|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JULIJČKI IN JULIJKE 2006
18.2.2007 6:37:26   
jaka3
Ja, kapesanta prav maš. Oboje je paracetamol le v drugi obliki. Jaz mam rajši svečke, ker jih lažje daš.  Pa tud bolj praktično je, ker svečke lahko hraniš do roka uporabe. Sirup pa je uporaben  le še kake 3 mesce po odprtju. Paracetamol imata še sirupa Daleron in Lekadol ja pa Panadol. Okusi so pa različni, Lekadol je brez okusa in je zelo grenak.  Svečka naj bi malo hitreje prjela kot sirup. Je pa za paracetamol značilno, da vročina ne pade hitro včasih šele po kaki uri. Je pa pri dojenčkih možnost, če para. ne pomaga, Voltaren (diklofenak).  To pa sam na recept. Hitro se pozdravita.
Po mescih sem se zopet mal oglasla, pa mi lumpek spet pomaga tipkat. Ne gre več. Pa drugič več.

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
18.2.2007 9:24:26   
Naty*Taja
Ojla babike, sam na hit, ker me bodo cote zasule - je moj čist paf, pa kr pere in pere.... kot, da nima drugiga dela!
Saši - oni so priseljenci, kakih... po moje ne več kot , ka pa vem rečmo 10 let? So pa na Sarskem - to je kr malo ven iz Iga, a ne? No je pa moj večkrat tam gor v Gasilskem centru, pa njegov bratranec tam uči....  Ja prek gasilcev dobro poznamo IG. Aja pa v Ižanski vasi so tale RR serčanja, mislim, da enkrat na leto- a si že kdaj šla? Na nekem piknik placu. Ne vem točno, sem misla lani it, pa mi ni zlaufal.
Mi se počasi pobiramo. Jaz naprimer sem že napisala osnovo moje diplome in šibam drug teden po nova navodila, tak da po moje me bo malo manj tule gor, vsaj s pisanjem!
Imejte si in se pišemo.

MONTIGNAC

(odgovor članu jaka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
18.2.2007 20:25:46   
Jančika_
Hitro poročilo iz našega konca, najprej slabe stvari: Kajči še vedno kašlja in že 10 dni ne je drugega kot joškouser posted image . Vasja je malo boljši, ampak vsake toliko ga čisto zvije večino dneva pa itak tuliko kar tako v tri krasne. Moji sinusi so spet zapacani; zaradi utrujenosti in neprespanosti sva se z možem tako spičila, da je skoraj kaj po luftu priletelouser posted image .

Dobre stvari: oba tamala sta cukra, ko se ravno ne dereta. Prepir je bil konstruktivne narave in rezultat je ta, da je mati dopoldan dobila tri dodatne ure spancauser posted image , stanovanje je posesano in pomito z Igeo (to pri nas pomeni absolutni višek stanovanjske higiene, ki se zgodi mogoče enkrat na dva meseca), vse cote so oprane in zlikane (to se po moji evidenci ni zgodilo že vsaj eno leto). Sicer je bilo pet minut kasneje že spet nastlano z drobtinami od keksov, ampak vsaj tla so zdaj v eni višini, ne več z grbami od posušene kašiceuser posted image .

Zdaj se grem pa še v bano poknit, pa je teden rešen. Oprostite mi, da ne bom komentirala drugih postov - malo sem se morala skašljati in pohvaliti, ostalega se bom pa lotila takoj, ko pridem čisto k sebi. Zaenkrat sem nekje na tričetrt poti...user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
19.2.2007 6:52:55   
Naty*Taja
Jao Janči, midve se po moje preveč družva tule na netu!user posted image  Pri nas je tole včeraj podobno zgledlo!Zdej grem si papirje urejat, potem pa več ko pridem spet nazaj.

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
19.2.2007 7:28:53   
klaja
Jutro!

Najprej dobrodošla Čebelica 81!

Angellina a pri vas še tudi ni nobenega zobka? Jaz se že dolgo tolažim, da zdaj pa bo, pa spet nič, če pa ji tako paše, če jo drgnem po dlesnih, včasih pa takoooo tečka, ko se je dotaknem, ko masirava lička.

Za pusta se mi še letos ne bomo nič oblekli, ker se mi zdi, da je še premajhna in nebi imelo smisla. Tudi šli nebomo nikamor, ker ne bi rada, da jo kurenti ali katera druga maska prestraši.

