Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 21.2.2007 7:40:04
|
|
|
|
Angellina
|
Sem prebrala, da je hropenje znak za bronhitis . Najbrž se je infekt iz noska razširil v dihalne poti. Hropenje je znak, da je v pljučkah sluz. Tko sem prebrala na rr, tko, da greva kar k pediatru. Božček moj mali .
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 21.2.2007 8:47:33
|
|
|
|
Alisa
|
Angie naš je tud hropel, pa je zdravnica rekla, da je to zato, ker se ne more odkašljat in se mu sluz nabira iz prehoda (nosek -grlo). In ko je poslušala ni bilo v pljučkih. Mu je izvala ćkaelj in ko j e kašljal potem kar ni več hropel. No vsaj pri nas je bilo tako, tako da upam da je tud pri vama tako in da ni nič hudega. Pozdravita se!
< Sporočilo je popravil Alisa -- 21.2.2007 8:49:52 >
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 21.2.2007 10:11:21
|
|
|
|
sašaš
|
Angie, še od mene vse naj, naj! Za ponoči ti želim obilo spanca, podnevi pa čim več norčavosti, igrivosti... Alisa, hvala! Jaz pa nikoli nobenemu ne voščim za "obmesečnico"! Itak, da želim vsem samo najboljše - če pa hočem vsakemu posebej vsak mesec to napisat...uf, se mi zdi, da nas je preveč - ne bi pa rada kakšnega izpustila! A vas je še vedno toliko bolnih? Pri nas je letos že tretjič bolan - že drugič ima vneto uho. Midve z Elico se pa še vedno drživa (trkam)! Alisa, kdaj gremo kam? Aja, Angie, žurka je bila super, striptiz še posebej!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 21.2.2007 10:21:28
|
|
|
|
Alisa
|
Sašaš - Ja lohk gremo v petek kam, k mam cel dan čas. Sm upam da bo kaj vremena. Drugač pa itak zdaj obožujem gužvo! Jupiiiiiiiiiiiiii! Še slikici;
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 21.2.2007 17:35:54
|
|
|
|
Angellina
|
Jou jou! Vam moram povedat...Mark zdele malo mene oponaša in kao poje in falotu malemu je ratalo zapet ajajajaaaaaaaaaaa . prou nobl! Fant bo pevec, vam rečem! Aja dohtarca naju je nadrla, jaz sem njo nazaj, mark je prdnil, pol sva pa šla. Lažlji prehlad Šibam k smo že v opernih vodah...
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.2.2007 7:23:24
|
|
|
|
Angellina
|
Iiiiiiii čebelca hvalaaaaa ! Ne verjamem, da ga bom kaj pila . Jaz si odprem enga Ica in ga pol žulim čist cel večer, pa še prime se me po parih požirkih, tko, da take pokam, da niso za nikamor . Jaz piti sploh ne smem, ker me lahko drgač kr odpeljejo . Pa še pohotna preveč ratam . Danes moram pohvaliti svojega zlatega moža, ki jo pol noči prebedel ob Marku namesto mene, nato vstal ob petih zjutraj in pospravil celotno stanovanje, pomil po kuhinji, skuhal čaj zame, za marka in se potihem odpravil v službo ! Hvala ata in evo lupčka . Heeee Mene je včer tako v križu uščipnilo, da sem cel dan srečevala zvezde...madonca jih je blo velik miljarde in miljarde . do polnoči sem vsatal cca 50x in ko se mi je ta 45-tič zvrtelo in sem z glavo udarila ob sliko pri markovi postelci, sem ta 50-tič vstala samo do polovice, potem, pa je nadaljeval mož . Nekdo se prebuja...aha moje dete Čao chiacas (sej mi dol visi kak se prav napiše, itak veste kaj mislim!)
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.2.2007 7:42:24
|
|
|
|
Alisa
|
Jao mene tud križ matra. Sem zgleda mal v čudnem polažaju spala al pa bogsigavedi kaj mu ni prav. No z našim malčkom je zdaj vse ok . Bulica je zginla čist in izvid je pa tak, imel je neko gnojno bulico, ampak ni baje nič hudega. Tk da hvalabogu. Je pa velik 70,5cm in težek 8.300. Sem tam kar malo čudno pogledala kak je težek sm tok, pa smo potem prišli do tega, ker je bil cel teden bolan, da pač ni nič pridobil, ampak je shujšal. Zdaj ima toliko kil kot jih je imel pred enim mescom . Kako ste pa kaj ve in vaši malčki? a ste se že kaj pozdravl, upam da ste vse zdrave in vaši tudi, drugač pa se čim prej pozdravte!!!! Jančika in Kapesanta kako sta vajina otročka? Če katera hoče ji lahko pošljem recepte iz knjigice; Paparica za male papavčke, so kar fajn recepti notr za naše male požeruščke. Še men se lušta po njih - hrani. Nekaj ropota, aha mali Anže, cao
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.2.2007 7:46:30
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa Če katera hoče ji lahko pošljem recepte iz knjigice; Paparica za male papavčke, so kar fajn recepti notr za naše male požeruščke. Meni meni meniiiiiiiiiiiiiiiiii ! Full bi kej finega skuhala, k mi je zmanjkalo idej! Kdaj lahko začnemo dajat rumenjak? In kdaj agrume? Slednje še nekaj časa ne, a ne? No mark jih baje že nekaj časa je, le da jaz tega ne vem, Sem čist bdw ugotovila. Bo spet treba zaropotat!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.2.2007 7:56:20
|
|
|
|
Alisa
|
Angie ti pošljem, sm da Anžeta presmukam .
