletke kot pred nosečnostjo), vmesne krvavitveuser posted image . Sem klicala mojega g., ki mi je svetoval  naj jih nekaj dni jemljem po dve hkrati, dokler krvavitev ne neha. Ko sem nehala jemati po dve, spet jovo na novo krvavitev. Tako da sem nehala in čakam na pregled.user posted image

Trikrat hura za vse aprilčke, ki hodijo, pa tudi za vse ostale, ki znajo kakšno drugo lumparijo user posted image user posted image user posted image .
Naša se ze cel teden spušča in potem stoji kot pribita brez opore, ali pa celo začne malo plesat na mestu, ampak korakca pa ni in ni...

lepo se imejte

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
28.2.2007 18:37:20   
Marelica
Uf, ste spet pridno pisale. Bom komentirala po etapah.user posted image

Maychika, kako pa je kaj Tia sprejela vaje? Je bilo kaj joka? Blagor vam, če ne. Mi se še kar skoz samo jočemo.user posted image  Aja, pa koliko časa boste morali hodit na fizioterapije? Nam je rekla, da dokler ne bo shodila. To bo pa po mojih ocenah še kar par mesecev. Si bom probala na ta način porodniško podaljšat, mislim, da mi to pripada.  Tako da, Ksenija, bom mogoče iz ene porodniške kar v drugo padla. Sicer pa v nobenem primeru ne bom šla na borzo. Itak ne dobim nobene socialne podpore, službe pa zdaj res ne bom iskala. Pa ti, kaj nameravaš? No, moja nosečnost je zaenkrat kar brez posebnih počutij. Jem kar več kot pri Katarini, ampak take sile še ni, da bi morala ponoči vstajat. Hihi, verjetno se to komaj tretjič dogaja.user posted image  Za bebico vedo vsi domači zdaj se počasi širi novica med ožje sorodstvo in tudi kateremu sosedu že poveva, če nanese prilika. Super za novi avto!!!! Ja, pa mene tudi zanima, kakšnega sta izbrala. Naj vam le dobro služi in vas varno vozi!!

Zala, čestitke za samostojnost brez pleničke!!user posted image

Marcel, BRAVO za prve samostojne korake!! user posted image

Pokora, ne se preveč sekirat, če pustiš tamalega jokat. Je očitno v takem obdobju, pa tudi ne edini. Da je pa napor za živcein srce pa ti čisto verjamem. Ga boš ob pravi priložnosti (ko ne bo treba spat) tako precartala, da boš izgubila slab občutek. Saj veš, da si dobra mama, boljše sploh ne more imet!user posted image

Maja979, pa res ne bi mogle pozabit nate in Gabra! Sem res vesela, da si se nam oglasila. Jaz sem že mislila, da smo se ti s čim zamerile. Joj, in ti že v službi. Le poročaj še kaj. O prvih korakih obvezno!

Vidim, da so kuhinje trenutno popularna tema večine. Jaz sem je bila na srečo letos tudi deležna nove kuhinje. Če imaš dovolj cvenka je super delat plane in gledat prospekte.user posted image

Nenya, hihi, še dobro, da Mina ni ena od smolčkov. »Smočki« so otroci, ki so imeli smolo, saj so se rodili 29. februarja - na prestopno leto, kar pomeni, da praznujejo svoj rojstni dan le vsake štiri leta. Enajsti mesec boste pa res morali preskočit.user posted image

Lepo se imejte, bolančki pozdravite se!!!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
28.2.2007 19:23:50   
Anonimen
Samo na hitro:

Pokora, ne vem, kako bo delovalo pri vas. Jaz sem prebrala obe knjigi, ki govorita o otroškem spanju. Ena ima bolj umirjene nasvete, predvsem kakšen ritual mora biti pred uspavanjem, ampak smo že itak vse tako delali. Druga pa je malo bolj "kruta", otroka pustiš jokat, mu vsake nekaj minut prideš povedat, da ga imaš rad, ga poležeš in poveš, da je čas za spanje. Jaz sem to drugo priredila našim potrebam. Razmišljala sem tako: zvečer smo vsi utrujeni, Kristina noče spat, midva sva sitna in na koncu se samo kregamo. POtem sem ugotovila, da če ne porihtamo zadev, bo samo še slabše in bo to trajalo leta in leta. Tako pa v nekaj dneh porihtamo spanje, čeprav bomo vsi žalostni. Ampak bolje nekaj slabih dni, kot pa več mesecev živciranja. Zdaj zaspi kot angelček, je pa res tudi, da si uro pred spanjem vzamem izključno zanjo, pogledava knjigice, se mirno igrava, pogovarjava, da se res lahko poslovi in potem lepo zaspančka. So pa otorci različni, pri enih takoj vžge, pri drugih traja dlje, pri enih nikoli.

