|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
21.2.2007 7:40:04   
Angellina
Sem prebrala, da je hropenje znak za bronhitis user posted image . Najbrž se je infekt iz noska razširil v dihalne poti. Hropenje je znak, da je v pljučkah sluz. Tko sem prebrala na rr, tko, da greva kar k pediatru.
Božček moj mali user posted image .

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
21.2.2007 8:47:33   
Alisa
Angie naš je tud hropel, pa je zdravnica rekla, da je to zato, ker se ne more odkašljat in se mu sluz nabira iz prehoda (nosek -grlo). In ko je poslušala  ni bilo v pljučkih. Mu je izvala ćkaelj in ko j  e kašljal potem kar ni več hropel. No vsaj pri nas je bilo tako, tako da upam da je tud pri vama tako in da ni nič hudega. Pozdravita se!

< Sporočilo je popravil Alisa -- 21.2.2007 8:49:52 >

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1677
21.2.2007 10:11:21   
sašaš
user posted image  Angie, še od mene vse naj, naj! Za ponoči ti želim obilo spanca, podnevi pa čim več norčavosti, igrivosti...user posted image user posted image user posted image

Alisa, hvala! user posted image  Jaz pa nikoli nobenemu ne voščim za "obmesečnico"! user posted image  Itak, da želim vsem samo najboljše - če pa hočem vsakemu posebej vsak mesec to napisat...uf, se mi zdi, da nas je preveč - ne bi pa rada kakšnega user posted image  izpustila!

A vas je še vedno toliko bolnih? user posted image  Pri nas je user posted image  letos že tretjič bolan - že drugič ima vneto uho. user posted image  Midve z Elico se pa še vedno drživa (trkam)! user posted image

Alisa, kdaj gremo kam? user posted image

Aja, Angie, žurka je bila super, striptiz še posebej! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
21.2.2007 10:21:28   
Alisa
Sašaš - Ja lohk gremo v petek kam, k mam cel dan čas. Sm upam da bo kaj vremena. Drugač pa itak zdaj obožujem gužvo! Jupiiiiiiiiiiiiii!

Še slikici;
user posted image

user posted image

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
21.2.2007 17:35:54   
Angellina
Jou jou!

Vam moram povedat...Mark zdele malo mene oponaša in kao poje in falotu malemu je ratalo zapet ajajajaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . prou nobl! Fant bo pevec, vam rečem!

Aja dohtarca naju je nadrla, jaz sem njo nazaj, mark je prdnil, pol sva pa šla. Lažlji prehlad user posted image

Šibam k smo že v opernih vodah...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
21.2.2007 23:25:49   
Čebelica81
SANJAJ, O ČEMER ŽELIŠ SANJATI.
POJDI, KAMOR ŽELIŠ ITI.
BODI TO, KAR ŽELIŠ BITI!
... ZATO, KER IMAŠ LE ENO ŽIVLJENJE!!

VSE NAJBOLJŠE ANGELLINA (čeprav z rahlo zamudo). A ga boš kej pila ta vikend? Sam da ne bo preveč. user posted image Sicer je pa bolš da nazdraviš s kakšnim čajem, glede na to, kok zadnje čase razsaja enih bolezni.

Tvojemu Marku pa želim, da bi se čimprej pozdravil. Bošček mali.

Pa kaj je to, da so skor vsi sončki bolni?!?!
Vsem sončkom ki so zboleli sporočam: pijte veliko tekočine in še več počivajte, da se kmalu pozdravite in da boste spet lahko nagajali mamicam in očkom. user posted image

Cmok vsem

22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari

Neposredna povezava do sporočila: 1681
22.2.2007 7:23:24   
Angellina
Iiiiiiii čebelca hvalaaaaa user posted image user posted image user posted image ! Ne verjamem, da ga bom kaj pila user posted image . Jaz si odprem enga Ica in ga pol žulim čist cel večer, pa še prime se me po parih požirkih, tko, da take pokam, da niso za nikamor user posted image . Jaz piti sploh ne smem, ker me lahko drgač kr odpeljejo user posted image user posted image user posted image . Pa še pohotna preveč ratam user posted image .

