|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
16.2.2007 9:04:20   
Angellina
user posted image

Evo...se sicer bolj slabo vidi, toda v rokah drži: ACTIVE MUM ENERGY DRINK user posted image

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
16.2.2007 9:52:21   
Alisa
Angie ti se pa res faca!! Sem se kljub temu da kašljam kot star konj morala smejat tvoji zanimivi reklamci. user posted image
Sm predstavljaj si ha ha ha - acih, (kašelj) in spet ha ha ha, acih, (kašelj). Kot en super gnil orkester.
Grem si kavo skuhat.

Sašaš a si za v Btc danes- moram jit nekaj zamenjat, k ni uredu? Pa saj se rada gužvaš a ne?
Pejt nouser posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
16.2.2007 10:29:32   
klaja
Malicki - Zala je pa že prava velika punca1

Angie - dobra slikica!

Si spraševala za pripravo bučk, jaz ji ponavadi bučke skuham, dodam malo olivnega olja, malo začimb in žličko kisle smetane, zraven pa naredim pire.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
16.2.2007 12:04:24   
Alisa
Lep sončen pozdravček!
No zdaj čakam da se moj user posted image  zbudi iz svojega user posted image , potem pa skočiva ven na sončka, tja do Btc bo glih en lep sprehodek, pa še opravka mava tam, tak da šibava kar tja. danes imava čas kajti petek je tuki in moj dragi hodi ob petkih pozn, tk da mi ni treba kosila kuhat.
Zase bom pa kr neki na hitr pa mal čaja in to bo to!
Moram povedat da sem prej morala Anžeta prav posnet s kamero zraven sem se pa prav nasmejala.
Čez celo sobo je šel rikverc potem pa se na koncu sobe ko je prišel do konca user posted image   in spet nazaj, par obratov in do konca sobe spet. Pa kok cotkano je to. Je pa mulo malo začelo sm v eno stran se obračat in iz trebuha nazaj se kar noče več sam obrnt. Je lenoba mala.
Fajn bodite,

Julija je pa res prava kraljična. Prav ponosno sedi v gugalniciuser posted image .
Mark je pa itak cukerček, čeprav rad mamici nagaja-ponoč.
Zala je pa tud 1A.
Jančika tvoje slikice tud še nisem pohvala, res enkratne slike!user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
16.2.2007 13:21:38   
kapesanta
na evo, tolk težite tle s temi bacili, da smo še mi neki fasal...
punce kaj imate za izkašljevanje? jaz ga res nebi vozila k zdravniku, nima nič vročine, samo kašlja in kiha - po mojem čist navaden prehlad. Ga mažem z materino dušico in čistim noska. Če ne bo do jutri nič boljše, bomo šli k dežurni, sam bi se raj izognila, da ne bomo kaj bolj resnega fasal.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
16.2.2007 16:16:49   
Alisa
Kapesanta men je zdravnica ko sem klicala da je mali prehlajen, da kiha, smrka in kašlja. Pa mi je svetovala da naj ga doma v kopalnico zaprem in tam ostaneva cca10 min, s tem da tam narediš malo sopare. Jaz sem odprla pipe z vročo vodo in pustila da se zarosijo ogledala. Zdaj Anže za enkrat ne kašlja več tako grdo kot je.
Je rekla da ga raj ne vozim v ZD če nima vročine, ker je poln otrok z raznimi virozami.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
16.2.2007 16:17:58   
Alisa
Aja kod ga mažeš z materino dušico. Pomaga tudi če bu daš na prsa neko toplo stvar; npr; pleničko če nimaš termoforja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
16.2.2007 16:22:42   
plenicka
Jaz Žigca vsak večer s kremo materine dušice namažem po prsih, za koleni in po podplatih. Jaz ne vem, če mu to pomaga, ampak nekako verjamem, da je to to, ker ga mažem že dolgo.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
16.2.2007 17:08:52   
sašaš
Joooooj Alisa, a ne bi ti raje po tel. kaj takega vprašala - kaj si tolk šparovna!? user posted image  Veš, da bi šla v BTC, ampak dop. me ni bilo na RR in nisem vedela, da vidva šibata tja. user posted image  Sva se po Vrhniki potepali pa kofetkali. user posted image

