Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 9:04:20
|
|
|
|
Angellina
|
Evo...se sicer bolj slabo vidi, toda v rokah drži: ACTIVE MUM ENERGY DRINK
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 9:52:21
|
|
|
|
Alisa
|
Angie ti se pa res faca!! Sem se kljub temu da kašljam kot star konj morala smejat tvoji zanimivi reklamci. Sm predstavljaj si ha ha ha - acih, (kašelj) in spet ha ha ha, acih, (kašelj). Kot en super gnil orkester. Grem si kavo skuhat. Sašaš a si za v Btc danes- moram jit nekaj zamenjat, k ni uredu? Pa saj se rada gužvaš a ne? Pejt no
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 10:29:32
|
|
|
|
klaja
|
Malicki - Zala je pa že prava velika punca1 Angie - dobra slikica! Si spraševala za pripravo bučk, jaz ji ponavadi bučke skuham, dodam malo olivnega olja, malo začimb in žličko kisle smetane, zraven pa naredim pire.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 12:04:24
|
|
|
|
Alisa
|
Lep sončen pozdravček! No zdaj čakam da se moj zbudi iz svojega , potem pa skočiva ven na sončka, tja do Btc bo glih en lep sprehodek, pa še opravka mava tam, tak da šibava kar tja. danes imava čas kajti petek je tuki in moj dragi hodi ob petkih pozn, tk da mi ni treba kosila kuhat. Zase bom pa kr neki na hitr pa mal čaja in to bo to! Moram povedat da sem prej morala Anžeta prav posnet s kamero zraven sem se pa prav nasmejala. Čez celo sobo je šel rikverc potem pa se na koncu sobe ko je prišel do konca in spet nazaj, par obratov in do konca sobe spet. Pa kok cotkano je to. Je pa mulo malo začelo sm v eno stran se obračat in iz trebuha nazaj se kar noče več sam obrnt. Je lenoba mala. Fajn bodite, Julija je pa res prava kraljična. Prav ponosno sedi v gugalnici . Mark je pa itak cukerček, čeprav rad mamici nagaja-ponoč. Zala je pa tud 1A. Jančika tvoje slikice tud še nisem pohvala, res enkratne slike!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 13:21:38
|
|
|
|
kapesanta
|
na evo, tolk težite tle s temi bacili, da smo še mi neki fasal... punce kaj imate za izkašljevanje? jaz ga res nebi vozila k zdravniku, nima nič vročine, samo kašlja in kiha - po mojem čist navaden prehlad. Ga mažem z materino dušico in čistim noska. Če ne bo do jutri nič boljše, bomo šli k dežurni, sam bi se raj izognila, da ne bomo kaj bolj resnega fasal.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 16:16:49
|
|
|
|
Alisa
|
Kapesanta men je zdravnica ko sem klicala da je mali prehlajen, da kiha, smrka in kašlja. Pa mi je svetovala da naj ga doma v kopalnico zaprem in tam ostaneva cca10 min, s tem da tam narediš malo sopare. Jaz sem odprla pipe z vročo vodo in pustila da se zarosijo ogledala. Zdaj Anže za enkrat ne kašlja več tako grdo kot je. Je rekla da ga raj ne vozim v ZD če nima vročine, ker je poln otrok z raznimi virozami.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 16:17:58
|
|
|
|
Alisa
|
Aja kod ga mažeš z materino dušico. Pomaga tudi če bu daš na prsa neko toplo stvar; npr; pleničko če nimaš termoforja.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 16:22:42
|
|
|
|
plenicka
|
Jaz Žigca vsak večer s kremo materine dušice namažem po prsih, za koleni in po podplatih. Jaz ne vem, če mu to pomaga, ampak nekako verjamem, da je to to, ker ga mažem že dolgo.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 17:08:52
|
|
|
|
sašaš
|
Joooooj Alisa, a ne bi ti raje po tel. kaj takega vprašala - kaj si tolk šparovna!? Veš, da bi šla v BTC, ampak dop. me ni bilo na RR in nisem vedela, da vidva šibata tja. Sva se po Vrhniki potepali pa kofetkali. Slikice so od vseh itak superske! In da vam zdaj povem, kaj je nam uspelo - slikic od Ele ni in ni nikjer na rač. Oz. nekaj jih je, velika večina je pa kar "izginila"! Jaz nisem nič brkljala, ne vem, kaj je moj čaral!? Zvečer je prerešetal cel rač. pa jih kar ni.... In kaj naj zdaj!? Angie, taka zajklica sem bila jaz par let nazaj (enaka ušesa, mašnica in rep). Da ne govorim o tem, da sem naslednje leto mojega v to naštimala - v pajkice sem ga spravila pa mu namontirala tisti ogromen rep na rit, namazala sem ga pa ušesa in mašna! Pa kaj bodo vaši kaj za maškare? Kapesanta, kaj boš pa ti Roku spodaj oblekla? Alisa, a greste kam na pustovanje ali na kak karneval? Greva z Elo še malo ven zdaj! Pa pozdravite se, kdor se še ni, zdaj je pa res že čas!!! Dijo!