Danes moram pohvaliti svojega zlatega moža, ki jo pol noči prebedel ob Marku namesto mene, nato vstal ob petih zjutraj in pospravil celotno stanovanje, pomil po kuhinji, skuhal čaj zame, za marka in se potihem odpravil v službo  user posted image user posted image user posted image user posted image ! Hvala ata in evo lupčka user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image . Heeee user posted image
Mene je včer tako v križu uščipnilo, da sem cel dan srečevala zvezde...madonca jih je blo velik miljarde in miljarde user posted image . do polnoči sem vsatal cca 50x in ko se mi je ta 45-tič zvrtelo in sem z glavo udarila ob sliko pri markovi postelci, sem ta 50-tič vstala samo do polovice, potem, pa je nadaljeval mož user posted image user posted image .

Nekdo se prebuja...aha moje dete user posted image

Čao chiacas (sej mi dol visi kak se prav napiše, itak veste kaj mislim!)

(odgovor članu Čebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
22.2.2007 7:42:24   
Alisa
user posted image
Jao mene tud križ matra. Sem zgleda mal v čudnem polažaju spala al pa bogsigavedi kaj mu ni prav.
No z našim malčkom je zdaj vse okuser posted image . Bulica je zginla čist in izvid je pa tak, imel  je neko gnojno bulico, ampak ni baje nič hudega. Tk da hvalabogu.
Je pa velik 70,5cm in težek 8.300. Sem tam kar malo čudno pogledala kak je težek sm tok, pa smo potem prišli do tega, ker je bil cel teden bolan, da pač ni nič pridobil, ampak je shujšal. Zdaj ima toliko kil kot jih je imel pred enim mescomuser posted image .

Kako ste pa kaj ve in vaši malčki? a ste se že kaj pozdravl, upam da ste vse zdrave in vaši tudi, drugač pa se čim prej pozdravte!!!!
Jančika in Kapesanta kako sta vajina otročka?

Če katera hoče ji lahko pošljem recepte iz knjigice; Paparica za male papavčke, so kar fajn recepti notr za naše male požeruščke. user posted image
Še men se lušta po njih - hrani.

Nekaj ropota, aha mali Anže,
cao

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1683
22.2.2007 7:46:30   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

Če katera hoče ji lahko pošljem recepte iz knjigice; Paparica za male papavčke, so kar fajn recepti notr za naše male požeruščke. user posted image

Meni meni meniiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image !

Full bi kej finega skuhala, k mi je zmanjkalo idej!

Kdaj lahko začnemo dajat rumenjak? In kdaj agrume? Slednje še nekaj časa ne, a ne? No mark jih baje že nekaj časa je, le da jaz tega ne vem, Sem čist bdw ugotovila. Bo spet treba zaropotat!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
22.2.2007 7:56:20   
Alisa
Angie ti pošljem, sm da Anžeta presmukamuser posted image .

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1685
22.2.2007 8:06:51   
Angellina
Tenkjuuu Alison!

Jst mam cel kup fotk za pokazat, sam nisem mela programa za zmanjšat...upam, da mi zdele rata...evo eno za pokušno:

user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
22.2.2007 8:23:48   
Angellina
Evo zdej pa cela zbirka user posted image :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image  
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1687
22.2.2007 9:57:08   
Alisa
ja ni kaj pravi lepotec v vseh pogledih tale naš Markuser posted image . Nogice so mi prav luštkaneuser posted image

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1688
22.2.2007 10:51:11   
sašaš
Dan!