Slikice so od vseh itak superske! user posted image  In da vam zdaj povem, kaj je nam uspelo user posted image  - slikic od Ele ni in ni nikjer na rač. user posted image  Oz. nekaj jih je, velika večina je pa kar "izginila"! user posted image user posted image user posted image  Jaz nisem nič brkljala, ne vem, kaj je moj čaral!? Zvečer je prerešetal cel rač. pa jih kar ni....user posted image user posted image user posted image  In kaj naj zdaj!? user posted image  

Angie, taka zajklica sem bila jaz par let nazaj (enaka ušesa, mašnica in rep). user posted image  Da ne govorim o tem, da sem naslednje leto mojega v to naštimala user posted image user posted image user posted image  - v pajkice sem ga spravila pa mu namontirala tisti ogromen rep na rit, namazala sem ga pa ušesa in mašna! user posted image  user posted image

Pa kaj bodo vaši user posted image  kaj za maškare? Kapesanta, kaj boš pa ti Roku spodaj oblekla?

Alisa, a greste kam na pustovanje ali na kak karneval? user posted image

Greva z Elo še malo ven zdaj! Pa pozdravite se, kdor se še ni, zdaj je pa res že čas!!! user posted image user posted image user posted image

Dijo! user posted image

< Sporočilo je popravil sašaš -- 16.2.2007 17:09:59 >

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
16.2.2007 17:38:54   
Alisa
Sašaš vidiš sem zaj..., na telefonu pa šparam a? Sem mislila da boš kaj gor čekirala. Ja jutr če bo lepo vreme bi šli radi na Ptuj al pa v Cerknco , no poleg vremena je pa tud odvisno od zdravja mene in mojega sinčka. Kam boste pa vi šli?

Grem zdaj mal počit, dokler Anže še spi.

To je čudež življenja.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
16.2.2007 17:46:02   
Alisa
Sašaš a mogoče ti kaj veš kdaj se začne kaj ta pustni program v Cerknici? Na internetu nič ne najdem, sm za ptujuser posted image  je full napisan, sm mi ura ne odgovarja ob 17h se začneuser posted image .

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1636
16.2.2007 17:49:49   
Alisa
ej, kaj pa če bi se kar v Ljubljan nastanil za pusta hrusta.
Sašaš evo program za jutr;
Pustni karneval
17.02.2007 | 11.00-16.00
Krekov trg, Stritarjeva ulica, Prešernov trg, Wolfova ulica, Park Zvezda

Tradicionalni pustni karneval bo obsegal veliko pustno povorko po ljubljanskih ulicah in zabavni program za otroke in odrasle v parku Zvezda.

V sprevodu sodelujejo skupine značilnih tradicionalnih mask ter tematskih mask iz Slovenije in tujine. Potem ko bo sprevod po postanku na Prešernovem trgu, kjer se bodo predstavljale skupine mask, prispel na svoj cilj v parku Zvezda, se bodo v karnevalski zabavi njegovi udeleženci z maskami pomešali med množico. V parku Zvezda se bo vsakdo lahko maskiral v Pustni delavnici. Za glasbo bo poskrbela Mala mestna godba.

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1637
16.2.2007 19:31:22   
sašaš
Alisonka v Cerknici je karneval v nedeljo - točno ob 12.32 uri! Jutri pa gremo mi (itak) na Ig na karneval. Saj bi šla z veseljem v Lj. - pa saj veš, zakaj na Ig!? user posted image  Pa gledam lahko z (bivšega) dvorišča, ker je točno v centru. Zakaj pa ne pridete malo nore Ižance pogledat - saj jih kar nekaj poznaš!? user posted image

