|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
26.2.2007 9:18:47   
kapesanta
Mene tud tale vreme mal jezi - no vsaj včeraj nam je poratal za eno urco na sprehod. Danes bova pa spet not tečkala...
Kot sem na hit omenla - sva kupila nov voziček, ker ta stari ni imel gibljivih prednjih koles, težak je po mojem 20kg, naslon se ni dal podret, če sem hotla dat kej v košaro sem morala prvo malega dvignit čist v sedeč položaj (seveda je mehanizem na trakove, da se ja matraš), zdaj se je začel pa še naprej nagibat in vozek je brez prednje zaščite. No zdej mamo pa vse to - edino kolesa so gumirana in manjša. Aja, pa še vrečo za noge smo dobili zraven, da se mu ne bo treba več kuhat v zimski vreči (ki je za -20oC - mi je letos od hudiča prav prišla user posted image ). Pa še zlaga se z enim gumbom ter potem stoji pokonci. Skratka sem zlo navdušena nad njim - pa da vam povem še primerjavo v ceni - prejšnji je bil nov čez 100jurjev, ta je pa mal čez 30. Res ne vem, kje se skriva razlika - v priročnosti in izdelavi res ne.

Angie - če bojo na razgovoru kej težil, kar povej, kolk punc pesti drži zate in da bojo te pesti prišle svoje povedat, če te ne bojo sprejel...

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
26.2.2007 9:23:37   
Angellina
Alisaaaaaaaaaaaaaaaa! user posted image Noro stara noroooooooooooo! Mi smo prou vsi pesti držali, celo psa smo našuhtaliuser posted image ! Ja sej...najbrž ste bili zato žrebani user posted image
Ja fotke urejam v programu Corel Pain Shop Pro Photo XI. Z neta ga lahk brezplačno potegneš dol za en mesec. Pa kodo si shrani, da ga boš lahko potem naslednje mesece spet dol vlačla user posted image . Drgač stane cca 25 čukov (104,32 eur user posted image ).

Razgovor imam 5.marca ob 11h. Dršte pesti punce! Sicer pa, če bo treba z delom pričeti takoj, bom žal odklonila, saj kot prvo nimam varstva za Marka, kot drugo, ga pa ne želim še zapustiti. Sem mu ravno včeraj govorila, kako misli on biti v vrcu, če se ne zna sam zamotit niti 5 min????? Ko sem panirala meso se je drl kot jesihar. Sem ga dala na deknico, naslula polno igrač na okrog on pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim joooooj! Sem ga kar pustila, pa je bilo iz sek v sek huje. Ko sem zabrisala tisto meso po pultu in šla do njega je bil revček tak, kot da sem ga 1 teden pustila samega nekje na ulici. Se mi je tok zasmilil! Ves rdeč, moker od joka, smrkelj je imel po celem obrazu, hlipal je in tko žalostno stegnil rokce proti meni...ja da se ti srce para, tut če ga nimaš... in vso to dramo je izvedel v pičlih 5 minutah. res ne vem kako bo še z njim user posted image

Pearl user posted image

Saša jap, ga mam ja. Reklamiranje je bilo zelo uspešno, tako da sem potrojila proizvodnjo. Zdaj bom skušala prodreti na evropski trg, za reklamo, pa bom uporabila hiperaktivnega Marka in sebe user posted image . No se pravi 1 kamijon....to je 4000 napitkov. Kul. Dobiš 50% popusta, ker se družiš z mano user posted image .

Mark je še vedno prehlajen. Danes sva vstala ob pol petih in do pol devetih sem se borila kot slon z levom, da je zaspal nazaj. Bolj sem mu govorila, da Rok in Žiga še vedno spita on pa rogovili, slabše je blo user posted image .

Ajdi šibam v nov pester dan...le kako se bo odločil danes mi skakati po glavi? Z leve ali desne?

Adijooooooooooooooooooooooooooooo! user posted image    

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
26.2.2007 11:09:18   
plenicka
Alisa, iskrene čestitke vsem trem za novo stanovanje!
Angie tebi pa za službo...upam, da jo res dobiš, ker me smo se že vse odločile, da jo že tako rekoč imaš...