< Sporočilo je popravil sašaš -- 16.2.2007 17:09:59 >
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 17:38:54
|
|
|
|
Alisa
|
Sašaš vidiš sem zaj..., na telefonu pa šparam a? Sem mislila da boš kaj gor čekirala. Ja jutr če bo lepo vreme bi šli radi na Ptuj al pa v Cerknco , no poleg vremena je pa tud odvisno od zdravja mene in mojega sinčka. Kam boste pa vi šli? Grem zdaj mal počit, dokler Anže še spi.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 17:46:02
|
|
|
|
Alisa
|
Sašaš a mogoče ti kaj veš kdaj se začne kaj ta pustni program v Cerknici? Na internetu nič ne najdem, sm za ptuj je full napisan, sm mi ura ne odgovarja ob 17h se začne .
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 17:49:49
|
|
|
|
Alisa
|
ej, kaj pa če bi se kar v Ljubljan nastanil za pusta hrusta. Sašaš evo program za jutr; Pustni karneval 17.02.2007 | 11.00-16.00 Krekov trg, Stritarjeva ulica, Prešernov trg, Wolfova ulica, Park Zvezda Tradicionalni pustni karneval bo obsegal veliko pustno povorko po ljubljanskih ulicah in zabavni program za otroke in odrasle v parku Zvezda. V sprevodu sodelujejo skupine značilnih tradicionalnih mask ter tematskih mask iz Slovenije in tujine. Potem ko bo sprevod po postanku na Prešernovem trgu, kjer se bodo predstavljale skupine mask, prispel na svoj cilj v parku Zvezda, se bodo v karnevalski zabavi njegovi udeleženci z maskami pomešali med množico. V parku Zvezda se bo vsakdo lahko maskiral v Pustni delavnici. Za glasbo bo poskrbela Mala mestna godba.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 19:31:22
|
|
|
|
sašaš
|
Alisonka v Cerknici je karneval v nedeljo - točno ob 12.32 uri! Jutri pa gremo mi (itak) na Ig na karneval. Saj bi šla z veseljem v Lj. - pa saj veš, zakaj na Ig!? Pa gledam lahko z (bivšega) dvorišča, ker je točno v centru. Zakaj pa ne pridete malo nore Ižance pogledat - saj jih kar nekaj poznaš!? V nedeljo pa bi šla jaz najraje na Vir. Ampak ne vem, če bo moj za stvar...