V nedeljo pa bi šla jaz najraje na Vir. Ampak ne vem, če bo moj za stvar... user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
16.2.2007 19:42:55   
Alisa
Ok, pa pejt na Ig. user posted image  Saj vem Kurentov te je strah.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
16.2.2007 20:03:21   
Naty*Taja
O Saška , kaj pa imaš ti  na Igu? Jaz imam tam ene sorodnike - Krebs se pišejo, a jih poznaš?  Majo tudi eno malo štruco zdej en mesec mlajšo kot naši!  No, sem se ravno spomnila, ko sem vas brala.
Drugače sem pa pri nas zdaj še jaz na antibiotikih tak da v četvero na osem ur jemo posladke! user posted image  No pa sej oni so  že nekak ven iz tahujšga, tak da zdej sam še morjo škatlce in flaške z zdravili do kraja spraznt, pa bo. (ups, mi je kr na lublansk potegnal, ko vas tolk berem user posted image )
Mi imamo pa drugi zobek in verjetno je bilo res to vzrok za dve neprespani noči! Dej si že prid enkrat gor, mat neumna, da če ne spim, raste zob in konec! user posted image  (si misli naša mala)
Mi pa ne bomo raznašali virusov in bacilov okrog jutri, bomo šli v torek kam pogledat, če bomo že boljš. Sicer pa ne vem, kaj naj mali oblečem, bi ji mogli še kej kupit, tavečji pa ni ziher, da bo hotu oblečt? user posted image  Tak da po moje bomo na pustovanje še kako leto počakali, da bosta oba zainteresirana. Ja, ja, sej sem jaz tudi lani Marcela oblekla in vlekla v špar, pa v tuš.... sam zdej ko pa že ve za sebe, pa ga ne more mami kr neki po svoje lišpat in okrog razkazvat! user posted image
Ve pa le užijte, mogoče boste drugo leto na istem kot jaz !user posted image  Še posebej Tanja!
Grem zdej se malo uležt, preden se mala zbudi 1.......

MONTIGNAC

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
16.2.2007 21:00:06   
sašaš
Naty, jaz sem celih 25 let živela na Igu - čistokrvna Ižanka (skoraj vso žlahto imam na Iguuser posted image )! Krebs...mi ni znano - a so prav na Igu? user posted image

Ampak Alisa se pa Ižancev boji, zgleda... user posted image  Saj na Ig pride cel avtobus kurentov, če bi jih tako rada! user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
16.2.2007 22:37:20   
kapesanta
Saška, jaz mam tud kolegico iz Iga - no ne čist z Iga, doma je bila zraven doma - bila je celo moja poročna priča. No zdaj živi malo stran pri fantu. Glede na to, da Ig ni glih velik, se verjetno poznate.

Mi imamo pa bronhitis in soor - smo dobili inhalator, kapilice za nos, pa eno mazilo za glivice. V ponedeljek pa na kontrolo. Sej sploh ne vem - a je to nalezljivo? A gremo lahko jutri pustovat? Zdravnica je rekla da če ne bo vročine, gremo lahko ven na zrak... Moram mal zadevo preučit. Mimogrede smo se še zvagali in zmerili - v bodyju in žabicah ima 8.320g in 71,5cm.

l.p. Mateja

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
16.2.2007 23:30:06   
Čebelica81
Živjo punce.

Jaz se vam šele zdaj pridružjem, ker prej na žalost nism mogla. Internet nam je skoz neki nagajal in zato sem na žalost v precejšnjem zaostanku kar se tiče vaših pogovorov. Nekaj sem sicer že prebrala, pa bom probala vse "not prnest". user posted image Morm rečt, da ste vse prou fejst, vaši navihančki pa še posebej. user posted image Upam, da se boste še kdaj dobile na kakšnem klepetu in takrat bi se vam z veseljem pridružila.

Mi mamo princesko Saro, ki se je rodila 22.7.2006. Porod je bil zame dogodek, ki si ga ženska lahko samo želi. Potekal je brez problemov in hitro (v dveh urah je blo vsega konec). Je ful pridna punčka in že od rojstva spi celo noč. Joka se zelo, zelo malo. Do zdaj sva se samo dojili, tri tedne nazaj pa smo (poleg dojenja) začeli tudi s sadjem in zelenjavo (dopoldne sadje, popoldne zelenjavo). Rezultat: sadje mljask, zelenjava bljek. user posted image Še vedno imamo več ušes kot zobkov user posted image (se pravi še nobenga zobka), kljub temu pa smo bili že pri zobozdravniku. Tud sedet znamo že nekaj minut, ampak se še precej guncamo in lovimo ravnotežje. Ja, pa tud na plavalni tečaj že hodmo (DIF ob ponedeljkih ob 11. uri dopoldne).  A še katera hodi na plavanje v to skupino? Sam v vodi se mamo tok luštn, da skor zaspimo. Bog ne dej, da bi mogoče kej z rokami in nogami migali, kot to počnemo doma v banji. user posted image

A bojo vaši malčki kej za maškare? Sara bo maškara, kakšna, boste pa vidle, k baje se to ne sme povedat. user posted image

No skratka... upam, da me sprejmete v vašo družbo, čeprav sem se vam pridružila s precejšnjo zamudo. Bolje pozno kot nikoli. A ne? user posted image

Bom tud kakšne slikce poslala, sam morm najprej mal pogledat kako se album nardi.