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
26.2.2007 11:19:24   
Alisa
plenicka tudi tebi hvala.

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
26.2.2007 11:52:06   
Angellina
Darcy zakaj pa ti nič ne napišeš? Sej smo vsake družbe vesle user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
26.2.2007 12:49:38   
Darcy

Pozdrav vsem,

res vedno samo berem, napišem pa nič. Sicer sem avgustovka, doma imamo Luka. Ponoči še vedno ne spimo, še

vedno dojim. Smo pa iz okolice Celja.

Rada prebiram, ker je to moj prvi otrok in se seveda učim in z veseljem spremljam vsak napredek.

Vsem želim lep dan in čimveč veselja ob dojenčkih,

Darcy

Neposredna povezava do sporočila: 1731
26.2.2007 13:23:16   
Angellina
Evo Celjanko! Dobrodošla! Ti kr še napiši kej, sej je fino čvekat user posted image . Poljubček Lukcu user posted image
Madona vas je treba kar za rokav cukat, da se javite punce user posted image . Velikokrat vidim kdo vse nas bere...pišuka me je kr strah, kaj vse zvejo od nas, me pa nič o vas!!! Porka špinčič, bi rekla Plenička user posted image .

Mark zdele spi user posted image user posted image user posted image user posted image . Je po dolgem času spet konkretno jedel. Je zmamal zelenjavno juho in kasneje še skutico.

Aja pa enga pajka mamo k se trese in poje...je malo večji in mark ga je danes zajahal in se drgnil obenj. Non stop. Mu je očitno pasalo user posted image . Punce, ki mate fantke...a se vaši tudi kej za fonzije vlečejo? Ker to ni več normalno kaj vse mark počne z njim. Ok primi, ga če ga moreš, sam a ga mora tok nategovat, pa mučkat, vsakič ko je mogoče? Ajajajaj kaj me šele poleti čaka? Mu bom morala dat deviški pas gor user posted image . Upam, da ne bo po meni in ne bo že pr dveh letah grabil po nasprotnem spolu user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Darcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
26.2.2007 14:33:40   
kapesanta
Zdravo Darcy - kr nč naj ti ne bo nerodn, ti kr napiš še kdaj kej, čeprou si avgustovka user posted image , sej zdej se počas ne bo več poznal kateri mesec so....

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Darcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
26.2.2007 15:15:26   
Darcy
Hvala za topel sprejem!
Angellina tvojemu postu se zmeraj tako nasmejim. user posted image

Nekaj bi vas vprašala, saj verjetno nimam sama tega problema. Torej kako za vraga naj navadim otroka spat v otroški posteljici. Zaspi samo na joški, pa še to zvečer za 40 minut, potem pa če imam srečo in sva oba tiho kot miški spi en čas skupaj ko ga ponovno priklopim. Sprašujem se če se zbuja iz navade ali zato ker je lačen. Potem parkart potegne in zaspi naprej, včasih ga pa tudi sračka kako uro ali pa še dlje user posted image . No skratka potem spim, bolj predremam vsako noc in se mi zdi, da se mi že mal pozna user posted image .
Sej niti ni tak smesno!

Aja še to- imam občutek da občutno premalo poje za obrok- res, da jih ima veliko, ker še vedno je na povprečno 3 ure. Pa nimava še niti enga celega obroka GH. Največ poje npr polovico malega fruteka + dojenje. Dopoldne sadje, popoldne zelenjavo, zvečer pa kašico- poje ene 30 ml. Men se zdi to premalo.

Se pa strinjam, da kmalu ne bo več velikih razlik. :)
Rojen je pa tako v začetku avgusta.
Se zahvaljujeva za poljubčke in jih vračava vašim dojenčkom.

Se mi zdi, da bom drugače potrebovala tist čudežen napitek user posted image .

