Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 18.2.2007 6:37:26
|
|
|
|
jaka3
|
Ja, kapesanta prav maš. Oboje je paracetamol le v drugi obliki. Jaz mam rajši svečke, ker jih lažje daš. Pa tud bolj praktično je, ker svečke lahko hraniš do roka uporabe. Sirup pa je uporaben le še kake 3 mesce po odprtju. Paracetamol imata še sirupa Daleron in Lekadol ja pa Panadol. Okusi so pa različni, Lekadol je brez okusa in je zelo grenak. Svečka naj bi malo hitreje prjela kot sirup. Je pa za paracetamol značilno, da vročina ne pade hitro včasih šele po kaki uri. Je pa pri dojenčkih možnost, če para. ne pomaga, Voltaren (diklofenak). To pa sam na recept. Hitro se pozdravita. Po mescih sem se zopet mal oglasla, pa mi lumpek spet pomaga tipkat. Ne gre več. Pa drugič več.
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 18.2.2007 9:24:26
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Ojla babike, sam na hit, ker me bodo cote zasule - je moj čist paf, pa kr pere in pere.... kot, da nima drugiga dela! Saši - oni so priseljenci, kakih... po moje ne več kot , ka pa vem rečmo 10 let? So pa na Sarskem - to je kr malo ven iz Iga, a ne? No je pa moj večkrat tam gor v Gasilskem centru, pa njegov bratranec tam uči.... Ja prek gasilcev dobro poznamo IG. Aja pa v Ižanski vasi so tale RR serčanja, mislim, da enkrat na leto- a si že kdaj šla? Na nekem piknik placu. Ne vem točno, sem misla lani it, pa mi ni zlaufal. Mi se počasi pobiramo. Jaz naprimer sem že napisala osnovo moje diplome in šibam drug teden po nova navodila, tak da po moje me bo malo manj tule gor, vsaj s pisanjem! Imejte si in se pišemo.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 18.2.2007 20:25:46
|
|
|
|
Jančika_
|
Hitro poročilo iz našega konca, najprej slabe stvari: Kajči še vedno kašlja in že 10 dni ne je drugega kot joško . Vasja je malo boljši, ampak vsake toliko ga čisto zvije večino dneva pa itak tuliko kar tako v tri krasne. Moji sinusi so spet zapacani; zaradi utrujenosti in neprespanosti sva se z možem tako spičila, da je skoraj kaj po luftu priletelo . Dobre stvari: oba tamala sta cukra, ko se ravno ne dereta. Prepir je bil konstruktivne narave in rezultat je ta, da je mati dopoldan dobila tri dodatne ure spanca , stanovanje je posesano in pomito z Igeo (to pri nas pomeni absolutni višek stanovanjske higiene, ki se zgodi mogoče enkrat na dva meseca), vse cote so oprane in zlikane (to se po moji evidenci ni zgodilo že vsaj eno leto). Sicer je bilo pet minut kasneje že spet nastlano z drobtinami od keksov, ampak vsaj tla so zdaj v eni višini, ne več z grbami od posušene kašice . Zdaj se grem pa še v bano poknit, pa je teden rešen. Oprostite mi, da ne bom komentirala drugih postov - malo sem se morala skašljati in pohvaliti, ostalega se bom pa lotila takoj, ko pridem čisto k sebi. Zaenkrat sem nekje na tričetrt poti...