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.2.2007 8:06:51
|
|
|
|
Angellina
|
Tenkjuuu Alison! Jst mam cel kup fotk za pokazat, sam nisem mela programa za zmanjšat...upam, da mi zdele rata...evo eno za pokušno:
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.2.2007 8:23:48
|
|
|
|
Angellina
|
Evo zdej pa cela zbirka :
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.2.2007 9:57:08
|
|
|
|
Alisa
|
ja ni kaj pravi lepotec v vseh pogledih tale naš Mark . Nogice so mi prav luštkane
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.2.2007 10:51:11
|
|
|
|
sašaš
|
Dan! Markec.... Jaz sem tudi imela te recepte iz paparice (saj tu zgoraj piše, kako do njih). Ampak jih nimam več, ker se nam je rač. sesul - itak je vse šlo... Da o slikicah ne govorim! Upam, da ni še katera tako smotana - spravljate slike na cd-je ali kamorkoli (pa saj vem, da jih)!!! Saj nekaj jih bom dobila nazaj - mami ima vse shranjeno, kar sem ji po mailu pošiljala - ampak to ni to! Tako da, Alisa, prosim, pošlji še meni Paparico (čeprav mi ni preveč všeč). Kaj je za jutri? Z vremenom spet slabo kaže. Kaj praviš? Midve z Elo morava v Lilerja - lahko bi šli peš, če bo vreme. Ali pa kamorkoli - saj veš... Moj je itak spet bolan pa se morava it malo zluftat. Aja, Eli hoče zgoraj en zob ven pokukat pa jo že 2 dni matra. Včeraj je imela cel dan vročino...ni hudega.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.2.2007 11:07:44
|
|
|
|
Alisa
|
Sašaš ti pošljem to Paparico. Jaz malo kombiniram pa je, važn mi je da vsaj dovolj poje, pa da jaz skuham kot pa kaše kupljene. Ja za jutr se pa lahko zmenva tud če bo dež, bomo že kak skombinirale saj sva carice v zlaganju v avto . Če bo pa sonček pa lahko peš skočiva tja čez proti BTC, saj morva tud mal za linijo skrbet.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.2.2007 11:10:43
|
|
|
|
Alisa
|
Punce moje še to- držte pesti danes da bomo dobil stanovanje v Cerkljah. sem že cel dopoldan mal nervozna zaradi tega. Danes bodo žrebali kateri bodo dobil stanovanje. Tko da komaj čakam da se Anže zbudi da grem mal na zrak, da si mal zbistrim. Pa še sonček je!!Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii! Da bi se pa Anže zbudu pa ni ne duha ne sluha, tud migne ne, grem mal ropotat.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 22.2.2007 19:02:18
|
|
|
|
kapesanta
|
Rok ima jutri še kontrolo, vendar je bistveno boljši - malo še hrope, ker ne spravimo sluzi iz sapnika, pričakujemo da bo zdravnica rekla da smo zdravi... Včeraj in danes sva z malim šla na obisk k dedku in babici, ki sta na oddihu v Olimju - smo šli na bazen, kopat se pa še nismo smeli - je bil mali tko vesel, ko je vidu vodo, samo je bil potem zadovoljen, ko si je mal namočil nogice, preostali čas pa gledal vodo in otroke, ki so se kopali: takole pa počiva v stajici - na teli sliki je pa izrezan oči
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.2.2007 9:47:55
|
|
|
|
Angellina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa Punce moje še to- držte pesti danes da bomo dobil stanovanje v Cerkljah. sem že cel dopoldan mal nervozna zaradi tega. Danes bodo žrebali kateri bodo dobil stanovanje. Tko da komaj čakam da se Anže zbudi da grem mal na zrak, da si mal zbistrim. Pa še sonček je!!Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii! Da bi se pa Anže zbudu pa ni ne duha ne sluha, tud migne ne, grem mal ropotat. Alisa kaki so rezultati? Smo držali pesti Kapesanta samo, da ste bolje . Jančika kej si ti? Je še kr tko hudo in pestro? Bogica, res. Pa Naty, Malički, Pearl, kje ste čveke? Včer sem se spomnila na Nelly....kje si punca? Mark še vedno kašlja in smrka. Ob enih je tako jokal, da sem ga mirila debelo uro, da se je potolažil. Tudi danes je bil od pol petih pri meni v postelji, ati pa je vstal in zglancal celo kopalnico . Ko sva z markom vstala in se šla previt v kopalnico, se je vse tako šajnalo, da sem kr rikverc stopila Bodite lepo!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.2.2007 10:00:10
|
|
|
|
Alisa
|
Angie zdaj bo šele muka. V 1 tednu bodo obvestil ali si dobil ali ne? Tk da moram še en teden počakat da bom vedla če smo al nismo. Mogoče mi bo pa ratal it med Gorenjke- pol bom pa lahko škrta .