Drugače pa pridno raste in smo se zadnjič stehtali doma in ima 6500 gramov in 64 cm. V enem mesecu je pridobila en kilogram in to je velik napredek, proti prej, ko je šla s težo gor le 300 do 400 gramov na mesec. Saj poje pa tudi ogromno. Mlekeca bolj malo oz. okoli 150 ml, če ji pa dam gosto hrano (bilo kaj, al je to sadje, al skuta, al zelenjava, al riž,..) pa zmaže od 200-260 ml. Samo da je žlica!

No, da se še pohvalim, da zna dat tudi lupčka! Naučila pa sma jo tudi, kako se dela brrrr in je osvojila v enem popoldnevu. In zdaj to pridno počne, ko se hranivauser posted image !

Se mi zdi, da je včasih trmasta ko bik in ko ji kaj rečeš ne bo tega naredila pa konec. Noče pa več telovadit, ker je zdaj že malo težje in bo tulila in cvilila da je kar groza.

Moram it, ker se je zbudla!

Aja Kapesanta, želim da se čim prej pozdravite!

Naty-Taja daj pošlji še meni malo zagona za pisanje!

Neposredna povezava do sporočila: 1655
19.2.2007 7:54:59   
plenicka
user posted image

Tole pa je moj medvedek.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
19.2.2007 11:27:55   
Alisa
Aloha,
Kva je zdaj regle, a ste še bolan. Upam da bomo teden začeli vsi boljš in bolj zdravo kot prej. Jaz in Anže sva že soraj zdrava. Anže zjutraj še malo pokašlja, čez dan pa nič tak da bo kmalu zdrav, jaz pa še malenkost smrkam in malo kašljam sam gre po gori tablet Coldrex na boljš.
Res upam da ste že vse zdrave in vaši angelčki tuduser posted image .

Plenička prav lušten je ta tvoj medvedek. A si mu ustnice tud namazala al ma tok lepo polne. OOOOOOOO obožujem moške s polnimi ustnicami. Mnjamiuser posted image

Mi pa nismo nikamor šli za pusta v soboto, ker je moj user posted image , rekel da če nisva dovolj bolana da bi mogla jit še vn. Pa sem ugotovila da ima prav. Sm jaz sem kar hotla drugač it mal vn iz stanovanja, ker sem imela že poln kufer teh 4 sten.
No popoldan pa smo šli v spar v trgovino pa v Baby center nekaj iskat, tk da smo šli mal ven iz stanovanja pa da smo ga mal prezračl. V sparu pa taka gužvaaaa, za znort. Imeli so oder in tam je skakal Nodi in polno nekih škratkov in otrok in staršev ko dreka.user posted image

preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
19.2.2007 12:37:08   
plenicka
Alisa, Žiga ima naravne polne ustnice...brez make-up-a in botoxa...user posted image user posted image user posted image  Ja, zgleda, da bo pravi lepotec user posted image , ko bo velik (to bodo itak vsi naši julijčki in julijke!!!!). Samo, da ne bo lomil ženskih src...user posted image ...
Pri nas je lep sončen, vendar hladen dan...bova šla malo ven, če se bo mami tok skupi spravila...lepo se imejte...

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
19.2.2007 12:46:17   
sašaš
O! user posted image

Nam je pa rač. umrl! user posted image  Zdaj sem na enem "zasilnem", ki je počasen kot 100 user posted image !

No, samo, da vas na hitro pozdravim - zdaj pa grem na uvajanje GH nekaj vprašat...naša damica se je namreč odločila, da ne bi nič več jedla na žlico, kar ji jaz skuham (kupljene zvarke pa je)! user posted image

V maškarah smo bili! user posted image  Napišem drugič in slikice tudi sledijo - samo, da pridem nazaj do rač!

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
19.2.2007 18:54:08   
malicki
Angie Mark je pa tako fejst luškan na oni sliki ko je okrog ust cel popackan od borovnic!
Pa svaka ti čast da se tako dobro držiš glede na neprespane noči. Mi prejšnji teden zaradi prehlada 4 dni nismo dobro spali, pa sem mislila da me bo pobralo. Zdaj pa je spet vse po starem.

V soboto smo bili na pustovanju ozir. na pustni povorki. Madona me je zanohtalo. Zala je samo na veliko gledala, najbolj pa kurente. Potem ji je pa celo še uspelo zaspati za enih 15 minut, kljub grozni galami. In to je bilo vse od spanca od jutra do 17ure.