Markec....user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi imela te recepte iz paparice (saj tu zgoraj piše, kako do njih). Ampak jih nimam več, ker se nam je rač. sesul - itak je vse šlo...user posted image  Da o slikicah ne govorim! user posted image user posted image user posted image  Upam, da ni še katera tako smotana - spravljate slike na cd-je ali kamorkoli (pa saj vem, da jih)!!! Saj nekaj jih bom dobila nazaj - mami ima vse shranjeno, kar sem ji po mailu pošiljala - ampak to ni to! user posted image

Tako da, Alisa, prosim, pošlji še meni Paparico (čeprav mi ni preveč všeč). Kaj je za jutri? Z vremenom spet slabo kaže. user posted image  Kaj praviš? Midve z Elo morava v Lilerja - lahko bi šli peš, če bo vreme. Ali pa kamorkoli - saj veš... Moj je itak spet bolan user posted image  pa se morava it malo zluftat.

Aja, Eli hoče zgoraj en zob ven pokukat pa jo že 2 dni matra. Včeraj je imela cel dan vročino...ni hudega. user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
22.2.2007 11:07:44   
Alisa
Sašaš ti pošljem to Paparico. Jaz malo kombiniram pa je, važn mi je da vsaj dovolj poje, pa da jaz skuham kot pa kaše kupljene.
Ja za jutr se pa lahko zmenva tud če bo dež, bomo že kak skombinirale saj sva carice v zlaganju v avtouser posted image .
Če bo pa sonček pa lahko peš skočiva tja čez proti BTC, saj morva tud mal za linijo skrbet.

To je čudež življenja.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
22.2.2007 11:10:43   
Alisa
Punce moje še to- držte pesti danes da bomo dobil stanovanje v Cerkljah. sem že cel dopoldan mal nervozna zaradi tega. Danes bodo žrebali kateri bodo dobil stanovanje.
Tko da komaj čakam da se Anže zbudi da grem mal na zrak, da si mal zbistrim. Pa še sonček je!!Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Da bi se pa Anže zbudu pa ni ne duha ne sluha, tud migne ne, grem mal ropotat.

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
22.2.2007 19:02:18   
kapesanta
Rok ima jutri še kontrolo, vendar je bistveno boljši - malo še hrope, ker ne spravimo sluzi iz sapnika, pričakujemo da bo zdravnica rekla da smo zdravi...
Včeraj in danes sva z malim šla na obisk k dedku in babici, ki sta na oddihu v Olimju - smo šli na bazen, kopat se pa še nismo smeli user posted image  - je bil mali tko vesel, ko je vidu vodo, samo je bil potem zadovoljen, ko si je mal namočil nogice, preostali čas pa gledal vodo in otroke, ki so se kopali:
user posted image

takole pa počiva v stajici - na teli sliki je pa izrezan oči user posted image
user posted image

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
23.2.2007 9:47:55   
Angellina
IZVIRNO SPOROČILO: Alisa

Punce moje še to- držte pesti danes da bomo dobil stanovanje v Cerkljah. sem že cel dopoldan mal nervozna zaradi tega. Danes bodo žrebali kateri bodo dobil stanovanje.
Tko da komaj čakam da se Anže zbudi da grem mal na zrak, da si mal zbistrim. Pa še sonček je!!Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Da bi se pa Anže zbudu pa ni ne duha ne sluha, tud migne ne, grem mal ropotat.

Alisa kaki so rezultati? Smo držali pesti user posted image

Kapesanta samo, da ste bolje user posted image .

Jančika kej si ti? Je še kr tko hudo in pestro? Bogica, res. Pa Naty, Malički, Pearl, kje ste čveke?
Včer sem se spomnila na Nelly....kje si punca?

Mark še vedno kašlja in smrka. Ob enih je tako jokal, da sem ga mirila debelo uro, da se je potolažil. Tudi danes je bil od pol petih pri meni v postelji, ati pa je vstal in zglancal celo kopalnico user posted image . Ko sva z markom vstala in se šla previt v kopalnico, se je vse tako šajnalo, da sem kr rikverc stopila user posted image

Bodite lepo!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
23.2.2007 10:00:10   
Alisa
Angie zdaj bo šele muka. V 1 tednu bodo obvestil ali si dobil ali ne? Tk da moram še en teden počakat da bom vedla če smo al nismo.
Mogoče mi bo pa ratal it med Gorenjke- pol bom pa lahko škrtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1694
23.2.2007 10:04:00   
Angellina
Aja Jančika...a je Joe morda kaj aktiven na tejle strani http://www.e-fotografija.com/galerija/index.php  ?