Hvala za pomoč.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
26.2.2007 16:03:20   
solatja
čao, čao!!! vsem skupaj in vsaki posebej, en čao user posted image pa za darcy!!
najprej me zanima, zakaj se pritožujete nad današnjim vremenom - sej je ja prečudovit pomladni dan!!! modro nebo brez oblačka, modro morje, malo vetra (priznam), ogromno odprtih marjetic, une plave zadeve, ko ne vem, čist kk se jim reče, predvsem pa sem vesela rumenega regrata!!!! ko sma bli 1,5h na sprehodu, mi je blo iskreno žal, da sem si oblekla bundo, pa ta mala je bla brez dekce! kaj se pa pritožujete?! user posted image user posted image user posted image mimoze in mandlji že cvetijo, trava je že skor pomladno zelena, vi pa neki, da n bi šle ven danes. razvajenke!! user posted image user posted image user posted image js že iščem kremo z zaščitnim faktorjem, pa une proti mrazu in vetru še zdaleč ni konec. mislim, da še niti na pol nismo.  no, kdaj pridete k meni v lucijo al pa portorož???? kr povejte!!
drgač sma pa dans jedli juhico, ta kurjo od moje mame (vzame kuro in jo da kuhat, doda zelenjavo, pol pa, ko bi dala zravn še govedino, odlije juho za našo štruco) in je popolnoma zanič!! okus ma po zelenjavi, nobene soli, še rezanci so brez okusa, ker so skuhani na vodi, v glavnem: porazno!! ampak ko je Gaja Helena vidla kaj bo jedla, je začela tk vriskat in brcat in krilit z rokami in se smejat in glavo premetavat od veselja, da to prav ni za verjet. takega navdušenja pa še ne!! nism mogal verjet, še posebi, ker se probala to juho, ki niti ne zasluži tega imena. user posted image user posted image user posted image glavno je, da papa (in to precej) in da ji je fajn!!!
sicer pa, darcy, ne se sekirat, če ne je. z dojenjem poskrbi, da ni lačen in žejen. ko pa bo nastopil čas, dovolj lakote in dobra hrana, ti pa ne uide. če te zelo skrbi, poskusi menjavat okuse kašic, da najdeš najljubšo, pa dajaj mu, ko bo malo lačen (naša je prvič pojedla skor cel mali frutek po tem, ko smo bli 1,5h na sprehodu na Slavniku - drug zrak itd.). pa pr nas so palile stvari, ki jih je mela sama v roki (krhelj jabolka, kruh, keks). je blo res, kot bi odrezal tisto "hranjenje", ki to ni bilo.

za spanje ti pa ne morm svetovat. naša velik manj papa ponoči, če spi v svoji postelci, tja smo jo pa spravli tako, da sem tok časa težila, da je zaspala na rokah, ne na prsih, pol sem jo pa dala v postelco. pa 5x, 6x če je blo treba. zdej se je pa že navadla. dans je recimo spala zravn naju, ker se je skor 10x ponoč zbudla v joku in v polsnu je jokala in je blo čist čudno, tk da je bla kr zravn. je pa včeri sam 1x ponoči jedla, pa 1x se je zbudla, drgač pa spala od 21.15 do 7.15 pa še pol po previjanju in hranjenju do 10h. ampak sumim, da je blo zato, ker je bla utrujena od vožnje in velenja. ni vsak dan praznik kot včeraj. men je največji problem, ko ona ponoči je, da zaspim zravn in pol je ne prestavim v postlco in pol kr spi in se zbuja in je, ko drgač ne bi. v glavnem, upam, da ste to preskočle, je samo teženje!!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

morm it, so se gdč. zbudli!!!

(odgovor članu Darcy)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
26.2.2007 16:55:41   
Alisa
Jaz sicer s spanjem svojega user posted image  nisem imela glih kakšnih hudih problemov. Tudi jaz ko sem ga morala nehat dojit zaradi alergij, sem se skor tjokala sm ob misli da je Anže vedno zaspal na joški zvečer in sem ga potem dala počas v posteljco. Je pa res da ko je on nehal jest sem ga še nekaj časa držala na rokah in ga potem položila v posteljco. Ko sem pa ga začela hranit po steklenički sem prvič videla koliko poje in je sam začel krajšat večer kdaj bi zaspal. Na začetku je hodil spat tam okrog 10-11 zvečer potem pa smo pačasi skrajšala oz. je sam kar zaspal ob 8h zvečer in se do zjutraj do 8h sploh ni zbudu. Nočno hranjenje sem pa ukinila kar z dudo, če je zajokal sem mu kar dudo potisnla nazaj v usta. Pa lučke ne pržigat, ker se user posted image  prec predrami. Pozneje pa sem si zvečer pripravila vodo pa sem mu dala par požirkov, potem pa dudo.
No tako je bilo pri nas.