Je pa postala ornk aktivna. Cvili, kriči, brca, boksa, se obrača sem ter tja, se dviguje... edino plazi se še ne.
Včeraj se je pri večerji nonstop nagibala naprej v sedeči položaj, potem pa se mi je cela pobruhala. Pa kolk je zbruhala, jao. Mislim da je konec hranjenja v ležalniku. Sva danes kar stolček uporabili. Samo še ne sedi čisto dobro.

Pa lepo spančkajte ponoči user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1660
20.2.2007 7:20:24   
plenicka
Ojej punce, so vas bolezni čist zdelale, da se nič ne javljate? Upam, da ni tako hudo kot zgleda in da se kmalu javite v polnem številu! Danes greva z Žigcem v vrtec, ker imajo maškare in so povabljeni tudi zunanji obiskovalci in midva morava biti zraven...pozdravite se čimprej!!!

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
20.2.2007 7:30:16   
Alisa
Dobro jutrouser posted image ,
jaz pa sem danes bolj zgodna. Anže ima danes pregled in izvid kaj je bilo tista stvarca na glavici, tako da upam da je vse uredu.
Bom potem poročala kaj bodo rekl. in kot veste po mojem že vse se treba takrat ko moraš kam jit prej pripravljat, ker drugače zamudiš. tukaj imaš prav uro in so točni ku user posted image , če te takrat še ni tam so kar malo jezni, ker je potem cel zastoj. Saj po eni strani je to super, da ne čakaš ko en butelj tam.

Ne vem kaj se je včeraj dogajalo našem Anžetu, ampak mulo malo ni hotu jest juhe zelenjavne, ne sadja. tk da je potem komaj pojedu eno skutko, pa zvečer je še vedno zakon sadna kašica, to bi pa pojedu kokr bi mu dal, drugač sem mu pa kar mleko dajala, da je vsaj nekaj pojedu.
Pa še to mleka noče pojest se tok časa z tistim cuclom igra dokler ni mleko že čist hladno oz. sobne tem, potem pa zmaže celo flašo.
Bom videla kaj bo se danes naš mali princ odloču a bo jedu al ne.

Malički je pa naš tud zadne čase čist aktivn. Maha, cuka , obrača - sploh je takrat zanimivo ko ga problačim. plazi se pa še kar najraje rikverc, naprej mu bolj malo rata preplezat. Je pa gospod prec iz igralne blazine dol. Ga postavim gor in je v šusu dol iz blazine, tako da zdaj vsaki dan sesam, ker so vsepovsod drobtine od njegovga piškota, da o šipi na omari ne govorim. Skoz mi jo paca, pa vleče za ročaj.

Nič a ne se treba zrihtat k bo ura v šusu 9h pa morva še tja pridet, tk da pridne bodite pa polupčajte svoje otročke.

P.s; Kapesanta kaj je tvoj Rok kaj bolj, srčno upam da je vse ureduuser posted image .
caw

To je čudež življenja.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
20.2.2007 7:35:29   
Alisa
Še to sem pozabla user posted image
Ela tebi pa želim vse naj naj za tvojih dopolnjenih 7. mesecev.user posted image
( še nikoli ti nisem voščla user posted image )

To je čudež življenja.

(odgovor članu jaka3)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
20.2.2007 7:57:26   
kapesanta
Roku se je bronhitis zelo izboljšal, moramo v petek še na kontrolo, inhaliramo še, vendar jutri in pojutrišnjem samo še 2x in v petek smo brez. Kašljati in kihati je skoraj nehal, se mu pa kdaj še zapaca sapnik, tako da malo zahrope, vendar skor ni omembe vredno.
Je pa mene dobila ena smotana viroza - sem šla včeri k zdravnici, samo gre tud na boljše, ker danes me ne boli več grlo, imam samo obupen glavobol - po mojem od sinusa, ker mi je tolk iz nosa teklo.
Vsaj Rok je priden, ker ne vem v katero steno bi se/ga/naju že zabila, če bi bil tečen..... zgleda da ve, kdaj mora bit priden.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
20.2.2007 9:55:32   
Angellina
Drage moje mamke,

ob 12 uri vas vabim sem gor na rr plac na kos slastne torte (žal je virtualna in jo lahk sam gledate ali poližete monitor user posted image ) in več litrov šampanjca, da se ga mal nalezemo in tako zapijemo mojih 25 let! Za tiste, ki dojite mam sok user posted image !