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 19:42:55
|
|
|
|
Alisa
|
Ok, pa pejt na Ig. Saj vem Kurentov te je strah.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 20:03:21
|
|
|
|
Naty*Taja
|
O Saška , kaj pa imaš ti na Igu? Jaz imam tam ene sorodnike - Krebs se pišejo, a jih poznaš? Majo tudi eno malo štruco zdej en mesec mlajšo kot naši! No, sem se ravno spomnila, ko sem vas brala. Drugače sem pa pri nas zdaj še jaz na antibiotikih tak da v četvero na osem ur jemo posladke! No pa sej oni so že nekak ven iz tahujšga, tak da zdej sam še morjo škatlce in flaške z zdravili do kraja spraznt, pa bo. (ups, mi je kr na lublansk potegnal, ko vas tolk berem ) Mi imamo pa drugi zobek in verjetno je bilo res to vzrok za dve neprespani noči! Dej si že prid enkrat gor, mat neumna, da če ne spim, raste zob in konec! (si misli naša mala) Mi pa ne bomo raznašali virusov in bacilov okrog jutri, bomo šli v torek kam pogledat, če bomo že boljš. Sicer pa ne vem, kaj naj mali oblečem, bi ji mogli še kej kupit, tavečji pa ni ziher, da bo hotu oblečt? Tak da po moje bomo na pustovanje še kako leto počakali, da bosta oba zainteresirana. Ja, ja, sej sem jaz tudi lani Marcela oblekla in vlekla v špar, pa v tuš.... sam zdej ko pa že ve za sebe, pa ga ne more mami kr neki po svoje lišpat in okrog razkazvat! Ve pa le užijte, mogoče boste drugo leto na istem kot jaz ! Še posebej Tanja! Grem zdej se malo uležt, preden se mala zbudi 1.......
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 21:00:06
|
|
|
|
sašaš
|
Naty, jaz sem celih 25 let živela na Igu - čistokrvna Ižanka (skoraj vso žlahto imam na Igu )! Krebs...mi ni znano - a so prav na Igu? Ampak Alisa se pa Ižancev boji, zgleda... Saj na Ig pride cel avtobus kurentov, če bi jih tako rada!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 22:37:20
|
|
|
|
kapesanta
|
Saška, jaz mam tud kolegico iz Iga - no ne čist z Iga, doma je bila zraven doma - bila je celo moja poročna priča. No zdaj živi malo stran pri fantu. Glede na to, da Ig ni glih velik, se verjetno poznate. Mi imamo pa bronhitis in soor - smo dobili inhalator, kapilice za nos, pa eno mazilo za glivice. V ponedeljek pa na kontrolo. Sej sploh ne vem - a je to nalezljivo? A gremo lahko jutri pustovat? Zdravnica je rekla da če ne bo vročine, gremo lahko ven na zrak... Moram mal zadevo preučit. Mimogrede smo se še zvagali in zmerili - v bodyju in žabicah ima 8.320g in 71,5cm.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 23:30:06
|
|
|
|
Čebelica81
|
Živjo punce. Jaz se vam šele zdaj pridružjem, ker prej na žalost nism mogla. Internet nam je skoz neki nagajal in zato sem na žalost v precejšnjem zaostanku kar se tiče vaših pogovorov. Nekaj sem sicer že prebrala, pa bom probala vse "not prnest". Morm rečt, da ste vse prou fejst, vaši navihančki pa še posebej. Upam, da se boste še kdaj dobile na kakšnem klepetu in takrat bi se vam z veseljem pridružila. Mi mamo princesko Saro, ki se je rodila 22.7.2006. Porod je bil zame dogodek, ki si ga ženska lahko samo želi. Potekal je brez problemov in hitro (v dveh urah je blo vsega konec). Je ful pridna punčka in že od rojstva spi celo noč. Joka se zelo, zelo malo. Do zdaj sva se samo dojili, tri tedne nazaj pa smo (poleg dojenja) začeli tudi s sadjem in zelenjavo (dopoldne sadje, popoldne zelenjavo). Rezultat: sadje mljask, zelenjava bljek. Še vedno imamo več ušes kot zobkov (se pravi še nobenga zobka), kljub temu pa smo bili že pri zobozdravniku. Tud sedet znamo že nekaj minut, ampak se še precej guncamo in lovimo ravnotežje. Ja, pa tud na plavalni tečaj že hodmo (DIF ob ponedeljkih ob 11. uri dopoldne). A še katera hodi na plavanje v to skupino? Sam v vodi se mamo tok luštn, da skor zaspimo. Bog ne dej, da bi mogoče kej z rokami in nogami migali, kot to počnemo doma v banji. A bojo vaši malčki kej za maškare? Sara bo maškara, kakšna, boste pa vidle, k baje se to ne sme povedat. No skratka... upam, da me sprejmete v vašo družbo, čeprav sem se vam pridružila s precejšnjo zamudo. Bolje pozno kot nikoli. A ne? Bom tud kakšne slikce poslala, sam morm najprej mal pogledat kako se album nardi. No, lepo se imejte pa upam, da se boste najedle krofov. Lp Maja 22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 16.2.2007 23:40:59
|
|
|
|
Čebelica81
|
Kapesanta - držim pesti za tvojega Roka, da se čimprej pozdravi. A je že mel kdaj bronhitis? A je bil najprej prehlajen? 22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 17.2.2007 10:16:09
|
|
|
|
plenicka
|
Kapesanta, sele zdajle sem prebrala, da je Rok res bolan...mislim, da bronhitis ni kar tako, ampak zdravnica pa tud menda ze ve...midva z Žigcem greva na pustovanje, bom kaksne slikce poslala...naj se Rok čimprej pozdravi.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 17.2.2007 10:17:22
|
|
|
|
plenicka
|
In Čebelica 81, dobrodošla!!!Kar javljaj se večkrat..