GH- pa zdaj naš je kot samostojen obrok, brez mleka potem. Je ap res da boš morala skrajšat oz. namesto na 3h na 4h ure pa bo potem pojedel večjo količino tako Gh kot mlekca.

To je čudež življenja.

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
26.2.2007 18:04:36   
Čebelica81
Oj punce.

Kako ste kej? Vidm da se vse pritožujete nad vremenom. Ja no, sej je res zjutraj zgledalo da bo ful grozn vreme, pol je pa prou fajn sonček začel gret.

Kapesanta - mi mamo tud voziček, k tehta 15 kg, pa je bil tud 100 jurčkov, ampak je za razliko od tvojega res zakon. Gibljiva predna kolesa, gibljiv naklov, velika košara, široka kolesa... Je res za povsod (kamni, gozd.....). Jst sm predvsem hotla vse v enem vozičku, ne da maš ne vem kok košar, al pa vozičkov. In zaenkrat je čist kul. V mojem primeru se mi zdi, da se res splača dat mal več za voziček, pa da dobro služi svojemu namenu.
Se pridružujem tvojemu komentarju za Angie in njen razgovor. user posted image user posted image

Angie - a ti je uspelo potolažiti Marka? A imata večkrat tak šov?
Sara ma tud včasih slab dan, pa ji tud ni kul, če jo dam na blazino da se igrala, medtem ko bi jst kuhala al pa kej pospravljala. Pol jo pa neki časa pustim in če se ne umiri, jo dvignem pa se mal pohecava in pol je kul. Al se pa za neki časa zraven nje vležem na blazino, da se mal igrava in se potem naprej sama zamoti. Če pa še to ne pomaga, jo dam pa v stolček in stolček na pult in me opazuje kaj počnem, kadar kuham. Če pa pospravljam, jo dam pa v kengurujčka in skupaj sesava, zlagava perilo.... in se prou zabava k se neki dogaja. Lahko poskusiš. user posted image
Glede fonzija user posted image ti pa povem, da ma moja sestrična dva fantka in k je bil starejši dojenček (zdaj je star 6,5 let), ga je tok nategoval, da je mene bolel, k sm ga gledala. So res kot gumice. Jim že paše. Haha. user posted image user posted image

Čau tebi Darcy in tvojemu Lukcu. Lepo da si se oglasila. user posted image Glede GH ti morm pa rečt, da je blo pri nas podobno, ampak ne se sekirat, ker ima itak na začetku dovolj že nekaj žličk in potem ga spet na jošk priklopiš. Poskusi mu dva al pa tri dni zapored dati isto zelenjavo al pa sadje, da se navadi na okus, če pa ne bo šlo, pa po treh dneh poskusi s kakšnim novim okusom. Jst sm Sari prvič dala meso to soboto, pa ga ni hotla jest, včeraj je pojedla dve žlički, dons bomo pa vidl če bo kej več. Mogoče je to zato, ker je nov okus, nova hrana. Kar se pa količine tiče: mi včasih pojemo dve banani, včasih je še polovica preveč, kakšen obrok bi se pa samo dojila. Pa tud od tega, koliko poje, je odvisno, kdaj bo naslednjič lačna. Sm opazila, da ko ji je vroče ji ne paše jest, ampak bi več ali manj samo pila. Naši user posted image znajo še kako dobr povedat kaj bi radi in česa ne. user posted image

Solatja - ja hvala bogu, da tvoja pikica tok obožuje juho. Ja, če bi ti Gaji Heleni rekla, da je ta juha zanič, bi ti verjetno rekla, da si zbirčna. user posted image  user posted image  user posted image   Jst bom tud naši ta teden enkrat pripravila to vitaminsko bombo. user posted image
A pol praviš, da sta se pošteno sprehodili dons, k je bil prekrasen dan? Super. Če bo šlo tko naprej, se bomo lahko kmalu v morju kopali. user posted image user posted image A si že kej preverla z roko kok je mrzlo morje?