No, lepo se imejte pa upam, da se boste najedle krofov. user posted image

Lp Maja

22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari.

Neposredna povezava do sporočila: 1643
16.2.2007 23:40:59   
Čebelica81
Kapesanta - držim pesti za tvojega Roka, da se čimprej pozdravi. A je že mel kdaj bronhitis? A je bil najprej prehlajen?

22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari

Neposredna povezava do sporočila: 1644
17.2.2007 10:16:09   
plenicka
Kapesanta, sele zdajle sem prebrala, da je Rok res bolan...mislim, da bronhitis ni kar tako, ampak zdravnica pa tud menda ze ve...midva z Žigcem greva na pustovanje, bom kaksne slikce poslala...naj se Rok čimprej pozdravi.

(odgovor članu Čebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.2.2007 10:17:22   
plenicka
In Čebelica 81, dobrodošla!!!Kar javljaj se večkrat..

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.2.2007 10:33:14   
Angellina
Ooo Kapesanta user posted image . Božček Rokec mali! Upam, da mu bo čim prej bolje. Držimo pesti!

Alisauser posted image

Saša skor sem kozarec pogoltnila, tok sem se začela krohotat, ko sem si predstavljala tvojega v pajkicah in s tistim gigant repom na riti user posted image user posted image user posted image user posted image . Crkneš! Hahahahahahahaha

Naty čestitke za zobek no.2! user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi bomo najbrž dobili kar 4 na enkrat...glede na stopnjo tečkanja user posted image

Drgač pa Mark takooo zelooo pridno je, da sem tko ponosna nanj, da bi se kr razpočla, če bi se dalo.
Včer je zmazal bučke po Klajinem receptu, tako hitro...brez besed. Pa za cel krožnik. Sem skuhala še tok, da bi še jaz zraven jedla, pa ni nič ostalo user posted image . Dans bo jedel stročji fižol s kislo smetano...sem dala več kuhat in upajmo, da bo še zame kaj  user posted image

Glejte kok je včeraj borovničk pojedel! Tisti prazni kozarček od skute je bil poln borovnic, zmešala sem jih z skuto (celo) in je vse zmazal!

user posted image

user posted image

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.2.2007 15:03:58   
Alisa
Čebelica Maja dobrodošla! Seveda da te sprejmemo medseuser posted image .

Angie kje si dobla borovnice? A si kupla one kao ameriške? Se mi jih je kar zaluštal, ker Markec tak fajn zgleda, se vidi da se je mastil.

Kapesanta upam da bo Rok kmalu zdrav. Mi smo tud še kar bolani, sploh ni nobenga haska, tud pr men ne pa sem že goro tablet požrla, pa cele pake robcov porablauser posted image .

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.2.2007 15:22:34   
kapesanta
Oj Čebelica, dobrodošla, me smo vesele vsake čveke...
In tako letos mi nismo maškare.... Rok še kašlja in kiha, vsake toliko časa se mu iz nosa valijo ogromne količine sluzi... Jaz ga zdaj čistim s cevko, ker s pumpco skoraj nisem nič ven spravila, dretja je bilo pa kot bi se klali. Zdaj s cevko je malo bolje - ven še vedno ne spravim prav veliko, je pa fant mirnejši. Pa občutek imam da mu zdražim nosek ker kmalu po čiščenju kihne in ven izpihne veliko sluzi, tako da malo po ovinkih dosežemo namen. Drugače pa diha skozi nos - tako da ne vem od kje vsa tista sluz.
Ena je spraševala - prvič imamo bronhitis - pa živim izven mesta, je pa res, da grem skoraj vsak dan na sprehod v mesto, ker je tukaj živ dolgcajt... Pa tudi ne kadimo, mogoče je malo več prahu no user posted image

l.p. Mateja

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
18.2.2007 2:08:55   
kapesanta
Na RR dostikrat omenjen Calpol za zbijanje vročine, meni pa je v lekarni dala svečke Paracetamol (Lekarna Ljubljana). Ali ima že katera izkušnje z obema in lahko pove kaj več? Kolikor vidim na netu, je Calpol v bistvu paracetamol z okusom.... A je fora le v tem, da je sirup in ne svečke in ga je zato lažje dajat mulčkom?

< Sporočilo je popravil kapesanta -- 18.2.2007 2:11:22 >

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?