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 19.2.2007 6:52:55
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Jao Janči, midve se po moje preveč družva tule na netu! Pri nas je tole včeraj podobno zgledlo!Zdej grem si papirje urejat, potem pa več ko pridem spet nazaj.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 19.2.2007 7:28:53
|
|
|
|
klaja
|
Jutro! Najprej dobrodošla Čebelica 81! Angellina a pri vas še tudi ni nobenega zobka? Jaz se že dolgo tolažim, da zdaj pa bo, pa spet nič, če pa ji tako paše, če jo drgnem po dlesnih, včasih pa takoooo tečka, ko se je dotaknem, ko masirava lička. Za pusta se mi še letos ne bomo nič oblekli, ker se mi zdi, da je še premajhna in nebi imelo smisla. Tudi šli nebomo nikamor, ker ne bi rada, da jo kurenti ali katera druga maska prestraši. Drugače pa pridno raste in smo se zadnjič stehtali doma in ima 6500 gramov in 64 cm. V enem mesecu je pridobila en kilogram in to je velik napredek, proti prej, ko je šla s težo gor le 300 do 400 gramov na mesec. Saj poje pa tudi ogromno. Mlekeca bolj malo oz. okoli 150 ml, če ji pa dam gosto hrano (bilo kaj, al je to sadje, al skuta, al zelenjava, al riž,..) pa zmaže od 200-260 ml. Samo da je žlica! No, da se še pohvalim, da zna dat tudi lupčka! Naučila pa sma jo tudi, kako se dela brrrr in je osvojila v enem popoldnevu. In zdaj to pridno počne, ko se hraniva ! Se mi zdi, da je včasih trmasta ko bik in ko ji kaj rečeš ne bo tega naredila pa konec. Noče pa več telovadit, ker je zdaj že malo težje in bo tulila in cvilila da je kar groza. Moram it, ker se je zbudla! Aja Kapesanta, želim da se čim prej pozdravite! Naty-Taja daj pošlji še meni malo zagona za pisanje!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 19.2.2007 7:54:59
|
|
|
|
plenicka
|
Tole pa je moj medvedek.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 19.2.2007 11:27:55
|
|
|
|
Alisa
|
Aloha, Kva je zdaj regle, a ste še bolan. Upam da bomo teden začeli vsi boljš in bolj zdravo kot prej. Jaz in Anže sva že soraj zdrava. Anže zjutraj še malo pokašlja, čez dan pa nič tak da bo kmalu zdrav, jaz pa še malenkost smrkam in malo kašljam sam gre po gori tablet Coldrex na boljš. Res upam da ste že vse zdrave in vaši angelčki tud . Plenička prav lušten je ta tvoj medvedek. A si mu ustnice tud namazala al ma tok lepo polne. OOOOOOOO obožujem moške s polnimi ustnicami. Mnjami Mi pa nismo nikamor šli za pusta v soboto, ker je moj , rekel da če nisva dovolj bolana da bi mogla jit še vn. Pa sem ugotovila da ima prav. Sm jaz sem kar hotla drugač it mal vn iz stanovanja, ker sem imela že poln kufer teh 4 sten. No popoldan pa smo šli v spar v trgovino pa v Baby center nekaj iskat, tk da smo šli mal ven iz stanovanja pa da smo ga mal prezračl. V sparu pa taka gužvaaaa, za znort. Imeli so oder in tam je skakal Nodi in polno nekih škratkov in otrok in staršev ko dreka.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 19.2.2007 12:37:08
|
|
|
|
plenicka
|
Alisa, Žiga ima naravne polne ustnice...brez make-up-a in botoxa... Ja, zgleda, da bo pravi lepotec , ko bo velik (to bodo itak vsi naši julijčki in julijke!!!!). Samo, da ne bo lomil ženskih src... ... Pri nas je lep sončen, vendar hladen dan...bova šla malo ven, če se bo mami tok skupi spravila...lepo se imejte...