Mi smo pa dons čist sesuti, k smo mel plavanje. Je Sara brcala kot nora. user posted image Se ji še ust ne da odpirat ko je čas za jest, tok je zmatrana. user posted image Ob ponedeljkih po plavanju, spi tud tri do štiri ure skupaj. Drugač pa samo po 15 minut (v celem dnevu spi cca eno do dve uri).
Tko da dons sploh še ni uspela kosila jest (ker spet spi). Ji bom dala špinačo, pa meso. Me zanima, če bo dons kej več mesa pojedla, na špinačo je pa itak čist nora. user posted image

22.7.2006 ob 18:06 sva postala ponosna starša najini princeski Sari

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
26.2.2007 20:48:57   
tiasha77
Najprej:

Alisa - čestitkeuser posted image user posted image user posted image  za stanovanje, sem ful vesela za vse tri

Pearl - moje sožalje

Angellina - super za razgovor, itak da je služba že tvojauser posted image

Čebelica81 in Sara -dobrodošli user posted image

Darcy in Luka - doborodošla user posted image

Solatja - kako pa ji daš juhico, kar samo, tekočo? Naša žabica noče jest nič tekočega, vse mora bit vsaj tolk gosto kot kak frutek, potem je pa njami; pa mango kar kočke je al kako? Super da si našla njeno najljubšo hrano, naša ma tudi najraši tiste zelenjavne kašice, ki so meni bljakuser posted image .

Kapesanta - super, da si zadovoljna z novim vozičkom

Po vseh virozah in bacilih, ki ste jih preživele ve, smo zdaj še pri nas zboleliuser posted image . Najprej ati, potem jst, mala se pa še ne dauser posted image  (trkam). Me že cel dan glava boli, tak da grem še malo mojega razvajat (ker mi gre kmalu v tujino na teren za dva tedna), pol pa kar direkt spat.

(odgovor članu Čebelica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
26.2.2007 20:54:31   
tiasha77
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Sicer pa, če bo treba z delom pričeti takoj, bom žal odklonila, saj kot prvo nimam varstva za Marka, kot drugo, ga pa ne želim še zapustiti. Sem mu ravno včeraj govorila, kako misli on biti v vrcu, če se ne zna sam zamotit niti 5 min????? Ko sem panirala meso se je drl kot jesihar. Sem ga dala na deknico, naslula polno igrač na okrog on pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Mislim joooooj! Sem ga kar pustila, pa je bilo iz sek v sek huje. Ko sem zabrisala tisto meso po pultu in šla do njega je bil revček tak, kot da sem ga 1 teden pustila samega nekje na ulici. Se mi je tok zasmilil! Ves rdeč, moker od joka, smrkelj je imel po celem obrazu, hlipal je in tko žalostno stegnil rokce proti meni...ja da se ti srce para, tut če ga nimaš... in vso to dramo je izvedel v pičlih 5 minutah. res ne vem kako bo še z njim user posted image