(odgovor članu Pokora)
  Neposredna povezava do sporočila: 2694
28.2.2007 20:05:54   
maychika
Marelica...tia je kar dobro prenesla vaje. Vmes je enkrat zajokala, ker je bla že ful zaspana, pa itak smo bli kratki. Aja, ni pa nič rekla koliko obiskov približno bi bilo...je rekla dokler ne bo v redu. Imamo pa ponovni pregled v razvojni čez 6 mesecev. So rekli da bojo oni vabili. Js bi si tud na ta način podaljšala porodniško. Sam me je kar sram zatežit oziroma uno vprašat, če smo lih začeli. Bom pa verjetno v četrtek, ko imamo naslednjič rekla, da mi poteče porodniška (in to ravno tisti četrtek) in ne vem kako...da sem slišala, da je možnost podaljšanja...malo bom nakladala, da mož ne more, ker ima še slabšo službo kot jaz...jaz pa itak pred peto ne pridem domov. Predlagajte...kako naj ji zapiham na dušo, da se ji bom zasmililauser posted image . Sploh je pa vprašanje če bi podaljšali. Vem pa da je pri nas enkrat ena po enem mesecu, ko je prišla nazaj šla spet na"porodniško" no...je podaljšala, tko da mislim da nima to kaj biti problem, da mi bo potekla že, ko se bom menila...

Pol bi pa tud jaz kar spet novo rundo...

Jaz sem tudi našo danes pustila tulit ene deset minut in to v budnem stanju. se je prilimala name kot klop in pol vstanem in hočem kaj it iskat in je vik in krik. Pa sem hotla samo posodo pospravit in je tulila kot bi jo iz kože dajali. Pa sem jo pustila. Sem pospravila do konca...in veste kaj...preživela je...user posted image

maja979 Gabru se pa res super celi ustnica. Je kar prav da ste poštimali zdaj, ko se še lepše celi.

aja...te backyardiganse pa še midva z užitkom gledava. tko so luštni. vsak del ima poudarek na eni zvrsti glasbe in ves čas pojejo in plešejo in imajo hude dogodivščine. mojčika hvala za predlog. sva ji dala zadnjič za gledat pol je bla pa tolk zaspana, da sem jo nesla spat, mož je pa gledal naprej. pa sem prišla nazaj in sramežljivo vprašala "a boš ti to še gledal ali ugasnem?" pa on pravi "lej, če boš ti gledala bom tud jaz gledal" hi hi hi in tko sva gledala risanko do konca...

mi smo pa danes že 11 mesecev stari. Kako je šlo hitro. joj prejoj. čez en mesec bomo pa praznovali.

ja...z barbo smo malo poklepetali včeraj. pri homanu, ki je nekaterim še kako znan. žal se sonček prehitro skrije zaradi hiš ki so okrog in okrog, ampak tam je vedno luštno sedeti...tudi če si primrznjen na stol user posted image .

lepo bodite. si grem delat žgance.

ajaaaa...mi imamo pa nova oknaaaa....jutri pa pride malar delat svoj del...eh kako fino... sam stanovanja pa še nismo prodali. a poznate koga ki rabi dvosobno stanovanje? itak je adaptirano v celoti...

no...res...lepo bodite...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
28.2.2007 20:53:44   
Pokora
Marelica in Ankica, ful vama hvala za spodbudne besede. Mi je blo kr mal laži pri srčku user posted image  Namera da danes ponovimo kar smo začeli včeraj je padla v vodo, ker je bil mali takoo zaspan, da je zaspal če 10 čez 7, namesto ob 8h. Jaz sem skočila v trgovino in me je moj klical da nej pridem domov, ker je mali čisto fertik. Pa sem si mislila da pretirava, ampak je bil res. Ko je pojedel je samo še obležal v posteljici. Se mi je pa zato v tem času do zdaj, zbudil že 3x in kar nekaj pojokava. Verjetno so zobkiuser posted image

Veste kaj me zanima? Te, ki ste imeli virzo, kako dolgo so vaši malčki potem še kašljali? Nik sedaj že skoraj en mesec kašlja kot zmaj. Pa vročina se mu kar vleče in vleče. Nazadnje sva bila pri P prejšnji teden, pa je rekla da mu ne bi dala antibiotikov. Zdej ma pa s5 par dni vročino , ampak samo tako malo, do 37,5. Sej ne vem kaj naj naredim, naj greva nazaj, al kaj?

Maychika, vi ste danes stari 11 mesecev, mi smo bili pa včeraj šele (že) 10! user posted image

Jaz sem za srečanje v marcu, sam pozdraviti se moramo prej!!! Če mi ne podaljšajo porodniške sem doma do začetka aprila, drugače pa še dlje, tako da zame ni ovir. No edino od 14-18. marca nas ni doma, drugače pa smo.