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.2.2007 10:04:00
|
|
|
|
Angellina
|
Aja Jančika...a je Joe morda kaj aktiven na tejle strani http://www.e-fotografija.com/galerija/index.php ? Jaz se bom prijavila...bi se full rada kaj naučila. Sicer nimam pravega fotoaparata , ampak s programom lahko marsikaj nardiš. Pa tam mi lahko vsaj kdo kako mnenje poda glede fotografij, ki jih naredim, v svoji okolici, pa ne poznam nobenega, ki bi ga to sploh zanimalo. Saj glede na pro fotke na tej strani, se lahko jaz zakopljem 10000000000 m pod zemljo, sam me kaj en k briga...jaz se hočem učit! Gljejte tele :http://www.e-fotografija.com/galerija/index.php?sortby=pick
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.2.2007 11:12:19
|
|
|
|
malicki
|
Evo mene! Imam še malo časa, ker moram ob 11.45 it k tašči po kosilo. Mi je prekrižala načrte, sem bila zmenjena na kavici. Tako da zdaj čakam, potem pa na sončeka z mojim škratom. Ponavadi sva ob temu času že zunaj. Včeraj je bilo tako toplo, smo prav uživali. Da se malo pohvalim. Jaz še kar držim dieto in shujšala sem že 4kg Sem že skoraj na prednosečniški teži, ampak sem si zadala cilj 55kg. Torej še 2,5kg pa bo. Samo imam občutek da tile pa zlepa ne bodo hoteli it dol z mene Ja pa tebi Angie še nisem čestitala za roj. dan. VSE NAJBOLJŠE!!! Joj kako si še ti mlada Zadnja 2 dni sem si končno vzela čas in urejala Zalin album. Sem imela slike za zadnje 4 mesece za uredit. Danes zvečer pa si bom vzela čas zase lepo se imejte, pa pridne bodte
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.2.2007 11:52:16
|
|
|
|
pearl
|
Zdaj se pa tudi me dve javiva. Pred tednom je umrl od mojeja stari ata in nas je zelo pretreslo, na njega smo bili zelo navezani. Se mi zdi, da še zdaj čutim zadnji stisk roke prejšnjo sredo. Vaša sporočila pa bom malo kasneje prebrala, slikice vaših sončkov, ki sem jih malo poškilila pa so res lepe.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.2.2007 18:00:25
|
|
|
|
Alisa
|
Pearl - moje sožalje.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.2.2007 19:41:53
|
|
|
|
Angellina
|
Tudi moje sožalje Pearl
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 23.2.2007 19:55:37
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Zdravo punce! Mi smo se v glavnem pozdravli, nam je pa danes internet štrajku, tak da nisem mogla gor, pa malo manj mam časa, ker sem se intenzivno vrgla v diplomo! Kje si Klaja ---- hit delat!!!, da bova potem skup zapili tele najine diplome! Pa še.....Tanja, mislim, da tudi, a ne? Pearl iskreno sožalje! Aliska tudi mi držimo pesti. Malicki bravo za kilogramčke! Jaz sem tudi pridna in sem že skor na teži pred Marcelom! So mi cote že kr prevelike! Še malo.... Angi, a ni fajn met takelega deca? Je včasih tak fajn na riti pristat od prijetnega presenečenja. Pa ful lepe slikce! Kaj da ne znaš!!?! Saška kaj si pa ti čarala po rač? Pa ste čist stoprocentni, da ni nikjer več? Pa naj te potolažim, da bo slikic še tolk, da čez kako leto sploh ne boš vedla, da se je tole zgodil in da jih neki manjka. Čebelica zdravo! Janči, kje pa si? . . . A sem še katero pozabla?... za tisto pa Se pišemo...sam ne vem še, al kmalu!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?