Tudi pri nas je tako, da če me ni vidi, je takoj jok, če pa sedim zraven nje ali za njo na tleh, je pa vse OK. Če hočem kaj naredit v kuhinji, jo dam v stolček za hranjenje, pa se gleda v pečiciuser posted image user posted image user posted image , pa ko grem na WC, jo odvlečem s sabouser posted image . Drugač pa tudi ideja od Čebelice ni slaba, ga daš v kengerujčka in nosiš naokoli - tudi to sem že sprobala, ko je bla tečka, pa ni vedla kam s sabo. Za vrtec se pa ne sekiraj že zdaj, boš vidla da bo še vse OK, saj bojo tam drugi otroci, ki ga bojo zanimali, pa se bo z njimi zaigral, pa ... (vsaj tko se jst tolažim, kaj pa naj, delat bo pač treba ituser posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1739
27.2.2007 8:07:35   
Naty*Taja
Hojla punce! Jaz sem tudi pridna, sam ne tolk na forumu user posted image , kot pri pisanju mojih grehov. Tak da vas ponavadi sam prečekiram, potem pa pišem...drugam! user posted image  
Pozdravljena Darcy - sta najinadva menda približno isto stara, ker je naša 26. 7.  in imamo isto situacijo, kar se hranjenja tiče! Razlika je sam v tem, da se jaz nič več ne sekiram, ker po izkušnjah vem, da vse tole pač more minit in ne moreš kej dost! Tile naši dojenčki, ki še zizajo pač ne spijo ponoči, pa se kr na zizo obešajo pa ne zato, ker bi bili lačni ponoči, ampak zato, ker se cartajo! Pa ko jih kej boli, pa ko zobki ven bodejo...se oni potolažijo z zizo! Naša povrh vsega še dude nima, tak da nima kej druga imet za tolažbo! Sej sem jaz tudi že zombi, pa bom že potrpela še kak mesec. Drugače pa ravno zdej dve noči nismo spali nič! Zgleda, da gredo zgornji zobki ven in tole je užas pri nas!
Pol pa še polna luna, pa slabo vreme, pa prehlajeni smo še tudi kr mal.... Komi čakam toplega vremena, da se rešimo oblačil in prehladov!
Kar se tiče srečanja - ko bo malo bolj toplo, bi res lahko šle Solatjo na primorsko pogledat, sam bi bilo fino, da kako soboto al pa nedeljo, ker je kr dolga pot, že za nas celjanke, kaj šele za one naše štajerke tam pri MB?!
Ja pa Alisko bomo tudi lahko šle pogledat, sam po moje bo takrat že mal kriza, ko boste že vse bolj ko ne na šiht!? (upam, da jaz tudi, pa seveda Angi...) Mimogrede, bravo punci - se vidi, da cel forum drži pesti za vaju!
Grem zdej naprej nad diplomo - Klaja, a delaš kej?
Čao in lep pozdrav čisto vsem in še onim, ki bi se uklople, pa se ne upajo....user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
27.2.2007 8:21:08   
pearl
Darcy Tudi mi smo imeli podobne probleme. Zdaj mi pa dopoldansko sadno kašico že kar lepo zmaže, da ne govorim o kosilu. Sem jo zadnjič, ko smo imeli pogreb pustila pri mami od za dobrih pet ur v popoldanskem času, je tak mazala kosilce, ampak je okrog šestih že gledala proti vratom, da vam pa ne povem, kak se je zize razveselila.

Punce, včeraj me je Vanessa razveselila tako razločno MAMA. Saj je že prej bil MAM, MAM, ampak zdaj ji je uspelo. ATA pa že ima tak lep čas privilegije.

Proti koncu dneva pa je naša postala pravi tečo, čez dan nič kaj ne tečnari, zvečer pa je taki mali jesihar. Se mi zdi, da ji zobki lezejo ven in še posebej hudo je očitno zvečer.

Fajn se mejte. Zdajle pa počasi šibamo v Avstrijo user posted image , še gremo gledat zadnje finese naše hiše. Z gradnjo pričnemo 10.aprila in me kar pošteno šraufa v želodcu, ko gledam te predračune. Smo že Vanessi povedali, da ne gre v vrtec in bo mogla biti sama doma user posted image .

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
27.2.2007 8:24:48   
Alisa
Naty- res si pridna, da zmoreš poleg malih dveh še diplomo pisat, pa kuhat, pa ...Kapo dol.
Ja gor boste pa tud lahko pršle med vikendom in jo bomo pičle gor na Krvavcuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če bomo že med tednom delale.user posted image

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1742
27.2.2007 8:27:09   
Alisa
GRRRRRRRRRRR, mali me je v brado ugriznu s spodnjim zobm materuser posted image .

Pearl - super, tudi jaz si želim hišo sm to bo pa malo počakalo. Za enkrat bomo kar v stanovanju saj smo itak šele 3 komadiuser posted image .
Ko nas bo pa 10 pol bo pa treba večjo štalcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alisa -- 27.2.2007 8:29:47 >

To je čudež življenja.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
27.2.2007 9:35:53   
klaja
Hajli halo!