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 19.2.2007 12:46:17
|
|
|
|
sašaš
|
O! Nam je pa rač. umrl! Zdaj sem na enem "zasilnem", ki je počasen kot 100 ! No, samo, da vas na hitro pozdravim - zdaj pa grem na uvajanje GH nekaj vprašat...naša damica se je namreč odločila, da ne bi nič več jedla na žlico, kar ji jaz skuham (kupljene zvarke pa je)! V maškarah smo bili! Napišem drugič in slikice tudi sledijo - samo, da pridem nazaj do rač!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 19.2.2007 18:54:08
|
|
|
|
malicki
|
Angie Mark je pa tako fejst luškan na oni sliki ko je okrog ust cel popackan od borovnic! Pa svaka ti čast da se tako dobro držiš glede na neprespane noči. Mi prejšnji teden zaradi prehlada 4 dni nismo dobro spali, pa sem mislila da me bo pobralo. Zdaj pa je spet vse po starem. V soboto smo bili na pustovanju ozir. na pustni povorki. Madona me je zanohtalo. Zala je samo na veliko gledala, najbolj pa kurente. Potem ji je pa celo še uspelo zaspati za enih 15 minut, kljub grozni galami. In to je bilo vse od spanca od jutra do 17ure. Je pa postala ornk aktivna. Cvili, kriči, brca, boksa, se obrača sem ter tja, se dviguje... edino plazi se še ne. Včeraj se je pri večerji nonstop nagibala naprej v sedeči položaj, potem pa se mi je cela pobruhala. Pa kolk je zbruhala, jao. Mislim da je konec hranjenja v ležalniku. Sva danes kar stolček uporabili. Samo še ne sedi čisto dobro. Pa lepo spančkajte ponoči
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 20.2.2007 7:20:24
|
|
|
|
plenicka
|
Ojej punce, so vas bolezni čist zdelale, da se nič ne javljate? Upam, da ni tako hudo kot zgleda in da se kmalu javite v polnem številu! Danes greva z Žigcem v vrtec, ker imajo maškare in so povabljeni tudi zunanji obiskovalci in midva morava biti zraven...pozdravite se čimprej!!!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 20.2.2007 7:30:16
|
|
|
|
Alisa
|
Dobro jutro , jaz pa sem danes bolj zgodna. Anže ima danes pregled in izvid kaj je bilo tista stvarca na glavici, tako da upam da je vse uredu. Bom potem poročala kaj bodo rekl. in kot veste po mojem že vse se treba takrat ko moraš kam jit prej pripravljat, ker drugače zamudiš. tukaj imaš prav uro in so točni ku , če te takrat še ni tam so kar malo jezni, ker je potem cel zastoj. Saj po eni strani je to super, da ne čakaš ko en butelj tam. Ne vem kaj se je včeraj dogajalo našem Anžetu, ampak mulo malo ni hotu jest juhe zelenjavne, ne sadja. tk da je potem komaj pojedu eno skutko, pa zvečer je še vedno zakon sadna kašica, to bi pa pojedu kokr bi mu dal, drugač sem mu pa kar mleko dajala, da je vsaj nekaj pojedu. Pa še to mleka noče pojest se tok časa z tistim cuclom igra dokler ni mleko že čist hladno oz. sobne tem, potem pa zmaže celo flašo. Bom videla kaj bo se danes naš mali princ odloču a bo jedu al ne. Malički je pa naš tud zadne čase čist aktivn. Maha, cuka , obrača - sploh je takrat zanimivo ko ga problačim. plazi se pa še kar najraje rikverc, naprej mu bolj malo rata preplezat. Je pa gospod prec iz igralne blazine dol. Ga postavim gor in je v šusu dol iz blazine, tako da zdaj vsaki dan sesam, ker so vsepovsod drobtine od njegovga piškota, da o šipi na omari ne govorim. Skoz mi jo paca, pa vleče za ročaj. Nič a ne se treba zrihtat k bo ura v šusu 9h pa morva še tja pridet, tk da pridne bodite pa polupčajte svoje otročke. P.s; Kapesanta kaj je tvoj Rok kaj bolj, srčno upam da je vse uredu . caw
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 20.2.2007 7:35:29
|
|
|
|
Alisa
|
Še to sem pozabla Ela tebi pa želim vse naj naj za tvojih dopolnjenih 7. mesecev. ( še nikoli ti nisem voščla )
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 20.2.2007 7:57:26
|
|
|
|
kapesanta
|
Roku se je bronhitis zelo izboljšal, moramo v petek še na kontrolo, inhaliramo še, vendar jutri in pojutrišnjem samo še 2x in v petek smo brez. Kašljati in kihati je skoraj nehal, se mu pa kdaj še zapaca sapnik, tako da malo zahrope, vendar skor ni omembe vredno. Je pa mene dobila ena smotana viroza - sem šla včeri k zdravnici, samo gre tud na boljše, ker danes me ne boli več grlo, imam samo obupen glavobol - po mojem od sinusa, ker mi je tolk iz nosa teklo. Vsaj Rok je priden, ker ne vem v katero steno bi se/ga/naju že zabila, če bi bil tečen..... zgleda da ve, kdaj mora bit priden.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 20.2.2007 9:55:32
|
|
|
|
Angellina
|
Drage moje mamke, ob 12 uri vas vabim sem gor na rr plac na kos slastne torte (žal je virtualna in jo lahk sam gledate ali poližete monitor ) in več litrov šampanjca, da se ga mal nalezemo in tako zapijemo mojih 25 let! Za tiste, ki dojite mam sok ! ups, tale ne verjamem, da se bo pustila pojest, pa čeprav samo virtualno tale bo prej sebe pojedla, kot pa kdo njo, evo tale bo pa ravno pravšnja zdej ga pa ruknmo 2 dc, pa ku.. gleda cel svet!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 20.2.2007 10:11:29
|
|
|
|
ElaM
|
Ja, Angie, vse najboljše. Želim ti veliko količino spanja, pa še naprej tolk dobre volje. Evo, pa še hepi brzdej v pank izvedbi.