S podaljšanjem porodniške je tako, da ti jo lahko podaljšajo tudi kasneje, če se naknadno ugotovi potreba po temu. Izkoristit moraš pa to do otrokovega 18. meseca. Tako mi je rekla na CSDju ko sem nesla vlogo za podaljšanje. Najbolje je da pokličes na CSD v času uradnih ur in ti bojo vse razložili. Pr nas je bila ena gospa fuul prijazna - samo je pa tako da je res treba klicati med uradnimi urami, ker drugače se nihče ne javi - saj pri nas je bilo tako.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
28.2.2007 21:02:35   
Marelica
Maychika, če jaz prav razumem, boste hodili v razvojno najverjetneje dokler ne bo shodila. Mi je pa čudno, da vas niso naročili za pregled v RA že čez 3 mesece.user posted image  Saj bo verjetno še pred 6 meseci shodila. Ne vem no... Glede podaljšanja porodniške pa brez sramu kar vprašaj naslednjič. Veš, če nič ne vprašaš, nič ne gnjaviš ti itak nič sami od sebe ne rečejo. Če ti pa zdaj poteče je pa sploh nujno, da se že pozanimaš. Aja, pa še to vprašaj, če bosta morali tedensko hodit na terapije. Ker če vas bo dala tako pogosto, mislim, da vam pripada tudi AIREX blazina, mi smo jo dobili. Super stvar, ki v redni prdaji stane 40 000 starih sitov. Ampak če se ne narediš noro in vprašaš, ti je sami od sebe ne dajo. Ti samo VPRAŠAJ brez sramu!!!!! Jaz bi bila skoraj taka trapa, da ne bi - evo, pa blazine tudi ne bi imeli. user posted image

Lahko noč!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
28.2.2007 21:13:20   
alička
No zdaj pa imamuser posted image user posted image user posted image ... Medtem ko sem bila na predavanjih (dragi pa v službi), je Žiža naredila prve tri samostojne korake, medtem ko sta jo čuvala babi in dedi. Je bila pa tako prijazna, da je pokazala mamici kaj zna, ko je prišla domovuser posted image user posted image .

Zdaj spi kot angelček, ampak verjetno se bo še kaj pojokcala. Skoraj vsako noč 3 krat do 7 krat zajoka, potem jo malo pobožam in nekaj časa držim roko na njej, da se umiri in potem spi naprejuser posted image  (ona se verjetno sploh ne prebudi). Tako imam vsako noč razbito...služba pa čez en dan manj kot mesec dni,user posted image bljak. Sem že poizkusila tako, da sem jo pustila, potem se mi pa razbudi, pa imam veselico tudi po eno uro.

Ali vaši pikci spijo že kako drugače kot na hrbtu??? Naša spi striktno samo na hrbtu z rokicami nad glavo, če ima trden spanec. Včeraj ponoči se je prvič prevalila na bok, potem pa še na trebušček (tega pa striktno ne mara user posted image ) tako da se je seveda predramila, ampak na srečo takoj zaspala nazaj.

Neke "stare tete" so mi razlagale, da so njihovi otroci začeli bolje spati, ko so jim dali povšterček pod glavico user posted image  A ima katera kakšne izkušnje s tem?

Čim bolj mirno noč vsem...

grem sprehodit user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
28.2.2007 21:24:06   
mojčika
Tudi mi nemirno spimo...

Do polnoči lepo, potem pa se vsede in vrže glavco na svoja kolenauser posted image , ker je to grozen položaj, se vrže na stran v kot 90 stopinj, poči z glavo v stranico, no če gre prvi pok brez joka, pa drugi definitivno ne, kot pa sem vam že povedala, jo ob 23-ih, ko grem spat, dam k sebi in ona pleza, lazi, se preobrača, a spimo spimo spimo, mogoče jo moram malo pobožat ali ji dati dudo, spi pa na boku, hrbtu, zadnja dva meseca pa celo na trebuhu, kar nikoli ni marala, zdaj pa se prav carta s tem spanjem na trebuščku... jaz se ne pritožujem, samo da sem zjutraj naspana, vse drugo me ne briga več, naše dete je tako zlato in pridno v vseh pogledih, da če bo spanje v moji postelji edina stvar, naj kar bo, po mojem ko bo stara 10 let, že ne bo hotela biti več pri meniuser posted image , če pa, pa tudi nič narobe, veliko posteljo si bomo kupili, pa bo, kakega frajerja mi menda ne bo pripeljala v mojo posteljouser posted image user posted image

Mi imamo 1cm debel povštrček, brez njega sem jo že dobila vso sključeno v zgornjem delu posteljice, če bi ga bilo več, bi bilo še bolje, vem, ker ko je imela virozo, je na večji blazini spala prav lepo, lahko pa probate, kupi eno blazino, saj jo boš tako ali tako kasneje rabila in sprobajte eno noč, če bo pomagalo, jo boste pa imeli, zakaj pa ne...

Maychika jaz tudi mislim, da kar vprašaj, saj za to so tam, to je njihovo delo...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 28.2.2007 21:26:35 >

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
28.2.2007 21:32:51   
mojčika
user posted image

Ko z atijem pleševauser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Sex
urska*

Kako ste se počutili med sexom??

super (53%)

slabo (5%)

pasalo mi je (29%)

zanosila sem (14%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!