Po dolgem času se spet malo na hitro javim.

Lep pozdrav novim čvekam!

Alisa čestitke za stanovanje!

Angellina  držim pesti, da ti na razgovoru uspe! Mark bo pa očitno imel nekaj po mami, glede fonzija.

Pearl še iz moje strani iskreno sožalje!

Naty-Taja  zgleda da sva na istem, tudi jaz se konkretno trudim z diplomo, upam da nama čim prej uspe!!!!!!!!!

Drugače pa sem polno zaposlena z našo Julijo, saj po novem je še samo po žlički. Vseh pet obrokov ima gosto hrano in to je za znoret, samo kuham in kuham in pripravljam hrano. Ne vem več kaj ji še naj naredim za jest. Noče več mleka po flaški, pa da se ubiješ!
Začela se je  tudi obračat iz hrbta na trebušček in obratno.

Ok, moram it ker ji nekaj spet ne paše, upam da še ni lačna!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
27.2.2007 9:47:01   
Angellina
Heeeeeeee še dva falota sem našla k se ne javita. Stenx in ttomaž. Tomaža sem že zadnjič brala na debati o kravjem mleku in je full faca user posted image . Jst se čist strinjam z njim, pa menda je poba, tko, da stari javi se še tuki kej, da dobimo mau moške družbe. Če si pa bejba, pa nič ne de, še ena čvekulja zraven user posted image .

Aja dobroooo jutroooooooo lulikeeeeeeeeeee!!!!
Kako ste kaj danes, na tako megleno jutro? Jaz sem neopredeljene volje user posted image . Kljub delno prespani noči, izginulemu psu, tečnemu možu, veliki slabosti....ups mi je kr ornk slabo user posted image ...takoj nadaljujem, sam do školjke se sprehodim...
Sem jo morala mau objet...školjko namreč user posted image . hja tut to je treba, vsake kvatre enkrat, da se ne počuti zavrženo, k sam sedimo na njej user posted image user posted image user posted image .
Kaj sem hotla rečt...aja, da se kljub temu počutim kr kul user posted image .

Matr ta naš pes je trčen k mina! Že en mesec se potepa in ujide, kadar je prilika. Dans ga ni že od 6-tih zjutraj. Sem ga šla iskat in se drgla okrog bajte k zmešana. Drgla hahahahahahah user posted image user posted image user posted image ...drla (vpila) sem hotla napisat user posted image . A si me predstavljate, da se drgnem po vogalih? Crkneš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač, pa hvala k tok navijate za mojo službo. Zdej me bo kar strah, da vas ne razočaram. SE bom delala fino tam, ok, pa mogoče mi uspe user posted image . Ker da pridem tja in začnem frise pokat, ne bo nič user posted image . No, se bom zadržala user posted image .

Vanessa bravo user posted image user posted image user posted image . ko boš dovolj stara, te bom na srečanju še jaz kake besede naučila, da boš mamico mal zabavala user posted image

Naty pridna punca si pridna user posted image . Kr tako naprej. Še dobro, da takrat ko sem jaz pisala diplomo nisem mela neta. Kr pol ziher ne bi blo nič. Sem mela pa jaz kar probleme z pisanjem diplome, ker sem zelo težko ostala resna. SEm pisala o reorganizaciji enega podjetja, ki še vedno ne ve, da smo v 21 stoletju. So še vedno v stari Jugoslaviji. Matr sem se presmejala tam. Na celi firmi sva sam dva mela računalnik user posted image . No moja diploma je bla full smešna. Ko sem snov najprej predstavila pred sošolci, so bli vsi poscani od smeha. Sam potem sem jo morala pa popravit in na koncu sem vseeno dobila oceno 10.