Jaz se bom prijavila...bi se full rada kaj naučila. Sicer nimam pravega fotoaparata user posted image user posted image user posted image , ampak s programom lahko marsikaj nardiš. Pa tam mi lahko vsaj kdo kako mnenje poda glede fotografij, ki jih naredim, v svoji okolici, pa ne poznam nobenega, ki bi ga to sploh zanimalo. Saj glede na pro fotke na tej strani, se lahko jaz zakopljem 10000000000 m pod zemljo, sam me kaj en k briga...jaz se hočem učit!

Gljejte tele :http://www.e-fotografija.com/galerija/index.php?sortby=pick

Neposredna povezava do sporočila: 1695
23.2.2007 11:12:19   
malicki
Evo mene! Imam še malo časa, ker moram ob 11.45 it k tašči po kosilo. Mi je prekrižala načrte, sem bila zmenjena na kavici. Tako da zdaj čakam, potem pa na sončeka z mojim škratom. Ponavadi sva ob temu času že zunaj. Včeraj je bilo tako toplo, smo prav uživali.

Da se malo pohvalim. Jaz še kar držim dieto in shujšala sem že 4kg user posted image  Sem že skoraj na prednosečniški teži, ampak sem si zadala cilj 55kg. Torej še 2,5kg pa bo. Samo imam občutek da tile pa zlepa ne bodo hoteli it dol z mene user posted image

Ja pa tebi Angie še nisem čestitala za roj. dan. VSE NAJBOLJŠE!!! Joj kako si še ti mlada user posted image

Zadnja 2 dni sem si končno vzela čas in urejala Zalin album. Sem imela slike za zadnje 4 mesece za uredit. Danes zvečer pa si bom vzela čas zase user posted image

lepo se imejte, pa pridne bodte

Neposredna povezava do sporočila: 1696
23.2.2007 11:52:16   
pearl
Zdaj se pa tudi me dve javiva. Pred tednom je umrl od mojeja stari ata user posted image user posted image in nas je zelo pretreslo, na njega smo bili zelo navezani. Se mi zdi, da še zdaj čutim zadnji stisk roke user posted image user posted image user posted image user posted image  prejšnjo sredo.

Vaša sporočila pa bom malo kasneje prebrala, slikice vaših sončkov, ki sem jih malo poškilila pa so res lepe.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
23.2.2007 18:00:25   
Alisa
Pearl - moje sožalje.

To je čudež življenja.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
23.2.2007 19:41:53   
Angellina
Tudi moje sožalje Pearl   user posted image  

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
23.2.2007 19:55:37   
Naty*Taja
Zdravo punce! Mi smo se v glavnem pozdravli, nam je pa danes internet štrajku, tak da nisem mogla gor, pa malo manj mam časa, ker sem se intenzivno vrgla v diplomo! Kje si Klaja ---- hit delat!!!, da bova potem skup zapili tele najine diplome! Pa še.....Tanja, mislim, da tudi, a ne?
Pearl iskreno sožalje!
Aliska tudi mi držimo pesti.
Malicki bravo za kilogramčke! Jaz sem tudi pridna in sem že skor na teži pred Marcelom! So mi cote že kr prevelike! user posted image Še malo....
Angi, a ni fajn met takelega deca? Je včasih tak fajn na riti pristat od prijetnega presenečenja. user posted image  Pa ful lepe slikce! Kaj da ne znaš!!?!
Saška kaj si pa ti čarala po rač? Pa ste čist stoprocentni, da ni nikjer več? Pa naj te potolažim, da bo slikic še tolk, da čez kako leto sploh ne boš vedla, da se je tole zgodil in da jih neki manjka. user posted image
Čebelica zdravo!
Janči, kje pa si?
.
.
.
A sem še katero pozabla?... za tisto pa user posted image user posted image
Se pišemo...sam ne vem še, al kmalu!

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?