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 20.2.2007 10:21:03
|
|
|
|
kapesanta
|
Vse najboljše draga Angie čaki kako že gre ...naslednji melodiji naj prisluhne draga mami, sestra in hčera - odloži naj kuhalnico in se zavrti v krogu najbljižjih. Prijateljice pa ji pošiljajo koš poljubčkov.... "zdaj si v najlepših letih, 25 zrelih letih...."
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 20.2.2007 11:54:30
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Vse naj, naj, pa veliko veselja z Markcom in še več mladine (sej tadrugi so bolj pridni - preverjeno, ne obupat ) , pa veliko zdravja (bi ti eno kapelco poslala namest križa, pa sem jo še zase iščem! ), pa ljubezni , pa poskočnosti in zabave , pa tortico za svečke pihat , pa eno rožico za v vazo , pa enga pujska za srečo , pa seveda darilo presenečenja ......Za jutri pa ko bodo verjetno posledice , pa še eno zdravilo . Ja pa hvala za tortico in Šampanjc -jaz ga bom res en deci na tvoj zdravje!
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 20.2.2007 12:47:57
|
|
|
|
Alisa
|
Opa, Angie pol Abrahama si dočakala, še 3x toliko pa maš dost. 1.- Šampanjec je super- na zdravje 2. Torta je pa tud super, sm škoda da se jo ne da pojest čez ekran. A zvečer bo pa party time; juhuuuuuuuuuu
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 20.2.2007 12:48:42
|
|
|
|
plenicka
|
Angie, še enkrat vse najboljše!!!Saj veš, tisto kar si sama najbolj želiš!!! Jaz bom kr celo flašo šampanjca spila, predvsem zato, ker se ga nisem nalila že celo večnost...na zdravje!!! Pa še to: Žigcu je bilo v vrtcu zelo všeč, predvsem vzgojiteljice, ki so bile vse našemljene, pa otroci maškare...zdržal je celo uro brez večjega tečnarjenja... moj sinček!!! Pa še to naj vam povem, da ima mali modrookec že oboževalke - so se vanj 3 punčke zaljubile in so hotele biti vseskozi zraven njega in ga božati...bile so stare pa 4, 5 in 6 let!!!Ojej, kaj vse me še čaka!!!??? Pejte na sonce, punce...Žigi seveda spi, jaz pa namesto, da bi kej pospravlatule visim...ojej, ni da bi komentirala...
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 20.2.2007 19:54:47
|
|
|
|
tiasha77
|
Angellina pa hvala za tortico in šampanjček, je pasalo .
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 20.2.2007 20:13:53
|
|
|
|
Angellina
|
Hvala hvala punce! Alo otroke dejte spat, pol pa gremo na striptis Kapesanta šlatanje je menda prepovedano...nisem ziher, bom najprej jaz probala, pol bomo pa vidle kak naprej...
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 20.2.2007 22:15:47
|
|
|
|
kapesanta
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 20.2.2007 22:21:32
|
|
|
|
Jančika_
|
Angie, vse naj naj naj naj naj!
|
|
|
|
RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006 21.2.2007 6:32:56
|
|
|
|
Angellina
|
Hvala Janček :)) Marku se je prehlad poslabšal . Tok hrope, noska ma čist zamašenga in zelo grdo kašlja . Tok se mi smili! Glede na to, da imamo že tko probleme s spanjem, se pa trenutna situacija sploh ne da opisati. Ko je bolan je šele hudo. No razumljivo, kako bo pa spal, če ma pa noska zamašenga revček mali. Pa mogoče ga še glavca boli, povedat pa ne more. Zdele je končno zaspal. Sem ga imela pri sebi v postelji. Kapesanta se je takole pr vas začelo? Naj greva do zdravnika?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?