Ja Čebelca midva imava vsak dan tak šov user posted image . to je del cirkuške predstave user posted image . Sem ga že večkrat dala v kenguruja, pa se nekako ne obnese. Ker pol on bolj ordinira okol sebe, kot pa jaz user posted image . Sva šla enkrat tako sesat, pa je imel več sesalec v ustah, kot pa jaz v rokah user posted image . Mah bo že, vse enkrat mine.
Tjaša a tvoja se tudi v pečico gleda? Mark tudi in najbolj je smešen, ko jo hoče polizat user posted image .
Zdele spi moj mali frtolinček...itak, če je pa že ob pol devetih zvečer rogovili. SEm skor jokala k nisem mogla na tv3 vidit Joea miljonarja. Matr čakam in čakam, ta del, pol pa nič ne vidim. A je mogoče ponovitev?

No grem še mal počekirat druge teme, dokler Mariza spi user posted image .

Adijoooooooooooooooooooooooooooooo!

Aja naročila za energy drink sprejemam na mail: activmumenerydrink@siol.net
Dobava 1 dan, plačilo po dobavi, za moje znanke 15 dni user posted image . Na 2000 napitkov 50% popusta user posted image .

Heee še eno sem našla pina-1 Javi seeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image

No zej pa res adijooooooooooooooooo!

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
27.2.2007 10:02:24   
Angellina
L&L in balerina vidve tudi: JAVITE SEEEEEEEEEEEEEE! user posted image  
Heeee a nagajam a ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1746
27.2.2007 10:30:41   
L & L
Oj če misliš mene, pol se ti javljam, sem sicer avgustovka sam rada sem zahajam da se mal nasmejim tvojim postom, res si mi faca, če imam še tako slab dan grem sem in ko vidim da si nekaj napisala, kar moram prebrat, kes se sigurno narežim. Res si mi kul, hvala za vse nasmehe, res.
Pa upam da ti tvoj sinko pobalinko v prihodnje dela čim manj težav in čim več prespanih noči, vam želim vsem skupaj.
No sta pa moja pobalinčka

To je starejši junij 2005
user posted image

To je pa mali, avgustovček 2006
user posted image

LP, pa brez zamere, lepo se smejte in uživajte.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1747
27.2.2007 10:54:27   
Angellina
L&L a veš kak farba najstnica k ji kak frajer požmrkne? No tko zgledam zdele jaz user posted image user posted image user posted image

Joooj kok sta luštna! Cukrčka res user posted image !

Ojoj kake poka tale Angie, bom kar svoj forum odprla: Smejte se z mano user posted image .
Jst bi prec igrala v kaki humoristični oddaji ali nadaljevanki. Bi se mela tako fajn. Sem že mal sanjarila, da bi delala z Radom na tv3. V oddaji naj domači video. Bi blo tko fino k bi lahk afne guncala,pa še plačana bi bila za to user posted image .

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
27.2.2007 11:08:30   
Naty*Taja
Hojla L&L, dej še ti mal povej, kako se kej znajdeš z dvema fkolinčkoma, ki sta btw ful cukra! Moja sta april 05 in julij 06, pa Jančika tule gor ima tudi neki takiga. A je naporno, a?

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 1749
27.2.2007 11:47:02   
L & L
Evo sm mela že vse napisam pol me pa vn vrže user posted image .
Skratka, je naporno ja, sam kr gre, men je najhujš če je kdo od njiju bolan, pol sem pa res v godli, drugač je pa naš veliki falot že od malega dost ne zahteven, mali falot je pa druga pesem, sej ne da je full zahteven sam vseen je kr včasih.
Drugač je pa fino, pa ful se štekata, res sta povezana. No pa še to jest mam ta velkega doma ne v vrtcu tko da včasih mi je kr mal žou da ga nism dala, sam pol pa pomism na vse bolezni pa na dinčke, no sej letos septebra gre itak, sam zdej k sm pa jest doma je pa lohk pr men.
Včasih dam Patrik v varstvo k tašči, al pa k moji mami, tko da mam mal cajtasam za malega. No zdej bo pa patrik neki napisou ditu.
A ste zastople a.
No to je to, sigurno vas bom še brala, pa spremljala, upam da ne zamerte.
Angi ti pa hit na kakšno avdicijo.
Lp, veliko se smejte jest vem da se bom.
user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?