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 17.2.2007 10:33:14
|
|
|
|
Angellina
|
Ooo Kapesanta . Božček Rokec mali! Upam, da mu bo čim prej bolje. Držimo pesti! Alisa Saša skor sem kozarec pogoltnila, tok sem se začela krohotat, ko sem si predstavljala tvojega v pajkicah in s tistim gigant repom na riti . Crkneš! Hahahahahahahaha Naty čestitke za zobek no.2! Mi bomo najbrž dobili kar 4 na enkrat...glede na stopnjo tečkanja Drgač pa Mark takooo zelooo pridno je, da sem tko ponosna nanj, da bi se kr razpočla, če bi se dalo. Včer je zmazal bučke po Klajinem receptu, tako hitro...brez besed. Pa za cel krožnik. Sem skuhala še tok, da bi še jaz zraven jedla, pa ni nič ostalo . Dans bo jedel stročji fižol s kislo smetano...sem dala več kuhat in upajmo, da bo še zame kaj Glejte kok je včeraj borovničk pojedel! Tisti prazni kozarček od skute je bil poln borovnic, zmešala sem jih z skuto (celo) in je vse zmazal!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 17.2.2007 15:03:58
|
|
|
|
Alisa
|
Čebelica Maja dobrodošla! Seveda da te sprejmemo medse . Angie kje si dobla borovnice? A si kupla one kao ameriške? Se mi jih je kar zaluštal, ker Markec tak fajn zgleda, se vidi da se je mastil. Kapesanta upam da bo Rok kmalu zdrav. Mi smo tud še kar bolani, sploh ni nobenga haska, tud pr men ne pa sem že goro tablet požrla, pa cele pake robcov porabla .
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 17.2.2007 15:22:34
|
|
|
|
kapesanta
|
Oj Čebelica, dobrodošla, me smo vesele vsake čveke... In tako letos mi nismo maškare.... Rok še kašlja in kiha, vsake toliko časa se mu iz nosa valijo ogromne količine sluzi... Jaz ga zdaj čistim s cevko, ker s pumpco skoraj nisem nič ven spravila, dretja je bilo pa kot bi se klali. Zdaj s cevko je malo bolje - ven še vedno ne spravim prav veliko, je pa fant mirnejši. Pa občutek imam da mu zdražim nosek ker kmalu po čiščenju kihne in ven izpihne veliko sluzi, tako da malo po ovinkih dosežemo namen. Drugače pa diha skozi nos - tako da ne vem od kje vsa tista sluz. Ena je spraševala - prvič imamo bronhitis - pa živim izven mesta, je pa res, da grem skoraj vsak dan na sprehod v mesto, ker je tukaj živ dolgcajt... Pa tudi ne kadimo, mogoče je malo več prahu no
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 18.2.2007 2:08:55
|
|
|
|
kapesanta
|
Na RR dostikrat omenjen Calpol za zbijanje vročine, meni pa je v lekarni dala svečke Paracetamol (Lekarna Ljubljana). Ali ima že katera izkušnje z obema in lahko pove kaj več? Kolikor vidim na netu, je Calpol v bistvu paracetamol z okusom.... A je fora le v tem, da je sirup in ne svečke in ga je zato lažje dajat mulčkom?
< Sporočilo je popravil kapesanta -- 18.2.2007 2:11:22 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?