mojčika
|
Tudi mi nemirno spimo... Do polnoči lepo, potem pa se vsede in vrže glavco na svoja kolena , ker je to grozen položaj, se vrže na stran v kot 90 stopinj, poči z glavo v stranico, no če gre prvi pok brez joka, pa drugi definitivno ne, kot pa sem vam že povedala, jo ob 23-ih, ko grem spat, dam k sebi in ona pleza, lazi, se preobrača, a spimo spimo spimo, mogoče jo moram malo pobožat ali ji dati dudo, spi pa na boku, hrbtu, zadnja dva meseca pa celo na trebuhu, kar nikoli ni marala, zdaj pa se prav carta s tem spanjem na trebuščku... jaz se ne pritožujem, samo da sem zjutraj naspana, vse drugo me ne briga več, naše dete je tako zlato in pridno v vseh pogledih, da če bo spanje v moji postelji edina stvar, naj kar bo, po mojem ko bo stara 10 let, že ne bo hotela biti več pri meni , če pa, pa tudi nič narobe, veliko posteljo si bomo kupili, pa bo, kakega frajerja mi menda ne bo pripeljala v mojo posteljo Mi imamo 1cm debel povštrček, brez njega sem jo že dobila vso sključeno v zgornjem delu posteljice, če bi ga bilo več, bi bilo še bolje, vem, ker ko je imela virozo, je na večji blazini spala prav lepo, lahko pa probate, kupi eno blazino, saj jo boš tako ali tako kasneje rabila in sprobajte eno noč, če bo pomagalo, jo boste pa imeli, zakaj pa ne... Maychika jaz tudi mislim, da kar vprašaj, saj za to so tam, to je njihovo delo...
< Sporočilo je popravil mojčika -- 28.2.2007 21:26:35 >