user posted image      ups, tale ne verjamem, da se bo pustila pojest, pa čeprav samo virtualno user posted image user posted image user posted image
user posted image tale bo prej sebe pojedla, kot pa kdo njo,
evo tale bo pa ravno pravšnja user posted image  user posted image

user posted image zdej ga pa ruknmo 2 dc, pa ku.. gleda cel svet! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1665
20.2.2007 10:11:29   
ElaM
 Ja, Angie, vse najboljše. Želim ti veliko količino spanja, pa še naprej tolk dobre volje.
Evo, pa še hepi brzdej v pank izvedbi.user posted image

:)

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
20.2.2007 10:21:03   
kapesanta
Vse najboljše draga Angie
čaki kako že gre

...naslednji melodiji naj prisluhne draga mami, sestra in hčera - odloži naj kuhalnico in se zavrti v krogu najbljižjih. Prijateljice pa ji pošiljajo koš poljubčkov....
"zdaj si v najlepših letih, 25 zrelih letih...."

l.p. Mateja

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
20.2.2007 11:54:30   
Naty*Taja
Vse naj, naj, pa veliko veselja z Markcom in še več mladine user posted image (sej tadrugi so bolj pridni - preverjeno, ne obupatuser posted image ) , pa veliko zdravja (bi ti eno kapelco poslala namest križa, pa sem jo še zase iščem!user posted image ), pa ljubezni user posted image , pa poskočnosti in zabave user posted image , pa tortico za svečke pihat user posted image , pa eno rožico za v vazo user posted image , pa enga pujska za srečo user posted image , pa seveda darilo presenečenja user posted image ......Za jutri pa ko bodo verjetno posledice user posted image , pa še eno zdravilo user posted image .
Ja pa hvala za tortico in Šampanjc  -jaz ga bom res en deci na tvoj zdravje!

MONTIGNAC

Neposredna povezava do sporočila: 1668
20.2.2007 12:47:57   
Alisa
Opa, Angie pol Abrahama si dočakala, še 3x toliko pa maš dost.user posted image

1.- Šampanjec je super- user posted image   na zdravje
2. Torta je pa tud super, sm škoda da se jo ne da pojest čez ekran.

user posted image
A zvečer bo pa party time; juhuuuuuuuuuu

user posted image

To je čudež življenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1669
20.2.2007 12:48:42   
plenicka
Angie, še enkrat vse najboljše!!!Saj veš, tisto kar si sama najbolj želiš!!! Jaz bom kr celo flašo šampanjca spila, predvsem zato, ker se ga nisem nalila že celo večnost...na zdravje!!!user posted image

Pa še to: Žigcu je bilo v vrtcu zelo všeč, predvsem vzgojiteljice, ki so bile vse našemljene, pa otroci maškare...zdržal je celo uro brez večjega tečnarjenja...user posted image user posted image  moj sinček!!! Pa še to naj vam povem, da ima mali modrookec že oboževalke - so se vanj 3 punčke zaljubile in so hotele biti vseskozi zraven njega in ga božati...bile so stare pa 4, 5 in 6 let!!!Ojej, kaj vse me še čaka!!!???
Pejte na sonce, punce...Žigi seveda spi, jaz pa namesto, da bi kej pospravlatule visim...ojej, ni da bi komentirala...

Neposredna povezava do sporočila: 1670
20.2.2007 19:54:47   
tiasha77
Angellina
user posted image

pa hvala za tortico in šampanjček, je pasalouser posted image user posted image .

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
20.2.2007 20:13:53   
Angellina
Hvala hvala punce! Alo otroke dejte spat, pol pa gremo na striptis user posted image user posted image
Kapesanta šlatanje je menda prepovedano...nisem ziher, bom najprej jaz probala, pol bomo pa vidle kak naprej...user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
20.2.2007 22:15:47   
kapesanta
user posted image user posted image user posted image

l.p. Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 1673
20.2.2007 22:21:32   
Jančika_
Angie, vse naj naj naj naj naj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1674
21.2.2007 6:32:56   
Angellina
Hvala Janček :))

Marku se je prehlad poslabšal user posted image . Tok hrope, noska ma čist zamašenga in zelo grdo kašlja user posted image . Tok se mi smili! Glede na to, da imamo že tko probleme s spanjem, se pa trenutna situacija sploh ne da opisati. Ko je bolan je šele hudo. No razumljivo, kako bo pa spal, če ma pa noska zamašenga revček mali. Pa mogoče ga še glavca boli, povedat pa ne more. Zdele je končno zaspal. Sem ga imela pri sebi v postelji.
Kapesanta se je takole pr vas začelo? Naj greva do zdravnika?

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?